هدایت شده از حسین سوزنچی
بسم الله الرحمن الرحیم
آتشافروزی اسرائیل در غزه و لبنان، شهادت سید حسن، و وظیفه ما
«وَ لَمَّا بَرَزُوا لِجالُوتَ وَ جُنُودِهِ قالُوا رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَيْنا صَبْراً وَ ثَبِّتْ أَقْدامَنا وَ انْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْكافِرينَ» (بقره: ۲۵۰)
امروزه با شرایط دردناک و دشواری مواجهیم.
مقام معظم رهبری چند ماه قبل فرمودند:
«شرایط کنونی منطقه به گونهای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است و هم برای جبهه حق. ورود لبنان به قضایای اخیر فلسطین و غزه تأثیر عمیقی داشت و اگر چنین کاری انجام نمیشد قطعا بیشترین خسارت به خود لبنان وارد می شد.»
توجه شود:
«هم برای دشمن صهیونیستی و هم برای جبهه حق».
⭕️ این روزها که #اسرائیل درندگی را به نهایت رسانده و #شهادت_سید_حسن، خون دلی را که به خاطر #غزه و #لبنان میخوردیم، مضاعف کرده، بسیاری در بهت فرو رفته و خون ها به جوش آمده است، برخی گمان میکنند که اکنون وقت آن است که #ایران به عنوان اصل و محور مقاومت، مستقیم وارد میدان جنگ شود؛
و #دشمن هم با ابزار رسانهای خود تلاش میکند در افکار عمومی عدم ورود مستقیم ایران به جنگ را حمل بر ضعف و ناتوانی ما کند.
💢اما چه باید کرد؟
📜در جریان یکی از جنگها که دشمنان اسلام برای یکسره کردن کار اسلام با لشکری عظیم به راه افتاده بودند، مشاوران جنگی به خلیفه وقت (عمر بن خطاب) پیشنهاد دادند که خودش با تمام نیروهای سپاه اسلام مستقیم وارد میدان شود. خلیفه با #امیرالمومنین ع مشورت كرد.
امیرالمومنین ع راهکاری عملیاتی ارائه داد که شاید امروز بتواند سرلوحه اقداماتی باشد که ما قرار است انجام دهیم.
فرمودند:
اين امر، پيروزى و خوارىاش، نه به اندكى سپاه بود، و نه به بسيارى آن. دين خدا بود كه خدا چيرهاش نمود، و سپاه او كه آمادهاش كرد، و يارىاش فرمود، تا بدانجا رسيد كه رسيد، و پرتو آن بدانجا دميد كه دميد.
ما از خدا وعده پيروزى داريم. او به وعده خود وفا كند و سپاه خود را يارى دهد.
جايگاه آنکه عهدهدار امر است در اين كار، جايگاه رشتهاى است كه مهرهها را به هم فراهم آرد و برخى را ضميمه برخى ديگر دارد. اگر رشته ببرد، مهرهها پراكنده شود و از ميان رود، و ديگر به تمامى فراهم نيايد.
مردم پشتیبان تو امروز اگر چه اندكند در شمار، امّا با يكدلى و يك سخنى در اسلام، نيرومندند و بسيار. تو همانند قطب برجاى بمان، و این مردم را چون سنگ آسيا گرد خود بگردان، و به آنان آتش جنگ را برافروزان؛ كه اگر تو از اين سرزمين برون شوى، مردم از هر سو تو را رها كنند، و پيمان بسته را بشكنند، و چنان شود كه نگاهدارى مرزها كه پشت سر مىگذارى براى تو مهمّتر باشد از آنچه پيش روى دارى.
همانا دشمن اگر فردا تو را در وسط میدان ببیند، گويد اين ريشه و اصل آنهاست، اگر آن را بريديد آسوده گرديديد، و همين سبب شود كه فشار آنان به تو سختتر گردد و طمع ايشان در تو بيشتر.
اين كه گفتى آنان به راه افتادهاند، تا با مسلمانان پيكار كنند، ناخشنودى خداى سبحان از عزم آنان به جنگ با مسلمانان، از تو بيشتر است، و او بر دگرگون ساختن آنچه خود ناپسند مىدارد تواناتر.
امّا آنچه از شمار آنان گفتى، ما در گذشته نمىجنگيديم به نيروى بسيارى، بلكه مىجنگيديم با چشم داشتن به پيروزى و يارىِ [خداوند متعال].
📚نهج البلاغة، خطبه ۱۴۶ (ترجمه سید جعفر شهیدی)
متن خطبه در اینجا
@souzanchi
هدایت شده از اخبار قدس 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از الف دزفول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️برای اولین بار
اولین تصویر از آتشسوزی و انفجارهای برجهای تلآویو در اثر اصابت موشکهای سپاه!
وَظَنُّوا أَنَّهُمْ مَانِعَتُهُمْ حُصُونُهُمْ مِنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَيْثُ لَمْ يَحْتَسِبُوا ۖ وَقَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ ۚ يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُمْ بِأَيْدِيهِمْ وَأَيْدِي الْمُؤْمِنِينَ فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ (حشر،۲)
و خودشان پنداشتند كه حصارها و دژهاى استوارشان در برابر خدا جلوگيرى خواهد كرد ولى خدا از آنجا كه گمان نمىكردند به سراغشان آمد و در دلهايشان رعب و ترس افكند به گونهاى كه خانههايشان را به دست خود و به دست مؤمنان ويران كردند. پس اى صاحبان بينش و بصيرت عبرت گيريد
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ «الف دزفول» اولین رسانه تخصصی مقاومت و پایداری شهرستان دزفول
🌐www.alefdezful.com
✴️لینک عضویت کانال تلگرام الف دزفول👇🏻
🌐 https://t.me/joinchat/AAAAADv7Upe6LMS6phucgA
✴️لینک عضویت کانال ایتا الف دزفول👇🏻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/349503489C0f4d7935fc
هدایت شده از نگار
هماکنون توئیت جدید عبری رسانه KHAMENEI.IR: ضربات جبههی مقاومت بحول و قوهی الهی کوبندهتر خواهد شد
همزمان با حمله موشکی سنگین جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونی، رسانه KHAMENEI.IR جملهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی را به زبان عبری در صفحه توئیتر (ایکس) منتشر کرد:
ضربات جبههی مقاومت بر پیکر فرسوده و رو به زوال رژیم صهیونی، بحول و قوهی الهی کوبندهتر خواهد شد.
📱 بله | ایکس | اینستاگرام | @resane_negar
هدایت شده از بیسیمچی
سرلشکر غلامعلی رشید:
میخواهید دنیا را در موج بعد متحیر کنیم؟ پس شرارت کنید
https://eitaa.com/bisimchi10
هدایت شده از وحید یامین پور
خدایا ما را از عادی دیدن، و عادت کردن به شگفتیها و حماسهها محفوظ بدار...
خدایا ما در همان کشوری زندگی میکنیم که ۸۰ سال پیش بیشتر از ۳ روز نتوانست در برابر متجاوزان مقاومت کند، همان کشوری که شاه خشن قلدرش در چشم بهم زدنی گریخت و تبعید شد، به نقطهای که نمیدانست کجای عالم است، همان کشوری که شاهنشاهش با چمدانی بسته چشم به دهان ارباب آمریکاییاش همواره آماده رفتن بود، کشوری که مستشاران فرنگی برای آمدن به آن حق توحش میگرفتند و برای در امان ماندن کاپیتولاسیون تصویب میکردند، کشوری که خاندان و دربارش مافیای تجارت مواد مخدر بودند، کشوری که مومنین را زیر کفش بهائیان به ذلت کشانده بود.
خدایا ما همانها هستیم که دست خالی قیام کردیم، با دست خالی جنگیدیم، با دست خالی خودمان را ساختیم. همانها که مرگبارترین موشکها بر سرشان فروریخت و حتی سیم خاردار از آنها دریغ شد. خدایا ما همانها هستیم... همان قربانیان موشکهای ۱۲ متری در کوچههای ۶ متری دزفول، ما کودکان بلدالصواریخ که با غرش فراگ۷ و اسکاد از خواب بیدار میشدیم و با آژیر وضیعت سفید به خواب میرفتیم.
خدایا ما را به مکر نخوت آزمایش نکن و به حیلهی عادت گمراه نگردان. چشم ما را به نعمتی که دادهای بگشا و ما را با کفران نعمتت عذاب نکن. خدایا ما را یاریکنندگان دین خود قرار ده. آنها که از ملامت کسی ملول نمیشوند و از هیچ چیز و هیچ کس جز تو، نمیترسند.
یا ربّ
هدایت شده از بیسیمچی
مجری شبکه فاکس نیوز :
ایران دیشب حتی انتقام در چاه انداختن حضرت یوسف (ع) را هم از بنی اسرائیل گرفت 🤣
@bisimchi10
هدایت شده از اخبار قدس 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پزشکیان در پاسخ به سوال خبرنگار:
سفر قطر خطرناک نیست؛ اگر قراره بمیرم با شهادت بمیرم بهتر است.
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب اسلامی به نماز جمعه میآیند
🔹️اقامه نماز جمعه تهران به امامت رهبر انقلاب به همراه مراسم بزرگداشت پرچمدار مقاومت شهید سیدحسن نصرالله در مصلای امام خمینی تهران
🔹️مراسم بزرگداشت مجاهد فی سبیلالله و سیّد عزیز امت اسلامی، شهید حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله و همراهان ایشان ازجمله سردار شهید نیلفروشان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی روز جمعه ۱۳ مهرماه از ساعت ۱۰:۳۰ صبح در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
🔹️در ادامه این مراسم و درپی شهادت مظلومانه پرچمدار مقاومت و آزادی قدس و فلسطین، حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله و در آستانه اولین سالگرد حماسه طوفانالاقصی توسط رزمندگان مقاومت اسلامی فلسطین، نماز جمعه این هفته تهران روز جمعه ۱۳ مهرماه به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی در مصلای امام خمینی (ره) اقامه میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نگار
نامه فرزند امام خمینی (ره) به رهبر معظم انقلاب اسلامی
دکتر زهرا مصطفوی: امروز انقلاب اسلامی ایران با رهبری حضرتعالی پس از ارتحال امام امت، یک درخت تنومند و تفکر شکست ناپذیر است
یقین داریم انقلاب اسلامی همچنان منبع خودباوری و بالندگی ملت ایران و الگوی الهامبخش ملتهای آزادیخواه و عدالتطلب خواهد ماند
متن کامل نامه سرکار خانم دکتر مصطفوی به رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (دام ظله)
رهبر معظم انقلاب اسلامی
سلام علیکم
ضمن عرض تسلیت بمناسبت شهادت عبد صالح خدا، فرمانده شجاع جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله، نکاتی به ذهنم رسید تا با معظم له در این شرایط حساس و تاریخی از عمر انقلاب اسلامی ایران در میان بگذارم.
مستحضرید که ما از ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره) تا به امروز، شاهد فراز و فرودها و شهادت چهره ها و فقدان شخصیت های بزرگ و اندیشمند متعددی بوده ایم که هر یک در نوع خود می توانستند جامعه ای را رهبری نمایند. شخصیت هایی همچون شهیدان آیات مطهری، دکتر بهشتی، دکتر باهنر و شهید رجایی و شهید دکتر مفتح که اینجانب از نزدیک شاهد ترور این شخصیت اندیشمند و فرهیخته انقلاب در محوطه دانشکده الهیات دانشگاه تهران بوده ام.
در همان زمان که انقلاب نوپای ملت، گرماگرم نبرد با دشمنی بود که از سوی قدرتهای شرق و غرب عالم حمایت می شد، جریان نفاق نیز از یک سو در زمان موشکباران شهرها با همراهی دشمن بعثی به ملت خیانت می کرد و از سوی دیگر هرروز با قتل، ترور و بمب گذاری جنایات متعددی علیه مردم مرتکب می شد که از حافظه تاریخی ملت ایران هرگز پاک نخواهد شد.
علاوه بر این، در دوران دفاع مقدس و در جبهه های حق علیه باطل، شهادت فرماندهان شجاعی چون شهیدان همت، باقری، باکری، زین الدین، بروجردی و ستاری را به چشم دیدیم و انقلاب از حضور این سرداران نیز در ادامه مسیر خود محروم شد. امام راحل در همه آن سالها، فقدان یاران و سردارانش را می دیدند و پیوند میان منافقین و دشمنان را مشاهده می کردند اما با کمال اطمینان می فرمودند که "من به سهم خودم هیچ نگرانی ندارم راجع به انقلاب. انقلاب راه خودش را پیدا کرده و به پیش میرود".
امروز که انقلاب اسلامی ایران با رهبری حضرتعالی پس از ارتحال امام امت، یک درخت تنومند و تفکر شکست ناپذیر است و شاهد پیروزی های روز افزون این انقلاب هستیم، با همه غصه هایی که با شهادت عزیزانی چون حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله داریم، یقین داریم که انقلاب اسلامی به پشتوانه وحدت همه نیروهای انقلاب و رهبری داهیانه حضرتعالی مستحکم تر از گذشته، همچنان منبع خودباوری و بالندگی ملت ایران و الگوی الهامبخش ملتهای آزادیخواه و عدالتطلب خواهد ماند.
