✅ روزی برای پسران
یکی از سیاست های دنیای امروز نام گذاری برخی روزهای سال برای با اهمیت نشان دادن و جلب توجهِ دولت ها و ملت ها به یک موضوع یا حادثه است.یکی از اهداف این حرکت، ارتقای آدابِ ملل و همسویی آنها می باشد.ونتیجه آن تسهیل جهانی شدن است.
البته گاهی هدف از مناسبت سازی ها، غربی سازی کشورهاست.و مستکبران برای سلطه بیشتر، در ظاهر با برنامه های فرهنگی، دنبال تغییر سبک زندگی مردم جهان می باشند.
در چنین شرایطی برای حفظ هویت ملی و جلوگیری از تهاجم نرم استعمارگران، باید متناسب با فرهنگ بومی خود، برنامه ریزی کرد.
ابتکار نام گذاری روز ی برای مادر و پدر ، اهمیت خانواده در نظام پرورشی اسلام را نشان می دهد.به همان دلایل تربیتی که ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) به عنوان روز دختر معرفی شد، برای تربیت پسران تراز انقلاب اسلامی، اختصاص روزی برای این عزیزان نیز اهمیت دارد.
امروز سالروز تولد حضرت جوادالائمه علیه السلام است که با قدوم مبارک خود حقیقت امامت پدر بزرگوارش را برای شکاکان اثبات کرد و وارث نور ولایت شد.چه زیبا می شود اگر فرهنگ سازان چنین روزی را با عنوان پسر انتخاب کنند تا الگویی والا برای فرزندان این سرزمین باشد.
هرچندپسر دوستی جامعه ایرانی زبان زد است، ولی با فرهنگ دینی می توان از این محبت آفت زدایی کرد و با جهت دهی مذهبی آن را تعالی بخشید.
✍ امین محمدلو
#مولود_مبارک
#فرهنگ_سازی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
چگونه یک زن الگو می شود؟
شخصیت عظیم زینب کبری سلام الله علیها متأثر از عواملی است که هر کدام به تنهایی در شیوه زندگی و تصمیم گیری های انسان نقش دارند.
۱-وراثت
این بانو از خاندان نبوت و ولایت به دنیا آمده است و خصلت های پاک انسانی از بدو تولد به او منتقل شده است.
۲-نطفه پاک
پدر و مادر این دختر چنان جایگاه رفیعی در عفت و پاکدامنی دارند که در کلام الله یطهرکم تطهیراً را به همراه دارند.
۳-لقمه حلال
پدری که نان آور این خانواده است، در زمان قدرت حتی برای برادر خود نیز امتیاز ویژه از حساب بیت المال قائل نشد و از شدّت عدالتش به شهادت نائل شد.
۴-محیط
در زمان رسالت خاتم پیامبران و دوران تربیت نبوی به دنیا آمد.با وجود انحراف جامعه بعد نبی اکرم از خط ولایت، بوی عطرِ هدایت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم همچنان دربخش عمده ای از اجتماع محافظ ایمان و اخلاق مومنان بود.
۵-تربیت
بینش ها، گرایش ها و اراده انسان از کودکی و با شیوه پرورشی والدین و مربیان شکل می گیرد و رشد می کند. زینب کبری در کلاس درس والاترین معلماّن بشریت حضور داشته است.
۷- اراده
همه گزینه های بالا زمینه ساز هستند. ولی آنچه حرف آخر را می زند اراده آدمی است. در شرایط حساس و سرنوشت ساز انسان ها درون واقعی خود را نشان می دهند. حادثه کربلا مرحله اصلی بروز شخصیت حقیقی زینب کبری بود.انتخاب جبهه حق و تا آخرین نفس پای حقیقت ایستادن، قدرت اراده این زن نمونه را نشان می دهد.
✍ امین محمدلو
#زینب_کبری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#معرفی_آثار_نویسندگان_حوزوی
👌آشنایی با پرسش های فقه هدایت
👈 متن کامل یادداشت
👌فرصت سوزی نکنیم!
👈 امین محمدلو
👌عالمان دین، در خط مقدم جهاد جمعیتی اند
👈 گروه کلام مؤسسه امام
👌 فتنه های تبرج
👈 نوید نیری
👌 شیرینی انتقاد
👈 باران نجاتی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#آثار_و_مواضع_نویسندگان_حوزوی
👌به روز کردن نرم افزار اداره حکومت اسلامی
👈 علی مهدوی
👌سالوس ها مشغول کارند
👈 محمدهادی سمتی
👌سوختبَرِ مظلوم کیست؟
👈اندیشکده راهبردی سعداء
👌جهالت یا تجاهل؛ مسأله این است
👈محمدرضا جباری
👌خاطرات روزانه من
👈 محمدصدرا مازنی
👌 انتظارات از رسانه ملی
👈 امین محمدلو
#معرفی_یادداشت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#آثار_و_مواضع_نویسندگان_حوزوی
👌پای درس رهبر انقلاب
تأثیر شیطان در دستگاه محاسبهی ما، از راه تهدید و تطمیع است. برای این است که دستگاه محاسباتیِ انسان مؤمن را از کار بیندازد تا محاسبهی غلط انجام بدهد؛ وقتی دستگاه محاسباتی از کار افتاد، کار خراب میشود.
👈 لطائف
👌در اردوی طلاب چه گفتم؟
گفتم: باید در حرم بنشینید و علاقهها، حالتها، بینشها و عملهاتون رو که تا به حال با آنها زندگی میکردید، روی کاغذ بنویسید. بعد به نقد خودتون بنشینید و ببینید اهل بیت (ع) چه علاقهها و حالتهایی رو دوست دارند و کم کم با خودتون کار کنید تا از این حالتها به اون حالتهایی که اهل بیت (ع) دوست دارند برسید.
👈 مجتبی وافی
👌باید رفت...
باید بفهمم دنیاقرار نیست براساس دو دوتا چهارتای من پیش برود
👈 باران نجاتی
👌ساسی مانکن، نگاه تکنوفیلی و حاد ابتذال
حاد ابتذال یعنی ولنگاری مشروع که عین آب خوردن به مصرف اپیدمیک برسد و همراهی بخش بزرگی از تینیجرهای جامعه را در غفلت ساختارهای مسئول و خانواده های مشغول رقم بزند.
👈 علیرضا محمدلو
👌شبکه ملی اطلاعات و مسئولیت نجات نسل
در بسیاری از کشورها، محدودیتهایی برای عدم نمایش صحنههای مستهجن در فضای مجازی اعمال شده است. اما متاسفانه در کشور ما، مراجع قانونی و نهادهای وابسته، هنوز راه حل عملی برای آن ارائه نکردهاند.
👈 روزنگار یک طلبه
👌مونوگرافی شیوه جذب جوانان
آنچه اکسیر تحول را رقم می زند؛ همدلی و همراهی است، رفاقت را بگذارید با هم سن و سال های خود داشته باشند و با شما رفتار شاگرد و استادی، متربی و مربی، امام و مأمومی داشته باشند...
👈 سید جواد محمدزاده
👌خطر تحریف
برای مراقبت از تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باید زودتر دست به کار شد. "شجاعان" و "بچه های انقلاب" با بیانی کودکانه، جذاب و بدون ایجاد وحشتِ در همین راستا ساخته شده است.
👈امین محمدلو
👌 مبل بدبار
دو نفر یکی پیر و دیگری میانسال سر یک مبل سلطنتی را گرفته بودند و آرام آرام تا سر کوچه میبردند. خنکای شب بیشتر شده بود و تک و توکی ماشین از توی خیابان میگذشت. سعی میکردند تا جایی که میشود بیسروصدا این کار را بکنند...
👈 حسین ابراهیمی
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✳️ تفاوت دو فیلم
🔅 دو اثر فاخر با محوریت شخصیت حضرت محمد صل الله علیه و آله و سلم، در جهان اسلام تولید شده است. برخی عناوین مشترک را در این دو اثر بررسی می کنیم.
⏺کدام بُعد دین؟
فیلم اول که در سال۱۹۷۶ میلادی ساخته شده است، بیشترین همت برای نمایش جنگ های مشرکان مکه با مسلمانان می باشد که در نتیجه مخاطب ذهنیت مقاومت و جنگ آوری از اسلام بدست می آورد. ولی در اثر دوم که به تاریخ ۱۳۹۳ شمسی تولید شده است، به خاطر اقتضای سن حضرت رسول، بُعد عاطفی و رحمانی از ایشان به تصویر کشیده می شود.
متن کامل
✍️ امین محمدلو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 معرفی #آثار_و_مواضع_نویسندگان_حوزوی
✔️آمیختگی فرهنگ ملی و دینی
✍️ امین محمدلو
✔️طلبه سیاسی
✍️ علی شریفی
✔️ ملی شدن صنعت نفت محصول مقاومت
✍️ امیرحسین مرادپور
✔️ رمان یک بانوی طلبه
✍️ سلام فرشته
✔️ شاخصی به نام عباس
✍️ امین محمدلو
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
غافلانه یا عامدانه؟
باید اذعان کرد فیلم "محمد رسول الله" مصطفی عقاد، به ابعاد مختلف شخصیت حضرت رسول و به سیره تربیتی و حکومت داری ایشان، نپرداخته و صرفا یک اثر تاریخی است که به صورت ناقص وقایعی را نشان داده است و برخی قضایای مهم نیز مطرح نشده است.
1⃣وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ
مصطفی عقاد، به این مطلب آگاه بود که نمی تواند بی تفاوت از کنار نام و نشان علی بن ابی طالب در اثر خود، رد شود و برای همین در دو قضیه "لیلةالمبیت" و "جنگ بدر" ایمان خالصانه و شجاعانه ایشان را به تصویر کشید. ولی از دو نکته مهم تاریخی که هم روش تبلیغی قرآن را بیان می کنند و نیز انسجام و استمرار دین را نشان می دهند، غفلت کرده است. یوم الدار که اشاره به آیه شریفه " انذر عشیرتک الاقربین" دارد و واقعه غدیر که آیه عظیم "یا ایها الرسول بلغ ما اُنزل الیک من ربّک.." نازل شد، که در هر دو مورد اعتقاد راستین مولا علی علیه السلام به پیامبر اعظم و جایگاه حضرت در کلام الهی را نشان می دهد، متأسفانه مطرح نشده است.
2⃣وَلَمَّا رَءَا ٱلۡمُؤۡمِنُونَ ٱلۡأَحۡزَابَ قَالُواْ هَٰذَا مَا وَعَدَنَا ٱللَّهُ وَرَسُولُهُۥ وَصَدَقَ ٱللَّهُ وَرَسُولُهُۥ
اولین سکانس فیلم محمد رسول الله مربوط به نامه حضرت رسول برای پادشاهان قدرت های بزرگ اطراف شبه جزیره عربستان است. خسروپرویز پادشاه ساسانیان با مشاهده پیام، با غرور و بی ادبی، آن دست خط را پاره کرد. این تنها تصویری است که از ایرانیان در این فیلم دیده می شود. در حالیکه پرداختن به جنگ های پیامبر با مشرکان که جزء اصلی ترین موضوعات این اثر بود، انتظار می رفت جنگ احزاب که بزرگترین نبرد مستکبران با جبهه اسلامی بود، فراموش نشود. آیا ابتکار شخصیت والا مقام سلمان فارسی در این جنگ برای حفر خندق که قابلیت رسانه ای بالایی نیز داشت، ناشیانه مورد غفلت قرار گرفته است؟
3⃣لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا..
احتجاجات پیامبر با علمای سایر ادیان و زندگی مسالمت آمیز پیروان پیامبران آسمانی با مسلمانان در مدینه از موضوعات اصلی تاریخ دوران حضرت رسول بوده است، که در این اثر به آن نپرداخته است. از همه مهم تر خیانت ها و دست اندازی های برخی یهودیان از جمله "بنی قَینُقاع" ، "بنی النضیر" و "بنی قریظه" علیه اسلام و پیامبر اکرم بود که با فتح خیبر خیلی از توطئه ها خنثی شد، نیز حذف شده است.
✍ امین محمدلو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 معرفی #آثار_و_مواضع_نویسندگان_حوزوی
✔️آمیختگی فرهنگ ملی و دینی
✍️ امین محمدلو
✔️تربین مارپلهای
✍️ سیدجواد محمدزاده
✔️ نیم دانگ پیونگ یانگ
✍️ قیل و قال
✔️تکه نانی از بهشت
✍️ باران نجاتی
✔️ مدیریت یا ولنگاری فضای مجازی
✍️ ابراهیم شریفی
✔️ دشواری رشد
✍️ علی اکبر جلالی
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
✴️معرفی#آثار_و_مواضع_نویسندگان_حوزوی
✔️ پای درس رهبر انقلاب؛ تفسیر سوره ممتحنه را گام به گام یاد بگیریم.
✍ قول سدید
✔️ برق چشم از همه ما پرید؛
ششم فروردین و یک خاطره تلخ سیاسی...
✍ جلال و بی بی خانم
✔️بدزبانی
✍ علی کردانی
✔️ عرفان؛ حلقه مفقوده زندگی امروزی
✍ امین محمدلو
✔️ از شما خیلی بعیده
✍ علیرضا نظری خرَّم
✔️ تاریخ تولد مهمه یا تاریخ تحول
✍ یادداشتهای من
✔️ تک بیت تحسین برانگیز
✍فکر شنبه
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
🔶 خطر بی اعتمادی
هشدار مسئولین ستاد ملی کرونا از خیزش موج چهارم این بیماری، نشان از دوگانگی تصمیم گیری در دولت جناب روحانی دارد. وقتی نتوانستند مشکل صف مرغ را حل کنند، برای راضی نگه داشتن ملت، محدودیت های بهداشتی را کاهش دادند. به عبارت دیگر چون مشکل معیشت حل نشد، سیاحت بر سلامت ترجیح پیدا کرد.
زمانی که بیشتر پروازهای بین المللی برقرار بوده و فقط مسافرت به شهرهای مذهبی همچون نجف و کربلا تعطیل می باشد، این تناقض در تصمیمات، بدبینی ها را افزایش می دهد.
اما مساله اصلی این است که بی اعتمادی مردم نسبت به مسئولین، آرزو و نقشه دشمنان ملت بوده و نباید با چنین رفتارهای نسنجیده، آب به آسیاب دشمن ریخت.
✍ امین محمدلو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌 روشنفکری؛ درمانی که به درد تبدیل شد
یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری، جریان روشنفکری است که برخلاف هویت پیشرو و آینده نگر و همراه با احساس درد نسبت به مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه خود، متأسفانه در ایران بیمار و وابسته متولد شد.
تقی زاده هایی که تِزِ غربی سازی فرق سر تا ناخن پا، در دوره طاغوت را برای ملت تجویز می کردند، امروز در جمهوری اسلامی، با ترویج سبک زندگی غربی و حمایت از سندهابی چون ۲۰۳۰ در جهت تضعیف پشتوانه فرهنگی نظام، سلطه استعمار را بر کشور هموار می سازند.
میرزا ملکم خان هایی که دیروز دلّال معاملات استعماری همچون رویتر بودند، امروز در لباس جدید، تنها راه برون رفت از معضلات کشور را، تسلیم شدن تمام قد در برابر خواسته های ظالمانه مستکبران جهان می دانند و هیچ اعتقادی به خنثی سازی تحریم ها از طریق مقاوم سازی درونی اقتصاد ندارند.
فتحعلی آخوندزاده هایی که با قیاس مع الفارق بین مسیحیت و اسلام، به تقلید از روشنفکران مغرب زمین، راه علاج مشکلات را در ضدّیت با مذهب می دانند و مسیر پیشرفت را در حذف و محدود کردن دین می دانند و با پشت کردن به سنت های بومی، نسخه های غیر بومی برای دردهای ملت می پیچند.
هر چند حضرت آقا، امید دارد به جوانان مومن و مردم انقلابی که اجازه نخواهند داد چنین جریاناتی حرفشان به کرسی بنشیند.
✍️ امین محمدلو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN