فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجموعه کلیپ های روایتگری 👌
هر روز روایتی از شهدا بشنوید❤️
#روایتگری
شماره ۱۵
کاری از گروه راویان سردار شهید حاج عبد الحسین برونسی 🌹
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هدف از این نوشتار بی شک هر انسانی علاقه مند نام و یاد و بازگو کردن فضائل و مناقب محبوب خویش است و ه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ساختار کتاب
در این کتاب به جهت تبرک و تیمن، ابتدا اصل زیارت نقل میشود و پس از آن به تبیین برخی فرازهای آن که به معجزات و فضائل حضرت اشاره دارد پردازش میشود.
شایان ذکر است نظر به اینکه معجزات خارق العاده و شگفت انگیز امیرالمؤمنین و حضرات معصومین (علیهم السلام) برای برخی، به سختی مورد پذیرش قرار میگردد و برای اطمینان، سند حدیث را طلب میکنند لذا بر آن شدیم تا معجزات را در قالب زیارت بیان کنیم، بدون شک شفایی برای سینههای دردمند و هدایت و رحمتی مضاعف برای مؤمنین است.
گفتنی است هدف شرح و تفسیر تمام فقرات زیارت نیست، بلکه فرازهایی از زیارت به صورت گلچین و با رویکرد معرفت افزونی و منقبت آموزی مورد توجه و تبیین قرار گرفته است، که اگر خداوند توفیق فرماید در آینده به شرح جامع آن خواهیم پرداخت.
توضیح نکاتی پیرامون معجزه
چون در این نوشتار علاوه بر فضائل، به ذکر قسمتی از معجزات امیرالمؤمنین (علیه السلام) نیز پرداخته میشود نیکو است به نکاتی پیرامون معجزه اشاره شود.
۱. معجزه به عمل خارق العاده ای گفته میشود که مدعیان نبوت و امامت برای اثبات مدعای خود - ارتباط با خداوند و عالَم غیب - میآورند و دیگران را نیز به مقابله و آوردن مثل آن دعوت میکنند و چون دیگران از اظهار همانند آن عاجز و ناتوانند بدان «معجزه» میگویند.
۲. معجزه بر کارهایی که محال عقلی است تعلق نمی گیرد، بلکه به اموری مرتبط است که به طور عادت و معمول محال به نظر نمی آید، لیکن عقلاً انجام آن محال نیست.
۳. خداوند در قرآن معجزات فراوانی را برای رسولانش برمی شمارد. به عنوان نمونه: کشتی حضرت نوح (علیه السلام) و طوفان [۱]، شتر حضرت صالح (علیه السلام) [۲]، سرد شدن آتش بر حضرت ابراهیم (علیه السلام) [۳] و زنده کردن پرندگان چهارگانه به اذن خدای متعال [۴]، عصای حضرت
موسی (علیه السلام) [۱]، سخن گفتن و تسخیر موجودات توسط حضرت سلیمان (علیه السلام) [۲]، حضرت عیسی (علیه السلام) و تکلم در گهواره، خلقت پرنده به اذن خدا، شفای کور مادرزاد و زنده کردن مردگان [۳]، معراج رسول خدا (صلی الله علیه و آله) [۴]، معجزه جاویدان قرآن [۵]، شق القمر [۶] و....
۴. میان معجزه و سحر و جادو و چشم بندی و امثال آن تفاوت اساسی وجود دارد از جمله:
معجزه به هر عملی که تعلق گیرد آن عمل به صورت واقعی در خارج وقوع مییابد، برخلاف سحر و جادو که حقیقت و واقعیت خارجی ندارد، بلکه در نظر بیننده صورت مییابد.
به عنوان مثال در داستان حضرت موسی (علیه السلام) و ساحران، آنچه موسی (علیه السلام) انجام داد حقیقت داشت، و عصا به صورت اژدهایی بزرگ و حیوانی درنده درآمد، اما مارهای ساحران در واقع جاندار نبود بلکه ریسمانها و طنابهایی بود که به وسیله داروهای شیمیایی به جست و خیز در آمده، و به نظر مردم مارهایی جاندار شده بودند.
با توجه به این چهار نکته، مخاطبِ ما در این نوشتار کسانی هستند که به یگانگی پروردگار، علم و قدرت او، رسالت رسولان الهی، حقانیت قرآن و امامت ائمه اطهار (علیهم السلام) اعتقاد دارند، بر این اساس به صدور معجزه از پیامبران الهی و ائمه معصومین (علیهم السلام) - که نشان صدق ادعایشان است - نیز اعتقاد و اذعان دارند.
لذا اگر فردی در صدور معجزه از پیامبران یا ائمه اطهار (علیهم السلام) شک و تردید دارد بایستی با او به ترتیب در مباحث توحید، نبوت، امامت و صدور معجزه از نبی و امام وارد بحث شد تا این مقوله برای او ثابت گردد.
آخرین نکته: در این نوشتار، ما در ذکر صلوات و تحیات پس از اسامی مقدسه معصومین (علیهم السلام) تابع مصادر و منابع نبوده ایم.
با نگاهی ملتمسانه به بارگاه ملکوتی امیرالمؤمنین (علیه السلام) از خداوند فرج فرزند غریبش امام عصر (علیه السلام) را خواستاریم.
در پایان ثواب این اثر را به مادر مظلومم، صدیقه طاهرهام ابیها فاطمة الزهرا (علیها السلام) اهداء مینمایم.
فاطمه سادات درچه ای
----------
[۱]: . سورة الاعراف ۶۴.
[۲]: . سورة الاعراف ۷۴ و ۷۷.
[۳]: . سورة الانبیاء ۶۹.
[۴]: . سورة البقره ۲۶۰.
[۱]: . سورة الاعراف ۱۰۷.
[۲]: . سورة النساء ۱۲ و سورة ص ۳۶.
[۳]: . سورة المائده ۱۱۰ و سورة آل عمران ۴۶ و ۴۹.
[۴]: . سورة الاسراء ۱.
[۵]: . سورة الکوثر ۱.
[۶]: . سورة القمر ۱.
#هفتمین_زیارت
✍#فاطمه_سادات_درچه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
از حکیمی پرسیدند: سفر چه کسی طولانی تر است؟ پاسخ داد سفر مسافری که در پی دوست شایسته است. وصف خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معیار دوستی
وقتی هم رأی و هم عقیده بودن از قواعد برادری و سبب دوستی است، عقل و فضیلت بسیار موجب میشود که آدمی در پی دوستانی چون خود برود و چون تعداد این دسته اندک است، دوستان این عده هم کم میباشد؛ چرا که اکثر مردم نادان و کم عقل هستند. با این وصف نه عاقل متمایل به دوستی با جاهل است و نه جاهل با عاقل. ولی چون افراد نادان بسیارند، دوستانشان هم بسیار میباشند.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۱۰- مدیریت در عبادت تفسیر نماز » مدیریت در عبادت مدیریت تنها در مسائل اجتماعی و اقتصادی و سیاسی ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۱- عبادت، داروخانه شبانه روزی
تفسیر نماز » عبادت، داروخانه شبانه روزی
هر کس در هر لحظه و در هر شرایطی بدون هیچ وقت قبلی و واسطه ای میتواند با خدا ارتباط برقرار کند. هر چند اوقاتی مخصوص از قبیل هنگام سحر، غروب جمعه، پس از خطبههای نماز جمعه، هنگام نزول باران و یا شب قدر، دعا و عبادت حال دیگری دارد، اما دعا و نیایش اختصاصی به این اوقات ندارد.
عبادت در هر حال داروی غفلت و نسیان و عصیان است. «أَقِمِ الصَّلوةَ لِذِکرِی» [۱] مایه آرامش و اطمینان خاطر و زدونِ اضطرابها و دل نگرانی هاست. «اَلا بِذکرِاللّهِ تَطمَئنُّ القُلُوب» [۲]
----------
[۱]: ۱۹) سوره طه، آیه ۱۴.
[۲]: ۲۰) سوره رعد، آیه ۲۸.
#تفسیر_نماز
✍محسن قرائتی
https://eitaa.com/zandahlm1357
تا آسمان 184 ؛ تنبلی و سستی 7.mp3
2.42M
🌺🍃برنامه رادیویی تا آسمان
🔷#علل_سستی_وترک_نماز
❌ تنبلی.قسمت ۷
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موقع نماز خسته ای؟
🎙 استاد دانشمند
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی 4️⃣5️⃣ چرا غیر مسلمانان نجس هستن و چرا خرید و فروش با اونها حرامه؟ آیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی
9️⃣5️⃣ خدا در قرآن برای خودش از ضمیرهای مذکر استفاده کرده است؛ این یعنی جنس مذکر بهتر است.
💠 پاسخ:
🔶 اول: ادبیات هر زبانی، قانون خودش را دارد؛ مثلاً در زبان فارسی به «من و تو»، «ما» گفته میشود؛ نمیگوییم «شما». این قانون ادبیات فارسی است.
🔻 یا مثلاً در زبان فارسی به همه انسانها (چه مرد و چه زن)، «مردم» گفته میشود؛ نه «زنم». این هم یک قانون است.
🔸 زبان عربی هم قانون و ادبیات خودش را دارد. یکی از این قانونها این است که معمولاً اگر کلمهای در واقعیت جنسیت نداشته باشد، مذکر آورده میشود. این قانون ادبیات عرب است.
🔺 به همین دلیل چون خداوند قرآن را به زبان عربی نازل کرده، طبق این قانون از ضمیر مذکر برای خودش استفاده نموده است.
🔷 دوم: ضمیر مذکر و مؤنث، دلیل بر ارزش و بزرگی چیزی نیست؛ چون اگر ضمیر دلیل بر ارزش بود، باید همه چیزهای باارزش با ضمیر مذکر میآمد و همه چیزهای بیارزش با ضمیر مؤنث؛ درحالیکه خیلی از چیزهای باارزش در زبان عربی با ضمیر مؤنث میآیند؛ مانند: خورشید، زمین، نماز، زکات یا حتی بهشت.
♦️ خیلی از چیزهای بیارزش یا پست هم با ضمیر مذکر میآیند؛ مثل: ابلیس و شیطان.
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #خدا_مذکر_مؤنث
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی
0⃣6⃣ چرا رهبری شخصاً جلوی فسادهای مدیران کشوری را نمیگیرند؟
🔶 اول: وظایف رهبری طبق قانون اساسی (اصل یکصد و دهم) عبارتند از:
◀️ تعیین سیاستهاى کلى نظام جمهورى اسلامى ایران
◀️ نظارت بر حسن اجراى سیاستهاى کلّى نظام؛
◀️ فرمان همهپرسى؛
◀️ اعلان جنگ و صلح و بسیج نیروها؛
◀️ فرماندهى کل نیروهاى مسلّح
◀️ عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالى کشور به تخلّف وى از وظایف قانونى، یا رأى مجلس شوراى اسلامى به عدم کفایت وى، بر اساس اصل هشتاد و نهم؛ و... .
💎 بنابراین طبق اصل 110، وظیفه رهبری برخورد با مفاسد نیست؛ بلکه باید توجه داشت که رهبری جایگاه اجرایی ندارد و این مفاسد باید از طریق قوه قضاییه و قوه مقننه پیگیری شود.
🔷 دوم: اگر رهبر یک جامعه در همه چیز دخالت کند و فراتر از قانون باشد، همین افرادی که به عدم ورود رهبری اعتراض دارند، او را فردی دیکتاتور میخوانند.
♦️ سوم: اگر یک فرد در تمام مسائل ورود کند، تمام جامعه وابسته به همان یک نفر خواهد شد که این دو ایراد بزرگ خواهد داشت:
🔸 ۱. اینکه مردم رشد نخواهند کرد و جامعهای ساکن و خموده خواهیم داشت؛
🔹 ۲. در صورت نبود رهبر، جامعه هرج و مرج میشود.
📝 پاسخ تکمیلی در لینک زیر👇👇
https://b2n.ir/s14995
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #رهبری_فسادمدیران
♨️شبهه
شما که ادعا دارید اسلام به زنان اینهمه اکرام و احترام گذاشته پس چرا به زنان گفته #ناقص العقول و... قال امام علی علیه السلام
مَعَاشِرَ النَّاسِ اِنَّ النِّسَاءَ نَوَاقِصُ الْاِیمَانِ...🤔❓
✅بخش اول
👌نکته اول هر حدیثی باید به قرآن رجوع کند
آیا قرآن بین زن و مرد در مسائل معنوی فرق گذاشته یا نه؟ خیر مساوی هستند هر مقامی که مرد میتواند برسد زن هم برسد کما اینکه امام زمان میفرماید حضرت زهرا سلام علیها الگو من هستند وآیاتی که گفته شد مومنین باید زن فرعون را الگو خودشان قرار بدهند.
✅جواب اول
👌👌از نظر منطقی قضایا یا حقیقی هستند یا خارجی 👇👇
قضایا حقیقی: مثلا آب از هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است حالا ماچه باشیم چه نباشیم چه بدانیم چه ندانیم آب از این دوتا تشکیل شده است یعنی وجود آب به اکسیژن و هیدروژن است.
قضایا خارجی: مثلا من میگویم آب گل آلود است آیا این سخن من به معنای این است که ذات آب و کل آبهای دنیا گل آلود است یا اینکه آب خاصی مد نظرم است.
اما ربطش به بحث👇👇
ان النساء نواقص العقول و...اولا این سخن بعد از جنگ جمل گفته شد که مخاطبش عموم زنان نیست(قضیه حقیقیه) بلکه زن خاصی مد نظر است(قضیه خارجیه) چون خداوند به زنان پیامبر فرموده: وَقَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَىٰ 👈و در خانههایتان بنشینید و آرام گیرید (و بیحاجت و ضرورت از منزل بیرون نروید)....شما در مسائل سیاسی ورود نکنید که از شما سوءاستفاده میکنند سوال حالا کسی که بر خلاف دستور خداوند و پیامبر بیرون بیاید و سوار بر شتر بشود و جنگ را بخواهد اداره کند ایمانش وعقلش ناقص نیست؟👈(چون ما عاقلتر از پیامبر و خداوند که صاحب عقل است در عالم نداریم پس هر کسی خلاف آن را انجام بدهد در اصلی بی عقلی کرده).
👌✅ جنگ جملی که زود هم تمام شد و شکست هم خورند نتیجه جنگ به ما نشان میدهد که این کار عین بی عقلی بوده است. شاید منظور روایت پیروان این خانم(عایشه) باشد👈 و بیعقلتر کسانی بودند که عقلشان را دست ایشان دادند
👌✅و علت اینکه جمع آورده است(فرموه زنان نه زن) بخاطر این است که زبان عربی از این موارد زیاد استفاده میکند مثل نَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسولُهُ وَالَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمونَ الصَّلاةَ وَيُؤتونَ الزَّكاةَ وَهُم راكِعونَ﴿۵۵﴾
سرپرست و ولیّ شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند؛ همانها که نماز را برپا میدارند، و در حال رکوع، زکات میدهند. اینجا هم با اینکه فقط امیر المومنین علیه السلام در رکوع انگشترشان را دادند ولی ضمیر جمع آورده شده (الذین بجای الذی اومده و کلمه و هم راکعون).
#حجاب
#فاطمیه
#کرامت_زن
انتشارش با شما خوبان 🌹
♨️شبهه
شما که ادعا دارید اسلام به زنان اینهمه اکرام و احترام گذاشته پس چرا به زنان گفته #ناقص العقول و... قال امام علی علیه السلام
مَعَاشِرَ النَّاسِ اِنَّ النِّسَاءَ نَوَاقِصُ الْاِیمَانِ...🤔❓
✅بخش دوم👇👇
جواب نقضی
اینکه امام فرمودند زنان ناقص العقول هستند یعنی مردان کامله العقول هستند⁉️ یعنی یکی معاویه و یزید عقلش کامل است و یکی مثل حضرت زهرا یا حضرت زینب و... العیاذ بلله ناقص العقول هستند اگر اینطور بود پس چرا خداوند به همه مومنین گفته باید از زن فرعون الگو بگیرید ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِينَ آمَنُوا امْرَأَتَ فِرْعَوْنَ(همه زنان و مردان مومن باید زن فرعون را الگوی خودشان بگیرند).
جواب حلی👇👇
اولا زن و مرد در عقل مساوی هستند هیچ فرقی با هم ندارند همان عقلی که خداوند به مرد داده به زن هم داده است.
ثانیا بین عقل و عقلانیت(تعقل)فرق میکند، درست است همه انسانها عقل را به صورت مساوی دارند ولی همه به صورت مساوی از تعقل و عقلانیت نمیتوانند استفاده کنند تعقل که یکی از ثمرات عقل است حالا یکی از دشمنهای تعقل، احساس است و زنان چون رسالت اصلیشان تربیت انسان است که کار انبیاء بوده، باید احساس و عاطفه داشته باشند (چون رکن اصلی تربیت احساس داشتن است و این ویژگی برای زنان حُسن است) این صفت موجب میشود از بعضی از شغلها مثل نبوت امامت،قضاوت و... محروم بشوند چون اولا مستقیما با نامحرمان در ارتباط هستند ثانیا شغلهای است که اگر احساس غلبه کند قضاوت درستی نخواهد شد. (البته یکی از علتهایش این است علتهای دیگر و حکمتهای دیگری هم دارد).
معانی دیگر هم برای عقل گرفته شده که برای مطالعه بیشتر میتوانید به کتاب زن در آینه جلال و جمال آیه الله جوادی آملی و شهید مطهری ...رجوع بفرمائید
#حجاب
#فاطمیه
#کرامت_زن
انتشارش با شما خوبان 🌹
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ بسیار جالب و شنیدنی راجع به کسانی که میگویند شما چشمان هیزت را ببند تا بی حجابی من را نبینی...
#حجاب
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فلسفه #حجاب در قرآن
🎙حجت الاسلام عابدینی
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
داستان حجاب در كشورهاى به اصطلاح متمدن در سال هاى اخير، شاهد بروز پديده اى عجيب در برخى كشورهاى غرب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مروه شربينى، شهيد حجاب
ماجراى شهادت مظلومانه مروه شربينى، از يك سو اوج دشمنى و مخالفت غرب باحجاب و آزادى عفاف و پوشش زن و از ديگرسو مقاومت و ايستادگى زن مسلمان در برابر اين فرهنگ ضد انسانى و ضد دينى را نشان مى دهد؛ چنان كه زن مسلمان حاضر مى شود براى دفاع از حجاب و عفاف خود، جان عزيزش را فدا كند.
اين ماجرا چنان عجيب بود كه «مروه الشربينى» را به نمادى براى معترضان به «اسلام ستيزى غرب» تبديل كرد. شربينى در سال ١٩٩۵ از كالج انگليسى دختران فارغ التحصيل شد و از سال ١٩٩٢ تا ١٩٩٩ عضو
تيم ملى هندبال مصر بود. شوهرش نيز در مؤسسه «ماكس پلانك» شهر «درسدن» در رشته مهندسى ژنتيك مشغول تحصيل بود و براى انجام تز دكتراى خود همراه مروه به آلمان آمده بود.
ماجراى عجيب قتل مروه از اين قرار است كه وى به دادگاهى مراجعه و مردى آلمانى به نام «آلكس دبليو» را متهم كرد كه در پارك زمانى كه با پسرش بازى مى كرده، به او توهين كرده و به دليل حجابش، او را تروريست و فاحشه اسلامى خطاب كرده است. دادگاه شكايت شربينى را پذيرفت و آلكس را به پرداخت ٧۵٠ يورو محكوم كرد. آلكس دبليو اين حكم را نپذيرفت و تقاضاى تجديد نظر كرد. هنگام برگزارى جلسه دادگاه تجديد نظر در يك دادگاه درجه ٢ در شهر درسدن، مرد آلمانى جلوى چشمان قاضى و ديگر حاضران به شربينى حمله كرد و با ضربات چاقو وى را كه سه ماهه باردار بود، از پا در آورد. در اين هنگام، شوهر مروه براى نجات همسرش به طرف او شتافت كه پليس آلمان به او تيراندازى كرد. پس از آن، شوهر مروه با وضعيتى بحرانى در بيمارستان بسترى شد و فرزند خردسال سه ساله آنها نيز كه شاهد اين ماجراى خون بار بود، براى معالجه، زير نظر روان شناس قرار گرفت. [۱]
----------
[۱]: سايت مؤسسه فرهنگي هنري خراسان.
#راهکار تقویت فرهنگ حجاب
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ثواب كربلاى نرفته را به ما بدهيد آية اللّه شهيد حاج آقا مصطفى بهشتى اصفهانى پدر شهيد حجة الاسلام و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تسليم و رضا- احترام به مهمان
هر سال در روز عيد غدير خم آية اللّه ميرزا جواد آقا ملكى تبريزى در بيت جلوس داشتند و اقشار مختلف مردم به قصد تبريك و زيارت به بيت آقا مى آمدند.
رسم آقا اين بود كه در چنين روزى اطعام هم بدهند.
آن سال نيز مجلس گراميداشتى در آن عيد بزرگ در منزل آقا برپا بود و مهمانان از راههاى دور و نزديك آمده بودند.
خادمه منزل به كنار حوض بزرگ حياط مى آيد و ناگاه چشمش به پيكر بى جان پسر كوچك ميرزا جواد آقا كه بر روى آب بوده مى افتد.
بى اختيار فريادى مى زند و اهل خانه اطراف حوض مجتمع مى شوند.
مرحوم ملكى كه متوجّه صداى شيون مى شود از اطاق خود بيرون مى آيد و مى بيند كه جنازه پسرش در كنار حوض گذاشته شده است.
رو به زنها كرده و خطاب مى كند: ساكت!
همگى سكوت مى كنند و با ادامه سكوت ميرزا به اطاق پذيرايى برگشته و پس از صرف غذا كه مهمانان عازم مقصدشان مى شوند به چند نفر از نزديكان مى فرمايد:
اندكى تاءمّل كنيد كه با شما كارى هست.
و وقتى ديگر مهمانان مى روندواقعه را براى آنها
بازگو كرده و از ايشان براى غسل و كفن و دفن فرزندش كمك خواست. (۴۵)
📚#داستانهایی از علماء
✍محمدتقی صرفی پور
https://eitaa.com/zandahlm1357