#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
در باب ۳۶ توحيد صدوق كه «باب الرد علي الثنوية و الزنادقة» است، روايت شده است كه: دخل رجل من الزنادق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خلق آدم علي صورته
صدوق (ره) در عيون اخبار الرضا عليه السلام با اسنادش به حسين بن خالد روايت كرده كه ميگويد: «از حضرت رضا عليه السلام پرسيدم: اي فرزند رسول خدا! نقل ميكنند كه رسول خدا صلي الله عليه و اله فرموده است: «ان الله عزوجل خلق آدم علي صورته».
فرمود: خدايشان بكشد! آنان ابتداي حديث را حذف كرده اند. روزي رسول خدا صلي الله عليه و آله دو مرد را ديد كه به يكديگر ناسزا ميگفتند. يكي از آنها، ديگر را ميگفت: «خداوند تو و هر كه را شبيه توست زشت گرداند! » از اين رو پيامبر فرمود: «اي بنده ي خدا! به برادرت چنين مگو! زيرا خداوند عزوجل، آدم را بر صورت او خلق فرمود». [۴۲].
عبادت چيست
معمر بن خلاد گويد: از امام رضا عليه السلام شنيدم كه فرمود: «عبادت تنها كثرت نماز و روزه نيست، بلكه عبادت، تفكر در أمر خداي عزوجل است. »
#فضايل_سيره_امام_رضا_(ع)#عالم_آل_محمد در آثار استاد علامه حسن زاده
https://eitaa.com/zandahlm1357
مداحی آنلاین - سه نوع جوان داریم در قرآن - استاد قرائتی.mp3
1.6M
🌺 #میلاد_حضرت_علی_اکبر(ع)
♨️سه نوع جوان داریم در قرآن
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #قرائتی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
@zandahlm1357
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝ماه ملک منظره باخ...
🎙مولودی خوانی زیبای حاج #مهدی_رسولی بمناسبت ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام
📎 #میلاد_حضرت_علی_اکبر
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#انتخابات ⚠️ یه عده میگن از زخمهای موجود در نظام هیچی نگید❗️ 🔻چرا نگیم؟ یک عده دنبال زخم میگردن ک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
🔻 چگونه رأی بدهیم؟ لیستی با بر اساس شناخت شخصی خودمان؟
⬅️ آیا تحقیق واجب است؟
پاسخ استاد...
@zandahlm1357
چشم به راه - قسمت هشتاد و دوم.mp3
28.81M
🎬 قسمت: هشتاد و دوم
👇👇👇👇👇👇
قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فایلها تاریخشون به روز نیست
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🍂 " من هوانیروزیام " 🔸 با نوای حاج صادق آهنگران از زمین تا آسمان ها مرز جولا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂 فتوکلیپ زیبای
رزمندگان گردان کربلا
در عملیات والفجر ۸
🔸 با مثنوی زیبای
حاج صادق آهنگران
@zandahlm1357
┄═❁๑🍃๑🌸๑🍃๑❁═┄
🍂
🔻 #پنهان_زیر_باران 6⃣2⃣
سردار علی ناصری
برای ماندگاری در تاریخ، شیوه شناسایی و جمع آوری اطلاعات از آغاز تا مرحله نهایی را ذکر می کنم.
ما کلیه نیروهای خود را به دسته های متعدد تقسیم کرده و هر دسته را مأمور منطقه یا جای خاصی کرده بودیم. یک دسته معمولا بیست و پنج سی نفره بود. معمول کار این بود که جاهایی در هور، در عمق مواضع دشمن یا در مرزهای خودی، از قبل برای شناسایی مشخص می شد. یادم است که محسن رضایی چندین بار با دست خط خودش چند جا را برای شناسایی مشخص کرد یا در جلساتی که با ما و علی هاشمی داشت، به طور شفاهی نام برد. در مرحله بعدی، جلسه ای به ریاست علی هاشمی تشکیل می شد و مسائل به طور خیلی ریز و کاربردی طرح، بررسی و تحلیل می شد. فرمانهای لازم صادر می گشت و سوژه مورد نظر به دسته ها معرفی می شد تا آنان گروهها و تیمهایی تدارک ببینند و برای شناسایی اعزام کنند. بعد تیمها می رفتند و کلیه اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری می کردند.
تیمهای شناسایی معمولا چهار تا شش نفره بودند که سوار دو بلم یا قایق می شدند. علت اینکه در هر ماموریت دست کم دو بلم اعزام می شد نیز این بود که ممکن بود برای یک بلم اتفاقی رخ دهد و بلم دومی بتواند کمک کند یا فرار کند و برای ما خبر بیاورد. بلمها چوبی بودند و آنها را نیروهای بومی با مردی و پارو به حرکت در می آوردند. نیروهای اعزام شونده، مسلح به مسلسل کلاشینکف، کلت دستی، قطب نما، دوربینهای دید در روز و دید در شب، آب و مواد غذایی بودند. نیروها کوچک ترین مسائل امنیتی و حفاظتی را رعایت می کردند. مثلا مجاز نبودند قوطیهای خالی کنسرو یا کمپوت را در هور رها کنند و موظف بودند آنها را به عقب بازگردانند؛ زیرا ممکن بود مأموران استخبارات و ضد اطلاعات عراق از طریق همان قوطیهای خالی پی به ماهیت مأموریت ما ببرند و کارها لو برود.
در این مرحله، عکسهای هوایی بسیار به کارمان آمد و ما با خواندن آنها توانستیم آبراهها و کانالهایی را که حتی نیروهای بومی از ترس پرخطر بودن منطقه به ما گزارش نکرده بودند، کشف و شناسایی کنیم. گروههای شناسایی به منطقه اعزام می شدند. در بازگشت اگر اطلاعات تکمیلی نیاز بود، باز یکی دو گروه دیگر به منطقه اعزام می شد. شناساییها که کامل می گشت، گزارش مکتوبی تهیه و برای قرارگاه نصرت ارسال می شد. این گزارش در جلسات متعدد با حضور علی هاشمی و مسئولان اطلاعات قرارگاه بررسی، تحلیل و نقد می شد و پس از حصول اطمینان کامل، به مقامهای بالاتر و در رأس آنها محسن رضایی تقدیم می شد. بر اساس همین گزارشهای تصمیمات نظامی در منطقه گرفته می شد.
پیگیر باشید
@zandahlm1357