فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کار جوانمردانه رونالدو
🔺در شرایطی که داور پنالتی اعلام کرد خود رونالدو به داور اعلام کرد برخوردی انجام نشده و داور هم پس از بازبینی صحنه پنالتی نگرفت.
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف سرباز زن اسرائیلی به خودزنی در حمله هفت اکُتبر!
🔺سرباز: «ممکن است شهرکنشینها هم آنجا باشند؟»
فرمانده: «نمیدانم. فقط شلیک کن!»
🔸 با بیرون آمدن این دست ویدئوها مشخص میشود که بخش عمدهای از تلفات در حمله هفت اکتبر ناشی از دستپاچگی و خود زنی اسرائیلیها بوده است.
🇵🇸 #طوفان_الاقصی
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پست چنا ورونی بازیگر، مدل، آهنگساز آمریکایی در مورد ترسهاش🤔
#خبر
@zandahlm1357
📸 عذرخواهی بیرانوند از کریستیانو رونالدو
🔺️سنگربان پرسپولیس بعد از بازی با النصر، با منتشر کردن پستی، از کریستیانو رونالدو بهخاطر مصدوم کردن او عذرخواهی کرد.
بیرانوند در این پست نوشت: امیدوارم که مشکلی برای تو به وجود نیامده باشد.
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یادآوری بیش از هفتاد و پنج سال جنایات رژیم صهیونیستی به مجری بیبیسی!
🔺«مصطفی البرغوثی» دبیرکل جنبش "ابتکار ملی" #فلسطین در واکنش به لفاظی مجری بیبیسی: 7 اکتبر اولین بار بود که یک گروه فلسطینی به صهیونیستها حمله میکرد اما آنها 75 سال بود که به ما حملهمیکردند.
🇵🇸 #طوفان_الاقصی
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلیل اینکه سلبریتی ها استوری تسلیت نمیذارن و براندازان از پروانه معصومی کینه به دل دارن
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وضعیت تولید محتوا در فضای مجازی
🔺پیگیری دادستان کل کشور یک دروغ آشکار در #فضای_مجازی را برملا کرد؛ مادر دروغگو در مورد شهریه فرزندش دروغ میگفت.
#خبر
@zandahlm1357
یکی از عوامل خفگی در اثر گازگرفتگی چیست؟🤔
از عوامل مهم خفگی در اثر گازگرفتگی؛ (لانه پرندگان در خروجی دودکش ها) قبل از روشن کردن اولیه چک کنید.
انتشار شما شاید یک خانواده را از یک خطر بزرگ نجات دهد🙏
ارسالی از مخاطب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خواجه_عبد_الله_انصاری
🔹الهی آتش یافت با نور شناخت آمیختی و از باغ وصال نسیم قرب بر انگیختی با آتش دوستی آب گل سوختی تا دیدهٔ عارف را دیدار خود آموختی.
🔹الهی عنایت تو کوه است و فضل تو دریا، کوه کی فرسود و دریا کی کاست، عنایت تو کی جست و فضل تو کی وا خواست، پس شادی یکی است که دوست یکتاست.
🔹الهی از کَرَم تو همین چشم داریم و از لطف تو همین گوش داریم بیامُرز ما را که بس آلوده ایم به کردار خویش بس درمانده ایم به وقت خویش بس مغروریم به پندار خویش بس محبوسیم در سرای خویش باز خوان ما را بکَرم خویش بازده ما را باحسان خویش.
دل کیست که گوهری فشاند بی تو
یا تن که بود که ملک راند بی تو
واله که خود راه ندارد بی تو
جا ن زهره ندارد که بماند بی تو
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعاے #الهیعظمالبلاء...🥀👆👆
#علیفانی
كفعمى در بلد الامين فرموده: اين دعاء حضرت صاحب الامر عَلَيْهِ السَّلام است كه تعليم فرمود آن را به شخصى كه محبوس بود، پس خلاص شد: اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرينَ.
#امام_زمان(عج)🌼
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
شهيد مطهري هم در همان سال، در پيامي كه از نجف از طرف امام آورده بودند، مبارزان سابقه دار را به تجمع،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(۴) از جمله اقدامهاي ديگر مقام معظم رهبري در ايرانشهر، پايه گذاري وحدت بين شيعه و سني است. هرچند اقدام معظم له به خاطر سيلي كه در سال ۵۷ در ايرانشهر جاري شد و خسارت فراواني بر جاي گذاشت و ذكر آن قبلا گذشت، ناتمام ماند، ليكن وجود اين تفكر و پيگيري آن توسط ايشان، نشاندهنده هوشياري و شناخت دقيق ايشان از مصالح اسلام و انقلاب اسلامي است. معظم له در خاطراتشان ميفرمايند: بد نيست اين نكته را در اين جا بگويم كه نطفه ي اصلي هفته ي وحدت - كه حالا بحمد الله سالهاست تشكيل ميشود - قبل از پيروزي انقلاب شكل گرفت. ما در سال ۵۷ قبل از پيروزي انقلاب، با اين آقاي «مولوي قمر الدين » در ايرانشهر مذاكره كرديم كه بياييم يك عيد دو طرفه داشته باشيم، و از دوازدهم تا هفدهم ربيع را جشن بگيريم. مذاكره اش در آن وقت انجام شد كه اتفاقا همان روزها هم بود كه در ايرانشهر سيل آمد و جشن و همه چيز ما را برد. البته آن سيل هم يكي از الطاف خفيه ي الهي بود و ما را با وضع زندگي مردم بيشتر آشنا كرد. داخل كپرها و خانهها رفتيم و وضع زندگي مردم را از نزديك ديديم. قبل از آن، چند ماه در ايرانشهر بوديم، اما ظاهر قضيه را ميديديم. مردم، ما را نمي شناختند و ما هم مردم را نمي شناختيم. بعد كه سيل آمد، هم ما مردم را شناختيم و هم مردم قدري با ما آشنا شدند. (۵) مقام معظم رهبري، نامه اي به شهيد محراب «آيت الله صدوقي » از ايرانشهر ميفرستند و در آن، تحليلي از پيوند مردم و روحانيت ارائه
ميدهند، كه اين نامه، از شناخت دقيق معظم له از مردم و علاقه آنان به دين و ارزشها و پاسداران معارف اسلام، يعني روحانيت، حكايت دارد. اين تحليل از سوي گروهكها به دليل همين نكته تحريم ميشود. به بخشي از اين تحليل و جريان تحريم گروهكها توجه فرماييد: مردم، به روحانيت اعتماد داشتند. پس در هر حركتي، اگر روحانيت بود، معنايش اين بود كه قاطبه ي ملت هم هست. اگر روحانيت نبود، معنايش اين بود كه قاطبه ي ملت هم نيست. اگر رهبران آن نهضت و آن حركت، خيلي سياسي و خيلي مسلط باشند، حداكثر اين است كه جمعي از مردم را با خودشان داشته باشند، اما قاطبه ي مردم نبودند. آن جايي كه روحانيت بود و قاطبه ي مردم بودند، طبيعي بود كه آن تحول و آن نهضت، پيروز بشود، چون هيچ حركتي وجود ندارد كه مردم به صورت دسته جمعي در آن حضور پيدا بكنند، مگر اين كه آن حركت - چه دير و چه زود - پيروز خواهد شد، استثنا ندارد. حضور روحانيت، حضور مردم را با خودش همراه داشت. من در سال ۵۶ يا ۵۷، نامه اي از ايرانشهر - جايي كه تبعيد بودم - خدمت مرحوم «آيت الله صدوقي » نوشتم. خود ايشان از من خواسته بودند كه چنين نامه اي را بنويسم. آن روز در يزد، ايشان مردم را جمع كرده بودند و حركت خوبي را در اين شهر شروع كرده بودند. من در آن نامه، همين تحليل را با تفصيل ذكر كردم كه در آن وقتها چاپ هم شد. همين نامه در آن روز، از سوي گروهكهايي در سرتاسر كشور - كه به صورت موذيانه و نفوذي، در صفوف مبارزان و انقلابيون حضور داشتند
- تحريم شد و نگذاشتند اين نامه منتشر شود. هرجا اين نامه را ميديدند، ميرفتند بايكوت ميكردند! من خودم آن نامه را به جواني دادم كه برود در جايي تكثير كند، ولي بعد از مدتي فهميديم كه او كاغذ را اصلا پاره كرده و دور ريخته است! معلوم شد كه جزو آن وابستههاي گروهكها بوده است. گروهكها، هميشه روي اين مساله حساسيت داشتند، يعني احزاب و گروههاي سياسي جداي از روحانيت، هميشه روي اين حرف حساسيت دارند كه ما بگوييم، هرجا شماها هستيد، مردم يا كم هستند و يا اصلا نيستند. اما آن جايي كه روحانيت حضور داشته باشد - بخصوص اگر مجموعه ي بزرگي از روحانيت باشند - مردم يكپارچه شركت ميكنند.
اين تبعيد تا سال ۵۷ طول ميكشد و در اين سال، با اوج گيري انقلاب و خارج شدن كنترل اوضاع از دست رژيم، آيت الله العظمي خامنه اي به مشهد بازمي گردند و بيشتر از پيش به فعاليت ميپردازند. هسته اصلي تمام تظاهرات و راهپيماييهاي سالهاي ۵۶- ۵۷ در تهران، گروههايي بودند كه تحت مديريت شهيد مظلوم آيت الله بهشتي، شهيد آيت الله مطهري، شهيد باهنر و يارانشان اداره ميشد. و هستههاي اصلي در شهرستانها نيز روحانيوني از قبيل شهيد آيت الله صدوقي، شهيد «آيت الله دستغيب » و... بودند كه در ارتباط با هسته اصلي در مركز قرار داشتند. در خراسان شاخص ترين فرد، آيت الله آقاي خامنه اي بود كه در مركزيت همه تظاهرات و راهپيماييها قرار داشتند. مقام معظم رهبري روزهاي اوج تظاهرات در مشهد را در خاطرات خود به طور مبسوط
مورد بررسي قرار ميدهند و صحنههاي زيبايي از مقاومت مردم را بخصوص در آذرماه كه عوامل رژيم، دست به كشتار وسيع مردم زدند، ترسيم ميكنند. تحصن در مشهد، به پيشنهاد معظم له انجام ميشود و آغازي ميشود براي تحصنهاي ديگر در سراسر كشور و تهران.
با مطالعه اين قسمت از خاطرات، به نقش مقام معظم رهبري در سمت دادن به مبارزات مردم و مقاومت آنان در مشهد، و شجاعت ايشان و تصميم گيري صحيح و بموقع در مواقع حساس پي ميبريم: مسجد كرامت بعد از گذشت چند سال، در سال ۵۷ مجددا مركز تلاش و فعاليت شد و آن زماني بود كه من از تبعيد به «جيرفت » - در ماه آبان يا احتمالا اواخر مهر - برگشته بودم. وقتي بود كه تظاهرات مشهد و جاهاي ديگر آغاز شده بود. ما آمديم يك ستادي تشكيل داديم در مسجد كرامت براي هدايت كارها و مبارزات مشهد كه در آن ستاد، مرحوم شهيد هاشمي نژاد و برادرمان جناب آقاي طبسي و من و يك عده از برادران طلبه ي جوان كه هميشه با ما همراه بودند، و دو نفرشان به نام موسوي قوچاني و كامياب، الان در قيد حيات نيستند و شهيد شده اند. (اين دو نفر از آن طلبههايي بودند كه دائما در كارها ما را همراهي ميكردند. ) در آن جا جمع ميشديم و مردم هم آن جا در رفت و آمد دائمي بودند، و عجيب اين است كه نظاميها و پليس، از چهارراه نادري - كه مسجد در آن جا بود - از ترس هيجان مردم، جرات نمي كردند اين طرف تر بيايند، و اين سبب شده بود كه ما در اين مسجد، روز را با امنيت ميگذرانديم و هيچ واهمه اي نداشتيم كه بيايند مسجد
را تصرف كنند، يا ماها را بگيرند. لكن شبها را آهسته از تاريكي استفاده ميكرديم، ميآمديم بيرون و در يك منزلي غير از منازل خودمان ميرفتيم، و هر شب چند نفري در مسجد ميمانديم. خيلي شب و روزهاي پرهيجان و پرشوري بود، تا اين كه مسايل آذرماه مشهد - كه مسايل بسيار سختي بود - پيش آمد و ابتدا به بيمارستان حمله كردند كه همان روز حمله، ما رفتيم در بيمارستان متحصن شديم. و ماجراي رفتن به بيمارستان هم خيلي ماجراي جالبي دارد و مطالبي است كه هيچ كس - به علت آن كه نمي دانستند - متعرض نشده است. البته در همه ي شهرها جريانات پرهيجان و تعيين كننده اي وجود داشته، از جمله در مشهد، اما متاسفانه كسي اينها را به زبان نياورده، در حالي كه همينها، تكه تكه، سازنده تاريخ روزهاي انقلاب است، و وقتي خبر به ما رسيد كه در مجلس روضه بوديم و مرا پاي تلفن خواستند، من رفتم تلفن را جواب دادم. ديدم چند نفر از دوست و آشنا و غير آشنا آن طرف خط از بيمارستان با دستپاچگي و سرآسيمگي ميگويند: «حمله كردند، زدند، كشتند، به داد برسيد! » من آمدم آقاي طبسي را صدا زدم. رفتيم در اطاقي كه عده اي از علما و چند نفر از معاريف مشهد، در آن اطاق جمع بودند و روضه خواني هم در منزل يكي از معاريف علماي مشهد بود. من رو كردم به آن آقايان، گفتم: ......
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تولد حضرت زهرا (عليها السّلام) افتخاري براي زنها من عيد سعيد مولود معظم حضرت زهرا- سلام الله عليها-
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شخصيت ملكوتى حضرت زهرا (عليها السّلام)
يك انسان به تمام معنا
تمام ابعادي كه براي زن متصور است و براي يك انسان متصور است در فاطمه (عليها السّلام) زهرا- سلام الله عليها- جلوه كرده و بوده است. يك زن معمولي نبوده است؛ يك زن روحاني، يك زن ملكوتي، يك انسان به تمام معنا انسان، تمام نسخه انسانيت، تمام حقيقت زن، تمام حقيقت انسان. او زن معمولي نيست؛او موجود ملكوتي است كه در عالم به صورت انسان ظاهر شده است؛ بلكه موجود الهي جبروتي در صورت يك زن ظاهر شده است. پس، فردا ۱ روز زن است. تمام هويتهاي كمالي كه در انسان متصور است و در زن تصور دارد- تمام- در اين زن است. و فردا همچو زني متولد ميشود؛ زني كه تمام خاصههاي انبيا در اوست. زني كه اگر مرد بود، نبي بود؛ زني كه اگر مرد بود، به جاي رسول الله بود. پس، فردا روز زن است؛ تمام حيثيت زن و تمام شخصيت زن فردا موجود شد. معنويات، جلوههاي ملكوتي، جلوههاي الهي، جلوههاي جبروتي، جلوههاي مُلكي و ناسوتي- همه- در اين موجود مجتمع است. انساني است به تمام معنا انسان؛ زني است به تمام معنا زن. از براي زن ابعاد مختلفه است؛ چنانچه براي مرد، و براي انسان. اين صورت طبيعي نازلترين مرتبه انسان است و نازلترين مرتبه زن است و نازلترين مرتبه مرد است؛ لكن از همين مرتبه نازل، حركت به سوي كمال است. انسان، موجود متحرك است؛ از مرتبه طبيعت تا مرتبه غيب، تا فنا در
الوهيت. براي صديقه طاهره اين مسائل، اين معاني حاصل است. از مرتبه طبيعت شروع كرده است، حركت كر ده است؛ حركت معنوي؛ با قدرت الهي، با دست غيبي، با تربيت رسول الله- صلي الله عليه و آله و سلم- مراحل را طي كرده است تا رسيده است به مرتبه اي كه دست همه از او كوتاه
---------------------
۱. ۲۷/۲/۵۸ مصادف با بيستم جمادي الثاني ۳۹۹ ه. ق.
است. پس، فردا تمام جلوه زن تحقق پيداكرده است؛ و زن به تمام معنا متحقق است. فردا روز زن است. (۱۰)
۲۶/۲/۵۸
فضايل او همطراز فضايل نبي فاطمه (عليها السّلام) زهرا- سلام الله عليهاست. زني كه افتخار خاندان وحي (است) و چون خورشيدي بر تارك اسلام عزيز ميدرخشد. زني كه فضايل او همطراز فضايل بي نهايت پيغمبراكرم و خاندان عصمت و طهارت بود. زني كه هر كسي با هر بينش درباره او گفتاري دارد و از عهده ستايش او بر نيامده- كه احاديثي كه از خاندان وحي رسيده به اندازه فهم مستمعان بوده- و دريا را در كوزه اي نتوان گنجاند، و ديگران هر چه گفته اند به مقدار فهم خود بوده، نه به اندازه مرتبت او.