«ان العزة لله جمیعا»
والسلام علیکم ورحمه الله و برکاته
زهرا مصطفوی
۱۲مهرماه۱۴۰۳
منبع: پایگاه خبری جماران
📱 بله | ایکس | اینستاگرام | @resane_negar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 مجموعه اخبار، محصولات، تحلیلها و بازتابهای نماز جمعه ۱۳ مهرماه ۱۴۰۳ به امامت رهبر معظم انقلاب را با هشتگ #جمعه_نصر در رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای اجتماعی دنبال کنید.
📲همچنین کاربران میتوانند با درج این هشتگ #جمعه_نصر در مطالب خود در فضای مجازی به تجمیع محصولات و دسترسی راحتتر دیگر کاربران به آن کمک کنند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از الف دزفول
#روزهای_رختشورخانه
🌹✍🏻 «روزهای رختشورخانه» بُرشی است از کتاب «عصمت» به نویسندگی «سرکار خانم سیده رقیه آذرنگ».
در این فصل از کتاب «عصمت» که به روایت « حاجیه خانم فاطمه سلطان ملک » مادر بزرگوار شهیدان والامقام «عصمت و علیرضا پورانوری» است، به حضور این بانوی والامقام و تعداد زیادی از بانوان شهرستان دزفول در رختشورخانه بیمارستان کلانتری اندیمشک برای شستشوی لباس و پتوهای رزمندگان و شهدا و . . . اشاره شده است.
«روزهای رختشورخانه» روایتی مستند از تلاش و تکاپو و ایثار بانوان دزفولی در آن حوض های خونین است. سطرهایی که بیانگر حقایق و رخدادهایی است که متاسفانه این روزها از تاریخ و وقایع بیمارستان کلانتری حذف گردیده است.
⭕️ روزهای رختشور خانه
1️⃣ قسمت اول
زمستان 1360، یک جوان با لباس خاکی رزمندهها آمد دم در خانهمان. من توی کوچه کنار همسایهها گرم حرف زدن بودم و داشتیم قرارمدار بساط پخت نان و کلوچه برای رزمنده ها را تعیین میکردیم. تا دیدمش، رفتم چند قدم پشت سرش ایستادم و گفتم: «سلام برادر! بفرمایید.»
سرش را انداخت پایین و انگشت اشارهاش را به سمت خیابان نشانه رفت و گفت: «من پسر بیبی علمالهدی(دزفول)؛ هستم. از سپاه دزفول مزاحمتون میشم. ماشینم سر خیابونه»
مادرش از دوستان قدیمیام بود. تا اسمش را آورد، شناختمش. نگاهی به ته کوچه، که به خیابان منتهی میشد، انداختم. متوجه شدم چند نفر خانم عقب تویوتای گِلمالی شده نشستهاند.
سرش را بلند نمیکرد. با نگاهی که به زمین دوخته بود گفت: «چند نفر از مادران شهدا رو دارم میبرم بیمارستان شهید کلانتری، برای شستن لباسای خونی رزمندههای مجروح و شهید، با تعداد زیادی ملحفۀ بیمارستانی. به نیرو نیاز داریم. اگه زحمتی، نیست تشریف بیارید»
چقدر خوشحال شدم! با خودم گفتم: «تا الآن هر کاری از دستم براومده، برای جبههها انجام دادم. حالا با جون و دل میرم، لباس هم میشورم.»
بهش گفتم: «چند لحظه صبر کن، تا آماده بشم.»
خانم حسینزاده و مادرش، کوکب عزیزی، و دخترهایش، خانم عظیمی و چند نفر دیگر که توی کوچه بودند، با دیدن ماشین و آن جمع خانمها آمدند کنارمان ایستادند و گفتند: «اگه کاری از دستمون برمیآد، ما هم میآییم.»
بهشان گفتم: «باید بریم برای شستوشوی لباس رزمندهها.»
آنقدر ذوقزده شدند، که در عرض چند لحظه آمادۀ رفتن شدیم. کنار هم، کف ماشین نشستیم. وقتی رسیدیم به بیمارستان، آقای علمالهدی برگۀ عبور را به همراه اسامیای که قبل از سوار شدن به فهرستش اضافه کرده بود، به نگهبانی نشان داد. اولین بار بود میرفتم آنجا. جلوِ درِ ورودی، اتاقک نگهبانی بود، که ورود و خروج را به بیمارستان کنترل میکرد. به اطراف نگاه کردم. ماشینهای آمبولانس در رفت و آمد بودند و از خط مقدم مجروح میآوردند. افرادی که در محوطه بودند اکثراً لباس سپاه به تن داشتند. چادر هم برپا کرده بودند و توی چادرها هم تخت و لوازم پزشکی بود. ماشین در محوطۀ باز پشت بیمارستان، کنار یک اتاق سیمانی متوقف شد. پیاده شدیم و رفتیم داخل.
⬅️ ادامه دارد
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ «الف دزفول» اولین رسانه تخصصی مقاومت و پایداری شهرستان دزفول
🌐www.alefdezful.com
✴️لینک عضویت کانال ایتا الف دزفول👇🏻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/349503489C0f4d7935fc
⭕️ صفحه اینستاگرام الف دزفول
🆔https://www.instagram.com/alefdezful/
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما سنگرشکن دارید ما خیبرشکن داریم
هدایت شده از اخبار قدس 🇮🇷
🔻امام خامنهای: انشاءالله اسرائیل را از بین میبریم
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
📌کتاب "عروس آسمانی" به قلم سیده رقیه آذرنگ به چاپ سوم رسید.
📚کتابی که پیش روی شماست در بیست و یک داستان کوتاه به زندگی کوتاه، اما پربار بانوی شهیدی پرداخته است که ایمان شهامت و اخلاصش او را در آسمان قهرمانان و نام آوران سرزمینمان، به ستاره ای درخشان تبدیل کرد.
داستان هایی زیبا و پندآموز از زندگی بانوی والامقام دزفولی، شهید عصمت پورانوری می باشد.
🔻کتاب «عروس آسمانی» نوشته سیده رقیه آذرنگ از مجموعه قهرمان من مروری بر زندگی شهیده عصمت پورانوری است که گرچه عمر کوتاهی داشت ولی توانست با تلاش و عمل مخلصانه نمره قبولی را از درگاه خداوند کسب نماید. او در سال 41 به دنیا آمد و در دوران اختناق حکومت شاهنشاهی با وجود مخالفتهای عمال ظلم با حجاب به مدرسه رفت و در کنارش به فراگیری معارف قرآن پرداخت. با پا گرفتن شور و التهاب انقلاب در شهر دزفول او نیز به جرگه یاران خمینی پیوست و پس از آن نیز برای تبیین دین و انقلاب در مدرسهاش فعالیتهای فراوانی انجام داد. او خود را سرباز مطیع انقلاب و امام میدانست و دوست داشت تحت لوای چادر که آن را هدیهای فاطمی میدانست به شهادت برسد. او با یکی از رزمندگان جبهه ازدواج کرد و با کنار زدن بسیاری از سنتها تلاش کرد تا سبک زندگی فاطمی را در زندگیاش جاری نماید. او در حمله هوایی دشمن به شهر دزفول سرانجام به آرزوی خود رسید.
🔻این کتاب را می توانید از فروشگاه های کتاب سراسر کشور و فروش اینترنتی تهیه فرمایید.
🌹به کانال کتاب"عصمت"
شهید عصمت پورانوری در پیامرسان ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/534446100C4630a601bc
هدایت شده از الف دزفول
#روزهای_رختشورخانه
🌹✍🏻 «روزهای رختشورخانه» بُرشی است از کتاب «عصمت» به نویسندگی «سرکار خانم سیده رقیه آذرنگ».
در این فصل از کتاب «عصمت» که به روایت « حاجیه خانم فاطمه سلطان ملک » مادر بزرگوار شهیدان والامقام «عصمت و علیرضا پورانوری» است، به حضور این بانوی والامقام و تعداد زیادی از بانوان شهرستان دزفول در رختشورخانه بیمارستان کلانتری اندیمشک برای شستشوی لباس و پتوهای رزمندگان و شهدا و . . . اشاره شده است.
«روزهای رختشورخانه» روایتی مستند از تلاش و تکاپو و ایثار بانوان دزفولی در آن حوض های خونین است. سطرهایی که بیانگر حقایق و رخدادهایی است که متاسفانه این روزها از تاریخ و وقایع بیمارستان کلانتری حذف گردیده است.
⭕️ روزهای رختشور خانه
2️⃣ قسمت دوم
خانم پروین ترابی، که قبل از همه در آنجا حضور داشت، ما را راهنمایی کرد. مسئول خانمهایی بود که از دزفول آمده بودند. خانم ترابی نمایندۀ امام جمعۀ دزفول، آیتالله قاضی، و نمایندۀ ستاد امداد ارتش(تیپ 2 زرهی دزفول) بود. تا مرا دید، اشک توی چشمانش جمع شد. او هم در مراسم غسل و کفن کردن عصمت حضور داشت و روز تشییع خیلی به ما کمک کرد. فعال بود و پایکار. از اینکه او را در این مسئولیت میدیدم تعجب نکردم؛ چون دل و جرئت داشت و گاهی بیش از پنجاه نفر از خواهران شهید را غسل میداد و کفن میکرد.
بعد از سلام و احوالپرسی، چشمم افتاد به چند حوضِ سیمانی پر از آب با کلی لباس نظامیخونی و ملحفۀ بیمارستانیِ روی هم تلنبار شده. دقایقی نگذشته بود که چندنفر چندنفر به تعداد خانمها اضافه شد. همگی برای کمک آمده بودند. خانم ترابی به ما میگفت: «خیلی نیروی کمکی نیاز داریم. هر نفر میتونه، از فردا چند نفر دیگه رو هم همراهش بیاره اینجا. بسم الله!»
چادرهایمان را به کمرمان و یا دور گردنمان گره زدیم. ملحفه و لباسهای خونی را که کنار دیوار جمع شده بود، توی یکی از حوضهای پرآب انداختیم. آنقدر خون دلمه شده از لباسها جدا میشد، که چند بار آبراه بسته و کیپ میشد. خون و آب در هم قاتی شده بود و موج میزد. برای ادامۀ کار باید دستمان را توی حوض فرو میبردیم، تا آبراه را باز کنیم و خونها را بشوییم. لکههای کوچک و بزرگ خون روی لباسها به راحتی پاک نمیشد. باید یک دور با وایتکس لکهگیری میکردیم و بعد با پودر رختشویی آنها را خوب میساییدیم. خانمهایی هم با تشتهای پلاستیکی که جلوِ دستشان بود، مشغول شستوشو بودند. بعد از کمرنگ شدن لکههای به خون آغشته که با زحمت میساییدیم، آبکشی و پهن کردن لباسها و ملحفهها شروع میشد. بیرون از سالن رختشویخانه یک محوطه باز وجود داشت که چند پایۀ چوبی کف زمینِ گِلی فروکرده بودند. روی پایهها بندکشی شده بود و لباسها را برای خشک شدن آنجا پهن میکردند. بندها همه برای ملحفهها و لباسها استفاده میشد. پتوها را روی تختهای فلزی میچیدیم، یا وقتی هوا گرم بود روی زمین پهن میکردیم، تا با گرمای آفتاب خوب خشک شود.
⬅️ ادامه دارد
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ «الف دزفول» اولین رسانه تخصصی مقاومت و پایداری شهرستان دزفول
🌐www.alefdezful.com
✴️لینک عضویت کانال ایتا الف دزفول👇🏻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/349503489C0f4d7935fc
⭕️ صفحه اینستاگرام الف دزفول
🆔https://www.instagram.com/alefdezful/
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 اعطای «نشان فتح» به سردار حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه توسط فرمانده کل قوا در پی عملیات درخشان «وعده صادق»
🔹️حضرت آیتالله خامنهای فرمانده کل قوا طی مراسمی به سردار امیرعلی حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی «نشان فتح» اعطا کردند.
🔹️اعطای این نشان به دلیل عملیات درخشان «وعده صادق» انجام شد.
🔹️نشان فتح، بهعنوان نماد عملیاتهای پیروزمندانه رزمندگان اسلام و فاتحان این عملیاتها انتخاب شده است.
🔹️این نشان، از سه برگ درخت نخل و گنبد مسجد جامع خرمشهر و نیز پرچم جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است. ۱۴۰۳/۷/۱۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نگار
رهبر انقلاب خطاب به همسر سردار حاجیزاده: نیمی از ثواب خدمات ایشان متعلق به شماست
📢آقای فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب:
✍رهبر انقلاب در دیدار خانواده سردار حاجیزاده با ایشان پس از عملیات #وعده_صادق۲، در حاشیه مراسم اعطای نشان فتح و خطاب به همسر ایشان فرمودند:
📝خدمات آقای حاجی زاده واقعا با ارزش است و به دلیل همراهی های شما، نیمی از ثواب آن متعلق به شماست.
📱 بله | ایکس | اینستاگرام | @resane_negar
هدایت شده از الف دزفول
#روزهای_رختشورخانه
🌹✍🏻 «روزهای رختشورخانه» بُرشی است از کتاب «عصمت» به نویسندگی «سرکار خانم سیده رقیه آذرنگ».
در این فصل از کتاب «عصمت» که به روایت « حاجیه خانم فاطمه سلطان ملک » مادر بزرگوار شهیدان والامقام «عصمت و علیرضا پورانوری» است، به حضور این بانوی والامقام و تعداد زیادی از بانوان شهرستان دزفول در رختشورخانه بیمارستان کلانتری اندیمشک برای شستشوی لباس و پتوهای رزمندگان و شهدا و . . . اشاره شده است.
«روزهای رختشورخانه» روایتی مستند از تلاش و تکاپو و ایثار بانوان دزفولی در آن حوض های خونین است. سطرهایی که بیانگر حقایق و رخدادهایی است که متاسفانه این روزها از تاریخ و وقایع بیمارستان کلانتری حذف گردیده است.
⭕️ روزهای رختشور خانه
3️⃣ قسمت سوم
گاهی وقتها در حین شستن لباسها، چشممان به صحنههای دردناکی میخورد. هر بار تکههایی از بدن شهدا مثل یک انگشت جدا شده یا تکه گوشت چسبیده به لباس یا استخوانهای ریزی که بر اثر انفجار روی لباس رزمندهها پاشیده بودند، از لای لباسها پیدا میشد و آه از نهادمان برمیآمد. طبق قراری که گذاشته بودیم، میبایست اول آنها را غسل میدادیم و بعد در محوطۀ بیرونی، توی خاک دفن میکردیم.
حین فعالیتمان از نفر اول تا آخرین نفر، یک دور تسبیح کامل، صلوات میفرستادیم. وقتی تمام میشد، دور بعدی صلوات را شروع میکردیم. از صبح زود تا غروب میرفتیم برای شستوشوی البسه و ملحفههای خونی مجروحان بیمارستان. همه داوطلب بودند. آن مکان به اشخاص خاصی متعلق نبود. از همه جای منطقه خودشان را برای کمک به رختشویخانه میرساندند. نه توی فکر آسیب بوی وایتکس بودیم، نه پودر رختشویی، که مدام با آنها سر و کار داشتیم. همه مثل خواهر کنار هم بودیم و فقط فکر و ذکرمان شده بود شست و شوی آن همه خون و خاکی که برایمان متبرک بود.
حسمان این بود که یک کارت دعوت از سمت خدا برایمان فرستاده شده است. اصلاً منتظر دستور نبودیم. سرما و گرمای هوا هم برایمان فرقی نداشت. همین که مردها اسلحه به دست گرفتند برای دفاع از کشورمان، ما هم توی شهرهای جبهه ماندیم تا دشمن فکر نکند شهرها خالی از سکنه شده است. ما هم جنگیدیم با هر چه که میخواست مقاومتمان را بشکند. آنقدر به آن وضعیت عادت کرده بودیم، که اگر ماشین دنبالمان نمیآمد، خودمان ماشین کرایه میکردیم و چند نفری سمت رختشویخانۀ بیمارستان میرفتیم. آنجا که مشغول بودیم گذشت زمان را حس نمیکردیم با هر صدای موشکباران که از سمت دزفول میآمد بی اختیار می دویدیم سمت در خروجی؛ فکر خانوادههایمان که در شهر بودند می افتاد به جانمان. هر ماشینی هم که از سمت دزفول میآمد خبر می گرفتیم: «کجا بمباران شده؟»
گاهی نام اقوام و آشنایانمان را می شنیدیم که خانه شان مورد اصابت موشک قرار گرفته بود. خیلی بی تاب میشدیم اما دوباره برمی گشتیم سمت شست و شوی ملحفهها.
چند روز گذشت که خانم ترابی به ما گفت: «از ستاد ارتش در تیپ 2 زرهی یک ماشین دوج ارتشی درخواست کردم، که برای رفت و آمد به مشکل برنخورید. صبحها دم در مسجد، لب خندق جمع بشید، از اونجا با دوج ارتشی بیایید سمت بیمارستان. عصرها هم با همون ماشین برمیگردید.»
⬅️ ادامه دارد
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ «الف دزفول» اولین رسانه تخصصی مقاومت و پایداری شهرستان دزفول
🌐www.alefdezful.com
✴️لینک عضویت کانال ایتا الف دزفول👇🏻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/349503489C0f4d7935fc
⭕️ صفحه اینستاگرام الف دزفول
🆔https://www.instagram.com/alefdezful/
هدایت شده از اخبار قدس 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻منشه امیر، مدیر بخش فارسی رادیو اسرائیل و کارمند وزارت خارجه اسرائیل، رهبرانقلاب را رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، آیت الله امام علی خامنهای خطاب کرد.
🔹بزرگی رهبر انقلاب حتی دشمن را تحت تاثیر قرار میدهد
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
هدایت شده از الف دزفول
#روزهای_رختشورخانه
🌹✍🏻 «روزهای رختشورخانه» بُرشی است از کتاب «عصمت» به نویسندگی «سرکار خانم سیده رقیه آذرنگ».
در این فصل از کتاب «عصمت» که به روایت « حاجیه خانم فاطمه سلطان ملک » مادر بزرگوار شهیدان والامقام «عصمت و علیرضا پورانوری» است، به حضور این بانوی والامقام و تعداد زیادی از بانوان شهرستان دزفول در رختشورخانه بیمارستان کلانتری اندیمشک برای شستشوی لباس و پتوهای رزمندگان و شهدا و . . . اشاره شده است.
«روزهای رختشورخانه» روایتی مستند از تلاش و تکاپو و ایثار بانوان دزفولی در آن حوض های خونین است. سطرهایی که بیانگر حقایق و رخدادهایی است که متاسفانه این روزها از تاریخ و وقایع بیمارستان کلانتری حذف گردیده است.
⭕️ روزهای رختشور خانه
4️⃣ قسمت چهارم
روزها میگذشت و ما برای شستن لباس رزمندهها و ملحفههای بیمارستانی، سر از پا نمیشناختیم. یک روز به خانم حسینزاده گفتم: «آخه تو یه زن باردار، اونم دوقلو، با این وضعیت چطور میآی تا رختشویخونه. لطفاً از امروز دیگه همراهمون نیا.»
خیلی دلخور شد و قبول نکرد.
همان زمان با عملیات فتحالمبین، همراه تعدادی از خانمها از دم در مسجد لب خندق سوار شده بودیم و رفتیم سمت بیمارستان شهید کلانتری. غوغایی به پا شده بود. توی چادرهایی که از قبل تخت و تجهیزات پزشکی آماده شده بود، همه پر از رزمندۀ مجروح بود.
مثل همیشه مشغول شستن لباس و ملحفههای خونی بودیم. خانم حسینزاده حین کار کردن داشت از خاطرات غسل دادن زنان و دخترانی که بر اثر حملۀ موشکی به دزفول شهید شده بودند، تعریف میکرد. این را که گفت، یاد عصمت و مرضیه افتادم. خیره شدم به حوضهایی، که از خون موج میزد. انگار دلم با این موجها بالا و پایین میرفت. تا به خودم آمدم و خواستم صلوات بفرستم، خانم حسینزاده یک قرآن جیبی از توی لباسها پیدا کرد. شانه و عطر جیبی هم بود. آورد نشانم داد. با خودم گفتم: «خدایا! صاحب این قرآن و این عطر و شانه الآن کجاست؟!... خدایا! خودت جوونای ما رو حفظ کن و دوباره به آغوش مادرا برگردون»
آنها را برد که به دفتر تحویل وسایل در بیمارستان بدهد. کمی بعد سراسیمه برگشت. دلم هوری ریخت. لباسی که دستم بود را توی حوض رها کردم و رفتم کنارش. داشت ریز ریز اشک میریخت. بهش گفتم: «تو روخدا بهم بگو چی شده! دلم اذیت میشه این طوری میبینمت»
دستم را گرفت و رفتیم سمت ساختمان بیمارستان. توی مسیر بهم گفت: «یکی از آشناهامون رو دیدم. بهم گفت که شوهرت(آقای قهرمانی) رو از منطقه آوردن اینجا، مجروح شده»
بهش دلداری دادم و گفتم: «انشاءالله که طوری نیست. تو فقط مراقب بچههای توی شکمت باش، خدای نکرده اتفاقی نیفته برات»
بدو بدو رسیدیم دم در ورودی بیمارستان. اجازه ندادند برویم داخل ساختمان. کلی اصرار کردیم. باز هم اجازه ندادند. خانم حسینزاده دستش را نشانه رفت سمت رختشویخانه و گفت: «ما از خواهرای رختشویخونهایم»
⬅️ ادامه دارد
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ «الف دزفول» اولین رسانه تخصصی مقاومت و پایداری شهرستان دزفول
🌐www.alefdezful.com
✴️لینک عضویت کانال ایتا الف دزفول👇🏻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/349503489C0f4d7935fc
⭕️ صفحه اینستاگرام الف دزفول
🆔https://www.instagram.com/alefdezful/
هدایت شده از بیسیمچی
انتشار برای نخستین بار
▪️عاقبتِ هر کس که حاج قاسم پیشانیاش را بوسید، شهادت بود.
#شهیدسید_حسن_نصرالله
#بحار313
https://eitaa.com/bisimchi10