eitaa logo
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
1.7هزار دنبال‌کننده
48.9هزار عکس
35.6هزار ویدیو
1.7هزار فایل
#نذر_ظهور ارتباط با ما @Zh4653 @zandahlm1357 سلام خدمت بزرگواران این کانال پیروفرمایشات امام خامنه ای باب فعالیت درفضای مجازی ایجاد شده ازهمراهی شما سپاسگزاریم درصورت رضایت ؛کانال را به دیگران معرفی بفرمایید🍃🍃🍃🍃https://eitaa.com/zandahlm1357
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5785067488806964229.mp3
12.33M
۵۴ ♨️ به خدا که نمی‌شود دست یافت! نه او را می‌توان دید! و نه کسی او را دیده، که توصیفش کرده باشد! ❓من چگونه می‌توانم شبیه کسی باشم و به اخلاقش متخلق شوم، وقتی نه می‌توانم ببینمش، و نه می‌توانم جزئیات اخلاق او را بشناسم؟ ‼️ اینهمه احکام و باید و نباید چگونه می‌تواند مرا به برساند؟
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 نکات مهم همسرداری از کلام دکتر داودی نژاد 💢 بفرست واسه متاهلین
حروف کوچک اندام یا خرد اندام 💠 تحریرحرف " ر " این حرف از سمت راست و زاویه دار شروع می شود و باید بایک حرکت متصل تحریر شود اما میتوانیم برای شروع با دو حرکت بنویسیم ، حرف «ر» روی خط زمینه است. 🔺 نکته: شروع این حرف نباید عمود یا خیلی خوابیده باشد
📝📝📝 🔖 نقد تعالیم دوازده گانه بهائیت ؛ 🔸 10 _ تعليم و تربيت عمومي و اجباري 📜 بر اساس تعاليم بهاءالله، به دلیل آنکه تعليم و تعلم حق هر کودک است و لازم است از اين نعمت بهره‌مند شود، بر والدين اطفال، امري اجباري است. در صورت ناتواني والدين به هر دليل، اين امر را بيت العدل بر عهده خواهد گرفت. اين آموزه افزون بر آنکه ادیان حقه الهی آن را تأييد كرده‌اند، از آرمانهای دیر پای دلسوزان بشری است. متفکران بسیاری از سالهای بسیار دورتر از ولادت بهاءالله به این آرمان توجه نشان داده و نیز برای تحقق آن تلاشهایی كرده‌اند. 🔺 البته مقصود بهائیان از آموزش و پرورش نمیتواند چیزی جزکاشتن بذر عقاید انحرافی فرقه بهائیت و تبلیغ اندیشه‌های بهاءالله باشد؛ همان‌گونه كه امروزه اين كار در کلاسهای اطفال که بهائیان آن را تشکیل میدهند انجام میگیرد.
🔖🔖🔖 📝 نقد تعالیم دوازده گانه بهائیت 🔸 11 _ الفت و محبت در دین 🔺 بهائیان معتقدند: پيغمبران اصولا براي برطرف کردن اختلافات بشر و به وجود آوردن الفت بين مردم ظاهر شده‌اند، در غير اين‌صورت به گفته عبدالبهاء: «اگر دين هم که خود بايد علاج اختلافات باشد، سبب اختلاف و جنگ و جدايي شود، بي‌ديني بهتر است.» 🔺 جدای از صحت و سقم این کلام باید گفت ما معتقدیم بهائیت در این ادعای خود نیز عاری از صداقت است، زیرا: 1⃣ اولا: تاريخ و بهائيت سرشار از دشمنيها و درگيريهاي متعدد رهبران و رهروان و اختلافات داخلي اعضاي اين فرقه است که هرکدام براي خود در تاريخ کوتاه، اما پر مخاطره بهائيت سرفصلي قابل توجه به شمار مي‌روند که در ذيل به برخی از آنها اشاره مي‌شود: 🔴 الف) منازعات بابيان براي کسب عنوان من يظهره اللهي؛ 🔴 ب) نزاعهای بهاء و ازل و در نتيجه، منازعات بهائيان و ازليان؛ 🔴 ج) درگيريهاي عباس افندي با محمد علي افندي؛ 🔴 د) منازعات شوقي با بسياري از ياران قديمي بهائيت 🔴 هـ) نزاعهاي « روحيه مکسول » و سازمان ايادي با « ميسن ريمی » رئيس هيئت بين‌المللي بهائي. 2⃣ ثانياً: آييني که به پيروان خود دستور ميدهد «كن شعلۀ النار لاعدائي و كوثر البقاء لاحبائي؛ بر دشمنانم شعله آتش باش و براي دوستانم كوثر بقاء»، نمی‌تواند مدعي صلح عمومي باشد. 3⃣ ثالثاً: سابقه عملي بهاءالله انباشته از شرارت است . 🔺 عباس افندي در نامه‌اي که به عمه خود (لوح عمه) نگاشته است، ناخواسته از تهديدها، شرارت و جنايت بابيان، به رهبري پدرش پرده برداشته، مي‌نويسد: «زلزله در ارکان عراق انداخت و اهل نفاق (شيعيان) را هميشه خائف و هراسان داشت، سطوتش چنان در عروق و اعصاب نفوذ نموده بود که نفسي در کربلا و نجف در نيمه شب جرئت مذمّت نمي‌نمود و جسارت بر شناعت نمي‌کرد....» 🔸 تواب بهائي معروف، مرحوم عبدالحسين آيتي که 20 سال از عمر خود را با نام آواره در ميان بهائيان گذرانيد، درباره صلح‌جويي رهبران بهائي می‌نويسد: «افندي جور غريبي گوسفندان خود را تربيت کرده بود و هر شخص بصيري مي‌داند که نوع تربيت او تربيت سياسي است، نه روحاني؛ زيرا در همه‌جا مي‌نوشت و می‌گفت با دوست و دشمن صلح‌جو و مهربان باشيد؛ ولي عملا با مخالفان داخلي خود به شدتي عداوت مي‌ورزيد که به هرقسمي ممکن بود در صدد اعدامش بر مي‌آمد و اگر کار ديگر ممکن نبود به لطايف‌الحيل او را در معرض شاخ زدن گوسفندان ديگر خود قرار می‌داد که به طوري او را «هو» کنند که نه در ميان خودشان جايي داشته باشد، نه در جامعه اسلامي.»