ماجرای ساخت سقاخانه اسماعیل طلا_5992405192480393060.mp3
8.85M
🎙 حجت الاسلام شهاب
🎵 ماجرای ساخت سقاخانه اسماعیل طلای حرم امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🍃
من دست خالی آمدم، دست من و دامان تو
سرتا به پا درد و غمم، درد من و درمان تو
پای من از ره خسته شد، بال و پرم بشکسته شد
هر در به رویم بسته شد، جز درگه احسان تو
https://eitaa.com/zandahlm1357
┄┅┅❁💚❁┅┅┄
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 نماهنگ| باز هم #غواصها...
💠 آنهایی که در کنار اروند با دستان بسته، زنده زنده در زیر خروارها خاک مدفون شدند
┄──┄──┄──┄─ا
🌴 #عملیات_کربلای_4 | 1365
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#دنیا_باشگاه_استقامت 💪 از سختي های زندگی استفاده کن و با اونا رشد کن عقاب با باد مخالفه که اوج میگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_263830571.mp3
1.95M
#دنیا_باشگاه_استقامت
#ضعف_اشرف_مخلوقات
خدایا خودت فرمودی که⚜خُلِقَ الاِنسانُ ضَعیفا⚜
مگه من اشرف مخلوقاتت نیستم پس چرا اینقدر ضعیف خلقم کردی؟
#پرواز_تا_خدا
مجموعه فوق العاده زیبا که درمان ریشه ای بسیاری از افسردگی ها و سردرگمی های انسان هست 🌺
🍃
جلسه33👏👏
#اسرار_الهی_آرامش 🍃🌺👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......:
من نهج البلاغه میخوانم
.......:
@zandahlm1357
💠💠💠💠💠💠💠
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_106
لاَ يَتْرُکُ النَّاسُ شَيْئاً مِنْ أَمْرِ دِينِهِمْ لاِْسْتِصْلاَحِ دُنْيَاهُمْ إِلاَّ فَتَحَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ.
امام(عليه السلام) فرمود:
مردم چيزى از امور دينشان را براى اصلاح دنيايشان ترک نمى کنند مگر اين که خداوند زيان بارتر از آن را به روى آنها مى گشايد
شرح و تفسير
نتيجه تخريب دين براى دنيا
امام(عليه السلام) در اين گفتار حکيمانه خود اشاره مى کند به نکته مهمى درباره تعارض دين و دنيا و کسانى که دنيا را بر احکام دينشان ترجيح مى دهند و مى فرمايد: «مردم چيزى از امور دينشان را براى اصلاح دنيايشان ترک نمى کنند مگر اين که خداوند زيان بارتر از آن را به روى آنها مى گشايد»; (لاَ يَتْرُکُ النَّاسُ شَيْئاً مِنْ أَمْرِ دِينِهِمْ لاِْسْتِصْلاَحِ دُنْيَاهُمْ إِلاَّ فَتَحَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ).
اشاره به اين که در بسيارى از اوقات، دستورات دينى و منافع دنيوى در برابر هم قرار مى گيرند و رعايت هر يک سبب ضايع شدن ديگرى است. انسان هاى موحد و يکتاپرستان حقيقى که هيچ مؤثرى را در عالم جز به فرمان خدا نمى دانند به منافع دنيوى خويش پشت پا مى زنند و براى حفظ دين و ايمان و اطاعت فرمان هاى الهى مى کوشند، از اين رو رحمت الهى شامل حالشان مى شود و بهتر از آن عايدشان مى گردد. به عکس آنها که دينشان را فداى دنيا و وظايف الهى خود را فداى منافع دنيوى مى کنند خداوند بدتر از آنچه را از آن بيم داشتند به سراغشان مى فرستد.
فى المثل کسانى هستند که حج واجب خود را که بر طبق حکم شرع جنبه فوريت دارد به تأخير مى اندازند مبادا تشکيلات مادى آنها گرفتار رکود شود.
در حديثى از امام باقر(عليه السلام) مى خوانيم: «مَا مِنْ عَبْد يُؤْثِرُ عَلَى الْحَجِّ حَاجَةً مِنْ حَوَائِجِ الدُّنْيَا إِلاَّ نَظَرَ إِلَى الْمُحَلِّقِينَ قَدِ انْصَرَفُوا قَبْلَ أَنْ تُقْضَى لَهُ تِلْکَ الْحَاجَةُ; هيچ کس حاجتى از حوايج دنيا را بر حج مقدم نمى دارد مگر اين که ناگهان نگاه مى کند حجاج خانه خدا که آثار حج در چهره آنها نمايان است از اين سفر باز گشتند پيش از آنکه حاجت او برآورده شده باشد».(1)
در حديث ديگرى که در کتاب شريف کافى از امام صادق(عليه السلام) آمده مى خوانيم که حضرت به يکى از اصحاب خاصش «سماعه» فرمود: «مَا لَکَ لاَ تَحُجُّ فِي الْعَامِ فَقُلْتُ مُعَامَلَةٌ کَانَتْ بَيْنِي وَبَيْنَ قَوْم وَأَشْغَالٌ وَعَسَى أَنْ يَکُونَ ذَلِکَ خِيَرَةٌ فَقَالَ لاَ وَاللَّهِ مَا فَعَلَ اللَّهُ لَکَ فِي ذَلِکَ مِنْ خِيَرَة; چرا امسال حج نمى روى؟ عرض کرد: معامله اى ميان من و گروهى است و گرفتارى هايى دارم و شايد خير، در آن باشد. امام(عليه السلام)فرمود: چنين نيست».(2)
يا مثلاً انسان هنگامى که مشغول نماز مى شود به دليل بعضى از کارهاى دنيا آن را به سرعت تمام مى کند و چه بسا ارکان نماز آنچنان که لازم است انجام نمى شود. اين گونه افراد که نمازشان را فداى منافعشان مى کنند به گفته اميرمؤمنان(عليه السلام) به جايى نمى رسند.
در حديثى مى خوانيم: «إِذَا قَامَ الْعَبْدُ فِي الصَّلاَةِ فَخَفَّفَ صَلاَتَهُ قَالَ اللَّهُ تَبَارَکَ وَتَعَالَى لِمَلاَئِکَتِهِ أَمَا تَرَوْنَ إِلَى عَبْدِي کَأَنَّهُ يَرَى أَنَّ قَضَاءَ حَوَائِجِهِ بِيَدِ غَيْرِي أَمَا يَعْلَمُ أَنَّ قَضَاءَ حَوَائِجِهِ بِيَدِي; هنگامى که انسانى مشغول نماز شود و نمازش را (براى رسيدن به حوايج دنيا) کوتاه کند، خداوند به فرشتگانش مى فرمايد: آيا اين بنده مرا نمى بينيد گويى گمان مى کند برآورده شدن حاجاتش به دست ديگرى است. آيا نمى داند انجام حوايجش همه در دست من است؟».(3)
آنچه گفته شد در مورد حاجات فردى است; اما حاجات و نيازهاى اجتماعى نه تنها از اين قاعده مستثنا نيست بلکه شمول اين قاعده نسبت به آنها قوى تر و آشکارتر است; مثلاً ـ به گفته مرحوم «مغنيه» در شرح نهج البلاغه خود ـ سران کشورهاى اسلامى، امروز دستور جهاد و دفاع از حريم اسلام و کيان مسلمين را براى منافع مادى که دولت هاى استعمارى به آنها ارائه مى دهند رها کرده اند و خداوند آنها را از هر دو محروم ساخته است; در دست بيگانگان ذليل و خوار شده اند و دنياى آنها نيز تأمين نگشته است.
اگر دقت کنيم آنچه مولا در اين سخن حکيمانه بيان فرموده به اصل توحيد افعالى بازگشت مى کند و جلوه اى از جلوه هاى «لا مُؤَثِّرَ فِى الْوُجُودِ إلاّ اللهُ» محسوب مى شود.
قرآن مجيد مى گويد: «(وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَکات مِنَ السَّماءِ وَالاَْرْضِ وَلکِنْ کَذَّبُوا فَأَخَذْناهُمْ بِما کانُوا يَکْسِبُونَ); اگر اهل شهرها و آبادى ها ايمان مى آوردند و تقوا پيشه مى کردند درهاى برکات آسمان و زمين را به روى آنها مى گشوديم ولى (پيامبران الهى و دستورات ما را) تکذيب کردند و ما آنها را گرفتار نتيجه اعمالشان کرديم».(4)
(1). من لا يحضره الفقيه، ج 2، ص 220، ح 2226.
(2). کافى، ج 4، ص 270، ح 1.
(3). همان، ج 3، ص 269، ح 10.
(4). اعراف، آيه 96.
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_107
رُبَّ عَالِم قَدْ قَتَلَهُ جَهْلُهُ، وَعِلْمُهُ مَعَهُ لاَ يَنْفَعُهُ.
امام(عليه السلام) فرمود:
چه بسيار دانشمندى که جهلش او را کشته، در حالى که علمش با اوست;
اما به حالش سودى نمى بخشد
شرح و تفسير
عالم جاهل منش
در اين گفتار حکيمانه و کوتاه و پرمعنا امام به عالمان بى عمل و آلوده به رذائل اخلاقى اشاره کرده مى فرمايد: «چه بسيار دانشمندى که جهلش او را کشته در حالى که علمش با اوست; اما به حالش سودى نمى بخشد»; (رُبَّ عَالِم قَدْ قَتَلَهُ جَهْلُهُ، وَعِلْمُهُ مَعَهُ لاَ يَنْفَعُهُ).
همان گونه که در بالا اشاره شد امام(عليه السلام) در اين عبارت کوتاه و پرمعنا از عالمان نادانى سخن مى گويد که جهلشان قاتل آنها شده است در اين که چگونه علم و جهل در وجود آن ها جمع مى شود تفسيرهاى مختلفى مى توان بيان کرد.
از همه روشن تر اين که علم اگر با عمل همراه نشود همچون جهل است، بنابراين نکوهش امام(عليه السلام) از عالمانى است که از علم خود بهره نمى گيرند و به آن عمل نمى کنند و سبب هلاکت مادى و معنوى آنها مى شود.
در حديثى در کتاب شريف کافى از امير مؤمنان على(عليه السلام)مى خوانيم که «إنَّ الْعالِمَ الْعامِلَ بِغَيْرِهِ کَالْجاهِلِ الْحائِرِ الَّذى لا يَسْتَفيقُ عَنْ جَهْلِهِ; شخص عالمى که به علمش عمل نکند مانند جاهل سرگردانى است که از بيمارى جهل بهبود نمى يابد.
سپس حضرت در همان روايت مى فرمايد: «بَلْ قَدْ رَأيتُ أنَّ الْحُجَّةَ عَلَيْهِ أعْظَمُ وَالْحَسْرَةُ أدْوَمُ; بلکه حجت الهى را بر او بزرگ تر و حسرت او را پايدارتر ديدم».(1)
همين عبارت با اندک تفاوتى در ذيل خطبه 110 نهج البلاغه نيز آمده است.
در حديث ديگرى در غررالحکم از همان حضرت مى خوانيم: «عِلْمٌ لا يُصْلِحُکَ ضَلالٌ وَمالٌ لا يَنْفَعُکَ وَبالٌ; دانشى که تو را اصلاح نکند گمراهى است و ثروتى که تو را (در راه خشنودى خدا) سودى نبخشد بدبختى است».(2)
اين احتمال نيز وجود دارد که منظور از «جهل» صفات جاهلانه اى مانند غرور و تکبر و خودخواهى و سودجويى و رياکارى باشد; هر گاه علم با اين صفات نکوهيده جاهلانه همراه گردد عالم را به نابودى مى کشاند، همان گونه که در طول تاريخ مصاديق زيادى دارد. آيا طلحه و زبير عالم به احکام اسلام و قرآن نبودند؟ آيا موقعيت على(عليه السلام)را در اسلام و نزد پيغمبر اکرم(صلى الله عليه وآله) نمى شناختند؟ چه شد که علمشان سودى به آنها نبخشيد؟ آيا جز اين است که جاه طلبى و پيروى از هواى نفس آنها را به جنگ جمل کشانيد و نه تنها علمشان به حالشان سودى نداشت، بلکه صفات جاهلانه آنها سبب مرگشان در دنيا و مجازاتشان در آخرت شد. حدود هفده هزار نفر از مسلمانان را به کشتن دادند و هرگز به مقصدشان نيز در دنيا نرسيدند.
نيز احتمال مى رود منظور اين باشد که ظواهرى از علم دارد ولى به عمق آن نرسيده است و به تعبيرى ديگر، علم او فاقد بصيرت است همان گونه که در حديثى از امام صادق(عليه السلام) مى خوانيم: «اَلْعامِلُ عَلى غَْيرِ بَصيرَة کَالسّائِرِ عَلى غَيْرِ الطَّريقِ فَلا تُزيدُهُ سُرْعَةُ السَّيْرِ مِنَ الطَّريقِ إلاّ بُعْداً; آن کس که بدون بينش و بصيرت عمل مى کند همانند کسى است که در بيراهه گام بر مى دارد، چنين کسى هر قدر تندتر برود از راه اصلى دورتر مى شود».(3)
جمع ميان اين تفسيرها نيز مانعى ندارد.
لینک کانال را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با دنبال کردن حکمت ها و
انشالله با عمل به حکمت ها ،
🌹 مرام علی پررونق تر از نام علی بشه
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تکنیک پنجم مهربانی خوبیهات رو در حق دیگران فراموش کن! #اسرار_الهی_آرامش 🌺🍃👇 https://eitaa.com/zanda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تکنیک ششم مهربانی،
قلبت رو از شیفتگی به خودت خالی کن جای مهربانی، بازتر میشود.
#اسرار_الهی_آرامش 🌺🍃👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه
گلدان من🌳🌳🌳🌳
با ما همراه باشید👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
بیماری های سانسوریا😭👇👇👇👇
سانسوریا رنگی بسیار مساعد پوسیدگی ریشه است 👌
که در آبیاری آن باید بسیار دقت کنید.❌
کف گلدان باید دارای سوراخهایی برای خروج آب باشد.👌👍
همچنین بیماریهای قارچی این گیاه را مورد حمله قرار میدهند که میتوان از قارچ کشهای #مانکوزب و #کاربندازیم استفاده کرد.👌
از نشانههای بیماریهای قارچی زرد شدن #ساقهها و #برگها، پوسیدگی ریشه و تغییر رنگ در ساقه ها
تمیزکردن برگهای سانسوریا 🌸🌺
هر دو تا سه هفته یکبار برگهای غبارآلود را با پارچه و اسفنج مرطوب تمیز کنید.👌👍
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌺🌸
سوال
چرا برگ های سانسوریا میوفته و نمی ایسته؟
✅سانسوریا گیاه کم آبیه و در اثر آبیاری زیاد سریع ریشش میپوسه و گیاه خودشو می اندازه
پس هر وقت سطح خاکش خشکه آبش بدید و رو برگاش اب نریزین
تعویض گلدان😍👇👇👇👇
تعویض گلدان را میتوان هر ۳-۲ سال انجام داد. 😃
به طور کلی گل سانسوریا، گلدان کوچکتر را بر بزرگ ترجیح میدهد،👍
هنگام تعویض گلدان، خاک اطراف ریشه و به طور کلی خاک گلدان را با فشار دست متراکم کنید.👌
https://eitaa.com/zandahlm1357
دوستان زیادی از خشکی برگ وبیماری سانسوریا پرسیدن 😢
بیماریهای گل سانسوریا :😭👇👇👇👇👇
یکی از اصلیترین مشکلات و بیماریهای اصلی سانسوریا بیماریهای قارچی میباشد.😱
بیماریهای قارچی ممکن است باعث پوسیدگی ریشه در اثر آبیاری زیاد شوند و به تدریج به تنه گیاه پیشروی کند.
از علایم اصلی بیماریهای قارچی لکههای #سیاه و #قهوهای بر روی برگها، شل شدن تنه گیاه میتوان نام برد. 😭
از اولین نشانههای پوسیدگی ریشه عدم جذب آب توسط گیاه میباشد
دراین تصویر هم نمونه دیگری از بیماری قارچ مربوط به گیاه سانسوریا رو میبینید👆👆👆
دوستان همیشه گفتم در آبیاری گلها دقت کنید .❌
زیاده روی در آبیاری گیاهان علت همه ی بیماریهاست💯
درصورت مشاهده ی این علائم بررسی کنید ..حتما خاک گیاه رو با وسیله ای زیر ورو کنید هوا برسه به ریشه
با محلول #کاربندازیم گیاه رو آبیاری کنید 👍💦.
وبا یه #قارچ کش برگهای گیاه رو اسپری کنید .👌
تهویه محیط فراهم بشه..گیاه رو از بقیه ی گلها جدا بگذارید بعد دو هفته دوباره درمانش تکرار بشه👌
https://eitaa.com/zandahlm1357
#سوال
دوستان زیادی سوال پرسیدن بهترین زمان برای #آبیاری گلها چه موقعی است?
بهترین زمان در زمستان و فصل #سرد برای آبیاری #صبح میباشد.👌
در تابستان #عصرهابهترین زمان آبیاری میباشد✅
البته زمانی که گرمای خاک کمتر شده باشد اقدام به آبیاری کنید 💦❌
https://eitaa.com/zandahlm1357
#سوال
دوستی سوال پرسیدن وقتی, برگ گل های آپارتمانی میریزه بندازیم دور یا روی خاک گلدونش بمونه؟؟
#پاسخ
به دلایل مختلف مثل ابیاربه زیاد، نورنامناسب، سرما یا گرما، کودزیاد، آفت ها،.....
ممکنه #برگ گلها بریزه🍃😢
که باید از, روی خاک گلدون #برداشته شه 👌که اگه #بیماری داره به خاک #منتقل نشه❌❌
https://eitaa.com/zandahlm1357