❗️ملحد اشکالی را در مورد خواب فاطمه زهرا سلام الله علیها مطرح کرده است که چند ماه قبل هم مطرح کرد و ما همان موقع پاسخش را دادیم , پاسخ را در ذیل بخوانید :
💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/4738
پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
👌چنانچه در این کلیپ گفتیم , اکثر این تجربه گران در آن هنگام کما و بیهوشی , رویاها و خوابهایی می بینن
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌سلسله پست های برملا کردن تحریف مبانی دینی در برنامه زندگی پس از زندگی توسط عباس موزون و تجربه گرانش ....👇👇👇👇
پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
👌سلسله پست های برملا کردن تحریف مبانی دینی در برنامه زندگی پس از زندگی توسط عباس موزون و تجربه گرانش
تحریفات مبانی دینی در برنامه زندگی پس از زندگی
👌در کلیپ فوق می بینیم که تجربه گر می گوید که دیده است اعمال خوبش بر باد رفته است تنها به این خاطر که وقتی مردم در برابر کار خوبش از او تشکر می کردند , او از این تشکر خوشحال و مسرور می شد , به خاطر این خوشحالی اعمال خوبش بر باد می رود و جناب عباس موزون هم که استاد تحریف مبانی دینی است نتیجه گیری می کند که اصلا نباید در برابر کار خوب دیگران تشکر کرد , زیرا تشکر ما سبب می شود که فرد نیکوکار خوشحال شود و اعمالش به خاطر این خوشحالی بر باد رود !!!!
👌واقعا باید تاسف خورد که به چنین سادگی بر پایه تکیه بر یک سری خوابها و رویاهای این افراد که در اینجا در مورد آن توضیحات مفصل دادیم , مبانی دینی تحریف می شود .
❗️در روایت ما تصریح شده است که خوشحالی از عمل نیک صورت گرفته و مسرور شدن به خاطر مدح مردم هیچ اشکالی ندارد , بلکه این مدح مردمی و سرور حاصل از آن بشارت و پاداش سریعی است که خداوند در ازای عمل خالص و صالحی که انسان انجام داده است , به انسان می دهد .
👌در حديثى از امام باقر عليه السلام مىخوانيم كه در پاسخ سؤالى كه يكى از يارانش در اين زمينه عنوان كرد و عرضه داشت كسى عمل خيرى انجام داده و ديگرى آن را مىبيند و صاحب عمل خوشحال مىشود، آيا اين معنى با خلوص نيّت منافات دارد؟ امام علیه السلام فرمود:
" لا بَأْسَ، ما مِنْ احَدٍ الّا وَ هُوَ يُحِبُّ انْ يَظْهَرَ لَهُ فى الْناسِ الْخَيْرُ اذا لَمْ يَكُنْ صَنَعَ ذلِكَ لِذلِكَ! "
" اشكالى ندارد، هر كسى دوست دارد كه در ميان مردم كار خير او آشكار گردد (و مردم او را به نيكوكارى بشناسند) مشروط بر اين كه عمل خير را براى اين هدف انجام نداده باشد. "
📚الکافی ج ٢ ص ٢٩٧
❗️در حديث ديگر مىخوانيم كه «ابوذر» شبيه اين سؤال را از پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله نمود و عرض كرد انسان عملى براى خويش انجام مىدهد و مردم او را دوست مىدارند؛ پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود: «تِلْكَ عاجِلُ بُشْرى الْمُؤْمِنِ؛ " این بشارت سريعى است كه نصيب مؤمن (در دنيا) مىشود.» "
📚معانی الاخبار ص ٣٢٢
👌یا در مورد تشکر کردن از کار خوبی که دیگری انجام می دهد , امیر مومنان علیه السلام در عهدنامه معروف مالك اشتر خطاب به مالك مىفرمايد:
" «وَلايَكُونَنّ الُمحسِنُ وَ الْمُسيئُى عِنْدَكَ بِمَنْزَلَةٍ سَواء ... " " هرگز نبايد افراد نيكوكار و بدكار نزد تو يكسان باشند، زيرا اين كار سبب مىشود كه نيكوكاران در نيكىهايشان بىرغبت شوند، و بدكاران در اعمال بدشان تشويق گردند». "
📚نهج البلاغه نامه ٥٣
👌امیر مومنان تصریح می کند که نباید بین نیکوکار و بدکار فرقی قائل نشد که در این صورت نیکوکار انگیزه خود را از نیکوکاری از دست می دهد , حد اقل این فرق قائل شدن همان تشکر از فرد نیکوکار است , چنان که ، در روايت معروفى از امام على بن موسى الرضا عليهما السلام مىخوانيم:
" «مَنْ لَمْ يَشْكُرِالْمُنْعِمَ مِنَ الَمخْلُوقينَ لَمْ يَشْكُرِ اللَّهَ " كسى كه بخشنده نعمت را از ميان مخلوقين شكرگزارى نكند، شكر خداوند متعال را بجا نياورده است». "
📚عیون الاخبار ج ٢ ص ٢٤
❗️یا در حديثى از امام صادق عليه السلام آمده است كه:
" در تورات اين جمله نوشته شده: «اشْكُرْ مَنْ انْعَمَ عَلَيْكَ وَ انْعِمْ عَلى مَنْ شَكَرَك؛ از كسى كه به تو نعمتى مىبخشد تشكّر كن و به كسى كه از تو تشكّر مىكند، نعمت بيشترى ببخش». "
📚الکافی ج ٢ ص ٩٤
👌در روایت جالب توجه دیگری آمده است که پیامبر گرامی فرمود :
" بندهاى در روز قيامت آورده و در پيشگاه خداوند عز و جل نگه داشته مىشود و دستور داده مىشود كه وارد آتش گردد. مىگويد: پروردگارا! دستور دادى وارد آتشم كنند، در حالى كه من، قرآن مىخواندم!؟ خداوند مىفرمايد: «بنده من! من به تو نعمتْ ارزانى داشتم و تو سپاسگزارى نكردى».
او مىگويد: پروردگارا! به من، فلان مقدار، نعمت دادى. من هم فلان مقدار، سپاسگزارى كردم. و همين طور نعمتها را شماره مىكند و از تعداد شكرگزارىاش ياد مىكند.
👌خداوند متعال مىفرمايد: «بنده من! راست گفتى؛ امّا از كسى كه نعمت من از طريق او به دست تو رسيد، سپاسگزارى نكردى، در حالى كه من با خودم عهد كردهام كه شكر نعمت بندهاى را كه به او نعمتى دادهام، نپذيرم، مگر اين كه از كسى كه آن نعمت را به او رسانده، سپاسگزارى كند».
" ... إِنِّي قَدْ آلَيْتُ عَلَى نَفْسِي أَنْ لَا أَقْبَلَ شُكْرَ عَبْدٍ لِنِعْمَةٍ أَنْعَمْتُهَا عَلَيْهِ حَتَّى يَشْكُرَ مَنْ سَاقَهَا مِنْ خَلْقِي إِلَيْهِ. "
📚امالی طوسی ص ٤٥٠
👌لذا فرمود شاکرترین مردم نسبت به خداوند کسانی اند که بیشتر اهل تشکر کردن از مردم باشند : "أَشْكَرُكُمْ لِلَّهِ أَشْكَرُكُمْ لِلنَّاسِ. "
📚الکافی ج ٢ ص ٩٩
#ادامه_دارد
@Rahnamye_Behesht
https://instagram.com/porsemane_eteghadi
46.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقد تجربه های مرگ ٢ ( برنامه زندگی پس از زندگی )
در این کلیپ با استدلال به آیات و روایات و سخنان خود تجربه گرایان , تجربیات این افراد را به چالش کشیده ایم و ثابت کرده ایم که اینان چیزی جز خواب و رویا ندیده اند و به برخی از انتقاداتی که پس از انتشار کلیپ اول در این رابطه مطرح شد نیز پاسخ گفته ایم .
🔎دیدن با کیفیت اصلی در کانال آپارات :
https://www.aparat.com/v/XgZbj
🎥کلیپ نقد اول :
https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/5005
👌تهیه شده در مجموعه پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
@Rahnamye_Behesht
https://instagram.com/porsemane_eteghadi
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
◼️به مناسبت فرا رسیدن هشتم شوال ، سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام توسط وهابیت کور و پلید ؛
✔️کانال پرسمان اعتقادی تقدیم می کند ؛
⚫️پاسخ به چند سوال و شبهه پیرامون ساختن گنبد و بارگاه بر روی قبور ائمه ؛
1⃣چه دلیلی از آیات و روایات ، مبنی بر جواز و استحباب گنبد و بارگاه ساختن بر روی قبور اهل بیت وجود دارد ❕
🔶 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2757
🔶 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2758
2⃣چرا حرم های اهل بیت از طلا و نقره ساخته می شود ❕آیا این کار لازم است ❕❕
🔶 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2758
3⃣در روایات شیعه از ساختن گنبد و بارگاه ساختن نهی شده است مانند حدیثی از پیامبر که فرمود ساختن بنا بر قبر کار خوبی نیست ❕با این وجود چرا برای اهل بیت گنبد و بارگاه ساخته می شود ❕❕
🔶 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2759
4⃣آیا به راستی پیامبر گرامی حضرت علی را مامور کرد که هر قبری که بر آن گنبد و بارگاه ساخته شده است را خراب کند ❕چنان که وهابیان استدلال می کنند ❕❕
🔶 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2760
5⃣یکی از مولوی های وهابی می گفت که ساختن گنبد و بارگاه ساختن بر روی قبور حرام است چون در روایات آمده است که قبور بزرگان نباید #مسجد شود خواستم نظر شما را در این رابطه بدونم ❗️
💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/202
6⃣یکی از سوالاتی که وهابیان زیاد مطرح می کنند اینه که فلسفه زیارت قبور چیه ❗️چرا این قدر تاکید بر زیارت قبور می کنید ❕چه دلیلی بر زیارت قبور وجود دارد ❕چرا زندگان را #ول کرده و به مردگان چسبیده اید ❕❕
💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/203
#پرسمان_اعتقادی.
@Rahnamye_Behesht
#سایت_ما
ipasookh.ir
مدح علی علیه السلام از عثمان در نهج البلاغه !!!
🤔#پرسش :
❓مدح عثمان در نهج البلاغه و کلام امام علی :
إِنَّ النَّاسَ وَرَائِي وَ قَدِ اسْتَسْفَرُونِي بَيْنَكَ وَ بَيْنَهُمْ، وَ وَ اللَّهِ مَا أَدْرِي مَا أَقُولُ لَكَ؟ مَا أَعْرِفُ شَيْئاً تَجْهَلُهُ وَ لَا أَدُلُّكَ عَلَى أَمْرٍ لَا تَعْرِفُهُ، إِنَّكَ لَتَعْلَمُ مَا نَعْلَمُ، مَا سَبَقْنَاكَ إِلَى شَيْءٍ فَنُخْبِرَكَ عَنْهُ وَ لَا خَلَوْنَا بِشَيْءٍ فَنُبَلِّغَكَهُ، وَ قَدْ رَأَيْتَ كَمَا رَأَيْنَا وَ سَمِعْتَ كَمَا سَمِعْنَا وَ صَحِبْتَ رَسُولَ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله) كَمَا صَحِبْنَا، وَ مَا ابْنُ أَبِي قُحَافَةَ وَ لَا ابْنُ الْخَطَّابِ بِأَوْلَى بِعَمَلِ [الْخَيْرِ] الْحَقِّ مِنْكَ وَ أَنْتَ أَقْرَبُ إِلَى أَبِي رَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله) وَشِيجَةَ رَحِمٍ مِنْهُمَا وَ قَدْ نِلْتَ مِنْ صِهْرِهِ مَا لَمْ يَنَالا…
(📚نهج البلاغه خطبه ۱۶۴)
سوگند به خدا نمیدانم که با تو چه گویم! نمیدانم
چیزي که تو آن را ندانی، و تو را آگاه نتوانم کرد بـر چیزي که تو آن را نه شناسی، سبقت نکرده ایم بر تو در هیچ چیز که تو را به آن خبر دهیم در خلوت چیزی از رسول حاصل نکرده ایم که تـو را تبلیـغ آن کنیم هر آئینـه کـه تـو هـم رسـول را دیـده ای چنانکه ما دیدیم و تو نیـز صـحبت رسـول خـدا صلی الله علیه و سلم یافته ای چنانکـه مایافتیم. و نبود ابن ابی قحافه و نـه ابـن خطـاب در اهلیـت عمل کردن بر حق از تو زیاده وتو ازیشان قریـب تر هستی با رسـول خـدا صـلى الله علیـه وسـلم باعتبار نسب و یافته شرف دامادی رسول کـه ایشان نیافته بودند ❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌امیر مومنان علی علیه السلام در نهج البلاغه , شدیدترین انتقادات را از عثمان ایراد می کند , مثلا در جایی می فرماید :
" عدهاى به تنگ آمدند و او را كشتند " " فأتيح له قوم فقتلوه "
📚نهج البلاغه نامه ١
👌و باز در مورد عثمان فرمود :
" استبداد ورزيد، چه بد استبدادى " " استأثر فأساء الأثرة "
📚نهج البلاغه خطبه ٣٠
👌و در خطبه معروف شقشقیه فرمود :
"بالاخره سومى به پا خاست او همانند شتر پر خور و شكم برآمده! همى جز، جمعآورى و خوردن بيت المال نداشت بسته گان پدريش به مكاريش برخاستند، آنها همچون شتران گرسنهاى كه بهاران به علفزار بيفتند، و با ولع عجيبى گياهان را ببلعند، براى خوردن اموال خدا دست از آستين برآوردند، اما! عاقبت يافته هايش (براى استحكام خلافت) پنبه شد، و كردار ناشايستش كارش را تباه ساخت و سر انجام شكمخوارگى و ثروت اندوزى، براى ابد نابودش ساخت " " إلى أن قام ثالث القوم نافجا حضنيه، بين نثيله و معتلفه، و قام معه بنو أبيه يخضمون مال اللّه خضمة الإبل نبتة الرّبيع، إلى أن انتكث عليه فتله، و أجهز عليه عمله، و كبت به بطنته! "
📚نهج البلاغه خطبه ٣
❗️حال وهابی مدعی شده است که امام علی علیه السلام در خطبه ١٦٤ از عثمان مدح می کند , در حالی که به شان نزول خطبه مذکور توجه ندارد که سید رضی می گوید :
" از سخنان امام عليه السّلام است در آن هنگام كه مردم نزد او جمع شدند و از عثمان شكايت كردند و از آن حضرت خواستند كه با عثمان در اين زمينه صحبت كند (و از او بخواهد از خطاها و اشتباهاتش دست بردارد) امام عليه السّلام بر عثمان وارد شد (و با لحنى مؤدّبانه و آميخته با احترام به او چنين) سخنان زير را ايراد فرمود ... "
" و من كلام له عليه السّلام «لمّا اجتمع الناس اليه و شكوا ما نقموه على عثمان و سألوه مخاطبته لهم و استعتابه لهم، فدخل عليه فقال:» "
👌برای آنکه مقصود خطبه مورد استناد وهابی را بیشتر مورد فهم قرار دهیم , همراه می شویم با شارح توانمند نهج البلاغه , آیت الله مکارم شیرازی که می گوید :
" براى روشن شدن محتواى خطبه لازم است به شرايط و اوضاعى كه سبب گفتگوى امام عليه السّلام با عثمان با اين لحن و اين بيان شد اشاره كنيم و از همه بهتر اين كه زمام قلم را به دست مورّخ معروف، طبرى بسپاريم. او مىگويد:
«هنگامى كه مردم، اعمال عثمان را ديدند (منظور حيف و ميل عظيم در بيت المال و سپردن مقامهاى كليدى حكومت اسلامى به دست نا اهلان و ظالمان و ستمگران) جمعى از اصحاب پيامبر كه در مدينه بودند، نامهاى به لشكريان اسلام كه در مرزها پراكنده شده بودند نوشتند كه مضمونش چنين بود: «شما براى جهاد در راه خداوند متعال و عظمت دين محمد خارج شديد، ولى بدانيد آيين محمد را كسى كه در اين جاست خراب كرده، بياييد و آيين او را نجات دهيد».
سربازان از هر سو به مدينه آمدند (به ويژه گروه عظيمى از مصريان كه مورد ظلم و ستم عمّال خليفه قرار گرفته بودند در مدينه حاضر شدند و بعد از حوادث زيادى) سرانجام عثمان به دست مردم كشته شد "
📚تاریخ طبری ج ٣ ص ٤٠٠ _ ٤٠١
💠ادامه 👇
💠ادامه 👇
👌در همان زمان كه فرياد مردم از مظالم عثمان برخاسته بود گروهى خدمت امام عليه السّلام آمدند و براى پايان دادن به وضع موجود از طريق مسالمت آميز از آن حضرت خواستند كه در جايگاه نماينده و سفير مردم با عثمان سخن بگويد و اتمام حجّت كند. امام عليه السّلام سخنان مزبور را ايراد كرد و آن چه براى انصراف عثمان و اطرافيان او از ظلم و ستم بر مردم لازم بود به او فرمود.
❗️سخنان امام عليه السّلام در اين خطبه كاملا موافق فصاحت و بلاغت و با استفاده از نكات دقيق روان شناسى ايراد شده است تا شايد طرف مقابل بر سر عقل آيد و خطرى كه در كمين اوست و جهان اسلام را نيز با سختىها مواجه مىكند، دريابد.
👌امام عليه السّلام نخست از علم و آگاهى عثمان به احكام اسلامى در مورد رعايت حقوق مردم و ترك ظلم و ستم سخن مىگويد و مىفرمايد: «مردم، به سراغ من آمدهاند و مرا ميان خود و تو سفير قرار دادهاند. به خدا! نمىدانم چه چيز را براى تو بگويم؟ من مطلبى را كه تو از آن بىاطلاع باشى (در مورد حقوق مردم) سراغ ندارم، و نمىتوانم تو را به امرى راهنمايى كنم كه از آن آگاه نيستى؟ (چرا كه) آن چه را كه ما (در اين زمينه) مىدانيم، مىدانى و ما به چيزى سبقت نگرفتهايم كه تو را از آن آگاه سازيم و مطلبى پنهانى نزد ما نيست كه به تو ابلاغ كنيم»
👌روشن است كه منظور امام عليه السّلام از اين تعبيرات اين نيست كه عثمان در علم و دانش و آگاهى به پايه امام مىرسيد؛ بلكه منظور اين است در مورد حوادثى كه روى داده و زشتى ظلم و ستم و لزوم رعايت حقوق مردم عثمان آن چه لازم است، مىدانست؛ نه تنها عثمان بلكه افراد عادى نيز از احكام باخبر بودند. اين مسأله از بديهيات بود و به گفته ابن ابى الحديد، كودكان- تا چه رسد به عاقلان بزرگسالان- صحيح و خطا را در آن مىدانستند.
📚شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج ٩ ص ٢٦٣
👌 بنابر اين، اگر كسانى تصوّر كردهاند جملههاى ياد شده دليل بر اين است كه عثمان از نظر علم و آگاهى در رتبه على عليه السّلام بود سخت در اشتباهند. على عليه السّلام به فرموده پيامبر اكرم «باب علم مدينة النّبى» بود. على عليه السّلام كسى بود كه طبق روايات اسلامى «علم الكتاب» به طور كامل نزد او بود و عملا پناهگاهى علمى امّت، در همه مشكلات بود.
❗️بعضى از خلفا از خدا مىخواستند كه اگر مشكلى پيش آيد على عليه السّلام مشكل گشاى آنان باشد و على عليه السّلام مشكل گشاى آن حاضر نباشد زنده نمانند (اللّهمّ لا تبقني لمعضلة ليس لها ابن ابي طالب).
📚الغدیر ج ٦ ص ٩٣
👌سپس در ادامه اين سخن، امام به سوابق عثمان در اسلام اشاره كرده مىفرمايد:
«آن چه را ما (در عصر پيامبر ) ديدهايم تو نيز ديدهاى و آن چه را ما شنيدهايم همانند ما شنيدهاى و همانگونه كه ما با پيامبر همنشين بوديم تو نيز همنشين بودهاى»
👌اشاره به اين كه تو سالها با پيامبر بودى و حقايق اسلام و احكام آن را از آن بزرگوار شنيدهاى؛ بنابر اين هرگز نبايد مسائلى به اين روشنى در باب حقّ الناس و حقّ بيت المال و عدالت اجتماعى بر تو مخفى بماند.
❗️آن گاه از طريق سوّمى براى تأثير گذاردن بر افكار عثمان وارد مىشود و او را با ابوبكر و عمر مقايسه مىكند، چرا كه آنها هرگز كارهايى را كه عثمان كرد، انجام ندادند؛ هر چند اشتباهات ديگرى داشتند؛ مىفرمايد: « (علاوه بر اين) فرزند ابى قحافه (ابوبكر) و پسر خطّاب (عمر) در انجام دادن اعمال نيك از تو سزاوارتر نبودند؛ چرا كه تو به رسول خدا از نظر پيوند خويشاوندى از آن دو نزديكترى تو به افتخار دامادى پيامبر صلّى اللّه عليه و آله نائل شدى که آنها نشدند»
👌در اين جا امام عليه السّلام براى نفوذ در فكر عثمان از وسايل مختلف استفاده مىكند تا او را براى پذيرش حق آماده سازد. امام عليه السّلام تمام نكات روان شناسى و آيين بلاغت را در اين خطبه در برابر مخاطبش به كار برده است؛ ولى افسوس خليفه سوّم چنان در گرداب حكومت فاسد فرو رفته بود كه با اين بيانات وافى و شافى نيز نتوانست خود را رهايى بخشد.
💠ادامه 👇
💠ادامه 👇
❗️به هر حال، امام عليه السّلام در پايان اين عبارت از خطبه، سخنانش اوج مىگيرد و خليفه را مخاطب ساخته چنين مىگويد: «خدا را! خدا را! (اى عثمان) به جان خود رحم كن؛ چرا كه به خدا سوگند! تو كور نيستى تا بينايت كنند و جاهل نيستى تا تعليمت دهند؛ زيرا راهها آشكارند و نشانههاى دين بر پا و روشن! (از خدا بترس و به كار مردم رسيدگى كن)» (فاللّه اللّه في نفسك! فإنّك- و اللّه- ما تبصّر من عمى، و لا تعلّم من جهل، و إنّ الطّرق لواضحة، و إنّ أعلام الدّين لقائمة).
👌به اين ترتيب امام عليه السّلام براى بازگرداندن عثمان به مسير صحيح، از طرق مختلف وارد شد. گاه مىفرمايد: تو از حسن و قبح اين امور آگاهى و گاه مىفرمايد: تو همه شنيدنىها را از پيغمبر اكرم شنيدى و گاه نيز مىفرمايد: دست كم مانند خليفه اوّل و دوّم رفتار كن. تو به پيامبر از آنها نزديكترى و به اين كار سزاوارتر؛ و سرانجام مىگويد: راه حق و عدالت روشن است و چشم تو بينا؛ چرا از بىراهه مىروى و جان خود را به خطر مىافكنى؟
❗️ولى با تأسف فراوان هيچ يك از اين بيانات دلسوزانه و خير خواهانه در او اثر نگذاشت و سرانجام شد، آن چه نمىبايست بشود.
🔸توضیح پایانی :
👌هنگامى كه شخص به ظاهر فهميدهاى دست به كارهاى خطرناك مىزند و انسان آگاهى مىخواهد او را از خواب غفلت بيدار كند، بهترين راه آن است كه نخست، قلب او را به سوى خود جلب كند و نقاط مثبت او را به او يادآورى نمايد؛ مثلا بگويد: تو داراى فلان پايه تحصيلى هستى؛ در خانواده آبرومندى مىباشى، در ميان مردم سابقه بسيارى دارى تا او در خود احساس شخصيت كند و به گوينده اعتماد نمايد و حاضر به پذيرش شود.
❗️سپس او را به امثال و اقرانش مقايسه نمايد تا به اصطلاح رگ غيرت او به حركت در آيد و سرانجام نسبت به خطرهايى كه در پيش رو دارد به او هشدار دهد.
👌امام عليه السّلام كه استاد فصيحان و بليغان جهان است و با رموز و پيچ و خم مسائل تربيتى و روانى آشناست؛ تمام اين نكات را در اين جا به عثمان يادآورى شد؛ فرمود: تو هم داماد پيامبرى و هم از نظر خويشاوندى از خليفه اوّل و دوّم به او نزديكتر مىباشى. سابقه تو در اسلام زياد است و سالها همنشين پيامبر بودى و مسائلى را كه من مىخواهم براى تو بازگو كنم، چيزى نيست كه بر كسى مخفى باشد؛ سخن از ظلم دستگاه تو و حيف و ميل بيت المال و از ميان بردن حقوق مردم است.
❗️ولى خليفه سوّم، چنان گرفتار خيالات واهى و در چنگال اطرافيانش بود- همان اطرافيانى كه بسيارى از آنها از تفالههاى زمان جاهليّت بودند- كه نتوانست نصيحت اين ناصح مشفق و معلّم دلسوز را بپذيرد و خود را رها سازد.
از آن چه گفته شد روشن مىشود كه تعبيرات اين خطبه، براى عثمان فضيلتى به شمار نمىآيد. "
📚پیام امام امیر المومنین ج ٦ ص ٣٣١
@Rahnamye_Behesht
https://instagram.com/porsemane_eteghadi
ipasookh.ir
پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
تحریفات مبانی دینی در برنامه زندگی پس از زندگی 👌در کلیپ فوق می بینیم که تجربه گر می گوید که دیده ا
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌سلسله مباحث بررسی تحریف مبانی دینی در برنامه زندگی پس از زندگی
✍این قسمت : گریه کردن برای اموات
پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
👌سلسله مباحث بررسی تحریف مبانی دینی در برنامه زندگی پس از زندگی ✍این قسمت : گریه کردن برای اموات
👌سلسله مباحث برملا کردن تحریفات دینی در برنامه زندگی پس از زندگی !!!!
❗️در کلیپ فوق می بینیم که تجربه گران برنامه مذکور مدعی اند که نباید برای اموات گریه کرد و گریه کردن برای اموات موجب اذیت و آزار آنها می شود و مجری برنامه جناب عباس موزون که گفتیم استاد تحریف مبانی دینی است , از این تجربیات به بینندگانش درس می دهد که در فراق عزیزانتان گریه نکنید که این گریه کردن سبب دوری آنها از شما می شود !!!!!
👌این سخنان هم گواه دیگری بر ادعای ما است که تجربه گران این برنامه چیزی جز خواب و رویا نمی بینند و در خواب و رویای آنان هم توهمات ذهنی و تصویری گری های شیطان مداخله دارد و ترویج چنین برنامه هایی ضربه زدن به پیکره تعالیم دینی است !!!!
❗️خطاب به جناب عباس موزون می گوییم که چرا بر خلاف سخنان پیامبر و اهل بیت علیهم السلام سخن می گویی , در حالی که آن بزرگواران امت را ترغیب می کردند که در فراق و مرگ عزیرانشان گریه کنند و خودشان هم در فراق عزیزانشان گریه می کردند !!!!
❗️کسی که دیگران را از گریه کردن بر اموات باز می داشت عمر بن خطاب بود و می گفت که با گریه کردن بر اموات , آنان عذاب می شوند : «إِنَّ الْمَيِّتَ يُعَذَّبُ بِبُكاءِ أَهْلِهِ». «ميّت، با گريه بستگان خود در عذاب مى افتد».
📚صحیح مسلم ج ٣ ص ٤١ _ ٤٤
👌متاسفانه جناب عباس موزون و تجربه گرانش , پیرو عمر بن خطاب و اسلام سقیفه ای شده اند و الا اگر پیرو اسلام پیامبر اسلام و اهلبیتش ع بودند , تصریح می کردند که گریه کردن بر اموات نه تنها اشکالی ندارد , بلکه خوب و پسندیده است , زیرا پیامبر وقتی به سر قبر مادرشان می رفتند , هم خود گریه می کردند و هم با گریه های پر سوزشان , دیگران را هم وادار به گریه کردن , می کردند : " زَارَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ قَبْرَ أُمِّهِ. فَبَكَى وَ أَبْكَى مَنْ حَوْلَهُ. "
📚مسند احمد ج ١٥ ص ٤٣٠
❕در حديثى مى خوانيم ؛ «هنگامى كه خبر وفات جعفر بن ابى طالب و زيد بن حارثه (در جنگ موته) به پيغمبر رسيد، هنگامى كه وارد خانه مى شد شديدا براى آنها گريه مى كرد و مى گفت: آنها براى من سخن مى گفتند و با آنها انس مى گرفتم، هردو باهم رفتند». " إِنَّ النَّبِيَّ ص حِينَ جَاءَتْهُ وَفَاةُ جَعْفَرِ بْنِ أَبِي طَالِبٍ ع- وَ زَيْدِ بْنِ حَارِثَةَ كَانَ إِذَا دَخَلَ بَيْتَهُ كَثُرَ بُكَاؤُهُ عَلَيْهِمَا جِدّاً "
📚الفقیه ج 1 ص 177
❕و نيز در داستان جنگ احد مى خوانيم ؛ «هنگامى كه پيغمبر به مدينه بازگشت از هر خانه اى صداى گريه و زارى براى شهيدى به گوش آن حضرت رسيد كه بازماندگان بر شهيدانشان مى گريستند جز خانه عمويش حمزه، پيغمبر بسيار ناراحت شد و گفت: ولى حمزه گريه كنندگانى ندارد. اهل مدينه كه از اين سخن باخبر شدند قسم ياد كردند كه هرگز بر عزيز از دست رفته اى گريه نكنند مگر اينكه نخست براى حمزه نوحه گرى كنند و بگريند» و اين سنّت همچنان تا امروز (زمانى كه امام باقر عليه السّلام اين حديث را بيان مى فرمود ادامه دارد). " فَقَالَ ص لَكِنَّ حَمْزَةَ لَا بَوَاكِيَ لَهُ "
📚همان ص 183
❕حديث معروف پيامبر گرامی كه به هنگام وفات فرزندش ابراهيم در كتب مختلف نقل شده نيز اشاره به همين معناست؛ هنگامى كه خبر وفات فرزند به او رسيد اشك در چشمان حضرت حلقه زد و سرازير شد. شايد بعضى به آن حضرت ايراد كردند، فرمود ؛ « چشم مى گريد و قلب محزون مى شود اما چيزى كه موجب خشم خدا شود نمى گويم» " َ إِنَّا بِكَ يَا إِبْرَاهِيمُ لَمَحْزُونُون"
📚الکافی ج 3 ص 262
🔸در روایت دیگر ا امام صادق علیه السلام آمده است که تصریح می کنند گریه کردن بر فراق عزیزان موجب تسکین و آرامش انسان می شود » " فَلْيُفِضْ مِنْ دُمُوعِهِ فَإِنَّهُ يَسْكُنُ عَنْهُ. "
📚الفقیه ج 1 ص 187
❕در نقل دیگری آمده است ؛
« دخترى از امام صادق عليه السلام درگذشت، حضرت، يك سال بر او گريست، سپس فرزند ديگر او از دنيا رفت، باز حضرت يك سال نوحه گرى كرد، آنگاه كه اسماعيل فوت كرد، ناله او شدت يافت، برخى به امام صادق عليه السلام گفتند ؛ چرا از خانه تو، صداى ناله شنيده مى شود؟ در پاسخ فرمود ؛ « آنگاه كه حمزه درگذشت، پيامبر دستور داد زنان مدينه بر او نوحه سرايى كنند، چون او نوحه گرى ندارد.» " مَاتَتِ ابْنَةٌ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع فَنَاحَ عَلَيْهَا سَنَةً ثُمَّ مَاتَ لَهُ وَلَدٌ آخَرُ فَنَاحَ عَلَيْهِ سَنَةً "
📚کمال الدین ج 1 ص 73 _ وسائل الشیعه ج 3 ص 241
👌روایات در این رابطه متعدد است و شیخ حر عاملی یک باب جداگانه در کتاب وسائل الشیعه باز می کند در استحباب گریه کردن برای موت عزیزان و مومنین " "بَابُ اسْتِحْبَابِ الْبُكَاءِ لِمَوْتِ الْمُؤْمِن "
📚وسائل الشيعة، ج3، ص: 283 باب 88
@Rahnamye_Behesht
https://instagram.com/porsemane_eteghadi
ipasookh.ir