eitaa logo
صفرتاصد ادبیات عربی
7.5هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
186 ویدیو
4 فایل
﷽ 🔹محمدهادی بیات ✔️ مؤلف ✔️ پژوهشگر برگزیده ✔️ مدرّس حوزه و دانشگاه 😎 راه درست یادگیریِ عــربی رو بهـت میـگم؛ 💪 و از اوّل تا آخرش کنارتم💯 🎬 آموزشها: eitaa.com/Arabi0_100/286 ✅ رضایت دانشجویان: @Rezayat0_100 👤 پشتیبان: @Admin0_100
مشاهده در ایتا
دانلود
8 ☑️ ❽ یکی از معروف ترین و بهـترین کتابها در این زمینه، کتاب «موسوعة النّحو و الــــــــــصّرف و الإعراب»، امیل بدیع یعقوب هست🌱 .
9 این کتاب به هم شده و البته مراجعه به اون رو توصـــــیه نمی کنیم، چون اوّلا: متن عربی کتاب بسیار روانه و نیاز چندانی به ترجمـــــــه نداره و ثانیا: هدف از یادگیری ادبیات، رســــیدن به مهــــــارت است و این چیزیه که با دست و پنـــــچه نرم کردن با متون عربی اتّفاق میوفته! پس یادگرفتن ادبیات عرب با اســــتفاده از کتب خیلی بهتره. البته اگر کسی هنوز در مرحلۀ مقدّماته و توان عبارت خوانی رو پیدا نکرده، میتونه از ترجمۀ فارسی این کتاب اســـتفاده کند. .
10 کتابهای دیگه ای هم مثل موســــوعه هستن که البته همگی عربین؛ مثل: «معجم القواعد العربیّة فی النّحو و التّصریف» «المعجم المفصّل فی النّحو العربی» «المعجم المفصّل فی علم الصّــــرف» «المعجم المفصّل فی الإعراب» «معجم النّحو» و... .
11 📌 دسته سوم: کتب اعراب القرآن اگر دارید آیه ای از قرآن رو تحــــــــلیل می کنید، از کتاب های «اِعرابُ القرآن» هم میتونید کمک بگیرید📚 .
12 نویسنده های این کتابها اومدن کلّ قرآن رو تجزیه و ترکیب کردن، پـس برای مقایسه و فهمیدن درســــــت و غلط، از این کتـــــــــــابها هم میتونید کمک بگیرید😇 .
13 از جمله کتابـــــــــهایی که به این منظور می تونید ازشون اســـــــــــــــــــتفاده کنید، میشه به کتاب «اِعراب القرآن الکریم»، محمّدرضا رضوانی خراسانی اشاره کرد. .
14 مؤلف در این کتاب تمام آیات قرآن کریم رو در 5 جلد ترجمه و تجزیه و ترکیب کرده. و از اونجایی که کتاب فارسیه، مراجعۀ بهش خیلی ساده و راحته😉 .
15 یه سری کتابهای دیگه هم هستن، که چون عربین، به اساتید یا کسانی که یه مقدار در خوندن متون عربی راه افتادن، پیشنهاد می کنم، مثل: «الجدول فی اعراب القرآن» «اِعراب القرآن الکریم و بیانه» «دُرُّ المَصون» و... 🔻 تمام 🔻 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. سلام رفقــــــــــــــــــــا چطورین یا نه؟😅 .
. امروز میخوام در مورد یکی از رفقا با هم صحبت کنیم... در مورد واژۀ که 5 بار در قرآن اومده و تا دلتون بخواد در ادعــــــــیه و زیارات هم تکرار شده... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
...«««( ﷽ )»»»... 🌱 ❹ ⁉️آیا «اللّهُمَّ» یعنی «اللهِ آنها»؟ لطفا یه توضیح کامل در موردش بدین. .
1 خب، اینکه شما تصوّر کردین اللـهمّ یعنی «اللهِ آنها»، ناشی از اونجاست که فکر کردین این کلمه ترکیـــبی از الله و ضمیر «هُم» (آنها) اســـت؛ در حالیکه این کلمه ترکیب الله و میم مشدّده هست : اللهُ + مَّ 🌱 .
2 🤔 امّا معناش چیه؟ ببینید، معنای اللهُمَّ با «یا اللهُ» هیچ فرقی نمیکنه. هر دو اینـــطور معنا و میشن: ای خدا، خدایا، خداوندا و مثل اینا... .
3 پس اللهُمَّ، دقیقا مثل یا الله، بـــرای نداء خداوند متعال به کار میره✔️ تنها فرقی که داره اینه که حرف نداء (یاء) از اوّل الله حذف شده و بجاش میم مشدّد به آخرش اضافه شـــده. .
4 پس برای نداء اسم الله، یا باید گفت: «یا الله» و یا: «اللهُمَّ»، دیگه از هر دو (یاء و میم) نمیشه استـــــــفاده کرد و گفت: «یا اللهُمَّ»، این درست نیست ❌ .
5 اینم بگم که استفاده از میم مشدّد برای نداء، فقط در لفظ جـــــلالۀ الله کاربرد داره و در هیچ اسم دیگه ای نیست. پس به طور مثال، بجای «یا محمّد» نمیشه گفت: «مُحَمَّدُمَّ» ❌ 🎯 صفر تا صد ادبیّات عربی: 📱@Arabi0_100
6 آقای بیات ببخشید، چند بار گفتین «نداء»، میشه یه توضیحی درمورد همین نداء هم بدین؟! خب، در مورد نداء، مفصّل در پرسش و پاسخ دوّم توضیح دادم، پس بزن روی لینک زیر: https://eitaa.com/Arabi0_100/1304 یاعلی✋ .
. 😉مطلبی بود، بفرما 👇 https://harfeto.timefriend.net/16758837010656 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. در ادامۀ سوال قبل... 👇 .
...«««( ﷽ )»»»... 🌱 ⁉️گاهی اوقات بدون اینکه قصد نداء باشد از کلمۀ «اللهُـــــــمَّ» استفاده شده است، در اینگونه عبارات اللـــــــــــهمّ چه معنایی دارد؟ 🧐 .
. علیکم السلام. انتظار همچین سؤالی رو نداشتم؛ خوشـــــحال شدم😃 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا