🔰حوزه دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی برگزار می کند:
💠نشست علمی تخصصی:
واکاوی راهکارهای استیفای حقوق مادی و معنوی دختران مجرد دهه های ۵۰ و ۶۰
🔶با حضور :
سرکار خانم سکینه سادات پاد
دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی
🔷دبیر نشست:
دکتر الهه علیخانی
استادیار دانشگاه،
پژوهشگر مطالعات زنان و مشاور خانواده
🔸سرکار خانم دکتر رقیه مؤمن
دکتری مطالعات زنان و هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام
🔹سرکار خانم دکتر شهلا کاظمی پور
جمعیت شناس وعضو هیئت علمی دانشگاه تهران
🔸جناب آقای دکتر احمد دراهکی
عضو هیئت علمی و مدیر گروه جمعیت شناسی دانشگاه علامه طباطبایی
🔹جناب آقای دکتر محمدرضا زهرایی
عضو کارگروه مسائل اجتماعی
مرکز پژوهشهای اسلامی مجلس
🔸سرکار خانم دکتر مریم مهاجری
مدرس دانشگاه و عضو اداره کمیسیون های مجلس شورای اسلامی
🔹سرکار خانم خدیجه زارعی
دانش پژوه دکتری فلسفه تعلیم و تربیت
🕓زمان:چهارشنبه ۳۰ خردادماه ۱۴۰۳
از ساعت: ۱۶ الی ۱۸
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
بانو نگار
🔹طی نشستی با مادران دارای فرزند اوتیسم، متعهد شدم که تاحد توان پیگیر خواستههایشان باشم. در همین راس
هو السلام
💢 میم مثل مادر
(دقایقی با مادرانی صبور، حامی و دغدغهمند)
🔹 با گریه و از اعماق قلبش میگفت حسینم، بعد از من چه خواهد کرد، چه بلایی بر سرش خواهد آمد. دعا میکنم حسینم، قبل از من بمیرد. باور کردنش سخت، اما این دعای یک مادر بود و وقتی از سایرین میپرسید شما هم این دعا را دارید؟ همه مادران با چشمانی اشکبار تاییدش میکردند. دیگری میگفت شغل جذاب و خوشدرآمدم را تنها به خاطر وضعیت فرزندم رها کردم و الان با تمام دردهایی که در جسم و روحم دارم و با مشقت فراوان در خانه سبزی پاک میکنم، پیاز سرخ میکنم و ... تا بتوانم زندگی خودم و فرزندانم را بگذرانم و شما نمیدانید چه سخت میگذرد. هنوز این شنیدهها را هضم نکرده بودم که مادر جوان دیگری گفت: همسرم، من و سه فرزند بیمارم را رها کرده و یکه و تنها فرزندانم را سرپرستی میکنم، به خاطر شرایط فرزندانم و مشکلاتی که با همسایگان دارم هر سه،چهار ماه یکبار صاحبخانه جوابم میکند و باید دنبال خانه جدید بگردم، خانه را ایمنسازی کنم و ... . مگر کسی میتواند عشق خواهر و برادری را انکار کند اما شنیدم که مادری میگفت سایر فرزندانم به ستوه آمده و دیگر تحمل خواهر یا برادر بیمارشان را ندارند. شاید باورتان نشود اما میگفتند پوشک از خوراک و غذا برایشان مهمتر است...... .
این جملات، بخش بسیار اندک و جزئی از کلام مادرانی صبور و شریف است که فرزند و یا حتی فرزندانشان با اختلال اتیسم دست و پنجه نرم میکنند و در جلسهای با حضور دستیار محترم رئیس جمهور شهید (ره)، سرکار خانم دکتر پاد به ایراد سخن پرداختند و ما با افتخار دلگفتههایشان را با گوش جان، شنیدیم. مادرانی باصلابت و استوار که هرچند گاهی با سیلی، صورتشان را سرخ کرده اما دست از بندگی خداوند و حمایت از بنده بیمار او برنداشتهاند، لباس نامرئی رزم برتن کرده و جانانه در غبار ایستادهاند و بدون تردید اجرشان را تنها و تنها از مادر عالمین خواهند گرفت.
گرچه اعطای اجر حقیقیشان در توان ما نیست اما دلیل نمیشود که حمایتهای ضروری را از ایشان دریغ کنیم. از اینرو در اینروزها که از یک طرف هنوز در بهت شهادت خادمین ملت هستیم و از طرف دیگر در حال انجام تعهدات سابق و از طرفی در رصد فرد منتخب که شهید زنده باشد، پس از انجام بررسیها و مطالعات لازم، بسته حمایتی با ۷ بند مفصل و با تیترهایی همچون صدور کارت هوشمند ویژه برای مادران دارای فرزند اتیسم، قرار گرفتن مادران سرپرست خانواده دارای فرزند اتیسم در دهکبندی اول و مشمول تسهیلات قرضالحسنه و تشکیل سازمان ملی اتیسم و .... را تدوین و برای مدیرمحترم قوه مجریه ارسال نمودیم و تا آخرین ساعات خدمتگزاری پیگیر نیل مادران به اهدافشان و شنیده شدن فریادهای چندین و چندساله ایشان خواهیم بود.
✍ قاسمی برزگر
وکیل دادگستری
کارشناس ارشد حقوق خانواده
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای بهشتی ندیده دلتنگتیم .
نسل ما این منش تو را در آقای رئیسی دیدیم .
بی زحمت یک دعوت نامه بفرستید بیاییم اونجا .
اینجا خیلی #ناجور #ناشوره
https://t.me/Sara_sadat_pad
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
کلیپی که از دختر قالیباف و قضیهٔ سیسموتی گیت وایرال شده باعث شد در توییتر با عبارتهایی مثل «مذهبی صورتی» و «دختران مذهبی پاسداران» بیشتر مواجه بشم. این فرصتی شد تا یهکم (فارغ از دعواهای سیاسی) از پژوهشی که درمورد دانشآموختگان مدارس غیرانتفاعی مذهبی داشتم بگم:
غالب این دانشآموختگان همون کسانی هستند که تیپ ایدهآلشون در فضای عمومی داره با عبارتهایی مثل مذهبی صورتی، دخترای مدنظر پسرای نیکانی و ... شناخته میشه.
بعد از سالهای طولانی تحصیل (از پیشدبستان تا پیش دانشگاهی) در یکی از این مدارس، وقتی اولین حضور جدی در فضای خارج از مدرسه رو تجربه کردم توجهم به شباهتی که بین دانشآموختگان مدارس غیرانتفاعی مذهبی وجود داشت جلب شد.
بعدها وارد رشتهٔ جامعهشناسی شدم که کمک کرد عمیقتر نگاه کنم و متوجه بشم شباهت این افراد میتونه واجد معنای عمیقتری باشه که حاکی از شیوهٔ خاص این مدارس در فرآیند پرورش اجتماعیه.
به این معنا که تداوم حضور افراد در چنین فضایی، با ارزشهای مشترک و مکانیسمهای مشابهش در انتقال این ارزشهاست که درنهایت قرابت میان این افراد رو تضمین میکنه.
این شد که سراغ جهان ذهنی دانشآموختگان مدارس غیرانتفاعی اسلامی رفتم و تلاش کردم علاوه بر تکیه بر تجربهٔ شخصی، با ارائهٔ توصیفی از باورداشت و تجربهٔ مذهبی این افراد بهعنوان نمونهای از پیوند میان شیوههای گوناگون دینداری و گروههای خاص اجتماعی نشون بدم که تعلق به طبقهٔ «تنآسای دینی» که به معنای «تموّل»ِ این افراد درعین «تدیّن»ِ اونهاس، به کنشهای مخصوصی میانجامه و بهخصوص در عرصهٔ زیست دینی، منجر به شکلگیری جلوهٔ خاصی از دینداری شده.
جلوهٔ خاصی از دینداری که براساس اون مفاهیمی مثل عدالت و نابرابری هم معنا و مفهومی خاص پیدا کرده. معنا و مفهومی که میتونن بهعنوان باورها، عواطف و ارزشهای دینی یا اخلاقی شناخته بشن که پشتوانهٔ نظریِ اقسام نابرابریهای اجتماعی در ساخت اجتماعیبه حساب میان.
جالب اینه که امکان تشخیص شباهت این افراد برای سالهای طولانی محدود به کسانی میشد که خودشون از چنین فضایی برآمده بودند، اما اخیراً مورد توجه گروههای گستردهتری قرار گرفته و این احتمالاً مطالعهٔ این پژوهش (پایاننامهٔ ارشدم که اخیراً به کتاب تبدیل شده) رو براشون جذاب کنه.
در کتاب «تمایز و امتیاز؛ پژوهشی در مدارس غیرانتفاعی مذهبی» که به همت نشر آرما منتشر شده، تلاش کردم ردپای ویژگی ساختاری این مدارس رو در کنار شیوهٔ خاص و رایج پرورش اجتماعی آنها که به شکلگیری نظام ارزشی، تمایلات و ویژگیهای مشترک دانشآموختگان این مدارس انجامیده نشون بدم.
ویژگیهای مشترکی که باعث شده این افراد درنهایت بهگونهای مشابه رفتار و درک مشترکی از مفهومی چون عدالت پیدا کنند.
چون در درک افراد از «عدالت» اون چیزی که حائز اهمیته، فهم مبدأ چنین درکیه که اینجا، پیوندی ناگسستنی با تعلق به طبقهٔ تنآسای دینی و نظام ارزشیِ این طبقه که از طریق مدرسه در آنها درونی شده داره.
🔗 Ghazaleh Chitsaz (@GChitsaz)
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
💢 "در دوره دوم شهید رئیسی هم وزیر زن حضور داشت هم تلگرام و اینستاگرام فیلتر نبود."
این جمله را «سکینه سادات پاد» دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی به خبرنگار تابناک میگوید.
در گفت و گویی که با رئیسی داشتم از آسیبی که فیلترینگ به کسب و کار مردم میزند سخن گفتم و پیشنهاداتی را ارائه کردم و رئیس جمهور شهید هم این پیشنهادات را ارجاع دادند و لایحهای نیز در زمینه در وزارت ارتباطات آماده شد.
آیت الله رئیسی موضوع حجاب را موضوعی فرهنگی میدانست و تاکید داشت که باید فکری به حال این موضوع کرد و طرح نور باید قدم آخر باشد و در مقدمه باید به سراغ دستگاههای متولی رفت.
او ادامه میدهد: عملکرد دستگاهها در زمینه حجاب را مورد بررسی قرار دادم و به شهید رئیسی گفتم که تقریبا در بحث فرهنگی پیرامون حجاب به هیچ موفقیتی نرسیدیم و افرادی که در طرح نور بازداشت میشوند صرفا قربانی هستند.
ادامه👇
https://www.tabnak.ir/fa/news/1243370/قرار-بود-در-دوره-دوم-رئیسی-وزیر-زن-منصوب-شود-قطعا-تلگرام-و-اینستاگرام-رفع-فیلتر-می-شد
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
عید غدیر، عید ولایت بر شما همراهان و همه مردم عالم مبارک باد.
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
🔷 دولت و زنان
بررسی برنامههای کاندیدهای ریاست جمهوری در حوزه زنان
با حضور خانمها:
🔸خانم خزایی از طرف ستاد آقای زاکانی
🔹خانم رمارم از طرف ستاد آقای پزشکیان
🔸خانم فرزانه نجفی از طرف ستاد آقای جلیلی
🔹خانم نیره قوی (به صورت مجازی) از طرف ستاد آقای پورمحمدی
🔸خانم اوسطی (به صورت مجازی) از طرف ستاد آقای قالیباف
🔹خانم اخلاقی (به صورت مجازی) از طرف ستاد آقای قاضی زاده
💢مجری کارشناس:خانم زهرا عباس پور
زمان: چهارشنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۲
مکان: دانشگاه فردوسی، تالار سعادت دانشکده علوم پایه
جهت اطلاع بیشتر: 09012289064
@kho717_z
🧕| گروه مطالعات زنان مهدا |
ایتا 💬https://eitaa.com/mahda_tt
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اربعین تو چه سخت رسید.
ملت ایران همیشه برای تو سید عزیز وباشکوهند.
شبیه ترین به برادرت حاج قاسم، هیچ می دانی در غیاب تو آنهایی که از جهت ابعاد دنیایی به تو نزدیک بودند اما در واقع فرسنگ ها، دور دست ها با تو بی نسبت، لباس مشکی پوشیده و نگران قدرت، به مردم ایران که روی آنها حساس بودی وغیرت داشتی توهین می کنند.
ای داغ بر دل نشسته عجب ظلمی به مردم ایران شد و خدا تو را برای خودش خرید.
https://t.me/Sara_sadat_pad
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
هدایت شده از جَذَوات | فاطمه داداشی
📌حالا شما دارید از اجماع حرف میزنید و اصلاحاتهراسی میکنید؛ اما عارضم خدمتتون که اون واقعیتی که باید ازش هراس داشته باشیم عدم اقبال عمومی مردم به نامزدهای گفتمانیه که خودش رو جبههی انقلاب میدونه.
اگر معتقدید که عامهی مردم هنوز دلبستهی آرمانهای انقلابند، دو حالت داره: یا نامزدها تون به قدر کافی نسبتی با انقلاب ندارن، یا گفتمانی که به اسم انقلاب ترویجش کردید نسبت خودش رو با «مردم» از دست داده.
🔸لذا چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید.
#فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi
هدایت شده از محسن قنبریان
⚠️ هیهات از مشارکت پایین!
(این یادداشت را ستادی ها نخوانند!)
انتخابات سوم است که مشارکت زیر۵۰٪ است!
من طلبه کوچک "مکتب سیاسی انقلاب اسلامی" نمیتوانم این ضایعه را فدای نتیجه انتخاباتها کنم.
دیگر بهانه "کرونای۱۴۰۰" هم نیست! و متاسفانه از آن هم پایین تر شد! از مجلس هم!
دیگر بهانه "رقابتی" نبودن۱۴۰۰ هم نیست؛ همه اصلاح طلبان و اعتدالی ها هم فراخوان دادند؛ اما از غیر رقابتی ها هم مشارکت کمتر شد!
انگار جامعه گفت: از قضا وقتی "جبهه انقلاب" مقابل "جبهه اصلاحات" می شوید و دعوای راست و چپ و اصولگرا-اصلاح طلب گذشته را با نام جدید بازتولید می کنید، بیشتر پس می زنم!
بله اگر دلت خنک میشود که خاتمی و سران اصلاحات هم نمایندگیِ "مردم خاموش" را نمی کنند، شیرینی پخش کن، دیگر آنها هم تحرکی نمی بخشند!
من البته هنوز رگ بازمانده از اصولگرایی ام می گوید: اصلاح طلبان اینبار نه برای روزنه و گشایش در مردم سالاری و حتی نه برای فقط ریاست جمهوری و مواجهه بهتر با ترامپ، نیامدند!
متاسفانه بسیاری از آنها هم مسأله شان "مردمسالاری" (دینی یا حتی سکولار) نیست؛ "قدرت" است!
کسانی که خود ۸سال رئیس جمهور بوده و به جامعه القاء کرده اند: قدرت در رهبری متمرکز است و رئیس جمهور کاره ای نیست؛۱ اینبار شاید آمده بودند بر سر فرآیند تعیین رهبر آینده اثر کنند! نشانه های ناکافی هم بیرون زد! (از پست منتسب به خاتمی۲ تا سخن مرعشی۳)
سالهاست راست یا دروغ القاء کرده اند: باند قالیباف-سپاه می خواهد کسی را "رهبر آینده" کند؛ این نباید محقق شود! بلکه اگر بشود چیزی که مرحوم هاشمی می گفت جای ریاست خبرگان، روی صندلی آن باشد هم موقع نیاز انجام می دهد۴ را محقق کنند! و این جایگاهی در "قدرت" می خواهد!
خلاصه انگار مردم از اینها هم قدرت طلبی نه نجات ایران و تحولی به نفع مردم فهمیدند!
ترساندن از "دولت سوم روحانی" توسط به اصطلاح جبهه انقلاب هم نگرفت!
واضح است به هر دلیل تلاش های شبانه روزیِ شهید رئیسی میوه اش در سفره مردم نمایان نشده بود تا آن ترس، بترساند!
بگذریم که چقدر تقلیل است که ترس از تکرار گذشته، محرک رأی شود؛ نه شوق انگیزیِ باور پذیرِ تصویر آینده!
حتی نظرسنجی ها و پیمایش ها هم دیگر مردم را درست منعکس نمی کنند!
این "جامعه خاموش" و "قهر کرده با صندوق" را دوباره باید از نو شناخت که می دانم دوستان ستادی سؤال بی ربط یا اقلا الان نابجایی می شمارند؛ بماند برای بعد...
................................
۱. البته انصاف را نباید از دست داد که پزشکیان شخصا از رهبری دائم دفاع و ترجیع بند هم می گفت سیاست های کلی ایشان را اجرا می کند!
۲. https://zaya.io/cd375
۳. https://www.aparat.com/v/pejjc6b
سابقا هم از ائتلاف کارگزاران با احزاب دیگر برای اثرگذاری بر انتخاب رهبر آینده و مطابقت او با سیاست هایشان گفته بود!
۴. عین جمله: "آن لحظه حساس، مهم است. براي آن لحظه حساس حتما لازم نيست رييس باشم، كافي است عضو خبرگان باشم. انسان در خبرگان ميتواند صحبت كند و نظرش را بدهد و اگر بخواهم، تاثيرگذار هم خواهم بود." https://zaya.io/nlv4q
📝 محسن قنبریان / صبح بعد از انتخابات۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از موسسه مهتدی
اگر تصور کردیم با بازی دادن ملت و ایجاد فضای دوقطبی میتوان سطح مشارکت را بالا برد، این انتخابات نشان داد، چنین نیست😭
چنانچه باور کردیم با ایجاد هراس و دلهره میتوان رأی ساخت، این انتخابات نشان داد، چنین نیست😭😭
اگر فکر کردیم بدون بیدارگری و روشنگری عمیق و با اخبار فیک میتوان همراهی ایجاد کرد، این انتخابات نشان داد چنین نیست😭😭😭
اگر باور داریم در مقابل فساد و خطای به اصطلاح خودیها میتوان برخورد مؤمنانه داشت و بر همین سیاق، واقعیتها را هم تبیین نکرد و باز انتظار داشت که عموم جامعه با ما همراه باشند، این انتخابات نشان داد چنین نیست😭😭😭😭
اگر تصور کردیم هدف وسیله را توجیه میکند و میتوان به هر شکل ممکن، همه را در دایره تنگ اندیشه و روش خود حبس کرد، این انتخابات نشان داد چنین نیست😭😭😭😭😭
بهتر است به جای خواب و خیال و تصورات ماورایی، واقع بین تر از قبل به وقایع امروز اجتماع نگاه کنیم و مسائل را عمیق تر بررسی کنیم و پاسخهای واقعی را بیابیم..
🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
هدایت شده از محسن قنبریان
⭕️ صریح و بی پرده با برادر جلیلی
• همان قدر که "سهم خواهی" در یاری رسانی حق، بد است؛ "حمایت دربسته" و صرفا به اعتماد نامزد هم بد است؛ قبلا کلاه های گشادی سرملت گذاشته و سهمی از دلزدگی ها شده؛ پس تاریخش گذشته است.
دور اول به پزشکیان علیرغم برخی خصائص خوبش رأی ندادیم چون کابینه او را غیر از خود او می دیدیم و نظر منفی به آنها موجب رأی ندادن به او شد؛ برادرانه می گویم همین را برای برخی رأی ندهنده ها به خود لحاظ کنید!
• درباره خود و برخی مؤثرین ستاد، درصدی از رأی دهندگان ابهاماتی دارند. تبلیغات دور اول و پاسخ های ستادی اقناعشان نساخت و الا شاید کار را تمام می کردند.
در این مرحله حساس باید آن ابهامات به "شکل جامعه پسندی" حل شود و فقط به اتقان پاسخ ها نزد طرفداران توجه نشود.
✔️ چند پیشنهاد عملی روشن در اینباره:
1⃣ معرفی معاون اول ریاست جمهوری خود:
حاشیه ابهام جلیلی، توانایی و کارآمدی اش بخصوص برای تحقق یک برنامه جهشی و استفاده از همه ظرفیت هاست.
تحقق این برنامه تحول از دو جا سیراب می شود:
الف) "قدرت تحرک بخشی" به بدنه بزرگ دولت و دیوان سالاری سنگین موجود (مدل دولت هاشمی و شهید رئیسی).
ب) "قدرت خلق اراده عمومی" در بیرون دولت و در صحن جامعه (مدل دولت دوم خرداد و احمدی نژاد).
قدرت رهبری و مدیریتی ایشان در هریک از ایندو، نمره ای دارد که بسا به نظر عده ای حد کفایت نباشد!
تعویض مدیران عملا نمی تواند حداکثری باشد و الزاما هم موجب تحرک بدنه نمی شود. نه آن اندازه مدیر با تجربه دور و بر هست و نه دیوانسالاری در واقعیتِ خود، "یک سایه" است که راحت برنامه شما را بخواند. مقاومت و دیالکتیک آن در مقابل برنامه هایی که روتین اش نیست، در دولتهای احمدی نژاد و رئیسی تجربه شده است.
⬅️ معرفی یک مدیر دیوانسالار، کارا و قوی بعنوان معاون اول می تواند تا اندازه ای آن ابهام را در اذهان بزداید.
قدرت راهبری اجتماعی نیز با ضمائمی راستین به خود به میزانی قابل ارتقاء است.
2⃣ معرفی کابینه؛ اقلا وزارت خانه های مهم:
بطور طبیعی در حامیان و حتی ستاد، افراد گوناگونی وجود دارد. با "یک طیف" مواجه ایم که از قضا برخی از حاشیه های این طیف، "سوژه های تخریب جدی" جلیلی در دور دوم توسط رقیب است.
اعم از راست یا دروغ بودن این نسبت ها، چنین اتهاماتی درباره برخی حامیان در جامعه مطرح است:
- علم(مدرن) ستیزی مفرط با خوانش های خاص از اقتصاد اسلامی، طب اسلامی، پیشرفت اسلامی، مدرسه اسلامی و...
- نگاه های خاص به زنان و حضور اجتماعی آنان و بخصوص نحوه تحقق حجاب اسلامی.
- نگاه های متهم به تکفیری در مسائل سیاست داخلی و مواجه با مخالفین خود و...
- و...
⬅️ اگر می خواهید اینها همه سوژه تخریب و چالش های غیر واقعی و دست چندم نشود، از الان کابینه خود را معرفی کنید!
وزیر خارجه، ارشاد، کشور، آموزش و پرور ، علوم و حتی معاون زنان و... معلوم می کند رویکرد و برنامه های شما در تجسم عینی کابینه چه شکلی خواهد بود.
مخیّرید از هر سر طیف که خواستید، وزیر معرفی کنید. تمام چیزهایی که فردا مثلا در وزارت ارشادتان بین نفی و اثبات است در یک رویکرد قابل جمع است و کسی آنرا نمایندگی می کند؛ او را معلوم کنید. در این ۱۱سال لابد به آدم این برنامه ها هم فکر کرده اید.
اینجور هم جامعه و هم آن حامیان تکلیف خود را می دانند. جمعیت رأی دهنده، فریب تخریب جلیلی هراسان را نمی خورد و حامیانِ رادیکال هم فردا علیه تان پلاکارت دست نمی گیرند که به وعده ها عمل نشد!
3⃣ تیم اقتصادی دولت خود را ضمیمه برنامه ها کنید!
همه می دانیم برنامه داشتن اگر شرط لازم باشد، شرط کافی نیست.
برنامه ها یکبار در یک "دولت سایه" شکل گرفته است برای "مصوبه و قانون" شدن باید مجاری تصمیم گیری از جمله مجلس را بگذراند. پس بسا برنامه هایی که در این سیکل تغییر کند (چنانچه برنامه یارانه ها و سهام عدالت و...).
لذا صرفا برنامه های موثر در گشایش اقتصادی نمی تواند، "شرط ضمن عقد انتخاب" باشد؛ بلکه اقلا باید تیم هماهنگ اقتصادی دولت از الان معلوم و بتواند از لوازم این برنامه ها در جهات دیگر "اقتصاد کلان" و بخصوص "اقتصاد سیاسی ایران" دفاع کند.
رویکردهای اقتصادی در برنامه های اقتصادی گذشته دولتها، محدود و قابل تمایز از هم می باشد؛ معلوم کردن آن رویکرد در تیم اقتصادی آینده رافع ابهامات بسیاری از نخبگان است.
نفع بردن از ابهام این است که مثلا نامزدی در میزگرد اقتصادی یک مشاور را از اقتصاد آزاد و بازار و یکی را با گرایش سوسیال بیاورد! تعارض های تیم اقتصادی، خود مشکل جدی برخی دولتهای گذشته بوده است و عملا باری به این جهت، باری به آن جهت نتیجه داده و مردم را خسته و ناامید کرده است.
• بخاطر عادلانه بودن خوب است همین ها از پزشکیان هم خواسته شود!
📝 محسن قنبریان / پس از اعلان نتایج قطعی مرحله اول انتخابات۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی
💢قدردانی سکینهسادات پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی از استفاده دکتر مخبر از تصویر رئیس جمهور شهید
🔹آقای دکتر مخبر صمیمانه تشکر میکنم که محکم و انقلابی ایستادید، اسیر هیاهو نشدید و به تکلیف انقلابی یعنی خدمت صادقانه به جمهوری اسلامی و مردم نجیب میپردازید.
▫️یقینا وفاداری شما در تاریخ میماند.
دقیقا در سمت و جهت درست تاریخ ایستادید و خدمت میکنید.
▫️مسیر امتداد خدمت را خوب تشخیص دادید و شرایط سخت و سنگین اصل ۱۳۱ قانون اساسی را با مراقبت اجرا میکنید.
خدا قوت آقای دکتر.
#خدمتگزار_صادق
🔗پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 انگ بیدینی به کسی نزنیم!
[شما این کلیپ را چندبار خواهید دید!]
🔸به صرف اینکه کسی با ما زاویه نگرشی سیاسی و اجتماعی دارد، انگ بیدینی نزنیم.
🔸 آنچه کوفیان را بیچاره کرد این بود که دیگران را از موضع بالا نگاه میکردند.
🔹زمان: 1 دقیقه و 30 ثانیه
#فاطمه_داداشی
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
حجاب.mp3
5.72M
⭕️ این ده دقیقه تبیین دقیق و نقطه زن استاد قنبریان در مورد مساله "حجاب" را لطفا با دقت گوش کنید و برای تمام کسانی که در مساله حجاب دغدغه مند هستند ارسال کنید.
#حجاب
@h_abasifar
☑️ @m_ghanbarian
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
2024_07_11_10_49_23.mp3
27.14M
السلام علیک یا ابا عبدالله
🏴🏴🏴🏴🏴
سلسله مباحث«زنان حسینی»
موضوع :نقش حضرت زینب علیها السلام در ادامه گفتمان نبوی
با ارائه خانم دکتر امیری روح الهی
دانشیار وهئیت علمی دانشگاه باقر العلوم
#حسین
#بانوان_حسینی
#کمیته_خواهران_انجمن_تاریخ_پژوهان
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
🔹در نامهای به دبیر محترم شورای نگهبان به منظور بهرهمندی از ظرفیت زنان متخصص در مراکز تصمیمگیر، پیگیر حضور بانوان نخبه و حقوقدان در پژوهشکده شورای نگهبان شدم. از ریاست محترم قوه قضائیه نیز حضور زنان حقوقدان، در جمع شش نفره حقوقدانان شورای نگهبان را تقاضا کردم.
#وکیل_مردم
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
📌جایگاه زنان در حکمرانی شایسته سالار
✍🏻 زهرا عباس پور
💢چگونگی استفاده از ظرفیت زنان در تشکیل کابینه دولت چهاردهم یکی از مباحث پر چالشی است که در دو طیف سیاسی مورد بحث قرار گرفته است.
