💠 حسین (ع)؛ رهبرقابل اعتماد
🔻 در سفرهایی که به کربلا داشتم، هنگام خواندن زیارت، ازگفتن یک جمله خیلی تکان خوردم : «يا ليتنا كُنّا معكم فَنَفُوزَ فوزاً عظيماً»! میدانید چرا؟!
🔻 چون من خودم را در شرايط آن زمان مىگذارم و مىبينم ياران حسين علیه السلام از بزرگترين نعمت خدا برخوردار بودند. مىدانيد بزرگترين نعمت براى انسانى كه در دلش احساس تعهد و وظيفه كند چيست؟ نعمت دستيابى به رهبر قابلاعتماد!
📖 از کتاب درمکتب قرآن جلد1 صفحه 211
🏴 تاسوعای حسینی تسلیت باد!
#دنیای_بهشتی
#عکس_نوشته_شهید_بهشتی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 درد و اندوه تربیتی!
🔻 پایان ایام عزای سیدالشهداست و در ساعات پایانی این مناسبت، احساس درد و اندوه ما را فراگرفته است، ولی امام حسین علیهالسلام نمیپذیرد که این درد و اندوه ما از سر احساس باشد بلکه درد و اندوهی تربیتی از ما میطلبد.
🔻 ما در پرتو این احساس درد و اندوه میآموزیم که انسان چگونه باید بمیرد. همچنان که میآموزیم چگونه باید زندگی کند. میآموزیم که اقلیت به سبب عده اندک خود شکست نمیخورد و اکثریت نیز اگر به آرمان خود باور نداشته باشد پیروز نمیشود هر چند برحق باشد. این تابلو و این تصویر و این مکتب، درسها و نظایر فراوانی در زندگی معاصر ما دارد.
📖 از کتاب «سفرشهادت» صفحه ۲۰۸
#دنیای_موسی
#عکس_نوشته_امام_موسی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 به رای اکثریت تمکین کرد!
🔻 نماز اولوقت را به تاخیر نمیانداخت و به اوقات نماز بسیار حساس بود. حتی جلسات شورای انقلاب را هم تعطیل میکرد و پس از نماز ادامه میداد. یکبار که جلسه ما با ایشان به اذانمغرب رسید نظر آقای بهشتی اینبود که جلسه را برای نماز متوقف کنیم ولی بعضی اعضای جلسه که کار داشتند تمایلی به ادامه بحث داشتند. ایشان پیشنهاد کرد رایگیری شود. اقامه اول وقت نماز رای نیاورد!
🔻 آقای بهشتی پذیرفتند و گفتند: «بهرغم اینکه نماز رای نیاوردهاست ولی ما چه کاری واجب تر از نماز داریم؟
خداوند برای انجامدادن کار دیگری در وقت نماز هیچ خیری قرار نداده است».
👤 محمدکاظم نیکنام
📖 سيره بهشتي صفحه 363
#دنیای_بهشتی
#سیره_عملی_شهید_بهشتی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
🟠 اسلام حسین!
🔸 اسلام واقعی اسلام حسین است! به همین سبب زیارت بامعرفت امام حسین علیه السلام برای حسینیها بالاتر از هزاران حجی است که یزیدیها بجا میآورند.
🔸 این معنای آن است که میگویند زیارت امام حسین علیه السلام بالاتر از حج و عرفه است. و الّا عزت و شرف او از اسلام است و امکان ندارد بالاتر از حج و اسلام باشد. زیرا همهی عظمت او از اسلام و از حج است.
🔸 بله، هزاران حج صوری با زیارت امام حسین علیه السلام برابری نمی کند. چون حج واقعی و اسلام حقیقی به دست او سیراب شد و رشد کرد و حیات خود را دوباره پیدا کرد!
📖 از کتاب سفر شهادت صفحه 95
#دنیای_موسی
#عکس_نوشته_امام_موسی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠《کدام امانت؟ کدام امین؟》
🔆 بازاندیشی در مسیر رسالت رهبری رسول
🔹 میگویند که پیامبر اسلام تا پیش از بعثت، به «محمد امین» مشهور گشته و کانون ارتباطی از جنس امن و امانت بوده است.
