🛑 نگاهی دوباره به بیانات حضرت آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی
♨️ انتقاد مرجعیت از عملکرد دولت اعتدال
🔰️ نمی دانم چرا برخی دوستان از بیانات آیتالله #صافی ناراحت شدند. اما به گمان من باید بیانات ایشان را از زاویه دیگری نگریست. آیتالله صافی #منتقد_وضعیت_موجود هستند. وضعیتی که محصول هشت سال #مدیریت_ناکارآمد حسن #روحانی و سیاست خارجی جواد #ظریف است. کشور زمانی تحویل آنها شد که ارتباط ما با کشورهای دنیا برقرار و فعال بود اما امروز اکثر این ارتباطات در سایه تفکر #برجامی ضعیف یا قطع شده است.
🔰️ سال 1391 بود که #اجلاس_عدم_تعهد در ایران برگزار شد و سران 120 کشور جهان در بالاترین سطح سیاسی در تهران حاضر شدند. در این دوران ایران بالاترین روابط سیاسی با بسیاری از کشورهای جهان را داشت و کشور را در چنین شرایطی تحویل دولت روحانی داد.
🔰️ اما امروز در سال 1400 ایران #عمق_استراتژیک و روابط عمیق خود با کشورهای #امریکای_لاتین را از دست داده است.
📌 #روسیه و #چین به عنوان مهمترین حامیان ایران در مذاکرات هسته ای از ایران ناراحت بوده و روابط با آن ها به سردی نهاده است.
📌 ایران بازار خود در #کشورهای_همسایه را از دست داده است و در فروشگاه های کشورهای اطراف کالاهای ترکیه ای است که خودنمایی می کند.
📌 ایران در #افریقا حضور کم رنگی دارد و ترکیه و چین به تصاحب موقعیت های اقتصادی کشورهای افریقایی پرداخته اند.
📌 ایران که سال ها در #سوریه حضور پر رنگ مستشاری داشته و مهمترین حامی این کشور به شمار می آید، در دوران بازسازی این کشور حضور کم رنگی دارند.
🔰️ تقلیل وزارت خارجه به #وزارت_برجام و کم تحرکی دولت و وزاری اقتصادی تا خارجه همه باعث شده است که کشور در پائین ترین موقعیت از حیث روابط فعال و اثرگذار با کشورهای جهان قرار بگیرد. امری که بارها مورد انتقاد و تذکر صریح مقام معظم #رهبری نیز قرار گرفته بود.
🔰️ این همه موجب نگرانی #مرجعیت عالیقدر آیتالله صافی گشته است و در دیدار با دکتر قالیباف تلاش می کند این نکته را تذکر دهد که کشور را از این #مسیر_پرخطر و پر ضرر نجات دهید.
🔰️ در حقیقت جان کلام آیتالله صافی این است که مبادا دولت جدید، مسیر پر غلط دولت روحانی را تکرار کند. تأکید ویژه ایشان بر حفظ عزت و اقتدار در سیاست خارجی نیز می تواند اشاره به کرنش ها و انفعال ها و #ضعف های متعدد دولت روحانی در تعاملات بین المللی قلمداد شود.
🔰️ #اصلاحطلبان فرصت طلب برای اینکه این سخنان در نقد دولت روحانی قرائت نشود، دست به جنجال و #حاشیه_سازی کردند. اما باید با نگاهی جدید به دنبال مسئول پدید آمدن #خسارت_محض متعدد در عرصه سیاست داخلی و خارجی و اقتصاد و فرهنگ بود.
#دولت_روحانی
#خسارت_محض
#وزارت_برجام
#دیپلماسی_التماسی
#مدیریت_ناکارآمد
#آیتالله_صافی
#تکرار_نکنید
#دیپلماسی_انقلابی
🆔 @taalighat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به آمریکاییها:
#خلیج_فارس، خانهی ماست.
شما بروید همان #خلیج_خوکها
#اقتدار_دریایی
#سپاه_سرافراز
#سیزده_آبان
🆔 @taalighat
تعلیقات
#قدیمیها _ 13 ❇️ مرد #قماربازی در محله زندگی میکرد. روزی پیر مرد به او گفت چرا قماربازی میکنی؟ گ
#قدیمیها _ 14
☘ #محله_مهربانی
❇️ توی #محله کسانیکه وضعیت مالی بهتری داشتند، یک حساب جداگانه توی دفتر #میوهفروش و قصاب محله باز میکردند. ماهیانه یک مبلغی به او میدادند تا وقتی افراد #فقیر مراجعه میکنند کالا را با قیمت بسیار پایینتر از قیمت اصلی به فرد بدهد و مابهالتفاوت را از این حساب کم کند.
❇️ #پیرمرد چند حساب ماهیانه داشت. یکی پیش میوهفروش محل، یکی قصاب و یکی هم داروخانه. هم بهفکر خورد و خوراک #فقرا بود هم به فکر درمان و دارو.
❇️ #قدیمیها حواسشان هم به اطرافشان بود و هم به رعایت شأن و عزت نفس #همسایه فقیر که مبادا با کمک مستقیم احساس سرافکندگی پیدا کند.
🆔 @taalighat
تعلیقات
#قدیمیها _ 14 ☘ #محله_مهربانی ❇️ توی #محله کسانیکه وضعیت مالی بهتری داشتند، یک حساب جداگانه توی
#قدیمیها _ 15
📌 پیر مرد درشکه چی (1)
🔆 پیر مردی بود درشکه چی، محاسن خیلی بلند سفیدی داشت و هیبت خاصی. یک روز آمد دفتر، #علی_آقا دست به سینه مقابلش ایستاده بود و هر چه پیر مرد میگفت، علی آقا فقط میگفت: چشم، اطاعت میشود. موقع خداحافظی هم بر خلاف رویه عادی، پیر مرد را تا خروجی دفتر بدرقه کرد.
🔆 پرسیدم #علی_آقا این پیر مرد کی بود؟ گفت: در فلان محله داشتند #مسجدی میساختند به نام مسجد امام حسن ع، موقع افتتاحیه و بهرهبرداری از مسجد، چون پولی نمانده بود، مسجد را با کارتن و مقوا فرش کردند.
🔆 این پیر مرد آمد و با تعجب نگاهی کرد و دستی به محاسنش کشید و رفت. بعد از ساعتی با درشکه اش تعداد زیادی #فرش آورد و توی مسجد پهن کرد.
🔆 گفت: دیدم این رسم #مردانگی نیست خانه پسر فاطمه زهرا سلام الله علیها بدون فرش باشد و خانه من فرش داشته باشد. همه فرشهای خانهاش را آورده بود مسجد...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻 پینوشت: #علی_آقا، دکتر علی آقامحمدی نماینده ادوار اول و دوم و سوم همدان در مجلس شورای اسلامی است که در همدان به #علی_آقا معروف است.
🆔 @taalighat
تعلیقات
#قدیمیها _ 15 📌 پیر مرد درشکه چی (1) 🔆 پیر مردی بود درشکه چی، محاسن خیلی بلند سفیدی داشت و هیبت خ
#قدیمیها _ 16
📌 پیر مرد درشکه چی (2)
🔆 پیر مرد درشکه چی یک #کاروانسرای بزرگ در حاشیه شهر داشت. هر چه حیوان مریض از سگ و گربه و پرنده و... در سطح شهر میدید با خودش میآورد کاروانسرا و آنها را #تیمار میکرد. میگفت این ها مخلوقات خدا هستند، خدا را خوش نمیاد بدون مراقبت رها باشند.
🔆 #زمستانهای همدان که خیلی سرمای عجیبی داشت، خیلی روزها چندین نان #سنگک میخرید و پشت درشکه میگذاشت و میرفت سمت گنجنامه، نانها را تکه تکه میکرد توی صحرا میریخت. میگفت پرندهها و حیوانات توی این سرما غذا پیدا نمیکنند.
🆔 @taalighat
#قدیمیها _ 17
⌛️ بین بازاریهای قدیمی مرسوم بود قبل از اینکه شروع به کسب و کار کنند، ابتدا شش ماه به #حوزه علمیه میرفتند و احکام کسب و کار (#مکاسب) میآموختند تا بر اساس روش اسلامی تجارت کنند.
🔹 قدیمیها همیشه با یک #عالم در ارتباط بودند و مشکلات خود را اعم از اقتصادی و شخصی و خانوادگی با او طرح میکردند.
📌 #کسب_حلال و حیات دینی برای #قدیمیها خیلی مهم بود.
🆔 @taalighat
20110201122143-علم دینی.pdf
232.7K
📌 علم دینی از منظر آیت الله جوادی آملی
🔹 احمد واعظی
🆔 @taalighat
1560576936-9449-33-3.pdf
389.7K
📌 چیستی علوم انسانی اسلامی از دیدگاه آیتالله مصباح یزدی
🔹 عسگری سلیمانی امیری
🆔 @taalighat
20150304084947-9978-23.pdf
432.2K
📌 علم دینی از منظر آیت الله جوادی آملی
🔹 حسین سوزنچی
🆔 @taalighat
20150304085023-9978-36.pdf
425.1K
📌 چیستی و گستره علم دینی از نظرگاه آیتالله جوادی آملی
🔹 عبدالحسین خسروپناه
🆔 @taalighat
تعلیقات
#قدیمیها _ 17 ⌛️ بین بازاریهای قدیمی مرسوم بود قبل از اینکه شروع به کسب و کار کنند، ابتدا شش ماه
#قدیمیها _ 18
🔻 نقش تربیتی بزرگان هر جمع (1)
☘ یک مفهوم بسیار اثرگذار در بین قدیمیها، مفهوم #بزرگ و بزرگتری بود. هر صنف و هر جمعی یک بزرگ داشت که در شعاع او اتفاقات مبارکی رقم میخورد.
☘ یکی از مهمترین دغدغههای بزرگ یک جمع #دغدغه_تربیت بود. دغدغه #رشد اطرافیان بود. بزرگترها خودشان را نسبت به رشد اطرافیانشان مسئول میدیدند.
☘ حالا این دغدغه و این بزرگی کردن بروزات و #ظهورات مختلفی داشت. گاهی با گفتن یک تذکر، گاهی با یک حضور بهموقع هنگام انحراف، گاهی با ریش سفیدی هنگام اختلاف بین دونفر، گاهی با سنگ صبور شدن، گاهی با انتقال یک تجربه، و... . بزرگ، بزرگی میکرد و #تکیهگاه جوانترها بود.
☘ از یک سو بزرگترها #بزرگی میکردند، ستون خیمه یک جمع بودند و نقش #پدری و #مربی گری برای اطرافیانشان داشتند.
☘ از سوی دیگر #کوچکترها دنبال یک #بزرگ بودند و نسبت به بزرگ جمع خود، کوچکی و #تبعیت و خضوع داشتند. با کنار هم قرار گرفتن این دو عنصر، امر #تربیت رقم میخورد. البته در هر جمعی بر اساس تراز همان صنف و جمع.
☘ نکته مهم اینکه:
📍هم بزرگان جمع، بزرگی میکردند و مدار و محور و تکیهگاه و #مربی و مرشد بودند.
📍هم کوچکترها، بهدنبال بزرگتری بودند تا دست در دست او نهند. کوچکی کردن در مقابل بزرگ ترها، بزرگی و رشد و تعالی به همراه داشت.
❇️ یک آسیب مهم بین جوانان امروزه این که اساساً خیلی احساس #نیاز به یک بزرگتر بهچشم نمیخورد. جوان خودش را صاحب تشخيص میداند و گوشش به حرف کسی بدهکار نیست. بزرگترها هم مثل قبل بزرگی نمیکنند.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
📌 به قول #قدیمیها تا کسی بزرگ نبیند، بزرگ نمیشود...
#بزرگترها_و_بزرگتری
#دغدغه_تربیت
#رشد_اجتماعی
#تکیهگاه
#تواصی
🆔 @taalighat