🔸پیامبر اکرم (ص) :
🔹صَلاةُ اللَّيلِ مَرضاةُ الرَّبِ، وحُبُّ المَلائِكَةِ، وسُنَّةُ الأَنبِياءِ، ونورُ المَعرِفَةِ، ....
🔹نماز شب، [مايۀ] خشنودى خداوند و محبّت فرشتگان مىشود و سنّت پيامبران، و نور معرفت...است.
📚 إرشاد القلوب: ص۱۹۱
🆔 @vasael_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم| دوره خارج اصول باید کوتاهتر باشد
🔸رهبر معظم انقلاب🔻
🔹اینکه متوسط درس خارج اصول در قم 15 سال هست؛ هیچ خبر خوبی نیست!
🔹به چه دردشان می خورد این مقدار؟!
🆔 @vasael_ir
پایگاه فقه حکومتی وسائل
#پرونده_ویژه 🎥 #فیلم| قداست، ذاتی حکومت دینی است 🔸حجت الاسلام #رضائیان #منادیان_سکولاریسم 🆔 @v
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرونده_ویژه
🎥 #فیلم| آیا احکام صادره از ولی فقیه هم قداست دارد؟
🔸حجت الاسلام #رضائیان
#منادیان_سکولاریسم
🆔 @vasael_ir
🔸امام علی علیه السلام:
🔹...يَعْفُو عَمَّنْ ظَلَمَهُ
🔹پرهیزکاران کسانی هستند که ستم کاران خود را عفو می کنند.
📚نهج البلاغه خطبه 184
🆔 @vasael_ir
#گزارش_اختصاصی_وسائل
🔸لزوم جداسازی مفهوم نظام از مفاهیم مشابهی مانند الگو
گزارش همایش ملی فلسفه فقه نظام / 1🔻
آیت الله #رشاد:
🔹باید توجه داشت که نظام غیر از منظّم است و نباید تصور کرد که هر چیز منظّمی نظام است. اینطور نیست که هر چیزی که یک مهندسی و نظمی داشته باشد نظام است.
🔹نکته دیگر هم این است که نظام غیر از الگو است؛ از شهید صدر تا بسیاری از دانشوران معاصر و همکاران عزیز ما بین نظام و الگو خلط شده است در حالی که الگو با نظام متفاوتاند.
🔹شهید صدر در فرمایشی گفتهاند که اسلام نظامات متفاوتی دارد و معلوم میشود که ایشان بین الگوی تحقّق نظام و نظام خلط فرمودهاند. نظام یک نظام اقتصادی و یک نظام سیاسی دارد و اینطور نیست که چند نظام در یک حوزه داشته باشد.
🔹به تبع ظروف مختلف زمانی و مکانی، الگوهای مختلفی به وجود میآید و یک سره در حالی تغییر است بر خلاف نظام که تغییرپذیر نیست.
🔹خداوند یک نظام برای اقتصاد تعیین کرده است ولی میتوان برای تحقّق نظام اقتصادی ما در شرائط گوناگون و ظروف مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقلیمی و سیاسی گوناگون، الگوهای مختلفی را طراحی کنیم و محقّق کنیم.
🔹مثلاً ما امروزه الگویی داریم به نام اسلامی ایرانی پیشرفت. این الگو برای مقام امتثال و مقام تحقّق و مقام تطبیق است و الّا پیشرفت یک واقعیّت دارد در حالی که تحقّق الگوی پیشرفت در حالات مختلف بر اساس شرائط و ظروف گوناگون بوده و قابل تغییر است.
🌐 vasael.ir/00040Z
🆔 @vasael_ir
پایگاه فقه حکومتی وسائل
🔸طرح جدید، صنعت بانکداری را به نفع گروهی خاص تقویت میکند 🌐 vasael.ir/00040O 🆔 @vasael_ir
حجت الاسلام دکتر #محمود_عیسوی در گفتگو با #وسائل:
🔹جایگاه شورای فقهی در طرح جدید بانکداری دچار ابهام است. اینکه اصل این شورا در طرح دارای جایگاهی است، قدم مثبتی است اما فعالیت ذیل ریاست بانک مرکزی، جایگاه شورای فقهی را در حد یک شورای مشورتی تنزل می دهد.
🔹بنابراین در این بخش از طرح باید اصلاحاتی صورت بگیرد تا شورای فقهی بتواند رسالت اصلی خودش را بدون تعارف با رئیس بانک مرکزی با استقلال و حریت انجام دهد و الا اگر رئیس بانک مرکزی بیشترین نقش را در انتخاب اعضای شورای فقهی داشته باشد حتی اگر با تایید شورای نگهبان، شورای فقهی نمی تواند رسالت اصلی خود را ایفا کند.
🔹بنابراین جایگاه شورای فقهی در طرح پیشنهادی بیشتر به یک جایگاه مشورتی شباهت دارد تا یک جایگاه قانونی و اثرگذار، مضافا بر اینکه سازوکارهای جایگاه نظارتی این شورا نیز در طرح پیشنهادی روشن نیست.
🔹خلق اعتبار در اختیار بانک های تجاری است و منافع آن را به طور کلی در اختیار آنها اعم از خصوصی و دولتی قرار می دهد، در حالی که آسیب های خلق پول و رشد نقدینگی متوجه کل جامعه می شود، چرا نفع خلق پول باید به گروهی خاص برسد؟
🔹قانون جدید هم که می گوید خلق پول باید طبق ضوابط باشد، بازدارنده نیست چون روسای بانک مرکزی معتقدند خلق پول هایی که تا به امروز صورت گرفته نیز طبق ضوابط بانک مرکزی بوده است که نتیجه آن چندین برابر شدن رشد نقدینگی است.
🔹بنابراین یکی از ایرادات جدی که به این طرح وارد است، این است که صنعت بانکداری را به نفع عده ای خاص تقویت می کند.
🌐 vasael.ir/00040O
🆔 @vasael_ir
پایگاه فقه حکومتی وسائل
🔸مهم اثبات اشتراط رشد در مسئولیت کیفری است، نه سن رشد 🌐 vasael.ir/00040f 🆔 @vasael_ir
گزارشی از نشست«بررسی فقهی حقوقی شرط رشد و سن مسئولیت کیفری»🔻
حجت الاسلام #هاشمی:
🔹به اعتقاد ما، بلوغ یک مفهوم عرفی است که با نظریه های کارشناسی باید تعیین شود؛ مثلا امروزه می توان گفت که دختر در سن 13 سالگی به بلوغ جسمی می رسد و البته، بلوغ عقلی را باید کارشناسان نظر دهند.
🔹بحث اصلی این است که فقه سنتی به حدی نرسیده است که برای سن بلوغ، مانند صاحب جواهر نظر مدرنی را ارائه دهد. از طرفی هم، اگر بخواهیم تنها ملاک را سن بدانیم، با مخالفت فقه سنتی مواجهیم. در نتیجه، تنها راه، راهی است که نظیر حضرت آیت الله مکارم شیرازی پیموده است و آن، اضافه شدن شرط رشد به شرط بلوغ است.
حجت الاسلام #محمدی_جورکویه:
🔹آنچه در مرحله اول لازم به نظر میرسد، اثبات شرط رشد در مسئولیت کیفری است که اگر این امر اثبات شود، بحث سن رشد، بحث درجه دوم است.
🔹اختلاف در سن رشد، در کشورهای دیگر نیز وجود دارد مهم این است که ما اثبات کنیم در مسئولیت کیفری، رشد شرط است. پس از اثبات این شرط، بحث میدانی است نه فقهی، یعنی با توجه به تحولات زمانی و مکانی سن رشد را مشخص میکنیم.
دکتر #حاجی_ده_آبادی:
🔹ارائه دهنده برای مدعای خود به آیه شریفه 22 از سوره مبارکه یوسف می کند. به نظر می رسد، وجه استدلال به این آیه برای رشد کیفری مشخص نیست.
🔹همچنین بیشتر آیات و روایاتی که به آنها استناد می شود در مورد مسائل مالی نازل می شود که پیوند آنها با شرط رشد مشخص نیست.
🔹یکی از چالش های پیش روی اشتراط رشد در مسئولیت کیفری، بحث اثبات رشد در پزشکی قانونی برای افرادی است که مثلا در سن 15 سالگی آدم کشته اند و پس از دو سال دادگاه از آنها می خواهد که برای رشد قاتل در دو سال قبل تحقیق کند.
🌐 vasael.ir/00040f
🆔 @vasael_ir
🔸امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
🔹الحَقُّ جَدیدٌ وَ إنْ طالَتِ الاْیّامُ، وَ الْباطِلُ مَخْذُولٌ وَ إنْ نَصَرَهُ أقْوامٌ.
🔹حقّ و حقیقت در تمام حالات جدید و تازه است گر چه مدّتى بر آن گذشته باشد. و باطل همیشه پست و بى أساس است گر چه افراد بسیارى از آن حمایت كنند.
📚 شرح نهج البلاغه فیض الاسلام: ص 1193
🆔 @vasael_ir
🔸تفاوت فقه سنتی و حکومتی
گزارشی از آئین رونمائی از کتاب «اصول و مبادی فقه حکومتی»🔻
آیت الله #کعبی:
🔹فقه سنتی و فقه حکومتی سه تفاوت عمده دارد؛ اول اینکه فقه حکومتی تحقق اهداف اسلام در بستر حکومت بوده و فقه سنتی در رتبه تنجیز و تعذیر شرعی میباشد.
🔹دوم اینکه تشخیص مصالح و مفاسد در فقه حکومتی توسط ولی امر جامعه و در مرحله فعلیت است اما در فقه سنتی «مصالح و مفاسد» در مرحله مبادی حکم شرعی قرار داشته و آنجائی هم که به عنوان متعلق حکم شرعی در فقه سنتی آمده است در فرض حکومت جائر میباشد.
🔹تفاوت سوم این است که در فقه سنتی، «سیاسات» تدابیری است که فقیه صرفا برای تعیین تکلیف افراد مشخص می کند نه برای اداره حکومت و تعیین تکالیف جامعه.
🌐 vasael.ir/00040n
🆔 @vasael_ir
🔸دیدار و گفتگوی مسئولان «وسائل» و مرکز فقهی ائمه اطهار
🔹جلسه مشترک مسئولان پایگاه تخصصی فقه حکومتی وسائل و مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با حضور دکتر علیرضا داودی سردبیر وسائل، محمد حائری شیرازی دبیر سرویس سیاسی این پایگاه و حجت الاسلام سید جواد حسینی خواه معاونت پژوهش مرکز فقهی ائمه اطهار، حجت الاسلام حسین پور قائم مقام معاونت پژوهش این مرکز، امروز دهم آذر ۹۸، در این مرکز فقهی برگزار شد.
🔹دکتر داودی در ابتداء این جلسه ضمن معرفی پایگاه تخصصی فقه حکومتی وسائل، اظهار داشت: در صدد هستیم تا ارتباط خود را با اساتید مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و طلابی که علاقه مند به فعالیت در حوزه فقه حکومتی هستند بیشتر کنیم تا ضمن استفاده از ظرفیت های علمی اساتید، زمینه شکوفایی استعداد طلّاب در این زمینه را فراهم آوریم.
🔹سردبیر وسائل ضمن تمجید از فعالیتهای مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: این مدرسه جزء فعالان در عرصه تخصصی شدن فقه و اصول در حوزه علمیه است. پایگاه تخصصی فقه حکومتی وسائل در نظر دارد نسبت به ایجاد زمینههای ارتباطی بیشتر با این مرکز همکاری داشته باشد.
🔹حجت الاسلام حسینی خواه ضمن ابراز خرسندی جهت ارتباط بیشتر با پایگاه وسائل اظهار داشت: مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) آماده است تا در زمینه های مختلف نسبت به فقه حکومتی و موضوعات دیگر با این پایگاه همکاری داشته باشد. امیدواریم که این ارتباط باعث ایجاد اتفاقات خوبی در حوزه علمیه و جامعه علمی باشد.
🌐 vasael.ir/00040r
🆔 @vasael_ir
🔸طرح جدید بانکداری خطرناک است / برخورد با مفسدان اقتصادی از اختیار قوه قضائیه خارج میشود
گزارش جلسه نقد و ارزیابی طرح جدید بانکداری کمیسیون اقتصادی مجلس🔻
حجت الاسلام #جواد_عبادی:
🔹طرح جدید بانکداری کمیسیون اقتصادی مجلس شاید از نگاه بانک مرکزی یک گام رو به جلو باشد اما از منظر مباحث شرعی گام رو به جلو محسوب نمی شود.
🔹شورای فقهی که فقهای آن را رییس کل بانک مرکزی پیشنهاد می دهد و خود وی هم علاوه بر عضویت در شورای فقهی ریاست شورا را نیز برعهده داشته و نقش مجری و ناظر را همزمان دارد بیشتر به شوخی شبیه است.
حجت الاسلام #غلامعلی_معصومی_نیا:
🔹این طرح راه حلی روشن برای چالش های اساسی و ساختاری قانون فعلی ارائه نداده است.
🔹طرح جدید به بانک مرکزی در ارتباط و تعامل با بانک های مرکزی دنیا اختیاراتی فراتر از قانون اساسی داده است و این بسیار خطرناک است.
حجت الاسلام #احمد_رضا_صفا:
🔹طراحان این طرح، استقلال بانک مرکزی را با دیکتاتور قرار دادن رییس کل مرکزی اشتباه گرفته اند.
🔹با تصویب این طرح، تخلفات احتمالی در نظام بانکی فقط توسط هیات انتظامی رسیدگی می شود که قضات آن را رییس کل بانک مرکزی معرفی می نماید و تصمیمات این هیات انتظامی توسط هیچ محکمه قضایی قابل تغییر نیست و این یعنی اینکه قوه قضاییه به طور مستقیم نمی تواند به پرونده تخلفات بانکی مستقیما ورود کند.
🌐 vasael.ir/00040q
🆔 @vasael_ir
پایگاه فقه حکومتی وسائل
#پرونده_ویژه 🎥 #فیلم| آیا احکام صادره از ولی فقیه هم قداست دارد؟ 🔸حجت الاسلام #رضائیان #منادیان_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرونده_ویژه
🎥 #فیلم| عدم پذیرش حکم ولی فقیه در حد شرک به خدا است
🔸حجت الاسلام #رضائیان
#منادیان_سکولاریسم
🆔 @vasael_ir
🔸 #معرفی_مقاله| ﻃﺮاحی ﻛﺎرتﻫﺎی اﻋﺘﺒﺎری در ﺑﺎﻧﻜﺪاری ﺑﺪون رﺑﺎ ﺑﺮ اﺳﺎس ﺑﻴﻊ ﻣﺮاﺑﺤﻪ
🔹راﻫﻜـﺎر ﻣﻨﺘﺨﺐ ﺑﺎﻧﻚ ﻣﺮﻛﺰی ﺑﺮاي ﺳﺎﻣﺎندادن ﻣﻌﺎﻣﻠﻪﻫﺎی ﻛﺎرتﻫﺎی اﻋﺘﺒـﺎری ﮔﺮﭼـﻪ ﺑـﺮای ﺷـﺮوع میﺗﻮاﻧﺪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎﺷﺪ اﻣﺎ ﺑﺮاي رﺷﺪ و ﺗﻮﺳﻌﻪ آن ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻧﻴﺴﺖ و در ﻋﻤﻞ ﺑﻪ ﻣـﺎﻧﻊ بزرگی ﺑﺮای ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻛﺎرتﻫﺎی اﻋﺘﺒﺎری و ﺑﺎﻧﻜﺪاری اﻟﻜﺘﺮوﻧﻴﻚ ﺗﺒﺪﻳﻞ میﺷﻮد.
🔹در اﻳﻦ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺑﺎ ﻧﻘﺪ و بررسی راﻫﻜـﺎر اراﺋـﻪﺷـﺪه از ﺳـﻮی ﺑﺎﻧـﻚ ﻣﺮﻛـﺰی، راﻫﻜـﺎر دﻳﮕـﺮی ﺟﻬـﺖ ﺳـﺎﻣﺎندادن ﻣﻌﺎﻣﻠﻪﻫﺎی ﻛﺎرتﻫﺎی اﻋﺘﺒﺎری ﺑﺮاﺳﺎس اﻳﺪه ﻓﺮوﺷﮕﺎه الکترونیکی اﻋﺘﺒﺎری و ﻗﺮارداد ﻓﺮوش ﻧﺴﻴﻪ ﻣﺮاﺑﺤﻪای ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد میﺷﻮد.
🔹ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑـﻪ ﺿـﺮورت ﺣﺮﻛـﺖ ﺑـﻪ ﺳـﻤﺖ ﺑﺎﻧﻜـﺪاری اﻟﻜﺘﺮونیکی و اﺳـﺘﻔﺎده از ﻛﺎرتﻫﺎی اﻋﺘﺒﺎری ﺑﻪ ﻧﻈﺮ می رﺳﺪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺤﺪودﻳﺖﻫﺎي راﻫﻜﺎر ﻗﺮضاﻟﺤﺴﻨﻪ، اﻳﻦ راﻫﻜـﺎر در ﺑﻠﻨﺪﻣـﺪت ﺗـﻮان ﭘﺎﺳـﺨﮕﻮیی ﺑـﻪ ﺗﻮﺳـﻌﻪ ﺑﺎﻧﻜـﺪاری الکترونیکی ﻛﺎرتﻫﺎی اﻋﺘﺒﺎری را ﻧﺪارد.
🔹ﺑﺮ اﻳﻦ اﺳﺎس ﭘﻴـﺸﻨﻬﺎد میﺷـﻮد یکی از راﻫﻜﺎرﻫـﺎی انتفاعی ﺑﺎﻧﻜﺪاری ﺑﺪون رﺑﺎ ﺑﻪﺻﻮرت ﻗﺮارداد ﻣﺤـﻮري اﻧﺘﺨـﺎب ﺷـﻮد و از آن ﻣﻴـﺎن ﻗﺮارداد ﻓﺮوش ﻧﺴﻴﻪ ﻣﺮاﺑﺤﻪای مناسبترین اﺳﺖ.
🌐 vasael.ir/00040e
🆔 @vasael_ir
پایگاه فقه حکومتی وسائل
🔸پس از تغییر جنسیت، تکلیف نفقه چه میشود؟ #دانشنامه_فقهی_حقوقی / ۳🔻 🔹نفقه از آثار عقد دائم است که
🔸پس از تغییر جنسیت، تکلیف مهریه چه میشود؟
#دانشنامه_فقهی_حقوقی/ ۴🔻
🔹در بحث تغییر جنسیت و مسئله مهریه، در مجموع ۴ احتمال یا نظریه بیان شد. با دقت در دلایل و اشکالات وارد بر هر نظریه، به نظر میرسد که نظریه اول، یعنی عدم وجوب پرداخت مهریه واضح البطلان است و نظریه چهارم نیز از قوت کافی برخوردار نیست.
🔹از میان دو نظریه دوم و سوم، به نظر میرسد که نظریه سوم (پرداخت کل مهریه در صورت دخول و پرداخت نصف در صورت عدم دخول) متقنتر و موافق نظر مشهور فقیهان اسلامی و روایات کثیر است.
🔹با این وجود، نظریه دوم (لزوم پرداخت کل مهریه مطلقا) خالی از قوت نیست و البته همانطور که برخی فقیهان شیعه بیان کرده اند، احتیاط آن است که زوجین در مسئله مهریه پس از تغییر جنسیت یکی از زوجین، با یکدیگر مصالحه کنند.
🔹مهریه در عقد موقت برخلاف عقد دائم، از ارکان مهم عقد میباشد و عقد موقت از «معاوضات» و یا شبیه «اجاره» میباشد که بر اساس آن، «مهریه» در مقابل «بضع زن» یا تمکین زوجه است.
🔹هرگاه به این رکن مهم، یعنی مهریه خلل وارد شود (مثلاً مهریه ذکر نشود) عقد موقت باطل است و اگر زوجه در بخشی از مدت عقد موقت، تمکین نکند، به همان میزان از مهریه کاسته میشود، ولی اگر زوج در عقد موقت، بقیه مدت را بذل کند، باید تمام مهریه را پرداخت کند.
🔹بر این اساس، اگر زوج در عقد موقت، تغییر جنسیت دهد، بایستی تمام مهریه را پرداخت کند؛ گویا که مدت را بذل کرده و از ادامه زندگی منصرف شده است و اگر زوجه در عقد موقت، تغییر جنسیت دهد به مقدار زمان تخلف، از میزان مهریه کاسته میشود.
🌐 vasael.ir/00040t
🆔 @vasael_ir
🔸 امام علی علیه السلام :
🔹زَكاةُ الجـَمالِ العِفـافُ؛
🔹زكات جمال و زيبايى، عفاف و پاكدامنى است.
📚 غررالحكم: ج4، ص105
🆔 @vasael_ir
پایگاه فقه حکومتی وسائل
🔸جراحی تغییر جنیست تنها در صورت اضطرار جایز است 🌐 vasael.ir/000411 🆔 @vasael_ir
گزارش نشست«تغییر جنسیت از دیدگاه فقهاء معاصر امامیه»🔻
حجت الاسلام #کریمی_نیا:
🔹بعضی از این افراد برای فرار از سربازی اقدام به تغییر جنسیت دارند و گروه دوم خنثی ها هستند که برای عمل جراحی مراجعه می کنند و گروه سوم متقاضی تغییر جنسیت به منظور کشف جنسیت واقعی دنبال عمل جراحی هستند.
🔹بیشترین بحث درباره ترانس ها است که بیماری روحی و روانی شدیدی دارند؛ متأسفانه روانشناسان برای درمان آنها راهکاری بیان نکردند و نکته حائز اهمیت این است که ترانس ها با همجنس بازان و دو جنسی ها متفاوت هستند.
🔹همجنس بازها از جنسیت خود بیزار نیستند بلکه دچار انحراف اخلاقی هستند؛ دو جنسی ها از هر دو جنس برخوردارند ولی در ترانس ها جسم و روح افراد با یکدیگر هماهنگ نیست.
🔹نکته ای که در فقه مطرح است بحث جواز است؛ راه حل فقهی برای این ترانس ها چیست؟ که اگر تغییر جنسیت داده نشوند آنان نمی توانند این وضعیت را تحمل کنند.
🔹برخی از این ترانس ها می خواهند بگویند از آنجا که روحیات من زنانه است اما مرد هستم پس می توانم با یک مرد ازدواج کنم؛ این امر قابل قبول نیست.
🔹در فقه برای این تمایلات و روحیات جائی باز نشده است. کسی که ترانس مذکر است به لحاظ فقهی نیز مذکر محسوب می شود هر چند که تمایلات و خواسته های زنانه دارد و ترانس مونث از لحاظ فقهی مونث است گرچه که خود را مرد می داند.
آیت الله #اشرفی_شاهرودی:
🔹تصرفات انسان را در بدن نپذیرفته ایم؛ از رساله حقوق امام سجاد(ع) بر می آید که اعضای بدن در دست انسان امانت است و هر یک از این اعضاء حقی بر انسان دارند و اجازه به انسان داده نشده است که تغییر جنسیت دهد.
🔹از طرفی با توجه به آیه «فَلَیُغَیِّرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ» باید بگویم که آیات قرآن به حسب مورد اختصاص نمی یابد؛ خواسته شیطان تغییر خلق الله است و از مصادیق آن تغییر جنسیت است که مغضوب خداوند است و اصالة الاباحه در اینجا جاری نمی شود.
🔹اما اگر کسی به بیماری روانی شدیدی مبتلا شده است و رفع آن به این است که جنسیت او عوض شود، برای جلوگیری از خودکشی، جراحی جایز می شود.
🔹از نظر فقهی نمی توان مجوزی به صورت اختیاری برای تغییر دادن بدن از حالت مردانگی یا زنانگی صادر کرد؛ اضطرار سبب مجوز جراحی تغییر جنسیت میشود.
🌐 vasael.ir/000411
🆔 @vasael_ir