#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۱۶- نظر مقام معظّم رهبری درباره ی دفاع بدِ برخی از ولایت فقیه آیا به نظر حضرتعالی، گاهی از ولایت، ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۸- در دیدار دانشجویان دانشگاه امیرکبیر و پاسخ به پرسشهای آنان (۱): ۱۳۷۹/۱۲/۰۹
۱- سخنان رهبری در شروع جلسه
خب، یک تعداد سؤال یقیناً شما دارید که هنوز برای من چیزی نیاورده اند. بعضی از سؤالها هست که دانشجو و غیردانشجو با نامه و چه از من میکنند. چند تا از این سؤالها را من یادداشت کرده ام؛ تا سؤالهای شما را جمع کنند بیاورند؛ من اینها را مطرح کنم. احتمالاً بعضی از سؤالهای شما مربوط به همین چیزهائی که از من سؤال هم میشود هست. یک سؤال این است:
۲- نظر مقام معظّم رهبری درباره ی مطبوعات و برخورد قضایی با آنها
«نظر شما درباره ی نشریات و مطبوعات چیست؟ آیا نحوه ی برخورد قضائی را تأیید میکنید؟ »
این را از من خیلی میپرسند. پاسخ من این است: من مطبوعات را یک پدیده ی ضروری و لازم و اجتناب ناپذیر برای جامعه ی خودمان و هر جامعه ای که بخواهد خوب زندگی کند، میدانم. برای مطبوعات هم من سه وظیفه ی عمده قائلم: وظیفه ی نقد و نظارت، وظیفه ی اطّلاع رسانیِ صادقانه و شفاف، وظیفه ی تبادل آراء و افکار - طرح افکار گوناگون و آراء مختلف در جامعه - معتقدم آزادی قلم و بیان، حق مسلّم مردم و حق مسلّم مطبوعات است. در این هم هیچ تردیدی ندارم - و این جزو اصول مصرّحه ی قانون اساسی است. معتقدم اگر جامعه ای مطبوعات آزاد را، مطبوعات دارای رشد را، قلمهای آزاد و فهمیده را از دست بدهد، یکجا خیلی چیزهای دیگر را هم از دست خواهد داد. وجود مطبوعات آزاد، یکی از نشانههای رشد یک ملّت و حقیقتاً خودش هم مایه ی رشد است؛ یعنی رشد و آزادگی یک ملّت آن را به وجود میآورد، آن هم به نوبه ی خود میتواند رشد یک ملّت را افزایش بدهد. البتّه معتقدم در کنار این ارزش،
ارزشها و حقایق دیگری هم هست که با آزادی مطبوعات و آزادی قلم، آن ارزشها هم نباید پامال بشود. هنر بزرگ این است که یک کسی بتواند هم آزادی را حفظ کند، هم حقیقت را؛ هم مطبوعات آزاد داشته باشد، هم آن آسیبها دامنش را نگیرد. باید اینجوری مشی کرد.
و امّا در مورد برخورد قضائی. من باید عرض کنم در کار دادگاه و حکم قضائی، هیچ کس - که این «هیچ کس» شامل بنده هم میشود - نه حق دارد دخالت کند، و نه دخالت میکند. قاضی باید بتواند آزادانه تصمیم بگیرد. علیه قاضی و لَه قاضی نباید فشاری وجود داشته باشد. علیه این حکم یا آن حکم نباید فشاری وجود داشته باشد. علیه قاضی نباید جوسازی بشود. قاضی باید بتواند فارغ از فشار جو، طبق قانون، آنچه را که به نظر خودش حکم میرسد، صادر کند. بنابراین نباید دخالت بشود. و تا آنجایی که من اطّلاع دارم، در کار این دادگاههایی که مربوط به نشریات بوده، دخالتی هم نشده. خبرهایی دادند از وجود حکمهایی، بعد هم آن خبرها به اطّلاع همه رسید. این در مورد اینکه اگر مورد خاصّی در نظر است.
