هدایت شده از روزنه
پویش #نذر_قلم
خلق روایتهای کاملا شیعی از زیارت اربعین
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
پدیده اعجاب آور پیادهروی اربعین، موضوع بحثهای فراوانی در داخل و خارج از جهان اسلام واقع شده است.
سالهاست که تیم های مطالعاتی کاملا حرفهای از برخی کشورهای غربی در ایام اربعین حضور می یابند و به خلق روایتهای خاص از این ماجرا می پردازند.
گروههای رسانهای و تیم های شناسایی و مطالعاتی سرویسهای امنیتی را نیز به این جمع اضافه کنید.
در این صورت با تعداد بیشماری گروه مطالعاتی مواجه هستیم که علیرغم عدم اعتقاد به تشیع و حتی اسلام، با انگیزه های مختلف به روایت اربعین می پردازند.
گرچه برخی نگاه مثبتی به این روایتهای متکثر توسط #دیگراندیشان دارند اما واقعیت آن است که این جماعت حتی اگر #امکان_فهم_درست از حقیقت پدیده اربعین داشته باشند، #تعهدی به انعکاس واقعیتهای آن ندارند و در این سالها، با حجم انبوهی از روایتهای مغرضانه مواجه بوده ایم که درصدد ضربه به این ماجرای بینظیر برآمدهاند.
مهم ترین راه مواجهه با #روایتهای_ناروای_دشمنان و #دگراندیشان، دست به قلم شدن زائرین و خلق روایتهای واقعی از ابعاد پیدا و پنهان پدیده اربعین است.
از همه زائرین اربعین دعوت میشود به پویش #نذر_قلم بپیوندند و گزیدهای از روایتهای خود را جهت انتشار، برایمان بفرستید.
سفرنامه شما به عنوان یک #میراث_معنوی برای همیشه باقی میماند و انشالله در دنیا و آخرت مشمول لطف خاص سیدالشهداء علیه السلام واقع میگردد.
@rozaneebefarda
هدایت شده از بر پا
ریشه نفهمی
🔹جناب #زائری چند توئیت جدید نوشته که محتوای آنها این است که اکثریت جوانان از انقلاب برگشته اند مثل زمان شاه. و بعد نوشته به #خمینی اطلاعات غلط داده بودند درباره جنگ لذا آن پیرمرد ساده لوح دیر فهمید مردم پای کار جنگ نیستند و #جام_زهر نوشید حالا هم به رهبر فعلی اطلاعات غلط داده اند و این هم بی خبر از همه جا الکی خوش است و #امید_کاذب و واهی دارد.
⚡️من چند سوال ساده دارم
🔹اولا در دوران جنگ چرا موشکها و بمبها را داخل شهر ها میزدند؟ هدفشان چه بود؟ اگر همراهی کنندگان با امام همانها بودند که در جبهه ها بودند و مردم همراه نبودند زدن موشکها به شهرها قرار بود اراده چه کسی را عوض کند؟ توده مردم را؟ مگر توده مردم چه اراده ای داشتند که باید عوض میشد؟
🔹ثانیا در دهه هفتاد به این طرف، حمله و #شبیخون_فرهنگی چه کسی را نشانه گرفته بود؟ این همه خرج برای تغییر اراده چه کسی بود؟ مردم؟ مگر توده مردم چه اراده ای داشتند که باید عوض میشد؟
🔹ثالثا امروز #جنگ_اقتصادی به چه کسی فشار میآورد؟ به مردم؟ که چه شود؟ اراده شان تغییر کند؟ مگر اراده مردم چگونه است که باید عوض شود؟ واقعا این همه پول خرج کردن و از آبرو مایه گذاشتن دشمنان برای فشار اقتصادی به مردم بنا است چه اراده ای را در آنها عوض کند؟ مگر آنها چگونه اند؟
🔹رابعا این نظام با چه قدرتی روی پا است؟ قدرتهای دنیا که همه میخواهند ساختار و نظام کلان شما نباشد؟ مردم هم که اراده شان همراه نیست؟ پس چه چیزی نظام را حفظ کرده؟ #نظام_پهلوی با آن همه قدرت و پشتیبان چرا حفظ نشد؟ بعد از آن چه چیزی #نظام_اسلامی را حفظ کرده؟ اگر اراده مردم اگر عقیده مردم نیست پس چیست؟
🔹اما با خودم میاندیشیدم که چرا و چگونه جناب زائری اینقدر نمیفهمد؟ این همه نفهمی علتش چیست واقعا؟ من به یک جواب رسیدم. کسی که خودخواهانه بیاندیشد یعنی اندیشه اش را از پیشروان جبهه حق جدا کند و به عالم ذهنی دیگران وصل شود به بهانه #آزاد_اندیشی. و کسی که #رابطه_ولایی را در ساحت اندیشه و در اتصال با رهبران انقلاب قطع کند دچار نفهمی میشود ولو گارد آزاد اندیشی میگیرد. الا انهم هم السفها و لکن لایعلمون...
