خانه راهبران دینی جوان
🔰 سلسله بازدیدهای میدانی آشنایی با ادیان و راهبران دینی 🔖 بازدید دوم: 💠 کنیسه یوسفآباد 🔻خانهٔ ر
🔰 سلسله بازدیدهای میدانی آشنایی با ادیان و راهبران دینی
🔖 بازدید سوم:
💠 کلیسای سرکیس مقدس
🔻خانهٔ راهبران دینی جوان در جهت آشناییِ دینپژوهان جوان با «مراکز عبادی و آداب، رسوم و مناسک و عنصر راهبری در ادیان مختلف»، بازدیدهای میدانی را تدارک دیده است.
🔹 وقتی باور به پیامبران پیشین و کتابهای ایشان از شروط مسلمانی بهشمار میآید، فرصت را برای جبران این ضعف ایمانی باید غنیمت شمرد.
🔸 "آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْهِ مِن رَّبِّهِ وَ الْمُؤْمِنُونَ كُلٌّ آمَنَ بِاللّهِ وَ مَلآئِكَتِهِ وَ كُتُبِهِ وَ رُسُلِهِ لاَنُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِّن رُّسُلِهِ." (بقره/۲۸۵)
🔹 #کلیسای سرکیس مقدس میزبان سومین برنامه خواهد بود.
به حکم آیات قرآن کریم (۸۲ مائده) به جرأت میتوان گفت که بیشترین ظرفیت تقریب و همافزاییدینی میان مسلمانان و مسیحیان وجود دارد. اما گذشتهی تاریخی و دستهایی نامرئی همیشه مانع اجتماع #ما حول «کلمهی سواء» شده است.
در آیهی ۶۴ سوره آلعمران، «نفی پرستش غیرخدا» ، «نفی شرک» و «همزیستی مسالمتآمیز» محور این همافزایی معرفی شده است.
شاید آن روز که جعفربن ابیطالب آیات سورهی مبارکهی مریم را برای نجاشی تلاوت کرد، پایههای این دوستی بنا نهاده شد.
📆 زمان بازدید: چهارشنبه ۲۳ آبان از ساعت ۱۰ صبح
📌 مهلت ثبتنام: تا سهشنبه ۲۲ آبان(ظرفیت محدود)
✅ ثبتنام با ارسال مشخصات به شناسه زیر:
👉 @Leadership_school
#بازدیدها
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 ساعتی در کنیسه
(روایتی کوتاه از بازدید کنیسه یوسف آباد)
🔻 قسمت دوم
🔹«براساس تورات، عبادت در ابتدا منحصر به قربانی در اورشلیم بوده است. قربانیها به صورت فردی و جمعی انجام میگرفته و آیاتی از تورات هم در مراسم قربانی، خوانده میشده است.»
🔹«روحانیتِ یهود را به کاهن تعبیر میکردند. نسل کاهنان در حقیقت به لاوی (یکی از برادران یوسف) بازمیگردد. کاهنان اجازه مالکیت زمین نداشتند، و به تعلیم و اجرای اعمال عبادی مشغول بودند و مردم وجوهاتشان را به کاهنان برای گذران زندگیشان میدادند.»
🔹«بعد از حمله بخت النصر و ویرانی معبد سلیمان و عدم امکان انجام قربانی، کاهنان با تصمیم خود عبادتها را به صورت کلامی و نماز درآورند تا اصل آن از بین نرود. بعدها با تأسیس کنیسهها، آن مراسمات دوباره احیا شد؛ اما مناسک نماز ، به قوت خود باقی ماند. کنیسه به تدریج جایگزین بیت المقدس شد؛ عنوان کاهن نیز به عالم یا خاخام تبدیل و از حالت موروثی به اکتسابی تغییر یافت.»
🔹«اجتهاد در یهودیت خیلی بهروز نیست؛ اما به هر حال مسائل جدید را براساس چارچوبهای تورات، استنباط میکنند. مثلاً بعد از پیدایش پدیدهی الکتریسیته، آن را درعداد آتش تعریف کردند و احکام آتش را بر آن حمل نمودند.»
#بازدیدها
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
مجموعه فرهنگی «سرچشمه» باهمکاری «گرافکر» برگزار میکند:
🔰 دوره سیر مطالعاتی کتب شهید بهشتی(ره)
🔻مزایای دوره:
۱: مطالعه محوریترین آثار شهید بهشتی
۲: حلقه مطالعاتی حضوری با راهبری اساتید بهشتی پژوه
۳: برگزاری جلسات تخصصی «بهشتی برای امروز» توسط اساتید مطرح کشوری
۴: ارائه مدرک معتبر
🔴 حضوری و مجازی
🔹برای ثبت نام و اطلاع از جزئیات به این آدرس @ensankade2 در شبکه های اجتماعی پیام بدهید.
#شهید_بهشتی
🆔 @sarcheshmeh_nour
🌿 @Gerafekr
📌 یک فرصت خوب برای همه علاقهمندان به ویژه دوستان رویداد دنیای بهشتی که از طریق منابع معتبر و با روش مناسب، آشنایی و انس با اندیشههای شهید بهشتی را آغاز یا استمرار دهند.👌
#دنیای_بهشتی
#امتداد
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 ساعتی در کنیسه
(روایتی کوتاه از بازدید کنیسه یوسف آباد)
🔻 قسمت سوم
🔹 «شاید بتوان یهود را تنها دینی توحیدی دانست که تا این حد به مساله «سرزمین» وابسته است. تعالیم تورات سرشار از وابستگی سرزمینی است و اساسا تحقق بخش زیادی از مناسک و احکام تورات، منوط به حضور در سرزمین موعود است.»
🔹 «منجی و موعود یهود یک رسالت عام دارد و یک رسالت خاص. حاکم کردن صلح و توحید در سراسر جهان است و مجتمعنمودن بنیاسرائیل از سراسر عالم در سرزمین موعود. به باور یهود ظهور منجی امری الهی است و باید با خواست یَهوَه اتفاق بیفتد.
🔹 یهودیان ایران جنبش صهیونیسم را تلاشی غیرالهی در جهت تحقق اهداف ظهور منجی یهود تعبیر میکنند و آن را جنبشی سیاسی میدانند. البته بخش عمده یهودیان جهان با این جنبش همراهند.»
🔹«از آنجایی که آیات تورات به تنهایی قابل فهم و اجرا نبود و نیاز به مفسر داشت، رفته رفته «تَلمود» تدوین شد. البته در ابتدا به جهت اینکه رقیبی برای تورات و کتاب مقدس پیدا نشود، مفاهیم تَلمود تا مدتها به صورت شفاهی منتقل میشد؛ اما بعد از مدتی تلمود هم به صورت مکتوب تدوین شد؛ و بدینگونه، فقه یهود به کتابت درآمد. متن تلمود شامل سنت پیشینیان، مباحثات علما، داستانها و روایات مختلفی به مثابه کشکولی از تعالیم یهودی بود. در واقع میتوان «تورات» را به منزله قانون اساسی و «میشنا» را آیین نامهٔ آن و «تلمود» را مشروح مذاکرات صورت گرفته برای تدوین آن بهشمار آورد.»
#بازدیدها
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 هفتهای دوبار!
🔻 در یکی از سفرها در بیروت، با یکی از روحانیون هجرتکرده از دِه به شهر بحثی داشت. آقا موسی از او پرسید که پس از هجرت به بیروت، چند بار به دیدن دوستان خود در همان روستا که محل تولدت بوده، رفتهای و سرکشی کردهای و احوال پرسیدهای؟گفت در سال یک یا دو مرتبه بیشتر موفق نشدهام.
🔻 آقاموسی گفت: «من در یک سال، بیش از نود دفعه به آنجا سرکشی کردم! در میدان آن ده، سخنرانی و از مردم تفقّد کردم. اگر میبینی که محبت مردم زیاد است، عکسالعمل همان سرکشیها و محبّتهاست.»
🗣 مجدالدین محلاتی
📖 یادنامه امام موسی صدر، صفحه ۳۰۶
#دنیای_موسی
#سیره_عملی_امام_موسی
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 ساعتی در کلیسا
(روایتی کوتاه از بازدید کلیسای سِرکیس مقدّس)
🔻 قسمت اول
🔹 سومین قرار آشنایی ما با ادیان آسمانی، بازدید از کلیسای سرکیس مقدس، واقع در خیابان شهدای هفتم تیر بود. بعد از تجمع، وارد حیاط شدیم و سپس برای اولین بار، سالن نیایش یک کلیسا را از نزدیک دیدیم. با پرس و جو، متوجه شدیم که برای دریافت توضیحات، ابتدا باید به ساختمان خلیفهگری برویم. بعد از اندکی انتظار، با کشیش محترم، جناب آقای گریگوریس نرسیسیان دیدار کردیم و برای کسب شناختی عینیتر، به کلیسا برگشتیم. آقای نرسیسیان سخنانشان را با تشریح نمادهای کلیسا، آغاز کردند:
🔹 «کلیساها، مانند کشتی ساخته میشوند؛ به تبع کشتی حضرت نوح(ع) و با رعایت برخی از همان اصول ساخت کشتی. از جمله اینکه کلیسا مانند کشتی، سه طبقه دارد؛ طبقۀ بالا جایگاه «اقدس القدس»، طبقه وسط، جایگاه «قدس» و طبقه پایین، «مجمع». در اقدس القدس، انجیل، سنگ صخره و تعدادی از وسایل مقدس دیگر قرار داده میشود. جایگاه قدس، محل استقرار کشیشها، و مجمع، محل جلوس عموم عابدان و نمازگزاران مسیحی است.»
🔹 «در کلیسا، شانزده ستون قرار دارد که هرکدام روی صلیبی قرار داشته و نماد شانزده شاگرد حضرت عیسی است. چهار ستون طبقۀ بالا هم نماد چهار نویسندۀ انجیل است. درب مادر (اصلی) نماد حضرت مسیح است بنابر سخنی از خود ایشان که فرموده بودند: هر کس بخواهد به ایمان وارد شود، از طریق من وارد میشود.»
#بازدیدها
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
💠 ساعتی در کلیسا
(روایتی کوتاه از بازدید کلیسای سِرکیس مقدّس)
🔻 قسمت دوم
🔹 آقای نرسیسیان در ادامه، به بیان آیینهای عبادی پرداختند: «اوقات نمازهای یومیه، براساس اوقات تابندگی نور از پنجرههای کلیسا، تعیین میشود. نمازها در هفت وعده خوانده میشوند. این نمازهای هفتگانه، در دِیرها بهصورت کامل خوانده میشود؛ اما در کلیساها، بصورت محدود و فقط در بعضی از وعدهها برگزار میگردد. نماز مسیحیان دارای قنوت، رکوع و سجود است؛ به صورت فرادی و جماعت هم خوانده میشود.»
🔹 محور بعدی سخنان پدر نرسیسیان ، دربارهی مذهب ارتدکس بود. به گفتۀ ایشان : «اینجا کلیسای ارتدکس رسولی ارمنی موسوم به کلیسای سرکیس مقدس است. ارتدکس، با کاتولیک و پروتستان در فروع اختلاف دارد؛ ولی در اصول عقاید، مشترک است. کلیسای ارتدکس شرقی و غربی، جنبۀ ملی دارند و فقط از هموطنان خودشان، یعنی اهالی ارمنستان، جذب میکنند. کاتولیکها نیز جذب فعالی ندارند و فقط مذهب پروتستان است که به علت غلبۀ وجه تبشیری، در جذب علاقهمندان، کوشاست.»
🔹 «کلیسای ارتدکس رسولی ارمنی، از سال 301 میلادی شکل گرفت؛ در زمانی که مسیحیت در ارمنستان به عنوان دین رسمی معرفی شد و دولت ارمنستان، اولین دولت در پذیرش و ابلاغ مسیحیت به عنوان دین رسمی بود. آن زمان، گریگور مقدس به عنوان رهبر مسیحیان ارمنستان، کشور را به دوازده منطقه تقسیم کرده و برای هر منطقه یک اسقف تعیین نمود.»
#بازدیدها
🔰 خانهراهبراندینیجوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders
🗣 مدرسه هویت با همفکری خانه راهبران برگزار میکند:
🔰 به مناسبت ۴۶مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، سلسله نشستهای
«بازخوانی ایده جمهوری اسلامی» با حضور اساتید محترم آقایان؛
📌 دکتر بیژن #عبدالکریمی | ۲۰ بهمن
📌 دکتر مهدی #جمشیدی | ۲۱ بهمن
📌 دکتر میلاد #دخانچی | ۲۳ بهمن
🔰 جهت ثبت نام شرکت در نشست روی لینک بزنید:
https://formafzar.com/form/760cp
📍تهران | حوزه علمیه مروی | سالن گفتمان انقلاب
⏱️ ساعت ۱۵ الی ۱۷
#حوزه_مروی
#مدرسه_هویت
#دفتر_تبلیغات
#خانه_راهبران
🔰 خانهٔ راهبران دینی جوان
🌐 www.ylhouse.ir
📲 @youngleaders