توتالیتاریسم(توتالیتاریانیسم) امکاناتی لازم دارد که فقط در مدرنیته قابل دستیابی است. مهمترین امکان توتالیتاریسم، امکان نظارت بر مردم، پیشبینی ذهنیاتشان و تاثیر بر کنشهای آنهاست که به مدد پیشرفت تکنولوژیهای انضباطی فراهم شده است. شبکههای اجتماعی، علم تحلیل داده(دیتا ماینینگ) و هوش مصنوعی مهمترین امکان شکلگیری دولت توتالیتر در سلب آزادی و حتی نفی اختیار انسان است. دقت در تاثیرات تکنولوژیهای ارتباطی بر کاربران کافی است که حکم "مرگ سوژه" فوکو را بپذیریم.
در جهان پیشاتجدد، خشونت سخت و آزادی توأمان وجود داشت. در جهان متجدد، خشونت سخت و خشونت نرم توأمان نافی آزادی و اراده انسانی اند.
#یادگاری
➕️ @yaminpour
هدایت شده از تسبیحات
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️بیان رهبر انقلاب درباره مقام حضرت صدیقه طاهره سلاماللهعلیها
▪️ @Tassbihat
هدایت شده از تسبیحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️صلوات پرفضیلت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها با صدای مرحوم آیتالله فاطمینیا
▪️ @Tassbihat کانال تسبیحات
🔺️زیر نویس عجیب شبکه خبر حاوی دو نکته مهم در خصوص راهبرد جمهوری اسلامی در نسبت با تحولات سوریه است.
➕️ @yaminpour
این هم از دولت عراق، به نقل از الجزیره:
قصد نداریم در سوریه مداخله نظامی داشته باشیم.
➕️ @yaminpour
کانالها و شبکههای اجتماعی پر شده از انواع تحلیلها... بخوانیم. اما برای شیعیان بیدفاع سوریه و مردم بیپناه غزه هم دعا کنیم.
با این فقره زیارت امینالله:
...كُفَّ عَنَّا أَعْدَاءَنَا وَ اشْغَلْهُمْ عَنْ أَذَانَا
🔴 در سوریه چه اتفاقی افتاده است؟
سوریه امروز با شرایطی بحرانی مواجه است که نتیجه سیاستها و فشارهای متعددی است. فشارها و تنگنظریهای بشار اسد نسبت به جبهه مقاومت، تحت تأثیر شرایط تحمیلی امارات و عربستان سعودی که وعده حمایت مالی به سوریه داده بودند، باعث شد اسد با دست خود، دوستان واقعیاش را محدود کند و آنها را در موقعیتی دشوار قرار دهد. این تصمیمات نادرست به شکلگیری وضعیتی انجامید که اکنون نظام سوریه را در آستانه بحرانی جدی قرار داده است.
از جمله عوامل تشدیدکننده این بحران میتوان به اجبار جبهه مقاومت به تخلیه اماکن استراتژیک، انحلال نیروهای دفاع وطنی - که بهعنوان یک نیروی مردمی با حمایت ایران شکل گرفته بود - و کاهش شدید نیروی انسانی محور مقاومت در سوریه اشاره کرد. علاوه بر این، پذیرش دستورات تحمیلی تحت نظارت اسرائیل از سوی امارات و روسیه، همراه با وعده پرداختهای میلیارد دلاری، نقش مهمی در تضعیف موقعیت سوریه ایفا کرده است.
در کنار این موارد، عدم انجام اصلاحات سیاسی جدی و بیتوجهی به راهکارهای پیشنهادی ایران، بهویژه در حوزههای سیاسی و اجتماعی، مزید بر علت شده است. همچنین، فروپاشی اقتصادی ناشی از تحریمهای شدید جهانی و ناتوانی دولت در برقراری گفتوگو با مردم و توجیه و همراه کردن آنها در تحمل این فشارهای سنگین، نظام سوریه را به نقطه بحرانی رسانده است.
✍️حسین کازرونی
▪️ ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده برای بحران سوریه لحظات مهمی است. از آن جهت که نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه توافقات خود در دوحه را در میدان جنگ سوریه راستی آزمایی میکنند.
احتمالا مهمترین موضوع این است که ترکیه باید شورشیهای تحت امر خود را کنترل کند وگرنه بعد از ورود روسیه و ایران به فاز نظامی دیگر گفتگویی در کار نخواهد بود. از طرفی بسیاری معتقدند نه خود ترکیه و نه دیگر حکومتهای عرب منطقه(حتی اسرائیل) بعید است موافق تشکیل یک حکومت غیر قابل پیشبینی توسط فرقه القاعده بر سوریه باشند چراکه میتواند سلسله جنبان چنین اتفاقاتی در سایر کشورها هم باشد. هر چند که تضعیف اسد و قطع شبکه مقاومت از ایران تا لبنان از اهداف اصلی پروژه ترکی-صهیونی است.
➕️ @yaminpour
🔻سه انتخاب برای آینده #سوریه:
۱-تبدیل شدن به لیبی دیگری.
۲-تبدیل شدن به نوکر جدید آمریکا و رژیم کودککش.
۳-حمایت از مردم فلسطین و باقی ماندن در محور مقاومت در سیاست خارجی، اصلاح ضعفهای گذشته در سیاست داخلی.
مردم سوریه و مردم و دولت ایران در بهتر بودن گزینه سوم اشتراک نظر دارند.
✍️ فواد ایزدی Foad Izadi
🔺️توییت مصطفی بکری، چهره سیاسی و عضو سابق مجلس نواب مصر
خوشحال نباشید؛ منتظر انتقام و جنگ داخلی باشید. سوریه وارد دالان تاریکی شد، نتانیاهو به دنبال تغییر نقشه خاورمیانه است. سوریه ایستگاه پایانی نیست، سرآغاز مسیری جدید روبروی امت است. شادی ها به زودی به کابوس بدل میشود. آنها که از داعش و برادرانش توقع آزادی و دموکراسی و آسایش دارند، در توهماند.
➕️ @yaminpour
اگر این خبر تایید شود که هواپیمای بشار اسد هنگام ترک دمشق توسط اسرائیل هدف قرار گرفته، داستان این انقلاب شوم آمریکایی-ترکیه ای-صهیونی کامل میشود.
➕️ @yaminpour