👈بیماری روانی: افسردگی، وسواس و اضطراب و..
👈روان درمانی + دارودرمانی = درمان
👈معنویت درمانی بخشی از روان درمانی
👈دعانویس شیاد عایق مسیر درمان
👈سایکواجوکیشن: آموزش روان شناختی فرد و خانواده اش
👈 آموزش روانی در خصوص دارودرمانی
👈 توصیه های فقهی یا معنوی یک مرجع تقلید یا کارشناس دینی به معنی رها کردن درمان زیر نظر متخصصان امر روان نیست. بلکه آنها را باید در همان چارچوب درمان به کار بست. با تحقیق و بررسی از درمانگران حاذقی کمک گرفت.
فقه و روان شناسی
✅
تن خواه و شلاق شیخ درون
محمدحسین قدیری
در یکی از مشاوره هایم جوانی می گفت: در صف نانوایی سنگکی ناگهان چشم من و دختر جوانی به هم گره خورد. سرم را زیر انداختم ولی شهوت در میدان دلم عربده می کشید و بدمستی می کرد. با تمام قدرت از درون به من فشار می آورد که جام هایش را پر از شراب نگاه به آن دختر کنم. با هر جان کندنی بود چشمم را مهار کردم. وقتی نان خریدیم متوجه شدم دختر یواش یواش در مسیر به سمت من می آید. پیشنهاد #ازدواج_موقت داد. کوری بودم که دست طبیعت چشمانش را به او می خواست برگرداند. با خودم گفتم: بدبخت دیگه چی میخوای مرده خوری هم ازت بر نمیاد. دروازه خالیه و حریفی حاضر نیست . منتظر چی هستی؟ بزن تو گل. با لکنت و شرم از او سؤالاتی پرسیدم؛ دختر یتیم و صد البته آبرومندی بود که بلدیزر پر قدرت نیاز مادی او را به زور به سمت من هل داده بود. در دالان پر پیچ و خم هوای نفس، ذهنم شروع کرد به توجیهات جورواجور تراشیدن. مسیرمان از هم داشت جدا می شد بالفور روزی را معین کردیم که در مکانی همدیگر را ببینیم. از دور که به سمت محل قرار می رفتم دیدم زودتر از من آنجا حاضر است. همان طور که به سمت او خرامان خرامان قدم بر می داشتم. شیخ درونم شروع به موعظه کرد و شلاق ملامت بر تن خیالم می زد. تپش قلبم بالا گرفتم. پیشانی و کف دست و زیر بغلم خیس عرق شده بود. شیخ درون در عالم تجسم، جامی مقابلم قرار داد و گفت: در این جام بنگر تصور کن خواهر و یا مادرت چنین شرایطی داشت چه می کردی؟
راضی بودی هر بار که نیاز مادی داشتند برای امرار معاش تن به رابطه ای هر چند مشروع بدهند؟
پس جوانمردی و مردانگی در کدام گورستان دفن شده است؟
یک آن گر گرفتم. از خودم متنفر شدم. سر جام میخکوب شدم. او به سمتم می آید و قلبم داشت از قفس قفسه سینه بیرون میزد. مانده بودم در کار انجام شده. با نگاهش می گفت که چرا استخاره می کنی؟ نمی توانستم تصمیم بگیرم. با دست پاچگی اشاره کردم که همراهم بیا. شیخ درون دست بردار نبود و حکم تعزیر صادر کرد و انصاف شلاق سرزنش بر گرده روانم میزد. در شلوغی جمعیت او را قال گذاشتم و دور شدم. سالها از این داستان گذشته ولی هنوز هم در دادگاه وجدان شلاق سرزنش می خورم که چرا حداقل برای آن دختر یتیم با پیدا کردن چند خیر شغلی پیدا نکردی و بدون تن خواهی و بدون چشم داشتی پولی به او ندادی. تا او شرایط ازدواجش مهیا شود چند بار باید جسمش را عرضه کند و زخم های عاطفی عمیق بخورد؟
همباشی مشروع
شیخ درون
دادگاه وجدان
✍️
مراحل ساخت سرنوشت
1- مراقب افکارتان باشید که تبدیل به گفتارتان می شوند
Watch your thoughts; they become words
2-مراقب گفتارتان باشید که تبدیل به رفتار تان می شود
Watch your words; they become actions
3- مراقب رفتار تان باشیدکه تبدیل به عادت می شود
Watch your actions; they become habits
4- مراقب عادات خود باشیدشخصیت شما می شود
Watch your habits; they become character
5- مراقب شخصیت خود باشیدکه سرنوشت شما می شود
Watch your character; it becomes your destiny
🌼
رابطه هديه و عفت
پيامبر صلىاللهعليهوآله : :
هِبَةُ الرَّجُلِ لِزَوْجَتِهِ تَزِيدُ فِي عِفَّتِهَا
هدیه دان مرد به همسرش عفت اورا افزایش می دهد
من لایحضره الفقیه: ج4، ص 381، ح 5831
هدایت شده از کلبه مهر
🔗 لینک شرکت در کارگاه آموزش پیش از ازدواج همینه 😃👇
البته در همان ساعت مشخص شده قابل دسترسی است 🌹
https://moshavere.lms2.hozehkh.com/ws/if318s0i3ga
هدایت شده از خبرگزاری فارس
مخترع موبایل: گوشیها را رها کرده و کمی زندگی کنید
🔹مارتین کوپر: من کمتر از ۵ درصد از وقت روزانه خود را صرف استفاده از موبایل میکنم. مردم باید تلفنهایشان را کنار بگذارند و کمی زندگی کنند.
@Farsna
هدایت شده از شوخ طبعيها و حكايات طلبگي
مناظره تیر و کمان
(مهارت هدفگذاري)
روزی تیری که بلند و راست قامت و با نشاط بود از کنار کمانی منحنی و پیر میگذشت با تندی به کمان گفت: آهای پیرمرد قد خمیده مگه نمی بینی من دارم رد میشم تنه لش خودت رو بکش کنار.
کمان سالخورد که گرم و سرد زندگی را چشیده بود از پشت عینک خود نگاه به قد و قامت تیر کرد. لبخندی زد و گفت: ماشاالله چه قد سروگونه ای داری چشم نخوری جوان! من کنار می روم اما یک حرف از سر دلسوزی از من ریش سفید میشنوی؟
تیر که از برخورد ملایم کمان شرمنده شده بود گفت: با کمال میل.
کمان گفت: پسرم میتونی مسیر زندگیات را به تنهایی بروی اما اگر تیر صاف از قوس کمان عبور کند زودتر به هدف میرسد. بله پسرم آنچه را جوان در آیینه نمی بیند پیر در خشت خام میبیند.
✍️محمدحسین قدیری، ماهنامه خانه خوبان، ش 35،(با استفاده از سخنرانی آیت الله جوادی آملی در سالگرد آیت الله اراکی)
هدایت شده از شوخ طبعيها و حكايات طلبگي
🌺ویژگی های تفریح اسلامی
🌼زندگی شادمانه اسلامی
🌺لذت
🌺تفریح
🌺خوشی
🌺شوخی
🌺شادی
🌺خوشبختی
🌺سعادت
👈 تفریحات حلال #شارژر هستند برای توانمندی و نشاط در کار، عبادت و روابط اجتماعی.
( ر.ک: کتاب مثل های روان، م ح قدیری)
عید قربان و غید غدیر مبارک🙏🌸
✍️🕌
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴زندگی دوی استقامت یا سرعت؟
🖊احمدحسین شریفی
برخی زندگی را با «دوی سرعت» اشتباه گرفتهاند. برای رسیدن به اهداف خود به ویژه اهداف مادی بسیار عجله دارند؛ به همین دلیل روحی ناآرام و مضطرب دارند.
در حالی که زندگی به مثابه «دوی استقامت» است. انسانهای حکیم کسانیاند که هم از مسیرِ حرکت لذت میبرند و هم در حرکت و دویدن خود از آرامش و سکینه برخوردارند.
#اخلاق
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴دشواری خردورزی و تفکر
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
علیرغم آنکه اغلب فیلسوفان بر ویژگی «عقلانیت» و «تفکر» به عنوان «فصل ممیز انسان» از سایر حیوانات تأکید کردهاند، اما حقیقت آن است که بسیاری از آدمیان هیچ بهرهای از عقلانیت و تفکر ندارند. آنان زندگی خود را بیشتر بر پایه «غرایز» و «امیال» و «احساسات» و «عواطف» سامان میدهند تا «عقل و فکر».
خردورزی و #تفکر از دشوارترین کارهاست. تصمیمگیری بر پایه تفکر، از یک سو وابسته به قدرت «مهار و کنترل غرایز» و از سوی دیگر نیازمند «آگاهی دقیق از جوانب کار» و از دیگر سو، نیازمند «مهارت به کارگیری» عقل و فکر در مسیر درست است. برخورداری از این «تواناییها» و «داناییها» و «مهارتها» نیازمند مجاهدتهای طولانیمدت است.
#اخلاق
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
معرفی کتاب
📕من مانده ام تنهای تنها
(مهارت رویارویی با غم غربت)
✍️نویسنده: م ح قدیری
مرکز مشاوره و روان درمانی مأوا
برشی از کتاب
هر انسانی ممکن است در موقعیتی از زندگی خود به اجبار یا اختیار، به ترک یار مونس و دیار مأنوسش نیازمند شود. این سفرها ممکن است به دلیل #تجاری، #امنیتی، #تحصیلی، #آموزشی، خدمت #سربازی، #ازدواج، #تبلیغ دین، #بازاریابی، #مأموریت، و...باشد. با جدایی از یار مونس و دیار مأنوس ما با رویدادهای مختلف تلخ و شیرین روبرو می شویم. یکی از رویدادهای تلخ که سلامت تن و روان مسافر غریب را تهدید می کند غم غربت یا #غربت_زدگی ( Homesickness ) است. این اختلال ما عایق ضخیمی برای شادکامی و رضایت از زندگی است و ما را از هدفی که براش سفر کرده ایم باز می دارد.
متأسفانه با این که غم غربت مشکلات فراوانی را به فرد، خانواده، اقتصاد، فرهنگ و علم تحمیل کرده است، ما، مراکز آموزشی، مسئولان صنایع و پادگان ها و دانشگاه ها برای سلامت افراد زیر مجموعه تدبیر پیشگیرانه و درمانگرانه ای نیندیشیده اند. این کتاب به آموزش مهارت های رویارویی با غم غربت می پردازد.
✅✅✅✅✅✅
درد دل یا دل درد نویسنده:
غم انگیزتر از غم غربت، غم نویسنده از شیوه نادرست توزیع و تبلیغ کتاب و گزینش طرح جلد نا مأنوس برای کتابش است.
گزینش طرح جلد بدون اولویت دادن به نظر و حق نویسنده مثل این است که پرستاری بدون توجه به زحمات و رنج های مادر، نام نوزاد را بعد از زایمان بگذارد😉🧐😭
هدایت شده از شوخ طبعيها و حكايات طلبگي
ما همیشه شام را با خانواده میخوریم
چون که شام وصل از شام جدایی بهتر است
😁😂
🏡💑👨👩👧👦👨👧👧👬🍽🍽🍽🍽
🥤🥤🥤🥤🍼🥣🍹🍹🍹
(شیخ غیرمفید)
@sheikh_ghm/115