امّا اصل نظارت بر مطبوعات. اگر کسی این را سؤال کند، من نظرم را عرض میکنم. من معتقدم نظارت بر مطبوعات یک وظیفه است، یک کار لازم است؛ این مُرّ قانون اساسی و قانون مطبوعات و قانون عادی هم هست؛ باید نظارت بشود. بدون نظارت، یقیناً خواستهها و مصالح ملّی از مطبوعات تأمین نخواهد شد. بعضیها خیال میکنند افکار عمومی، یک منطقه ی آزاد و بی قید و بندی است که هر کار خواستند، با افکار عمومی بکنند. افکار عمومی موش آزمایشگاهی نیست که هر کس هر کار خواست، بتواند با آن بکند. انسان با تحلیلهای غلط، با شایعه سازی، با تهمت، با دروغ، ایمان مردم را، عواطف مردم را، باورهای مردم را، مقدّسات مردم را آسیب بزند؛ این که درست نیست. نظارت لازم است تا این کارها نشود؛ این یک وظیفه است. اگر این کار انجام نگیرد، جای سؤال دارد که چرا انجام نمیگیرد.
موظّف کیست؟ در درجه ی اوّل دستگاههای دولتی، و بعد دستگاههای قضائی. اگر دستگاههای دولتی وظیفه شان را انجام بدهند، نوبت به دستگاه قضائی نمیرسد. اگر چنانچه آنها به هر دلیلی نتوانستند کاری را که بر عهده ی آنهاست، انجام بدهند، قاضی باید وارد میدان بشود. قاضی هم مثل داور است. از قاضی نباید انتظار داشت که حکم نکند. یک داور در میدان ورزش، به بازیکن خطاکار تذکّر میدهد، اخطار میکند؛ اگر تذکّر فایده ای نکرد، کارت زرد به او نشان میدهد؛ اگر فایده نکرد، کارت قرمز نشان میدهد. بنابراین از قاضی هیچ نباید شِکوه داشت. آن کسی که غیر مسؤولانه میخواهد هدایت افکار مردم را به دست بگیرد، او صلاحیّت این کار را ندارد. افکار عمومی با مطبوعات باید هدایت بشوند. اگر کسی بخواهد غیر مسؤولانه و خدای نکرده مغرضانه این هدایت را در دست بگیرد، یقیناً خطا خواهد کرد. هیچ کس به راننده ی مست و خواب آلوده اجازه ی رانندگی نمیدهد؛ اگر اجازه ی رانندگی هم بدهند، شما سوار ماشینش نمیشوید.
آن کسی که قلم به دست میگیرد، باید تقوا، صداقت، عفاف و انصاف نسبت به دیگران، جزو طبیعت ثانوی اش بشود. ما در صحبتی که سال گذشته یا اوائل امسال کردیم، گفتیم که بعضی از روزنامهها پایگاه دشمنند. بعضیها تعجّب کردند. من اخیراً شنیدم که اسناد سازمان سیا نسبت به نقش این سازمان در مطبوعاتِ قبل از بیست و هشت مرداد منتشر شده. البتّه من خودم ندیدم؛ امّا آنچه که نقل کردند، خیلی جالب است؛ نشان میدهد که چه روزنامههایی با پول، با هدایت، با تغذیه از طرف سازمان سیا، برای زمینه سازی کودتای بیست و هشت مرداد در همین تهران پخش میشد و انجام میگرفت. البتّه در جاهای دیگر هم نمونه هایش را دیده ایم.
در شیلی، در دوران سالوادور آلنده، یکی از نقشهای مهم را روزنامهها داشتند؛ برای اینکه حکومتِ دو ساله ی سالوادور آلنده را ناموفّق جلوه دهند، تمام افکار را علیه اش بسیج کنند و بالاخره آن بلا را سرش در بیاورند. البتّه آن روز
کسی اعتراف نکرد، امّا بعد همه فهمیدند که چه کسانی بودند و آنهایی که سر کار آمدند، انگیزه هاشان چه بود، از کجا دستور گرفته بودند؛ آنهایی که زمینه سازی کردند، چه کسانی بودند. نمیشود صبر کرد تا فاجعه اتّفاق بیفتد، بعد کشفش بکنیم. امروز باید با چشم باز حرکت کرد.
#پاسخ پرسشهای دانشجویان
✍مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کتاب صوتی "روزگار قائم مقامی"
( نگاهی نو به پیشینه و پیامدهای قائم مقامی آقای حسینعلی منتظری)
#روزگار_قائم_مقامی
🕌در محضر امام روح الله (۲۶)
📌امام خمینی (ره):
اگر چنانچه بعد از پیروزی، خدای نخواسته کسانی بخواهند اخلال بکنند و در بین شما یک خلافی ایجاد بکنند، بدانید که این یک دستی است که از امریکا دراز شده است، تا اینجا هم آمده است. باید بیدار باشید، باید هوشیار باشید که نباید ما دشمن را خوار و ضعیف بشماریم. ما باید هر روز هوشیار و بیدار باشیم که این دشمنانی که هستند.
📚 ۱۶ اردیبهشت ۱۳۶۴
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
Page030.mp3
779.1K
📚ترتیل قرآن کریم صفحه۳۰
💐قاری قرآن ؛ سعدالغامدی
ص ۳۰.opus
1.98M
🌷بسْمِ اللَّهِ الـرَّحْمَنِ الـرَّحِيمِ
«ترجَمِـہ تَحْتُ اللّـ؋ظےقرآن کَریم»
🌟مترجم:آقای کریم بخشایش
✅#ترجمه_قرآن_صفحه۳۰
✅سوره مبارکه #بقره
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
در حمد خداوند بر نعمتها متن حديث در حمد خداوند بر نعمتها اَلْحَمْدُ لِلّهِ الّذى حَفِظَ مِنّا ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در دفع شر دشمنان
متن حديث
در دفع شر دشمنان اللّهمّ بِكَ اَسْتَفْتِحُ، وَ بِكَ اَسْتَنْجِحُ، وَ بِمُحَمّدٍ صلّي الله عَلَيْهِ وَ آلِهِ اَتَوَجّهُ، اللّهمّ سَهّلْ لى حُزُونَتَهُ وَ كُلّ حُزُونَةٍ، وَ ذَلّلْ لى صُعُوبَتَهُ وَ كُلّ صُعُوبَةٍ، وَ اكْفِنى مَؤوُنَتَهُ وَ كُلّ مَؤوُنَةٍ. وَ ارْزُقْنى مَعْروُفَهُ وَ وُدّهُ، وَ اصْرِفْ عَنّى ضَرَّهُ وَ مَعَرّتَهُ، اِنّكَ تَمْحوُ ما تَشاءُ وَ تُثْبِتُ وَ عِنْدَكَ اُمّ الْكِتابِ، اَلا اِنّ اَوْلِياءَ الله لاخَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ. اِنّا رُسُلُ رَبّكَ لَنْ يَصِلُوا اِلَيْكَ، طه حم لايُبْصِرُونَ، وَ جَعَلْنا فى اَعْناقِهِمْ اَغْلالاً فَهِىَ إلي الْاَذْقانِ فَهُمْ مُقْمَحُونَ، وَ جَعَلْنا مِنْ بَيْنِ اَيْديهِمْ سَدّاً، وَ مِنْ خَلْفِهِمْ سَدّاً فَاَغْشَيْناهُمْ فَهُمْ لايُبْصِرُونَ. اُولئِكَ الّذينَ طَبَعَ الله علي قُلُوبِهِمْ وَ سَمْعِهِمْ وَ اَبْصارِهِمْ، وَ اُولئِكَ هُمُ الْغافِلُونَ، لاجَرَمَ اَنّ الله يَعْلَمُ مَا يُسِرّونَ وَ ما يُعْلِنُونَ، فَسَيَكْفيكَهُمُ الله وَ هُوَ السّميعُ الْعَليمُ، وَ تَريهُمْ يَنْظُرُونَ اِلَيْكَ وَ هُمْ لايُبْصِرُونَ. صُمّ بُكْمٌ عُمْىٌ فَهُمْ لايَرْجِعُونَ، طسم تِلْكَ آياتُ الْكِتابِ
الْمُبينِ، لَعَلّكَ باخِعٌ نَفْسَكَ إلّا يَكُونُوا مُؤْمِنينَ، اِنْ نَشَا نُنَزّلْ عَلَيْهِمْ مِنَ السّماءِ آيَةً، فَظَلّتْ اَعْناقُهُمْ لَها خاضِعينَ. اللّهمّ اِنّى اَسْأَلُكَ بِالْعَيْنِ الّتى لاتَنامُ، وَ بِالْعِزّ الّذى لايُرامُ، وَ بِالْمُلْكِ الّذى لايُضامُ، وَ بِالنّورِ الّذى لايُطْفئ، وَ بِالْوَجْهِ الّذى لايَبْلي، وَ بِالْحَياةِ الّذى لاتَمُوتُ، وَ بِالصّمَدِيّةِ الّتى لاتُقْهَرُ، وَ بِالدّيْمُومِيّةِ الّتى لاتَقنى و بالاسم الّذى لايردّ و بالربوبيّة الّتى لاتُسْتَذَلّ، اَنْ تُصََلّى علي مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمّدٍ، وَ اَنْ تَفْعَلَ بى كَذا وَ كَذا.
در دفع غم و اندوه
متن حديث
در دفع غم و اندوه اللّهمّ اَنْتَ ثِقَتى فى كُلّ كَرْبٍ، وَ اَنْتَ رَجائى فى كُلّ شِدّةٍ، وَ اَنْتَ لى فى كُلّ اَمْرٍ نَزَلَ بى ثِقَة وَ عُدّة، كَمْ مِنْ كَرْبٍ يَضْعُفُ عَنْهُ الْفُؤادُ، وَ تَقِلّ فيهِ الْحيلَةُ، وَ تَعْيى فيهِ الْاُمُورُ، وَ يَخْذُلُ فيهِ الْبَعيدُ وَ الْقَريبُ وَ الصّدّيقُ وَ يَشْمتُ فيهِ الْعَدُوّ، أنْزَلْتُهُ بِكَ وَ شَكَوْتُهُ اِلَيْكَ، راغِباً اِلَيْكَ فيهِ عَمّنْ سِواكَ، فَفَرّجْتَهُ وَ كَشَفْتَهُ وَ كَفَيْتَنيهِ. فَاَنْتَ وَلِىّ كُلّ نِعْمَةٍ، وَ صاحِبُ كُلّ حاجَةٍ، وَ مُنْتَهى كُلّ رَغْبَةٍ، فَلَكَ الْحَمْدُ كَثيراً، وَ لَكَ الْمَنّ فاضِلاً، بِنِعْمَتِكَ تَتِمّ الصّالِحاتُ. يا مَعْرُوفاً بِالْمَعْرُوفِ مَعْرُوفٌ، وَ يا مَنْ هُوَ بِالْمَعْرُوفِ مَوْصُوفٌ، اَنِلْنى مِنْ مَعْرُوفِكَ مَعْرُوفاً تُغْنينى بِهِ عَنْ مَعْروُفِ مَنْ سِواكَ، بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ.
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
❇️ تدریس کتاب #حقوق_زن_در_اسلام ❇️ ( جلسه 9 کتاب نظام حقوق زن در اسلام) 💠 اسلام و تغییر زمان ، مخا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرح مطالعاتی شهید مطهری 52.mp3
5.13M
❇️ تدریس کتاب #حقوق_زن_در_اسلام
❇️ ( جلسه 10 کتاب نظام حقوق زن در اسلام) 💠 نظر اسلام درباره زن
🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر علوم حدیث و تاریخ
👌 کتب شهید مطهری، راهی عالی برای قوی شدن
ایات مهدوی 15.mp3
2.81M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 15
❇️جلسه پانزدهم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 سرود آوای باران
👈 ویژه دفاع مقدس و شهیدان
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
محدودیت عمر در دنیا قوله علیه السلام: وَ لاَ یُعَمَّرُ فِی الدُّنْیَا مَنْ کَرِهَ لِقَاءَکَ. کرهت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علت مرگ
و تقدیر موت بین شما به واسطه آن است که تبدیل نمائیم امثال و ابدان و هیاکل صوری دنیوی شما را به مقتضای: « یَوْمَ تُبَدَّلُ الاْءَرْضُ غَیْرَ الاْءَرْضِ [۲] »، یعنی: تبدیل نشاه دنیوی به نشأه اخروی، و بدن طبیعی را به مثالی، کما قال تعالی: « أَ وَ لَمْ یَرَوْا أَنَّ اللَّهَ الَّذِی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الاْءَرْضَ قَادِرٌ عَلَی أَن یَخْلُقَ مِثْلَهُمْ وَ جَعَلَ لَهُمْ أَجَلاً لاَ رَیْبَ فِیهِ [۳] »، به این که خواصّ دنیویه را از ثقل و کثافت و قذارت و کسالت که از لوازم دار طبیعت است، از آنها گرفته، « وَ نُنشِئَکُمْ فِی مَا لاَ تَعْلَمُونَ [۴] »، و ذلک لایمکن إلاّ بتبدّل نشأتهم الدنیویة إلی نشأتهم الأخرویة التی هی أصفی و أخلص من هذه الخواصّ المذکورة، کما قال تعالی: « إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا [۵] »، لذا قال تعالی فی موضع آخر: « فَلاَ أُقْسِمُ بِرَبِّ الْمَشَارِقِ وَالْمَغارِبِ إِنَّا لَقادِرُونَ * عَلَی أَنْ نُّبَدِّلَ خَیْرًا مِّنْهُمْ وَ مَا نَحْنُ بِمَسْبُوقِینَ [۶] » که تبدیل به أحسن گرفتن بدن دنیوی کثیف که معدن آلام و اسقام و مُعرض نوائب است از ارواح اناسی، و انشاء آنها در ابدان برزخیه مثالیّه التی لایعلمونها حین کونهم فی الدنیا.
چنان که وارد است در اخبار ائّمه هُدی علیه السلام: « إذا قبضه اللّه إلیه صیّر تلک الروح
فی قالب کقالبه فی الدنیا، [ف]یأکلون و یشربون، فإذا قدم علیهم القادم عرفوه بتلک الصورة التی کانت فی الدنیا » [۱] .
و فی حدیث آخر: « أرواح المؤمنین علی صور أبدانهم، لو رأیته لقلتَ هذا فلان » [۲] .
و فی آخر: « أرواح المؤمنین فی روضة کهیئة الأجساد ». [۳]
----------
[۲]: ۲ - سوره مبارکه ابراهیم، آیه ۴۸.
[۳]: ۳ - سوره مبارکه اسراء، آیه ۹۹.
[۴]: ۴ - سوره مبارکه واقعه، آیه ۶۱.
[۵]: ۵ - سوره مبارکه احزاب، آیه ۳۳.
[۶]: ۶ - سوره مبارکه معارج، آیات ۴۰ و ۴۱.
[۱]: ۷ - الکافی، ج ۳، ص ۲۴۵ ؛ الأمالی، طوسی، ص ۴۱۸ ؛ بحارالأنوار، ج ۶، ص ۲۲۹.
[۲]: ۱ - بسنجید: التهذیب، ج ۱، ص ۴۶۶: « سألت أبا عبداللّه علیه السلام عن أرواح المؤمنین، فقال: فی الجنة علی صور أبدانهم، لو رأیته لقلت: فلان ».
[۳]: ۲ - بسنجید: الکافی، ج ۳، ص ۲۴۵: « انّا نتحدث عن أرواح المؤمنین... قال: فی روضة کهیئة الأجساد ».
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
استعداد موعظه کمیل ابن زیاد میگوید: امیر مؤمنان علی بن ابی طالب علیه السلام دست مرا گرفت و مرا به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرزوی مرگ
سلیمی میخواست در آرزویش بمیرم، آسانترین کار نزد من درخواست مرگ است.
تمنت سلیمی ان نموت بحبها
و اهون شی عندنا ما تمنت
پارسایی
یکی از دیگری شنید که میگوید: کجایند زاهدان در دنیا و راغبان در آخرت؟ به وی
گفت: کلام خود را عکس کن و دست بر هرکه میخواهی بگذار.
حزم
به مهلب گفته شد حزم چیست؟ گفت: فرو بردن غصهها تا وقت مناسب برسد.
تضرع
ابراهیم بن عبداللّٰه خراسانی گوید: سال حج هارون الرشید، با پدرم به حج رفتم. در عرفه هارون دست بلند کرده و میلرزید و میگریست و میگفت: پروردگارا تو تویی و من منم، من به گناه باز میگردم و تو به مغفرت...، پدرم به من گفت: فرزندم ببین جبار ارض چگونه به جبار آسمان تضرع میکند.
گویند
بخت آنم کو که خواب آلوده برخیزی شبی
نالهام بشناسی و گوش بفریادم کنی
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357