🍂
🔻#پنهان_زیر_باران 7⃣2⃣
سردار علی ناصری
اوایل زمستان 1362، حادثه ای بسیار خطرناک اتفاق افتاد که مو ها را از ترس بر انداممان راست کرد . حادثه البته در هور اتفاق نیفتاد در طلاییه رخ داد ؛ اما به ما هم مربوط می شد .
یکی ازمحور هایی که ما کار شناسایی انجام می دادیم ، طلاییه بود . در حد فاصل طلاییه جدید و قدیم و روبه روی سیل بند شهید باکری ، شبی بچه ها به شناسایی می روند ؛ تیمی شامل محسن بنی نجار ، هدایت الله ترک زاده و کاظم جودی . مسئول آن محور ، مرتضی طالب زاده بود . قرار بوده برای شناسایی کانال پنجاه متری عراق بروند. دو نفر هم عقب می مانند . در حال عبور از میدان مین ، یکی از آن سه نفر روی مین می رود . انفجاری صورت می گیرد و هر سه نفر زخمی و بیهوش می شوند . مین جهنده بوده . عراقی ها شروع می کنند به تیر اندازی به طرف آن سه نفر ؛ اما چون شب و میدان مین بوده ، جرئت نزدیک شدن نداشته اند .
محسن بنی نجار از آن دو احوال می پرسد . آنها پاسخ می دهند که پاهایشان زخمی شده و قدرت حرکت و راه رفتن ندارند .
به محسن می گویندکه برود عقب و کمک بیاورد . محسن ، قطب نما را می گیرد ، صورت آن دو نفر را می بوسد و به عقب بر میگردد؛ اما هنوز کمی نرفته با صورت به زمین می خورد . هر چه صدایش می زنند ، جوابی نمی دهد . کشان کشان خود را به او می رسانند و می بینند بدنش سرد شده و شهید شده است . گویا ترکش به قلبش خورده بود .
آن دو نفر ، پاهای خود را با چفیه می بندند و تا صبح در حالت هوش و بی هوشی همان جا می مانند . صبح که می شود ، عراقی ها می آیند و آن دو را به اسارت می گیرند .
آن دو نفر که پشت کانال بودند ، وقتی که صبح می شود و از آن سه نفر خبری نمی شود ، بر می گردند و خبر می دهند که برای تیمشان دیشب اتفاقی افتاده است .
به من که خبر دادند ، بلافاصله با حمید رمضانی به طلاییه و همان جایی که بچه ها شب پیش رفته بودند ، رفتم . با دوربین نگاه کردیم و دیدیم تحریک دشمن غیر عادی است و عراقی ها آنجا گشت می زنند . فهمیدیم برای بچه ها اتفاقی افتاده ؛ اما نمی دانستیم چه اتفاقی . حتی نمی دانستیم شهید یا اسیر شده اند .
ترک زاده و جودی را عراقی ها به بصره می بردند و در آنجا پاهایشان را که روی مین رفته بوده ، قطع می کنند . بعد از عملیات خیبر ، عراقی ها آن دو را آزاد کردند و تحویل ایران دادند . من و حمید رمضانی برای استقبال از آنان به ایستگاه راه آهن اهواز رفتیم . در اهواز ، استقبال باشکوهی از آنان کردند . برای لحظه ای آن استقبال عظیم را که دیدم ، دلم خواست من هم اسیر شوم ! از ته قلب از خدا اسارت خواستم . از همان روز به دلم الهام شد که من نیز روزی اسیر خواهم شد ! این رازی بود بین من و خدا که با احد الناسی مطرح نکردم.
پیگیر باشید
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۳- آیا شما جانشین پیامبر (صلی الله علیه و آله) هستید؟ از «ابوحمزه ثمالی» از امام سجاد (علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴- ای جوان! چه کسی تو را کشته است؟
از «میثم تمار» روایت شده میگوید:
من در حضور مولایم امیرالمؤمنین (علیه السلام) بودم، مردم در اطراف حضرتش بودند، ناگهان مرد والامقامی - که قبای خاکستری بر تن داشت و عمامه زردی بر سر گذاشته و با دو شمشیر مسلّح بود - بدون اینکه سلامی داده و سخنی گوید، وارد شد.
مردم از اطراف برای دیدن او گردن کشیدند و با گوشه چشم به او مینگریستند که آنها از همه اطراف در برابر او ایستاده بودند، ولی مولایمان امیرالمؤمنین (علیه السلام) سر مبارکش را به خاطر او بلند نکرد.
هنگامی که حواس مردم جمع شد، زبانش همچون شمشیر برّان و تیزی که از نیام خود کشیده شود، گشوده شد و گفت:
کدام یک از شما به شجاعت برگزیده شده، تاج کمال و
فضیلت بر سر نهاده، زرهی از قناعت به خود پوشیده است؟
کدام یک از شما در حرم تولد یافته، دارای خُلق و خوی والا و متصف به بزرگواری و کرم هست؟
کدام یک از شما سرش کم مو، اساسش استوار، پهلوان جنگجو، تنگ کننده نفسها و گیرنده قصاص هست؟
کدام یک از شما شاخه تر و تازه و بخشی از خاندان با نجابت ابی طالب (علیه السلام) هست؟
کدام یک از شما کسی است که حضرت محمّد (صلی الله علیه و آله) را در دورانش یاری نمود، و سلطنت او را قوی و شأن او را والا گردانید؟
کدام یک از شما قاتل دو «عمرو» و به اسارت گیرنده دو «عمرو» [۱] هست؟
میثم تمار میگوید: حضرت علی (علیه السلام) در پاسخ به او فرمودند: «من هستم ای سعد بن فضل بن ربیع بن مدرک بن طیّب بن اشعث بن ابی سمع بن اجل بن فزار
----------
[۱]: . منظور از دو «عمرو» که حضرت آنان را کشت «عمرو بن عبدود» و «عمرو بن اشعث مخزومی» است. و دو «عمرو» که حضرت به اسارت گرفت «ابوثور عمرو بن معدی کرب» و «عمرو بن سعید عشابی» است که امیرالمؤمنین (علیه السلام) آن دو را در جنگ بدر به اسارت درآورد.
بن دعیل بن عمرو دوینی! »
او گفت: لبیک یا علی (علیه السلام)!
حضرت فرمودند:
آنچه میخواهی پرسش کن که من گنج اندوهناکانم، من به نیکوکاری موصوف هستم، منم کسی که زمین سرسخت به دست من آرامش گرفت و به دستور من ابر، باران بارید، منم کسی که در هر کتابی توصیف شده ام، من طور و اسبابم، من «ق» و قرآن مجیدم، من نبأ عظیمم، من صراط مستقیمم، منم دارای کمال، منم جوینده آشکار، منم سرور بزرگوار، منم دلیر و جنگجو، منم دارای نبوّت و سطوت، منم دانا، منم شکیبا، منم حافظ، منم والا، و به سبب فضل من هر کتابی گویا، و به سبب دانش من صاحبان عقل و خرد گواهی میدهند، منم علی برادر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) شوهر دختر او و پدر فرزندان او.
در این هنگام آن عرب گفت: به ما چنین رسیده که در روی زمین تویی که مردگان را زنده کرده و زندگان را میمیرانی و مردم را فقیر و غنی را حاجت روا مینمایی.
حضرت فرمودند: مشکلت را بگو.
گفت: من نماینده شصت هزار جمعیت از قبیله
«عقیمه» هستم، شخصی از آنها مدتی است مرده و آنان در علّت مرگش با هم اختلاف دارند، اکنون جسد آن مرده را به همراه من فرستاده اند که اینک پشت در مسجد است، اگر او را زنده نمایی خواهیم دانست که تو راستگو، نجیب زاده و شریف هستی و به راستی یقین میکنیم که تو حجت خدا در زمین هستی، و اگر نتوانی او را زنده کنی، او را به میان قبیله اش برگردانده و خواهیم فهمید که ادعای تو غیر صحیح است و آنچه که توانایی انجام آن را نداری، اظهار میکنی.
امیرالمؤمنین (علیه السلام) رو به میثم تمار کرده و فرمودند:
ای اباجعفر! سوار مرکب شو و خیابانها و محلات کوفه را دور بزن و ندا بده:
«کسی که میخواهد فضیلت و برتری علم و دانشی که خدا به علی (علیه السلام) برادر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و شوهر فاطمه زهرا (علیها السلام) داده را بنگرد، فردا به صحرای نجف آید. »
هنگامی که میثم تمار مأموریتش را انجام داد و برگشت، امیرالمؤمنین (علیه السلام) به او فرمودند: این عرب را مهمان کن.
میثم میگوید: من او را با تابوتی که در آن مرده ای به همراه داشت به خانهام بردم و با خانواده در خدمتش بودیم.
فردا صبح هنگامی که حضرت نماز صبح را خواندند به سوی صحرای نجف به راه افتادند، من نیز به همراه حضرتش بودم. در کوفه کسی از خوب و بد نماند جز آنکه به صحرای نجف آمد.
امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند: ای اباجعفر! اَعرابی را با مرده ای که به همراه دارد بیاور.
من فرمان حضرت را اطاعت کرده و هر دو را به صحرای نجف حاضر ساختم، امیرالمؤمنین (علیه السلام) رو به مردم کرده و فرمودند: ای مردم کوفه! آنچه از ما مشاهده میکنید درباره ما بگویید و آنچه از ما میشنوید به دیگران روایت کنید.
آنگاه فرمودند: ای اعرابی! شترت را بخوابان و جسد رفیق مرده ات را با کمک عدّه ای از مسلمانان از تابوت بیرون بیاور.
میثم تمار میگوید: مرد عرب از تابوت، پارچه ای از دیباج زرد بیرون آورد و باز کرد. زیر آن، پارچه ای از دیباج سبز بود، آن را هم باز کرد. زیر آن، کیسه ای از لؤلؤ بود که در میان آن جوانی بود که گیسوانش همانند گیسوان زنان زیبا بود.
حضرت رو به اعرابی کرده و فرمودند: چند روز است این جوان مرده؟ گفت: چهل و یک روز.
حضرت فرمودند: علّت مرگش چه بوده؟
اعرابی گفت: خانواده او میخواهند تو او را زنده نمایی تا بگوید چه کسی او را کشته، چرا که او صحیح و سالم شب خوابیده و بامدادان گوش تا گوش او بریده شده بود.
حضرت فرمودند: چه کسی خون او را میخواهد؟
گفت: پنجاه نفر از خویشان او دست به دست هم داده و در پی خون او هستند. ای برادر رسول خدا (صلی الله علیه و آله)! شک و تردید را از میان بردار و امر قتل او را آشکار کن.
حضرت فرمودند: عمویش او را کشته است؛ زیرا دختر خود را به ازدواج او درآورد ولی این جوان او را رها کرد و زن دیگری اختیار نمود، عمویش از کینه و عناد او را کشت.
اعرابی گفت: ما به این سخن راضی و قانع نمی شویم، میخواهیم این جوان خودش در میان خانواده اش شهادت دهد که چه کسی او را کشته تا آتش فتنه و جنگ در میان آنان خاموش گردد.
امیرالمؤمنین (علیه السلام) برخاست و خدای متعال را حمد و سپاس گفته و بر پیامبر (علیه السلام) درود فرستاد، آن گاه فرمودند:
ای مردم کوفه! به راستی که ارزش گاو بنی اسرائیل در
نزد پروردگار از علی (علیه السلام) برادر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بالاتر نیست، همانا خدای متعال به وسیله او مرده ای را پس از هفت روز زنده کرد [۱] .
سپس کنار جسد مرده رفته و فرمودند: همانا بنی اسرائیل عضوی از اعضاء بدن گاو را به مرده زدند و او زنده شد، من عضوی از بدنم را به این مرده میزنم، چرا که عضوی از من نزد خدای متعال بهتر از آن گاو است. آن گاه با پای راستش او را تکان داده و فرمودند:
«ای مدرک بن حنظل بن غسّان بن بحر بن فهم بن سلام بن طیّب بن مدرک بن اشعث بن اخرص بن داهل بن عمر بن فضل بن حباب! برخیز که علی (علیه السلام) به اذن خدا تو را زنده نمود. »
در این هنگام جوانی از تابوتی برخاست که سیمایش از آفتاب زیباتر و از مهتاب درخشنده تر بود و رو به امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) کرد و گفت: لبیک، لبیک ای زنده کننده استخوان ها! ای حجت خدا بر مردم! ای بی نظیر در عقل و احسان! ای امیرالمؤمنین! ای جانشین رسول پروردگار جهانیان! ای علی بن ابی طالب (علیه السلام)!
امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) فرمودند: ای جوان! چه کسی تو را کشته است؟
گفت: عمویم «حریث بن زمع بن میکال بن اصم. »
سپس حضرت به آن جوان فرمودند: به سوی خانواده ات برگرد.
جوان گفت: من نیازی به خویشانم ندارم.
حضرت فرمودند: چرا؟
گفت: میترسم دوباره مرا بکشند و شما در میان این امّت نباشید، پس چه کسی مرا زنده مینماید؟
حضرت رو به اعرابی کرده و فرمودند: تو به سوی خانواده ات بازگرد.
اعرابی گفت: من تا زندهام به همراه تو و این جوان هستم.
آنان نزد امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) ماندند تا اینکه هر دو در جنگ صفین به فیض شهادت نایل شدند، رحمت خدا بر آنها باد.
مردم کوفه نیز پس از مشاهده این جریان شگفت انگیز به خانههای شان بازگشتند و سخنان گوناگونی در مورد حضرت بر زبان جاری کردند. [۱]
----------
[۱]: . سورة البقرة ۶۷-۷۳.
[۱]: . عیون المعجزات ۱۸؛ نوادر المعجزات ۳۱؛ الروضه ۱۴۸؛ الفضائل ابن شاذان ۱؛ مدینة المعاجز ۱ / ۲۴۷؛ بحر المناقب جمال الدین الموصلی ۱۰۱ مخطوط به نقل از شرح احقاق الحق ۸ / ۷۲۶.
#هفتمین_زیارت
#فاطمه_سادات_درچه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کافی و مجزی برخی گویند بین دو عبادت کافی و مقبول عموم و خصوص مطلق برقرار است. به این شرح که هر عباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نور در حال کسوف و خسوف
در نهایه آمده است: اگر قسمتی از خورشید منکسف شود، و نور هلال باقیمانده آن در سوراخ تنگ عبور کرده و به سطح موازی برابر آن برسد، آن نور هلال است. ولی اگر ماه چنین شود، نور آن بر سطح پشت سوراخ، هلالی نیست و مطابق با شکل سوراخ است. علت این مسئله در همان کتاب آمده است.
پیش از منطق
علامه قطب شیرازی در شرح حکمت اشراق مینویسد: مرتبه یادگیری دانش منطق این است که پس از تهذیب اخلاق و تقویت فکر، برخی علوم چون ریاضیات، اعم از هندسه و حساب آموخته شود.
اما اینکه باید تهذیب اخلاق پیش از منطق یاد گرفته شود به این جهت است که بقراط در
کتاب فصول میگوید: بدن ناسالم هرچه بدست آورد ویران میکند، نمی بینی کسی که از نظر اخلاقی مهذب نشده است، وقتی به منطق وارد میشود، راه انحراف و گمراهی را میپیماید و در مسیر نادانی قرار میگیرد و از جماعت اعراض کرده و زحمت اطاعت خدا را به خود راه نمی دهد و به سخن شرایع الهی وقعی نمی نهند. حقیقت را زیر پا له کرده و حجت را از میان میبرد و بهشت را بر خود ممنوع میسازد. در حالی که حکمت آن است که آدمی از ظواهر دست بردارد، و بداند که صورت اشیاء حاکی از حقایق باطنی آنهاست و حقیقت ترک ملاحظات عمل است نه خود عمل؛ ولی نااهلان، ترک عمل را وسیله بدست آوردن حقایق دانسته اند. اینان از حکماء فاصله گرفته اند و خداوند هم در قیامت از آنان انتقام میگیرد.
اما اینکه پیش از منطق، ریاضیات لازم است؛ به آن جهت است که خوانندگان منطق، با برهان، انس مییابند.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
یک آیه یک قصه (23).mp3
3.99M
قسمت 3️⃣2️⃣
📜سوره مبارکه هود آیه ۴۰
" قصه #حضرت_نوح_علیه_السلام"
🔹حتَّىٰ إِذَا جَاءَ أَمْرُنَا وَفَارَ التَّنُّورُ قُلْنَا احمِلْ فِيهَا مِنْ كُلٍّ زَوْجَينِ اثْنَيْنِ وَأَهْلَكَ إِلَّا مَنْ سَبَقَ عَلَيْهِ الْقَوْلُ وَمَنْ آمَنَ ۚ وَمَا آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيلٌ🔹
#یک_آیه_یک_قصه
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۲۲۲- چرا سوره تين را تين گويند؟ تين به معناي انجير است که در آيه اول اين سوره به آن اشاره شده و لذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۳۱- چرا سوره زلزال را زلزال گويند؟
زلزال به معناي لرزش و زلزله است که در آيه اول اين سوره به آن اشاره شده و لذا اين سوره را زلزال گويند.
۲۳۲- محتواي سوره زلزال چيست؟
وقوع زلزله مهيب روز قيامت، برانگيختن مردم براي دادرسيعمومي و پاداش خوبيها و کيفر بديها از مواردي است که در سورهزلزال به آن اشاره شده است.
۲۳۳- نام ديگر سوره زلزال چيست؟
نام ديگر سوره زلزال، زلزله است.
۲۳۴- چرا سوره عاديات را عاديات گويند؟
عاديات به معناي دوندگان است كه در اول اين سوره به آن اشاره شده و لذا اين سوره را عاديات گويند.
۲۳۵- محتواي سوره عاديات چيست؟
سوگند به دويدن اسبها و بيان نكات تربيتي و انسان شناسي وكفران انسان نسبت به نعمتها و مال دوستي شديد انسان و اشاره به قيامت از موضوعاتي است كه در سوره عاديات به آن اشاره شده است.
۲۳۶- چرا سوره قارعه را قارعه گويند؟
قارعه به معناي كوبنده است و از نامهاي قيامت است و دراوايل اين سوره به آن اشاره شده و لذا اين سوره را قارعه گويند.
۲۳۷- محتواي سوره قارعه چيست؟
بيان قيامت و كوبندگي آن، حالت خوش و ناراحتي نيكوكاران وبدكاران در سوره قارعه اشاره شده است.
۲۳۸- چرا سوره تكاثر را تكاثر گويند؟
تكاثر به معناي افتخار به زيادي ثروت و عزت است كه در دوآيه اول از آن نكوهش شده و لذا اين سوره را تكاثر گويند.
۲۳۹- محتواي سوره تكاثر چيست؟
نكوهش از تكاثر و افزون طلبي و افتخار كردن به كثرت اموال و قوم و قبيله و عزت اجتماعي، از موضوعاتي است كه در سوره تكاثربه آن اشاره شده است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
🍃🌸۰۰۰﷽۰۰۰🍃🌸
#واژه_شناسی_قرآن
#کلمه_شماره_23
کلمه 👈 #أُذُن
الأُذُن : گوش و عضوی از بدن است و چون شبیه حلقه و دسته دایره مانند دیگر است که دو طرف آن قرار گرفته به این نام نهاده شده است
🔻و کنایه از کسی که شنوایی او زیاد است
و خداوند می فرماید:👇
☘ وَ يَقُولُونَ هُوَ أُذُنٌ قُلْ أُذُنُ خَيْرٍ لَكُمْ
(توبه /۶۱)
🔻برخى از منافقان، پيامبر را آزار مىدهند ومىگويند: او سراپا گوش است.
(و به سخن هر كس گوش مىدهد.) بگو: گوش دادن او به نفع شماست۰
❌ یعنی زیاد گوش دادن پیامبر سخنان شما به خیر و صلاح شما
و آیه شریفه 👇
☘وَ فِي آذانِهِمْ وَقْراً
ودر گوشهایشان سنگینی است ۰
(انعام /۲۵)
❌اشاره به جهل آن قوم داردنه اینکه قدرت شنیدن نداشته باشند ۰
أذِنَ : گوش فرا داد ۰
مانند آیه شریفه👇
☘ وَ أَذِنَتْ لِرَبِّها وَ حُقَّتْ
( انشقاق/۲ )
و به فرمان پروردگارش گوش سپرد كه چنين سزد.
🔹«أَذِنَتْ» از «اذن» به معناى حرف شنوى
وأَذِنَ استعمال میشود در مورد علمی که به واسطه گوش دادن حاصل می شود۰ مانند آیه شریفه👇
☘ فَإِنْ لَمْ تَفْعَلُوا فَأْذَنُوا بِحَرْبٍ مِنَ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ
پس اگر چنين نكرديد، (بدانيد كه) اعلان جنگ با خدا و رسولش دادهايد۰
( بقره /۲۷۹ )
📚مفردات راغب اصفهانی
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
برنيامدن ريش و راز آن و اگر ريش به روى او نمى روئيد، هميشه بر هيئت كودكان و زنان مى ماند و او را
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا نوزاد هنگام تولد فاقد عقل و قوه تشخيص است؟
پس امام (عليه السلام) فرمود كه: اگر فرزند، دانا و عاقل متولد مى شد، هر آينه دنيا در نظرش بسيار غريب مى نمود و حيران مى ماند به جهت آن كه بناگاه امرى چند مى ديد كه نمى دانست و وارد مى شد بر او غرايبى كه مانند آن مشاهده نكرده بود از اختلاف صور عالم و مرغان و چهارپايان و غير آنها و ساعت به ساعت و روز به روز.
و عبرت بگير براى اين، از حال كسى كه او را اسير كنند و از شهرى به شهرى برند و او عاقل باشد مانند واله و حيران او را وحشتى مى باشد با آن كه اوضاع شبيه به آنها بسيار ديده است و كسى را كه در كودكى و نادانى اسير كنند سخن و ادب زودتر مى آموزد از كسى كه در دانائى و بزرگى او را اسير كنند.
و ايضا اگر عاقل متولد شود، مذلتى در خود خواهد يافت از آن كه نتواند به راه رفتن و او را بر دوش گيرند و در خرقه ها پيچند و در گهواره خوابانند و بر رويش جامه افكنند و حال آن كه ناچار است براى او اين امور براى رقت بدن و رطوبتى كه در اعضاى او است در هنگام متولد شدن.
و ايضا اگر دانا و كامل متولد مى شد، آن شيرينى و وقعى كه كودكان را در دلها مى باشد او را نخواهد بود لهذا اول كه به دنيا مى آيد نادان و غافل است از آنچه اهل دنيا در آن هستند و اشياء را ملاقات مى كند با ذهن ضعيفى و معرفت ناقص و روز به روز اندك اندك در ديدن هر چيز و ورود هر حال معرفتش زياد مى شود و به امور غريبه الفت مى گيرد و بر احوال مختلف معتاد مى شود و به تدريج از حد تاءمل و حيرت به مرتبه اى مى رسد كه به عقل خود تصرف و تدبير و چاره امور معاش خود مى كند و عبرت مى گيرد از احوالى كه مشاهده مى نمايد و به سهو و غفلت مبتلا گردد و به اطاعت و معصيت مكلف مى شود.
و ايضا اگر در حين ولادت عقلش كامل و اعضايش قوى مى بود و در كار خود مستقل مى بود، حلاوت تربيت اولاد زايل مى شد و مصلحتى كه پدر و مادر را در تربيت فرزندان هست به عمل نمى آمد و حكمتى كه در اين تربيت است كه بعد از احتياج پدر و مادر به تربيت ايشان مكافات حقوق آباء و امهات بكنند برطرف مى شد و پدران و فرزندان به يكديگر الفت نمى گرفتند زيرا كه فرزندان از تربيت و محافظت ايشان مستغنى مى بودند، پس در همان ساعت كه از مادر متولد مى شدند از ايشان جدا مى شدند و كسى پدر و مادر خود را نمى شناخت و نمى توانست احتراز كرد از نكاح و خواستگارى مادر و خواهر و محرمان خود و كمتر قباحتى بلكه شنيع تر و قبيح تر از همه آنست كه اگر با عقل از شكم مادر بيرون آيد خواهد ديد چيزى كه حلال و نيكو نيست ديدن آن، يعنى عورت مادر. آيا نمى بينى چگونه هر امرى از امور خلقت را باز داشته با نهايت صواب و حكمت و خالى گردانيده خرد و بزرگ امور خود را از شوائب خطا و زلل.
منفعت گريه اطفال
بشناس اى مفضل منفعت گريه اطفال را و بدان كه در دماغ اطفال رطوبتى هست كه اگر بماند علتها و دردهاى عظيم در ايشان احداث مى نمايد مانند كورى و امثال آن، پس گريه اين رطوبت را از سر ايشان فرود مى آورد و باعث صحت بدن و سلامتى ابصار ايشان مى گردد، پس چنانچه طفل به گريه منتفع مى گردد و بر پدر و مادر منفعت آن پنهان است و ايشان سعى مى كنند كه او را ساكت گردانند و به هر حيله مى خواهند او را خاموش كنند كه از گريه باز ايستد به سبب آن كه نمى دانند كه گريه براى او اصلح است و عاقبتش نيكوتر است. هم چنين جايز است كه در بسيارى از چيزها منفعت ها باشد كه ملحدان كه مذمت تدبير خالق مى كنند ندانند و اگر بدانند و بفهمند اين معنى را حكم نخواهند كرد بر چيزى از چيزهاى عالم كه در آن منفعتى نيست به سبب آن كه حكمت آن را ندانند زيرا كه بسيارى از آنها را كه منكران نمى دانند عارفان مى دانند و بسى از آنها كه علم مخلوق از آن قاصر است و علم حق تعالى به آن احاطه كرده است.
#کتاب_توحید_مفضل
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🌎 #اعجاز_قرآن #مهم
☄اخبار قرآن درمورد #پایان_جهان
Our Sun Will Die, to Be Epic
➤خورشید طی حماسهاي(عظیم) نابود خواهد شد
➢يَوْمٍ عَظيمٍ(مریم/37)
قیامت [حماسهاي] عظیم
═══┅┄
its outer layers will expand out to the orbit of Mars
➤لایههای بیرونی آن تا مدار مریخ بازتر میشوند(کوتوله تاریک)
➢إِذَا الشّمْسُ كُوِّرَت(تکویر/1)
خورشید لایهلایه و تاریک خواهد شد
═══┅┄
engulfing our planet
➤(خورشید به زمین نزدیک میشود و)سیاره ما را ميبلعد!
➢وَجُمِعَ الشّمْسُ وَالْقَمَر(قیامة/9)
خورشيد و ماه جمع شوند!
═══┅┄
Our oceans will evaporate, surface too hot for water to form
➤اقیانوسهای زمین تبخیر میشوند و سطح آن برای تشکیل آب بسیار داغ میشود
➢وَإِذَاالْبِحَارُ سُجّرَت(تکویر/6)
آنگاه که دریاها به جوش آیند!
═══┅┄
When a star dies
➤ستاره مرگي خواهد داشت
➢وَإذَا النّجُومُ انكَدَرَت(تکویر/2)
و آنگاه كه ستارگان خاموش گردند!
🌐https://www.sciencealert.com/scientists-figured-out-how-and-when-our-sun-will-die-and-it-s-going-to-be-epic
"پساز این به کدامین سخن ایمان خواهید آورد"
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
سه روایت از رسول خداصلی الله علیه وآله وسلم سؤال از چهارچیز ١ بنده در روز قیامت قدم از قدم بر نمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مؤمن پولدار!
امام علی علیه السلام: روز قیامت، مؤمن پولدار رابرای حساب میآورند. خدامی فرماید: ای بنده ام! جواب میدهد: لبیک ای خدا! پروردگار میفرماید: آیاتورا شنوا وبینا نکردم ومال زیادی بتو ندادم؟ میگوید: آری ای خدا!
خدا میفرماید: برای ملاقات بامن چه آماده کرده ای؟ میگوید: بتوایمان آوردم. پیامبرت را تصدیق کردم ودر راه تو جهاد نمودم. خدا میفرماید: با آنچه بتو دادم چه کردی؟ میگوید: در راه اطاعت تو انفاق نمودم. خدا میفرماید: برای وراثت چه گذاشتی؟ میگوید: من وآنهارا توخلق کردی! تو به من وآنها رزق دادی! توقادر بودی که همان طور که بمن رزق دادی به آنها هم روزی بدهی! لذا آنان را بتو سپردم! خدا میفرماید:
راست گفتی! برو که اگر بدانی چه مقامی نزد من داری، زیاد میخندی!
سپس مؤمن فقیر را برای حساب میخوانند. خدا میفرماید: ای فرزند آدم! میگوید: لبیک ای خدا! میفرماید: چه کرده ای؟ میگوید: ای خدا! مرا به دینت هدایت کردی وبه من نعمت دادی! باندازه کفایت بمن دادی که اگر روزی زیاد بمن میدادی، شاید مراازعبادتت مشغول میکرد! خدا میفرماید: راست گفتی! اگر بدانی چه مقامی نزدم داری، بسیار میخندی!
سپس کافر پولدار را میآورند! خدا میفرماید: برای ملاقات با من چه آماده کرده ای؟ میگوید: چیزی آماده نکرده ام! خدا میفرماید: پس با آنچه بتو دادم چه کردی؟ میگوید: همه را برای وراث گذاشتم! خدامی فرماید: چه کسی تورا خلق کرد؟ میگوید: تو! میفرماید: چه کسی بتوروزی داد؟ میگوید: تو! خدا میفرماید: چه کسی وراث تورا خلق کرد؟
می گوید: تو! خدا میفرماید: آیا همان طور که تورا روزی دادم، نمی توانستم وراث تورا هم روزی بدهم؟ اگر بگوئی فراموش کردم، هلاک هستی! اگر بگویی نمی دانستم، باز هم هلاک هستی! اگر بدانی چه عذابی برایت آماده کرده ام، بسیار میگریستی!
سپس کافر فقیر را میآورند. خدا میفرماید: در باره دستورات من چه کردی؟ میگوید: خدایا! مرا به بلای دنیا فقر دچار کردی، بطوریکه تورا از یاد بردم واین بلا مرا از عبادت تو دور کرد! خدا میفرماید: چرامرا نخواندی تا بتو روزی بدهم؟ اگر بگویی فراموش کردم، هلاک هستی! واگر بگویی نمی دانستم، هلاک هستی! اگر بدانی چه عذای برایت مهیانموده ام، گریه بسیار میکردی!
انبیاء ٢:
(اقْتَرَبَ لِلنَّاسِ حِسَابُهُمْ وَهُمْ فِی غَفْلَةٍ مَّعْرِضُونَ. )
یعنی: محاسبه مردم نزدیک شده است ولی آنها در غفلت بوده واز این حادثه روی میگردانند.
صفحه
#معاد -برزخ#قیامت......
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دنیا تا غسالخانه و قبر که فریاد رسی نیست 😭😭
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😔آشتی باشیم باهم ؟😔
🔺من تارک الصلاه و شاربالخمر بودم اما ....
🔸فوقالعاده شنیدنی ؛ داستان توبه مرد عرب بواسطه امیرالمومنین 🌺
صفحه
#معاد -برزخ#قیامت......
@zandahlm1357