هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایلان ماسک: از والدین میخواهم تعداد رسانههای اجتماعی را که کودکان میتوانند ببینند محدود کنند
🔹این رسانهها توسط یک هوش مصنوعی برای به حداکثررساندن دوپامین برنامهریزی میشوند.
@Farsna
هدایت شده از شوخ طبعي ها و حكايات طلبگي
خودخواهی کانال ورودی شیطان
زمانی آقا طلبهای به اتاقم آمد. گفت: حاج آقا خانمم خیلی خوبه، ولی آن که من میخواستم نیست. گفتم: «هیچ وقت فکر کردی که آیا شما اونی که او میخواست هستی؟!»
سرش را انداخت زیر و رفت. هیچ وقت ما این را فکر نمیکنیم؛ فقط به خاطر این که انسان « #خودخواه » است. شیطان هم از همین طریق وارد می شود تا زن یا مرد بگوید خب پس این همسر، آن شخصی که من میخواستم نیست. آن وقت به همسرش بی اعتنایی شود و آن طوری که باید به او اظهار محبت نکند و به زندگی اش نرسد؛ بلکه گاهی تو هم می رود. در حالی که قرآن میفرماید که وَمِنۡ ءَايَٰتِهِ أَنۡ خَلَقَ لَكُم مِّنۡ أَنفُسِكُمۡ أَزۡوَٰجٗا لِّتَسكُنُوٓاْ إِلَيهَا وَجَعَلَ بَينَكُم مَّوَدَّةٗ وَرَحمَةًۚ یعنی خود این زوجیت یکی از آیات الهی است و موتور محرک زوجیت این مودت و رحمتی است که خدای متعال در میان زوجین قرار داده است. تمام تلاش شیطان این است که در اثر درخواستهای بی¬جا و توجه نکردن به حفظ «چراغ مودت و رحمت» کار را به جاهای بسیار باریک بکشاند. باید سعی کنیم این چراغ مودت و رحمت در قلب زوجین کم فروغ نشود؛ بلکه روز به روز پرفروغتر شود.
✅شیطان و تعارض های زناشویی
✅خودشیفتگی
✅ قاعده زیرین: هر چه برای خود می پسندیم برای دیگری هم بپسندیم و برعکس
✍️مصاحبه با استاد فیاضی، اصغر عرفان، هفدهم اردیبهشت 1403
✅همانندسازی با متعارف
کسی که در ﻧﻤﺎﺯ ﺩچار #ﻭﺳﻮﺍﺱ ﺑﺎﺷﺪ،
ﻭﺍﺟﺐ #ﻧﯿﺴﺖ ﻧﻤﺎﺯ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﻤﺎﻋﺖ ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ؛
#مگر ﺁنکه ﻭﺳﻮﺍﺳﺶ
ﺩﺭ ﺣﺪی ﺑﺎﺷﺪ که ﻧﻤﺎﺯ ﺭﺍ ﻗﻄﻊ می کند ﯾﺎ تکراﺭ
ﺯﯾﺎﺩ ﺫکر، ﻣﻮﺟﺐ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺭﻓﺘﻦ ﻣﻮﺍﻻﺕ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﻄﻼﻥ ﻧﻤﺎﺯ ﺷﻮﺩ.
🌸مشهور فقها می گویند فرد در نماز دچار وسواس بشود واجب است نماز را با جماعت بخواند مقام معظم رهبری برای وجوب دو شرط گذاشتند
#وسواس
قدرت #همراهی و #همنوایی با گروه
✍️ سیدعلی خامنه ای، رساله روزه و نماز، ص123
یکی از ویژگی های خسته کننده نگرانی این است که هم مشکل تلقی می شود و هم راه حل.
لطفا نگران نباش و زندگی کن، ص52
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرامش زندگي در پرتو تقوا
حبيب الله فرحزاد
مشخصات نشر : قم: طوباي محبت، ۱۳۹۵.
اشاره
فهرست مطالب
پیشگفتار
گفتار اول: برکات تقوا
گفتار دوم: به سوی تقوا
گفتار سوم: پیامدهای تقوا
گفتار چهارم: تقوا و کرامت
گفتار پنجم: دستاورد تقوا
گفتار ششم: امنیت و آرامش
گفتار هفتم: در پرتو تقوا
گفتار هشتم :کیمیای تقوا
گفتار نهم: اهل تقوا
گفتار دهم: راه های رسیدن به تقوا
فهرست ها
دانلود کتاب و مطالعه آنلاین
https://www.ghbook.ir/index.php?name=%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B4%20%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%88%20%D8%AA%D9%82%D9%88%D8%A7&option=com_dbook&task=readonline&book_id=14480&page=1&chkhashk=18A0AD00E3&Itemid=218&lang=fa&tmpl=component
تکبر خصلت بسیار بدی است
و از خصلت های مهم شیطان است
و به همین خاطر از او تعبیر به «امام المستکبرین» شده است
.
✅کتاب درمانی
✅منابع خودیار
✅کتاب های کاربردی
✅کتاب صوتی
بینش افزایی روانشناختی (آموزش روانی) = سایکواجوکیشن psychoedjucation
1️⃣ #سواد
2️⃣ #بینش و خرد
✅راهنمایی / مشاوره / روان درمانی
✅ کتاب درمانی مکمل مشاوره (به ویژه مشاوره های #غیرحضوری)
نشر #قطره
جستجوی کتاب صوتی و دیجیتال از کتابخوان #طاقچه👇👇👇
https://taaghche.com/publisher/%D9%86%D8%B4%D8%B1-%D9%82%D8%B7%D8%B1%D9%87
نشر صابرین
https://taaghche.com/publisher/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86
مشاوره پیش از ازدواج موقت PTMC
✅دلائل ضرورت مشاوره پیش از ازدواج موقت
✅دلائل (سالم و اغلب بیمارگون) رضایت زن به ازدواج موقت شوهر
✅اختلال شخصیت
✅طرحواره استحقاق و خودشیفتگی مرد
✅شخصیت وابسته زن و طرحواره طرد و رهاشدگی و وابستگی و...
Temporary marriage
pre_Temporary marriage counseling
pre _Temporary marital counseling
بقیه ادله را از کتاب «مجازی علیه همسران» نشر مهرستان بخوانید
✅
#اضطراب_امتحان
موقع امتحان خیلی اضطراب دارم چه کار کنیم؟
اضطراب امتحانم از صفر تا ده روز امتحان 8 است و روزایی که باید درس بخونم۴
پاسخ:
✅ با متخصص اعصاب و روان (روان پزشک) مشورت کنید به تناسب اضطرابتون موقتا دارو میده که اضطراب کم بشه و خودتان هم سر فرصت برای این اضطراب مشاوره بگیرید
ولی نقدا کارهای زیر را که سبب کاهش اضطراب میشه را انجام دهید:
✅ #ورزش کنید ی ربع صبح ربع بعد از ظهر. ورزش هایی که نفس نفس بزنی مثل طناب زدن و دویدن و والیبال
✅در ایام امتحانی خودتان را ماساژ بدهید هر روز از خواهر یا مادر برای این کار کمک بگیرید
✅روزی بیست بار تمرین #تنفس عمیق را انجام بدهید. یک نفس عمیق بکشید
تصور کنید گلی را بو می کنید (5 ثانیه) و نفس زیادی بدهید به ریه ها . 7 ثانیه نگه دارید. حالا فکر کنید شمعی را با تمام هوای ریه ها فوت می کنی (9 ثانیه) 5 ثانیه صبر کنید و بعد دوباره شروع کنید
✅ آزمایش خون بدهید. کم خونی و قند پایین و تیروئید پرکار اضطراب را بالا می بره.حتما قبل از امتحان صبحانه بخورید قندتون نیفته. قند پایین اضطراب را زیاد می کنه.
✅و تمرین آخر: بین ساعات مطالعاتی و قبل از جلسه امتحان دقایقی تجسم و #خیالپردازی خلاق کنید رفتید سر جلسه آرام هستید
و بقیه از شما می پرسند برای این آرام بودن چه تمرین هایی کردید و شما راهنمایی می کنید
تمرین تنفس را قبل از هر سؤال هم می تونی سریع انجام بدهید مثلا دو بار
موفق باشید
خدا نگهدارتون
🌸
حدود نود و هفت درصد از مردم
آمريکا اظهار می کنند که حداقل، يك بار در هفته به #دعا و #نیايش می پردازند
🙏دعای حاجتمندانه
🙏دعای تامل برانگیز
🙏دعای شکرگزارانه
🙏دعای متفکرانه
🙏دعای مراقبه ای
🙏دعای شفاعت آمیز
🙏دعای بخشش
روانشناسی دعا و نیایش رویکردی علمی
نویسنده: برنارد اسپیلکا ، کوین لد
مترجم: ملیحه رحیمی ، سعیده فرجنیا ، مجید اسدپور ،
ناشر: انتشارات ارجمند، ص13-17 .
هدایت شده از ماهنامۀ خانوادۀ مبلغان
(خداست و قولش).pdf
476.8K
مردی مشغول زندگی در شهر کوچکی بود. روزی بارندگی شدیدی شد. شهر را سیل گرفت. همه شتابان پا به فرار گذاشتند. چند نفری، سوار بر اتومبیل، از کنار خانهٔ او میگذشتند. به او اصرار کردند که سوار اتومبیل شود و جانش را نجات دهد. اما مرد جواب داد: «خداوند مرا نجات میدهد.»
✍️ محمد حسین قدیری- دانش آموخته سطح 3 حوزه علمیه- کارشناس ارشد روانشناسی
برگرفته از #شماره_هفدهم_ماهنامه_خانواده_مبلغان
🏡به خانوادۀ مبلغان بپیوندید👇
https://eitaa.com/khanevademoballeghan
http://mobaleghankhanvade.ismc.ir
خانه مجردی
سؤال: خانم هستم دکترا دارم و عضو هیات علمی هستم و مجرد. شرایط ازدواج را به دلائلی ندارم برایم سخت است با والدینم زندگی کنم. استقلال لازم را ندارم و باید دائم طبق نظر آنها زندگی کنم. برای کارهای خودم نمی توانم خلوت خودم را داشته باشم. نمی توانم دوستان خودم را دعوت کنم . می خواهم زندگی مستقلی داشته باشم آنها تعصب دارند و مخالف اند چه کنم؟
پاسخ:
برای خانواده هایی که سنتی اند و مذهبی خیلی سخت است قبول کنند. به ویژه اگر در جایی زندگی کنید که دهن مردم بیش از حد ول باشه و فضول باشند. باید با والدین همدلی کنید. نگرانی هایشان را بشنوید و خود را در جای آنها قرار دهید و متناسب با نگرانی هایشان جواب اطمینان بخش به آنها بدهید. کمک گرفتن از افراد باتجربه و امین و مقبول والدین کمک کننده است.
من عضو هیات مدیره مجتمع هستم. خانم هایی که تنها هستند دائم براشون حرف در میارند چرا فلانی رفت دم منزلشون؟ چرا او با فلانی که بر و رو داره به بهانه مختلف حرف میزنه؟
من راهکارهای متعددی بیان کردم چون شرایط روحی و فکری و تعصب های والدینتون را مثل شما نمی شناسم. متاسفانه گاهی این حرفها را از خانم ها می شنویم. برخی خانم های مطلقه حاضرند شارژ زیادتری دهندتا بقیه حس کنند او شوهر دارد و مسلما ماموریت است. خیلی از آنها احساس امنیت ندارند و دائم در را قفل می کنند با این که یکی دو فرزند دارند.
خانمی می گفت: همسرم در ماه 15 روز ماموریت شغلی است وقتی نیست همسایه از تراس دید می زند و چشم چرانی می کند به محض این که من کاری دارم و از منزل خارج می شوم سریع از منزل می آید بیرون و دنبالم راحت می افتد و حرفهای نامربوط می زند. می ترسم به برادران یا شوهرم بگویم جنگ و خونریزی بشود. اینها را نمیگم که تو دلتونو خالی کنم هااا. اینها را میگم که بتونید دقیق تصمیم بگیرید.خانم ها باید مهارت قاطعیت (جرأت ورزی) را با مطالعه و مشاوره یاد بگیرند. مدیریت مزاحمان بدون مهارت قاطعیت شدنی نیست. قاطعیت به معنی تندی و پرخاشگری نیست. بلکه به معنی دفاع از حق و مرزهای خود به شکل صریح و محترمانه است. گاهی تدبیر خاموشی نسبت به مزاحم بهترین کار است. اگر مزاحمت ها ادامه داشت می توانید با افراد خویشتندار فامیل مطرح کنید و از راه قانونی دم مزاحم را قیچی کنید. خانمی که تنها زندگی می کنه گاهی لازم است محارم مردش را به منزل دعوت کند تا اطرافیان بفهمند او بی پناه نیست. خانم مجرد باید هشیار باشد که برخی مزاحمان خیلی شیک و مجلسی و به ظاهر محترمانه شروع می کنند به خصوص افرادی که اختلاف شخصیت خودشیفته و ضد اجتماعی دارند. بنابراین از همان ابتدا باید هشیار بود و مراقب مرزها بود. عمل توصیه های دینی در رابطه با حدود روابط نامحرمان اینجا بسیار کار گشاست.
1- با توجه به این که گفتید منزلتان خیلی بزرگ است سعی کنید با هم فکری و مشورت با والدین بخشی را برای خودتان مانند سوئیت با دیوارکشی یا پارتیشن بندی جدا و مستقل کنید.
2- با آنها مشورت کنید اگر موافقت کنند منزل را بفروشید و منزلی دو سه طبقه ای کوچک تر تهیه کنید و شما در یک طبقه مستقل باشید. هم نزدیک آنها هستید هم مزاحمت های احتمالی مهار می شود و جلوی حرف و حدیث های ناراحت کننده گرفته می شود. ولی طبیعتا برای آنها که در منزلی بزرگ زندگی کرده اند راحت نیست در سن کهنسالی در منزلی تنگ زندگی کنند و احتمال همراهی نکردن هست بنابراین با توجه به سن و تجربه آنها از والدین ناراحت نشوید. مادر بزرگم خونه ای داشت مثل دشت. وقتی پدر بزرگم از دنیا رفت تنها شده بود و اداره اون خونه بسیار بزرگ سخت بود بچه ها تصمیم گرفتند ببرندش منزل 150 متری. وقتی اونجا رفت گویی افسرده شده بود. حس می کرد اومده تو قفس. چون عمری در فضایی بسیار باز زندگی کرده بود. ناچار شدند برش گردانند
3- اگر طرح بالا موفق نشد سعی کنید منزلی نزدیک آنها اجاره کنید یا بخرید. اگر چنین شرایطی نبود دنبال اجاره منزلی باشید که در مجتمع مسکونی ای باشد که فرهنگ آپارتمان نشینی حاکم باشد و هیات مدیره قوی داشته باشد.
جمع بندی:
در دفتری از تکنیک سود و زیان کمک بگیرید. برای تکمیل فهرست فواید و مشکلات، با افراد با تجربه و خانم هایی که تجربه زیست مجردی مستقل داشته اند مشورت های متعددی بکنید. در آخر بررسی کنید ببینید از راهکارهای کدام شدنی و به صرفه تره.
تذکر روان شناختی: به طور کلی منزوی شدن، حس تنهایی، افسردگی و اعتیادهایی مانند اعتیاد به اینترنت، پرخوری، پرخوابی، خودارضایی و.. بین افرادی که مجردی زندگی می کنند بیشتر است. اگر به هر دلیلی تصمیم تان برای زندگی مستقل مجردی نهایی شد برای مهار آسیب های آن و استفاده حداکثری از این نوع زندگی با روان شناس مشورت کنید.
در همسرگزینی به دل نشستن مثل بلیط سیمنا است
نباشه نباید وارد مراحل بعدی شوید
وقتی به دل تون ننشسته حتی مذهبی عمیق هم باشه به ازدواج اشتباهه
داریم به امید این که به دل بنشینه ازدواج کردبعد بچه دار شده
بعد بچه دوم
الان باز میگه هنوز حسی بهش ندارم
✍️نک: م ح قدیری، مثل های روان
در همسرگزینی همتایی در مذهب بسیار مهم است
اگر حس می کنید مذهبی هستند برای بررسی مذهبی بودن خودتان و طرف مقابل، مذهبی بودن را تعریف عملیاتی بکنید و ابعاد مذهبی بودن را بسنجید
نماز + روزه + خمس + کسب حلال + توسل به ائمه + پرهیز از محرمات + رازداری + صداقت + امانت داری و... اینها خیلی مهم است
اگر فردی نماز خون باشه و #صادق نباشه نمره دینداریش پایین است به شدت
✍️
هنر جواب رد دادن
اگر بخوام جواب منفی بدم چی دقیقا بهش بگم تا دل خواستگار و خانواده اش نشکنه؟
بگید استخاره می کنم
ولی استخاره بگیرید تا بد بیاد و بگید بد اومد دروغ هم نگفتید. اگر همان اولی هم بد اومد خوبه دیگر نگیرید
بگید استخاره بد اومد و منظورتون مثل همان است که بد اومده
این توریه است در فرهنگ دینی و دفعه مفسده می کنه
✍️