#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پيام رهبر معظم انقلاب در محكوميت هتك حرمت حرمين عسگريين پيام رهبر معظم انقلاب در محكوميت هتك حرمت ح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پيام تسليت رهبر معظم انقلاب به مناسبت ارتحال فقيه مجاهد مرحوم مغفور حضرت آيت الله فاضل لنكراني
پيام تسليت رهبر معظم انقلاب به مناسبت ارتحال فقيه مجاهد مرحوم مغفور حضرت آيت الله فاضل لنكراني
بسم الله الرحمن الرحيم انا لله و انا اليه راجعون با تأسف و تأثر فراوان از ارتحال فقيه مجاهد مرحوم مغفور حضرت آيت الله آقاي فاضل لنكراني رضوان الله تعالي عليه اطلاع يافتم.
اين ضايعه ئي سنگين براي حوزه ي علميه و ملت شريف ايران است. حوزه ي علميه يكي از اسطوانههاي علمي و تحقيقي و يكي از استادان برجسته ي خود، و ملت ايران يكي از مراجع تقليد انقلابي و بيدار و پرتحرك خود را از دست داد. ايشان در سالهاي طولانيِ دوران اختناق در شمار برجستگاني از حوزه ي علميه ي قم بودند كه در ميدانهاي گوناگون مبارزات حضور داشته و رنج تبعيد را به جان خريدند، و پس از پيروزي انقلاب از جمله ي روحانيون نامداري بودند كه نقشهاي مهمي در همه ي موارد حساس ايفاء نمودند. رحمت خدا بر ايشان باد. اينجانب اين مصيبت بزرگ را به حضرت بقيه الله ارواحنافداه و به مراجع عظام و علماي اعلام و فضلاء و طلاب حوزه ي مباركه و به عموم ملت ايران تسليت ميگويم. همچنين به خانواده ي مكرّم و آقازادگان ارجمند و ديگر بازماندگان و منسوبان ايشان عرض تسليت كرده، تسلّا و صبر آنان را از خداوند متعال مسألت مينمايم.
والسلام علي عبادالله الصالحين
سيّدعلي خامنه اي
۲۶/خرداد/۱۳۸۶
پيام تسليت رهبر معظم انقلاب در پي درگذشت آيت الله حاج ميرزا عبدالكريم حق شناس رحمة الله عليه
پيام تسليت رهبر معظم انقلاب در پي درگذشت آيت الله حاج ميرزا عبدالكريم حق شناس رحمة الله عليه
بسم الله الرحمن الرحيم درگذشت عالم رباني و اخلاقي مرحوم آيت الله آقاي حاج ميرزا عبدالكريم حق شناس رحمة الله عليه را به بازماندگان محترم و ارادتمندان ايشان تسليت عرض ميكنم. اين روحاني پرهيزكار و پاك نهاد بخاطر تربيت جوانهاي مؤمن و معرفت جوي در طول دهها سال، حق بزرگي بر گردن همه ي مشتاقان معارف اسلامي دارد و اميد است بركات ناشي از نفس پاك و مؤثر ايشان همواره مستدام گردد. خداوند روح مطهر او را با اوليائش محشور فرمايد.
سيدعلي
خامنه اي
۲/مرداد/۱۳۸۶
پيام تسليت رهبر معظم انقلاب در پي رحلت آيت الله حاج ميرزا علي مشكيني اعلي اله مقامه
پيام تسليت رهبر معظم انقلاب در پي رحلت آيت الله حاج ميرزا علي مشكيني اعلي اله مقامه بسم الله الرحمن الرحيم
انالله و انا اليه راجعون رحلت فقيه مجاهد و پارسا حضرت آيت الله آقاي حاج ميرزا علي مشكيني اعلي اله مقامه موجب تأسف و تأثر شديد اينجانب گرديد. اين روحاني عاليقدر از جمله ي شخصيتهاي نادري بود كه در سراسر عمر با بركت و در مراحل گوناگون زندگي نوراني خويش منشأ بركات فراوان براي حوزه ي علميه و مردم مؤمن و اسوه ي اخلاقي و عملي براي شاگردان و ارادتمندان خود بود. در دوران طاغوت جزو پيشگامان نهضت اسلامي و در دوران جمهوري اسلامي در شمار مجاهدان واقعي و معلم اخلاص و پرهيزگاري و پارسائي محسوب ميگشت. رفتار و عمل او بيش از بيان شيرين و رسايش، دعوت كننده ي به ايمان و پارسائي و حق طلبي و حقگوئي بود. جايگاه رفيع او در نظام جمهوري اسلامي و رياست مجلس خبرگان رهبري از آغاز تشكيل اين مجلس كه نشانه ي حرمت و مكانت او در چشم نخبگان و علماي بزرگ و اساتيد مبرّز روحاني كشور است، هرگز نتوانست در تواضع و فروتني او يا در زندگي زاهدانه و دامن پاك او كمترين خدشه ئي وارد آورد. او جامع علم و عمل، و جهاد و زُهد، و تشخيص و سلوك صائب و مستقيم و بدون انحراف بود. فقدان اين عالم رباني و اين روحاني جليل القدر، ضايعه ئي بزرگ است. از خداوند متعال علوّ درجات و مغفرت و رحمت واسعه اش را براي روح مطهر ايشان مسألت ميكنم و به ملت
ايران و حوزههاي علميه و مراجع عظام و علماي اعلام بويژه به خاندان مكرم و بازماندگان محترم و همه ي ارادتمندان و شاگردان ايشان تسليت عرض ميكنم. والسلام عليه و رحمه اله و بركاته
سيدعلي خامنه اي
۸/مرداد/۱۳۸۶
پيام تسليت به مناسبت درگذشت تأسف بار جناب آقاي حاج شيخ محمد حسين بهجتي (شفق)
پيام تسليت به مناسبت درگذشت تأسف بار جناب آقاي حاج شيخ محمد حسين بهجتي (شفق)
بسم الله الرحمن الرحيم درگذشت تأسف بار دوست ديرين عزيز جناب حجت الاسلام و المسلمين آقاي حاج شيخ محمد حسين بهجتي (شفق) رحمة الله عليه را به خاندان مكرّم و دوستان و ارادتمندان آن مرحوم صميمانه تسليت عرض ميكنم. ايشان عالمي پرهيزگار، و اديبي فرزانه، و شاعري بلند آوازه، و انساني وارسته بودند و فِقدان ايشان براي كساني كه با فضائل و مكارم اخلاقي آن بزرگوار آشنايي داشتند دردآور و تأسف انگيز است. از خداوند متعال علوّ درجات براي آن فقيد عزيز و صبر جزيل براي بازماندگان مكرّمش مسألت ميكنم.
سيّدعلي خامنه اي
۳۱/مرداد/۱۳۸۶
پيام تسليت درگذشت حجة الاسلام و المسلمين حاج ميرزا مرتضي بني فضل رحمة الله عليه
پيام تسليت درگذشت حجة الاسلام و المسلمين حاج ميرزا مرتضي بني فضل رحمة الله عليه
بسم الله الرحمن الرحيم درگذشت عالم خدمتگزار مرحوم مغفور حجة الاسلام و المسلمين آقاي حاج ميرزا مرتضي بني فضل رحمة الله عليه را به عموم ارادتمندان آن بزرگوار بخصوص مردم غيور و مؤمن تبريز و نيز به خانواده ي مكرّم و فرزندان محترم ايشان صميمانه تسليت ميگويم. آن عالم روشن بين از جمله ي اوّلين پيوستگان به نهضت عظيم امام راحل و از وفاداران صميمي انقلاب و نظام جمهوري اسلامي بودند و خدمات علمي و اجتماعي ايشان در همه ي اين دوران در نزد خداي متعال مأجور و مشكور است. انشاءالله. از خداوند متعال علو درجات آن مرحوم و اجر بازماندگان را مسألت مينمايم.
سيد علي خامنه اي
۱۱/ شهريور/۱۳۸۶
.......:
#پیامهای مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۱۰- دلیل عدم مذاکره ی مستقیم با آمریکا آیا عدم مذاکره ی ما با آمریکا به خاطر ضعف ما در گفتگوهای دیپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۱- دلیل عدم برخورد قاطع با اشرافیگری برخی مقامات ، و عدم بررسی اموال مسئولان
سؤال اوّلی که کردند این است راجع به دادگاه روحانیّت است که من چون پاسخ دادهام این سؤال را تکرار نمی کنم. سؤال دوّم:
چه دلیلی وجود دارد که با اشرافیگریِ ایجاد شده در بسیاری از مقامات کشوری، برخورد قاطع صورت نمیگیرد؟ چرا اصل قانون اساسی در مورد بررسی اموالِ اشخاص حکومتی به طور دقیق اجرا نمیشود؟
البتّه اینکه اموال مسؤولین کشور را به طور دقیق رسیدگی کنند، اینجور چیزی در قانون اساسی نیست؛ فقط در مورد تعدادی از مقامات - مثل رهبری، مثل ریاست جمهوری، مثل رئیس قوّه ی قضائیّه، مثل بعضیهای دیگر - هست که اینها اوّلِ مسؤولیّتشان باید گزارش موجودی مال خودشان را بدهند که ما چه داریم؛ از مسؤولیّت هم که کنار رفتند، باز بایستی صورت موجودی شان را بدهند تا معلوم شود در این مدّت چه چیزی اضافه کرده اند. آنچه که در قانون اساسی هست، این است. البتّه این هم اجرا میشود. بنده خودم به مناسبت ریاست جمهوری و پایانش و مسؤولیّت بعدی، بارها این ورقه را پر کردم، فرستادم برای قوّه ی قضائیّه، و دیگران
هم این کار را میکنند. منتها این سؤال راجع به اشرافیت، بسیار سؤال درستی است. اگر واقعاً من احساس کنم که این سؤال، این مطالبه، این گرایش در مجموعه ی جوانهای دانشجو هست، حقیقتاً خدا را شکر خواهم کرد. شما بدانید گرایش اشرافیگری اوّلاً آن چیزی نیست که بشود با قانون و با دادگاه و با بازجویی علاجش کرد؛ این خیلی سخت تر از این حرفهاست؛ این از جمله ی مقولاتی است که بایستی فضای عمومی کشور آن را دفع کند؛ بایستی احساسات مردم، خواست مردم و به تعبیر رساتر، فرهنگ عمومی مردم این را دفع کند تا این مسئله علاج بشود. آن کسانی که گرایش به اشرافیگری دارند، دلشان لک میزند برای زندگی اشرافی، خوردن و پوشیدن و زندگی کردن و مشی کردن به سبک اشراف و دور از زندگی متوسّط مردم. آنهایی که عاشق این هستند، یکی از کارهایی که میکنند، این است که این دید و ذهنیّت را در مردم به وجود بیاورند که این چیز خوبی است؛ تبدیل بشود به ارزش؛ کمااینکه قبل از انقلاب اینجوری بود. قبل از انقلاب، مسؤولین حکومت، هرچه با تشریفات و جاه و جلال و تکبّر و تفرعن و لباسهای فاخر بیشتر ظاهر میشدند، یک عدّه ای از عوام مردم بیشتر خوششان میآمد. فرهنگ عمومی را اینجوری شکل داده بودند. بعد از انقلاب به عکس شد. لذا کسانی هم که اهل کارهای اشرافیگری بودند، از ترس گرایش مردم، اجتناب میکردند. بتدریج کار را میخواهند بعکس کنند. به نظر من اشرافیگری برای یک کشور آفت است، برای مسؤولان آفت مضاعف است؛ برای خاطر اینکه اشراف عالم از مال خودشان - حالا حلال و حرامش به عهده ی خودشان - خرج میکنند، اشرافیگری میکنند؛ امّا اگر مسؤولان اشرافیگری کنند، از مال مردم دارند خرج میکنند؛ مال خودشان که نیست. با احساس عمومی مردم، با ترویج این فکر، با نوشتن، با گفتن، اینها درست خواهد شد. این باید تبدیل به یک فرهنگ بشود؛ کاری نیست که به صورت دادگاه و محاکمه و دادگاه ویژه و از این چیزها بشود درستش کرد.
#پاسخ پرسشهای دانشجویان
✍مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کتاب صوتی "روزگار قائم مقامی"
( نگاهی نو به پیشینه و پیامدهای قائم مقامی آقای حسینعلی منتظری)
#روزگار_قائم_مقامی
🕌در محضر امام روح الله (۲۰)
💠 ارزش مقامات ما در خدمتگزاری به مردم است
📌امام خمینی (ره):
ارزش آقای رجایی، ارزش آقای باهنر، ارزش آقای بهشتی و ارزش این ائمه جمعه مظلوم ما به این نبود که یک- مثلًا- دستگاهی دارد،ارزششان به این بود که «خودی» بودند، با مردم بودند، برای مردم خدمت میکردند، مردم احساس کرده بودند که اینها برای آنها دارند خدمت میکنند.
📚صحیفه نور؛ جلد ۱۶؛ صفحه ۲۶۷
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
Page024.mp3
796.9K
📚ترتیل قرآن کریم صفحه۲۴
💐قاری قرآن ؛ سعدالغامدی
ص ۲۴.opus
1.9M
🌷بسْمِ اللَّهِ الـرَّحْمَنِ الـرَّحِيمِ
«ترجَمِـہ تَحْتُ اللّـ؋ظےقرآن کَریم»
🌟مترجم:آقای کریم بخشایش
✅#ترجمه_قرآن_صفحه۲۴
✅سوره مبارکه #بقره
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
يوسف (ع) متن حديث يوسف عليه السلام الصدوق قال: حدّثنا المظفّر بن جعفر بن المظفّر العلوى السمرقندى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يوشع (ع)
متن حديث
يُوشَع عليه السلام ۱- الكلينى عن علىّ بن محمّد عن محمّد بن
جمهور عن أحمد بن الحسين عن أبيه عن إسماعيل بن محمّد عن محمّد بن سنان قال: كنت عند الرضا عليه السلام فقال لي: يا محمّد إنّه كان فى زمن بنى اسرائيل أربعة نفر من المؤمنين فأتي واحد منهم الثلاثة و هم مجتمعون فى منزل أحدهم فى مناظرة بينهم فقرع الباب فخرج إليه الغلام، فقال: أين مولاك؟ فقال: ليس هو فى البيت فرجع الرجل و دخل الغلام إلي مولاه فقال له: من كان الّذى قرع الباب قال: كان فلان فقلت له: لستَ فى المنزل، فسكت و لم يكترث و لم يلم غلامه و لااغتمّ أحد منهم لرجوعه عن الباب و أقبلوا فى حديثهم، فلمّا كان من الغد بكّر إليهم الرجل فأصابهم و قدخرجوا يريدون ضيعة لبعضهم فسلّم عليهم و قال: أنا معكم؟ فقالوا له: نعم، و لم يعتذروا إليه و كان الرجل محتاجاً ضعيف الحال فلمّا كانوا فى بعض الطريق إذا غمامة قدأظلّتهم فظنّوا أنّه مطر فبادروا فلمّا استوت الغمامة علي رؤوسهم إذاً منادٍ ينادى من جوف الغمامة أيّتها النار خذيهم و أنا جبرئيل رسول الله. فإذاً نار من جوف الغمامة قداختطفت الثلاثة النفر و بقى الرجل مرعوباً يعجب ممّا نزل بالقوم و لايدرى ما السبب؟ فرجع إلي المدينة فلقي يوشع بن نون عليه السلام فأخبره الخبر و ما رأى و ما سمع، فقال يوشع بن نون عليه السلام: أما علمت أنّ الله سخط عليهم بعد أن كان عنهم راضياً و ذلك بفعلهم بك، فقال: و ما فعلهم بي؟ فحدّثه يوشع، فقال الرجل:
فأنا أجعلهم فى حلّ و أعفو عنهم قال: لو كان هذا قبل لنفعهم فأمّا الساعة فلا و عسى أن ينفعهم من بعد. ۲- علىّ بن موسي بن محمّد بن طاووس باسناده إلي سعد بن عبدالله من كتاب فضل الدعاء باسناده إلي الرضا عليه السلام قال: وجد رجل من الصحابة صحيفة فأتي بها رسول الله صلّي الله عليه و آله فنادي الصلاة جامعة فما تخلّف أحد ذكر و لاانثى فرقي المنبر فقرأها فإذا كتاب يوشع بن نون وصىّ موسي و أذّن فيها: و إن ربّكم لرؤوف رحيم ألا إنّ خير عباد الله التقىّ الحفىّ، و إنّ شرّ عباد الله المشار إليه بالأصابع، فمن أحبّ أن يكتال بالمكيال الأوفى و أن يؤدّى الحقوق الّتى أنعم الله بها عليه فليقل فى كلّ يوم: سبحان الله كما ينبغى للّه و الحمد للّه كما ينبغى للّه و لاإله إلّا الله كما ينبغى للّه و لاحول و لاقوّة إلّا بالله و صلّي الله علي محمّد و علي أهل بيت النبىّ الأمّى و علي جميع المرسلين و النبيّين حتّي يرضى الله. و نزل رسول الله صلّي الله عليه و آله و قدألحّوا فى الدعاء فصبر هنيئة، ثمّ رقي المنبر، فقال: من أحبّ أن يعلو ثناؤه علي ثناء المجاهدين فليقل هذا القول فى كلّ يوم و إن كانت له حاجة قضيت، أو عدوّ كُبِت، أو دين قُضي، أو كرب كشف و خرق كلامه السماوات حتّي يكتب فى اللوح المحفوظ.
يوشع (ع) ۱- كليني از علي بن محمد، از محمد بن جمهور، از احمد بن
حسين، از پدرش، از اسماعيل بن محمد، از محمد بن سنان نقل كرده كه گويد: نزد امام رضا (ع) بودم كه حضرتش به من فرمود: اي محمد در روزگار بني اسرائيل چهار مؤمن بودند يكي از آنها نزد سه تن ديگر كه در منزل يكي از خود به مناظره نشسته بودند، آمد در را كوبيد و غلام بيرون آمد، گفت: مولايت كجاست؟ او پاسخ داد: در خانه نيست، مرد بازگشتن و غلام به حضور مولاي خود رسيد، به او گفته شد: چه كسي در زد؟ غلام گفت: فلاني، و من به او گفتم: شما در خانه نيستي، صاحب خانه سكوت كرد و بي اعتنا به موضوع غلام را نكوهش نكرد، هيچ يك از آنان نيز از بازگشت دوست خود از جلو در غمزده و اندوهگين نشد و به گفتگوي خود ادامه دادند، صبحِ فردا همان مرد آنان را در حال خارج شدن از خانه براي خريد چيزي ديد پس بر ايشان سلام كرد و گفت: من با شمايم و آنان گفتند: آري و از او عذر نخواستند، آن شخص نيازمند و پريشان حال بود، در راه به ناگاه ابري بر ايشان سايه افكند و گمان بردند باراني است و به سرعت خود افزودند و چون ابر روي سرشان قرار گرفت، مناديي از درون ابر به خود خواندشان كه اي آتش آنان را برگير كه من جبرئيل فرستاده خدايم، پس آتشي از درون ابر هر دو تن را
در ربود، و آن شخص وحشت زده و متعجّب از آنچه بر سر همراهان آمده بود، ماند و علت را نمي دانست، به شهر بازگشت يوشع بن نون (ع) را ديد و او را از آنچه ديده بود خبر داد، يوشع بن نون (ع) گفت: آيا ميداني خدا به خاطر رفتارشان با تو بر ايشان خشم گرفته است در حالي كه پيشتر از آنان راضي بود؟! گفت: چه كاري؟ آنگاه يوشع ماجرا را باز گفت، مرد گفت: من آنان را حلال نموده و ايشان را ميبخشم، يوشع گفت: اگر اين كار پيشتر بود به قطع آنان را سودي ميبخشيد اما اكنون نه و اميد است از اين به بعد براي شان مفيد باشد۱.
۲- علي بن موسي بن محمد بن طاووس به إسناد خود تا سعد بن عبدالله از كتاب فضل الدعاء و به إسناد آن تا امام رضا (ع) گويد كه آن حضرت فرمود: كسي از اصحاب صحيفه اي يافت، آن را نزد پيامبر خدا (ص) آورد و حضرتش همه را به نماز خواند، هيچ كس از زن و مرد در خانه نماند [ و همگان در مسجد حاضر آمدند ] آنگاه حضرت بر منبر بالا رفت و آن صحيفه را خواند: كتاب يوشع بن نون وصيّ موسي كه به او اجازه داده: و براستي پروردگارتان رئوف و رحيم است آگاه باشيد برترين بندگان خدا پروا پيشه پنهان است و بدترين بندگان خدا،
آن كه با انگشتان او را نشان دهند، پس هر كه دوست دارد با پيمانه كامل و پر براي او پيمانه كنند و حقوق نعمتهايي را كه خدا به او داده است أدا نمايد، در هر روز بگويد: (سبحان الله كما ينبغي لله، و الحمد لله كما ينبغي لله، و لا إله إلا الله كما ينبغي لله و لاحول و لا قوّه إلا بالله و صلّي الله علي محمد و علي أهل بيت النبيّ الامّي و علي جميع المرسلين و النبييّن حتي يرضي الله) (منزّه است خداوند آن گونه كه شايسته اوست، و ستايش از آن اوست آن گونه كه شايسته اوست، و هيچ معبودي جز او نيست آن گونه كه شايسته اوست، و هيچ نيرو و تواني جز به او نيست، و خداوند بر محمد و خاندان آن پيامبر امّي و بر همه فرستادگان و پيامبران درود فرستد تا او راضي باشد) پس پيامبر (ص) از منبر فرود آمد و مردم بر دعا اصرار نمودند، اندكي صبر كرد و بار ديگر بر منبر فراز آمد و فرمود: هر كه دوست دارد ثناي او بر ثناي مجاهدان برتر آيد هر روز اين سخن را بگويد و اگر حاجتي دارد، برآورده شود، يا دشمني سركوب، يا قرضي أدا، يا مصيبتي زايل گردد، و كلامش آسمانها را بشكافد تا آن كه در لوح محفوظ ثبت شود۲.
منبع حديث
۱- أصول كافى ۲/ ۳۶۴. ۲- مهج الدعوات ۳۰۹.
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
❇️ تدریس کتاب #حقوق_زن_در_اسلام ❇️ ( جلسه 3 کتاب نظام حقوق زن در اسلام) 💠 ادامه بحث عقد موقت 🎤 ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرح مطالعاتی کتب شهید مطهری 46.mp3
5.06M
❇️ تدریس کتاب #حقوق_زن_در_اسلام
❇️ ( جلسه 4 کتاب نظام حقوق زن در اسلام) 💠 اسلام عقد موقت را برای چه افرادی آورده؟
🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر علوم حدیث و تاریخ
👌 کتب شهید مطهری، راهی عالی برای قوی شدن
ایات مهدوی 9.mp3
3.41M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 9
❇️جلسه نهم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
در محراب اسارت.pdf
451.1K
✨💢
💢✨
✨💢
💢✨
📘در محراب اسارت
📇نویسنده : اصغر زاغیان
💎 . . . گزیده ای از کتاب . . .💎
با شروع جنگ، ارتش، سپاه، بسیج مردمی و پیشاپیش آنان حوزه های علمیه، علما و روحانیون، آماده دفاع از اسلام و کشور گردیده و به سوی دشمن، یورش برده و حماسه ها آفریدند عده ای به فیض شهادت رسیدند، تعدادی مجروح گشته و شماری هم به دست دشمن به اسارت درآمدند که خود ماجرایی شگفت و عبرت آموز دارد.
این نوشته، گوشه ای از سرگذشت فداکارانه آزادگان است و می توان آن را ((دفاع دوّم)) نامید.
@zandahlm1357