📣 اطلاعیه
🔶 مناظره با موضوع |کرونا و سیاستگذاری اجتماعی سلامت
▪️ دکتر سیدمجید امامی
▪️ دکتر جبار رحمانی
برنامه تلویزیونی زاویه
قسمت هفتم، فصل پانزدهم
شبکه چهار سیما
⏰چهارشنبه ۵آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۳
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
#اختصاصی
🔶 موضوع |اقتصاد؛ دانش توزیع بهره مندیها
دکتر مهدی موحدی بکنظر
دوره «علیه وضعیت» /
بخش دومخانه فرهنگی عدالت ⏰ ۲۸ آبان 1399 ⚜️ @taammolat74 👇👇👇
دکتر موحدی 02.mp3
24.03M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |#اقتصاد؛ دانش توزیع بهره مندیها
دکتر #مهدی_موحدی بکنظر
بخش دوم
🔹اقدام #علیه_وضعیت به معنای شناخت قواعد ناعادلانه بازی و تعبیه قواعد عادلانه در ساختار حکمرانی است والا این بهرهمندان خواهند بود که به تدریج مسلح به ابزار زر و زور و تزویر، به تحکیم و تقویت هر چه بیشتر قواعد بازی به نفع خود دست خواهند زد.
.
🔹لازمهاش تجهیز به دانش اقتصاد سیاسی است؛ دانشی که بیشتر از هر چیز مستلزم درک عدالت و پیچیدگی فهم آن است!
🔗 برای شنیدن بخش نخست اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🔰تولد تفريحات مدرن در ايران
🔸«تفريحات و سرگرمي» (entertainment) يكي از مفاهيم بحثبرانگيز در علوم اجتماعي معاصر است كه به ويژه در روزگار مدرن و اهميت يافتن مفهوم اوقات فراغت (Leisure) مورد توجه قرار گرفته است.
🔹 اين بدان معنا نيست كه در روزگار پيشامدرن، مردم اوقات فراغت نداشتند و در آنها به تفريح و سرگرمي نميپرداختند، بلكه مساله اين است در روزگار جديد با تحول شكل و درونمايه زندگي روزمره مردم در چارچوب نظم و انتظام خاص مناسبات سرمايهدارانه، اوقات فراغت مردم و نحوه پر كردن آن با تفريحات و سرگرميها اهميت يافته است، به ويژه از طريق برنامهريزيهايي كه دولت-ملتهاي مدرن (يا شبهمدرن) به خصوص براي تحقق برنامهها و اهداف خود ارايه ميكنند.
🔸اما در اواخر دوران قاجار و به خصوص با ظهور پهلوي دوم و قوام يافتن ملت-دولت مدرن، البته به شيوه ايراني به تدريج تفريحات و سرگرميهاي مدرن نيز در ايران رواج يافت، يعني با تاسيس سينماها و سالنهاي نمايش تئاتر و گسترش امكان فعاليت موسيقي از سويي و پديد آمدن امكان ظهور و بروز گروههاي اجتماعي متفاوت از جمله زنان در عرصه اجتماع، از سوي ديگر، شكل و محتواي تفريحات و سرگرميها نيز تغيير كرد.
🔹در دهههاي بعد، با گسترش روند نوسازي (مدرنيزاسيون) متوليان و برنامهريزان تفريحات و سرگرميها نيز تنوع بيشتري پيدا كردند، به خصوص كه به تدريج بسيار از مراكز تفريحي و سرگرمي، توسط كارگزاران بخش خصوصي به راه افتادند و ديگر اين تنها دولت نبود كه اين مراكز را تاسيس ميكرد.
⚜️ @Taammolat74
🔰معنا جدید فطرت از منظر علی صفایی
🔸در نگاه مرحوم علی صفایی فطرت یعنی ساخت خاص انسان و در این ساخت همۀ عناصر جزئی از این ترکیب خاص هستند و بخشی از این خلقت خاص به شمار می روند. در یک مرکب آنچه او را مشخص و از دیگران ممتاز می کند نه فقط اجزاء خاصش بلکه ترکیب وِیژۀ اوست. در این ترکیب حتی اجزائی که میان او و دیگران مشترک است بخشی از ساختار خاص او را تشکیل داده و جزئی از فطرت به حساب می آیند.
🔹در نگاه رایج در خصوص فطرت، وجه امتیاز انسان از حیوان را فطرت می گویند همان گونه که تفاوت حیوان و نبات را غریزه و تفاوت نبات و جماد را طبیعت می دانند. این دیدگاه فطرت را در دو حوزه شناخت ها و گرایش ها جستجو کرده و تفاوت هایی را میان نوع شناختها و گرایش های انسان و حیوان به عنوان فطریات ترسیم می کند. در این دیدگاه فطری بودن دین به فطری بودن شناخت خدا و گرایش به او تفسیر شده و بر این مسئله مستنداتی نیز اقامه می شود.
💢اما مشکل اساسی در این دیدگاه عدم توجه به چگونگی مقایسه میان دو مرکب است. آنچه یک مرکب را از دیگری ممتاز می کند نه فقط اجزاء آن بلکه چگونگی ترکیب این اجزاء با یکدیگر است. در ترکیب است که همان اجزاء مشترک معنا و کارکرد متفاوتی مییابند و جزیی از ترکیب تازه به شمار می آیند.
🔸فطرتی که در قرآن از آن یاد شده است به اقتضای معنای لغوی فطرت و همچنین با توجه به بیان (فطرۀ الله التی فطر الناس علیها) چگونگی و کیفیت خاصی است که در خلقت انسان مشاهده می شود. در یک مرکب آنچه تعیین کننده ماهیت و آثار است نه فقط اجزاء بلکه کیفیت چینش و ترکیب اجزاء با یکدیگر است. تفکیک برخی از توانمندی ها و به عنوان فطرت به حساب نیاوردن آنها دلیلی ندارد و نشان دهنده غفلت از چگونگی تحلیل و تمییز در مرکبات می باشد.
🔹آنچه انسان را صاحب استعداد بسیار کرده و به کودک ناتوان انسان قدرت تسخیر و تسلط بر همگان را عرضه داشته این تقویم نیکوتر است. لقد خلقنا الانسان فی احسن تقویم و همین تقویم برتر امکان صعود انسان را از پائین ترین جایگاهها به بالاترین مقامات داده است؛ ثم رددناه اسفل سافلین.
🔸این تحلیل با فطری بودن دین نیز بهتر سازگار است. فطری بودن دین یعنی اینکه این ترکیب فقط با طرح دین سازگار است و صرفاً طرح دین است که اینجا جواب می دهد. در این توضیح دین به عنوان یک مجموعه و یک طرح کلی فطری محسوب می شود در حالی که در تحلیل رایج فطری بودن دین به فطری بودن خداشناسی یا برخی معارف دینی تفسیر می شود که این نه با ظاهر معنای دین سازگار است و نه این نوع اعتقادات اختصاصی به اسلام دارد.
⏪با تفسیر رایج از فطرت نمیتوان صرفاً اسلام را فطری دانست و باید هر نوع دینی که اعتقاد به خدا و حداکثر برخی امور مانند معاد را در خود جای داده فطری محسوب کرد.
⚜️ @Taammolat74
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |جستاری در استعداد فقه امامیه در حل مسائل معاصر
🎙حجت الاسلام محمدحسین عبدی
درسگفتارهای مدرسه عالی روزگار نو
جلسه چهارم
⏰ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
F.m.4.mp3
15.96M
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |جستاری در #استعداد_فقه_امامیه در حل مسائل معاصر
🎙حجت الاسلام #محمدحسین_عبدی
جلسه چهارم
🔹 منهج اجتهاد، استعدادی دیگر برای فقه امامیه در حل مسائل معاصر می باشد. طریق کشف شریعت به نحو عادی منحصر در اجتهاد است؛ روش اجتهاد در خدمت توصیفِ پدیدار شناس نیست بلکه در خدمت دستورِ پدیدار ساز است.
🔹شناخت منابع، مفاهیم معرفتی، شبهه، حکم، مقصد، ابزار، صفات نفسانی فقیه، پیشینه اقوال و پسینه فتوی، زیست فقاهی و کتب استدلالی از مولفه های استعداد اجتهاد برای حل مسائل معاصر است.
🔹محقق کرکی(ره)، (اجتهاد تطبیقی) و (اجتهاد تفریعی) را دو استعداد برای استنباط حکمِ حوادث واقعه و معاصر مجتهد می داند و می توان به آن، اجتهاد اجهزه ی فقهیه(اجتهاد تجهیزی) و اجتهاد نظام فقه(اجتهاد تنظیمی) درحوزه فقاهت را اضافه نمود.
🔹روش استفاده از قواعد فقهیه، اشباه و نظائر، فهم عرفی، تمسک به دلیل عقل، بهره از امور عقلائی، ذوق فقهی، استدلال و جواب نقض آنها و تعمیق و تحلیل ادله، زوایای استعداد اجتهاد به نحو استطباقات، استیناسات، استظهارات، استنتاجات، استفادات، استذاقات، استدلالات، استحکامات و استقامات می باشد و سِرّ استعداد اجتهاد، وراثت علمی است که به صورت قهری از والد علمی یعنی استاد به ولد علمی یعنی شاگرد می رسد نه با مطالعه کتب که شهید ثانی(ره) فرمود: ان العلم لایوخذ من الکتب فانه من اَضرّ المفاسد سیما الفقه!
🔗 جلسه سوم را در اینجا بشنوید.
🔻 پ.ن: هر پنجشنبه به این درسگفتار خواهیم پرداخت.
⚜️ @Taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در روزهای اخیر ویدیویی از سخنان حجت الاسلام احمد رهدار در توییتر جنجالی شده است که به وضعیت معیشتی روحانیون انتقاد میکند.
♨️در حالی که این سخنرانی مربوط به یک سال پیش بوده اما ظاهرا شاهد یک بازی رسانهای هستیم که سعی دارد چهره اساتید انقلابی دغدغهمند را خدشهدار سازد. این کلیپ بخشی از گفت و گوی صریح و بیپرده ایشان پیرامون موضوع معیشت طلاب با خبرگزاری حوزه بوده که در آپارات در کانال «موسسه پژوهشی فتوح اندیشه بامدیریت استاد احمد رهدار» منتشر شده بود.
⚜️ @Taammolat74
AUD-20201124-WA0007.opus
1.01M
🔉فایل صوتی
🔶توضیحات دکتر رهدار درباره کلیپی که از ایشان در فضای مجازی قرار دادند.
.
.
.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |ترامپ و تحریم ایران
🎙مسعود براتی
سلسله نشستهای عصر علوم انسانی
نشست سوم
⏰ ۴ بهمن ۱۳۹۵
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
003-AOE-Barati.mp3
25.02M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |#ترامپ و #تحریم ایران
🎙#مسعود_براتی
سلسله نشستهای #عصر_علوم_انسانی
.
.
.
🔗 برای شنیدن نشست قبلی عصر علوم انسانی، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |عقلانیت در اندیشه آیتالله خامنهای
🎙رسول لطفی
جلسه سوم
بحث و گفتگو کانال گام دوم
⏰ 7 آذر 1399
⚜️ @gamedovomenghelab
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
هدایت شده از R lotfi
عقلانیت در اندیشه آیت الله خامنه ای.mp3
3.34M
🔸 مروری بر بحث های گذشته
🔹 طرح بحث امشب: نسبت عقلانیت با تمدن اسلامی
هدایت شده از R lotfi
عقلانیت در اندیشه آیت الله خامنه ای2.mp3
7.32M
🔸 عقلانیت به معنای فلسفه ورزی نیست...
🔹 نسبت فلسفه اسلامی با عقلانیت
🔸 رابطه تمدن با عقلانیت چیست؟
🔹 عقلانیت چه نسبتی با علم دارد؟
🔸 تقابل عقلانیت اسلامی با عقلانیت ابزاری مدرنی که خودبنیاد، نفسانیت مدار و استیلاءجوست.
هدایت شده از R lotfi
عقلانیت در اندیشه آیت الله خامنه ای3.mp3
11.64M
🔸 نقش عقلانیت در تمدن اسلامی از منظر رهبری
🔹 چیستی تمدن اسلامی و مراحل آن
🔸 شاخص های عقلانیت در هر کدام از مراحل تمدن اسلامی
باز هم جمعه شد و قاسمِ دیگر دادیم
باز هم یک خبر تلخ به رهبر دادیم
رفت از بین رفیقان وطن یک سرباز
باز هم هدیه به مهدی گلِ پرپر دادیم
⚜️ @Taammolat74
📮 لعنت بر شما...
آنقدر با دشمن لاس زدید و منفعلانه عمل کردید و به حدی مردم را در فشار اقتصادی فرو بردید که اسرائیل یقین کرده دیگر موازنه تهدید با ایران برقرار نیست.
سخنان کمالوندی در باره خبر ترور #شهید_محسن_فخری_زاده گویای همه چیز بود.
✍️ علیاکبر رائفیپور
⚜️ @Taammolat74
💠مثَل شهید مثَل شمع است که خدمتش از نوع سوخته شدن و فانی شدن و پرتو افکندن است، تا دیگران در این پرتو که به بهای نیستی او تمام شده بنشینند و آسایش بیابند و کار خویش را انجام دهند. آری، شهدا شمع محفل بشریت اند؛ سوختند و محفل بشریت را روشن کردند. اگر این محفل تاریک میماند هیچ دستگاهی نمیتوانست کار خود را آغاز کند یا ادامه بدهد. 💐
✍️ شهید مطهری
📚قیام و انقلاب مهدی (ع) و مقاله شهید ص۶۶
⚜️ @Taammolat74
🔰خون شهید بیدارمان می کند؟
✍️ علیرضا زادبر
🔸ترور دانشمند ایرانی نشان دهنده #قدرت ماست. چرا؟
آنها خوب می دانند بمباران و نابودی تاسیسات هسته ای ایران بی فایده است. دلیل آن بومی شدن فناوری پیچیده هسته ای در ایران است هر چقدر ساختمان تخریب کنند مجددا می سازیم و جبران خواهد شد اما ترور #دانشمندان_برجسته براحتی ممکن نخواهد بود.
🔹در نمونه های قبلی اسرائیلی ها برای نابودی برنامه هسته ای دست به #عملیات هوایی و بمباران کارخانه هسته ای در عراق زدند. اما در ایران بدنبال مغزهای متفکر هستند تا در روند توسعه اخلال بوجود آورند. علم قدرت می آورد. بخوبی می دانند چه کسانی را باید حذف کنند. مولفه های قدرت را.
🔸سال گذشته #سردار_دلها را که یک بازو و مولفه قدرت امنیتی ایران بود و امسال یک مولفه دیگر را. #میلیاردها دلار سرمایه گذاری باز نمی تواند مانند این افراد را براحتی بازتولید کند. اگر ترسو باشیم و واکنش نشان ندهیم این روند ادامه خواهد داشت.
💢ترور بُزدلانه و در خفا کار ترسوهایی است که توان مقابله رو در رو ندارند. اما در داخل کشور کسانی که دشمنی #دشمنان اینملت را نمی بینند و می گویند شعار مرگ بر فلان دولت و جنایتکار اشتباه است. خون جاری این شهید را ببینند. بیدار می شوید؟
🔻پ.ن:
هزینه #ترور را باید بقدری بالا ببریم تا #بازدارنده شود برای کند کردن تیغ انتقام منطق تولید خواهند کرد که «در بازی اسرائیلی ها نیوفتید، آنها دنبال بستن راه تعامل با #بایدن هستند» عزت و #امنیت برایتان مهم نیست، بدانید اگر در ضعف باشید به شما آبنبات هم نمی دهند چه برسد به رفع #تحریم.
إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ/۲۲ سجده
#شهید_محسن_فخری_زاده
⚜️ @Taammolat74
📮به مسئولین کشور هشدار میدهم، اگر عاجلا و با پذیرش هر هزینهای، اقدامی قاطع در قبال #جنایت_اسرائیل انجام ندهند، آخرین بخشهای حامی انقلاب هم، امید به #اقتدار کشور و بهبود شرایط ناشی از آن در آینده را از دست میدهند و تیر دشمن، در جدایی مردم از انقلاب و سپس سلاخی آن به چله خواهد نشست.
📮روزی که انقلابیون هم از انتقام و اقعی و سخت نا امید شوند، روز پایان اعتماد به نفس ملی، روز مرگ اقتدار و آغاز #فروپاشی انقلاب است. پس حماقت سیاسیون ذلیل را در اقتدار انقلابیون سیاس راه ندهید که انقلاب ذبخ خواهد شد.
📮موشکی که برای نزدن باشد و دشمن هم آنرا بفهمد، نهایتا روی #میز_معامله خواهد رفت و امتی را به بردگی خواهد برد...
✍️ حسین کمیل
⚜️ @Taammolat74
📮 #فخری_زاده را هم زدند. آقای باغیرت، ما تحقیر شدهایم! میفهمی ... #تحقیر... هویت ما خدشهدار شده، پهلوانهای ما خونشان بر زمین است...نسلهای سوم و چهارم و... #چه_گوارا را بیشتر از #قهرمان های خویش میشناسد. چهای که ادامه راهش نه به احیاء انسانیت و ایمان، بلکه به زنده شدن میلیشیای چریکان فدایی خلق و منافقین خلق میانجامد. جراحت #سردار هنوز عمیق و سرباز است، داغی دیگر را تاب نداریم... ما نسل غرور و سربلندی هستیم. نگذارید و نگذاریم نسلی به تحقیر عادت کند.
✍️ محمدعلی روزبهانی
⚜️ @Taammolat74
🔰ضرورت احیا فلسفه اسلامی
آخرین یادداشت وبلاگ #شهید_فخری_زاده
دوستان سلام
مدتی این مثنوی تأخیر شد مهلتی بایست تا خون شیر شد
🔸با یاری حق تعالی بر آن شدم که بار دیگر نوشتن مطلب را آغاز کنم. و اگر خدا بخواهد ادامه دهم و با یاری او و شما آهنگ زمانی مشخصی را برای درج مطالب رعایت کنم. عنوانی که در بالا ذکر شد، شاید شگفتی آور باشد. شاید سؤال شود که مگر فلسفه اسلامی مرده است که نیاز به احیا داشته باشد. و نیز، چه نیازی به احیاء این فلسفه داریم؟
🔹ابتدا به این سؤال می پردازیم که حیات چیست. از دید این حقیر حیات یعنی قدرت ایجاد تعامل با محیط پیرامون و تأثیر گذاری بر آن و تأثیر پذیری از آن. و حیات متعالی وقتی است که این تعامل منجر به رشد دو طرف تأثیر گذار و تأثیر پذیر شود.
🔸حال قضاوت را به اهل فلسفه می سپارم که پاسخ دهند که آیا فلسفه اسلامی در دوران حاضر با محیط پیرامون خود تعامل دارد؟ در حل کدام مسئله علمی تلاش کرده است؟ هر علمی اعم از علوم انسانی و علوم تجربی؟ اساسا فیلسوفان این عصر تن به رویارویی جدی با مسائل سنگین علمی می دهند؟
🔹چند مقاله داریم که به نقد تفسیرهای فلسفی ناشی از علوم بر اساس مبانی فلسفه اسلامی پرداخته باشد؟ این فلسفه چقدر تأثیر پذیرفته است. روایت فلسفه امروز با روایت ملاصدرا تفاوتی کرده است؟ هنوز مقولات عشر با همان شکل و ترتیب و عناوین نقل می شود. هنوز از عبارات صدههای قبل استفاده می شود. فلسفه اکنون همان است که ملای شیرازی می فرمود. شاید بعضی از مثال های آن تغییر یافته باشد.
💢مقایسه کنیم با فلسفه در مغرب زمین. چه تعامل چدی با علوم دارد. چالش ایجاد می کند و چالش می پذیرد. در پی این چالش ها نحله های مختلف به وجود آمده است. و مدام در حال رشد است. تأثیر جدی بر علوم دارد. و اساسا علاوه بر تأیر بر روند پیشرفت علوم نقش انطباق یافته های این علوم را با نحوه زندگی مردم بر عهده گرفته است.
🔹در رشد علوم هم وضعیت روشن و واضح است. می گویند انشتین بعد از مدتی گفته بود که این نسبیت آن قدر پیشرفت کرده است که من دیگر قادر به فهم آن نیستم. فکر می کنم تا این جای کار زنده نبودن فلسقه اسلامی را روشن کرده باشیم...
⏰ یکشنبه دهم شهریور ۱۳۹۲
🌐 http://www.mfakhrizadeh.blogfa.com/
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @rozaneebefarda
📸 پلاکارتهای معنادار طلاب حوزه علمیه قم در تجمع امروز
به مناسبت شهادت #شهید_فخری_زاده در جوار بیت #امام_خمینی در قم
پیام اصلی این تجمع خودجوش حوزوی، محکوم کردن #خط_سازش و #مذاکره_مجدد و مطالبه #انتقام_سخت بود.
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @rozaneebefarda