45.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مبادا «انقلاب عالمان» تبدیل به «حکومت جاهلان» شود!
خاندانهای حکومتگر بهدنبال موروثی کردن قدرت و ثروت خود از راه خویشاوندسالاری در کشور هستند.
برخی میگویند دوران عدالتخواهی تمام شده، اما کجاست مطهری زمان که گفت اعتبار عدالت حتی ناشی از قانون نیست که با آن تهدید و محدود شود، بلکه مشروعیت قانون و قانونگذار ناشی از عدالت است.
جمهوری اسلامی به اپوزیسیون خود تبدیل شده است و همهٔ ارکان کلیدی آن در حال رقابت سیاسی با یکدیگرند.
بخشی از مردم و نخبگان تصور میکنند که رفتار هیات حاکمه، دیگر قابل فهم نیست و «پیشبینیپذیریِ سیستم» از بین رفته است.
اگر نظام بازطراحی نشود، «انباشت بحران» سبب میشود که سیستم از پا دربیاید.
«تحجر سازمانیافته» بهدنبال دستکاری در مبانی انقلاب است
وقتی اندیشه تعطیل شود، «ماشین احمقسازیِ مردم» روشن میشود.
ابرقدرتها میخواهند ایران را نیمهجان و در نزاع نگه دارند.
توازنِ عدالت، آزادی و استقلال در جمهوری اسلامی به هم خورده است.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | شرحی بر کتاب فتح خون (شهید آوینی)
🎙وحید یامین پور
جلسه سوم
هیئت خدام الرضا علیه السلام
⚜️ @taammolat74
⚜️ @yaminpour👇👇👇
4_6030676490708846122.mp3
8.39M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | شرحی بر کتاب #فتح_خون (شهید آوینی)
🎙وحید #یامین_پور
جلسه سوم
🔹فتح خون، دشواری تشخیص محکمات از متشابهات
🔗 برای شنیدن قسمت قبل، اینجا رو کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | علل و عوامل خوانشهای متعدد از حادثه عاشورا
🎙دکتر احمدحسین شریفی
جلسه سوم
مسجد چهارده معصوم سال ۱۳۹۷
⚜️ @taammolat74
⚜️ @ahmadhoseinsharifi👇👇👇
1_443512758.mp3
12.22M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | علل و عوامل خوانشهای متعدد از حادثه #عاشورا
🎙دکتر #احمدحسین_شریفی
جلسه سوم
🔹 قرائتهای حماسی و ظلمستیزانه از حادثه عاشورا
#حادثه_عاشورا
#امام_حسین علیه السلام
🔗 برای شنیدن قسمت قبل، اینجا رو کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
♨️ برنامه مناظرات دو کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا را از دست ندهید تا با واقعیت این کشور بحران زده از زبان خودشان بیشتر و دقیقتر آشنا شوید.
🔹 پیشنهاد می شود، صدا و سیما به جای هزینه برای ساخت برنامه های مختلف علیه آمریکا، همین چند مناظره بین بایدن و ترامپ را به صورت زنده و با ترجمه همزمان برای مردم پخش کند تا آمریکا را بدون روتوش ببینند.
⚜ @taammolat74
🔰مهاجر سیار و انسان جهشیافته
🔸شایگان با ارائه دو مدل انسانی متفاوت نوسان بین ارزشهای غربی و شرقی را به نمایش میگذارد. انسان مهاجر میان فرهنگها در نوسان است و به این وضع آگاه، ولی انسان جهشیافته التقاطی است. دلمشغولی اصلیاش زنده ماندن به هر قیمتی است. او هرهریمذهب است، انسانی است شبیه به آن که جلال آلاحمد در غربزدگی ترسیم میکند که نه سنت را خوب میشناسد و نه مدرنیته را.
🔹مهاجر سیار اما انسانی ”بهکلی متفاوت“ است. از یک اقلیم تفکر به اقلیم تفکر دیگر در سفر است. او نیز همچون روشنفکر متعهد به شکاف و ناهمانندی میان اسطوره و عقل واقف است، لیکن برخلاف انسان جهشیافته که درگیر دوپارگی روحی است، مهاجر سیار به این وضع (به وضع خود) کاملاً آگاه است. این نگاه او را نسبت به سنت و جهشهای فرهنگی در فاصله نگاه میدارد. قادر است چندپارگی و نگاه مضاعف خود را در اختیار و تسلط خویش بگیرد.
🔸در واقع، برای مهاجر سیار عرصۀ بینابینی [میان سنت و مدرنیته] زمینۀ پربار تجربه است،چنانکه هرگز در دام هیچکدام از گرایشات نمیافتد، نه در دام سنت و نه در دام مدرنیته. همچون بندبازی از حالتی به حالت دیگر گذر میکند . . . هرچند در اینجا غریب و در آنجا تبعیدی است، اما مأیوس نیست. مهاجر سیار به دلیل حفظ فاصله با این جهانها ”افسونزدوده “ و انسان جهشیافته ”افسونزده “ است.
💢شایگان بر این باور است که انسان فرامدرن امروزی، از افسون قدیم رها شده و در این روزگار انقلاب ارتباطات و فرامدرن دچار افسون دیگری شده است!
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
#اختصاصی
🔶 موضوع | بازخوانی واقعه عاشورا و فهم انسان ایرانی معاصر
🎙 سیدعلی میرفتاح
دیار حبیب
مدرسه عالی علوم انسانی روزگار نو
⏰ روز عاشورا محرم 1399
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
mirfattah.ashooraa99.MP3
38.68M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | بازخوانی واقعه #عاشورا و فهم #انسان_ایرانی_معاصر
🎙 سیدعلی #میرفتاح
مدرسه عالی علوم انسانی #روزگار نو
🔹این نشست در دو جلسه به بازخوانی واقعه عاشورا و نسبت انسان ایرانی معاصر با این واقعه خواهد پرداخت. اینکه حادثه عاشورا چه نسبتی با فکر و فرهنگ و هنر ما دارد و ما چه فهمی از این حادثه بزرگ داریم؟ چه معنایی برای ما یافته است و ما چگونه آن را درمییابیم؟ چگونه بازخوانی شده و چه پیامدهایی داشته است؟ نگاه به عاشورا چه امکانهایی را برای ما میگشاید و این حادثه سترگ چگونه برای ما راهگشاست؟ ما همواره چگونه از آن بهره گرفتهایم و امروز چگونه بهره میگیریم؟
🔹 در این جلسه بخشهایی از مقتل ابومخنف کهنترین منبع تاریخی حادثۀ عاشورا از کتاب تاریخ طبری خوانده شد.
🔗برای شنیدن جلسه قبل اینجا کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی
🎙حجت الاسلام محمدصادق حیدری
مجلس چهاردهم
حسینیه اندیشه
⏰ ۱۳ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @hoseiniyehandisheh👇👇👇
13990613-Moh1442-R14-01-Menbar_Heydari_0.mp3
19.35M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی
🎙حجت الاسلام #محمدصادق_حیدری
مجلس چهاردهم
🔹اقامه خلق حسد در جامعه توسط مدل اداره مادی، از طریق طبقاتیکردن الگوی درآمد و مصرف وضرورت مقابله با آن از طریق تصرف در نظام هماهنگ پرداخت حقوق به دلیل درگیری آن با فرهنگ دین مبنی بر «تعیین طبقات بر اساس زهد انقلابی»
🔹طبقاتی کردن الگوی درآمد و الگوی مصرف، یکی از قواعد مدل اداره استکه منشأ جریان فرمان و دستور میشود و انگیزه افراد را برای کارِ با کیفیتتر شکل میدهد تا از این طریق، به طبقه درآمدی بالاتر ارتقا پیدا کرده و محدودهی مصرف خود را بیشتر کند!
🔹یکی از عوامل مهمی که باعث شده چنین مفاسدی در جامعه اسلامی پیدا شود، تصورهای غلط از عقلائی بودن الگوی درآمد طبقاتی و افزایش حقوق برای مسئولیتهای بالاتر است؛ در حالی که به نظر میرسد خدای متعال و شارع مقدس در این زمینه احکامی برخلاف روند متداول در دنیا جعل کرده است!
🔗 جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
💠 نکاتی در باب #اندیشههای_سهروردی
من از استعاره یا ایده کتاب شیخ اشراق شهابالدین سهروردی، «عقل سرخ»، استفاده میکنم. به نظر میرسد در ادامه مسیر حکمت اسلامی بعد از ابنسینا، سهروردی در «عقل سرخ» تلاش میکند بهطور واقعی طرح معرفت و انسانی را که تحقق وجودی دارد، دنبال کند. اگر با نگاه تطبیقی بنگریم، این موضوع با پروژه ایدهآلیسم آلمانی بسیار مشابهت دارد.
با این تفاوت که مشکل ایدهآلیسم آلمانی -که آن هم تعالیگرایی و تحولپذیری و تحقق وجودی را دنبال میکرد- این بود که «خودآگاهی انسان» را به مثابه «غایت تاریخ» در نظر میگرفت اما نهایتا آن را در «فرد» میدید و نمیتوانست با «جامعه»، «امت» و «تمدن»، رابطه رئالیستی برقرار کند. بنابراین معتقدم در پدیدارشناسی انسان و معرفت در کتاب «عقل سرخ» سهروردی، که مثالوارهای از حکمت اسلامی است، انسان و معرفتی است که تحقق وجودی پیدا میکند و تحقق وجودی در معنای اتّمش خودش را در مفهوم «شهادت» پیدا میکند.
شهادت، یک مرتبه بسیار حقیقی از تحقق وجودی است که متاسفانه آن وجه ناسوتگرایانه فرداندیشانهاش، در برخی رهیافتهای ایدهآلیستی به خودکشی تبدیل میشود. این فراتر از جامعهشناسی خودکشی است، در واقع پدیدارشناسی خودکشی هم شرایطی است که به دنبال تحقق وجودی بود اما ما در حکمت اسلامی نقطه اوج تحقق وجودی را در شرایطی میدانیم که انسان کامل به این تحقق وجودی و «فنا» میرسد و مفهوم «فنای اجتماعی» رخ میدهد.
✍️ سید مجید امامی
⚜️ @taammolat74