19 آبان 1402 - چند دقیقه برای تفکر - شبکه 4 - ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۲.mp3
26.52M
🔹 متافیزیک انقلاب و دیپلماسی داروینی
(دوگانه خداپرستان و کدخداپرستان)
نشست سیاست خارجی فاعل یا منفعل؟) - به احترام شهدای فلسطین- ۱۳۹۴
چند دقیقه برای تفکر
شبکه_چهار
📅 پخش: ۱۴۰۲/۰۸/۱۹
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 پویانمایی زیبای شهر موشکی 📼 قسمت ۸ : فریب بزرگ 🎞 🇮🇷 #کارتون #پویانمایی #انیمیشن @zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
46.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پویانمایی زیبای شهر موشکی
📼 قسمت ۹ : آقای سام هزینه بازسازی را می دهد
🎞
🇮🇷
#کارتون #پویانمایی #انیمیشن
@zandahlm1357
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجموعه کلیپ های روایتگری 👌
هر روز روایتی از شهدا بشنوید❤️
#روایتگری
شماره ۹
کاری از گروه راویان سردار شهید حاج عبد الحسین برونسی 🌹
مقدمه
زیارت نشان از محبت
انسان به فطرت خویش، دوستدار محبت است، از این رو به افراد خاصی علاقه مند میشود و به آنها عشق میورزد.
زیارت، بهترین نمونه بزرگ داشت و ارادت به آستان بزرگان دین است؛ زیرا بار سفر بستن و سختیهای سفر را تحمل کردن، نشان میدهد که عشق و محبت خالصانه، وجود زائر را فرا گرفته و او را مشتاق زیارت انسانی کامل کرده است.
جایگاه زیارت در اسلام
زیارت در اسلام به ویژه در فرهنگ غنی شیعه از جایگاه والایی برخوردار است. ائمه اطهار (علیهم السلام) پیروان خود را به زیارت دعوت کرده اند و به «زائر» وعده پاداش فراوان داده اند. [۱]
در اهمیت زیارت همین بس که در کتابهای شریف کافی و تهذیب که از کتب اربعه به شمار میروند فصلی مجزا به همین موضوع اختصاص داده شده است. [۱]
----------
[۱]: . جهت اطلاع رجوع شود به: کامل الزیارات، بحار الانوار مجلد ۹۷ و ۹۸ و ۹۹ طبع بیروت و موسوعۀ زیارات المعصومین (علیهم السلام) طبع شده در ۷ جلد اثر مؤسسه پیام امام هادی (علیه السلام).
[۱]: . الکافی جلد چهارم ابواب الزیارات صفحات ۵۴۸ - ۵۸۷ و تهذیب الاحکام جلد ششم کتاب الزیارات صفحات ۱ - ۱۱۱.
حکمت زیارت
زیارت، نشانه احترام به مقام والا و ارزشمند خاندان پیامبر:، پیروی از راه و ادامه دادن هدفهای شان، وفاداری به ولایت ایشان، زنده نگه داشتن نام، یاد، خاطره، فرهنگ و تعالیم آنان است.
امام رضا (علیه السلام) فرمودند:
«ان لکل امام عهداً فی عنق اولیائه و شیعته... ؛ هر امامی بر دوستان و شیعیانش عهدی دارد، و زیارت قبورشان از مصادیق تام وفای به عهد و حُسن ادای وظیفه به شمار میرود. لذا هر کس از روی رغبت و میل، به زیارت برود ایشان در قیامت شفیع او خواهند بود. » [۲]
اگر مردم در دوره زندگی پیامبر (صلی الله علیه و آله) برای طلب رحمت و مغفرت الهی به محضر ایشان میآمدند پس از شهادت نیز این ارتباط ادامه دارد، چنانکه در زیارت ایشان میخوانیم:
«و اذا لم الحقک حیا فقد قصدتک بعد موتک عالما ان حرمتک میتا کحرمتک حیا فکن لی لذلک عند الله شاهدا؛ اگر در زمان حیات شما موفق به دیدارتان نشدم، اکنون قصد زیارت شما کردهام و اعتقاد دارم که احترام نهادن به شما پس از مرگ، مانند زمان حیات تان است. پس نزد خدا بر احوال من شاهد باش. » [۱]
----------
[۲]: . الکافی ۴/۵۶۷؛ کامل الزیارات ۲۳۷؛ عیون اخبار الرضا (علیه السلام) ۲/۲۹۲؛ من لا یحضره الفقیه ۲/۵۷۷؛ تهذیب الاحکام ۶/۷۹؛ روضة الواعظین ۲۰۲؛ المزار المفید ۲۰۱؛ الفصول المهمه الحر العاملی ۳/۳۷۰؛ بحار الانوار ۹۷/۱۱۶؛ الوافی ۱۴/۱۳۳۲؛ مفاتیح الشرایع ۱/۳۹۴؛ الحدائق الناضره ۱۷/۴۳۳.
[۱]: . بحار الانوار ۹۷/۱۶۳؛ مناسک الحج الگلپایگانی ۱۹۷.
#هفتمین_زیارت
✍#فاطمه_سادات_درچه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
دوستی عارفی گوید: برادرت آن کسی است که دیدنش پیش از شنیدن سخنانش تو را به یاد خدا اندازد. از بخت ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تقوا
عارفی به استادش گفت: سفارش کاملی به من بفرما. گفت: تو را سفارش میکنم به سفارش پروردگار اول و آخر جهانیان که فرمود:... وَ لَقَدْ وَصَّیْنَا الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتٰابَ مِنْ قَبْلِکُمْ وَ إِیّٰاکُمْ أَنِ اتَّقُوا اللّٰهَ... [۱] و شکی نیست که خدای متعال به صلاح بندگان از همه آگاه تر است و رحمت و رأفت خدا از هرکس برتر است.
اگر در دنیا خصوصیتی برای بنده سزاوارتر و پر خیرتر و با ارزش تر و عبودیت آفرین تر از این خصلت یعنی تقوا وجود میداشت، خدا آن را بیان میکرد، و بندگانش را به آن سفارش میکرد. وقتی فقط تقوا آورده است، دانسته میشود که تقوا جامع هر نصیحت و ارشاد و بیدارباش و خیر و صلاح است.
شکر بیجا
حکیمی گوید: هرگاه کسی بدون اینکه از تو خیری ببیند تشکر کرد، بدان اگر کمکی کردی و به آخر نرساندی کفران میکند.
----------
[۱]: ۱) - نساء، ۱۳۱.
#کشکول_شیخ_بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مسیحی که به خانه بازگشت، دست از اسلام برداشت و دیگر پای به مسجد نگذاشت. [۱] آری اینگونه افراط و زیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۰- مدیریت در عبادت
تفسیر نماز » مدیریت در عبادت
مدیریت تنها در مسائل اجتماعی و اقتصادی و سیاسی نیست، بلکه امور عبادی نیز نیاز به مدیریت دارد. در مدیریت اصولی مطرح است: برنامه ریزی و طرح کار، گزینش نیروی کارآمد، انضباط و نظارت، تشویق و کنترل و امثال اینها. در عبادت نیز باید این اصول رعایت شود تا موجب رشد و کمال شود.
نماز یک طرح معیّن دارد، با تکبیر آغاز میشود و با سلام تمام. تعداد رکعات و رکوع و سجودش مشخّص است. اوقات انجام آن مخصوص، و جهت آن رو به قبله است.
امّا طرح تنها کافی نیست، اقامه و اجرای آن نیز نیاز به گزینشِ امام جماعتی جامع و جامعه نگر دارد. باید مردم را از طریق آداب و اخلاق و نظافت و نشاط به نماز و مسجد ترغیب و تشویق کرد. باید نظم و هماهنگی در صفوف جماعت و تبعیت از امام جماعت مراعات شود و به هر حال مدیریتی کامل را میطلبد تا به بهترین
نحو پیاده شود.
#تفسیر_نماز
✍محسن قرائتی
https://eitaa.com/zandahlm1357