🔸 شخصیتهای بزرگ تاریخ را اغلب پس از صاحبنامیشان میشناسیم و گویی ناخواسته و ناگهانی کاری کردهاند و نامی آوردهاند؛ حالآنکه خطّ داستان را باید از ریشهها و دوران رویش و رشدش روایت کرد تا بتوان عناصر شکوفاییاش را یافت و از آن الهام و الگو گرفت.
🔹محمدبنعبدالله (ص)، آن رحمت اهداییِ خداوند به بشر؛ در عصر جاهلیت چگونه زیست و چه روابطی با محیط و مردمش برقرار کرد که توانست محل امن و امان و امانت گردد؟!
🔸 در این مراسم، راهبران جوان و عاشقان نبی جان، گرد هم میآییم تا در روز میلاد مبارکشان در گفتگویی با استاد ارجمند حجتالاسلام والمسلمین زائری از امانت و محمد امین صلواتاللهعلیه وآله، در میانهٔ ولادت تا رسالتش بشنویم و بیاندیشیم؛ و دعوت شویم که آدابِ امانتداری را رعایت، و امانتِ محمد (ص) را در زمانهٔ خویش قبول کنیم و راهبرانه رسالت بزرگش را استمرار دهیم.
📆 موعود: شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ - ساعت ۱۶
🕌 میعاد: شریعتی، قبا، کوچه بهشت سوم، پلاک۱۰، حسینیه بیت حجتالاسلام والمسلمین کاظمی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
ولادت پیامبر، استاد زائری، خانه راهبران.mp3
14.12M
💠 عنوان سخنرانی: کدام امانت؟ کدام امین؟ استمرار رسالت در گذر زمان
🔰 موضوع: بازاندیشی در مسیر رسالت رهبری رسول
🎙 ارائهدهنده: حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا زائری
📆 زمان: شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ مطابق با ۱۷ ربیع الاول ۱۴۴۶ هجری؛ سالروز ولادت پیامبر اسلام (ص)
📍مکان: تهران، محله قبا، حسینیه بیت حجتالاسلام کاظمی
📝 گزارش سخنرانی:
🔹 حجتالاسلام زائری ابتدا با اشاره به آیه ۲۸ سوره توبه((لقد جائکم رسول من انفسکم عزیز علیه ما عنتم حریص علیکم بالمؤمنین رئوف رحیم)) موضوع بحث را استمرار امانتداری و انتقال پیام الهی ذکر کردند.
🔸 ایشان نظام خلقت را دارای سنتهایی تغییرناپذیر دانسته و با ذکر مثالهایی یکی از این سنتها را "پذیریش امانت با اقناع و پذیرش درونی" ذکر کردند و گفتند: لذا خداوند متعال ۴۰ سال صبر میکند تا مردم پیامبرش را به امانتداری و امین بشناسند.
🔹 استاد زائری گفتند: در عالم فعلی مردم شخص پیامبر را نمیبینند؛ بلکه با "نهاد نبوت" روبرو هستند؛ لذا روحانیت را پیامبران امروز تصور میکنند.
🔸 ایشان در پایان ضمن تعریف جایگاه مدارا و تکریم مردم در اندیشه دینی و دعوت به مواجه نهادی با روایات، در جمعبندی خود یکی از مشکلات اصلی طلاب را عدم کسب آمادگی مناسبت آنان در دوران تحصیل برای مواجه با مردم خاطر نشان کردند.
📌 این سخنرانی که عمدتا در تخاطب با راهبران جوان صورت گرفت، دارای نکات و نمونههای جذاب و الهامبخشی از بایستههای امتداد رسالت نبوی و یک تبلیغ پیامبرگونه است؛ که شنیدن آن برای راهبران جوان خالی از لطف نیست!
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 «ما همه فرزندان مکتبی هستیم که پیامبران آن شهیدند، امامان آن شهیدند و رهبران آن نیز شهید هستند.»
👤 شهید سیدحسن نصرالله
🏴 شهادت جناب سیدحسن نصرالله رهبر تاریخی جنبش مقاومت حزب الله بر امام عصر (عجل الله تعالی فرجه)، رهبرمعظم انقلاب (مدظله) و همه آزادگان جهان تبریک و تسلیت باد.
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
🔰 سلسله بازدیدهای میدانی آشنایی با ادیان و راهبران دینی
🔖 بازدید اول:
💠 آتشکدهٔ آدُریان تهران
🔻خانهٔ راهبران دینی جوان در جهت آشناییِ دینپژوهان جوان با «مراکز عبادی و آداب، رسوم و مناسک و عنصر راهبری در ادیان مختلف»، بازدیدهای میدانی را تدارک دیده است.
🔹 وقتی باور به پیامبران پیشین و کتابهای ایشان از شروط مسلمانی بهشمار میآید، فرصت را برای جبران این ضعف ایمانی باید غنیمت شمرد.
🔸 "آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْهِ مِن رَّبِّهِ وَ الْمُؤْمِنُونَ كُلٌّ آمَنَ بِاللّهِ وَ مَلآئِكَتِهِ وَ كُتُبِهِ وَ رُسُلِهِ لاَنُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِّن رُّسُلِهِ." (بقره/۲۸۵)
🔹 در نخستین برنامه، میهمان #آتشکدهٔ_آدُریان تهران، نیایشگاه زرتشتیان خواهیم بود.
🔸 حضرت #زرتشت اصلیترین پیامبر در ایران باستان (دستکم ۶۰۰سال پیش از میلاد) بهشمار میآید که به اهورامزدا دعوت نمود و تا پیش از ظهور اسلام، هنوز دین رسمی ساسانیان در ایران بود.
🔹 فرهنگ #ما_ایرانیان و بلکه حوزهٔ فرهنگی ایران (کشورهای با زبان و فرهنگ فارسی) آمیخته با آداب باستانی-زرتشتی است که نشان از پیوندهای عمیق هویتیِ وضع کنونی ما با این دین و آیین قدیم دارد.
🔸 زرتشتیان حالا از اقلیتهای دینیِ رسمیتیافته در قانون اساسی (اصل سیزدهم) هستند و دارای انجمنی برای رسیدگی به امور خود میباشند.
📆 زمان بازدید: پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - از ساعت ۱۱ صبح
📌 مهلت ثبتنام: تا چهارشنبه ۱۱ مهر (ظرفیت محدود)
✅ ثبتنام با ارسال مشخصات به شناسه زیر:
👉 @Leadership_school
#بازدیدها
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
🔰 معرفی مجموعههای فعال در زمینه مدیریت اسلامی و رهبری دینی
💠 بنیاد فقهی مدیریت اسلامی
🔹 ماموریتها :
1. طراحی نظامات مدیریتی با مبانی و روش دینی
2. نهادینه کردن اجتهاد در عرصه مدیریت
3. تأسیس رشته مدیریت اسلامی در حوزههای علمیه
4. تلاش در جهت تشکیل دانشکده مدیریت اسلامی.
🔹 شعب و مراکز تابعه:
مدرسه فقهی
مرکز تخصصی (تدبیر)
پژوهشکده
مرکز آموزشهای کوتاهمدت
مرکز اتحاد امامت و امارت
مرکز بین الملل (مدرسه قائم)
🔹 مجلات تخصصی:
دوفصل نامه مدیریت در اسلام
🔹 موسس و مدیر:
آیت الله سید صمصام الدین قوامی
📞 تلفن:
02532616797
🌐 تارنما :
fiim.ir
📱کانال ایتا :
https://eitaa.com/madineyefazele
📍 قم، بلوار امین، کوچه اسحاقی، پلاک 16
#خانه_راهبران
#راهبری_دینی
#معرفی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 ساعتی در آدُریان
(روایتی کوتاه از حضور در نیایشگاه زرتشتیان تهران)
👤سعید فلاح
🔸بخش اول:
🔹 ساعت حوالی ۱۱ قبل از ظهر، تقاطع جمهوری و سی تیر و اندک اندک جمع مستانی که از راه میرسند! درب چوبی ورودی نیمه باز است و با «سلام» اذن دخول میخواهيم! خانم سرپرست، با وقار و گشادهرو از جمع ما استقبال و با «درود» و «روز بخیر» ما را به حیاط ورودی، راهنمایی میکند. حیاط نه چندان بزرگ با حوضی کوچک و درختانی در اطراف. صدای زمزمه آرامش بخشی از بلندگوها ما را مطمئن میکند که پشت این دیوارهای سنگی پر نقش و نگار، نیاشگاهی است برای اتصال انسان به آسمان!
🔹 خانم سرپرست در ابتدا، به معرفی آتشکده میپردازد: این که سنگبنای این آتشکده در زمان قاجار و با همکاری تعدادی از پارسیان (زرتشتیان) هند، نهاده شده و آتش آن را که قدمتش به بیش از هزار سال میرسد و بصورت شعلهور از بلخ به یزد و سپس به اینجا آوردهشدهاست.
🔹 نگهداری از روشن ماندن آتش یکی از وظایف موبدان است. خانم سرپرست تاکید دارد که ما «پرستار» آتش هستیم و نه «آتش پرست»! سپس به توصیف نماد زرتشتیان یعنی «فَروَهر» میپردازد. فَروَهر پیرمردی نمادین است که نشان از خرد و تجربه دارد. دست راستش به سوی آسمان و به معنای پرستش اهورامزداست و در دست چپش، حلقهای قرار دارد که نماد عهد و پیمان میان انسانها و ازدواج است. زرتشتیان معتقدند هر انسانی از بدو تولد یک «فَروَهر» دارد.
#بازدیدها
#راهبری_دینی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 ساعتی در آدُریان
(روایتی کوتاه از حضور در نیایشگاه زرتشتیان تهران)
👤سعید فلاح
🔸بخش دوم:
🔹 چند قدمی از کنارهی حیاط عبور میکنیم و به اتفاق سرپرست، وارد نیایشگاه میشویم. در ابتدای نیایشگاه راهروی کوچکی قرار دارد؛ یک طرف راهرو محفظهایست که در آن آتشدان، تعدادی ظرف نقرهای و یک مسیر باریک مثل جوی وجود دارد که دور تا دور آن محدوده را احاطه کرده. به گفتهی سرپرست، در مناسک مختلف که گاه چند روز یکبار برگزار میشود این نمادها جان میگیرند و به جریان میافتند. آتشدان روشن میشود، آب در مسیر مخصوص خودش جاری میشود و بوی خوش گیاهان مخصوص (هوم و مورت) با هزاران رمز و راز به مشام میرسد.
🔹 در میانهی اتاق پنجرهای رو به اتاق آتش است. اتاقی که آتشدان اصلی آتشکده در آن قرار دارد؛ و کسی جز موبد یا موبدیار اجازه ورود به آن اتاق را نمییابد. موبدان در همهی ساعات شبانهروز با لباسی مخصوص و آدابی مشخص به پرستاری آتش میروند و با چوب های معطر درختان میوه به آتش خوراک میدهند. در طرف دیگر دریست که به سالن اصلی نیایشگاه باز میشود. جایی تمیز شبیه سالن اجتماعات که در آن صندلیهای متعددی چیده شده و جایگاهی مخصوص برای سخنران تعبیه شده است. با کمی دقت میتوان چهار نوشتهی مقدس زرتشتیان (گاتاها، وندیداد، ویسپرد و خردهاوستا) را در میان کتابخانه از هم تشخیص داد.
ادامه دارد ...
#بازدیدها
#راهبری_دینی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 ساعتی در آدُریان
(روایتی کوتاه از حضور در نیایشگاه زرتشتیان تهران)
👤سعید فلاح
🔸بخش سوم:
🔹 حالا نوبت سوالهای ما بود! زرتشتیان علاوه بر آداب خاص عبادت مثل نماز در پنج نوبت، پرهیز از مصرف گوشت در چهار روزِ ماه و مناسک مربوط به پرستاری از آتش، رخصتهایی دارند. یعنی زرتشتیان اجازهدارند با انتخاب و خرد شخصی به انجام برخی مناسک دیگر ادیان دست بزنند. بهطورمثال برخی زرتشتیان «نذر» میکنند! نذرهایی از قبیل «شمع برای کلیسا» یا «غذا برای امام حسین علیه السلام».
