.
«به وقت انتخاب»
✍سیده ناهید موسوی
لیست دروس انتخابی هر ترم را چندین مرتبه بالا و پایین میکنم. واحدها را باهم جمع و تفریق کرده تا بیش از درحد مجاز نباشند. روزها و ساعات کلاسها را با برنامهریزی هفتگی تنظیم میکنم. باید در انتخاب واحدهای درسی دقیق باشم زیرا سرنوشت یک ترم، یکسال و شاید کل دوره تحصیلام را تحت تاثیر قرار دهد. سایت برای انتخاب واحدها در یک بازه زمانی مشخص و محدودی فعال میشود. برنامه یک ترم را برای هفت روز هفته چیدهام و ساعت حضور در کلاسها را یکی یکی چک میکنم تا چیزی ازقلم نیفتد، طبق احوالات، نمرات و پیش نیازها انتخابهایم را کردهام اما حالا نوبت سیستم و سامانه است که با قوانین و مقرراتی که تعیین میکند واحدها ثبت نهایی شوند. گرچه بعد از آن، تاریخ روزهای حذف و اضافه هم در سایت بالا میآید تا برای تصحیح انتخابها فرصت داشته باشیم.
حال و هوای این روزهای جامعه اما، من را به یاد روزهای پُر دغدغهام برای انتخاب واحدها و برنامههای درسیام انداخت. برای روزهایی که هر دقیقه آموزش و یادگیری در آن تعیین کننده آینده من و نتیجه زحماتام در پایان سال تحصیلی میشد. رئیس جمهور با پرواز اردیبهشتماه خود که به شهادت ختم شد، صفحه جدیدی برای ملت ایران گشود تا با انتخابی جدید در شرایطی ویژه دوباره سرنوشت خود را برای چند سال تضمین کنند. در خردادماه 1403، ستاد انتخابات کشور طی پنج روز میزبان نام نویسی داوطلبان چهاردهمین دوره ریاست جمهوری بود. روزهای اول، دوم و... پنجمین روز هم فرارسید.که درنهایت هشتاد نفر از فعالان سیاسی، وزرای سابق و فعلی و... برای نام نویسی حاضر شدند. هرکسی برحسب جایگاه، توانایی، سابقه و تجربه خود و البته با گرایشات سیاسی و جناحی با برنامهها و تدابیری برای نام نویسی آمدند.
مرحله بعدی، وضعیت روزهای غربالگری و حذف و اضافه خودمان را دارد با این تفاوت که حذفیات برجسته ترین کار برای شورای نگهبان است زیرا طبق برنامه انتخابات، شورای نگهبان به مدت ده روز فرصت دارد تا صلاحیت کاندیداتورها را بررسی کرده و بعد از این باتوجه به زمان بندی تعیین شده،بیست و یکم خردادماه اسامی نهایی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اعلام شود. اسامی شش نفر از نامزدها نهایی و منتشر شد، افرادی که انتظار میرود برنامهها و شایستگیهای آنان همچون شهیدجمهور رنگ و بوی خدایی و مردمی داشته باشد زیرا مردم اینبار سرسختتر از قبل با توجه و نگاه عمیقتری وارد میدان خواهند شد. از تاریخ بیست و سوم خرداد ماه تا ششم تیرماه فرصت تبلیغات برای کاندیداها وجود دارد، و پس از آن زمان رأی گیری سرنوشت ساز و انتخاب سُکانداری مردمی و باکفایت برای امور مملکت روز جمعه هشتم تیرماه خواهد بود. فرصتها به سرعت میگذرند، پس با توجه به فرصت پیش آمده باید دوباره انتخاب صحیحی انجام شود و با الگوبرداری از شهیدجمهور، نهمین رئیس جمهور کشور خود را با دقت و ریزبینی بیشتری انتخاب کنیم،که سبب رضایت آقا امام زمان و رهبر انقلاب باشد.
نصرٌ من الله و فتح قریب
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
#گفتگو
سرکار خانم زینب نجیب پژوهشگر و نویسنده تحریریه مجتهده امین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه عنوان کرد: رهبر انقلاب اسلامی اولین نامه خود را به جوانان غرب درست زمانی نوشتند که پاریس پایتخت فرانسه در شامگاه سیزدهم نوامبر ۲۰۱۵ تا ساعت اولیه صبح روز بعد شاهد حوادث خونبار و یک سلسله از حملات هماهنگ شده تروریستی تشکل از تیراندازیهای دسته جمعی و بمبگذاریهای انتحاری در برخی مناطق این شهر بود که دست کم ۱۲۹ کشته به جای گذاشت. داعش مسئولیت این حملات را به عهده گرفت و بعد اعلام شد که همه مهاجمان شناسایی شده، اروپایی بودند.
ادامه گفتگو در لینک زیر
https://hawzahnews.com/xcTwf
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
«ذره بین واکنش سنجی»
✍فاطمه شکیب رخ
ما آدمهای قرن ۲۱، در میدان بازی گردانان ناشناس، همچون یک سوژه ی پروژه تحقیقاتی نگریسته می شویم!
گردانندگان وقایع با چینش انواع میدانهای حوادث و جریان های عادی، به دنبال اجرای اهداف و مقاصدی هستند که بر اساس واکنشهای ما مردم عادی، چیده و سنجیده می شود!
تاریخچه این بازی گردانی با استعمار نو شروع شد، دقیقا آن زمانی که بهجای مستشار نظامی، سفیر، وکیل و وزیرمختارها، راهی کشورهای توسعه نیافته، شدند!
مهمترین گزارشها، در تاریخ ایران، از زمان قاجارها به بعد ثبت شده و در این باره گزارش های جالبی از فرستندگان دول غربی، به کشورما موجود است!
برای نمونه، در ارائه گزارش روند کشف حجاب در ایران، فلیپ وزیرمختار آمریکا، به گونهای دقیق و باور نکردنی، پس از شرح اقدامات پهلوی ها در این باره، به سنجش و ارزیابی واکنش عام و خاص در مواجهه با کشف حجاب و برخورد های خشن حاکمیت با ناهیان منکر می پردازد؛ تا خطوط اصلی و فرعی برنامه های آتی آمریکاییان در ایران، مشخص شود!
وی تاکید می کند که وقتی رضاخان با چوپ و لگد بر جان شیخ محمد تقی بافقی، افتاد که چرا به حضور بی حجاب ملکه در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها جسارت کرده است! علما و مردم قم و حتی روزنامه های تهران، واکنش خاصی نشان ندادند! (۱) شاید به دلیل امثال چنین انفعال هایی از جانب عموم بود که به هنگام ارائه گزارش، حسنعلی خان آصف، کارمند کنسولگری تبریز، در تاریخ ۶ دسامبر ۱۹۲۸ توانست بگوید؛ عناصر مذهبی همگی اعتبار و نفوذ گذشته شان را از دست داده اند و دیگر اهمیتی ندارند! بسیاری از ملاها، کلاه پهلوی بر سر می گذارند و دستور صدور دوخت لباس مدرن برای ملاها، صادر شده است.(۲)
در واقع سنجش چگونگی واکنش عمومی، نسبت به حوادث حادث شده، یکی از مهمترین معیارهای اصلی بازیگردانان استکبار، برای تدارک وقایع آینده است!
بنابراین، واکنش ما مردم عادی، نسبت به تمام موضوعات و حوادث منفی و مثبت کشورمان، زیر ذره بین و سنجش برنامهریزان مخفی جهان قرار دارد! حال این واکنش ها می تواند؛ نسبت به جنایات هولناک در #غزه یا #انتخابات پیش رو در کشورما باشد! حتی میتواند در موضوعات فرهنگی و اعتقادی, مانند برهنهپوشی زنان در کلان شهرها، مورد توجه واقع شود! که البته این مسئله نیز، خود مویدی برای لزوم اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جوامع تلقی میگردد!
—————————
(۱) مجد، محمدقلی، از قاجار به پهلوی 1298 - 1308؛ بر اساس اسناد وزارت خارجه آمریکا، ص ۵۳۸.
(۲) همان، ص ۵۴۹
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
معماری زندگی
✍نجمه صالحی
#انتخابهای ما در #زندگی، مانند نخهای طلایی هستند که پارچهای ارزشمند از #آیندهمان را میبافند. هر تصمیمی که میگیریم، سنگی است که در مسیر رودخانهی زمان قرار میدهیم و زندگیمان را به جریان میاندازد.
تصمیمهای درست همچون #چراغهای روشنی هستند که در تاریکیهای تردید و ناامیدی، راه را برایمان روشن میکنند.
هنگامی که در دوراهیهای زندگی قرار میگیریم، باید با دقت و تحقیق و کسب تجربهی دیگران راه صواب را انتخاب کنیم.
تصمیمهای خوب از تلاقی #تجربه و اشتیاق، علم و احساس، منطق و ایمان به وجود میآیند. هرگز نباید ترس از شکست ما را از #انتخابهای بزرگ بازدارد، چرا که حتی اگر در این راه لغزشی داشته باشیم، هر گام ما را به سمت حکمت و رشد هدایت میکند.
به خاطر داشته باشیم که ما معماری هستیم که بنای سرنوشت خویش را میسازیم.
#انتخابهای ما، انعکاسی از ارزشها و آرزوهای ما خواهد بود و هر تصمیم، فرصتی است برای ایجاد تغییری مثبت در مسیر زندگی!
#انتخابات
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
🇮🇷
🇮🇷
(۶) بایستهی انتخاباتی
1⃣ تذکر:
قرآن ذکر است و انسان در زندگی خصوصا در مواجهه با دشواریها باید دلش را با یاد قرآن آرام کند.
2⃣ تنبّه:
در ایام سرنوشتساز انتخابات که مصادف با ماه ذیالحجه است تدبری در آیهی ۱۴۲ سورهی مبارکهی اعراف، همان آیهای که در نماز دههی اول ذیالحجه خوانده میشود و طبق فرمایش امام صادق علیهالسلام ما را در اعمال حاجیان سهیم میکند؛ در این آیه خدای سبحان داستان اقوام گذشته را تذکر میدهد تا بندگان را متنبّه کند و اشتباه پیشینیان را مرتکب نشوند.
3⃣ تعقل:
تنبّه ضریب تعقل فرد را بالا میبرد و موجب عبرت میشود؛ مخاطب این آیهی نورانی ۱۴۲ اعراف فقط حضرت هارون نمیباشد چرا که قرآن متعلق به عصر خاصی نیست بلکه عهدهدار هدایت انسانها تا روز قیامت است؛ بنابراین خطاب به همهی انسانهاست که آنها نیز با اتفاقاتی نظیر حوادث زمان حضرت موسی مواجه خواهند شد؛ بنابراین انسان عاقل در انتخابات سرنوشتساز به عقل خود بسنده نمیکند بلکه با تفحص از افراد متخصص و خبره بهترین تصمیم ممکن را اخذ میکند.
4⃣ تفحص
داستان از این قرار است که وقتی حضرت موسی علیهالسلام میخواستند به ماموریت بروند، اولین کاری که انجام دادند انتخاب جانشین بود؛ سپس به برادرشان هارون ۲نکته را متذکر میشوند:
۱. اصلح: وظایف مسئول جامعه را انجام بدهد
۲. و لا تتبع سبیل المفسدین: مراقب باشد جریان مفسدین حرکتی را رقم نزنند، چرا که یکی از موانع رشد و اصلاح جامعه، پیروی و تبعیت از مفسدان اخلاقی، اقتصادی، سیاسی، اعتقادی است؛ گاهی فرد به نظر میرسد فرد فاسدی نیست اما روش او روش مفسدین است یعنی هدفش تحقق آرمانهای اصیل نیست بلکه در پی بهانهگیری و تخریب است؛ این روزها که در کشور ما بحث انتخابات مطرح است، بعضی از مردم ممکن است برخی از افرادی را که به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری مطرح شدهاند را نشناسند البته هر چند شورای نگهبان طبق وظیفه، این اشخاص را ارزیابی نموده و آنهایی را که مفسد اقتصادی و... نبودهاند را تائید صلاحیت کرده است ولی برای عملکرد آیندهی کاندیدا عقل حکم میکند، همنشینان، همراهان و حامیان او نیز مورد ارزیابی قرار گیرند؛ بنابراین طبق فرمایش الهی در آیهی ۱۴۲ سورهی مبارکهی اعراف، اصلح بودن کافی نیست و در مورد جریانهای حامی کاندیدا از افراد خبره تفحص میکند چرا که ولو این کاندیدا در حال حاضر مفسد نیست اما از آنجایی که آدمی در منش و روش پیرو همنشینان و هممسلکان خود میگردد باید بررسی شود که این کاندیدا علاوه بر اینکه مفسد نیست پیرو خط و جریان مفسدان نیز نباشد. بنابراین اگر هم فرد اصلح بود و هم حامیان او مفسد نبودند و صالح بودند چنین شخصی شایستهی ریاست جمهوری است و طبق شواهد موجود میتوان بهترین تصمیم ممکن را گرفت.
5⃣ توسل:
پس از تفحص، حال باید فرد اطلاعات موجود را بررسی کند و تصمیم نهایی را خودش با توسل به اهلبیت اخذ کند.
6⃣ توکل:
وقتی فرد به عزم جازم رسید با توکل بر خدا فردی را انتخاب میکند که بهتر میتواند زمینهساز ظهور باشد و ضمن انجام وظیفه، نتیجه را به خدا واگذار میکند.
🖊مرضیه رمضانقاسم بنتالعلی
#انتخابات#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
هدایت شده از گذرگاه «انجمن علمیپژوهشی تاریخجامعةالزهرا(س): قم»
بهناماو
#مسابقه
#دولتهای_شیعی
باسلام و احترام خدمت همراهان گرامی کانال گذرگاه
باتوجه به علاقه و اهتمام زیاد دوستان مبنی بر استفاده حداکثری درباره صوتهای استاد #مستقیمی، سه صوت از مجموعه تاریخ دولتهای شیعی را به عنوان مسابقه در نظر گرفتهایم.
دوستان میتوانند با گوش دادن به صوتها، جواب سوالات را پیدا کنند و در اختیار ما قرار دهند.
انشاءالله به پنج نفر از عزیزانی که پاسخ صحیح دادهباشند، هدایایی فرهنگی تقدیم خواهد شد.
مهلت ارسال جوابها تا اواخر خردادماه
لینک صوت ها👇
https://eitaa.com/tarikh_j/10267
https://eitaa.com/tarikh_j/10268
https://eitaa.com/tarikh_j/10269
شرکت در پرسلاین👇
https://survey.porsline.ir/s/OImQBTDp
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
بهناماو
یادداشت
"کشوری مقتدر، در سایه مردمی قوی با محوریت دیدگاه رهبر انقلاب"
خبرگزاری حوزه نیوز👇
https://hawzahnews.com/xcTxR
🖊فاطمه میریطایفهفرد
#انتخابات
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
40.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎"پویش بزرگداشت عید غدیر"💎
🔹️همه ی ما میتوانیم مُبلغ غدیر باشیم حتی با زدن یک پرچم و یا دادن هدیه ای کوچک و یا پهن کردن سفره ای ساده ...
#عید_غدیر
#نشر_حداکثری
#پویش_بزرگداشت_غدیر
@AFKAREHOWZAVI
کراماتی از بانو
✍ ف. علی زاده علی آبادی
همواره در طول تاریخ، بانوانی از تبار بانوی اطهر صدیقه طاهره (سلام الله علیها) حضور داشته اند که با تأسی و الگوگیری از ایشان و با مجاهدت، در طریق سیر و سلوک الی الله قدم نهاده و به درجات عالی عرفانی رسیده اند تا چراغ راهی باشند برای گمراهان در تاریکی.
از جمله ی این بانوان ارزشمند در دوران معاصر و در مهد ایران، سیده نصرت بیگم امین معروف به بانو امین، صاحب تفسیر مخزن العرفان، فقیه، عارف و مفسر شیعی است که آثار متعددش با نام بانوی ایرانی منتشر شده است.
ایشان متبحر در علوم اسلامی از جمله فقاهت، تفسیر و عرفان بود.
در این نوشتار کوتاه به گوشه ای از کرامات عرفانی ایشان اشاره می کنیم باشد که بانوان سرزمینم با تأسی به ایشان بتوانند با قدم نهادن در طریق سیر و سلوک به مقامات عالی معنویت و عرفان دست یابند،
بانو مجتهده امین به چنان مرتبه ای از مقامات عالیه شهود و عرفان رسیده بودند که به فرموده خود ایشان: «هر وقت حضرت عزرائیل (ع) برای گرفتن جان کسی وارد محله ما میشوند، من متوجه حضور ایشان میشوم و میدانم که به کدام خانه میخواهند بروند و جان چه کسی را میخواهند بگیرند!»
از دیگر کرامات بانو امین، دیدار نبی اکرم(صلی الله علیه و آله ) بود که بانو امین در این باره میگوید: «پیامبر(ص) را در مکاشفهای دیدم و از ایشان خواستم حضرت علی(علیه السلام ) را به من نشان بدهد که در این هنگام حضرت علی(علیه السلام ) از درب دیگری وارد شد.»
🥀 زمانی که راز رسیدن به این مراتب بالای معنویت را از ایشان سوال میکنند ایشان با یک جواب بسیار زیبا و مهم و راهگشا می گفتند : «من در اثر انس با قرآن به این مرتبه رسیدهام و هرچه بیشتر به قرآن میپردازم و غرق در آیات الهی میشوم، این حالت بیشتر به من دست میدهد و حجابها برایم کنار میرود».
ایشان در امر شاگردپروری نیز شاگردانی تربیت کرده که هر کدام به نوبه خود استاد در این طریق می باشند.
تأثیر پذیری از این استاد فرزانه به گونه ای بوده که یکی از شاگردان ایشان در رابطه با سلوک بانو تعریف میکردند: در سالهایی که ایشان در نقاهت بودند یک بار از منزل ایشان تماس گرفتند که برای ملاقات بانو به منزل ایشان بیایید. به دیدن بانو که رفتم بانو گفتند ٧ بار سوره حمد را برای شفایم بخوان و من شروع کردم به خواندن سوره حمد که دیدم درختان حیاط خانه ایشان هم با من سوره حمد تلاوت میکنند. پس از پایان تلاوت، جریان را برای بانو تعریف کردم ایشان گفتند تازه به یکی از رموز جهان هستی وقوف پیدا کردهای.
فرازی از وصیت نامه بانو مجتهده امین (ره)
«سفارش می کنم ترا به پروای خدا،پروایی سزاوار خداوندی اش. با تمام وجود، روی به سوی او دار و تمام همت خود را وقف ساحت قدسش نما! در هیچ حالی از حالات، به گاه آسانی و سختی، تندرستی و بیماری،خوشی و ناخوشی، سازگاری وناسازگاری، نیاز و بی نیازی، به مقداریک پلک به هم زدن، از خدای سبحان غافل مشو! دائم با زبان و دل به یاد اوباش; بویژه به هنگام انجام فرمانها وترک نهی های او - جل شانه».
*بانو امین، نفحات الرحمانیه
__________________
#بزرگداشت_بانو_امین
#مجتهده_امین
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
نصاب جدید، شاخص امروز نامزد اصلح
✍زینب نجیب
رهبر معظم انقلاب در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمهالله) فرمودند:
"باب خود رئیسجمهور عزیزمان ــ که رحمت خدا بر او باد ــ همه اعتراف کردند که مرد کار بود، مرد عمل بود، مرد خدمت بود، مرد صفا و صداقت بود؛ این را همه اعتراف کردند. شب و روز نمیشناخت. در خدمتگزاری به کشور، یک نصاب تازهای را به وجود آورد. ما قبلاً هم شخصیّتهای خدمتگزار داشتهایم، امّا نه در این حد، نه با این حجم، نه با این کیفیّت، نه با این صداقت، نه با این پرکاری و شب و روز نشناختن؛ یک نصاب جدیدی را آقای رئیسی (رحمة الله علیه) در باب خدمتگزاری به ملّت ایجاد کرد."۱
نصاب یعنی چه؟ نصاب یعنی حد، مرجع و اصل در یک موضوع یا یک چیز.
مثلاً وقتی میگوییم شما، نصاب علمی خوبی در فلان رشته دارید؛ یعنی شما در حد خوبی از یک رشته علمی قرار گرفتهاید. بهعبارتی، نصاب یک کمینه و نشانگر است که میزان مورد تأیید یک امر را نشان میدهد.
حال وقتی رهبر انقلاب از عملکرد شهید رئیسی سخن میگوید؛ او را دارای نصاب جدید و تازهای در خدمتگزاری به ملت معرفی میکند. یعنی یک قدم جلوتر و بالاتر از وضعیتی که به عنوان نصاب در خدمتگزاری میشناختیم.
بنابراین معلوم است خدمتگزاری، نهتنها یکی از شاخصهای دولت اسلامی و رئیسجمهور تراز انقلاب اسلامی است؛ بلکه دارای ابعادی است که شهید رئیسی هر یک را به نصاب جدیدی رسانده است.
یکی از این ابعاد، پرهیز از حاشیه، و تمرکز بر خدمت است.
رهبر معظم انقلاب میفرمایند: "ما هر کداممان دلبستگیهایی داریم، سلیقههایی داریم، در زمینهی سیاسی، در زمینه مسائل اجتماعی، دوستیهایی داریم، دشمنیهایی داریم. اینها همه، حاشیه است. متن عبارت است از خدمت. نباید بگذاریم این حواشی بر روی این متن اثر بگذارد."۲
حال وقتی به سیره عملی شهید رئیسی بزرگوار نگاه میکنیم شاهد این امر هستیم که باوجود بسیاری از تهمتها و نقدهای غیرمنصفانه، و با وجود اینکه خودشان و اطرافیان ایشان در برخی قضایا، تحت فشار روحی بودند، هرگز از تریبون خود برای طرح چنین مسائلی استفاده نکرد. چراکه دامن زدن به اختلافات را خلاف مشی امام و رهبری میدانست و معتقد بود؛ مردم آستانه تحملشان این بحثها نیست و این ظلم به آنهاست. لذا صبوری میکرد و توان و انرژی خود را مصروف خدمت مینمود.
بعد دیگر پرکاری در خدمتگزاری است.
رهبر انقلاب میفرمایند: "مسئولین تا نفس دارند باید به این مردم خدمت کنند. رقابتهای سیاسی و جناحی، رقابت بر سر قدرت و تکالوب در امر دنیا و امور دنیوی مردود است. رقابت و مسابقه و مبارزهای درست است که در خدمتگزاری به مردم باشد." ۳
شهید رئیسی در این امر نیز بسیار پرکار بود تاجایی که آقای صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید: ایشان در پرکاری، رکوردهایی زده است که به این راحتی قابل شکستن نیست. به همین دلیل ایشان را رکورددار سفر با بالگرد میدانند. همچنین بسیاری از همراهان ایشان از تلاش و کار زیاد شهید و گاهی عقب افتادن از ایشان را به خاطر میآورند.
بعد دیگر خدمتگزاری، جهادی بودن است.
رهبر انقلاب تأکید دارند که " ما جز با کار جهادی و کار انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم." ۴
همچنین ایشان درباره اجتناب از توقف در کار جهادی میفرمایند: "البته موانعی هم سر راه دولت و سر راه هر کار سازندهای وجود دارد. کما اینکه از اول انقلاب تا امروز موانعی بر سر راه کل نظام وجود داشته است. موانع نباید کسی را بترساند. هنر مدیریت همین است که از موانع عبور کند. موانع نباید انسان را متوقف کند. نباید انسان را مأیوس نماید."۵
🔗ادامهی مطلب در صفحهی نویسنده
#انتخابات
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
#امروز
🔰روز بزرگداشت بانویی مجتهده و فاضله به نام بانو نصرت امین
بانویی با تقوا و اهل کمالات، نویسندهای متبحر و کنشگری زمانه شناس، فردی آگاه به مسائل زمان با کنشگری فعال، عالمهای که عرفان و قرآن را به هم پیوند زد.
بانو مجتهده امین در کتابی با عنوان «نفحاتالرحمانیه» که به زبان عربی تألیف کرده، در خصوص انسان صحبت به میان آورده و گفته است که انسان دو جنبه نفسانی و جسمانی دارد. جنبه جسمانی بین همه مردم مشترک است، اما جنبه نفسانی ازنظر ایشان منجر به تمایز انسانها خواهد شد لذا راهکارهایی را برای تعالی نفسانی انسان در این کتاب به رشته تحریر درآوردهاند.
از این بانوی مجتهده آثار مکتوب دیگری نظیر اربعین الهاشمیة (عربی)، جامع الشتّات (عربی)،اخلاق، تفسیر مخزن العرفان (فارسی) و... وجود دارد.
#بانو_امین
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI