تبیین منظومۀ فکری رهبری
زهد یعنی چه؟ یعنی بیرغبتی، یعنی چشم بستن از این جلوههای فریبندهی مادی و دنیوی. زهد اسلامی معنایش
جان شما فقط یک قیمت و یک بها و یک نرخ دارد و بس؛ مواظب باشید جانتان را، عمرتان را به کمتر از آن نرخ ندهید و آن، بهشت است. این عمری که شما دارید مصرف میکنید، این گوهر گرانبهایی که روز و شب دارید آن را فرسودهتر و فرسودهتر میکنید، فقط یک چیز هست که ممکن است به جای آن بیَرزد و آن بهشت است.
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#کتاب_دوم_سیر_مطالعاتی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اگر بخواهیم رشد کنیم، بایستی بتوانیم در فضای لایتناهیِ فکر بال و پر بزنیم؛ باید حرکت کنیم ... جمهوری
آنگاه که نخبگان ما نقطهی تعادل میان "هرج و مرج" و "دیکتاتوری" را شناسایی و تثبیت کنند، دوران جدید آغاز شده است. آری، نباید از "آزادی" ترسید و از "مناظره" گریخت و "نقد و انتقاد" را به کالای قاچاق و یا امری تشریفاتی، تبدیل کرد....
بیشک آزادیخواهی و مطالبهی فرصتی برای اندیشیدن و برای بیان اندیشهی توأم با رعایت "ادب استفاده از آزادی" یک مطالبهی اسلامی است و "آزادی تفکر، قلم و بیان" نه یک شعار تبلیغاتی بلکه از اهداف اصلی انقلاب اسلامی است.
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
🔹فوری ترین هدف تشکیل نظام اسلامی استقرار عدالت اجتماعی و قسط اسلامی است. قیام پیامبران خدا و نزول کتاب و میزان الهی برای همین بود که مردم از فشار ظلم، تبعیض و تحمیل نجات یافته در سایه قسط و عدل زندگی کنند و در پرتو آن نظام عادلانه به کمالات انسانی نایل آیند.
۱۳۶۹/۱۰/۰۳
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
شاخص مهم دیگر مکتب سیاسی امام بزرگوار ما پاسداری از ارزشهاست که مظهر آن را امام بزرگوار در تبیین م
آخرین نکته بهعنوان شاخصهی مکتب سیاسی امام... مسئلهی عدالت اجتماعی است. عدالت اجتماعی یکی از مهمترین و اصلیترین خطوط در مکتب سیاسی امام بزرگوار ماست. در همهی برنامههای حکومت- در قانونگذاری، در اجرا، در قضا- باید عدالت اجتماعی و پرکردن شکافهای طبقاتی، موردنظر و هدف باشد.
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
"تکالب" تعبیر خیلی پُرمغزی است. تکالب یعنی مثل دو سگ بر سر یک جیفه به جانهم افتادن! خطرِ بزرگ، تکالب
یکی از عوامل سایش، دنیا و جلوههای فریبنده دنیاست. "دنیا" که میگوییم، فقط پول و خانه و خودروی شخصی نیست. چیزهای دیگر هم هست. اسم در کردن، تعریف شنیدن، ستایش شنیدن، تمتّعات ناروا و نادرست جنسی و همهی امکاناتی که نفس انسان آنها را میخواهد؛ دنیا و جلوههای آن است. چنین وسوسههایی هم در عدهای پدید آمد. قدرت مقابله با سایش را در خودتان ایجاد کنید. سایش شوخی ندارد؛ انسان ساییده میشود.
#کتاب_هفتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی
#فصل_ششم
@daghdaghehayefarhangi
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
گستردن عدالت، عدالت قضائی، عدالت اقتصادی، عدالت در گزینشها، عدالت در تقسیم منابع و فرصتهای کشور ب
... در مقابل دشمنان باید غیظ داشت؛ ...در مقابل آن دشمنی که با هویت شما، با موجودیت شما مخالف است، آنجا خشم میشود خشم مقدس؛ آن اشکالی ندارد. نه، در جمع مؤمنین، در بین افرادی که مأمور به رفتار مسلمانی با آنها هستیم، خشم و حالت عصبانیت نباید باشد. خشم به انسان ضرر میزند. تصمیمگیری با خشم مضر است، حرف زدن با خشم مضر است، کار کردن با خشم مضر است، غالباً دچار غلط و اشتباه است؛ این چیزی است که ماها متأسفانه خیلی ابتلا پیدا میکنیم. جلوگیری از این خشم، خشمی که موجب انحراف میشود موجب خطای در فکر و عمل میشود، یکی از موارد تقواست...
#کتاب_هشتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اخلاق_وتربیت
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
باید تلاش خود را بکنیم و کار را بر پایهی منطقی استوار سازیم. وقتی میگوییم پایهی منطقی، معنایش ای
تکلیفگرایی هیچ منافاتی با دنبال نتیجه بودن ندارد. تکلیفگرایی صحیح آن است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب بر اساس تکلیف عمل و از کارهای ضدّتکلیف و نامشروع پرهیز کند. انسانی که برای رسیدن به نتیجه بر اساس تکلیف عمل میکند، اگر به نتیجهی مطلوب هم نرسد، احساس پشیمانی و خسارت نمیکند.
۱۳۹۲/۵/۶
#کتاب_نهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تشکیلات
@ketabetashkilat
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
▪️شب جمعه حرم یار تماشا دارد
🏴 لبیک یا حسین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری