🔴#ارتباط_موثر
🔸 ایجاد روابط موثر یعنی بالا بردن کیفیت رابطه، امری مهم در زندگی شخصی و اجتماعی محسوب می شود.
❤️ از طریق ادب و #نزاکت و تواضع، مهربانی و توجه، صداقت، احساس تعهد و خوش قول بودن می توانیم پشتوانه عاطفی معتبری برای روابط خود ایجاد کنیم .
این #شش طریق عبارتند از :
1⃣- مهربانیهای ساده کوچک: تشکر و قدردانی و #احوالپرسی و تحسین و نزاکت و ادب.💐
2⃣- صداقت: به همین سادگی، کافی است انسان #صادقی باشید.
3⃣- تصریح و تشریح توقعات: یا مدیریت #انتظارات.
🌸🌸🌸
4⃣- وفاداری: فرض کنید همکار هستیم و داریم درباره #سرپرست خود حرف می زنیم و من پشت سر او بد گویی می کنم. آیا این فکر برایتان پیش نخواهد که در غیاب شما نیز همین کار را خواهم کرد؟ کسانی که نسبت به #غایبان وفادارند، به حاضران نیز وفادار خواهند بود.
5⃣- تمامیت وجود: یعنی حس #تعهد نسبت به اصول، انطباق اندیشه و گفتار، با قصد و عمل و توجه مدام به استحکام منش خویش و در نظر گرفتن همه جنبه های روابط خود.
6⃣- صمیمانه #پوزش بطلبید: هرگاه یکی از پنج مورد بالا را رعایت نکردید، بیاموزید به اشتباه خود اقرار و عذرخواهی کنید.
🌸🌸🌸
📕 هفت عادت مردمان مؤثر
👤 استفان كاوی
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
💑
https://eitaa.com/joinchat/4048158764C88262ec8f0
💐تئوری گلاسر ده اصل مهم را برای رفتارمتصوّر است:
1️⃣ اصل اول
ما #مالک هیچکس نیستیم و نمیتوانیم رفتارهای دیگران را «کنترل» کنیم. ما فقط میتوانیم رفتارهای خودمان را کنترل کنیم.
2️⃣ اصل دوم
تنها چیزی که میتوانیم به دیگران بدهیم «#اطلاعات» است.
3️⃣ اصل سوم
تنها مشکلات روانی که در بلندمدت با انسانها همراه میمانند، «#مشکلات عاطفی» است.
🍀🍀🍀
4️⃣ اصل چهارم
مشکلات #عاطفی، بخشی از «زندگی حال حاضر» ما هستند.
5️⃣ اصل پنجم
امروز ما را آنچه در #گذشته روی داده میسازد، اما نمیتوان در گذشته ماند.
6️⃣ اصل ششم
ما در ذهن خود #تصویری ذهنی از دنیای بیرون داریم که میتوان آن را «دنیای کیفی» نامید و ارضای نیازها یعنی واقعیت بخشیدن به این «دنیای کیفی».
☘☘☘
7️⃣ اصل هفتم
تنها چیزی که وجود دارد «#رفتار ما» است.
8️⃣ اصل هشتم
هر رفتار چهار مولفه دارد: #حرکت، فکر، احساس و فیزیولوژی.
9️⃣ اصل نهم
رفتارها انتخاب میشوند اما از میان چهار عنصر حرکت، #فکر، احساس و فیزیولوژی، ما فقط بر روی «حرکت» و «فکر» کنترل داریم.
🔟 اصل دهم
رفتارها را با «#افعال» نامگذاری میکنیم و در نامگذاری عموماً به بخشی از رفتار که برای ما به شکل ساده تری قابل تشخیص و تمایز است، توجه میکنیم.
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
💑
https://eitaa.com/joinchat/4048158764C88262ec8f0
به کانال مورد نیازتان بپیوندید
🌸#دوران_طلایی_عقد_و_نامزدی
@namzady👰🤵
🌸#مشاوره_قبل_از_ازدواج
@ghable_ezdevaj👨👱♀
🌸#یواشکی_های_زنانه
@yawashaky💅
🌸#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
@zogdarmany👨👩👧👦
🌺#قدرت_تفکر_منفی
❣️در دوران #عاشقانه اوایل ازدواج، زن و شوهر #تعصبات مثبت نشان می دهند. تقریبا هر کاری که انجام میدهند و هر حرفی که می زنند، از سوی دیگری با طرز تلقی #مثبت مورد استقبال قرار می گیرد. انگار که زن و شوهر هیچکدام ممکن نیست کار اشتباهی صورت دهند.
🍃🌷
▪️اما وقتی ازدواج به مشکل برخورد می کند، تکرار #دلگیری ها، مشاجره ها و دلسردی ها، طرز تلقى طرفين را تغییر می دهد.
🍃🌷
▪️حالا زن و شوهر از تعصب مثبت به تعصب منفی می روند تا رفتار هر کدام از سوی دیگری #تعبیر منفی پیدا کند. کار به جایی می کشد که زن یا شوهر محال است که در نظر یکدیگر، کار درستی انجام دهند.
🍃🌷
▪️قدرت تفکر منفی در زندگی معمولی به خوبی مشهود است. چند بار از همسر خود به شکایت شنیده ایم که. «روزهای خوشی داشتیم اما یک #حادثه ساده و بی اهمیت همه چیز را به هم ریخت!» در زمینه قدرت تفکر منفی، مطالعات متعددی انجام شده است.
🍃🌷
▪️تفاوت بارز ازدواجهای پریشان و زندگیهای سعادتمند، کمبود تجربه های خوشایند نیست. به جای آن، #تجربه های ناخوشایند و یا برداشتهای منفی از رفتار یکدیگر است که تولید اشکال می کند.
🍃🌷
▪️بهبود روابط زوجهایی که برای حل اختلافات و مشاوره به مشاورین امور زناشوبی رجوع می کنند، اغلب در اثر تخفیف گرفتن برخوردهای ناخوشایند حاصل می شود و نه با #افزایش تجربه های خوشایند به نظر می رسد با کمتر شدن تعبیرهای منفی، سعادت و نیکبختی خانواده خود به خود از راه می رسد.
🍃🌷
📕عشق هرگز کافی نیست
✍🏻آرون تی بک
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
💑
https://eitaa.com/joinchat/4048158764C88262ec8f0
✅ اندرو متيوس در كتاب راز شاد زيستن ميگويد :
هر کسی که قدم به زندگی شما می گذارد ، یک معلم است . حتی اگر شما را عصبی کند باز هم درسی به شما آموخته است زیرا محدودیتهای شما را نشانتان داده است.
پس آگاهانه و با آرامش با اطرافيان رفتار كنيد و از تنش و درگيرى و بحث بپرهيزيد،.
هرگز فکر نکنید که اگر
فلان مرحله زندگی بگذرد،همهچیز درست میشود...
از همه چالشها لذت ببرید؛
هنر زندگی، دوست داشتن مسیر زندگی است...
خوشبختی در مسیر است، نه در مقصد!
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
💑
https://eitaa.com/joinchat/4048158764C88262ec8f0
🌸مولفه های نه گانه #صمیمیت عبارتند از :
۱-صمیمیت عاطفی : #سهیم شدن احساسات مثبت و منفی با همسر
🍁☘
۲-صمیمیت روان شناختی : #توانایی افشای موضوعات مهم و شخصی خود با همسر که بدین منظور میبایست ابتدا امنیت فرد در رابطه تضمین شده باشد، یعنی فرد ترس از طرد شدن یا مسخره شدن و یا تنبیه شدن را نداشته باشد.
🍁☘
۳-صمیمیت عقلانی: درمیان گذاشتن عقاید و افکار و #باورهای خود با همسر.عنصر اصلی در ایجاد و نگهداری صمیمیت عقلانی توانایی نقش گزینی role-taking یعنی توانایی دیدن جهان از دریچه چشمان همسر ، میباشد.
🍁☘
۴-صمیمیت جنسی : درمیان گذاشتن افکار و احساسات و #خیالپردازیهای جنسی با همسر
🍁☘
۵-صمیمیت جسمی(غیر جنسی): نیاز به تماس جسمی و فیزیکی با همسر مثل گرفتن دستها یا #ماساژ دادن و..
🍁☘
۶-صمیمیت معنوی : درمیان گذاشتن افکار و باورها و #تجربه ها درباره موضوعات مذهبی و متافیزیکی و اخلاقی و معنای زندگی و رابطه با خدا و جهان بعد از مرگ و... با همسر
🍁☘
۷-صمیمیت زیبایی شناختی : درمیان گذاشتن #احساسات و افکار و باورها و تجارب و ادراکاتی فرد آنها را به دلیل زیباییشان دوست دارد.#موسیقی و شعر و نقاشی و تمامی فعالیتهای هنری را میتوان در این حیطه در نظر گرفت.
🍁☘
۸-صمیمیت اجتماعی و تفریحی : انجام فعالیتها و تجربه های لذتبخش با یکدیگر چه اجتماعی و چه #خانوادگی و چه فعالیتهای دو نفره
🍁☘
۹-صمیمیت زمانی : یعنی اینکه افراد چقدر #دوست دارند برای همسر خود در زندگی زناشویی وقت صرف کنند. برخی افراد پانزده دقیقه را کافی میدانند و برخی دیگر دو تا سه ساعت زمان را نیاز دارند.
🍁☘
🔰زوج درمانی
🔰دنیس باگاروزی
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
💑
https://eitaa.com/joinchat/4048158764C88262ec8f0
❇️ خانه نشینی #کرونایی و تعارضات خانوادگی:
☘#وجود تعارض در روابط انسانی، اجتناب ناپذیر است. تعارض بالقوه #آسیب زا نیست، بلکه شیوه #مواجهه با آن ممکن است مخرب بوده و تعارض را تداوم بخش نماید.
☘تعارض از ویژگی های روابط نزدیک، بخصوص روابط خانوادگی می باشد.
#گاها به دلایل شیوه برخورد نامناسب اعضای خانواده با تعارضات بوجود آمده، تعارض نه تنها رفع نشده، بلکه شدت و عمق پیدا کرده و #آشفتگی و پریشانی خانوادگی را افزایش می دهد. افزایش تنش و آشفتگی در خانواده، #سلامت و بهزیستی روانی اعضای خانواده را با #خطر مواجه نموده و سبک های مقابله ای #ناسازگار را در خانواده افزایش داده و خطر از هم پاشیدگی خانواده را پیش بینی می کند.
☘ #قبل از خانه نشینی اجباری به خاطر شیوع و گسترش #ویروس کرونا، اعضای خانواده سرگرمی های شغلی، تحصیلی و ورزشی مخصوص به خود را داشته و بنا به این دلایل در طول روز مدتی از هم فاصله داشتند و خود این مسائل به #تخلیه هیجانی، فکری و رفتاری آنها، می انجامید و خود این عوامل تعارض آنها را در خانه به نوعی کمتر می نمود.
☘ولی در وضعیت کنونی، یک نوع سبک زندگی جدید (به اجبار) بر خانواده ها حاکم گردیده است. اکثر افراد خانواده #ساعات بیشتری در خانه با همدیگر بوده و برنامه ریزی ای برای گذران این ساعات اضافه ندارند.
☘نداشتن مشغله کاری، تحصیلی، ورزشی و تفریحی که قبلا قسمتی از وقت اعضای خانواده را اشغال می نمود، و به نوعی #خستگی ای در افراد ایجاد می کرد، در حال حاضر باعث نوعی #تنش و تعارض در بین اعضای خانواده گردیده و اضطراب خود مبتلا شدن به بیماری را هم می توان به این تنش اضافه نمود.
☘#همبستگی اعضای خانواده و حمایت عاطفی از همدیگر در مواقع بحران، یکی از مهمترین فاکتورهای درمانی به حساب می آید، که خانواده ها باید مراقب باشند (به دلایل ذکر شده در بالا) در این روزهای بحرانی آن را از دست نداده و هوای همدیگر را -با رعایت نکات بهداشتی- داشته باشند. به همین خاطر به اعضای خانواده ها توصیه می گردد برای این روزها برنامه ریزی ای متناسب با وضعیت خانواده خود، برای همه اعضا بخصوص کودکان و نوجوانان در درون خانه داشته باشند تا از تنش ها و تعارض های نامناسب پیشگیری نمایند.
🖌 دکتر امید مرادی
درمانگر و متخصص خانواده و ازدواج
✴️ کانال تخصصی زوج درمانی و خانواده درمانی
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
💑
https://eitaa.com/joinchat/4048158764C88262ec8f0
🔹 شما در صورتی از سلامت # روان برخوردارید که مشمول موارد زیر باشید:
✔️ از بودن در #کنار اغلب افرادی که می شناسید لذت ببرید، به ویژه با افراد مهم زندگیتان از جمله: خانواده، همسر، و دوستان رابطه خوبی داشته باشید.
✔️ در کلیت زندگی تان انسانی #شاد باشید و تمایل داشته باشید به اعضای ناشادمان خانواده، دوستان و همکارانتان کمک کنید تا احساس شادکامی بیشتری تجربه کنید.
✔️ به ندرت از #دردها و رنج هایی که جزء گریز ناپذیر زندگی انسانهاست، آزار ببینید.
.✔️ به طور کلی از زندگی #لذت ببرید و مشکلی در پذیرش افرادی که مانند شما نمی اندیشند و مثل شما عمل نمی کنند، نداشته باشید
✔️ به ندرت در پی #انتقاد به دیگران و در تلاش برای تغییر اطرافیان باشید.
✔️ اگر با دیگری مسأله ای دارید سعی کنید تا به حل این #تعارض بپردازید، وحرف دلتان رابگوییدومسئله راحل کنید، واگر مسأله تان با دیگری به هیچ وجه حل نشد، بتوانید قبل از تشدید مشکل و درگیری با او، یک قدم عقب بگذارید.
✔️ در تلاش هایتان #خلاق باشید و از توانمندی هایتان استفاده کنید
✔️ و در آخر، حتی در مواقع و رویدادهایی که شادمان نیستید - مواقعی که عموم انسان ها در آنها ناخشنودند- شما می دانید که دلیل #ناخشنودی تان چیست و تلاش می کنید یک گام مثبت و مؤثر برای رفع این ناخشنودی بردارید.
📖 برگرفته از تعریف دکتر #ویلیام_گلاسر از سلامت روان
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
💑
https://eitaa.com/joinchat/4048158764C88262ec8f0