پس اولي آنكه از اين وادي شگفت درگذريم. (۱۱)
۱۵/۲/۵۹
#جایگاه_زن_از_دیدگاه_امام_خمینی
https://eitaa.com/zandahlm1357
روانشناسی قلب 76.mp3
7.22M
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 76
🎧آنچه خواهید شنید؛
❣قلب قوی،براحتی آسیب نمی بینه!
چون به يه نیروی محکم تکیه داده؛
وهمه دلواپسی هاشو روی شونه هاش جا میذاره!
💓قرآن به این ميگه؛ توکل
🕌در محضر امام روح الله (۱۷۶)
💠 انقلاب فرهنگی ادامه دارد
📌 امام خمینی (ره ):
خروج از فرهنگ بدآموز غربی و نفوذ و جایگزین شدن فرهنگ آموزنده اسلامی- ملی و انقلاب فرهنگی در تمام زمینهها در سطح کشور آنچنان محتاج تلاش و کوشش است که برای تحقق آن سالیان دراز باید زحمت کشید و با نفوذ عمیقِ ریشهدار غرب مبارزه کرد. و ما میدانیم که اگر با دقت ریشهیابی کنیم، آنچه بر ملت ما گذشته و اکنون میگذرد حتی جنگ تحمیلی، سرچشمه از دانشگاه غربزده و متخصصان غیر متعهد و وابسته گرفته است.
📚 صحیفه امام؛ جلد ۱۹؛ صفحه ۱۱۰
#هفته_دفاع_مقدس_گرامیباد
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
عشق و در جمع حاجتمندان، كعبه دلش را به زيارت نشسته بود. بغضش گشوده شد و در دل به ائمه (ع) متوسل گردي
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امام رئوف
روزي خانمي را ديديم که هاج و واج مانده بود. به جاي اينکه لباسها را به تن کند آنها را زير و رو ميکرد و با تعجب نگاهشان ميکرد. ناگهان اشک از گوشه چشمش جاري شد. خدام فکر کردند از اينکه گفته اند لباس هايش مناسب اينجا نيستند ناراحت شده است.
بنابراين يکي از خانمها را جلو فرستادند تا علت گريه زن را سوال کند. او گفت: خوشا به حالتان چه امام رئوفي داريد کاش پيش از اينها ايشان را ميشناختم نمي دانم چرا پس از هشت سال چنين تصميمي گرفتم. خادم پرسيد: مگر هشت سال پيش چه اتفاقي افتاده بود؟ زن گفت: هشت سال قبل که رفته بودم کربلا، شب خواب ديدم مشرف شدهام حرم آقا سيد الشهدا (ع). زيارت کردم و از حرم بيرون آمدم. داخل صحن متوجه شدم که صفي از خانمها جلوي يک پنجره اي که حدود يک متر بلندتر از کف نصب شده است ايستاده اند. بين خانمها لباس توزيع ميکردند. من هم در صف ايستادم نوبت به من که رسيد. اسمم را پرسيدند و من هم گفتم. آن آقا فرمودند: اينجا در حرم امام حسين (ع) سهميه نداريد. سهميه ي شما در ايران در شهر مشهد و در حرم مطهر حضرت رضا (ع) است. من ناراحت شدم و از حرم بيرون آمدم. با خودم ميگفتم امام رضا (ع) کجاومن کجا؟ پاکستان کجا و ايران کجا؟ در حالي که خودم را نکوهش ميکردم از خواب بيدار شدم و تا امروز که قسمتم شد بعد از هشت سال به اين بارگاه ملکوتي بيايم
يادي از آن خواب نکردم. ولي امروز اين لباسها دوباره من را به ياد همان خواب انداخت، باورم نمي شود اين
همان لباسهايي است که در عالم خواب به من دادند؛ همان لباسهايي است که حواله اشان را به مشهد داده بودند.
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
- وضعیت فرهنگی شیعیان در زمان امامت امام رضا (علیه السلام) از منظر مسائل فرهنگی، امام علی بن موسی ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا