کانال یاران همدل
🔰 رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی ✅ شخصیت مغتنم شهید رئیسی ۲) پیگیر و عملگرا ″رئیس جمهور عملگرا″ حا
🔰 رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی
✅ شخصیت مغتنم شهید رئیسی
۲) پیگیر و عملگرا
″مدیریت اقدامی″
من چون رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور بودم هر زمان درخواستی برای دیدار با ایشان داشتم، گاهی طی کمتر از بیست و چهار ساعت وقت میداد و میگفت که این کار مهم است و مطالبی که ایشان دارند بیایند مطرح کنند. معمولاً گزارشی را که میشنید یادداشت میکرد و توصیه میکرد: فلان موضوع را این طوری پیگیری کنید؛ این را حتماً دنبال کنید؛ فلان مسئول را بخواه؛ با یک بار و یک نامه اکتفا نکن .... مدام یادآوری میکرد که مسئول اگر بیست درصد کار میکند باید هشتاد درصد برای به نتیجه رساندن آن کار پیگیری کند.
میگفت مدیران باید مدیران اقدامی باشند نه اعلامی. اول اقدام کنید بعد اعلام کنید. یکی از ویژگیهای مهم ایشان همین مدیریت بود.
گوینده خاطره: حسن درویشیان، رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور
#رئیس_جمهور_تراز_اول
#خستگیناپذیر
#پُرکار
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
TARGOL_18.mp3
1.2M
🔰 اینجوری از حجاب دفاع کن!
🔴 درسگفتار اثبات عقلی و روانشناسیِ #حجاب
🔵 دلیل هجدهم:
پوشیدگی بیشتر
دلیل ۱۷ 👇
https://eitaa.com/yaranhamdel/29725
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
32.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 کی پاسـخگوی کسـب و کار های آسیب دیده از فیـلیترینگ هست؟
‼️چرا فیـلتر میکنید وخودتون از فیلـترشکن استفاده میکنید؟
🔰 تو دنیا چقــدرآزادی بیان داریم؟
😊تـمام سوالات پرتکرار تو کلیپ بالا پاسخ داده شده😊
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چرا ایرانیها باید دین عربی داشته باشن
📛 زرتشت پیامبر ایران بوده ؛ چرا باید پیامبر اعراب را قبول کنیم؟
#زرتشت
#کوروش
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 انتخابات یک محکی هم برای خودتان است که ببینید آیا میخواهید انتخاب اصلح بکنید برای خودتان، یا برای اسلام؟ اگر برای خودتان باشد، شیطانی است.
#امام_خمینی (ره)؛ ۴ آبان ۱۳۶۲
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ما یک سیلی خوردیم از اشتباه
📽 چنانچه سستی بکنید
کسانی که میخواهند
این کشور را به باد فنا بدهند
ممکن است پیروز بشوند
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 خرمشهرها در پیش است
⭕گروهی که دنیایشان را بر اسلام و انقلاب و کشور ترجیح دادند، معنی این جملات را که رهبر انقلاب فرمودند نفهمیدند:
۱- «خرمشهرها در پیش است»
۲- «جهاد تبیین واجب است»
۳- «مراقب کسانی که چشم به بیرون مرزها دوختهاند باشید»
و دهها و شاید صدها فرمایش راهگشای دیگر.
🔺اگر آن روز که سیاستهای شهید رئیسی را تبیین و تأیید میکردند، میفهمیدیم، امروز شاهد خانهنشینی فرزندان علی(ع) نبودیم.
🔻کمربندها را محکم ببندید که خرمشهرها در پیش است.
🔹بایستی آمادۀ رفتن به زیر تانکها باشیم تا دشمنان داخلی از خط قرمزهای جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی و ولایت فقیه عبور نکنند و ناموسمان را در بازار بردهفروشان داعشیان داخلی به حراج نگذارند.
⭕حکومت ری، ابن سعدها را برای سربریدن حسینیان در کربلای ایران به خط کرده است.
♦️اما کور خواندهاند، چرا که همین یاران حسینی سالهای طولانی در مقابل لشگریان کفر جهانی ایستادهاند و روزهای سخت غائله فتنههای کردستان، ترورهای کور خیابانی دهه شصت، هشت سال دفاع از خاک و وطن در مقابل جهان استکبار شرق و غرب، غائله فتنه کوی دانشگاه، فتنه سبز سال ۱۳۸۸، جنگ با داعش، غائله فتنه بنزینی، فتنه ۱۴۰۱ وووو.
همه را با دادن خون و جان با پیروزی، پشت سر گذاشتهاند و اینک نیز اگر چنانچه گوشۀ چشمی، به وطن، ناموس، اسلام، انقلاب و ولایت فقیه چپ نگاه کنند؛ دیگر وجودی برایشان باقی نمیگذاریم تا نتیجه خیانتهایشان را ببینند.
🗣️کمربندها را محکم ببندیم که خرمشهرها در پیش است.
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 انجمن حجتیه ✅ عملکرد انجمن از بدو پیدایش ″عملکرد انجمن در شهرستانهای مختلف″ ب) استان اصفهان ا
🔰 انجمن حجتیه
✅ عملکرد انجمن از بدو پیدایش
″عملکرد انجمن در شهرستانهای مختلف″
ج) گیلان
از دیگر مراکز مهم حضور انجمن حجتیه استان گیلان بود. انجمن ولیعصر از تشکلهایی بود که جزو شعب رسمی انجمن حجتیه محسوب میشد و در سال ۱۳۴۴ رسماً فعالیت خود را آغاز کرد اولین سرپرست آن دکتر سید عبدالله ضیایی بود و بعدها
عباس راسخی، مسؤولیت آن را به عهده گرفت. از چهره های شاخص این انجمن،
محمدتقی رافع از کارکنان بلند پایه وزارت کار در دورهٔ مسؤولیت احمد توکلی بود.
علاوه بر رشت شهرستان لنگرود نیز مرکز تجمع اعضای انجمن بود. چهره شاخص انجمنی این شهر هادی تاج لنگرودی بود که در آموزش و پرورش لنگرود مسؤولیت داشت. در اوایل سال ۱۳۶۱ این شهرستان شاهد درگیری بود.
۱۳۶۱/۱/۱۲ حجت الاسلام جعفری رییس دفتر تبلیغات اسلامی قم از طرف
حزب جمهوری اسلامی شاخهٔ لنگرود به این شهر دعوت شد و سخنان تندی را علیه اعضای انجمن حجتیه مطرح کرد که نظیر این عمل نیز در ۶۱/۱/۲۰ در جریان برگزاری مراسم سوم یکی از شهدا تکرار شد. در مقابل این سخنان، اعضای انجمن واکنش نشان دادند و مسؤولان شهری درصدد آرام کردن اوضاع برآمدند و با تاج لنگرودی، مسؤول انجمن و رییس اداره ارشاد اسلامی مذاکره کردند و تا اندازهای اوضاع را به شرایط سابق برگرداندند. اما مدتی بعد در تاریخ ۶۱/۳/۴ در روستای ملاطه از توابع شهرستان لنگرود، بین نیروهای موافق و مخالف انجمن درگیری رخ داد که باعث زخمی شدن ۶ نفر شد.
ادامه دارد...
#فرقه_ضاله_حجتیه
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 خداوند الموت ✅ تاریخ فرقۀ اسماعیلیه–حسن صباح ۴) موسی نیشابوری در قلعه طبس 🎬 قسمت ۳ قبل از ای
🔰 خداوند الموت
✅ تاریخ فرقۀ اسماعیلیه–حسن صباح
۴) موسی نیشابوری در قلعه طبس
🎬 قسمت ۴
موسی نیشابوری در قفای راهنمای اول از پلکان که مار پیچ بود بالا رفت. بعد از این که مدتی صعود نمود به جائی رسید که وسعت پیدا میکرد و در آنجا برای نشستن چند سکو ساخته بودند. راهنمای معمر به موسی گفت ما چون عادت داریم و پیوسته از این پلکان بالا میرویم، هنگام صعود خسته نمیشویم ولی چون تو عادت نداری ممکن است خسته شوی.
در واقع، جوان نیشابوری بعد از اینکه به آنجا رسید خسته بود و پس از دریافت اجازه، روی سکو نشست و نفس تازه کرد. آنگاه به صعود ادامه داد و باز در یک مکان دیگر استراحت نمود تا اینکه وارد قلعه شد. جوان نیشابوری بعد از اینکه وارد قلعه شد چون شب بود جائی را ندید ولی متوجه شد که قلعه مزبور خیلی بزرگ است. دیگر اینکه بعد از ورود به قلعه احساس برودت نمود و لرزید و گفت وه ... اینجا چقدر سرد است. راهنمای معبر گفت اینجا بالای کوه میباشد و در فصل تابستان هم سرد است. آنگاه موسی را وارد یک اطاق کردند که چراغی در آن افروخته بود در آن اطاق یک گلیم و یک رختخواب و یک کوزه آب مشاهده میشد و گفت اگر گرسنه هستی برایت غذا بیاوریم. موسی نیشابوری خسته بود و میخواست بخوابد و گفت گرسنه نیستم آن مرد گفت پس بخواب و پس از اینکه صبح شد تو را نزد شیرزاد فهستانی خواهیم برد.ذموسی نیشابوری پرسید شیرزاد قهستانی کیست؟ آن مرد گفت شیرزاد قهستانی همان است که شرفالدین طوسی بوسیله تو برای او نامه نوشته بود و شیرزاد فرمانده این قلعه میباشد.
موسی نیشابوری خود را برای خوابیدن آماده کرد و راهنمای معبر گفت قبل از خوابیدن چراغ را بکش زیرا روغن در این قلعه کمیاب است. موسی بستر خود را که در گوشهای از اطاق بود گشود و در اطاق را بست و آنگاه چراغ را کشت و خوابید.
بامداد برای ادای نماز برخاست و از اطاق خارج شد و بسوی آب رفت و مشاهده کرد که آنجا یک کتیبه نصب کردهاند. خط کتیبه از سنگ سیاه و روی زمینهای از سنگ سفید بود و این عبارت خوانده میشد. «در مصرف آب امساک کن». جوان نیشابوری فهمید که چرا نوشتهاند در مصرف آب امساک شود زیرا نمیتوانستند آب را از پائین کوه به بالا ببرند و بالای کوه هم چشمهای وجود نداشت که از آن آب بجوشد. آب قلعه طبس فقط از راه نزول باران و برف فراهم میشد. هنوز موسی نیشابوری نمیدانست که در آن کوه برای جمع آوری آب چه وسائلی
فراهم شده است. اما میفهمید که آب در قلعه طبس گرانبها است و باید در مصرف آن امساک نمود. موسی نماز خواند و آنگاه یکی از آن دو نفر که شب قبل راهنمای او بود وارد اطاقش شد و به او گفت شیرزاد میخواهد تو را ببیند و بعد از این که تو را مرخص کرد لقمةالصباح خواهی خورد.
موسی نیشابوری به راهنمائی آن مرد به راه افتاد تا اینکه وارد اطاق فرمانده قلعه شد.
در آنجا چشم جوان به مردی افتاد که چهرهای تیره داشت و دانست که تیرگی و سوختگی چهره آن مرد، از آفتاب و باد میباشد اما از لحاظ قیافه زیبا است. چون شیرزاد قهستانی در آن موقع، هنوز بر سجاده نماز نشسته بود، موسی نتوانست بفهمد که آیا بلند قامت است یا کوتاه قد ولی مشاهده کرد که ریش او سفید و سیاه ولی خیلی کم پشت است و مثل راهنمایان شب گذشته کلاهی کوچک و مدور، از نمد بر سر دارد. شیرزاد با لهجه اهالی قهستان گفت من نامه شرفالدین طوسی را خواندم و در آن نامه نوشته بود که تو میل داری که در این قلعه تحت تعلیم قرار بگیری تا اینکه فدائی مطلق شوی؟ موسی نیشابوری گفت بلی ای زبردست. شیرزاد گفت ای جوان، فدائی مطلق شدن دشوار است. موسی جواب داد هیچ دشواری نیست که همت مرد بر آن غلبه نکند. شیرزاد گفت ولی هر کس همت مرد را یک نوع تعبیر میکند.
ادامه دارد...
#خداوند_الموت
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel