🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت جانسوز حضرت امام باقر صلواتاللهعلیه را به محضر مقدّس حضرت ولیّعصر عجّلاللهفرجهالشریف و همۀ شیعیان و منتظران تسلیت عرض مینمائیم.
از حضرت #امام_باقر علیهالسلام روایت شده است که فرمودند:
🍃 «همانا شیعیان علی علیهالسلام كسانی هستند كه در راه دوستی و ولایت ما، بذل و بخشش مال میکنند و به خاطر مودّت ما، نسبت به یکديگر محبّت میورزند و برای زنده كردن امر ما، به ديدار هم میروند؛ وقتی كه خشم گيرند، ظلم و ستم نمیكنند و چون خشنود شوند، اسراف نمیورزند؛ برای همسايگان خود، بركت و رحمت و برای معاشران و نزدیکان خود، مایۀ سلامتی و آسايش هستند.»
📚 خصال (شیخصدوق)، ج۲، ص۳۹۷
تحف العقول (علامهحرانی)، ص۳۰۰
🔴 شیعیان و دوستان #امیرالمؤمنین علیهالسلام! غدیرِ مظلومِ غریب، نزدیک است و تا ظهور وارث غربتش نیز، هیچ متولّی و احیاگر عامی ندارد! پس هر چه میتوانید و به هر شکلی که از دستتان بر میآید، برای تبلیغ و بزرگداشت #غدیر، تبیین #ولایت ائمّه معصومین علیهمالسلام و کاستن از غم غربت مولای مظلومتان هزینه کنید و وقت بگذارید.
🍂 «یارب فرج امام ما را برسان.»
#حدیث #اخلاقی #شیعه #اسراف
@Hedayatgary
هدایت شده از مؤسسه جهانی سبطین علیهما السلام
وصیت امام باقر (علیه السلام) به عزاداری ده ساله در مراسم حج و سرزمین منا
این وصیت با سند معتبر در منابع روایی شیعه نقل شده و برخی از بزرگان، سند آن را صحیح و برخی دیگر موثق اعلام کردهاند. مضمون روایت این است که امام باقر (علیهالسلام) قبل از شهادت، به فرزندشان امام صادق (علیهالسلام) وصیت کردند، ده سال در «منا» برایشان عزاداری برپا نمایند و برای مصارف آن از جمله برای نوحهخوان، مقداری پولی را معین کردند.
متن روایت به نقل مرحوم کلینی با سندش این است:
«عِدَّةٌ مِنْ اَصْحَابِنَا عَنْ اَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ عَلِیِّ بْنِ الْحَکَمِ عَنْ یُونُسَ بْنِ یَعْقُوبَ عَنْ اَبِی عَبْدِ اللَّهِ (علیهالسّلام) قَالَ
قَالَ لِی اَبِی یَا جَعْفَرُ اَوْقِفْ لِی مِنْ مَالِی کَذَا وَ کَذَا لِنَوَادِبَ تَنْدُبُنِی عَشْرَ سِنِینَ بِمِنًی اَیَّامَ مِنًی»
📚( اصول کافی، ج۵، ص۱۱۷، ح۱)؛
یونس بن یعقوب از امام صادق (علیهالسّلام) نقل میکند که آن حضرت فرمود: پدرم به من فرمود: ای جعفر! از مال من فلان مبلغ را وقف کن تا نوحه سرایان در ایام حج در منی به مدت ده سال برایم نوحه سرائی کنند.
اما در روایت دیگر آمده است که آن حضرت ۸۰۰ درهم (معادل ۸۰ دینار طلا) برای عزاداریش توصیه کرده است:
عَلِیُّ بْنُ اِبْرَاهِیمَ عَنْ اَبِیهِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِیسَی عَنْ حَرِیزٍ اَوْ غَیْرِهِ قَالَ اَوْصَی اَبُو جَعْفَرٍ (علیهالسّلام) بِثَمَانِمِائَةِ دِرْهَمٍ لِمَاْتَمِهِ وَ کَانَ یَرَی ذَلِکَ مِنَ السُّنَّةِ لِاَنَّ رَسُولَ اللَّهِ (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) قَالَ اتَّخِذُوا لآِلِ جَعْفَرٍ طَعَاماً فَقَدْ شُغِلُوا
📚(اصول کافی، ج۳، ص۲۱۷، ح۴)؛
امام باقر (علیهالسّلام) ۸۰۰ درهم برای برپایی عزاداریشان وصیت کردند و عقیده داشتند که این کار سنت است؛ زیرا رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) فرمود: برای خانواده جعفر طیار (وقتی ایشان شهید شده بود) غذا آماده کنید چرا که آنها مشغول عزاداری هستند.
@Sibtayn
🌑 عَنْ فُضَيْلٍ، عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ(علیه السلام)، قَالَ: بُنِيَ الْإِسْلَامُ عَلَى خَمْسٍ: الصَّلَاةِ، وَ الزَّكَاةِ، وَ الصَّوْمِ، وَ الْحَجِّ، وَ الْوَلَايَةِ، وَ لَمْ يُنَادَ بِشَيْ ءٍ مَا نُودِيَ بِالْوَلَايَةِ يَوْمَ الْغَدِيرِ.
از فضیل نقل است که گفت: حضرت امام محمّد باقر(علیه السلام) فرمودند: اسلام بر پنج پايه استوار شده است: نماز، و زكات، و روزه، و حجّ، و ولايت، و برای چيزی فریاد زده نشد، آنچنان که در روز غدير برای ولايت فریاد زده شد.
📚بحار الأنوار، ج 65، ص332، ح8؛ الكافي، ج 2، ص21، ح8
👉 @smbshafti
☑️ وصیتی از حضرت امام باقر علیهالسلام
جابر جُعفی گوید: هجده سال در خدمت مولایم #امام_باقر صلواتاللهعلیه بودم؛ چون خواستم از خدمت حضرت (به وطنم کوفه) بازگردم، با ایشان وداع کردم و گفتم: مرا مطلبی بفرمائید تا استفاده کنم؟ حضرت فرمودند: «ای جابر! پس از هجده سال (که در خدمت ما بودهای)؟!» عرض کردم: آری، شما دریای بیکرانی هستید که هرگز به عمق آن نمیتوان رسید؛ سپس امام علیهالسلام فرمودند:
🍃 «ای جابر! به شیعیانم از جانب من سلام برسان و به آنان بگو که بین ما و خدای تعالی، پیوند خویشاوندی نیست و هیچ راهی برای تقرّب به پروردگار وجود ندارد، مگر اطاعت (از اوامر و نواهی) او؛ ای جابر، کسی که خدای تعالی را اطاعت کند و ما را دوست بدارد، او اهل ولای ماست و هر که خدا را معصیت و نافرمانی کند، دوست داشتن ما فایدهای برایش نخواهد داشت...»
📚 الأمالی (شیخطوسی)، ص۲۹۶
بحار الانوار (علامهمجلسی)، ج۷۵، ص۱۸۲
بیائیم #زیارت_عاشورا و دو رکعت نماز #زیارت پس از آن را بخوانیم و هدیه کنیم به محضر امام باقر علیهالسلام که این زیارت شریف را انشاء فرمودند و در این روز شهادت، زائری ندارند.
#حدیث #اخلاقی #تسلیم #گناه #ولایت
@Hedayatgary
🏴 فرا رسیدن نهم ذیالحجّه، سالروز شهادت مظلومانۀ حضرت مسلم بن عقیل، سفیر امام حسین علیهماالسلام را به محضر مقدّس حضرت ولیّعصر عجّلاللهفرجهالشریف و همۀ شیعیان و منتظران تسلیت عرض مینمائیم.
از حضرت #امام_صادق علیهالسلام روایت شده است که فرمودند:
🍃 «خداوند متعال (در روز عرفه) برای زوّار قبر امام حسین علیهالسلام قبل از اهل عرفات تجلّی کرده و حوائج آنها را بر میآورد و گناهانشان را میآمرزد و شفاعتشان را میپذیرد، سپس نظر به اهل عرفات نموده و با ایشان نیز چنین میکند.»
💠 «روى عبدالله بن مسكان قال: قال أبوعبدالله عليهالسلام: إن الله يتجلى لزوار قبر الحسين عليهالسلام قبل أهل عرفات ويقضي حوائجهم ويغفر لهم ذنوبهم ويشفعهم في مسائلتهم، ثم يأتي أهل عرفة فيفعل بهم ذلك.»