🔹این چنین انسانی واضحات پیش رویش را نمیبیند و مجبور میشود کسانی مثل امام و آقا را ساده لوحانی دور از وادی بخواند. نمیدانم به نظر شما واقعا زائری کی و چگونه توانسته این قدر نفهمی جمع کند؟ خدا همه ما را عاقبت به خیر کند به حق این شبهای عزیز.
@ali_mahdiyan
حزباللهی هستم اما به شرط چاقو!
| درباره روحیه «تنزهطلبی» و «مسئولیت ناپذیری» برخی از ما حزباللهیها|
یک عده از حزباللهیها دائم در حال فاصله گذاری با سایر حزباللهیها هستند. دوست دارند نشان بدهند مثل بقیه حزباللهیها فکر نمیکنند؛ مثل آنها لباس نمیپوشند؛ تفریحاتشان فرق دارد و نگاهشان به سیاست، فرهنگ، جامعه و... متفاوت است. در مواضعشان نمادهای حزباللهی را زیر سوال میبرند یا مسخره میکنند. حواسشان هست که با کیهان همموضع نباشند! یکوقت حرفی نزنند که رائفیپور هم آن را زده باشد! به جوکهای درباره آیتالله جنتی بخنندند و حتی ریشیر هم کنند در صوت نیاز! اگر نه هر هفته، لااقل یک هفته در میان لیچاری بار آیتالله علمالهدی کنند. موقع زیارت تلاش نکنند که مثل عوام به ضریح برسند؛ حتی اگر دور ضریح خلوت باشد! و...
و اگر هم یکوقت خدای نکرده چارهای نبود، قبل از اعلام موضعِ یکسان حتما تذکر بدهند که البته من خودم در بسیاری موارد با اینها مخالفم اما... .
اینطوری میشود که یک عده از حزباللهیها میشوند عوام که فقط بلندند لخت شوند و در هیئت اوسین اوسین کنند، یکعده میشوند تندرو که از دیوار سفارت میروند بالا، یک عده میشوند متحجر که در توئیتر گیر میدهند به عکس خانمها در آواتار، یکعده میشوند...
خیلی هم روش خوب و زیبا و جادار و مطمئنیست! یک «تنزهطلبی» عافیتگرایانه که باعث میشود هیچوقت لازم نباشد مسئولیت هیچ خطایی از جانب جماعت حزباللهی را بعهده بگیری و همیشه هم در موضع نقد باشی.
دارم ضعفها و مشکالات موجود در حزباللهیها را انکار میکنم؟ دارم میگویم بیایید روی این اشکاللات سرپوش بگذاریم و مطرحش نکنیم؟
ابداً !
حزباللهی باید مسئولیتپذیر باشد. تا وقتی مسئولیت چیزی را قبول نکنیم چطور میتوانیم اصلاحش کنیم و رشدش بدهیم؟ نمیشود کیهان را فقط وقتی حزباللهی بدانیم که دارد آمار دیدار جورج سوروس و خاتمی را لو میدهد! نمازجمعه را تا جایی در راس امور بدانیم که آیتالله علمالهدی امامش نباشد و مسجد را تا جایی سنگر که از پیرمردها پر نباشد. شورای نگهبان را تا جایی قبول داشته باشیم که غرضی را تایید صلاحیت نکند! نمیشود مسئولیت جمهوری اسلامی را تا جایی بپذریم که حرف از نانو و موشکی و استقلال سیاسی و تمامیت ارضی و ریشهکنی فلج اطفال و... است و تا پای خودروسازی و فساد چند هزار میلیاردی و... وسط میآید جا بزنیم و بشویم یک ضدانقلاب اصیل! ما طرفدار همین نمازجمعه هستیم و همین مساجد را باید پر کنیم و برای همین جمهوری اسلامی هم جان میدهیم!
باید مسئولیت پذیر باشیم. مسئولیت حزبالله را بپذریم و برای اصلاح ضعفهایی که فکر میکنیم وجود دارد تلاش کنیم. نقد کنیم، روشنگری کنیم، تبیین کنیم، حتی عصبانی شویم و گاهی بد و بیراه بگوییم، اما نگوییم ما با این حزباللهیها نیستیم یا آنها حزباللهی نیستند. برچسب نزنیم روی حزباللهی ها. سیره حضرت آقا در نقد جوانان مومن انقلابی را ببینیم. توی سر حزبالله نزنیم. یک ضعف را جوری با عبارات کلی و انگهای کلیشه شده نقد نکنیم که کلیت حزبالله زیر سوال برود.
محمدرضا شهبازی
@Tanwir
🌍 #سفرنامه_اربعین
.
🔆 چهارشنبه 98/07/24 – سه روز قبل از اربعین
.
🕗 ساعت 17:30 (ادامه)
داشتم با خستگی و ناامیدی توی خیابون های بغداد راه میرفتم که دیدم یه پیرزن داره نگام میکنه، خودمو زدم به اون راه که یعنی من حواسم نیست! به فارسی گفت کجا میری؟ اولش متوجه نشدم، یعنی توقع نداشتم اونجا کسی فارسی حرف بزنه، دوباره پرسید: از اینجا کجا میری؟
گفتم کربلا! گفت چرا با بقیه نمیری؟ گفتم نمیدونم مسیرش از کجاست؟ روی نقشه موبایل زدم، این مسیر رو بهم داده، منم دارم میرم، نمیدونم بقیه از کجا میرن! اونم بنده خدا نمیدونست، خداحافظی کردم و به راهم ادامه دادم.
داشتم به این فکر میکردم که دیگه باید دست از لجبازی بردارم و ماشین بگیرم. اینجوری راه رفتن من تو این شهر خطرناکه! خریته! البته بزرگترین مشکلم در اینکه ماشین نمی گرفتم، این بود که نمیدونستم اگه دست بلند کردم و ماشین وایساد، چی بهش بگم؟ بگم کجا میخوام برم؟
خلاصه دل رو زدم به دریا و گفتم ماشین میگیرم، میگم ابتدای جاده کربلا، همون جایی که موکب ها هستن،
یه بار دست بلند کردم، یه ماشین وایساد، نه اون فهمید من چی میگم، نه من فهمیدم اون چی میگه، خلاصه اون رفت و من ماندم. مسیرم رو ادامه دادم، گفتم راه دوره، خسته ام، تشنه ام، گرسنمه و….. اشکال نداره دندم نرم! خودم کردم که... میرم تا برسم به موکب ها.
یه مقدار که رفتم، دیگه خیلی خیلی خسته شدم، نای راه رفتن نداشتم، رسیدم به یه چهارراه، ماشین ها پشت چراغ قرمز وایساده بودن، دل رو زدم به دریا و رفتم سمت یه ون. گفتم میخوام برم اول جاده بغداد کربلا، همون جا که موکب ها هستن، راننده نفهمید چی میگم، ولی یکی از مسافران فهمید، گفت تعال! (بیا)
.
#حب_الحسین_یجمعنا
#نذر_قلم
#سفرنامه_اربعین
#اربعین
#تنویر
#ادامه_دارد
@Tanwir
هدایت شده از بر پا
عراق و لبنان و سوریه
☘موضع گیری وزیر امور خارجه فرانسه که در امارات گفت: "ما هیچگاه در مورد امنیت متحدانمان در منطقه مصالحه نمیکنیم و میخواهیم مذاکرات عمیقی با ایران انجام دهیم که مسائل امنیتی منطقهای را هم شامل شود." دست کم نگیریم. این جملات یک نکته را نشان میدهد و آن اینکه داستان عراق و لبنان و سوریه برای قطع کردن بازوهای ایران رخ داده است.
☘حذف #ابوبکر بغدادی هم در همین پازل باید دید. هر حرکتی امروز یک بال رسانه ای جدی و جهت دهی افکار عمومی دارد. دعوا بر سر رهبری این اعتراضات است .
☘اما یک قاعده مهم و حیاتی در دنیای امروز وجود دارد و آن اینکه درباره هر خیزش مردمی، اگر آن خیزش یک راس پخته و رهبری ویژه نداشته باشد، دقت کنید هر خیزشی با این خصوصیت، قطعا توسط غرب مصادره خواهد شد. چه مصر باشد چه لبنان چه در قلب اروپا. خیزشهای مردمی بدون راس محکوم به مصادره شدن توسط غربند.
☘با این حساب رهبران اجتماعی در عراق و در لبنان و در سوریه اگر بخواهند کار به دست غرب نیفتد نقش کلیدی دارند. من معتقدم رهبری اجتماعی در دنیای امروز فقط به شرطی موفق خواهد شد که متصل به رهبری ایران شود.
☘این میزان پختگی و توانایی و دشمن شناسی که در رهبری ایران از امام به این طرف جمع شده هیچ جایی در عالم نیست. تجربه هم نشان داده کسانی که ذیل رهبری ایران رهبری اجتماعی کرده اند دوام آورده اند و الا محکوم به فنا بوده اند. ایران مشروطه را دهها سال پیش تجربه کرده و دهها سال است مسیر انسان ویژه ای به نام خمینی را پیش میرود. با خمینی دیگری.
☘شیطان امروز، متناسب با رشد (انسان امروز) محقق است. انسان امروز اگر رهبری ایران است هر کس که کوتاه تر از او است مقابل شیطان امروز دوام نخواهد آورد. دوام نخواهد آورد مگر با اتصال به او.
☘اینکه رهبران سیاسی مذهبی در عراق و سوریه و لبنان اولا طرف مردم و اعتراضات به حق آنها قرار بگیرند خوب است. اما راه پیروزی در تسخیر جایگاه رهبری این اعتراضات در مقابل دشمن، اتصال به رهبری ایران است. به نظر میرسد در مجموع هم عراق و هم سوریه و هم لبنان در این مقوله موفق و جدی تر خواهند شد حتی امثال مقتدی صدر نیز با توجه به بافت ارتباطاتی که با دیگر علما و جریانات دارد. لذا در مجموع و در نهایت قدرت و اقتدار جبهه مقاومت بعد این چالشها بیشتر از پیش خواهد شد.
@ali_mahdiyan
🌍 #سفرنامه_اربعین
.
🔆 چهارشنبه 98/07/24 – سه روز قبل از اربعین
.
🕗 ساعت 17:30 (ادامه)
با خوشحالی پریدم بالا، خدا خیرش بده، تو راه برام آب خرید، پول کرایه م رو هم اون حساب کرد، نزدیک خروجی شهر بغداد به سمت کربلا، خودش می خواست پیاده بشه، به منم گفت انزل! (پیاده شو) پیاده شدیم و با هم یه چهارراه رو رد کردیم. از دور یه پل بهم نشون داد، گفت نرسیده به اون پل، بپیچ سمت چپ، برو تا برسی به موکب ها، خودش هم رفت سوار یه ماشین دیگه شد و رفت.
منم روی نقشه چک کردم، دیدم مسیر درستی رو آدرس داده، نقشه هم همون مسیر رو پیشنهاد میداد. یه مقدار پیاده رفتم، دیدم بازم خبری از موکب ها نیست. اون پل رو رد کردم، رسیدم به پل بعدی، از روی پل بعدی داشتم میرفتم، روی پل بودم که دیدم اون پایین ون ها داد میزنن و میبرن کربلا.
قصد اولیه م این بود که همه مسیر کاظمین تا کربلا رو پیاده برم، اصلا برای همین قصدِ مسخره بود که بیش از دو ساعت تو بغداد آواره شده بودم. قصد اولیه م رو گذاشتم زیر پام و رفتم کنار ون ها. اول گفتم محمودیه چند؟ گفتن ما از مسیر محمودیه نمیریم، برو اونجا از سواری ها سوال کن ( تو مسیر بغداد به کربلا، از جاده اصلی، اولین شهر یا شهرک محمودیه است)
رفتم پیش سواری ها، گفتم چند؟ گفت ۲۵۰ دینار، یعنی ۲۵۰ هزار تومان، برقم پرید! برگشتم پیش ون ها
رفتم گفتم مسیب چند؟ گفت ۶۰ دینار. خوشحال شدم. پریدم بالا، خیلی خیلی خیلی خسته بودم، بعد از کمی راه افتادیم، از یک مسیر فرعی اومد، تو راه هم پر بود از موکب ها یی که دم به دقیقه جلوی ماشین رو میگرفتن و اصرار میکردن بیاین هم نماز بخونین، هم شام بخورین، چون همون موقع که حرکت کردیم، اذان مغرب رو گفتن. اما همه مسافران ون عرب بودن، هی به راننده تذکر میدادن که برو! برو! عجله داریم!
اولش ترافیک نبود، یه مقدار تو شهرک های اطراف بغداد اومد، بعد وارد آزادراه شد، من هم روی نقشه داشتم میدیدم از کجا میره؟
اونقدر مسیر های فرعی اومد تا بالاخره وارد آزادراه شد. از آزادراه اومد، وضعیت خوب بود تا نزدیک مسیب. حدود 5-6 کیلومتر نرسیده به مسیب، اونجا خوردیم به ترافیک.
به طور عادی مسیر بغداد تا مسیب نباید به یک ساعت و نیم برسه، اما الان بیش از دو ساعت و نیمه که توی ماشین نشستیم. الان نزدیک مسیب هستیم و در ترافیک! الان سردرد دارم، حالم بده، تنم درد میکنه، پاهام درد میکنه (هم به دلیل پیاده روی های امروز، هم به دلیل تنگی جا در ون) اما با این حال دارم می نویسم. انشاالله که مورد استفاده قرار بگیره.
.
#حب_الحسین_یجمعنا
#نذر_قلم
#سفرنامه_اربعین
#اربعین
#تنویر
#ادامه_دارد
@Tanwir
هدایت شده از پیرو
💠 بسم الله الرحمن الرحیم
🔘 «خطر آمریکا به حدی است که اگر کوچکترین غفلتی کنید نابود میشوید.» امام خمینی (ره)
🔘 «13 آبان نماد طمع ورزی آمریكا، وابستگی رژیم طاغوت، ایستادگی ایمان متكی به بصیرت، پیشقراولی نسل جوان در صحنه، و شجاعت و جسارت نسل جوان انقلابی است.» مقام معظم رهبری
🔹 تاریخ بشر گواه این است که تنها راه مقابله با ظلم و زیاده خواهی، ایستادگی و پایمردی است و اگر نه، چه بسیار بوده اند ملت هایی که با تن دادن به ظلم، نام و نشانشان از صفحه روزگار محو گردیده است.
🔸 اکنون که چله ای پر افتخار بر ما گذشته است به صراحت می توان گفت که هر کجا استقامت و پایمردیمان بیشتر بوده است، رشد بیشتری داشته ایم و هر گاه دل به وعده های تو خالی و پوچ مستکبران عالم داده ایم، جز وعده و خسارت، چیزی عایدمان نشده است.
♦️ دشمن در خوی استکباری خود، عزمی راسخ دارد و هرگز در مسیر خود از پای نمی نشیند «وَ لَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَ لاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ» بقره: 120، و این را علاجی نیست جز عمل به نسخه شفا بخش قرآن حکیم، آنجا که برترین رسول خود را مامور به استقامت در مقابل مشرکینی که در پیمان با اسلامند، نموده و می فرماید: «كَيْفَ يَكُونُ لِلْمُشْرِكِينَ عَهْدٌ عِنْدَ اللَّهِ وَ عِنْدَ رَسُولِهِ إِلاَّ الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ عِنْدَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ فَمَا اسْتَقَامُوا لَكُمْ فَاسْتَقِيمُوا لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ. » توبه: 7
و حتی آنجا که بوی پیمان شکنی به مشام می رسد، پیمان های نوشته شده را فاقد اعتبار و ارزش می داند؛ «و إِمَّا تَخَافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيَانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ علی سواء. » الأنفال: 58
نصرت الهی در این آیات در گرو عمل بی چون و چرای به این تعالیم است «قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى» بقره: 120 و تن در دادن به رضایت مستکبران عالم نتیجه ای جز واگذار شدن به خویشتن و از دست دادن نصرت الهی نخواهد داشت؛ «وَ لَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَ لاَ نَصِير» بقره: 120
🔹 اینک و در این مقطع تاریخی حساس که به گواه غرب و شرق عالم، ایران اسلامی با توکل بر خدا و اتکای بر نیروی درون و اعتماد بر ملتی که با تمام توان و تا آخرین نفس، در مقابل مستکبران عالم ایستاده است و گردنه های حساس تاریخی را یکی پس از دیگری با نثار خون خود و با خون دل خوردن ها گذرانده است، چندین سال معطل نگاه داشتن کشور و سرمایه های عظیم انسانی آن، در گرو امضای این و آن و لبخند های عکس های یادگاری و میز های مذاکرات و وعده های توخالی این و آن، جای بسی تأسف است.
🔸 هر آزاد مردی با هر نگاه سیاسی و هر سلیقه ای با مطالعه فراز و فرودهای این چهل سال، می داند که تنها راه برون رفت از مشکلات کنونی کشور چیزی جز تبعیت از رهبری اندیشمند و فرزانه این نظام و حضور در صحنه های مقاومت و ایثار، نیست.
🔹 مسئولان و مدیران ما باید بدانند که ملتی که به پای آرمانش خون داده است و سوم خرداد ها را پشت سرگذاشته است از مشت آهنین و گزینه های پوچ روی میز و تحریم ها و «گلوبالهاوک» ها و «آر-کیو ۱۷۰» ها و ... هرگز نمی هراسد و تن در دادن به لوایح و طرح های استعماری و استکباری و کاپیتولاسیون های مدرن آنان، به خاطر ترس از تحریم، جز ذلت نمی آفریند و نتیجه ای جز پیاده شدن خودشان از قطار آرمان های انقلاب را به ارمغان نمی آورد.
🔸 اینک در 13 آبان 1398 بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم، ضمن گرامی داشت این یوم الله، تنها راه برون رفت از شرایط کنونی را همان مسیر وحدت و مقاومت و پایمردی بر حقی می داند که امامین انقلاب برای همیشه تاریخ این ملت ترسیم نموده اند؛ «وحدت، مقاومت و ارادهي ملت رمز پيروزي در برابر آمريكاست.» «و اگر اهل حق، پاي حق خودشان بايستند، حق پيروز خواهد شد.»
👤 بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم ✍️
#️⃣ #بسیج_اساتید_و_نخبگان_حوزه_علمیه_قم
#بیانیه #13_آبان #استکبار_ستیزی #یوم_الله
🌐 @Peirovir
🔘 فراررو به جلو اصلاح طلبان به جای پاسخگویی به وضعیت موجود
🔻 کشور با تمام امکاناتش (از وزیر گرفته تا استاندار ، فرماندار ، بخشدار ، مدیر کل ، وغیره ) در دست #اصلاح_طلبان است. تمام دولت و اکثریت مجلس #علی_لاریجانی در دست این جماعت است.
🔻 از جمله #تاکتیک_های اصلاحطلبان ساختن #دوقطبی_های_فرهنگی_اجتماعی است که بیش ازهرچیز موضوع را به جای #کار_آمدی و #پیشرفت، در حوزهی « #آزادی» هدایت میکند، آنها تصور میکنند که با بازی کردن در زمین آزادی میتوانند مطالبات خود را بدست آورند.
🔻 اصلاحطلبان تلاش دارند تا حالت میانهای را در پیش بگیرند به نوعی که بتوانند هم بیشترین بهرهوری را کسب کنند و هم از #لطمات جبران ناپذیر #تحریم_انتخابات حذر کنند. #سعید_حجاریان در میزگردی با #مصطفی_تاجزاده و #علیرضا_علویتبار میگوید که بهترین راه، #سکوت_فعالانه است. به این معنا که اصلاحطلبان نه #انتخابات را تحریم کنند و نه در آن به صورت بلاشرط شرکت کنند، بلکه #مشارکت_مشروط را در دستور کار قرار دهند، به معنای دیگر در فرآیند انتخابات حضور فعالی داشته باشند و شعارهای خود را –احتمالا به صورت رادیکال -مطرح کنند اما از آنطرف نیز اگر دیدند اقبالی در میان مردم ندارند اعلام کنند که لیست نمیدهند و یا لیست محدود میدهند ولی تحریم هم نمیکنند!
🔅 مردم باید #بیدار شوند که اصلاح طلبان چه نقشهای در سر دارند. اصلاح طلبان حق ندارند #منتقد_وضع_موجود باشند ، بلکه باید #پاسخگوی وضع موجود باشند چراکه عامل گرانیها، عامل احتکار خودروسازان ، عامل کاهش ارزش ریال ، عامل فشارهای اقتصادی، عامل معطل شدن کشور در برجام و غیره، #مدیریت_اصلاح_طلبان در #دولت و #مجلس است!!!
🖋 #علی_ابراهیمی
#رسالت_حوزه_انقلابی
#رحا
#حوزه_سکولار
#حوزه_انقلابی
@resalathozehenghelabi
@Tanwir
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
📌این خبر را بخاطر داشته باشید
خبری که باید در حافظه ها بماند اینست که اصلاح طلبان مجلس پیشنهاد دادند: باید قائم مقام رهبری در امور اجرایی تشکیل شود تا مشکلات اقتصاد حل و فصل شود.
📌این پیشنهاد جذاب یک "ضمیمه سیاسی" و یک "زمینه اعتقادی" دارد.
ضمیمه سیاسی اول اینکه اصلاح طلبان با سخت شدن شرایط اقتصادی شانه خالی کردند و تلاش داشتند مسوولیت کم کاری های دولت را سمت رهبری حواله کنند و بار اعتراضات اجتماعی را از روی دوش دولت کم کنند.
📌اما زمینه اعتقادی
نکته دوم مهمترست.
قائم مقام اجرایی و اقتصادی یعنی چی؟ یعنی رهبری یک نفر را منتصب کند تا بجای دولت تصمیم بگیرد. یعنی یک انتصاب بجای انتخاب مردم.
یعنی جریانی که ادعای دموکراسی دارد پیشنهادی می کند به رای مردم پشت کنید.
این جریان هنوز درک درستی از نظام حقوقی سیاسی انقلاب و مردم سالاری ندارد. اگر قرار بود مسائل کشور را با انتصاب حل و فصل کنیم چرا قائم مقام اجرایی در اقتصاد؟! خود رهبری رئیس جمهور انتخاب می کردند و همه امور را حل و فصل می کردند.
اما مسله اینست که قرار است کشور به انتخاب و اراده و تصمیم مردم اداره شود.
این نگاه استبدادی را بگذارید کنار سبک رفتاری رهبری که معتقد است در هر شرایطی باید از رای مردم حمایت کرد. آنچه اهمیت دارد صیانت از انتخاب مردم است.
📌اما چرا توجه به این خبر مهم است؟
این جریان را باید دقیق شناخت.
✔️این جریانی است که وقتی رای نیاورد مقابل رای اکثریت ایستاد.(سال88)
✔️وقتی رای آورد و نتوانست به وعده هایش عمل کند خواست از رای اکثریت شانه خالی کند.(سال 98)
✔️و حالا که نتوانسته ناکارآمدی اش را به دیگران حواله کند، می گوید مشکلات امروز به خاطر نظارت استصوابی شورای نگهبان است. یعنی حاضر است بگوید ما اشتباهی هستیم و مردم اشتباهی رای دادند ولی مسئولیت نابلدی و ناکارآمدی ها را نپذیرند.
@mahdian_mohsen
▪️کنیه ایشان ابومحمد است.
▪️زادروز:۱۰ ربیع الثانی سال ۲۳۲ هجری قمری
▪️زادگاه:مدینه
▪️مدت امامت:
۶سال (از۲۵۴ تا ۲۶۰) قمری
▪️شهادت:۸ ربیع الاول سال ۲۶۰ قمری
▪️مدفن:سامراء(عراق)
طول عمر:۲۸ سال
🏴♦️🏴♦️🏴♦️🏴♦️🏴♦️🏴
▪️امام حسن بن علی العسکری(ع) یازدهمين پيشواى شيعيان می باشد.
▪️لقبهای وی را هادی، نقی، زکی، رفیق و صامت ذکر کردهاند.
▪️لقب «ابن الرضا» نیز لقبی است که امام جواد(ع)، امام هادی(ع) و امام حسن عسکری(ع) به آن شهرت یافتهاند.
▪️مادر ایشان(حُدیث یا سلیل) می باشد.
▪️لقب عسکری از آن جهت به ایشان داده شده که در شهر سامرا که به عسکر (اردوگاه یا شهر نظامی) نیز مشهور بوده، اقامت اجباری داشته است.
▪️محدودیتهای شدید حاکم بر زندگی امام عسکری(ع) سبب شد تا آن حضرت(ع) برای ارتباط با شیعیان، نمایندگانی برگزیند.
▪️عثمان بن سعید از نمایندگان خاص وی بود که پس از شهادت امام(ع) و آغاز عصر غیبت صغری، بهعنوان نخستین وکیل و نایب خاص امام زمان(ع) نیز ایفای نقش کرد.
▪️یگانه همسر ایشان (نرجس) نام دارد.
▪️بر اساس غالب منابع شیعه و سنی، تنها فرزند آن حضرت، امام زمان(ع) مسمّی به «محمد(ع)» است.
اما طبق اقوال دیگر، برخی او را دارای ۳ پسر و ۳ دختر شمردهاند.
▪️آن حضرت(ع) تنها یک برادر به نام جعفر داشت که نزد شیعیان به (جعفر کذاب) معروف است، او پس از درگذشت امام عسکری(ع)، ادعای امامت کرد وبا انکار تولد فرزندی برای ایشان، به عنوان تنها وارث، مدعی میراث آن حضرت(ع) شد.
▪️امام حسن عسکری(ع) بیشتر عمر خود را در سامراء گذراند و مشهور است که ایشان تنها امامی است که به حج نرفت.
▪️دوره امامت امام عسکری(ع) همزمان با سه خلیفه عباسی بود:
۱)معتز عباسی (۲۵۲-۲۵۵ق)
۲)مهتدی عباسی (۲۵۵-۲۵۶ق)
۳)معتمد عباسی (۲۵۶-۲۷۹ق)
▪️مهتدی درصدد قتل آن حضرت(ع) بر آمد، اما مُرد و معتمد روی کار آمد.
▪️امام عسکری(ع) خطاب به مادر خویش فرمود:
《در سال ۲۶۰ به من اذیتی خواهد رسید که می ترسم من را دچار رنج و مشقت کند.》
▪️عمر کوتاه امام(ع) و شهادت در ۲۸ سالگی، آن هم بدون سابقه بیماری و فاصله کوتاه رهایی آن حضرت از زندان تا مرگ که کمتر از یک ماه بود، شاهدی دیگر بر توطئه خلافت در شهادت امام عسکری(ع) است.
♦️سرانجام امام حسن عسکری(ع) در اول ربیع الاول سال۲۶۰قمری توسط معتمد مسموم شد ودر هشتم همان ماه، در ۲۸ سالگی در سامرا به شهادت رسید و در خانهای که پدر بزرگوارشان دفن شده بود، دفن گردید.
📚منابع:
۱)اثبات الوصیه مسعودی، ص۲۶۸
۲)الارشاد شیخ مفید، ج۲، ص۳۱۱
۳)فرق الشیعه نوبختی، ص۱۳۹
۴)سیره پیشوایان پیشوایی، ص۴۵۲
۵)حکومت و سیاست در سیره امام حسن عسکری(ع) جعفریان، ص۳
@Tanwir
🌍 #یادداشت|مفهوم سکولاریسم از دیدگاه #مقام_معظم_رهبری
.
🔺 نگاه رهبر معظم انقلاب به مفهوم سکولاریسم، همان مفهوم عامی است که از این واژه ارائه گردیده است. از مجموع نظرات ایشان در مورد این اصطلاح، میتوان سه معنا که همگی در یک هدف مشترکند را استخراج کرد:
.
1⃣ سکولاریسم یعنی عدم بُروز و ظهور دین در غیر عمل #شخصی: «سکولاریسم بهمعنای بیدینی نیست، سکولاریسم بهمعنای این است که دین در غیر عمل شخصی، هیچ بُروز و ظهوری نداشته باشد.
.
🔸 #نظام_اجتماعی کاری به دین ندارد. بله، هرکسی در داخل نظام اجتماعیِ متنوّعِ غربی و شرقی و امثال اینها خودش برای خودش، در دل خودش، در عمل خودش یک ارتباطی با خدا داشته باشد؛ سکولاریسم یعنی این.»
.
2⃣ سکولاریسم یعنی بی توجهی به مسئله #حکومت: «اینکه ما به مسائل نظام کار نداریم، به مسائل حکومت کار نداریم، این سکولاریسم است.»
.
3⃣ سکولاریسم یعنی عدم ورود به #سیاست: «بعضیها مسجد را … از مسائل سیاسی می خواهند بکلّی برکنار بدارند. [می گویند] آقا شما وارد سیاست نشوید، کار خودتان را بکنید. کار خودتان یعنی چه؟ یعنی بیایید همان نمازتان را بخوانید و بروید؛ فقط پیشنمازی محض. این همان سکولاریسم است.»
.
4⃣ ایشان از یک نوع دیگری از سکولاریسم نیز سخن میگویند یعنی«سکولاریسمِ پنهان»: «مراقب باشیم دچار ... سکولاریسمِ پنهان ... نشویم. گاهی اوقات در ظاهر، تبلیغات، تبلیغات دینی است؛ حرف، حرف دینی است؛ شعار، شعار دینی است؛ اما در باطن، سکولاریسم است؛ جدائی دین از #زندگی است؛ آنچه که بر زبان جاری میشود، در برنامهریزیها و در عمل دخالتی ندارد. ادعا می کنیم، حرف می زنیم، شعار میدهیم؛ اما وقتی پای عمل به میان میآید، از آنچه که شعار دادیم، خبری نیست.»
.
📝 حجت الاسلام علی اکبر عالمیان
#اسباط
@Tanwir
🌍 #سکولارشدن_حوزهها_آرزوی_دیرینه_دشمنان/ بخش دوم
.
📝 #یادداشت| بدبین کردن حوزه نسبت به #نظام_اسلامی از سیاستهای #سلطه_گران جهانی
.
🔸 در قرون گذشته نيز روند «جداسازی دين از سياست» و «تضاد بين دين و علم» شتاب فزايندهای به خود گرفت.
.
🔸 اين روند به ويژه در يك قرن اخير به اوج خود رسيد به گونهای كه جوامع اسلامی اين مسئله را تقريباً امری پذيرفته شده تلقی كردند.
.
🔸 بسياری از متدينين و رهبران مذهبی با همان ذهنيتها و جهان بينی هايی كه به جدايی و تعارض ميان دنيا و آخرت، آسمان و زمين، ماده و معنی، معاش و معاد، عقل و دين، علم و ايمان و عقيده و عمل، متمايل بودند، به طور طبيعی قائل به جدايی #دين از #سياست نيز بودند.
.
🔸 آنها دين را به اهلش و سياست را هم به اهلش واگذار كرده و با اين سطح از جهان بينی مذهبی، زمينه انزوای دين و حذف نقش آن را در جامعه و جهان اسلام فراهم نموده بودند.
.
🔸 دقیقا بر همین اساس است که تلاش همه جانبه دشمنان بر جدا ساختن حوزههای علمیه به عنوان اصلیترین منبع تغذیه فکر دینی از سیاست و #حکومت استوار گردیده است.
.
🔸 به تعبیر مقام معظم رهبری: «سیاست سلطهگران جهانی این بوده و هست که مراکز دانش دین را منزوی، منفعل، بیروحیّه، بیابتکار، وابسته به خود و فارغ از آرمانهای بزرگ کنند.
.
🔹 آنان را به جدایی دین از سیاست، معتقد و از همگامی دین با تحوّلات شگرف جهانی مأیوس سازند، این ترفند نسبت به حوزههای علمیه، بکار رفته و تأثیراتی نیز کرده بود.»
.
🔸 به همین جهت است که «میکوشد #حوزه را نسبت به نظام اسلامی بیتفاوت یا بدبین سازد و متقابلاً نظام اسلامی را نسبت به حوزه بیاعتنا یا بیگانه بدارد. هم در حوزه و هم در محیطهای تصمیمگیری مسؤولان نظام، باید با این انگیزهها مقابله و در برابر آنها هشیاری نشان داده شود.»
.
🔸 دشمنان این کوشش و تلاش را با استفاده از همه امکانات خود مصروف می دارند و از هیچ کاری برای تحقق این آرزوی دیرینه خود غفلت نمی کنند: «امروز بسیاری از همت و پول و ابتکار و طراحی و برنامهریزی استکبار جهانی، مصروف این میشود که ببیند چگونه میتواند همین شما #طلاب و فضلا و علما را از راه راست #انقلاب منحرف کند. برای این کار، پول خرج میکنند. »
.
🔸 علت این همه سرمایهگذاری نیز کاملا مشخص است؛ از بین بردن اسلام و انقلاب: «میدانند اگر علما، همچنانکه تا امروز پیشگام این انقلاب بودهاند و در صفوف مقدم، در جنگ، در صحنههای انقلابی و در صحنهی سیاست حضور داشتهاند، باز هم حضور داشته باشند، بههیچوجه استکبار نمیتواند با این انقلاب روبهرو بشود. میخواهند این مانع – یعنی شما جامعه علمای اسلام – را از سر راه بردارند. برای این کار، برنامهریزی میکنند.»
.
🔸 دشمنان به خوبی میدانند که: «اگر روحانیون کشور ما در میدان نبودند و پرچم انقلاب به دوش آنها نبود، این پیروزی بهدست نمیآمد. این را دشمن میداند؛ لذا حقد عظیم او در درجهی اول متوجه اسلام و روحانیت است.»
.
📝 حجت الاسلام علی اکبر عالمیان
.
#اسباط
#ادامه_دارد
@Tanwir