🔹 از نمونه های تغییر در آداب دینی زرتشت میتوان به تغییر در شیوه تدفین درگذشتگان آنها اشاره کرد. در گذشته زرتشتیان بدن مردگان خود را در دخمهای در بالای کوه و روی یک تخته سنگ قرار میدادند تا «خاک» به عنوان یکی از عناصر مقدس آلوده نشود و بدن درگذشته طعمهی پرندگان گردد. بعدها با توجه به محدودیتها و تغییر شرایط، موبدان «عملیات تدفین» را رواج دادند. البته با این تفاوت که آنها برای احترام به خاک، دورتا دور قبر را با سیمان میپوشانند.
🔹 زرتشتیان جز با همکیشان خود ازدواج نمیکنند و اگر کسی بخواهد با غیر زرتشتی ازدواج کند یا به دین دیگری گرایش پیدا کند، از جمع زرتشتیان طرد میشود.
🔹 امروزه مطابق با برآورد انجمن زرتشتیان، جمعیت زرتشتیان ایران حدود بیستهزار نفر است. جمعیت کل زرتشتیان هم چیزی بالغ بر صدهزار نفر میباشد که عمدتا در هند و ایران ساکن هستند.
ادامه دارد ...
#بازدیدها
#راهبری_دینی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 ساعتی در آدُریان
(روایتی کوتاه از حضور در نیایشگاه زرتشتیان تهران)
👤سعید فلاح
🔸بخش چهارم:
🔹 سرپرست در پاسخ به سوالی درباره انبیا گفت: در دین زرتشت، همه پیامبران صاحب کتاب، محترم بوده و کسی اجازه اهانت به آنان را ندارد؛ اما من از خلال صحبتهای او، نسبت مشخصی میان سایر پیامبران و «اَشو زرتشت» نیافتم! اگرچه آنها همچون مسلمانان و مسیحیان به ظهور منجی اعتقاد دارند و او را «سوشیانت» مینامند.
🔹 خانم سرپرست در پاسخ به سوالی درباره آموزشهای دینی به دانشآموزان زرتشتی گفت: هم اکنون شش مدرسه ویژه زرتشتیان در تهران وجود دارد که در آن درس دینی ویژهی زرتشتیان آموزش داده میشود.
🔹 سوال آخر در موضوع معاد بود. پیروان زرتشت به عالم پس از مرگ باور دارند؛ همچنین برزخ، پل صراط، بهشت و جهنم هم جزو باورهای آنهاست. تفاوت ها با اسلام در این حوزه عمدتا در نامگذاری و برخی جزئیات است. مثلا زرتشتیان آتش را عنصری مقدس میدانند و به همین علت جهنم را عاری از هرگونه آتش تصویر میکنند. در باور آنها «دوزخ» محلی سرد و تاریک بهشمار میرود.
🔹 در پایان لحظاتی وارد سالن نیایش شديم. آنچه بیش از پیش در این آشنایی و باور به انبیاء پیشین در دل مان موج میزند، حسی آمیخته از ایمان و افتخاربود. ایمانی به راه انبیاء توحیدی که «لانفرق بین احد من رسله» و افتخاری به قدمت حیات توحید در سرزمین عزیزمان ایران 🇮🇷 ...
پایان
#بازدیدها
#راهبری_دینی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
🟠 شجره طیبه مقاومت
🔸 ای ابوعمار[یاسر عرفات]! ای نخستین انقلابی! بدان که شرافت قدس اجازه نمیدهد که قدس جز به دست مومنان و مجاهدان آزاد شود! از خدا میخواهیم روزی که به همراه مجاهدان توانمند به مسجدالاقصی گام مینهی، در کنار تو باشیم؛ چنان که اجداد ما نخسیتین بار به آن وارد شدند!
📖 سخنرانی در تالار یونسکو ، گامبهگامباامام،ج۷، ص۲۳۳
#دنیای_موسی
#عکس_نوشته_امام_موسی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
📖 مبانی نظری قانون اساسی
🖌 سیدمحمدحسینیبهشتی
📇 نشر روزنه
✅ اگر انقلاب اسلامی ایران، شگفت انگیزترین پدیده اجتماعی دنیای معاصر نامیده شود، گزافه نیست. کتاب حاضر شامل نظرات تفصیلی و تفسیری آیت الله شهید دکتر بهشتی درباره قانون اساسی است.
🔻 بخش نخست کتاب، متن گفتگوی تلویزیونی ایشان دو هفته پیش از همه پرسی جمهوری اسلامی است. بخش بعدی دربرگیرنده گفتارهای ایشان با عنوان «نظام سیاسی در قانون اساسی» است که در حسینیه ارشاد ایراد شده. بخش سوم هم گفتاری با موضوع «پیرامون قانون اساسی» را شامل می شود.
🔻 متن قانون اساسی و خطبه 207 نهج البلاغه هم به این کتاب ضمیمه شده است.
📌 190 صفحه
📦 نسخه حقیقی از انتشارات
B2n.ir/s21942
📂 دانلود نسخه مجازی
B2n.ir/b54680
#دنیای_بهشتی
#معرفی_کتاب_شهید_بهشتی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
بنیاد شهید بهشتی و موزه یادگار بهشتیان با همکاری خانه راهبران برگزار میکند:
💠 بهشتیهــــــا
🔰 اولین گردهمایی بهشتیپژوهان
🔅 نکوداشت نودوششمین سالروز تولد شهید آیت الله دکتر بهشتی (ره)
📆 چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳
⏰ ساعت ۱۵ تا ۱۷
🏠 خیابان دکتر شریعتی، خیابان شهید مطهری، کوچه شهید بهشتی، پلاک ۱۲ ،خانه موزه شهید بهشتی
📌 موقعیت خانه موزه:
📍 nshn.ir/fdrbvraRPxuX1Z
#بهشتیها
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💌 #دعوتنامه
با عرض سلام و تحیت؛
🔸بدینوسیله از همه بهشتیپژوهان و بهشتی دوستان اعضای کانال خانه راهبران دینی جوان دعوت بهعمل میآید در نشستی که بهمناسبت یادروز تولد شهید آیتالله دکتر سیدمحمد حسینیبهشتی با شرکت اساتید و پژوهشگرانی که در زمینه تبیین سیره نظری و عملی ایشان فعالیت میکنند برگزار میشود، حضور بهم رسانید.
🔻در این نشست صمیمی ابتدا به استماع گزارش حجتالاسلام دکتر محمدهادی مفتح درباره کارنامه فعالیتشان بهعنوان مدیر مرکز اسلامی هامبورگ با عنوان «شش سال تلاش: مدیریت بحران و فعالیت در شرایط بحران» مینشینیم؛
🔻 و سپس درباره دو محور زیر بحث و گفتگوی آزاد خواهیم داشت:
1⃣ چالشها و فرصتهای بهشتیپژوهی در آئینه تجربیات پژوهشگران گرامی.
2⃣ موضوعات پژوهشی در زمینه سیره نظری و عملی شهید بهشتی که بهنظر پژوهشگران گرامی با توجه به شرایط و مقضیات زمان ما پرداختن به آنها اولویت دارد.
📆 زمان: چهارشنبه ۲ آبانماه ۱۴۰۳ 🕰 ساعت ۱۵ تا ۱۷ (۳-۵ بعد از ظهر)
📍 مکان: موزه یادگار بهشتیان؛ خیابان شریعتی، بالاتر از ظفر، خیابان مسعود، خیابان مطهری، کوچه شهید آیتالله بهشتی، پلاک ۱۲
☎️ ۰۲۱۲۲۲۶۳۵۰
بااحترام و شوق دیدار🌹
🔹 بنیاد شهید بهشتی
🔹 موزه یادگار بهشتیان
🔹 خانه راهبران
#بهشتیها
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
خانه راهبران دینی جوان
💠 عنوان سخنرانی: کدام امانت؟ کدام امین؟ استمرار رسالت در گذر زمان 🔰 موضوع: بازاندیشی در مسیر رسالت
استاد زائری - ولادت پیامبر ص - خانه راهبران.pdf
601.9K
📑 متن پیادهسازی و ویرایش شده سخنرانی حجت الاسلام زائری
📂 موضوع: بازاندیشی در مسیر رسالت رهبری رسول(ص)
📅 شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ در سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
🏞 گزارش تصویری «اولین گردهمایی بهشتیپژوهان»
📅 چهارشنبه 2 آبان ۱۴۰۳
📍 خانه موزه شهید بهشتی
🌐 برای مشاهده گزارش کامل به سایت خانه مراجعه فرمایید.
#بهشتیها
#خانه_راهبران
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders