13990612-Moh1442-R13-01Menbar_Heydari_0.mp3
16.9M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی
🎙حجت الاسلام #محمدصادق_حیدری
مجلس سیزدهم
🔹ضرورت تغییر در بافت صادرات و واردات بر مبنای انگیزش ایثارمحور و ظلم ستیز
🔹 مبارزه با اقامه خلق حرص و حفظ هویت دینی و انقلابیِ جامعه و نظام
🔹سوخت ماشینها و مدلهای اداره دنیاپرستان صفت حرص است که آثاری چون اضطراب، احساسفقر همیشگی، همّ و غم و... را در پی دارد اما در مقابل آن اخلاق ایثار و درگیری با مظالم داخلی و خارجی قرار دارد که سوخت ماشین و مدل اداره الهی است.
🔗 جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
💠 نکاتی در باب #اندیشههای_سهروردی
منزلت شهابالدین سهروردی در تاریخ فلسفه اسلامی بسیار با اهمیت است. تمامی اندیشه اسلامی متأثر از یونان نیست. بررسی ارسطو و الهیات شفای ابنسینا، نشان میدهد نوآوریهای زیادی در اندیشههای ابنسینا درباره اصول فلسفی وجود دارند که در فلسفه یونان وجود نداشتند. این جریان بدیع ادامه داشت تا به سهروردی رسید. شهابالدین سهروردی به عنوان دومین مؤسس حوزه فلسفی در تاریخ فلسفه اسلامی، اصول فلسفی خودش را در بررسی حمکت مشاء بهدست آورد. نمیتوان بدون سیر در سنت تاریخ فلسفه، به تأسیس حوزهای جدید دست یافت. به همین دلیل سهروردی بررسی وسیعی در اندیشههای فارابی و ابنسینا انجام داد و ضمن تحلیل مسائل متداول در این فلسفه، توانست به فلسفه اشراق دست پیدا کند.
✍️ حسین سیدعرب
⚜️ @taammolat74
تاملات
🔰دخانچی، پسااسلامیسم، استیت ایرانی ✍️ محمدجواد نجارزاده 🔘 بخش 1 از 3 🔸چند وقتی هست که ذهنم با مس
🔰دخانچی، پسااسلامیسم، استیت ایرانی
✍️ محمدجواد نجارزاده
🔘 بخش 2 از 3
🔸به نظرم مهم ترین سؤالی که می توان از دخانچی پرسید این است که چرا پروژه اش در نهایت ما را از استیت عبور نمی دهد؟! دخانچی به خوبی می داند که ما در باتلاق گیر افتاده ایم و داریم فرو می رویم اما نهایت پروژه اش هرگز این نیست که ما از باتلاق در بیاییم بلکه میخواهد چوبی برایمان پیدا کند تا به آن چنگ بزنیم و در این باتلاق غرق نشویم.
🔹من البته نمی گویم چرا دخانچی ما را از باتلاق در نمی آورد چون طبیعتا کار دشواری است و این توان او نیست اما او حتی مسئله اش عبور از باتلاق نیست و این چیزی است که ناراحت کننده است.
🔸انقلاب اسلامی تا زمانی ارزش مند است که بتوان آن را تمدنی نگاه کرد و ذیل آن بتوان دنیای جدیدی خلق کرد و به نظر می آید پروژه انقلاب اسلامی همین بوده. عبور ما از عالم مدرن یا به عبارت بهتر عبور از سوژه خود بنیاد. لکن امروز این انقلاب گرفتار استیت با تمام وجوه آن شده است. گمان من این است که امام راحل و یاران پاکش از ابتدا تا همین حال تلاش هایی کرده اند که معضلات استیت دامن ما را نگیرد و ما از استیت عبور کنیم.
🔹نشانه هایی از این تلاش ها را می توان در تاریخ انقلاب مشاهده کرد. جنگ هشت ساله ما جایی است که در آن به رزمندگانی از خود عراق، لبنان،سوریه و افغانستان گره خوردیم و این جنگ با معادلات استیت مدرن جلو نرفت و آن چیز که موتور محرک جنگ بود رزمندگان داوطلب بودند. از آغاز انقلاب اسلامی میتوان بر هم خوردن معادلات دولت_ملت رایج را مشاهد کرد و البته به نظر می آید ج.ا در روابط خارجی نیز با قواعد معمول عمل نکرده است. در ادامه پدیده هایی مثل اربعین با معادلات رایج استیت قابل فهم نیستند.
⁉️گذشته از این موارد شواهد دیگری را نیز میتوان پیدا کرد اما مسئله اصلی اینجاست که چرا دخانچی گامی برای ایجاد قبیله فرم در ایران بر نمی دارد؟!
⁉️چرا دخانچی قبیله فرم را به عصر پسا ظهور حواله می دهد و دوباره نسخه ایجابی اش را ذیل چهار دپارتمان اصلی استیت(لویاتان، لیبرالیسم، مارکسیسم، آنارشیسم) می پیچد؟!
💢 البته به نظر می آید این مسئله در اندیشه دخانچی نتیجه آن است که او مذهب را فقط در جایگاه امر واقع می بیند که ان شاء الله در روز های آینده در این باره می نویسم و این مسئله را مورد پرسش قرار می دهم.
⚜️ @taammolat74
45.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مبادا «انقلاب عالمان» تبدیل به «حکومت جاهلان» شود!
خاندانهای حکومتگر بهدنبال موروثی کردن قدرت و ثروت خود از راه خویشاوندسالاری در کشور هستند.
برخی میگویند دوران عدالتخواهی تمام شده، اما کجاست مطهری زمان که گفت اعتبار عدالت حتی ناشی از قانون نیست که با آن تهدید و محدود شود، بلکه مشروعیت قانون و قانونگذار ناشی از عدالت است.
جمهوری اسلامی به اپوزیسیون خود تبدیل شده است و همهٔ ارکان کلیدی آن در حال رقابت سیاسی با یکدیگرند.
بخشی از مردم و نخبگان تصور میکنند که رفتار هیات حاکمه، دیگر قابل فهم نیست و «پیشبینیپذیریِ سیستم» از بین رفته است.
اگر نظام بازطراحی نشود، «انباشت بحران» سبب میشود که سیستم از پا دربیاید.
«تحجر سازمانیافته» بهدنبال دستکاری در مبانی انقلاب است
وقتی اندیشه تعطیل شود، «ماشین احمقسازیِ مردم» روشن میشود.
ابرقدرتها میخواهند ایران را نیمهجان و در نزاع نگه دارند.
توازنِ عدالت، آزادی و استقلال در جمهوری اسلامی به هم خورده است.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | شرحی بر کتاب فتح خون (شهید آوینی)
🎙وحید یامین پور
جلسه سوم
هیئت خدام الرضا علیه السلام
⚜️ @taammolat74
⚜️ @yaminpour👇👇👇
4_6030676490708846122.mp3
8.39M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | شرحی بر کتاب #فتح_خون (شهید آوینی)
🎙وحید #یامین_پور
جلسه سوم
🔹فتح خون، دشواری تشخیص محکمات از متشابهات
🔗 برای شنیدن قسمت قبل، اینجا رو کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | علل و عوامل خوانشهای متعدد از حادثه عاشورا
🎙دکتر احمدحسین شریفی
جلسه سوم
مسجد چهارده معصوم سال ۱۳۹۷
⚜️ @taammolat74
⚜️ @ahmadhoseinsharifi👇👇👇
1_443512758.mp3
12.22M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | علل و عوامل خوانشهای متعدد از حادثه #عاشورا
🎙دکتر #احمدحسین_شریفی
جلسه سوم
🔹 قرائتهای حماسی و ظلمستیزانه از حادثه عاشورا
#حادثه_عاشورا
#امام_حسین علیه السلام
🔗 برای شنیدن قسمت قبل، اینجا رو کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
♨️ برنامه مناظرات دو کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا را از دست ندهید تا با واقعیت این کشور بحران زده از زبان خودشان بیشتر و دقیقتر آشنا شوید.
🔹 پیشنهاد می شود، صدا و سیما به جای هزینه برای ساخت برنامه های مختلف علیه آمریکا، همین چند مناظره بین بایدن و ترامپ را به صورت زنده و با ترجمه همزمان برای مردم پخش کند تا آمریکا را بدون روتوش ببینند.
⚜ @taammolat74
🔰مهاجر سیار و انسان جهشیافته
🔸شایگان با ارائه دو مدل انسانی متفاوت نوسان بین ارزشهای غربی و شرقی را به نمایش میگذارد. انسان مهاجر میان فرهنگها در نوسان است و به این وضع آگاه، ولی انسان جهشیافته التقاطی است. دلمشغولی اصلیاش زنده ماندن به هر قیمتی است. او هرهریمذهب است، انسانی است شبیه به آن که جلال آلاحمد در غربزدگی ترسیم میکند که نه سنت را خوب میشناسد و نه مدرنیته را.
🔹مهاجر سیار اما انسانی ”بهکلی متفاوت“ است. از یک اقلیم تفکر به اقلیم تفکر دیگر در سفر است. او نیز همچون روشنفکر متعهد به شکاف و ناهمانندی میان اسطوره و عقل واقف است، لیکن برخلاف انسان جهشیافته که درگیر دوپارگی روحی است، مهاجر سیار به این وضع (به وضع خود) کاملاً آگاه است. این نگاه او را نسبت به سنت و جهشهای فرهنگی در فاصله نگاه میدارد. قادر است چندپارگی و نگاه مضاعف خود را در اختیار و تسلط خویش بگیرد.
🔸در واقع، برای مهاجر سیار عرصۀ بینابینی [میان سنت و مدرنیته] زمینۀ پربار تجربه است،چنانکه هرگز در دام هیچکدام از گرایشات نمیافتد، نه در دام سنت و نه در دام مدرنیته. همچون بندبازی از حالتی به حالت دیگر گذر میکند . . . هرچند در اینجا غریب و در آنجا تبعیدی است، اما مأیوس نیست. مهاجر سیار به دلیل حفظ فاصله با این جهانها ”افسونزدوده “ و انسان جهشیافته ”افسونزده “ است.
💢شایگان بر این باور است که انسان فرامدرن امروزی، از افسون قدیم رها شده و در این روزگار انقلاب ارتباطات و فرامدرن دچار افسون دیگری شده است!
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
#اختصاصی
🔶 موضوع | بازخوانی واقعه عاشورا و فهم انسان ایرانی معاصر
🎙 سیدعلی میرفتاح
دیار حبیب
مدرسه عالی علوم انسانی روزگار نو
⏰ روز عاشورا محرم 1399
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
mirfattah.ashooraa99.MP3
38.68M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | بازخوانی واقعه #عاشورا و فهم #انسان_ایرانی_معاصر
🎙 سیدعلی #میرفتاح
مدرسه عالی علوم انسانی #روزگار نو
🔹این نشست در دو جلسه به بازخوانی واقعه عاشورا و نسبت انسان ایرانی معاصر با این واقعه خواهد پرداخت. اینکه حادثه عاشورا چه نسبتی با فکر و فرهنگ و هنر ما دارد و ما چه فهمی از این حادثه بزرگ داریم؟ چه معنایی برای ما یافته است و ما چگونه آن را درمییابیم؟ چگونه بازخوانی شده و چه پیامدهایی داشته است؟ نگاه به عاشورا چه امکانهایی را برای ما میگشاید و این حادثه سترگ چگونه برای ما راهگشاست؟ ما همواره چگونه از آن بهره گرفتهایم و امروز چگونه بهره میگیریم؟
🔹 در این جلسه بخشهایی از مقتل ابومخنف کهنترین منبع تاریخی حادثۀ عاشورا از کتاب تاریخ طبری خوانده شد.
🔗برای شنیدن جلسه قبل اینجا کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74