بانو نگار
♦️سکینه پاد، دستیار رییس جمهور در آزادیهای اجتماعی: پزشکیان گفت «حکم شما را تمدید میکنم» 🔹 دستیار
خبرآنلاین: دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی در دولت سیزدهم گفت: «در دولت پزشکیان شخص رئیسجمهور به حقیر لطف کرد و گفت شما در دولت بمانید و حکم شما را تمدید میکنم.»
💢سکینه پاد که پیش از این تجربه دستیاری رئیس جمهور در دولت سیزدهم را بر عهده داشته، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین بحث را فراتر از استانداری میبرد. محوریت اظهارات او استفاده از پتانسیل زنان در همه پستها است، چه دولت باشد، چه مجلس و حتی قوه قضائیه.
💢پاد به صراحت میگوید چه اشکالی دارد که رئیس قوه قضائیه بیشتر از ظرفیت زنان قاضی و حقوقدان استفاده کند و یا از آن طرف چه ایرادی دارد که در میان حلقه معاونان رئیس، یک زن هم حضور داشته باشد و حتی در بین حقوقدانان شورای نگهبان.
پاد همچنین در این گفتگو از پیشنهاد پزشکیان به او برای تمدید حکم حضورش در دولت و پاسخ خود میگوید.
در ادامه گفتگوی سکینه پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی دولت سیزدهم را میخوانید:
🔹خانم پاد! ارزیابی شما از عملکرد دولت در فرصت دادن به زنان چیست؟ نقدهایی درباره جای خالی زنان در استانداریها وجود دارد.
💢شخصاً فکر میکنم دولت چهاردهم جرأت به خرج داد و وزیر زن برای وزارتخانهای که شاید مردانهترین و تخصصیترین وزارتخانه باشد، انتخاب کرد. این وزارتخانه طبیعتاً توان، دانش و تجربه خاصی را هم میطلبد. البته پزشکیان گزینه خوبی را هم برای وزارت راه انتخاب کرد. لذا بهتر است ارزیابی ما از عملکرد دولت به این ترتیب باشد و از استانداران شروع نکنیم.
از نظر من عملکرد دولت مثبت بوده و البته که ما زنان فرهیخته و شایسته بیشتری داریم که نه تنها در دولت حتی چرا برای ۶ حقوقدان شورای نگهبان از میان زنان انتخاب نمیکنند؟ و یا چرا در پژوهشگاه این شورا از زنان استفاده نشود. لذا نه تنها در دولت چرا در سایر پستهای حاکمیتی از زنان استفاده نشود؟
گفته میشود که ۶۰ درصد دانشجویان را زنان تشکیل میدهند، در نتیجه حتی خروجی فارغ التحصیلان زنان این نکته را میگوید که زنان ما دیگر زنان خانهنشین و بیاطلاع نیستند و آنها شایستگی حضور در ساحتهای مختلف مدیریتی را دارند. در نتیجه اگر بخواهیم ایدهآل را در نظر بگیریم کماکان با آن شرایط فاصله داریم اما باید بازه زمانی که دولت مستقر شده را هم در نظر بگیریم.
به نظر بنده از زمانی که دولت چهاردهم مستقر شده و انتصابهایی که دارد، برای مثال همین الان ۴ زن عضو هیئت دولت هستند، این اتفاق بسیار مثبت و قطعا رو به جلو است کما اینکه در وزارتخانهها و جاهای اقتصادی خیلی مهم از حضور زنان بهرهمند شدهاند که این بسیار خوب است که از زنان در این جایگاهها استفاده میشود چراکه مثلا زنان به لحاظ طبیعت و نوع وجود زنانهای که دارند اقتصاد خرد را خیلی خوب درک میکنند و میتوانند در سطح کلان ازاین تجربه ستفاده کنند، که این نکته بسیار مهمی است.
🔹آیا یک زن نمیتواند رئیس مرکز پژوهشهای مجلس باشد؟
💢البته از ظرفیت در سطح معاونت وزارتخانهها بسیار خوب استفاده شده است. در مجموع ارزیابی بنده از عملکرد دولت در زمینه استفاده از ظرفیت زنان مثبت است و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد به ین معنی که متوقف نشود و از ظرفیت زنان استفاده شود.
البته اقتضای شایسته سالاری این است، بنده در انتخابات گاهاً مشاهده کردم که در لیستها تعیین میکنند، چند زن حضور داشته باشند که این اقدام واقعا خطا و خلاف ذات شایسته سالاری است. لذا معتقدم ما هنوز ظرفیتهای رها شده از زنان فرهیخته ایران اسلامی داریم که جا دارد، بیشتر از این از آنها استفاده شود، نه تنها در دولت بلکه در سایر قوا هم از پتانسیل آنها استفاده شود.
برای نمونه چه اشکالی دارد که رئیس قوه قضائیه از ظرفیت زنان بیشتر استفاده کند؟ این همه زنان حقوقدان، قاضی و فرهیخته درون خود قوه داریم مثلا آیا نمی توان در رأس ستاد حقوق بشر از یک زن استفاده کرد؟ علاوه بر این در مورد مجلس شورای اسلامی، آیا یک زن نمیتواند رئیس مرکز پژوهشهای مجلس باشد؟ آیا رئیس مجلس نمیتواند چند زن را به عنوان مشاور انتخاب کند؟ نه اینکه مثلا فقط یک زن در امور زنان وخانواده باشد. ما زنان فرهیخته بسیار داریم. گفته میشود توانا بود هر که دانا بود.
