فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرین پیام شهید رجایی به مردم
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اسم رمز دولتها باید کسب رضای الهی و کار برای مردم باشد
رهبر انقلاب:
🔹این هفته مزیّن است به نام دو شهید بزرگوار، شهید رجایی و شهید باهنر.
🔹نکته مطرح شدن این دو نفر چیست؟ در جهت گیری آنهاست. جهت گیری این دو نفر شهید عزیز، جهت گیری انقلابی و الهی بود.
🔹زندگی آنها درست منطبق بود با سرنوشت آنها. یعنی دنبال رضای الهی بودند، رضای الهی و کار برای مردم که این هم مشمول رضای الهی است، این مهم است پس. یعنی اسم رمز دولتهای ما باید این باشد، کسب رضای الهی و کار برای مردم. اصلاً باید هدف را در این دو جمله خلاصه کنیم.
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نگرانی شب ها خوابش نمی برد!
🔺قسمت صد و هجدهم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « #محبت_خدا »
📱 @mesbahyazdi_ir
از نگرانی شب ها خوابش نمی برد!
توجه کنیم که ما نسبت به آخرت خیلی کوتاه می آییم، جدی نمی گیریم. جا دارد مقدرای بیشتر فکر کنیم، مقداری بیشتر رفتارمان را تغییر دهیم، توجهمان را به امور اخروی بیشتر معطوف کنیم و مدام فکر دنیا و لذت های دنیا و پست و مقام ها و امثال این ها، نباشیم.
دنیا و آخرت یک پروسه هست، یک خط حرکت است. یک بخشش را باید اینجا با اختیار خودمان کار کنیم، نتیجه ابدی اش را در آن عالم برداریم.
اما غیر از این که ما این دنیا و زندگی را مقدمه، حرکت و سفری بدانیم که مقصدش از مرگ شروع می شود، مثل این که یک حساب دیگری هم بعضی از بندگان خدا دارند که اصلا همین جا هم که هستند، گویی آن دوره بعد را می بینند.
روایت معروفش را که داستان زید بن حارثه است، همه شنیده ایم. یک روز پیغمبر اکرم(صلوات الله علیه و آله) وارد مسجد شدند، دیدند زید بن حارثه که جوانی بود، رنگش زرد شده و چشمانش گود رفته است.
رسیدند به او و گفتند: «کیف اصبحت؟ یعنی حالت چطوره؟»؛گفت: «اَصبَحتُ موقِناً، یعنی با یقین صبح کردم.»
حضرت فرمودند: هر چیزی یک علامتی دارد، علامت یقین تو چیست؟ گفت: علامت یقین من این است که شب از نگرانی عالم آخرت خوابم نمی برد؛ چه خواهد شد؟ اینجا اگر کار اشتباهی بکنم، می روم جبرانش می کنم، اما آنجا اگر به بلایی مبتلا شدم دیگر نمی شود جبرانش کرد.
[گفت:] نگرانی این که در آخرت چه کاری با من می کنند، «اسحرت عینی؛ چشمان مرا بیدار داشت». حضرت فرمودند: «راست گفتی، [این حالات،] علامت یقین تو است. [سپس فرمودند:] «الزم ما انت علیه، یعنی همین حالت را حفظ کن!»
🔺قسمت صد و هجدهم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « #محبت_خدا » اشاره شده در جلسه پنجاهم درس اخلاق محبت خدا ۱۳۹۳/۰۵/۰۳
لینک متن کامل جلسه
لینک صوت
#اخلاق
#محبت_خدا
#آخرت
🏴 @mesbahyazdi_ir
4_6015039614295740460.mp3
13.6M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت. ۱۴۰۲/۶/۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
✏️ متن کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت منتشر شد. ۱۴۰۲/۶/۸
🔍 بخوانید👇
khl.ink/f/53710
42.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت. ۱۴۰۲/۶/۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
0e3c9cdf0f94d2c5f1273cf46c1849c32845260-144p.mp3
2.24M
آیت الله محمد تقی بهجت
حضرت آیت الله مصباح یزدی:
مگر میشود هدیه ما را ندیده بگیرد؟!
💠واقعا ما چه داریم به عنوان هدیه به امام زمان عجلاللهتعالیفرجه تقدیم کنیم؟ یکی از بهترین کارهایمان این است که قرآنی، دعایی بخوانیم، ثوابش را بفرستیم.
💠 ما اگر صلواتی [هدیه به حضرت] بفرستیم و امام زمان عجلاللهتعالیفرجه دعایی برایمان بکند، [این دعا] خیلی با صلواتهای ما فرق دارد. [اگر] او دعا کند که رد نمیشود. میشود ما برای او دعا کنیم و او ما را ندید بگیرد؟ میشود چنین چیزی؟!
💠 شما هدیه کوچکی برای آدمهای عادی بفرستید، بالاخره چیزی در مقابلش به شما میدهند...
۱۳۹۰/۰۹/۲۹
🌸 #مهدویت
📱 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گریه صاحب موکب و مادرش در یکی از نقاط جنوبی عراق به دلیل اتمام عبور زوار اربعین از منطقه و تمام شدن توفیق خدمت به زوار سیدالشهداء علیه السلام
✍واقعآ با چه معیاری می توان این عشق را تحلیل کرد!
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🟢دینمداری ابنسینا در عمل و نظر
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
در اینکه #ابنسینا به عنوان یک فیلسوف عقلگرای بزرگ اسلامی، عملاً ملتزم به شریعت بوده است؛ به نظر میرسد جای هیچ شک و شبههای نیست. او حتی در سنین نوجوانی وقتی با مسائل مشکل و به ظاهر لاینحل مواجه میشد، به مسجد میرفت و نماز میگذارد و به درگاه الهی تضرع میکرد و مشکل و مسأله بر او گشوده میشد. او در آن وصیتنامه مشهورش که گویا خطاب به #ابوسعید_ابوالخیر بوده است میگوید:
بدان که «أن أفضل الحركات الصلاة و أمثل السكنات الصيام؛ برترین حرکات نماز است و عالیترین سکنات روزه»
از جهت نظری نیز فقط به نقل جملاتی از کتاب عیون الحکمه که بیانگر بیشترین و عمیقترین رابطه میان حکمت (عملی و نظری) و شریعت است، بسنده میکنم:
شیخالرئیس پس از تعریف حکمت و تقسیم آن به دو قسم حکمت عملی و نظری، و تقسیم حکمت عملی به سه قسم حکمت مدنی، منزلی و اخلاقی میگوید:
حکمتهای سهگانه عملی یعنی حکمت مدنی و منزلی و اخلاقی هم ریشه در شریعت الهی دارند و هم کمال و غنای آنها از شریعت الهی است. یعنی کمالات و حدود و ثغور آنها و ضوابط و قواعد حاکم بر هر کدام از آنها توسط شریعت الهی مشخص میشود. و کار عقل بشری صرفاً تعیین جزئیات و تطبیق آنها بر مصادیق خارجی است. و این خیلی روشن است که وظیفه مورد انتظار از دین و ارباب شریعت ارائه راه صواب و صلاح و تبیین پسند و ناپسند از افعال و در نتیجه هدایت جامعه بشری به سوی سعادت دنیا و آخرت است. و افعال و احوال آدمی هم یا فردیاند (که دانش اخلاق متکفل آن است) و یا خانوادگیاند (که دانش تدبیر منزل عهدهدار آن است) و یا مدنی و اجتماعی(که دانش سیاست و کشورداری متکفل آن است).
درباره نسبت حکمتهای سهگانه نظری یعنی حکمت طبیعی و ریاضی و فلسفه اولی با دین و شریعت میفرماید:
«و مبادئ هذه الأقسام التي للفلسفة النظرية مستفادة من أرباب الملّة الإلهية على سبيل التنبيه، و متصرّف على تحصيلها بالكمال بالقوّة العقلية على سبيل الحجّة.»
این حکمتها نیز ریشه در شرایع الهی دارند اما کمالات و غایات آنها وابسته به قوه عقل است. به تعبیر دیگر مواد خام و اصول اولیه مباحث حکمت نظری نیز در شرایع الهی بیان شده است اما بشر با قدرت عقل و قوه عقلی خود آنها را مستدل و مبرهن میکند و به کمال میرساند و قواعد و ضوابط حاکم بر آنها را مشخص میکند. و باز هم به تعبیر دیگر، وظیفه مورد انتظار از شارع در مسائل حکمت نظری، «تنبیه» و «تذکر» و «تلنگر» زدن است؛ اما وظیفه عقل و فلسفه «تبیین» و «تفسیر» و «حجتآوردن» و «مبرهن کردن» است. واین کاری است که فیلسوفان مسلمان به درستی از عهده آن برآمدهاند.
#فلسفه
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
💢 آغاز ثبت نام دوره مجازی طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ویژه طلاب برادر
🔹 دوره غیر حضوری طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ویژه طلاب برادر حوزههای علمیه سراسر کشور برگزار میشود.
🔹 شروع این دوره از ۱ مهرماه ۱۴۰۲ خواهد بود و علاقمندان میتوانند از تاریخ ۲۷ تیر ماه ۱۴۰۲ از طریق سامانه karbordi.ismc.ir برای ثبت نام اقدام کنند.
#اخبار
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🟢نوشتن و خلاقیت
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نوشتن از عوامل فعالسازی ذهن و مغز است.
به هنگام نوشتنِ افکار و اندیشههای خود، ملاحظه میکنید که ذهن و مغز شما همهی توان خود را به کار میگیرد که مطالب جدیدتر، افکار نوتر و اندیشههای کاملتری را تراوش و تولید کند.
#نویسندگی
#خلاقیت
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
📢 رهبر انقلاب در پاسخ به نامه جمعی از دانشآموزان درباره راهپیمائی اربعین تأکید کردند:
👈 راهپیمایی مقدس اربعین؛
فرصت تأمل و تفکر در هدف و مجاهدت سیدالشهداء علیهالسلام
🔹 جمعی از دانشآموزان و فارغالتحصیلان یکی از مدارس تهران در روزهای گذشته و پیش از عزیمت به کربلا و زیارت اربعین حسینی علیهالسلام، در نامهای از حضرت آیتالله خامنهای درخواست کردند تا توصیههایی برای پربارتر شدن حضور در راهپیمائی اربعین داشته باشند.
📝متن پاسخ رهبر انقلاب اسلامی به نامه این دانشآموزان به شرح زیر است:
✏️بسمهتعالی
- زیارتتان قبول باشد عزیزان.
در این راهپیمائی مقدس، فرصت توجه و توسّل را از دست ندهید، و نیز فرصت تأمل و تفکر در مجاهدت سیدالشهداء علیهالسلام و هدف آن و برکاتی را که خداوند به این فداکاری بزرگ عطا کرده است. آن هدف، باید هدف هر انسان مؤمن باشد.
از خداوند توفیق و هدایت بخواهید و در راه آن هدف ثابت قدم بمانید.
سیّدعلی خامنهای
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #برش_دیدار | دولت سیزدهم فردا را قربانِ امروز نکرده است...
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر: طبیعت بعضی از دولتها این است که فردا را قربانِ امروز میکنند؛ این دولت این کار را نکرده؛ کارهای بزرگ و زیربنائی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز به طور کامل ظاهر نشود، امّا بالاخره ظاهر خواهد شد.
🔍 متن کامل را بخوانید👇
khl.ink/f/53710
📸قدیمیترین عکس حرم امام رضا (ع) - مشهد
✅کانال تاریخ پهلوی👇
https://eitaa.com/joinchat/4153737506C363110af5c
🟢«سازگاری» و «رضایتمندی»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سازگاری بیرون و درون نشانه کمال شخصیت است.
یعنی زمانی که
«نگرشها» (یعنی باورها و ارزشها، جهاننگری و انسانشناسی فرد و ...) سازگار با
«گرایشهای» او باشد یعنی سازگار با احساسات، هیجانات و عواطف او باشد،
و این دو نیز همراه و هماهنگ با «کنشهای» او یعنی گفتار و رفتار او باشند،
در آن صورت با یک «شخصیت سازگار» مواجههایم.
در چنین وضعیتی اوج «رضایتمندی» و «شادی درونی» حاصل میشود.
#رضایتمندی
#شخصیت
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢شرایط لازم برای «سفر به ملکوت»
🖊احمدحسين شريفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آيتالله حسنزاده آملی دو چیز را شرط لازم برای کسب توانایی «طی العوالم» میدانست. یعنی معتقد بود برای آنکه انسان بتواند افزون بر عالم «ناسوت» در ساير عالمهای هستی هم سير کند و به عالم «جبروت» و «ملکوت» پای نهد و حقايق آن عوالم را مشاهده کند، بايد دو شرط داشته باشد:
نخست آنکه: «به حسب فطرت و خلقت، مزاج عليل و به هم خورده نداشته باشد» به تعبير ديگر، استعداد و قابليت چنين سير و سفری را داشته باشد. به تعبير سوم، «مقتضی» چنين سير و سفری در او وجود داشته باشد.
و دوم آنکه مانعی برای چنين سير و سفری بر سر راه دل و جان او نباشد. البته با توجه به آنکه اساساً این سفر یک سفر درونی و نفسانی است، طبیعتاً موانع آن نیز موانع درونی و نفسانیاند. يعنی خود آدمياناند که بر سر راه دلشان مانع ايجاد میکنند. «همچو کرم، پيله بر خود میتنند، مدام از اين طرف و آن طرف برای خودشان موانع جمع میکنند.»
«اکثريت مردم مستعدند و تنها علتی که باعث میشود نتوانند مطابق فطرت خود حرکت کنند، وجود مانع است يعنی بايد تعلقات نفسانی را دور کنند. ... بنای اصل چشم بر ديدن است، آن کس که نمیبيند مانعی دارد و آفتی و آسيبی پيش آمده که نمیبيند. اصل بصيرت مثل بصر در ديدن است پس اگر بصيرت نمیبيند چشم را غبار و بيماری و رَمَد گرفته است»
#عرفان
#علامه_حسنزاده
#سلوک
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