▪️عده ای واگذاری امتیاز مثبت و یا راهبرد تبعیض مثبت به زنان را جهت استفاده از ظرفیت آنان در دولت آینده را یکی از ابزارهای رهایی از نالایق سالاری( Kakistocracy) و رسیدن به شایسته سالاری( meritocracy) دانسته و ندیدن نابرابری های جنسیتی را مخل نظام شایسته سالار میدانند.
▪️در مقابل، عده ای دیگر این راهبرد را مقابل شایسته سالاری دانسته و معتقدند ویژگی های چون جنسیت، نژاد، سن و یا مذهب نمی تواند دلیلی بر ارجحیت افراد در حکمرانی شایسته باشد. این عده راهبرد جایگزینی جهت استفاده از ظرفیت زنان شایسته در مدیریت های کلان ارائه نمی نمایند و نقد خود را بیشتر شبیه به نوعی «نق زدن سیاسی» مبدل نموده اند.
🔳 لحاظ نابرابریها در شایسته سالاری همواره یکی از مباحث جدی و پر چالش در نظام خواهان شایسته سالاری در سطح جهانی بوده است و سیاست گذاری های متفاوتی در کشورهای مختلف به اجرا درآمده است که پس از مدتی به دلیل ناکارآمدی و ایجاد اشکال در دیگر ساحت های کنار گذاشته شده است. در این رابطه می توان به تجربۀ کشور بریتانیا اشاره نمود که قانونی تحت عنوان «قانون برابری» در سال ۲۰۱۰ تبعیض مثبت را ممنوع کرده است. بر اساس این قانون، اگر کارفرمایی تنها به دلیل یکی از ویژگی های چون جنسیت، نژاد، سن و یا مذهب اقدام به استخدام یک نیروی کار کند، گناهکار شناخته میشود. هر چند درقانون دیگری که در سال ۲۰۱۱ به تصویب رسید در صورت داشتن ویژگیها و شایستگی های برابر میان دو فرد، امتیاز استخدام متعلق به فردی است که از گروه های نابرابر(اقلیت) باشد. اهمیت «عدالت» و «برابری» در حکمرانی شایسته سالار در کنار احترام به آداب و رسوم و فرهنگها بسیار حائز اهمیت است از این رو آمارتیا سن فیلسوف هندی برندۀ نوبل اقتصاد در کتاب برابری و آزادی خود، به درستی بر این مهم اصرار می کند که هرگونه تلاش برای ایجاد برابری در یک حوزه می تواند به نابرابری در حوزه های دیگر ختم شود.
🔲 این مسئله در کشور ما پیچیدگیها خاص خود را داراست چرا که با وجود نابرابری جنسیتی در اشتغال ثابت، وجود اقتضائات فرهنگی و فقدان برنامه مشخص در ساحت حکمرانی، استفاده بهینه از ظرفیت زنان نه تنها در پست های مدیریتی میانه و کلان به خوبی شکل نگرفته است بلکه در شوراهای سیاست گذار نیز شاهد غیبت زنان هستیم. لذا در بعد کَمّی زنان شایسته، جزء گروه های نابرابر در مقابل انبوه مردان مدیر قرار میگیرند و کم ترین شانسی در رقابت با مردان در عرصه حکمرانی دارند.
از این رو بایستی به تبیینی دقیق و عمیق از مفهوم برابری و جایگاه آن در نظریات عدالت رسید که بین برابری ها و نابرابری ها در حوزه های مختلف توازن ایجاد گردد.
🔲 شاید در برهه کنونی باید این سوال را از دهها اندیشکده و مراکز پژوهشی که در موضوع زنان دارای ردیف بودجه های کلان میباشند، پرسید بعد از چهار دهه از انقلاب اسلامی چه راهبرد و برنامه ای جهت استفاده از ظرفیت زنان در مدیریت های کلان مبتنی بر زیست بوم دینی و فرهنگی کشورارائه نموده اید؟!
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
.
کار #فرهنگی بد همانی است که به اسم اجتماع صد هزارنفری، بزرگ و کوچک از بندگان خوب خدا را که دلشان از وضعیت جامعه به درد آمده بکشانی به استادیوم و پایین ورزشگاه هم پرنشود و کچلی جمعیت جوری باشد که مجبور باشی همه قاب هایت را کلوز ببندی.
کار فرهنگی بد یعنی نه اقتضای زمانه رو ببینی که الان چه وقت مانور حجاب است؟ و نه مخاطبت را بشناسی که الان چرا باید مایی که در دو قطبی های متوهمانه مان انتخابات را باخته ایم و به اصطلاح ورزشکاران نیاز به ریکاوری داریم دوباره بیاوریمش و خرجش بکنیم ....؟
کار فرهنگی بد یعنی خلاقیت نداشته باشی و فکر کنی هرچه سازمان فرهنگی قبلی در اجتماع سلام فرمانده به درستی انجام داده، اگر تو هم طوطی وار کپی پیست بکنی موفق می شوی!
کار فرهنگی بد یعنی وسط محرم بیایی یک اجتماع را که باید فستیوالی اجرا شود و با شادی همراه باشد به اصطلاح عزا مالی اش بکنی. آن هم به اسم #حجاب و انقلاب....
کار فرهنگی بد یعنی در گرمای ٣٩ درجه تهران. درحالی که آفتاب بالای سرت است و از سیمان های قدیمی آزادی هُرم گرما به صورتت میزند بدون اینکه لحظه ای فکر کنی که ممکن است این گرما خاطره بدی رو کودک طفل معصومی بگذارد آن را به جهنم گرمای جنوب غرب تهران بکشانی و حتی به این نیاندیشی که میتوانستی آن را در شب زیر پروژکتورهای پرنور اجرایش کنی.
کار فرهنگی بد یعنی یک حرکت خوب را از محتوا و جذابیت تهی کنی و آن را به جای فرصتی که میتوانستی در زمان خودش خرجش کنی به یک کلیشه مبدلش کنی!
کار فرهنگی بد یعنی کاری که پیوست #رسانه ای ندارد. پرفورمنس ندارد. اجراهای آن ضعیف است. هیچ خروجی رسانه ای نمیتونی از آن بیرون بکشی و آخر سر پول بیت المال را حیف و میل میکنی.
کار فرهنگی بد یعنی برعکس رویه کار فرهنگی تمیز عمل بکنی.
کار فرهنگی بد یعنی اجتماع امروز #دختران _انقلاب...
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
روزهایِ سخت سکینه سادات پاد در دولت سیزدهم /مشی فکری من با کلان دولت متفاوت بود ولی با شخص رئیسی نه -
خبرآنلاین
https://www.khabaronline.ir/news/1937272/%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%B2%D8%AF%D9%87%D9%85-%D9%85%D8%B4%DB%8C-%D9%81%DA%A9%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%86
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
روزهایِ سخت سکینه سادات پاد در دولت سیزدهم /مشی فکری من با کلان دولت متفاوت بود ولی با شخص رئیسی نه
سکینه سادات پاد، دستیار رئیس جمهوری در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی در دولت سیزدهم:
🔹مشی فکری من با کلان دولت سیزدهم متفاوت بود ولی با شخص آقای رئیسی نه
🔹در مورد حقوق زنان و آزادی های اجتماعی نمی شود یواش فکر کرد، باید بلند حرف زد
🔹در موضوع حجاب، رئیس جمهور با من همراهی داشت و می گفت تاکی می توانیم دختران مان را بگیریم
🔹ما تا کی میتوانیم دختران ۱۷، ۱۸ ساله را بگیریم؟ چندتا از اینها را میخواهیم بگیریم؟ چندتا از اینها را میخواهیم برایشان پرونده تشکیل دهیم؟/خبرآنلاین
#چند_ثانیه
@chand_sanieh
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
ماکتی از نقاشی «شاه عباس و جوان» اثر محمدقاسم مصور تبریزی، نقاش دورهی صفوی، روی رودخانه سن در پاریس (به مناسبت المپیک) نصب شده است. اصل این اثر، هماکنون در موزه لوور نگهداری میشود.
تصویر کامل اثر، موید تعبیر و تفسیر آنهایی که معتقدند ایرانیان(مردان) بخصوص در برخی اعصار تجربه زیست جنسی همجنسخواهی را داشتند، میباشد.
فرای صحت و سقم موضوع وجود مطالبات همجنسگرایی مردانه در برخی از بازههای تاریخ ایران و نیز شخصیت سیاسی و اجتماعی شاه عباس، شوق ایرانیان برای انتخاب این اثر در دکوراسیون المپیک دردناک است.
ذوق ایرانیان که به گمان خود این اتفاق التفات غرب به هنر دیرینه پارسی است نه زدن برچسب وجود شاهد بازی بین ایرانیان، ناشی از کمبود اطلاعات ملت و حاکمیت نسبت به تاریخ هنر و زیست جنسی ایران است.
مسئلهای که بارها اعضای اندیشکده خردجنسی درصدد آموزش مباحث مرتبط با تاریخ سکسوالیته و پیامدهای تجربه زیست جنسی متفاوت و غیره به مردم بودند اما کجفهمی مسئولین فرهنگی مانع عملیاتی شدن این مهم شد.
🖋دکترصالحه خدادادی
@kherad_jensi
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداحافظ ای رهبر امت ما
مصیبت بزرگ است، تسلی ما این است که این دنیا فانی است...
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be