📚 مصباح المتهجّد (شیخطوسی)، ص۷۱۵
اقبال الأعمال (سیدبنطاووس)، ج۲، ص۶۱
🚩 «صلّی الله علیک یا أبا عبدالله.»
#حدیث #عرفه #زیارت #مغفرت #حاجت #امام_حسین #حضرت_مسلم علیهماالسلام
@Hedayatgary
#عرفه
حضرت امام زینالعابدین علیهالسلام در دعای عرفه:
«اَللَّهُمَّ هَذَا یوْمُ عَرَفَةَ یوْمٌ شَرَّفْتَهُ وَ کرَّمْتَهُ وَ عَظَّمْتَهُ...»
خداوندا! این روز، روز عرفه است؛
روزی که آن را شرافت و کرامت و عظمت دادی؛ سفرۀ رحمتت را در آن گستردی و در آن روز با بخششت، عطای فراوان نمودی ...
(صحیفه سجادیه، دعای۴۷)
✨اعمال روز عرفه:🔻
🔸️اول: دعا؛ که از پرفضیلتترین اعمال این روز است (بخصوص برای فرج امام زمان علیه السلام).
🔸️دوم: غسل
🔸️سوم: زیارت حضرت سیدالشهدا علیهالسلام
🔸️چهارم: دو رکعت نماز پس از نماز عصر زیر آسمان و اعتراف به گناهان خویش نزد خداوند.
🔸️پنجم: روزه (اگر سبب ناتوانی از خواندن دعا نشود)
🔸️ششم: دعای عشرات
@shobeiryzanjani
هدایت شده از علم الحدیث
➖دعا کردن در روز عرفه
🛑 عَلِيٌّ عَنْ أَبِيهِ قَالَ: رَأَيْتُ عَبْدَ اَللَّهِ بْنَ جُنْدَبٍ فِي اَلْمَوْقِفِ فَلَمْ أَرَ مَوْقِفاً كَانَ أَحْسَنَ مِنْ مَوْقِفِهِ مَا زَالَ مَادّاً يَدَيْهِ إِلَى اَلسَّمَاءِ وَ دُمُوعُهُ تَسِيلُ عَلَى خَدَّيْهِ حَتَّى تَبْلُغَ اَلْأَرْضَ فَلَمَّا صَدَرَ اَلنَّاسُ قُلْتُ لَهُ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ مَا رَأَيْتُ مَوْقِفاً قَطُّ أَحْسَنَ مِنْ مَوْقِفِكَ قَالَ وَ اَللَّهِ مَا دَعَوْتُ إِلاَّ لِإِخْوَانِي وَ ذَلِكَ أَنَّ أَبَا اَلْحَسَنِ مُوسَى عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ أَخْبَرَنِي أَنَّ مَنْ دَعَا لِأَخِيهِ بِظَهْرِ اَلْغَيْبِ نُودِيَ مِنَ اَلْعَرْشِ وَ لَكَ مِائَةُ أَلْفِ ضِعْفٍ فَكَرِهْتُ أَنْ أَدَعَ مِائَةَ أَلْفٍ مَضْمُونَةً لِوَاحِدَةٍ لاَ أَدْرِي تُسْتَجَابُ أَمْ لاَ.
🔰على بن ابراهيم از پدرش اينگونه نقل مىكند:
عبد اللّه بن جندب را در موقفِ [عرفات] دیدم و وقوفی نیکوتر از وقوف او ندیدم. پیوسته، دو دستش به سوی آسمان، بلند و اشک هایش بر گونه هایش روان بود، به طوری که به زمین می ریخت. وقتی مردم [از عرفات] باز گشتند، به او گفتم:
ای ابو محمّد! هرگز وقوفی بهتر از وقوف تو ندیده ام.
گفت: به خدا سوگند که من، جز برای برادرانم دعا نکردم؛
زیرا ابو الحسن موسی [کاظم](علیه السلام) به من خبر داد که هر کس برای برادرش، پشت سرِ او دعا کند، از عرش ندا می آید:
«و برای تو باد، صد هزار برابر [آنچه برای برادرت دعا و درخواست کردی]!». از این رو، من خوش نداشتم که یکصد هزار دعای تضمین شده را به خاطر یک دعا که نمی دانم مستجاب می شود یا نه، رها کنم
📚: الکافی ج۲ص۵۰۸.
♻️کانال: علم الحدیث
@mirasehadis
هدایت شده از علامه عسکری
🌸امام باقرعلیه السلام :
✅ مَا مِنْ عَمَلٍ أَفْضَلَ يَوْمَ اَلنَّحْرِ مِنْ دَمٍ مَسْفُوكٍ أَوْ مَشْيٍ فِي بِرِّ اَلْوَالِدَيْنِ أَوْ ذِي رَحِمٍ قَاطِعٍ يَأْخُذُ عَلَيْهِ بِالْفَضْلِ وَ يَبْدَؤُهُ بِالسَّلاَمِ أَوْ رَجُلٍ أَطْعَمَ مِنْ صَالِحِ نُسُكِهِ وَ دَعَا إِلَى بَقِيَّتِهَا جِيرَانَهُ مِنَ اَلْيَتَامَى وَ أَهْلِ اَلْمَسْكَنَةِ وَ اَلْمَمْلُوكِ وَ تَعَاهَدَ اَلْأُسَرَاءَ
💠 در روز عيد قربان هيچ كاري بهتر از اين نيست كه خوني ريخته شود: (قرباني)و يا در راه نيكويي بر پدر و مادر قدم برداشته شود و يا از فاميلي كه قطع رابطه نموده دلجويي شود بكمك مالي از ما زاد زندگي و دلجويي زباني كه بر او سلام كند. و يا كسي از قرباني خود بخورد و همسايگان يتيم و بي چيز و بنده را براي خوردن باقيمانده اش دعوت كند و كسي كه به اسيران سركشي نموده و بوضعشان رسيدگي نمايد.
#عید_قربان
الخصال، ج 2، ص 298
@Allameaskari
🌺 فرا رسیدن عید سعید قربان و آغاز ایام فرخندۀ غدیریه را به محضر مقدّس حضرت ولیّعصر عجّلاللهفرجهالشریف و همۀ شیعیان و منتظران تبریک و تهنیت عرض مینمائیم.
از حضرت #امام_باقر صلواتاللهعلیه روایت شده است که فرمودند:
🍁 «هیچ عیدی برای مسلمین نمیآید، چه عید قربان و چه فطر، مگر اینکه در آن، حزن و اندوه آل محمّد تجدید و تازه میشود.»
راوی گوید: عرض کردم برای چه؟ حضرت فرمودند:
🥀 «برای آنکه میبینند حقّشان (حقّ خلافت و تشکیل حکومت عدل الهی ایشان) در دست دیگران است.»
📚 کافی (شیخکلینی)، ج۴، ص۱۷۰
علل الشرائع (شیخصدوق)، ج۲، ص۳۸۹
محمدتقی مجلسی رحمهالله در ذیل این حدیث شریف مینویسد:
🟢 «حزن اهلبیت علیهمالسلام به اعتبار جاه و مقام دنیوی نیست، بلکه به این خاطر است که اگر حقّ خلافتشان غصب نمیشد، مردم به وسیلۀ آنان #هدایت مییافتند و از نصایح و معارف آنان بهرهمند میگشتند و بر اثر جهل و گمراهی، هلاک نمیشدند؛ و الّا اصل دنیا و مقامات آن نزد ایشان صلواتاللهعلیهم، از پستترین چیزهاست.»
📚 روضة المتقين (مجلسیاول)، ج۲، ص۷۴۹
🍂 «اللّهمّ عجّل لسیّدنا المظلوم الفرج.»
#حدیث #عید_قربان #غصب_خلافت
@Hedayatgary
هدایت شده از علم الحدیث
➖غدیر یعنی اتمام حجت
🛑 قَالَتْ اَلصِّدِّيقَة اَلطَّاهِرَة فَاطِمَة اَلزَّهْرَاءِ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهَا:
فَمَا جَعَلَ اَللَّهُ لِأَحَدٍ بَعْدَ غَدِيرِ خُمٍّ مِنْ حُجَّةٍ وَ لاَ عُذْرٍ
🔰 حضرت زهراء سلام الله علیها می فرمایند :
خداوند پس از غديرخم براى كسى حجّت و عذرى باقى نگذاشت
(اتمام حجت برای همگان).
📚: دلائل الإمامَه،ص 122
♻️کانال: علم الحدیث
@mirasehadisi
هدایت شده از زیارت
💢 احتجاج امام علی به حدیث غدیر
🔹 ابوبکر بزار در بحر الذخار می نویسد:
🔸 ابواسحاق از عمرو بن ذی مرّ، سعید بن وهب و زید بن یثیع نقل کرده است که هر سه به اتفاق هم گفتند که شنیدیم حضرت علی علیه السّلام سوگند می داد که هر کسی از شما از پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلّم در روز غدیر خم آن چه را درباره من فرموده، شنیده است، شهادت خود را اعلام نماید؛ سیزده تن از حاضران از جای خود برخاستند و گواهی خود را اعلام داشتند که از آن حضرت صلی الله علیه و آله وسلّم شنیدیم، فرمود: آیا من از جان مؤمنان سزاوراتر از خود آن ها نیستم؟ مردم فرموده آن حضرت را تصدیق کردند. دراین هنگام دست علی علیه السّلام را گرفت و فرمود: مَنْ كُنْتُ مَوْلاَه، اَللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاَهُ، وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ أَحِبَّ مَنْ أَحَبَّهُ، وَ أَبْغِضْ مَنْ أَبْغَضَهُ، وَ اُنْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ و اُخذُل مَن خَذَلَه .
📚 البحر الزخار (مسند بزار)، ج۳، ص۳۴.
📎 #عید_غدیر
📎 #امامت
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
هدایت شده از مؤسسه جهانی سبطین علیهما السلام
🔺آیا می دانید چرا عمر بن خطاب پیمانی را که در غدیر با امیرمومنان علیه السلام بسته بود ، نقض کرد ؟
غزالي، دانشمند پرآوازه اهل تسنن در قرن ششم در باره تبريك و تهنيت خليفه دوم و پيماني كه در آن روز بست و فقط چند روز بعد آن را فراموش كرد، مي نويسد:
واجمع الجماهير علي متن الحديث من خطبته في يوم عيد غدير خم باتفاق الجميع وهو يقول:
«من كنت مولاه فعلي مولاه» فقال عمر بخ بخ يا أبا الحسن لقد أصبحت مولاي ومولي كل مولي
فهذا تسليم ورضي وتحكيم ثم بعد هذا غلب الهوي تحب الرياسة وحمل عمود الخلافة وعقود النبوة وخفقان الهوي في قعقعة الرايات واشتباك ازدحام الخيول وفتح الأمصار وسقاهم كأس الهوي فعادوا إلي الخلاف الأول: فنبذوه وراء ظهورهم واشتروا به ثمناً قليلا.
از خطبه هاي رسول گرامي اسلام (صلي الله عليه وآله وسلم) خطبه غدير خم است كه همه مسلمانان بر متن آن اتفاق دارند. رسول خدا فرمود:
هر كس من مولا و سرپرست او هستم، علي مولا و سرپرست او است.
عمر پس از اين فرمايش رسول خدا (صلي الله عليه وآله وسلم) به علي (عليه السلام) اين گونه تبريك گفت:
«تبريك، تبريك، اي ابوالحسن، تو اكنون مولا و رهبر من و هر مولاي ديگري هستي.»
اين سخن عمر حكايت از تسليم او در برابر فرمان پيامبر و امامت و رهبري علي (عليه السلام) و نشانه رضايتش از انتخاب علي (عليه السلام) به رهبري امت دارد؛ اما پس از گذشت آن روز ها، عمر تحت تأثير هواي نفس و علاقه به رياست و رهبري خودش قرار گرفت و استوانه خلافت را از مكان اصلي تغيير داد و با لشكر كشي ها، برافراشتن پرچم ها و گشودن سرزمين هاي ديگر، راه امت را به اختلاف و بازگشت به دوران جاهلي هموار كرد و از مصاديق اين سخن شد:
(فنبذوه وراء ظهورهم واشتروا به ثمناً قليلا).
پس، آن [عهد] را پشتِ سرِ خود انداختند و در برابر آن، بهايي ناچيز به دست آوردند، و چه بد معامله اي كردند.
📖الغزالي، أبو حامد محمد بن محمد، مجموعة رسائل الإمام الغزالي. ص483.
@Sibtayn
📜 یادداشتی از علامه متتبع #حجة_الاسلام_شفتى بر نسخه ای خطی از #کتاب_الاجازات :
🔸️( [قال الصادق علیه السلام:] من قضی لأخيه المؤمن حاجة قضى الله عزوجل يوم القيامة مأة ألف حاجة).
🔸️(هرکس نیازی از برادر مؤمن خود را برآورده سازد، خداوند عزّوجل در روز قیامت، 100.000 نیاز او را برمیآورد.
بحار الأنوار، ج۹۰، ص۳۲۲).
📗 کتاب الاجازات ، نسخه خطی مرکز احیاء میراث اسلامی، شماره : ۲۰۳۸
👉 @smbshafti
✅ لشکر غیبی امام هادی علیهالسلام
قطبالدین راوندی رحمهالله، فقیه و محدّث شیعه (م۵۷۳ق؛ که قبرش در میانۀ صحن اتابکی حرم حضرت معصومه علیهاالسلام است) روایت میکند که متوکّل یا معتصم یا یکی دیگر از خلفای عباسی لعنهمالله، امر کرد لشکرش را که نود هزار از ترکها و در سُرّ مَن رَأی (سامرا) بودند که هر کدام توبرۀ اسب خود را از گِل سرخ پر کنند و در میان بیابان وسیعی در موضعی روی هم بریزند؛ ایشان نیز چنین کردند و به منزلۀ کوه بزرگی شد و اسم آن را «تلّ مَخالی» نهادند؛
آنگاه بالای آن رفت و حضرت #امام_هادی علیهالسلام را نیز به آنجا طلبید.
وقتی امام علیهالسلام به بالای آن تپه رسیدند، خلیفۀ ملعون به حضرت گفت: «تو را اینجا خواستم تا لشکریان مرا مشاهده کنی!»
و امر کرده بود لشکریان را که با زینت و اسلحۀ تمام، حاضر باشند و غرضش این بود که شوکت و اقتدار خود را بنمایاند تا مبادا آن حضرت یا یکی از اهلبیتش، ارادۀ خروج بر او نمایند!
حضرت فرمودند: «میخواهی من نیز لشکرم را بر تو ظاهر کنم؟!»
گفت: «آری!» آنگاه حضرت دعایی کرده و فرمودند: «پس نگاه کن!»
چون نظر کرد، دید مابین آسمان و زمین از مشرق و مغرب، پر است از ملائکه که همگی مسلّح بودند!
خلیفه چون این صحنه را دید، غش کرد!
وقتی به هوش آمد، حضرت به او فرمودند:
💠 «ما به دنیای شما کاری نداریم و مشغول به امر آخرت خود میباشیم؛ بر تو باکی نباشد از آنچه گمان کردهای!»
(یعنی شما به غارت بیتالمال و آبادی دنیا و تباهی آخرت خود مشغول باشید و ما به آبادی آخرتمان اشتغال داریم؛ اگر گمانت این است که ما میخواهیم بر تو خروج کنیم، از این خیال راحت باش که ما این قصد را نداریم؛ #قیام برحقّ از اهلبیت، فقط به دست قائم آلمحمّد عجّلاللهفرجهالشریف انجام میپذیرد.)
📚 الخرائج والجرائح (قطبراوندی)، ج۱، ص۴۱۴
کشف الغمّة (محدثإربلی)، ج۲، ص۹۰۲
🍂 «اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج.»
#حدیث #اعتقادی #امامت #علم_امام #معجزه #متوکل لعنهالله
@Hedayatgary
هدایت شده از زیارت
🔴 مأموریت امام زمان بعد از ظهور
🔵 امام هادی علیه السلام می فرمایند:
🌕 هو الّذِی یَجمَعُ الکَلِمَ و یُتِمَّ النِّعَمَ و یُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُبْطِلَ الْباطِلَ و هُو مَهدیّکُمُ المُنتَظَر
🟢 او (مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف) کسی است که کلمات (خدا) را تجمیع میکند و نعمتها را به تمام و کمال میرساند. خداوند به وسیلۀ او احقاق حق میکند و باطل را میزداید و اوست مهدی منتظَر شما.
📚 إلزام الناصب فی إثبات الحجة الغائب، ج۱، ص ۱۶۸
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#امام_هادی علیه السلام
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
هدایت شده از مهدی
غدیر اصفهان
الحمدلله ۱۶۰ کیلو متر از خیابانهای شهر اصفهان با ریسه های پارچه ای رنگی آذین بندی شد
این کار به کمک دوستداران امیرالمؤمنین علیه السلام و بانیان خیر انجام شد
لطفا به عموم مردم اطلاع رسانی بفرمائید
هدایت شده از کاروان زیارتی رحمة الواسعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آماده سازی حرم مطهر امیرالمومنین امام علی علیه السلام در آستانه فرا رسیدن عید سعید غدیرخم- نجف اشرف
https://eitaa.com/karbala_rahmatolvasea
🔸جابر بن یزید جعفی می گوید : به امام باقر علیه السلام عرض كردم:
اى آقاى من آيا اين امر (امامت) از آن شما نيست؟
🔹فرمود: چرا.
🔸عرض كردم: پس براى چه از حق خودتان صرف نظر كرديد، در صورتى كه خداى تعالى فرمايد:
( وَ جٰاهِدُوا فِي اَللّٰهِ حَقَّ جِهٰادِهِ هُوَ اِجْتَبٰاكُمْ )
«و پيكار كنيد در راه خدا آن گونه كه شايستۀ جهاد او است، او برگزيد شما را،
📖سورۀ حج، آيه 78»
🔹حضرت فرمود: پس چرا امير المؤمنين از حق خود صرف نظر كرد؟
🔸جابر گويد: (خود آن حضرت) فرمود: چون ياورى نيافت، آيا نشنيدهاى كه خداى تعالى در داستان لوط فرمايد:
( قٰالَ لَوْ أَنَّ لِي بِكُمْ قُوَّةً أَوْ آوِي إِلىٰ رُكْنٍ شَدِيدٍ ).
« (لوط) گفت: كاش مرا بر شما نيرويى بود يا پناه مىبردم به پايگاهى سخت،
📖سوره هود آيه 80»
و به طور حكايت از حضرت نوح عليه السّلام فرمايد:
( فَدَعٰا رَبَّهُ أَنِّي مَغْلُوبٌ فَانْتَصِرْ )
«خدا را خواند كه منم مغلوب پس يارى فرما
📖سورۀ قمر، آيه 10»
و در داستان موسى عليه السّلام فرمايد:
( رَبِّ إِنِّي لاٰ أَمْلِكُ إِلاّٰ نَفْسِي وَ أَخِي فَافْرُقْ بَيْنَنٰا وَ بَيْنَ اَلْقَوْمِ اَلْفٰاسِقِينَ )
« (موسى عرض كرد:) پروردگارا من مالك نيستم جز خودم و برادرم را پس جدايى افكن ميان ما و گروه فاسقان
📖سورۀ مائده، آيه 25»
🔸️پس در جايى كه پيغمبر چنين باشد وصى او از پيغمبر عذرش بيشتر است.
🔸️اى جابر مثل امام مثل كعبه است كه نزدش مىروند، و او نزد كسى نيايد.
📗الإنصاف ج۱ ص۱۷۹
@Sibtayn
هدایت شده از مؤسسه جهانی سبطین علیهما السلام
🔸 #فضائل_امیرالمؤمنین
🔸 ۳ روز تا غدیر
امام رضا علیهالسلام فرمودند:
*«إَنَّ يَوْمَ الْغَدِيرِ فِي السَّمَاءِ أَشْهَرُ مِنْهُ فِي الْأَرْضِ»*
«به راستی که روز غدیر خم در میان اهل آسمان مشهورتر است تا در میان
اهل زمین.»
📚 وسائل الشيعة، ج۱۴، ص ۳۸۸.
@sibtayn