توصيه به جوانان
توصيه ي من به شما جوانان عزيز –چه دختران و چه پسران- همين است. شما در صحنه¬ي فعاليتهاي جوانانه، فعاليت علمي، فعاليت تحصيلي، فعاليت تحقيقي، فعاليت سياسي، فعاليت¬هاي اجتماعي گوناگون، كار فرهنگي¬، مطبوعاتي، هنري، ورزشي و امثال اينها با همه¬ي نشاط و با همه¬ي قدرت حضور داشته باشيد و طهارت، تقوا، ايمان، اخلاص و صفايتان را -كه حقا و انصافا در بين جوانان دنيا، شما از اين جهات نمونه¬ايد- حفظ كنيد. اگر اين تلاش مؤمنانه و مخلصانه و باصفا، در بين بخصوص جوانان ما و در بين بقيه ي آحاد ملت هم –هركدام به سهم خودشان- وجود داشته باشد استكبار در مبارزه ي خود با ملت ايران قطعا و يقينا، نه يكبار، بلكه بارها به زانو درخواهد آمد و شكست خواهد خورد. (۵) جوانان و توطئه ي دشمن
به جوانها عرض ميكنم: عزيزان من! دنبال تقليد نباشيد؛ برروي آن شيوه و راهي كه ذهن و اراده و ايمان شما قوي ميشود و اخلاق شما پاك و آراسته ميگردد، فكر كنيد؛ آنگاه شما عنصري خواهيد بود مثل يك ستون؛ سقف مدنيت اين كشور و تمدن حقيقي اين ملت بر آن قرار ميگيرد.
من به شما عرض ميكنم، امروز دستگاههاي تبليغاتي فوق مدرن غربي -به خصوص آمريكايي و صهيونيستي- دارند براي ذهنها و فعاليتها و احساسات و اداره¬ي شما طرح عمليات تهيه ميكنند؛ خيال نكنيد آنها غافل نشسته اند و اين سي ميليون جوان را در كشور ما نمي بينند آنها اين سي ميليون جوان را ميبينند، آنها براي كار و هدف خودشان دارند برنامه ريزي ميكنند؛ آنها براي اخلاق و فكر و عقيده و ايمان جوان ما دارند برنامه ريزي ميكنند.
خيلي از حرفهايي كه گاهي در فضاي مطبوعاتي يا فرهنگي كشورمان زده ميشود، تفسيرش اين است و با اين ديد، قابل تحليل است. آنها ميخواهند نسلي كه الگوي جوانان فداكار برجسته ي دنيا شد، به يك نسل بي خاصيت تبديل شود.
... آنها ميخواهند فرهنگ سازي و الگو سازي كنند؛ آنها ميخواهند جوان ايراني و نسل نوي ايراني، يك نسل تحقير شده ي تو سري خور باشد تا بتوانند روي او سوار شوند و به او ديكته و آن كاري را كه ميخواهند؛ انجام دهند. (۶) انتخاب راه حقيقي
به نظر من خود شما جوانها بزرگترين مسئووليت را داريد؛ مسووليتي كه ميتوانيد آن را انجام دهيد. عزيزان من! هر جواني دوست ميدارد كشوري كه در آن زندگي ميكند و خاكي را كه از آن روييده، عزيز، سربلند، مقتدر و برخوردار از همه ي زيباييها و نيكيها باشد؛ دلش ميخواهد جامعه ي متمدني داشته باشد؛ دلش ميخواهد از پيشرفتهاي علمي و عملي برخوردار باشد؛ اين آرزوي هر جواني است.
براي اين، دو راه در پيش است: يك راه حل واقعي، يك راه حل كاذب و بدلي.
راه واقعي چيست؟ اين است كه جوان ايراني تصميم بگيرد در زمين خود، بذر خود را بپاشد؛ از اندوخته و ثروت فرهنگي خود استفاده كند؛ اراده ي خودش را به كار بگيرد؛ براي شخصيت و استقلال خود ارزش قايل شود؛ جامعه ي عاريت نخواهد و دنبال تقليد و عاريه گيري الگوهاي بيگانه نباشد.
... راه كاذب چيست؟ راه حل كاذب اين است كه يك ملت به تغيير ظاهري دل خوش كند و از حركت عميق روبرگرداند. يك وقت ميبيند آدمي هست كه نه معلوماتي دارد، نه سوادي دارد؛ نه تجربه¬ايي نشان داده؛ نه اراده¬ايي دارد؛ نه كاري از او بر ميآيد؛ لباس و آرايش و شكل خودش را شبيه فلان هنر پيشه يا فلان جوان غربي كرده است، اين راه حل كاذب است. آيا شما با اين كار متمدن شديد و تحول پيدا كرديد؟!
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#دستهای_گشاده 34 چرا لبخند😊نداری؟ چرا بقیه رو باکلمات قشنگ صدانمیزنی؟ چرا قلبتوبرای بقیه بازنمیکنی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دست های گشاده 35.mp3
14.28M
#دستهای_گشاده 35
دستهای گشـ🌸ـاده؛
یعنی دلت اونقدر جا داشته باشه؛
که توش کسانی رو جا بدی؛
که فقط نیازِ مطلقند،
و هیچ جبرانی برای محبت هاتون ندارند!
باید همینا رو دریابی
🕌در محضر امام روح الله (۴۴۵)
💠 به حال مردم برسیم
📌 امام خمینی (ره ):
باید ما فکر باشیم که خودمان را در بین این تلاطمی که در دنیا هست حفظ کنیم و حفظ به این است که به اسلام گرایش پیدا کنیم و به احکام اسلام گرایش پیدا کنیم و به حال این مردم فقیر برسیم و به حال این اشخاصی که زحمت دارند برای این ملت میکشند، به حال اینها، دولت برسد.
📚صحیفه امام؛ جلد ۱۷؛ صفحه ۳۸۵
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 پویانمایی زیبای #اسکیتی 📀 قسمت پنجم 🎥 #کارتون #انیمیشن #پویانمایی 👌🏻 مارا به دیگران معرفی کنید ┄┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
48.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پویانمایی زیبای #اسکیتی
📀 قسمت ششم
🎥 #کارتون #انیمیشن #پویانمایی
👌🏻 ما را به دیگران معرفی کنیی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
ebook8991[www.takbook.com].pdf
7.07M
شب یلدا یکی از معدود جشن های باستانی ایران کهن می باشد که هنوز که هنوزه پس از گذشت هزاران سال در شب آخر پاییز چه در ایران چه در کشورهای همسایه جشن گرفته می شود . یلدا بلندترین شب سال می باشد . یلدا را می توان یک دقیقه بیشتر کنار هم بود . به قول قدیمی ترها می شود جوجه های آخر پاییز را شمرد و دور از همه همهمه ها یک شب را بلند تر و بیشتر در کنار بزرگترها ، کوچکترها و خانواده جشن گرفت .
یلدا از سال ۵۰۲ قبل از میلاد ، زمان داریوش بزرگ وارد تقویم ایران شد . طبق تحقیقات دانشمندان قبل از سال ۵۰۲ نیز جشن گرفته می شده است .
شب یلدا در تمامی شهرهای ایران جشن گرفته می شود که با رسوم و نام های مختلفی بیان می شود .
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
امام ابو الحسن على بن موسى الرضا عليهما السلام روز يازدهم ماه ذيقعده سال ۱۴۸ هجرى در مدينه در خانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اخلاق و رفتار امام رضا عليه السلام
امامان پاك ما در ميان مردم و با مردم مى زيستند، و عملا به مردم درس زندگى و پاكى و فضيلت مى آموختند، آنان الگو و سرمشق ديگران
بودند، و با آنكه مقام رفيع امامت آنان را از مردم ممتاز مى ساخت، و برگزيده ى خدا و حجت او در زمين بودند در عين حال در جامعه حريمى نمى گرفتند، و خود را از مردم جدا نمى كردند، و به روش جباران انحصار و اختصاصى براى خود قائل نمى شدند، و هرگز مردم را به بردگى و پستى نمى كشاندند و تحقير نمى كردند...
« ابراهيم بن عباس » مى گويد: « هيچگاه نديدم كه امام رضا عليه السلام در سخن بر كسى جفا ورزد، و نيز نديدم كه سخن كسى را پيش از تمام شدن قطع كند، هرگز نيازمندى را كه مى توانست نيازش را بر آورده سازد رد نمى كرد، در حضور ديگرى پايش را دراز نمى فرمود، هرگز نديدم به كسى از خدمتكاران و غلامانشان بدگوئى كند، خنده ى او قهقهه نبود بلكه تبسم بود، چون سفره ى غذا به ميان مى آمد همه ى افراد خانه حتى دربان و مهتر را نيز بر سفره ى خويش مى نشاند و آنان همراه با امام غذا مى خوردند. شبها كم مى خوابيد و بيشتر بيدار بود، و بسيارى از شبها تا صبح بيدار مى ماند و به عبادت مى گذراند، بسيار روزه مى داشت و روزه ى سه روز در هر ماه را ترك نمى كرد (۶)، كار خير و انفاق پنهان بسيار داشت، وبيشتر در شبهاى تاريك مخفيانه به فقرا كمك مى كرد. (۷)
«
محمد بن ابى عباد » مى گويد: فرش آن حضرت در تابستان حصير و در زمستان پلاسى بود لباس او-در خانه-درشت و خشن بود، اما هنگاميكه در مجالس عمومى شركت مى كرد (لباسهاى خوب و متعارف مى پوشيد) و خود را مى آراست. (۸)
شبى امام ميهمان داشت، در ميان صحبت چراغ نقصى پيدا كرد، ميهمان امام دست پيش آورد تا چراغ را درست كند، امام نگذاشت و خود اين كار را انجام داد و فرمود: ما گروهى هستيم كه ميهمانان خود را بكار نمى گيريم. (۹)
يكبار شخصى كه امام را نمى شناخت در حمام از امام خواست تا او را كيسه بكشد، امام عليه السلام پذيرفت و مشغول شد، ديگران امام را بدان شخص معرفى كردند، و او با شرمندگى به عذرخواهى پرداخت ولى امام بى توجه به عذر خواهى او همچنان او را كيسه مى كشيد و او را دلدارى مى داد كه طورى نشده است. (۱۰)
شخصى به امام عرض كرد: به خدا سوگند هيچكس در روى زمين از جهت برترى و شرافت پدران به شما نمى رسد.
امام فرمود: تقوى به آنان شرافت داد و اطاعت پروردگارآنان را بزرگوار ساخت. (۱۱)
#دانستنیهای_امام_رضا_علیه_السلام
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357