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
بانو نگار
♦️سکینه پاد، دستیار رییس جمهور در آزادیهای اجتماعی: پزشکیان گفت «حکم شما را تمدید میکنم» 🔹 دستیار
🔹تاکید شما این است که علاوه در دولت باید در سایر قوا هم از ظرفیت زنان استفاده کرد؟
💢بله. نمیتوان حکمرانی شایسته را منهای حضور پررنگ زنان تعریف کرد
🔹با توجه به فضای مردسالار که بر جامعه ما حاکم است، شما این انتصابات اخیر در دولت را نهایت استفاده از ظرفیت زنان ارزیابی میکنید و یا اینکه پیش بینی میکنید روند ادامه دارد؟
💢این انتصابات شروع و فتح البابی برای حضور جدی زنان است. یعنی بعد از دولت پزشکیان هم هر دولتی روی کار بیاید، اگر بخواهد سطح را پایینتر بیاورد، حتما دچار واپس گرایی میشود. لذا استفاده از ظرفیت زنان باید ارتقا پیدا کند و به سمت رشد حرکت کند.
حق ملت است که شایستگان بر آنها حاکم باشند، امکان دارد این شایستگان از جامعه زنان باشند. الان ما مدعی هستیم و میگوییم جمهوری اسلامی ایران بستر مناسب برای رشد و بالندگی زنان فراهم کرده است. این زنان بعد از ۴۵ سال به رشد و بالندگی رسیدند و حتی فراتر از مردان هم در حوزههایی رشد کردند. در حقیقت حکمرانی شایسته و مطلوب اقتضا میکند، نمیتوان حکمرانی شایسته را منهای حضور پررنگ زنان تعریف کرد چراکه وقتی اقرار میکنند که ۶۰ درصد دانشجویان را زنان تشکیل میدهند یعنی ۶۰ درصد جامعه عالم و فرهیخته را زنان تشکیل میدهند، مگر میشود از جامعه فرهیخته به نسبت کمتر استفاده شود؟ این عقلانیت و حکمت در حکمرانی را دچار اختلال و اضمحلال میکند.
پزشکیان گفت حکم شما را تمدید میکنم
🔹شما پیش از این دستیار رئیس جمهور بودید آیا پزشکیان برای حضور در دولت چهاردهم به شما پیشنهادی داده است؟
💢 اعتماد رئیس جمهور شهید به بنده قابل تحسین است و همیشه هم تشکر کردم که به من اعتماد کردند و این خیلی برای من ارزشمند بود و حتی در بسیاری موارد که نظرات و مواضع من متفاوت از برخی دولتمران بو اما در عین حال مرحوم رئیسی اهتمام به حمایت از من داشت و علی رغم این تفاوت بعد از حکم اول بنده، مجددا من را برای عضویت در کمیته بررسی ناآرامیها منصوب کرد، که در آن دولت این هم ارزشمند بود.
در دولت پزشکیان شخص رئیس جمهور به حقیر لطف کرد و گفت شما در دولت بمانید و حکم شما را تمدید میکنم منتها با توجه به اینکه دستیاری رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی جایگاه بسیار سختی از جهت حوزه ماموریت است و یک لبه گفتمانی است مستلزم این است که فرد حاضر در این جایگاه حریت فکری، جسارت و شجاعت داشته باشد چراکه قرار است از فصل ۳ قانون اساسی که مربوط به حقوق ملت است مراقبت کند و در اجرا از آن صیانت کند، لذا جایگاه سختی است و اقتضائاتی دارد، لذا به رئیس جمهور گفتم اگر آن اقتضائات باشند، شما به این جمعبندی برسید که بعد از اینکه این اقتضائات ایجاد شد، بنده میتوانم به دولت کمک کنم حتما تکلیف دارم بمانم چراکه رهبری فرمودند باید از بن دندان باید به دولت کمک کرد. اگر هم غیر از این باشد که تکلیف از روی دوش من برداشته میشود و فبالمراد من هم همین است و به وکالتم ادامه میدهم.
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
مرکز فعالیتهای قرآنی دانشگاهيان جهاد دانشگاهی با همکاری خانه اندیشه و گفتگوی خانواده جهاد و دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار میکند:
🔰نشست علمی «نگرش مردان ایرانی به زنانگی و تأثیر آن در تحولات جامعه»
با حضور:
🎙 دکتر مجید فولادیان
(عضو هیئتعلمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد)
🎙 دکتر خدیجه برزگر
(عضو هیئتعلمی گروه مطالعات زنان دانشگاه ادیان و مذاهب)
🔸دبیر نسشت:
هدا مصطفایی
دانشپژوه دکترای مطالعات زن و خانواده
🕛 زمان: ۲۸ آبان، ساعت ۱۲
🏢 مکان: دانشگاه فردوسی، سازمان مرکزی جهاد دانشگاهی، طبقهٔ سوم، سالن شورا
@mfghorani
@banoology
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
📝مهری مروتی
حقوق و آزادیهای اجتماعی ملّت، فصل سوم قانون اساسی، اساس و ملزومِ مظلومی که فراموش شده است
🔹دکتر پزشکیان در شعارهای انتخاباتی خود به این مهم پرداخت، اما این مهم در دولت سیزدهم شهید رئیسی عملی شده بود.
در شرایطی که ملّت نیاز به گفتار درمانی ندارند و به دنبال حل واقعی مسائل اصلی هستند، اما در این مدت، عملیاتی از فصل سوم قانون اساسی که حقوق مردم مطابق شأن واقعیشان است، دیده نشده است.
🔹هرچند وقتی میبینیم در رأس معاونت حقوقی، یک فرد غیرحقوقی منصوب میشود و همچنان به دفاع از برخی انتصابات میپردازد، شاید در دولت چهاردهم فقط به اسمی بسنده کنند.
🔹این یادداشت کوتاه الزاما نه شخصی را هدفمند، هدف قرار میدهد نه شخصی را هدفمند، بزرگ میکند.
بلکه اساس بحث، حقوق و آزادیهای مدنی و اجتماعی ملّت است که نباید دستخوش سیاسیکاری شود.
شخصیت دکتر پزشکیان، صادق و به دنبال حل مسائل است. اما غفلت از این جایگاه که رفته رفته درحال شکلگیریست، دیگر توجیه پذیر نیست.
🔹شهید رئیسی، در اسفند ۱۴۰۱ با تاسیس این جایگاه و حق تقریبا فراموش شده ملّت، فردی حقوقی که یک خانم وکیل دادگستری بود، منصوب کرد.
یعنی یکسالونیم پس از روی کار آمدن دولت. البته این نقد هم وارد است که چرا دیر این تصمیم گرفته شد.
🔹این جایگاه توسط این خانم وکیل در زمان برخی تندرویهای زمان دولت سیزدهم، نفسگاهی برای مردم بود که با شهادت رئیس جمهور و اتمام دولت سیزدهم، تنها ۱۴ ماه کارکرد داشت.
🔹این جایگاه طوری دیده شد که گویا رئیس جمهور، به دنبال پیگیری و نظارت ویژه بر دستگاههای اجرائی کشور در راستای حقوق شهروندی مردم در همه ساحات بود به طوریکه دستگاهها میبایست شفاف و پاسخگو باشند.
این مسیر، مسیر ملّت است، در شرایطی که برخی با تفکرات متحجر میخواهند به زور هم که شده مردم را یک بیمارِ کلینیک لازم نشان دهند.
🔹آیا حقوق و آزادیهای اجتماعی قرار است به روش همیشگی اصلاح طلبان فقط کارکرد اخذ رأی داشته باشد یا دکتر پزشکیان همانطور که اعلام کرده خودش را جدا میکند و آن را از شعار زدگی در دست اصلاح طلبان تندرو نجات میدهد؟
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
💢پیش نشست" همایش 40 سالگی تاسیس شورای انقلاب فرهنگی "
💢با عنوان «جایگاه رشتههای بین رشته ای در علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تحول الگوی حکمرانی تمدن و پیشرفت»
💢در تاریخ سه شنبه ۲۹ آبان ماه
ساعت: ۱۵ - ۱۳
سالن مصلی نژاد ، طبقه اول دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی
💢توسط گروه مطالعات زنان و خانوده و با همکاری شورای انقلاب فرهنگی
💢محور نشست : بررسی چالشهای مسائل رشته مطالعات زنان و خانواده
🔹لینک ثبت نام در نشست👇
https://app.epoll.ir/52255225
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
🔴 سکینهسادات پاد، مسئول پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی ریاست جمهوری دریادداشتی درانتخاب مطرح کرد:
کلینیک ترک بیحجابی، یک مدل اجرایی سلبی است که هم مناسبات علمی وحقوقی رادچاراختلال میکندوهم مصداق قاعده تنفیرازدین میباشدو هم یک ساختاردرنظام رادچاروهن میکند.ستادامربه معروف ونهی ازمنکر تمام حیثیت وامکان ثبوتی خوددرزدودن منکرواشاعه معروف راکه فراترازموضوع کلینیک است،پای طرحهای بیمطالعه ذبح میکند.
♦️در متون فقهی قاعده حرمت تنفیراز دین درقالب بحث مستقل مطرح نشده است امادرهریک ازمنابع چهارگانه استنباط احکام (کتاب ،سنت،اجماع،عقل)ادله محکمی وجودداردکه براین قاعده و قابلیت استنادبه آن دلالت دارد.
♦️قانونگدارمادربحث قانونگذاری هیچگاه نسبت به منابع معتبر فقهی و قواعد فقها های شیعه،بیتفاوت نبوده است.ازجمله این قواعد،قاعده حرمت تنفیر ازدین است که مطابق آن هرعملی که ذاتش،موجب نفرت، بیزاری وگریزانسانها ازدین مبین اسلام باشد، باید از انجام آن خودداری نمود مگر اینکه آن عمل به حدی مورد تاکید باشد که شارع تحت هیچ شرایطی راضی به ترک آن نباشد.
♦️حرمت گریزان نمودن مردم از دین، بر این پیش فرض مبتنی است که دین و آموزه های آن، وحیانی وقدسیاند، ولی این آموزهها در مقام اجرا در جامعۀ انسانی وجهۀ اجتماعی پیدا میکنند.
♦️لزوم توجه مقنن به این قاعده به ویژه درقوانینی که موضوع آن فرهنگی و اجتماعی ست،بخشی ازحکمت مقنن محسوب می شود.
♦️درشرایط کنونی نیزارائه طرحهایی ازاین جنس،فاقداعتبارعلمی ست وحتی قانون حجاب را ازحیز انتفاع خارج میکند.
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
🔸️ضرورت بازسازی اعتماد و اقناع در سیاستگذاریهای فرهنگی/ بازنگری در مسیر طرحهای اجتماعی
🔸ضرورت بازسازی اعتماد و اقناع در سیاستگذاریهای فرهنگی و اجتماعی، بهویژه در موضوعاتی مانند حجاب، همواره از چالشهای مهم در کشور بوده است. این چالشها بیشتر بهدلیل کمبود شفافیت، نبود پاسخهای اقناعی به انتقادات و عدم گفتوگوهای سازنده میان مسئولان و مردم پدید آمدهاند.
در روزهای اخیر اعلام طرح «کلینیک ترک بیحجابی» رسانهای شد. نقدها به طرح موضوع جدایی است اما آنچه در این میان از روند مواجهه با نقدها دیده شد، جای تأمل دارد. خانم دارستانی به عنوان یکی از متولیان طرح «کلینیک ترک بیحجابی» در واکنش به برآیند مجموعی نقدهای مطرحشده از عنوان «تقابل با هدف علمی در مقابله با یک ناهنجاری اجتماعی» استفاده کردهاند. به عبارتی نقدها تقابل معنا شدهاند. این در حالی است که عدهای از منتقدان باور دارند که شفاف نبودن دلایل علمی و اجتماعی طرحها و عدم معرفی کارشناسان و مستندات پشتوانه، مانع از جلب اعتماد عمومی شده و همراهی مردم را دشوار میسازد.
ادامه مطلب در لینک ذیل👇
https://iqna.ir/00HpQL
@banoology
✍ هدا مصطفائی دانشپژوه دکترای مطالعات زنان و خانواده
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
💢حکمرانی مبتنی بر متقاعد سازی و قانون حجاب
✍ زهرا عباسپور، دانش پژوه دکتری حکمرانی خانواده محور دانشگاه تهران
🔹واژه " حکمرانی ( Governance) یکی از واژه هایی است که امروزه توسط دولت مردان و بعضا بدون توجه علمی به معنای آن و تفاوت با دیگر واژهای همسو همچون؛ دولت، حکومت، حاکمیت و مدیریت به کرات مورد استفاده قرار می گیرد.
🔹میتوان گفت «حکمرانی»، مجموعه ای از فرایندها، ساختارها، اصول و قوانینی و خط مشی هایی است که بر اساس مشارکت ذی نفعان جهت هدایت و نظارت یک جامعه به کار میرود. «مشارکت ذی نفعان» و توجه به «ارزش های بومی» از مولفه های مهم حکمرانی به شمار میروند لذا هر جامعه ای میبایست با توجه به «مشارکت ذی نفعان» در اداره جامعه و توجه به «ارزش های جمعی»، «حکمرانی بومی» خودش را داشته باشد از این منظر توجه حکمرانی به ارزشی مانند حجاب در راستای حکمرانی بومی در کشور قابل توجه میباشد.
🔹اما فقدان توجه حاکمیت به دیگر ابزارهای حکمرانی از جمله حکمرانی مبتنی بر متقاعد سازی(persuasion) از مهمترین علل ضعف در سیاست های حجاب در بیش از ۴ دهه اخیر میباشد. حکمرانی مبتنی بر «متقاعد سازی» بر تغییر رفتار در کوتاه مدت تمرکز ندارد، بلکه سعی دارد با بکار بردن فعالیت هایی که مستلزم روابط نزدیک مردم و دولت به صورت بلند مدت و مستمر است نه تنها به تغییر رفتار افراد جامعه بپردازد بلکه مهمتر از آن با تغییر انگیزهها، نگرشها و باورهای درونی شده به تغییر رفتار بپردازد. در مسئله سیاست های حجاب در کشور شاهد گم شدگی مفهوم «اقناع مردم» به عنوان مهمترین مشارکت کنندگان در حکمرانی هستیم آنچه امروزه از نتایج سیاست های حجاب در کشور شاهد هستیم، تشدید مخالفت های سیاسی با نظام اسلامی است.
🔹در قانون حجاب که قرار است از آذرماه ابلاغ شود،شاهد افزایش راهبردهای سلبی از جمله تعیین مجازات نقدی هستیم لذا این نگرانی ایجاد خواهد شد که نه تنها در انگیزه ها و باورها و نگرش ها تغییر مثبتی صورت نمی گیرد بلکه با افزایش جزای نقدی اراده بخشی از مردم برای دورزدن قانون و تقابل با نظام اسلامی نیز تقویت شود. لذا ضرورت استفاده از راهبرد حکمرانی متقاعد سازی در ترویج حجاب و عفاف عقلانی تر از استفاده از راهبردهای سلبی پیش بینی شده است. در راهبرد اقناعی حکومت با استفاده از ابزارهای تشویقی و اقدامات مختلف به ایجاد نگرش مثبت در زمینه حجاب در جامعه میپردازد.نتیجه آنکه در این راهبرد، مردم بنا بر دلایل منطقی وعقلانی به علت شناخت جایگاه حجاب در منظومه دین و آشنایی با کارکردهای مثبت حجاب و آثار بدحجابی و ایجاد احساس مثبت به حجاب از طریق الگوسازی، به طور ارادی و با علاقه به حجاب روی میآورند.
🔹البته استعمال متقاعد سازی در صورتی که برنامه ریزی کلان هماهنگی تمامی دستگاهها، نهادها و مخاطب سنجی در آن رخ ندهد اثر گذار نخواهد بود. از آنجا که در حکمرانی مبتنی بر متقاعد سازی هدف ایجاد نگرش مثبت به حجاب و عفاف است در کوتاه مدت نمی توان شاهد نتایج آن بر جامعه بود لذا آنچه امروزه بسیاری از متولیان سیاست های حجاب و عفاف به اشتباه دنبال آن هستند تغییر رفتار در بازه زمانی کوتاه در پناه فعالیت های غیر مستمر و عدم اقناع مردم در تغییر رفتار های مرتبط با موضوع حجاب است.
https://eitaa.com/SRFreedoms
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
🔹مفاد قانون حجاب اقتضا میکند در جلسه سران سه قوه براساس ظرفیتهای قانونی به تصمیم گیری گذاشته شود.تعجیل در اجرای قانونی که حتی در نظر فقها، حقوقدانان، ادیبان، روانشناسان، جامعه شناسان و مردم جای بحث دارد، مطابق با حکمت و عقلانیت نیست.
قانون خوب، مقبولیت اجتماعی است.
#کرامت_انسانی
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناظرهی داغ صداوسیما درباره لایحهٔ حجاب؛ از اقلیت لجوج تا مخالفت مذهبیها
مهدی جمشیدی: تمام دعوا بر سر یک اقلیت ۱۰ درصدی متجاهر و لجوج است! قانون برای حل نشتی فرهنگی اینها است!
سینا کلهر: مساله ۱۰ درصد نیست، اکثریت جامعه مواجهه قضایی را نمیپسندد. نیروی مذهبی همیشه با استدلال جلو رفته نه قانون!
عطاالله بیگدلی: در کتابهای دانشگاه آکسفورد مینویسند که اگر ۵ درصد مخالف قانون باشند، هیچ سیستمی امکان اجرا ندارد!
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
ستاد امر به معروف ضمن عذرخواهی از رئیس جمهور، مهری دارستانی را اخراج کرد
ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اطلاعیهای نوشت:
🔹مطلب منتشر شده از سوی یکی از کارکنان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران، صرفا بازنمود نظرات شخصی ایشان بوده و ستاد امر به معروف کشور، ضمن رد چنین مطلبی، اعلام میدارد که به عنوان یک نهاد فراجناحی، همواره شان فریضتین را اجل از مسائل جناحی و دستهبندیهای سیاسی رایج میداند.
🔹این ستاد برای رئیس جمهور محترم که منتخب مردم است، احترام ویژهای قائل است و ضمن عذرخواهی از ایشان و مردم شریف، اعلام میدارد فرد منتشرکننده مطلب از این پس در ستاد هیچ سمتی نخواهد داشت.
🔹همانگونه که بارها اعلام شده، ستاد امر به معروف خود را مؤظف به یاری دولت در اجرای برنامههای فرهنگی، به ویژه تحقق شعارهایی همانند «عدالت محوری» و «صداقت با مردم»، میداند و از هر گونه دوقطبیسازی و اظهارنظرهای نسنجیده پرهیز میکند. /انصافنیوز
🔹بانونگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان پروفسور کریستوفر کلوهسی کشیش مسیحی درباره حضرت فاطمه (س)
🔹بانونگار
🔴برنامه امشب آنسو ساعت ۲۱ (زنده)
⚠️قانون حجاب و عفاف و جامعه امروز⚠️
دکتر سکینه سادات پاد
مسئول پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی ریاست جمهوری
سید کمیل حسینی
محمد قاسمی
پخش👇
https://www.aparat.com/onnewsmedia.ir/live
⊰᯽⊱┈─────♂️─────┈⊰᯽⊱
🆔 @AcademyOfSexualSciences
⊰᯽⊱┈─────♀️─────┈⊰᯽⊱
بانونگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 تیزر گفتگوی شبکه خبری ایران ۲۴ با سکینه سادات پاد دستیار رئیس جمهور:
🔻اقتضائات سفر شهید رئیسی در ورزقان رعایت نشد
🔻پزشکیان را نزدیکترین فرد به شهید رئیسی در موضوع حقوق و آزادی های اجتماعی دیدم
🔻حضورم در دولت پزشکیان قطعی نیست، دوست دارم زود تعیین تکلیف بشوم.
🔻گفتند در دولت نفوذی هستم
🔻مولاوردی را چند بار دعوت کردم اما هر بار بهانه آورد
🔻ارادههایی در دولت سیزدهم قوی تر از اراده رئیسی بود
🔻انقلابیها شهید رئیسی را تحت فشار قرار میدادند
مشروح این گفت وگو امروز در ایران ۲۴ منتشر میشود.
@iran24
🔹بانونگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 شهید رئیسی مخالف گشت ارشاد بود (۲)
پاد دستیار رئیس جمهور در گفت وگو با شبکه خبری ایران ۲۴:
🔻در دولت سیزدهم برای عفاف و حجاب کارگروهی تشکیل دادم ولی هیچ گاه موفق نشدم با وزیر ارشاد و وزیر آموزش وپرورش صحبت کنم.
🔻وزرای آموزش و پرورش ووزیر فرهنگ هیچگاه به من وقت ملاقات ندادند.
🔻شهید رییسی مخالف گشت ارشاد بود و نگاه فرهنگی به مقوله حجاب داشت.
📷 اینستاگرام ● یوتیوب ● آپارات
@iran24_tv
@iran24
🔹بانونگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درباره لایحه عفاف و حجاب
🔶 مناظره محسن برهانی و ابوالفضل اقبالی
🔻محسن برهانی: در لایحه جدید حجاب، تصاویر بیحجاب پروفایل بانوان یا پوشیدن لباسی که باعث تهییج شهوت باشد جرمانگاری شده است؛ این نه اجرایش ممکن است و نه دستگاه شهوتسنج داریم! قانون نباید قابلیت سوءاستفاده داشته باشد و باتلاق سلایق شود. اینکه یکمرتبه یک مسئله را تبدیل به خاکریز اول و دیوار برلین کشور کنیم ربطی به شریعت ندارد. اگر دغدغهشان برهنگی است، پس چرا افتادن روسری مشمول توقیف، پلمپ و... میشود؟
🔻ابوالفضل اقبالی: بخشی از حاکمیت به این جمعبندی رسیده است که باید پایان پرونده حجاب را در کشور رقم بزند، چون مانند استخوانی در گلو شده است. مشخص است که اگر اقدامی نکنیم، تغییرات پوشش در این نقطه نخواهد ماند. میگویند این قانون در ضدیت با کرامت زن ایرانی است؛ اتفاقا اجرای آن مانع میشود که از بدن زنان، برای تبلیغات، بهرهگیری جنسی شود. گروه مخالف قانون جدید میخواهد گشت ارشاد بماند تا بتواند از آن بهرهبرداری جناحی کند.
🎞 فیلم کامل این گفتگو سایت آزاد در لینک زیر مشاهده بفرمایید:
https://azad.im/table/92
در یوتوب آزاد:
https://youtu.be/Tfo5OYsaUMA
🆔@AzadSocial
🔹بانونگار
بانو نگار
🎥 درباره لایحه عفاف و حجاب 🔶 مناظره محسن برهانی و ابوالفضل اقبالی 🔻محسن برهانی: در لایحه جدید حجاب
دیدن فیلم کامل مناظره به همه علاقه مندان سیاست گذاری های عفاف و حجاب توصیه می شود.
✨بسم الله النور
🔖انجمن علمي مطالعات زنان دانشگاه جامع انقلاب اسلامي
باهمكاري بسيج دانشجويي دانشگاه برگزار مينمايد:
🔰سلسله نشست هاي🔰
🔎بررسي قانون عفاف وحجاب🔍
(ابعاد حقوقي وجامعه شناختي)
💠پردازنده:دكتر رقيه سادات مومن
(هيئت علمي پرديس خواهران دانشگاه امام صادق (ع) و استادمدعودانشگاه جامع انقلاب اسلامي)
📌زمان : چهارشنبه ٢١ آذرماه
⏱ساعت : ١٨
💻 دربستر مجازي💻
📫براي کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شناسه زیر ارتباط بگیرید
@womens_studies
انجمن علمي مطالعات زنان دانشگاه جامع انقلاب اسلامي@womenstudiescuir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خسروپناه: طبق لایحه حجاب و عفاف رانندهای که مسافر بیحجاب دارد جریمه میشود؛ راننده چه گناهی کرده؟/ اشکالات وارد است باید اصلاح شود
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹️اخیراً از آقای رئیس مجلس شنیدم گفتند اصلاحات و پیشنهادها را بدهند حتماً به آن توجه میکنند و انشاءالله با اصلاحات این قانون را نهایی کنند که دولت هم بتواند با نگاه وفاق آن را اجرا کند.
@hammihanonline
🔹بانونگار
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میکند:
🔆 سلسله نشست های نخبگانی تحلیل و بررسی وضعیت سیاستگذاری و قانونگذاری زنان و خانواده در جمهوری اسلامی ایران
🧕موضوع نشست اول: نقد و بررسی لایحه ارتقا امنیت زنان و قانون ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
با حضور:
سرکار خانم دکتر سکینه سادات پاد
مسئول پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی ریاست جمهوری
⏰ زمان: چهارشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
🏢 مکان: دانشکده مهندسی، تالار خیام
🆔️@anjomanfum
🔹بانونگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضرغامی، رئیس اسبق صداوسیما: برخی قوانین با گذشت زمان متروک می شوند؛ برخی قوانین از همان ابتدا متروک اند! /جماران
✅ @Khabar_Fouri
🔹بانونگار
توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب با تصمیم «شورایعالی امنیت ملی»/ قالیباف و پزشکیان به توافق رسیدند، پاستور به دنبال «لایحه اصلاحی» رفت
ابلاغ قانون عفاف و حجاب متوقف شد؟ زمزمه ها و برخی خبرها حکایت از آن دارد که پاسخ به این سوال مثبت است اما علت چه بود.
منبع آگاه: دولت و مجلس درباره قانون عفاف و حجاب توافق کردند:دولت ان قلت هایی دارد و مجلس هم پذیرفته که دولت اصلاحات مدنظر خود را در قالب لایحه به مجلس بدهد و بعد نمایندگان بتوانند کاری که باید انجام شود، را انجام دهند.
رنجبرزاده،نماینده مردم اسدآباد در مجلس: شورایعالی امنیت ملی ابلاغ قانون عفاف و حجاب را متوقف کرد
من عضو هیات رئیسه نیستم اما می دانم که شورای عالی امنیت ملی فعلاً مانع شده و متوقف شده است. من زمانش را نمی دانم اما فکر کنم زمان نداده و فعلاً گفته که اجرا نشود. در حقیقت تصمیم شورای عالی امنیت ملی این است که به لحاظ مصالح و مسائلی که آنها تشخیص دادند، فعلا اجرا نشود
مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس :اصلاحیه دولت جلوی ابلاغ قانون حجاب را نمی گیرد
اگر اصلاحیه بدهند، قانون اصلاح می شود اما جلوی ابلاغ را نمی گیرد، از طرفی دولت تا الان چیزی ارسال نکرده است ولی در مورد همه قوانین رویه به این ترتیب است که قانون ابلاغ می شود و بعداً با لایحه و یا حتی طرح درخواست اصلاح آن قانون را داد.این موارد شامل همه قوانین می شود اما جزئیاتی از این موارد نمی دانم و دولت هم حداقل رسماً مورد جدیدی به مجلس اعلام نکرده است./خبرآنلاین
@chandsanieh_news
🔹بانونگار
هدایت شده از Sarasadat pad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر شهیدان جوادنیا را یادتان هست؟
همان که در دیدار امام خمینی، عکس اول را درآورد: این پسر اولم محسن است. عکس دوم را گذاشت روی عکس محسن: این پسر دومم محمد است؛ دو سال با محسن تفاوت سنی داشت. عکس سوم را آورد و گذاشت روی عکس محمد. خواست بگوید این پسر سومم... سرش را بالا آورد، دید شانههای امام دارد میلرزد... فوری عکسها را جمع کرد زیر چادرش و خیلی جدی گفت: «چهار تا پسرم رو دادم که اشکتو نبینم»!
بانو فاطمه عباسی مادر چهارشهید
محسن و محمد و یونس و احمد جوادنیا در شب وفات حضرت ام البنین سلاماللهعلیها آسمانی شد
روز تکریم مادران شهداء ، ام البنین های محترم ایران گرامی باد .
رحلت مادر با معرفت ارباب ادب عباس ابن علی تسلیت باد .
#سکینه_السادات_پاد_وکیل_پایه_یک_دادگستری
https://eitaa.com/sara_sadat_pad
۲۷ /آذر/ ۱۴۰۳
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
حقوق زن و مرد در خانواده یکسان است
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران، حضرت فاطمه زهرا(س) را از شگفتیهای آفرینش خواندند و با بیان اصول مهم منشور اسلام درباره زن، تأکید کردند: در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و در تلاش برای رسیدن به حیات طیبه و تواناییهای فکری و روحی در عرصههای علمی، فرهنگی، هنری، اثرگذاری اجتماعی-سیاسی، فعالیت اقتصادی و مسائل بینالمللی هیچ تفاوتی با هم ندارند.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین با اشاره به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه و کمک برخی به آنها، گفتند: رژیم صهیونیستی به خیال خود از طریق سوریه آماده میشود که نیروهای حزبالله را محاصره و ریشهکن کند اما آنکه ریشهکن میشود، اسرائیل است.
ایشان در ابتدای سخنانشان با تبریک ایام ولادت حضرت صدیقه طاهره(س)، جلسه با زنان و دختران را بسیار خوب و پرشور خواندند و با اشاره به برخی محورهای سخنان ۷ نفر از خانمها در این جلسه، از جمله «مراقبت از خانواده در فضای مجازی»، «افزایش جمعیت»، «مسائل مربوط به زنان در عرصه هنر» و «تسهیلگری در امر ازدواج»، گفتند: مسئولان دفتر رهبری و دستگاههای مربوط، نکات بسیار خوب سخنان خانمها در جلسه را پیگیری و مورد ملاحظه جدی قرار دهند.
رهبر انقلاب با اشاره به برخی ابعاد وجودی حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان پدیده شگفتانگیز عالم آفرینش، گفتند: اینکه بانویی جوان، از لحاظ معنوی و هویت ملکوتی و جبروتی به جایی برسد که به روایت اهل تشیع و تسنن، خشم او خشم خدا و خشنودی او خشنودی پروردگار را به همراه بیاورد، بسیار پر عظمت و عجیب است.
ایشان، «غمگساری با پیامبر در سختیها»، «همراهی با امیرمومنان در جهاد»، «خیرهکننده چشم فرشتگان در عبادت»، «بیان خطبههای فصیح، بلیغ و آتشین»، «پرورش امام حسن و امام حسین (علیمها السلام) و حضرت زینب(س)» را از ویژگیهای بینظیر حضرت فاطمه(س) خواندند و افزودند: آن حضرت در کودکی، جوانی، ازدواج و سیره زندگی، برترین، زیباترین و گویاترین الگوی زن مسلمان است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به دیدگاههای مختلف درباره مسئله زن در جهان، گفتند: سرمایهداری و سیاستمدارانِ تابع آنها با در دست داشتن رسانههای مؤثر در جهان، با بیصداقتی و دروغگویی و در پوشش ظاهری یک نظریه فلسفی و انسان دوستانه، انگیزههای جنایتکارانه و فسادانگیز خود را برای دخالت و جهتدهی در امور جامعه جهانی زنان و کسب منافع نامشروع، پنهان میکنند.
ایشان بیصداقتی و ریاکاری را روش همیشگی استعمارگران و سرمایهداران غربی دانستند و کشیدن زنان به کارخانهها برای تأمین نیاز صنایع به کارگرانِ با دستمزد کم را تحت پوشش آزادی و استقلال زنان، نمونهای از این ریاکاری خواندند.
حضرت آیتالله خامنهای هدف پنهان از شعار آزادی بردگان آمریکا در حدود ۲ قرن قبل را، کشاندن بردگان از مزارع جنوب به کارخانههای شمال این کشور خواندند و گفتند: امروز هم در پشت شعارهای فمنیستی و آزادی و حقوق زنان، اهداف ضدانسانی و سیاسی، نهفته است که برخی از آنها مشخص است و برخی اهداف بعدها آشکار میشود.
ایشان تشریح منشور اسلام در مقوله زن را برای درک عمومی از منطق اسلام در این زمینه، ضروری برشمردند و گفتند: باید این منطق را در جامعه جا بیندازیم و براساس آن عمل کنیم که البته بعد از انقلاب در این زمینه کارهای زیادی شده است.
رهبر انقلاب مسئله زوجیت را اولین اصل مهم در منشور زن در اسلام خواندند و افزودند: براساس آیات متعدد قرآن، زن و مرد از جنس یکدیگر، زوج و مکمل هم هستند.
حضرت آیتالله خامنهای لازمه زوجیت و مکمل بودن زن و مرد را تشکیل واحدی سوم به نام خانواده خواندند و گفتند: براین اساس، تشکیل خانواده یک سنت الهی آفرینش است که خوشبختانه در فرهنگ ایرانی هم، خانوادهدوستی از نشانههای مهم قوت و عمق فرهنگی ملت است.
رهبر انقلاب یک اصل دیگر منشور اسلامی درباره زن را «نبود هیچگونه تفاوت بین زن و مرد در حرکت معنوی و تعالی انسانی و دستیابی به حیات طیبه» خواندند و گفتند: از منظر اسلام، زن و مرد با وجود تفاوتهای جسمی، هر دو از تواناییها و نوآوریهای فکری و عملی و استعدادهای بینهایت برخوردار هستند که باعث میشود زن نیز همچون مرد بتواند و در مواردی واجب باشد که در عرصهها و فعالیتهای گوناگون علمی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، بینالمللی، فرهنگی و هنری نقشآفرینی کند.
🔹بانونگار
ایشان نقشهای متفاوت زن و مرد در خانواده از نگاه اسلام را دلیل برتری یکی بر دیگری ندانستند و افزودند: زن و مرد در خانواده از حقوق یکسان برخوردار هستند؛ البته از لحاظ عاطفی، اسلام زن را همچون گُلی میداند که باید از طراوت و عطر او در خانواده مراقبت و استفاده کرد.
«محدودیتهای حاکم بر ارتباطات و معاشرتهای زن و مرد» موضوع دیگر مورد تأکید از منظر اسلام بود که رهبر انقلاب در خصوص آن گفتند: اسلام درباره مسئله «حجاب و عفاف و نگاه» تکیه و ملاحظاتی دارد. البته بیبندوباریهای امروز در غرب نیز نسبتاً جدید است و توصیف زن اروپایی در آثار ادبی دو سه قرن پیش نشان میدهد در غرب نیز ملاحظات زیادی در مسئله زن وجود داشته است.
ایشان «ارزش معنوی مادری و افتخار به آن» را رکنی دیگر از نگاه اسلام به مسئله زن برشمردند و افزودند: امروز بعضیها در سایه سیاستهای سرمایهداران و استعماگران و بدخواهان جوامع مستقل بخصوص جامعه ما، از «مادری» تصویر بدی ارائه میکنند. در حالی که مادری و پرورش دادن یک انسان، افتخاری بسیار با ارزش است و بر همین اساس است که در اسلام با تعابیر مختلف از جمله قرار داشتن بهشت زیر پای مادران، سفارش زیادی به محبت و خدمت و اطاعت از مادر شده است.
حضرت آیتالله خامنهای پس از برشمردن بعضی از اصول مهم منشور اسلام درباره زن، رشد شگفتانگیز زنان مؤمن، دانا و فعال در عرصههای مختلف پس از پیروزی انقلاب را بر پایه این نگاه متعالی دانستند و گفتند: نقش زنان در دوره مبارزات و پیروزی انقلاب تعیینکننده بود و در حالی که برخی افراد، مخالف حضور زنان در راهپیماییها بودند، امام بزرگوار با آن نگاه به شدت مخالفت کردند.
ایشان افزودند: ورود زنان به میدان بود که باعث به میدان آمدن همسران و فرزندان آنها شد؛ بنابراین به یک معنا زنان انقلاب را پیروز کردند.
رهبر انقلاب فعالیت متین در عرصههای سیاسی و بینالمللی و همچنین نقشآفرینی در حوادثی مانند دفاع مقدس، دفاع از حرم و عرصه سیاسی را جلوههای درخشان دیگری از فعالیتهای زنان پس از پیروزی انقلاب برشمردند و گفتند: زن ایرانی توانسته از هویت و فرهنگ و سنن تاریخی و اصیل کشور با متانت، حیاء و عفت خود صیانت کند؛ بگونهای که تا امروز تحت تأثیر عوارضی که بسیاری از کشورهای غربی دچار آن هستند قرار نگرفته و پس از این نیز انشاءالله همینطور به حرکت خود ادامه خواهد داد.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به درخشش زنان در فعالیتهای علمی و تحقیقی دانشگاهها و حوزههای علمیه خاطرنشان کردند: امروز تعداد زنان مجتهد، کم نیست و حتی معتقدیم که در بسیاری از مسائل زنانه که مردها تشخیص خوب و درستی ندارند، خانمها باید از مجتهدان زن تقلید کنند.
ایشان رشد زنان دانشمند، استاد دانشگاه، نویسنده، شاعر و هنرمند با حفظ تدیّن را غیرقابل مقایسه با قبل از انقلاب خواندند و گفتند: البته دشمن هم بیکار نیست و مشغول طراحی است چرا که آنها خیلی زود متوجه شدند شکست دادن و به زانو درآوردن انقلاب با شیوههای سختافزاری همچون جنگ، بمباران، قومیتگرایی و نیروهای فتنهگر ممکن نیست بنابراین سراغ شیوههای نرمافزاری یعنی تبلیغات، وسوسهها و شعارهای بهدور از صداقت رفتهاند.
حضرت آیتالله خامنهای ادعای دفاع از زن با راهاندازی اغتشاش در کشوری را از مصادیق شعارهای دروغین بدخواهان دانستند و افزودند: دختران، بانوان، اساتید، دانشجویان و همه جامعه زنان خود را موظف بدانند که در مقابل وسوسهها و شیوههای موذیانه و جنگ نرم بدخواهان برای انحراف از ارزشها در مسائل زنان، اهتمام کافی داشته باشند.
رهبر انقلاب در بخش پایانی سخنانشان با اشاره به مسائل منطقه، خاطرنشان کردند: با حرکتی که در سوریه انجام شد و با جنایتهای رژیم صهیونیستی و آمریکا و کمکهای دیگران به آنها، دشمنان خیال کردند که مسئله مقاومت تمام شد در حالی که آنها سخت در اشتباه هستند.
ایشان با تأکید بر اینکه روح سید حسن نصرالله و سنوار زنده است، افزودند: جسم آنها رفت اما شهادت، آنها را از عرصه وجود بیرون نبرد و روح و فکر آنها باقی است و راهشان ادامه دارد.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به ایستادگی غزه در برابر حملات روزانه صهیونیستها و استمرار مقاومت لبنان، گفتند: رژیم صهیونیستی به خیال خود در حال آمادهسازی خود از طریق سوریه برای محاصره و ریشهکنی حزبالله لبنان است اما آنکه ریشهکن خواهد شد، اسرائیل است.
رهبر انقلاب با تأکید بر ایستادگی ایران در کنار مبارزان فلسطینی و مجاهدان حزبالله و تداوم هرگونه حمایت و کمک ممکن به آنها، ابراز امیدواری کردند مجاهدان روزی را ببینند که دشمن خبیث در زیر پاهای آنها لگدمال شود.
🔹بانونگار
پیش از بیانات رهبر انقلاب ۶ نفر از فعالان حوزه زنان و دختران به بیان مطالبی در زمینههای «الگوی زن مسلمان انقلابی»، «فضای مجازی، زن، خانواده و کودک»، «حل مسئله جمعیت از طریق تقویت نهاد خانواده»، «توانمندی بانوان هنرمند و تقویت آثار نمایشی حوزه زنان»، «تسهیلگری ازدواج و مسئله واسطهگری» و نیز، «اصلاح برنامههای درسی دانشآموزان دختر با نگاه به تقویت هویت فرهنگی» پرداختند.
همچنین خانم «عائده سُرور» مادر دو شهید لبنانی هم به نمایندگی از بانوان محور مقاومت، در این دیدار سخنانی در باب ادامه و پیروزی مقاومت بیان کرد.
🔹بانونگار
بچههای انقلاب هشدار - محسن عباسی ولدی.mp3
8.77M
🔺#هشدار مهم استاد عباسی ولدی
🔺 #خطر بزرگ بیاعتماد کردن مردم به رهبر انقلاب و تمامی نهادهای انقلاب اسلامی توسط گروهی در داخل جبهه انقلاب
@abbasivaladi