ذائقهسازی رسانهای در انتخابات.mp3
21.07M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |#ذائقه_سازی_رسانهای در سیاستِ انتخاباتی
🎙 #روحالله_رشیدی
🔹در روزهای انتخابات چگونه با رسانهها مواجه شویم؟
🔹انحطاط فرهنگ سیاسی نیروهای انقلابی
🔹 فلسفه جمهوریت و انتخابات در انقلاب اسلامی و نسبت آن با رسانه
⚜️ @Taammolat74
May 11
📎
✅دو خط موازی در صورت مسئله ما و غرب
🔴خط اول : تفسیر مدرن و یا دمکراتیک از اسلام شاخه ای از "عصری کردن دین " در ذیل عالم و تمدن جدید غرب است ؛ و در نهایت دین را در وضعیت مساوی و یا پایین تر از مدرنیته قرار میدهد.
🔵خط دوم : در حالی که بنیان و شالوده اصلی انقلاب اسلامی را " دینی کردن عصر " می داند ؛ بر پایه برتری اسلام و خروج از دایره بسته عالم مدرن در وضعیت "تصرف" در مفاهیم نو و به استخدام درآوردن آن، خطوط فکری خود را در جامعه و سیاست بازنمایی می نماید.
از خط اولی نظریه پایان تاریخ و از خط دوم نظریه " منازعه ایده ها" در می آید. دولت غربگرا - لیبرال تدبیر و امید با لایه فکری محافظ اصلاح طلبان نماد خط اول است ؛ لذا هر دولتی که در آینده بخواهد خط مشی مخالف سیاست این دولت داشته باشد، بایستی به پشتوانه های نظری گفته شده در خط دوم به عنوان مسیر حرکت نگاه کند؛ در غیر این صورت (هر جناحی که باشد) شاخه ای از نو لیبرال اسلامی و خواهر خوانده اصلاحات و برادر خوانده دولت فعلی می شود.
✍️دکترموسی نحفی
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🔰 سرنوشت اصلاح طلبی چه میشود؟!
✍️ محسن مهدیان
📍فارغ از اینکه خوشحالم یا ناراحت؛ پایان اصلاح طلبی مدتهاست رقم خورده است. حتا اگر در انتخابات نامزد اصلاح طلبان رای بیاورد، باز هم تمام شدند. اساسا عرصه انتخابات بروز وظهور برندها و متاسفانه جنگ در زمین دوقطبی هاست و حیات و ممات یک جریان سیاسی الزاما کار به رای وصندوق ندارد.
اما چرا پایان اصلاح طلبی؟!
هرجریان اجتماعی را با 3 شاخص ارزیابی می کنند.
یکم. بزرگان و نخبگان جریانی.
دوم گفتمان فکری
و سوم پایگاه اجتماعی.
و اما اصلاحات در هر سه به اضمحلال رسیده است...
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰 سرنوشت اصلاح طلبی چه میشود؟! ✍️ محسن مهدیان 📍فارغ از اینکه خوشحالم یا ناراحت؛ پایان اصلاح طلبی م
✔️ ادامه...
1️⃣یکم رهبران جریانی.
رهبران اصلاحات یکی خانه نشین و یکی در تحریم، یکی حصر و یکی فراری، یکی افسرده و یکی در زندان است. .... مهمتر اینکه اجازه جولان به نسل جوان و جدید اصلاحات ندادند و امروز جامعه سیاسی، هیچ جوان اصلاح طلبی را به عنوان خواص وبزرگ اصلاحات نمی شناسند. اصولگرایی با همه ضعف هایش که آنهم وضعش خیلی بهتر از اصلاح طلبی نیست در این حوزه موفق بوده است.
2️⃣دوم گفتمان فکری.
گفتمان اصلاحات، آزادی و جامعه مدنی و تساهل وتسامح و ... است. این در حالی است که این گفتمان سالهاست تمام شده است و جریان اصلاحات نتوانسته است خود را به جهت گفتمانی بروز کند. گفتمان هرجریانی باید در نسبت با زمانه جامعه و مردم باشد. دوران و زمانه امروز، عدالت خواهی و مبارزه با فساد و کارآمدی و شفافیت و غیره است و اصلاحات در این حوزه هیچ حرفی برای گفتن ندارد. روزگاری سعیدحجاریان که این قحطی گفتمانی را متوجه شده بود، پیشنهاد عدالتخواهی را به عنوان گفتمان جایگزین داد که آنهم روی زمین ماند. چون اساسا این شعار برای اصلاحات عاریتی است و نچسب.
3️⃣سوم و مهمتر پایگاه اجتماعی.
مهمترین برگ برنده جریان اصلاحات پایگاه اجتماعی گسترده اش بود. اصلاح طلبان همواره در ردای اپوزوسیون از منتقد تا مخالف و ضدانقلاب را ذیل پرچم خود حفظ می کرد. از آرای سبز و بنفش تاآرای خاموش(قهرکرده ها) و تا آرای سیاه(ضدانقلاب). حتا زمانی که قدرت سیاسی داشت بازهم نقش اپوزسیون می گرفت چون حیاتش به چنین نقشی بود. اما این همه از صدقه سر انحصار رسانه ای بود. عصر شبکه و شبکه های اجتماعی این انحصار را شکست و اصلاحات شفاف شد. ضدانقلاب سفره خودش را از اصلاحات جدا کرد و مشغول یارگیری است؛ و اصلاح طلبی ماند میانه میدان. باید تکلیف خودش را روشن می کرد؛ یا ضدانقلاب و یا انقلابی. این تعیین تکلیف سخت بود و اولین ثمره اش ریزش پایگاه و چندپاره شدنش بود که اتفاق افتاد.
💢اصلاحات ناخواسته در عصر شبکه گرفتار خالص سازی شد و جریانی که حیثیتش را از عدم شفافیت گرفته بود مضمحل و پایگاه اجتماعی گسسته شد.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |طراحی دوباره جمهوری اسلامی، آری یا نه؟!
🎙 پیام فضلینژاد
مدرسه علوم انسانی دعوت
⏰ ۲۱ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
Payam Fazlinezhad.mp3
27.08M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |طراحی دوباره #جمهوری_اسلامی، آری یا نه؟!
🎙 #پیام_فضلینژاد
مدرسه علوم انسانی #دعوت
🔹خاندانهای حکومتگر بهدنبال موروثی کردن قدرت و ثروت خود از راه خویشاوندسالاری در کشور هستند.
🔹برخی میگویند دوران عدالتخواهی تمام شده، اما کجاست مطهری زمان که گفت اعتبار عدالت حتی ناشی از قانون نیست که با آن تهدید و محدود شود، بلکه مشروعیت قانون و قانونگذار ناشی از عدالت است.
🔹جمهوری اسلامی به اپوزیسیون خود تبدیل شده است و همهٔ ارکان کلیدی آن در حال رقابت سیاسی با یکدیگرند.
🔹بخشی از مردم و نخبگان تصور میکنند که رفتار هیات حاکمه، دیگر قابل فهم نیست و «پیشبینیپذیریِ سیستم» از بین رفته است.
🔹اگر نظام بازطراحی نشود، «انباشت بحران» سبب میشود که سیستم از پا دربیاید.
🔹«تحجر سازمانیافته» بهدنبال دستکاری در مبانی انقلاب است
🔹وقتی اندیشه تعطیل شود، «ماشین احمقسازیِ مردم» روشن میشود.
🔹ابرقدرتها میخواهند ایران را نیمهجان و در نزاع نگه دارند.
🔹توازنِ عدالت، آزادی و استقلال در جمهوری اسلامی به هم خورده است.
🔗 برای شنیدن سخنرانی جلسه قبل، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🧠 #فلسفیدن
🔸🔸آگاهی... تنها سرمایه ای است که
ستمکاران نمیتوانند به یغما ببرند...
✍️ جبران خلیل جبران
⚜️ @Taammolat74
🔰سلام بر رمضان ، سلام بر شهرالله و سلام بر ماه ضیافت الله
🔸معبودا ،مهربانا، محبوبا چه لحظههای زیبایی را در اختیار من میگذاری و من به سادگی و بدون بهرهگیری از کنار آن میگذرم . ماه رجب و شعبان از دستم رفت و من در خواب بودم و نتوانستم از ان بهره گیرم الان سفرة بی کرانهات را برایم پهن نموده ای توفیقم ده بتوانم سر این سفره بنشینم و با تو عشق بازی کنم و بگویم تو را می خواهم و تو را دوست دارم...
🔹معبودا اتش عشق و محبتت را چنا ن در من بریز که مرا بسوزاند تا ناخالصی های مرا ببرد و مرا نورانی کند که دیگر چشم من جز تو نبیند و گوش من جز انچه مرضی توست نشنود و زبان من جز به ذکر تو گشوده نشود و قلب من جز عشق و وجود تورا نپذیرد و به چیزی جز تو دل نبندم . معبودا رحمت بی کرانهات همه جا گسترده و خوان نعمت بی دریغت همه جاکشیده، پرده ناموس مرا به خطا هایم نمی دری و وظیفه روزی و حیات مرا به گناه ها و حریم شکنی های اگاهانه نمیبری.
🔸معبودا تو را به عظمت ستودن مرتبه سرور است و به شکر نعمت تو زبان گشودن وسیله کمال است. خدایا زمان زیادی از عمر من سپری شده است به بزرگی و عظمتت مرا ببخش ، از گناهانم در گذر ، لطفت را شامل حالم کن تا با تو انس گیرم ، با تو بجوشم ، با تو عشق بازی کنم . مزه ارتباط و بندگی و طاعت خودت را به من بچشان . نمیخواهم بنده دنیا و هوای نفسم باشم تو هم توفیقم ده که نباشم.
⚜️ @Taammolat74
🔰 بازخوانی و شرح مختصر طرح کلی اندیشه اسلامی قرآن
🔸دستیابی به تمدن اسلامی بعنوان مهمترین هدف اسلام و به منظور ایجاد بستری جهت تربیت انسانها، مبتنی بر تحقق سه منظومهی معرفتی، ارزشی و کنشی است که حکومت اسلامی همچون کانالی جهت تبدیل ارزشها به کنشهاست. برای تبیین منظومهی معرفتی و ارزشی اسلام و سپس ترسیم فرآیند عینیت یافتن ارزشها در متن جامعه، نیازمند یک دستگاه معرفتی و منظومه فکری هستیم که بتواند در یک نقشهی کامل، نقطهی آغاز تمدنسازی و نقشهی راه را برای همگان ترسیم سازد.
🔹اندیشهی انقلاب اسلامی که مبتنی بر اندیشهی امامین انقلاب است، اگر منطبق بر منظومهی فکری اسلام نبود، هرگز قادر به این فتوحات که چشم جهان را خیره کرده، نبود. همچنان که رهبر انقلاب فرمودند: «اهمیت این انقلاب و علت اینکه این انقلاب زلزله در دنیا ایجاد کرد، این نبود که یک حکومتی را سرنگون کرد، نه، علت این بود که یک منظومه فکریِ نو را به دنیا عرضه کرد و امروز هم همچنان در اکناف این عالم، این منظومه فکری در حال پیشرفت است».
💢در ایام مبارک ماه رمضان، دم را غنیمت شمرده و به بازخوانی و شرح مختصر طرح اندیشه اسلامی در قرآن خواهیم پرداخت. ماه مبارک رمضان که ماه نزول قرآن است، خوب است که انس بیشتر با قرآن فراهم شود و چه بهتر از آنکه پای تفسیر متفکر و اندیشمند اسلامی بشینیم که از اولیاء الهی است... انشالله هر روز ما را همراهی کنید.
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🔰 بازخوانی و شرح مختصر طرح کلی اندیشه اسلامی قرآن 🔸دستیابی به تمدن اسلامی بعنوان مهمترین هدف اسلام
🔰نفی رهبانیت در دین اسلام
✍️ رسول لطفی
📍سنگبنا شروع سخنرانی تفسیری آیتالله خامنهای با تثبیت فهم اجتماعی از دین است [نه آنکه دین بُعد اجتماعی هم دارد بلکه اساس فهم دین اجتماعی است] که در راستای نفی مفهوم رهبانیت مسیحی و سکولاریسم غربی میباشد؛ این یعنی نظام فکری ایشان، پویا، فعال و اجتماعی است. رهبانیت یعنی انزوا و دوری جستن از ساحت اجتماعی برای صیانت از امر قدسی ؛ حال آنکه اسلام و دستورات آن برای رستگاری در میدان عمل است.
📖 #بازخوانی_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
بخش نخست
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰نفی رهبانیت در دین اسلام ✍️ رسول لطفی 📍سنگبنا شروع سخنرانی تفسیری آیتالله خامنهای با تثبیت فهم
✔️ ادامه...
🔹اصلاح فرهنگ عمومى حاکم و اندیشة غلط (جدایى دین از سیاست) که به طور طبیعى جدایى روحانیت از اجتماع و مردم و رشد کردن اندیشههاى انزواطلبى و گوشه نشینى و رهبانیت را در پی دارد؛ پایه اصلی فهم حکومتی از آموزههای عملی و شریعت دین است. به تعبیر امام موسی صدر در کتاب (ادیان در خدمت انسان): «این جامعه فقط به فردیت توجه ندارد و تنها به مسائل اجتماعی نمینگرد، بهطوری که مسائل فردی را رها کند، و به جسمِ بدون روح، یا روحِ جدا از جسم، اصالت نمیدهد. بنابراین، در اسلام رهبانیت وجود ندارد. جامعه برای انسانهاست، همۀ استعدادهای افراد را رشد میدهد و برای تواناییهای مثبتِ همۀ افراد، فرصتِ رشد فراهم میآورد.»
🔸شهید مطهری(ره) در تبیین تفات زهد اسلامی با رهبانیت مسیحی مینویسد: «زاهد و راهب هر دو از تنعم و لذتگرایى دورى مىجویند ولى راهب از جامعه و تعهدات و مسؤولیت هاى اجتماعى مىگریزد و آنها را جزء امور پست و مادى دنیایى مىشمارد و به صومعه و دیر و دامن کوه پناه مىبرد، اما زاهد به جامعه و ملاک هاى آن و ایدههاى آن و مسؤولیت ها و تعهدهاى آن رو مىآورد.
🔹...زاهد و راهب هر دو آخرت گرایند، اما زاهد آخرتگراى جامعهگراست و راهب آخرتگراى جامعهگریز. در لذتگریزى نیز ایندو در یک حد نمىباشند، راهب سلامت و نظافت و قوت و انتخاب همسر و تولید فرزند را تحقیر مىکند اما زاهد حفظ سلامت و رعایت نظافت و برخوردارى از همسر و فرزند را جزء وظیفه مىشمارد. زاهد و راهب هر دو تارک دنیایند اما دنیایى که زاهد آن را رها مىکند سرگرم شدن به تنعم و تجمل و تمتعات و این امور را کمال مطلوب و نهایت آرزو دانستن است، ولى دنیایى که راهب آن را ترک مىکند کار، فعالیت و تعهد و مسؤولیت اجتماعى است. این است که زهد زاهد بر خلاف رهبانیت راهب در متن زندگى و در بطن روابط اجتماعى است و نه تنها با تعهد و مسؤولیت اجتماعى و جامعهگرایى منافات ندارد بلکه وسیله ی بسیار مناسبى است براى خوب از عهده مسؤولیت ها بر آمدن.» (سیری در نهج البلاغه، ص221)
💢آیتالله خامنهای در نقد تفکر رهبانیت در اسلام فرمودند: «عالم اسلامی رهبانیت ندارد، گوشهگیری ندارد، فرار ندارد.» نوع استدلال ایشان در تبیین مسئله بسیار اهمیت دارد. ایشان در نقد تفکر رهبانیتگرا، حداقلی و سکولار از اسلام، نسبت اسلام و حس مسئولیت جمعی را پیش میکشند. تلازم اسلام و مسئولیت برای نجات محوریترین نکته در نقد تفکر رهبانیتگراست.
⚜️ @Taammolat74
🔰 رمضانیّه
✍️ صدیق قطبی
بخش نخست
🔸روزه هم مانند نماز و هر عبادت دیگری بدون حضور قلب، چندان روشنیبخش نیست. حضور قلب یعنی دائماً توجه کنیم که چرا از خوردن و نوشیدن دست میکشیم و انتظار میرود با این امساک، چه روحیهای در ما تقویت شود؟ روزه بر مؤمنان فریضه است؛ «كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ»(بقره:۱۸۳) اما هدف از آن تحصیل تقوا است؛ «لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»(بقره:۱۸۳) اگر این حضور قلب و استمرار آگاهی در اوقات روزهداری همراه ما نباشد، رنج بُردهایم و فریضهای دینی را ادا کردهایم اما از روحِ روزه و غایت این فریضه بینصیب ماندهایم.
🔹پیامبر(ص) گفتهاند: «رُبَّ صَائِمٍ لَيْسَ لَهُ مِنْ صِيَامِهِ إِلَّا الْجُوعُ، وَرُبَّ قَائِمٍ لَيْسَ لَهُ مِنْ قِيَامِهِ إِلَّا السَّهَر؛ چه بسا روزهداری که جز گرسنگی بهرهای ندارد، و چه بسیار شبزندهداری که تنها بهرهاش از شبزندهداری، بیخوابی است.»(بهروایت نسائی و ابنماجه) «مَنْ لَمْ يَدَعْ قَوْلَ الزُّورِ وَالعَمَلَ بِهِ فَلَيْسَ لِلَّهِ حَاجَةٌ فِي أَنْ يَدَعَ طَعَامَهُ وَشَرَابَهُ؛ کسی که سخن ناحق و عمل به آن را ترک نکند، خدا هیچ نیازی به خودداری او از خوردن و آشامیدن ندارد.»(بهروایت بخاری)
💢تقوا و پارسایی توانایی مهار خویشتن است. مهارِ خواستههای ناروا که یا حق خدا را نقض میکند یا حق مردم و سایر آفریدگان را. روزهدار آگاه کسی است که حین روزهداری به این معنا توجه دارد و پیوسته به خود یادآور میشود که از خوردن و آشامیدن پرهیز میکنم تا کفّ نفس بورزم و خواست خود را مطابق خواست خداوند رحمان تنظیم کنم. عبادت، اگر عاری از روح، معنا و حضور قلب باشد، عادت است. عطار نیشابوری گفته است:
هر چه از «عادت» رَوَد در روزگار
نیست آن را با «حقیقت» هیچ کار
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |رمضان؛ فرصتی برای سمزدایی
🎙حجتالاسلام داود پارسا
مؤسسه لیله القدر
⏰ 1 تیر 1396
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
فرصتی_برای_سم_زدايي.mp3
44.07M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |#رمضان؛ فرصتی برای سمزدایی
🎙حجتالاسلام #داود_پارسا
مؤسسه لیله القدر
.
.
.
⚜️ @Taammolat74
📣 اطلاعیه
سلسله نشستهای علمی «گفتمان معرفت»
💠مرکز تحقیقات اسلامی مشهد مقدس در شبهای ماه مبارک رمضان با حضور اساتید حوزه و دانشگاه به صورت نیمه حضوری و محدود همزمان با پخش زنده از طریق شبکههای اجتماعی، برگزار میکند.
❗️با توجه به لزوم رعایت اصول سلامت در شرایط کنونی، علاقهمندان به شرکت حضوری در گفتمان، شماره نشست مورد نظر را با نام خویش از طریق یکی از پیامرسان ها به شماره 09376867576 ارسال نمایند تا پس از تأیید از آنها دعوت به عمل آید.
🌐آپارات: پخش زنده (ساعت 22)
https://www.aparat.com/IRCAshrafi/live
🔸اینستاگرام: پخش زنده (ساعت 22)
https://instagram.com/m_tahghigh_islami?igshid=4gunjn5lfcuy
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🔰 کلاب هاوس زیر ذرهبین منتقدان فرهنگی 🔸مدتی است فضای رسانهای کشور تحت تأثیر یک اپلیکیشن جدید به ن
🔰ما و کلاب هاوس: با فرزندان جدید خانواده شبکه های اجتماعی چگونه رفتار کنیم؟
✍️حسینعلی رحمتی
📍 «کلاب هاوس» را می توان جدیدترین عضو خانواده رو به ازدیاد شبکه های اجتماعی دانست. فراگیر شدن این شبکه در کشورمان فرصت مناسبی است برای بررسی یک موضوع بنیادین درباره شبکه های اجتماعی، یعنی «چگونگی مواجهه با شبکه های جدید». البته در این جا مقصود بیشتر شبکه های غیرایرانی است. در این جا به طور مختصر و بیشتر از منظر ارتباط با اخلاق، چند نکته بیان می شود. با توجه به تجارب پیشین درباره پلتفرم هایی چون تلگرام، یوتیوب، اینستاگرام، و فیس بوک ، به نظر می رسد مواجهه «واقع بینانه» و «موثر» با شبکه های جدید از قبیل کلاب هاوس مستلزم توجه به چند نکته است:
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰ما و کلاب هاوس: با فرزندان جدید خانواده شبکه های اجتماعی چگونه رفتار کنیم؟ ✍️حسینعلی رحمتی 📍 «کل
✔️ ادامه...
🔻 1. شناخت فلسفه وجودی شبکه های جدید: هر پلتفرم جدیدی که پا به میدان می گذارد بر اساس محاسبات و بررسی های قبلی و برای «پرکردن یک جای خالی» و «برآورده کردن یک نیاز» طراحی شده است. کلاب هاوس هم از این قاعده مستثنی نیست. از این رو در مواجهه با شبکه های جدید بایستی این نیازها را بشناسیم، از منظر اخلاقی بررسی کنیم و برای برآورده کردن آنها تلاش کنیم تا مخاطبان از روی اختیار، استفاده از پلتفرم های داخلی را ترجیح دهند.
🔻 2. توجه به کارکردهای دوگانه (خوب و بد) شبکه¬ها: هر پلتفرمی از منظر اخلاقی کارکردهای مثبتی دارد و کارکردهای منفی. داشتن نگاه یکسر بدبینانه و تمرکز بر نکات منفی و غفلت یا تغافل از کارکردهای مثبت (و برعکس) موجب می شود که در شناخت «واقع بینانه» و «منصفانه» شبکه ها دچار خطا شویم و طبیعتا راهکارها و سیاستگذاری هایی هم که ارایه می کنیم از سوی مخاطبان استقبال نشود. مثلا اگر فقط بر محتوای هرزه نگارانه در ایسنتاگرام و یوتیوب و کلاب هاوس انگشت بگذاریم کاربری که به چشم خود کارکردهای خوب این شبکه ها مثل گفت وگوها و مباحث علمی و راه اندازی کسب و کار را می بیند با ما همراهی و همدلی نخواهد کرد و راهکارها و هشدارهای ما را نخواهد پذیرفت (هرچند به واقع درست باشد).
🔻 3. آسیب شناسی و درس آموزی از تجارب گذشته: باید بررسی شود که نوع مواجهه ای که تاکنون از سوی «نهادهای حاکمیتی« و »شهروندان« با شبکه های اجتماعی پیشین انجام شده اولا در چه مواردی و تا چه اندازه از نظر اخلاقی قابل دفاع بوده، ثانیا این رویکردها چه پیامدهای درست یا نادرست اخلاقی را در پی داشته است.
🔻 4. تقدم و تمرکز بر کارهای ایجابی: با ورود هر پلتفرم جدید به کشورمان چنانچه از ابتدا رویکردهای سلبی از قبیل فیلترینگ به عنوان یک «اولویت» در نظر گرفته شود، و به فعالیت های ایجابی از قبیل رشد اخلاقی کاربران، افزایش سواد رسانه ای آنها و آگاهی بخشی نسبت به فضائل و رذائل اخلاقی هر شبکه و چگونگی زیست اخلاقی در آنها غفلت شود، این کار:
اولا موجب تضعیف همفکری، همدلی، و همراهی کاربران با نهادهای مسوول می شود،
ثانیا با فراگیر شدن استفاده از فیلترشکن ها و VPNها و با ورود فناوری های جدید که زمینه دسترسی به اینترنت بدون فیلترینگ را فراهم می کند، تلاش برای مسدودسازی به نتیجه موثر منتهی نمی شود،
ثالثا دور زدن فیلترینگ موجب نقض قانون از سوی شهروندان می شود که کاری غیراخلاقی است. بگذریم از این که استفاده از فیلترشکن ها خود مشکلات اخلاقی دیگری را به دنبال دارد،
رابعا موجب کاهش حضور افراد اخلاق گرا در شبکه های جدید و کاهش تاثیرگذاری آنها می شود،
البته آنچه گفته شد به معنای مخالفت با فیلترینگ کلی و عدم برخورد با افراد اخلاق گریز در شبکه ها نیست، که در جای خود لازم و ضروری است.
🔻 5. راه اندازی پلتفرم های داخلیِ مفید، موثر و رقابت پذیر: ساخت شبکه هایی که حاصل تلاش علمی برنامه نویسان کشورمان باشد کاری ارزشمند است ولی با توجه به تجارب گذشته زمانی تاثیرگذار است و مورد استقبال عمومی قرار می گیرد که اولا طبق قانون «رقابت و مزیت سازی» از نظر کیفیت خدمات و امکانات مساوی یا بهتر از نمونه های خارجی باشد، ثانیا تشویق و ترغیب به استفاده از آنها بیشتر متکی به افزایش کیفیت خدمات و «جلب اعتماد» کاربران باشد تا ممانعت از دسترسی به نمونه های خارجی.
✅ دنیای امروز دنیای «رقابت» پلتفرم هاست و هر کدام که قوی تر و کارآمدتر بود به طور طبیعی از سوی مخاطبان مورد استقبال قرار می گیرد و طبیعتا تاثیرات خوب و بد اخلاقی خود را خواهد داشت. هنوز کلاب هاوس پا نگرفته شبکه توییتر ظاهرا سیستم صوتی خود را با نام Space راه اندازی کرده، تلگرام هم اخیرا امکان برگزاری لایوهای صوتی را به امکانات خود افزوده است، شبکه «لینکدین» هم در حال اقدام در این زمینه است (سایت عصر ایران، 12 فروردین 1400، کد خبر: 777200). بنابراین، زمان شناسی، تسریع در اقدام، و مزیت سازی موجب پیشگامی و افزایش تاثیرگذاری اخلاقی شبکه ها خواهد شد.
⚜️ @Taammolat74
📎
✅انگيزش نداشتن مردم ديگر مسئله روانشناختي نيست اساسا ما درصحنه جديدي از صفحه سياست وارد شديم كه ديگر افراد آينده حركتهاي سياسي را تعيين نميكنند اين جريانها و پلتفرمها و روايت ها وگفتمان ها هستند كه مي توانند نقش آفريني كنند و مسئله افراد اينجا ديگر رنگ خود را مي بازد و اين شايد خود يك نوع پختگي سياسي است كه ديگر افراد نيستند كه يك دفعه مثل هاشمي بيايند جرياني را تغيير دهند و يا مثل خاتمي جرياني را شكل دهند. آلان اين جريانها و گفتمانها هستند كه ميتوانند نقشه راه ترسيم كنند.
✍️ سیدجواد میری
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |برای تحول، به دنبال تغییر
🎙 دکتر سید مجید امامی
بخش نخست
مدرسه علوم انسانی دعوت
⏰ ۲۲ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
S.Majid_Emami_sound_-_990716-112.mp3
35.13M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |برای #تحول، به دنبال #تغییر
🎙 دکتر سید #مجید_امامی
بخش نخست
مدرسه علوم انسانی #دعوت
🔹ایده تحول و تغییر، بسیار بسیار در آغاز چهل سالگی دوم لازم و ضروری است. امام خمینی نماد ایجاد تحولخواهی و نوآوری در مکتب اسلامی ایرانی بوده است و ما با فهم مختصات این مکتب باید تحولات را فهم کنیم و الا مانند آبی خواهد شد که راکد است و بوی تعفن میدهد.
🔹ما میخواهیم تحولات جامعه را فهم کنیم و برای تحول ایده و ابتکار عمل داشته باشیم و در نسب با دولت سیاستگذاری عمومی مهمترین وظیفه ماست و در نسبت با دین، رشته فرهنگ است که بستر تغییر و تحولات فرهنگی است و در نسبت با رسانه و هنر به عنوان امر پر رنگ امروز، ارتباطات افکار عمومی است.
🔗 برای شنیدن سخنرانی جلسه قبل، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🌷علی بن المغیره میگوید:
به امام کاظم علیه السلام عرض کردم:
"من برای رسول خدا صلی الله علیه وآله یک ختم قرآن، و برای امیرالمومنین علیه السلام ختمی دیگر و برای حضرت فاطمه علیهاالسلام ختمی دیگر، سپس برای سایر ائمه علیهم السلام تا به شما رسد ختم قرآنی قرار میدهم (و هدیه میکنم)... به سبب این کار چه پاداشی دارم؟"
امام کاظم علیه السلام فرمود:
لَکَ بِذَلِکَ أَنْ تَکُونَ مَعَهُمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ...
پاداش تو آن است که روز قیامت با آنان باشی!
عرض کردم: اللَّه اکبر! چنین پاداشی برای من است؟
سه مرتبه فرمود: آری!
📚کافی، ج ۲، ص ۶۱۷
📚مکیال المکارم ج ۲ وظیفه ۴۵
💐 بیایید ختم قرآن و همه عباداتمان را در ماه مبارک رمضان
به نیت تعجیل فرج انجام داده و به امام زمان علیه السلام هدیه کنیم.
⚜️ @Taammolat74
❇️ تکنکتههای قرآنی - تمدنی
🔖 سرعت در خیر و معنای تمدنی آن
(قسمت اول)
✍️حبیبالله بابایی
🔸مقوله سرعت و سبقت (در امر خیر و در امر شرّ) در قرآن از آن جهت درمطالعات تمدنی حائز اهمیت است که اساسا سرعت و سبقت در کار خیر، موجب تراکم در خیر میشود و تراکم و انباشتگی در خیر و نیکی به جریانی از خیرهای بزرگ تبدیل میشود و خیرهای بزرگ مسیر تمدن شدن را تسهیل میکند؛ همانطور که انباشتگی در شرور انسانی نیز تودههایی از شرکلان بوجود میآورد و شرور کلان نیز به زوال و انحطاط تمدنها میانجامد.
🔹از سوی دیگر، سرعت و سبقت از آن رو در نگاه تمدنی اهمیت مییابد که امروزه یکی از عناصر و شاخصهای مدرنیته به مثابه رقیب گفتمان اسلامی، «سرعت» در تحولات فرهنگی، علمی و اقتصادی است. اسیر «سرعت» مدرن شدن آنهم در جهان اسلام و تهی بودن جهان اسلام از عنصر رقیب یا بدیل (برای سرعت) در میان مسلمانان، مسئله و معضل «عقبماندگی از خود و پیشروندگی در زمین غیر» را شدت بخشیده است.
⬅️ماه مبارک رمضان امسال، هر شب یادداشت تمدنیِ کوتاهی از قرآن کریم در موضوع «سرعت» (به مثابه یکی از عناصر مهم تمدنی در جهان امروز) بیان خواهم کرد تا بتوانم در پرتو قرآن کریم افقهای جدیدی در مطالعات نظری و عینی تمدن و تمدن نوین اسلامی بگشایم و آن را زمینهای قرار بدهم برای پژوهشهای عمیقتر در موضوع «زمان» و «سرعت» در فرایند تمدنیِ کنونی اسلام.
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🔰 بازخوانی و شرح مختصر طرح کلی اندیشه اسلامی قرآن 🔸دستیابی به تمدن اسلامی بعنوان مهمترین هدف اسلام
🔰بازسازی مفهوم «تقوا» در نظام فکری
✍️ رسول لطفی
📍 بر پایه همین نگاه اجتماعی به دین، مفهوم «تقوا»نیز موضوعیت مییابد. اساساً تقوا در تسلط گفتمان رهبانیت بیمعناست. اسلام دینی است که دغدغه اجتماع دارد و نجات و رهایی در عرصه جامعه را دنبال میکند، لذا ورود فرد مسلمان به عرصه اجتماع لازم است تا حفاظت شده و با احتیاط باشد.
📖 #بازخوانی_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
بخش دوم
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰بازسازی مفهوم «تقوا» در نظام فکری ✍️ رسول لطفی 📍 بر پایه همین نگاه اجتماعی به دین، مفهوم «تقوا»نی
✔️ ادامه...
🔸در این نظام فکری، «تقوا؛یعنی آن تجهیز لازم را،آن زره لازم را درمقابل آسـیب گناه، بر تن میپوشـد و وارد منطقة گناه میشود،برای دستگیری گناهکاران؛ خلاصة تقوا این است.» لذا تقوا از بار معنایی سلبی و ضعف به یک بار ایجابی میرسد و کنشگری فعال را در خود متضمن دارد.
🔹نکتهای که در آثار شهید مطهری(ره) ایگونه آمده: « ما دو نوع تقوا می توانیم داشته باشیم: تقوایی كه ضعف است و تقوایی كه قوّت است. نوع اول اینكه انسان برای اینكه خود را از آلودگیهای معاصی حفظ كند، از موجبات آنها فرار می كند و خود را همیشه از محیط گناه دور نگه می دارد؛ شبیه كسی كه برای رعایت حفظ صحت خود كوشش می كند خود را از محیط مرض و میكروب و از موجبات انتقال بیماری دور نگه دارد، سعی میكند مثلاً به محیط مالاریاخیز نزدیك نشود، با كسانی كه به نوعی از بیماریهای واگیردار مبتلا هستند معاشرت نكند.
🔸...نوع دوم اینكه در روح خود حالت و قوّتی به وجود می آورد كه به او مصونیت روحی و اخلاقی می دهد كه اگر فرضاً در محیطی قرار بگیرد كه وسایل و موجبات گناه و معصیت فراهم باشد، آن حالت و ملكه ی روحی، او را حفظ می كند و مانع می شود كه آلودگی پیدا كند؛ مانند كسی كه به وسایلی، در بدن خود مصونیت طبی ایجاد می كند كه دیگر نتواند میكروب فلان مرض در بدن او اثر كند.»
🔹بعد خود شهید(ره) در ادامه به نقیصه تفسیر اول میپردازند: « در زمان ما تصوری كه عموم مردم از تقوا دارند همان نوع اول است. اگر گفته می شود فلان كس آدم باتقوایی است یعنی مرد محتاطی است، انزوا اختیار كرده و خود را از موجبات گناه دور نگه می دارد. این همان نوع تقواست كه گفتیم ضعف است. شاید علت پیدایش این تصور این است كه از اول، تقوا را برای ما «پرهیزكاری» و «اجتنابكاری» ترجمه كردهاند
🔸...و تدریجاً پرهیز از گناه به معنای پرهیز از محیط و موجبات گناه تلقی شده و كم كم به اینجا رسیده كه كلمه ی تقوا در نظر عامّه ی مردم معنای انزوا و دوری از اجتماع می دهد، در محاورات عمومی وقتی كه این كلمه به گوش می رسد یك حالت انقباض و پا پس كشیدن و عقب نشینی كردن در نظرها مجسم می شود... معلوم شد كه تقوا حالتی است روحی در انسان كه برای روح حالت حصن و حصار و حرز و اسلحه ی دفاعی و مركب رام و مطیع را دارد و خلاصه یك قوّت معنوی و روحی است.» (صد گفتار، ص37-38)
💢طبق قرآن کریم تقوا مقدمه فلاح است. لذا به درستی اشارت بر این مطلب میشود که چگونه تقوا مقدمه فلاح است؟! تقوا اگر گریز و رهبانیت باشد تا دامن امر قدسی منزه بماند، کجا به فلاح منتج میشود؟ لذا فهم تقوا در منظومه اسلامی با سکولاریسم در تضاد است.
🔗 برای مطالعه قسمت قبل، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74