🌻✾با سلام و احترام
📣📣📣 سی و هفتمین نشست کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی در سال 1398
💬 عنوان نشست: "نگاهی به ابعاد کودک آزاری جنسی، با واکاوی فیلم سینمایی اتاق تاریک"
👥ارائه دهنده: بحث گروهی با مشارکت اعضای محترم کارگروه
⏰ زمان: چهارشنبه 2 بهمن ساعت 17:15
🎥 اکران سینمایی"اتاق تاریک" ساعت 15:30
🎥 و مستند "حقیقت" ساعت 15:20
💢 به لحاظ محدودیت زمانی و ضرورت اتمام پخش فیلم تا اذان مغرب، رأس ساعت 15:30 فیلم اکران خواهد شد.
🏢مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، سالن شورا
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
💢 گزارش مختصری از سی و یکمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1398
💢 عنوان نشست: "بازنمایی تدبیرهای ناکام آموزشی در #تربیت_مطلوب"
💢 ارائه دهنده: آقای دکتر محمود #سعیدی_رضوانی، مدیر گروه تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی
💢 زمان: چهارشنبه 20 آذر ساعت 15:15
https://eitaa.com/umefafgaraei
به نام خدا
🔸 در این نشست، برخی از عوامل #ساختاری و #درونی شده آموزش و پرورش رسمی، که اسباب عدم توفیق در حیطۀ #تربیت را فراهم آورده است، بررسی شد. این عوامل عبارت است از رسمی بودن نظام آموزش و پرورش و تسلط رویکرد موضوعی-دیسپلینی بر این نظام رسمی. رسمی بودن حاوی پیام پنهانِ تحصیل، برای ارتقاء و نه برای یادگیری واقعی است. ضمناً رویکرد موضوعی-دیسپلینی، اساساً بر اساس دانشِ برنامه ریزی مربوط به ارائه مفاهیم و اصول بنیادین رشته های علمی است و ابزار مناسبی برای #اهداف_تربیتی نظام جمهوری اسلامی ایران نمی باشد.
🔺 دکتر سعیدی رضوانی:
🔸 متأسفانه دلایلی از جمله پذیرش نظامهای آموزشی غربی در ایران، وجود مستشاران خارجی در ایران و فارغالتحصیلیِ تمام بزرگان تعلیم و تربیت ما در خارج کشور، باعث گردیده تا محتواهای آموزشی در مدارس و دانشگاه ها، همسویی لازم برای تربیت مطلوب فرزندان را نداشته باشد و ما آمادگی لازم برای تغییر محتواهای آموزشی را قبل و حین انقلاب اسلامی نداشتیم.
🔸 در ادامه این نشست، در مورد چهار سطح هرم اهداف نظام آموزشی بحث شد و مشخص گردید که تبدیل اهداف سطح دوم (اهداف دوره های تحصیلی) به سطح سوم (اهداف درس در دوره های تحصیلی)، اسباب #انحراف_نظام_آموزشی از اهداف تربیتی را فراهم آورده است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
💢 گزیده ای از انتقادات و طرح سؤالات برخی از اعضای حاضر در کارگروه:
🔺 آقای دکتر قائمی بافقی: ارائه شما ربطی به اسلامی نداشت. کشورهای غربی نیز در دروس خود درس اخلاق را دارند، آیا آنها هم اشکال دارند؟ ما چقدر در تربیت دینی انرژی گذاشتیم؟ یک نگاه سکولار هم در مورد دروس وجود دارد. آیا نظام آموزشی مشکل دارد؟
🔺 آقای دکتر تقی پور: این واژه هایی که در سند تحول ذکر می شود، تعهدی ایجاد می کند که باید در کتابهای درسی هم مورد استفاده قرار گیرد؟
🔺 آقای دکتر باغشنی: معیار ناکامی در نظام آموزشی را که مطرح کردید، چگونه تعیین شده است؟ آیا انرژی دستاندرکاران کم بوده است یا موارد دیگری مطرح است؟
🔺 آقای دکتر فرع شیرازی: آیا می شود علم را ایدئولوژیک کرد؟ آیا فقط از مبانی دینی باید برای روح صحبت کرد؟ چقدر امکان مذهبی کردن علم وجود دارد؟
🔺 یکی از خانم های حاضر در جلسه: برای ما که فرهنگی هستیم و در عرصه تعلیم و تربیت فعالیت میکنیم چه توصیه هایی دارید؟
🔸 قبل از آغاز جلسه و در ساعت 14:50 نیز، مستند "بازی" پخش گردید. این مستند به بیان تأثیرات بازی های رایانه ای بر شخصیت، روحیات، خلقیات و رفتار کودکان پرداخته است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#خویشتنداری
#غلبه_بر_نفس
🔻اميرمؤمنان حضرت علی (ع) می فرمايند:
🍃🍃"همانا خدای عزّوجل، #فرشتگان را با عقل آمیخته است بدون شهوت و #چارپايان را با شهوت آمیخته است بدون عقل و #آدميزاد را با هر دو (عقل و شهوت) سرشته است. پس هر كه عقلش بر شهوتش پيروز شود، #بهتر_از_فرشتگان است و هر كه شهوتش بر عقلش چيره گردد، #بدتر_از_چارپايان".
📚 منبع: علل الشرايع، باب 6
https://eitaa.com/umefafgaraei
#انتخاب
#زندگی_ما_حاصل_انتخاب_ما_است
#کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
#انتشار_روزانه (1398/10/30)
#تأمل_هشتم:
✍️ چرا #سند_2030 حساسیت برانگیز شد؟ (1) 🧐
💢 جمهوری اسلامی #ایران جزء #28_کشور در آسیا و حاشیۀ اقیانوس آرام است که توسط گروه مراقبت جهانی آموزش [GEM] سند 2030، در مورد اجرای برنامۀ "#آموزش_جامع_جنسی" مورد #ارزیابی قرار گرفت!. 😲😳
💢 در صفحۀ 61، "پیوست 7: آنالیز محتوای درسی" جدولی است که در آن بیان می شود، ایران خارج از محتوای رسمی برنامۀ درسی و به صورت #فوق_برنامه و در برخی مناطق، آموزشهایی در مورد #سلامت_جنسی و #تولیدمثل داشته است. 😲😳😡😔
🔊لطفاً با انتشار انتخاب، در این #تأمل_ها با ما همراه شوید💐
📚منبع: نشستهای تخصصی کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
https://ishm.um.ac.ir/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=391:2019-09-22-09-05-20&Itemid=745&lang=fa
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#غیرت_ورزی
#سبک_زندگی_ایرانی_اسلامی
🏴 بنر یادبود دو تن از قربانیان سقوط هواپیمای اوکراین در #لاهیجان_ایران، مقابل هتلی که چند روز پیش در آن #ازدواج کرده بودند!! 😟🙄
📌 پینوشت: این اقدام و نصب بنر یادبود، مطابق با کدام موازین #اسلامی و معیارهای #مسلمانان می باشد؟!؟ 🙄😔😳
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#ازدواج_در_وقت_نیاز
📌ایرانیها بیشتر در چه سنی #ازدواج میکنند و یا #طلاق می گیرند؟
👌جالب است که هر چه سن ازدواج پائینتر بوده، طلاق نیز کمتر روی داده است و هر چه سن ازدواج بالاتر رفته، طلاق نیز بیشتر شده است!!
منبع:
https://www.amar.org.ir/%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C/%D8%AC%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1/%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%88-%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%82#5591745--
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🌷 بانو
🔸 هرگاه خواستی که از #حجاب خارج شوی و لباس اجنبی را بپوشی،
📌 به یاد بیاور که
🔸 به خون های پاکی که برای حفظ این وصیت ریخته شده است، #خیانت میکنی.
📌 به یاد بیاور که
🔸 غرب را در تهاجم فرهنگی اش #یاری میکنی.
📌 به یاد بیاور که
🔸 توجه جوانی که همیشه سعی کرده نگاهش را حفظ کند، #جلب میکنی.
📌 و به یاد بیاور که
🔸 اشک #امام_زمانت را جاری میکنی.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#انتخاب
#زندگی_ما_حاصل_انتخاب_ما_است
#کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
#انتشار_روزانه (1398/11/1)
#تأمل_نهم:
✍️ چرا #سند_2030 حساسیت برانگیز شد؟ (2) 🧐
💢 در گزارش مراسم "نشست عالیرتبۀ مشورتی در زمینۀ آموزش ۲۰۳۰ در ایران"، بهمناسبت رونمایی از #سند_ملی_آموزش_2030 (20 آذرماه ۱۳۹۵)، که در سایت یونسکو نمایندگی ایران وجود داشته و هم اکنون آن گزارش، از روی این سایت حذف شده است، به نقل از خانم ماکی #هایاشی_کاوا، هماهنگکنندۀ آموزش ۲۰۳۰ در منطقه آسیا و اقیانوسیه آمده است:
💢 "#ایران، اولین کشور در منطقه آسیا و اقیانوسیه است که سند ملی آموزش ۲۰۳۰ را تهیه نموده و اولین کشوری است که در طرح پیمایشی #آموزش_2030_یونسکو [GEM] شرکت کرده و این امر بسیار #قابل_تقدیر است". 😲😳😔
🔊لطفاً با انتشار انتخاب، در این #تأمل_ها با ما همراه شوید💐
📚منبع: نشستهای تخصصی کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
https://ishm.um.ac.ir/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=391:2019-09-22-09-05-20&Itemid=745&lang=fa
https://eitaa.com/umefafgaraei
💢خلاصه ای از نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
💬 عنوان نشست: "گزارش و بیان تجارب #مطالبه_گری تشکّلهای بانوان فعال فرهنگی در موضوع #عفاف_و_حجاب"
👤رائه دهنده: سرکار خانم مهدیه #خادم، پژوهشگر، مدرس و مدیر مؤسسه منادیان رویش
⏰ تاریخ جلسه: چهارشنبه 27 آذر
🔺 در این نشست، خانم خادم به معرفی و ارائه گزارشی از عملکرد فعالیت مجموعه خود در خصوص مطالبهگری از مسئولین شهری، استانی و کشوری در مباحث مربوط به عفاف و حجاب پرداختند و برخی از نتایج مطالبات خود را از مسئولین ارشد بیان نمودند و گزارشهایی را نیز در خصوص نحوه و روند پلمپ برخی فروشگاههای پوشاک نامتعارف ارائه کردند. خانم خادم عدم تمایل، عدم اراده و تصمیم و عدم اطلاع کافی و ناآگاهی برخی مسئولین را، جزء موانع دستیابی به اهداف خود عنوان نمودند و آگاهی از قوانین، شناخت معروفها و منکرات، آگاهی از حقوق شهروندی، آگاهی از وظایف مسئولین، هویت بخشی به کار جمعی و اعتمادبه نفس بالا را از دلایل موفقتهای خود در مطالبات برشمردند. ایشان شش گام جستجوی مشکل، تشخیص منکر، تدبیر و چاره اندیشی، اقدام و اجرا، عکسالعمل مخاطب و مسئول و واکنش مجموعه خود در مقابل مسئولین را، در امر مطالبه گری تشریح و تبیین نمودند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
💢خانم خادم:
🔺 با توجه به این فرمایش مقام معظم رهبری که می فرمایند: در هر میدانی که بانوان مسئولانه وارد شوند، پیشرفت در آن میدان چند برابر خواهد شد، به سراغ مسئولین رفتیم. غالباً نگاهی که به خانم ها از سوی برخی متدینین وجود دارد، نگاه یک ضعیفه ذلیله می باشد. ورود به حوزه مسئولین سختیهای خودش را دارد. مخصوصاً با وجود تفکرات لیبرالی برخی از آنها. متأسفانه برخی مسئولین گمان می کنند که خانم های چادری از نظر علمی، فاقد صلاحیت صحبت با آنها هستند. در صورتی که ما در جمع ۲۰ و ۲۵ نفره خود، پزشک، مهندس، استاد دانشگاه، دندانپزشک، وکیل و فرهنگی داریم و با یک جمع نخبگانی و با مطالعه قبلی برای مطالبه میرویم. ما حقوقدان نیستیم، اما یکی از سرفصل های کار ما، آشنایی با قوانین است. ما قوانین را میدانیم.
🔺 بیشترین وظیفه را در خصوص مطالبه گری صدا و سیما دارد. گاهی ما متهم به هیجانی و احساساتی شدن میشویم و سعی میکنیم که این مسئله روی ندهد. وقتی می خواهیم با مسئولین حرف بزنیم، با زبان قانون حرف می زنیم. مسئول باید معروف و منکر را بشناسد و در این زمینه با ما همراهی کند. اما متأسفانه مثلاً خانمی که مسئول عفاف حجاب فلان دستگاه می باشد، از قانون عفاف و حجاب چیزی نمی داند و این جزء موانع مطالبه گری می باشد.
https://eitaa.com/umefafgaraei