🍂
🔻#پنهان_زیر_باران 3⃣3⃣
سردار علی ناصری
پس از گشت در شهر القرنه، به سراغ پل الم زرعه که روی رودخانه دجله احداث شده بود، رفتیم و از روی آن عبور کردیم. قبل از رسیدن به پل، مقر دژبانی بود. در دژبانی، همه عناصر اطلاعاتی و حفاظتی حضور و نماینده داشتند؛ از حزب بعث و استخبارات گرفته تا امنیت داخلی و حفاظت ارتش. چند نفر به دقت صورت افراد را نگاه می کردند که آب را در دلمان خشک کردند. البته ما همه کارتهای لازم را جعل کرده بودیم و همراه داشتیم؛ اما کوچک ترین بی احتیاطی یا ناشی گری کافی بود تا لو برویم و به دام دشمن بیفتیم.
به هر حال، از دژبانی و پل المزرعه که روبه روی شهر القرنه بود، گذشتیم و به شرق دجله رفتیم و از الم زرعه تا روطه را گشتیم و شناسایی کردیم. هر چه را که می دیدم، اعم از پل، جاده، دژبانی، مراکز تولید برق و آب، تأسیسات، مراکز نظامی و ... یادداشت می کردم و کروکی آنها را هم می کشیدم. نقشه هم با خودم داشتم و از آن استفاده می کردم. دوربین عکاسی هم همراهم بود و طوری که حساسیت مأموران مخفي عراقی را برنینگیزم، از مناطق حساس، خصوصا پل ها، جاده ها و مراکز نظامی عکس برداری می کردم.
بعد از آن به اطراف بصره رفتیم و تا شهر الدير که محل استقرار سپاه سوم عراق بود، پیش رفتیم. در دو طرف جاده، مقر نظامی های عراقی بود که همگی را دقیق شناسایی کردم.
به شهر الدير رسیدیم و در جلوی رستورانی برای صرف شام توقف کردیم. رستوران مملو از سرهنگ و سرگرد ارتش دشمن بود. . کنار میز ما، چند سرگرد و سرهنگ نشسته بودند و با هم حرف می زدند و غذا می خوردند. خودم هم باورم نمی شد که در چنین مکانی و نزدیک چنین کسانی نشسته ام و غذا صرف می کنم. در همین مأموریت، با برخی از منابع خودمان در ارتش عراق نیز تماس گرفتم و آخرین اسناد و اطلاعات مورد نیاز را که آنان به دست آورده بودند، تحویل گرفتم. ما در ارتش عراق در سطوح گوناگون منابع اطلاعاتی داشتیم.
پیگیر باشید
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بت شکنی امیرالمؤمنین (علیه السلام) در کودکی قطب راوندی در کتابش این چنین حدیث نقل میکند: ابوطالب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لقب «قُضَم»برای امیرالمؤمنین (علیه السلام)
ابن ابی عمیر از هشام نقل کرده است که از امام صادق (علیه السلام) پرسیدند: هنگامی که علی (علیه السلام) در حال مبارزه با «طلحه بن ابی طلحه» بود، طلحه به او گفت: «ای قُضم» معنای این حرف چیست؟
فرمود:
وقتی رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در مکه بود، به خاطر حمایت ابوطالب (علیه السلام)، هیچ کس نمی توانست به او جسارت کند، بنابراین کودکان را وادار میکردند که وقتی پیامبر (صلی الله علیه و آله) بیرون میآید، به سوی او سنگ و کلوخ پرتاب کنند. رسول خدا (صلی الله علیه و آله) این موضوع را به علی (علیه السلام) فرمود و شکوه و گلایه نمود.
امیرالمؤمنین (علیه السلام) عرض کرد: پدر و مادرم فدای تو باد ای رسول خدا، وقتی بیرون رفتی مرا نیز با خودت ببر.
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بیرون رفت و علی (علیه السلام) نیز همراه او بود. بچهها بر طبق عادت همیشگی خود، مزاحم حضرت (صلی الله علیه و آله) شدند. علی (علیه السلام) به آنها حمله کرد و پی در پی، سر و صورت و بینی و گوشهای آنها را میگرفت و فشار میداد.
بچه ها، گریان به نزد پدران شان میرفتند و میگفتند: «قُضمنا علی قضمنا علی؛ علی مارا گوشمالی داد، علی ما را کتک زد. » و به همین خاطر «قُضم» نامیده شد.
#هفتمین_زیارت
#فاطمه_سادات_درچه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اختلاف مقام گاهی خدا از بنده ای خشنود است به چیزی که به خاطر همان چیز از بنده دیگر ناخشنود است چرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دب اصغر
فاضل عبدالرحمن صوفی صاحب صورالکواکب مینویسد: نزدیک ترین ستاره به ستاره ی قطب شمالی، دب اصغر است و آن عبارت از هفت ستاره است که به شکل خرس کوچکی است. سه ستاره بر دم آن قرار گرفته اند و یکی از آنها پر نور است، و چهار ستاره دیگر به شکل مستطیل دیده میشود بر بدن آن قرار دارند. ده ستاره پر نور و دو ستاره کم نور.
عرب هر هفت ستاره را بنات العیش صغری مینامد و دو ستاره نورانی تر را فرقدین گوید و ستاره نورانی طرف دم را جدی گوید که همان ستاره قبله نما است و...
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۲۳- درجات عبادت تفسیر نماز » درجات عبادت اگر از کودک سؤال کنیم پدر و مادرت را برای چه دوست داری؟ م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۴- سیمای عبادت
تفسیر نماز » سیمای عبادت
* عبادت و بندگی، رسول خدا را به معراج بُرد: «سُبْحانَ الَّذی اَسْری بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ اِلیَ الْمَسجِدِ الْاَقصی» [۲]
منزّه است کسی که بنده اش را شبانه از مسجدالحرام به مسجدالاقصی سیر داد.
* عبادت زمینه نزولِ فرشتگان را فراهم میکند: «نَزَّلْنا عَلی عَبْدِنا» [۳] وحی (را بواسطه فرشتگان) بر بنده مان نازل کردیم.
* عبادت، دعای انسان را مستجاب میکند، زیرا نماز پیمان خداست [۴] و هرکس به پیمان خدا وفا کند خداوند هم به پیمان او وفادار است: «اَوْفُوا بِعَْهدی اوُفِ بِعَهْدِکُم» [۵]
* انسان بی عبادت، از سنگ و جماد پست تر است، زیرا قرآن میفرماید: «وَ اِنَّ مِنَ الْحِجارَةِ لَما یَهْبِطُ مِنْ خَشْیَةِ اللَّهِ» [۱] بعضی از سنگها از خشیت الهی به زمین سقوط میکنند، اما بعضی انسانها در برابر سرچشمه و خالق هستی گردن خم نمی کنند.
* عبادت نشانه اراده و شخصیت انسان است. انسانی که در میان غرائز و تمایلات قرار دارد، اگر دل بکند و بسوی خدا برود ارزش دارد وگرنه فرشتگانی که شهوت و غضب ندارند، دائماً در حال عبادت اند.
* عبادت، گمنام ترین انسانِ زمینی را مشهورترین فرد آسمان میکند.
----------
[۲]: ۷۴) سوره اسراء، آیه ۱.
[۳]: ۷۵) سوره بقره، آیه ۲۳.
[۴]: ۷۶) ألم أعهَد اِلیکُم یا بَنی آدَم أنْ لا تَعبُدوا الشّیطانَ اِنّه لَکُم عَدوٌّ مُبین. وَ أنِ اعبُدونی هذا صِراطٌ مُستَقیم» سوره یس، آیه ۶۰ - ۶۱.
[۵]: ۷۷) سوره بقره، آیه ۴۰.
[۱]: ۷۸) سوره بقره، آیه ۷۴.
عبادت، جزیره کوچک انسان را به سرچشمه هستی وصل میکند.
* عبادت، یعنی نگاهی از بالا به تمام هستی.
* عبادت، یعنی شکوفاکردن استعدادهای عرفانی و معنویِ نهفته در وجود انسان.
* عبادت، ارزشی است که انسان با اراده واختیار خود بدست میآورد بر خلافِ ارزشهایِ خانوادگی یا استعدادهایِ درونی که اختیاری و اکتسابی نیستند.
* عبادت، تجدید عهد وپیمان با خدا و تازه نگهداشتنِ حیات معنوی است.
* عبادت، مانع گناه و برطرف کننده آثار آنست. ذکر و یاد خداست
که جلوی گناه را میگیرد نه علم به گناه بودن.
* عبادت، پرکردنِ ظرفِ روح است با یاد خدا، که اگر با غیر او پُر شود ظلم به گوهر انسانیّت است.
* عبادت، به زمینِ خاکی چنان ارزشی میدهد که ورود به آن زمین بدون طهارت ممکن نباشد، همچون مسجد و کعبه و قدس.
* عبادت و بندگی خدا، خود یک ارزش است، گرچه دعاها و خواستههای ما مستجاب نشود.
* عبادت، هم در شادی مطرح است هم در غم. آنجا که خداوند به پیامبرش کوثر میدهد سفارش به نماز میکند:
«اِنَّا اَعْطَیْناک الْکَوْثَر فَصَّلِ لِرَبِّک» [۱]
ما به تو خیر کثیر عطا کردیم، پس برای پروردگارت نماز بجای آر.
و در برخورد با مشکلات و حوادث نیز سفارش به نماز میکند:
«وَاسْتَعینُوا بِالصَّبْر وَالصَّلوة» [۲]
----------
[۱]: ۷۹) سوره کوثر.
[۲]: ۸۰) سوره بقره، آیه ۴۵.
#تفسیر_نماز
✍محسن قرائتی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🌺🍃برنامه رادیویی تا آسمان 🔷 #علل_سستی_وترک_نماز ❌ تنبلی.قسمت ۱۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا آسمان 195 ؛ تنبلی و سستی 18.mp3
1.57M
🌺🍃برنامه رادیویی تا آسمان
🔷 #علل_سستی_وترک_نماز
❌ تنبلی.قسمت ۱۸
25.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝تاریخچه نماز( 6 )
نماز پیامبران (5)
#تاریخچه_نماز
#نماز