🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش دهم):
... که در آنصورت باید گفت؛ خود کرده را تدبیر چیست؟!
(بعضی از دوستان، میپرسند که چرا دست از سر #قالیباف بر نمیدارید؟! قالیباف تمام شد و حالا در وضعیت دیگری هستیم و...
خب! این مبحث را از آن جهت سعی کردم قبل از مرحله دوم #انتخابات، برجسته نمایم که در مباحث «آسیبشناسی علل شکست» احتمالی (العیاذ بالله)، آدرسها را اشتباهی نرویم! انشاءالله)
حکایت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ را میتوان به خانه دوستی تشبیه کرد که صاحب آن بقول معروف، با هزار و یک بدبختی و مکافات، سفتکاری (خاکبرداری، فونداسیون، اسکلت، سقف و دیوارها و سیمانکاری) آنرا با اوستابنّای نسبتاً خوبی انجام داده است و حال میخواهد نازککاری (گچکاری، کاشیکاری، آینهکاری، گچبری و نصب انواع تجهیزات مختلف) آنرا به معمار جدیدی بسپارد و تصادفاً دو تا معمار هم بیشتر در شهر پیدا نمیشود و این بیچاره مجبور است، کار را به یکی از آنها واگذار نماید که اسمشان مشهور به جمال (اما جلیل) و جلال (اما جلاّل) است!
حال شما خبر داری که جمال نسبتاً کار بلد است و جلال نه تنها کاربلد نیست بلکه بعلت ارتباط با اراذل و اوباش شهر، خواسته یا ناخواسته در پی غارت و تجاوز و انفجار و انهدام این خانه دوست شماست.
در اینصورت شما باید به دوست خود مشاوره بدهید که انتخاب درستی داشته باشد وگرنه ممکنست نه تنها تمام زحماتش بر باد رود بلکه خودش و خانوادهاش هم در معرض تجاوز و اتلاف جان قرار بگیرند.
همین که شما میخواهید به او هشدار بدهید، دوست شما متأثر از دروغهای #گله_شرور_شهر، در باره #کارآمدی جمال به تردید افتاده و میگوید، میترسم که جمال نتواند از پس کار برآید. چون همه میگویند که #تجربه چندانی ندارد و لذا شاید بهتر باشد که کار را به جلال بدهم.
و شما سعی میکنید که سوابق تجاوزات و غارتگریها و انفجارات و حتی مواد منفجره آماده به کار را به دوست خود نشان بدهید اما او در چنان تردیدی به سر میبرد که شاید ترتیباثری به هشدار و اخطار شما ندهد!
چه میماند برای گفتن بجز اینکه؛
آهای ایرانی! دکتر جلیلی اگر هم نتواند ایران تو را تکمیل نماید و بر جمال آن بیافزاید، لااقل آنرا منهدم نخواهد کرد و حال آنکه پزشکیان، بمحض بدست آوردن کلیدی که دارودسته وی همیشه دنبال آن بوده و هستند، ایران را به غارتگران و ویرانگران خواهد سپرد و خودش هم اگر شریک آنها نشود، مقاومتی نخواهد و نتوانست کرد و اگر احیاناً ممانعتی هم بورزد، توسط همانها که وی را دوره کردهاند از صحنه حذف خواهد شد.
کاری نکنیم که آیندگان بنویسند؛ ملتی که خود را به دست خود، تباه و نابود کرد!
خدا در قرآن: «وَ أَنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لَا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ ۛ وَ أَحْسِنُوا ۛ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ» (سوره بقره/ آیه ۱۹۵)
و در راه خدا انفاق كنيد (و با ترك انفاق،) خود را به دست خود به هلاكت نياندازيد. و نيكى كنيد كه خداوند نيكوكاران را دوست مىدارد.
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۴
🆔 کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش یازدهم):
🔰 اطلاعیه شماره ۸۸ ستاد انتخابات: بر اساس مواد ۱۲ و ۱۳ #قانون_انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران (مصوبه مورخه ۱۳۶۴/۰۴/۰۵ مجلس شورای اسلامی)؛ بدنبال #غیرت_انتخاباتی ۵۰٪ی #ملت_ایران، نتیجه انتخابات مرحله دوم #ریاست_جمهوری ۱۴۰۳ بدینوسیله اعلام میشود:
آقای مسعود پوزیده با ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۱ رأی
بر آقای سعید جلیلی با ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰ رأی
پیشی گرفته و به #مقام_ریاست بزرگترین #قوه_ملی مملکت و فتح ریاست انواع #شوراهای_راهبردی ایران، نائل گشت! و لذا همه باید به ایشان، احترام بگذارند.
(منبع خبر: میتی کامون🙏)
خوشبینی در پیشبینی اولیه!
در اولین بخش سلسله انتخابات با قرعهکشی نوشتم: «اگر مسعود پ.، بالا بیاید، در سه سال آینده چه اتفاقی میافتد؟ جواب؛
اتفاق مثبت:
۱. در داخل؛ «کرگدنهای ویرانگر و کروکودیلهای غارتگر» و «لشگر سلیطهها»، بهانه قابل توجهی برای #اغتشاشات و توحشات خیابانی، نخواهند داشت. زیرا دولت در سلطه گزینههای محبوب آنها خواهد بود. و احتمالاً مردم، احساس امنیت داخلی ملموستری از جانب زامبیها پیدا خواهند کرد.
۲. در خارج؛ برجستگی گزینههای نظامی روی میز دشمنان، کمرنگتر خواهد شد ولو اینکه هارت و پورتهای بیشتری از خود در بکنند. زیرا آنها برای سلطه بر ملت ایران و امت اسلام، هزینههای کمتری خواهند پرداخت.
اتفاق منفی:
۱. در داخل؛ کلیه قضایای تلخ دوران حکومت مدعیان اصلاحطلبی در دولتهای خاتمی و روحانی نه تنها تکرار بلکه کرّار خواهند شد تا زمینه روی کار آمدن امثال #تاج_زاده برای حذف #اصل_۱۱۰ #قانون_اساسی، رقم بخورد.
۲. در خارج؛ طمع دشمنان برای سلطهجویی بر #ملت_ایران و #امت_اسلام تشدید خواهد شد. و احتمالاً تجزیهطلبها هم خوشبحالتر خواهند بود.»
☝️☝️
در این ارزیابی؛ آنچه در ذیل عنوان «اتفاق منفی» برشمردم به قوت خود باقیست ولیکن آنچه را که در ذیل عنوان «اتفاق مثبت»، نوشتم لازمست مورد بازنگری قرار بدهیم! زیرا آنچه که من نوشته بودم، خوشبینانه بود و لازمست اصلاح کرده و واقعیت قضیه را واقعبینانهتر متذکر شویم.
اجازه بدهید برای تفهیم مطلب، از یک فرضیه در قالب یک سؤال، استفاده بکنم:
⁉️ #هزینه_تراشی برای #ملت و #نظام تا مرز #کشتار و #خونریزی #فریب_خوردگان صحنه و شهادت #مدافعین_امنیت کدامیک از این دو نامزد، چشمگیر خواهد بود؟!
فرض میکنیم؛ طبق اطلاعیه مفروض فوق، آقای پزشکیان با ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۱ #رأی_مقبولیت تشریف میبرند نزد مقام معظم ولی فقیه برای اخذ #تنفیذ_مشروعیت و حضرت آقا حکم ایشان را امضاء نمیکنند! زیرا آقای جلیلی، تقاضای بازشماری آراء کردهاند!
بعد از شمارش مجدد آراء ملت، معلوم میشود که قضیه برعکسه! یعنی؛
جلیلی ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۱ رأی کسب کرده و
پزشکیان ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰ رأی داشته است.
فلذا ایندفعه، آقای جلیلی خود را به بیت مقام ولایت فقیه میرساند تا #حکم_مشروعیت خود را دریافت نماید ولیکن باز هم مقام معظم رهبری میفرمایند که بهتره یک بار دیگر صندوقها با وسواس و دقت بیشتری بازشماری شوند!
و در کمال تعجب، ایندفعه آراء هر دو نامزد راه یافته به مرحله دوم، کاملاً مساوی در میآید! حالا تکلیف چیست؟!
آیا غیر از #قرعه_کشی، راه بهتری است؟!
گمان میکنید، نتیجه قرعهکشی چه میشود؟ و آیا طرفداران هر دو طرف رقابت انتخاباتی، به نتیجه قرعهکشی، #تمکین میکنند؟!
بنده بر این گمانم که؛
الف) هواداران جلیلی دو دسته میشوند:
۱) ٪۸۰ تمکینی
۲) ٪۲۰ شورشی
ب) هواداران پزشکیان هم دو دسته میشوند:
۱) ٪۲۰ تمکینی
۲) ٪۸۰ شورشی
نتیجه کلی؛
⁉️ با شورش ۵۰٪ از ۵۰٪ ملت، چه بلایی بر سر ملت در میآید؟!
تمام اغتشاشات همه فتنههای ۱۵ سال اخیر، یکجا دامن دولت و ملت را میگیرد و میدرد و کار به جنگهای خیابانی و کشتارهای روزافزون کشیده میشود و نهایتاً دخالت اجانب بمنظور پایان دادن به خشونتها و کشتارهای کور و در پایان اشغال ایران توسط جنایتپیشهگان غربی و بالتبع روسیه هم بیتفاوت نمانده و شمال ایران را به اشغال خود در میآورد تا اجازه ندهد حلقه محاصرهاش تنگتر گردد! و بدینگونه کشور و ملت و ملیتی بنام ایران و ایرانیان (العیاذ بالله) از صفحه روزگار محو میشود و صهیونیستهای جهان، کل کره زمین را چراغانی میکنند!
بنابراین #پیش_بینی بنده در ذیل عنوان «اتفاق مثبت»، کاملاً متزلزل است و کشور در معرض اضمحلال است!
✅ ملت ایران باید به کسی رأی بدهند (با تمایزی کاملا معنیدار) که #هواداران_تمکینی بیشتری دارد. وگرنه #طرفداران_شورشی، ایران را به لبه سقوط خواهند کشانید.
به عبارتی دیگر؛ به کسی باید رأی داد که بخواهد و بتواند #شورشیان را با کمترین #زمان و #هزینه مهار نماید.
⁉️ بنظر شما او کیست؟
جلیلی یا پوزیده سابق؟!
👌آخرین #نفر_تعیینکننده انتخابات باشید.
..ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۵
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲چلچراغ
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش دوازدهم):
#علت_جویی غالب آمد بر #دلیل_طلبی!
بنده در تحقیقات میدانی خود، به این نتیجه رسیدم که اوضاع روانی حاکم بر انتخابات ۱۴۰۳ دارای وضعیت دو قطبی کاملاً عجیب و متفاوتی است.
در این مقطع، بیش از آنکه، مردم برای شرکت در #انتخابات، دنبال #دلیل باشند به دنبال #علت هستند!
یعنی که؛
۱) امتی به پزشکیان (پوزیده سابق) رأی میدهند نه به دلیل اینکه او را مظهر «دانایی+دلسوزی+دلیری دینمدارانه» میدانند بلکه به علت آنکه از رقیب او در وحشت هستند.
۲) امتی به جلیلی رأی میدهند نه به دلیل اینکه او را مظهر «دانایی+دلسوزی+دلیری دینمدارانه» میدانند بلکه به علت آنکه از رقیب او در وحشت هستند.
بدینگونه است که؛
#نه_به_حامیان_پزشکیان
#نه_به_هواداران_جلیلی
تِرند اذهان #جامعه_ایرانی میشود.
عجالتاً بر آن نیستم که قضاوت بکنم و امتی را بر امتی دیگر ترجیح بدهم ولیکن واقعیتی است که خوب یا بد آن، جریان دارد! این نگاه قاعدتاً جنبه ۱۰۰٪ی ندارد ولیکن در بالا بودن درصد غالب آن، تردیدی نیست.
همان حکایت همیشگی موضعگیری بر اساس
«نه از حُبّ علی بلکه از بغض معاویه»!
یعنی عدهای از آنجهت به #پزشکیان، رأی میدهند که نسبت به اطرافیان و حامیان و هواداران جلیلی، ترس و هراس و نفرت و بغض دارند.
و عدهای هم از آنجهت به #جلیلی، رأی میدهند که نسبت به اطرافیان و حامیان و هواداران پزشکیان، ترس و هراس و نفرت و بغض دارند.
باز هم تأکید میکنم که این مسئله، حداکثری است و جنبه مطلقی ندارد ولیکن آنقدر غلبه دارد که نشود آنرا مورد اغماض قرار داد.
و صد البته این سؤال، قابل تحقیق است که این حبّ و بغض چه میزان وجاهت و حقانیت و چه میزان شدت و گستره و فراگیری دارد؟!
اگر از بنده سؤال شود، جوابم مطلق نیست ولی به گمانم؛ میزان شدت این وضعیت در هر دو جبهه، یکسان است ولیکن وجاهت آن اصلا برابر نیست. یعنی تصورات #جبهه_جلیلی به واقعیت خیلی نزدیکتر است و ملت تیزبین، حق دارند از احتمال بر سر کار آمدن #دولت_سوم_روحانی (و نیز #دولت_پنجم_خاتمی و همچنین #دولت_هفتم_رفسنجانی)، در وحشت و هراس باشند (از جمله خود نگارنده این سطور که این مقاله از سلسله مباحث جهاد تبیینی بنده، پنجاهمین بسته است که در طی ۳۴ روز اخیر به تولید آنها پرداختم و اگر چنین وحشتی نداشتم، اینهمه به چنین تکاپویی، اهتمام شبانهروزی نمیورزیدم!)
اما تصورات #اردوگاه_پزشکیان، عمدتاً (نه مطلقاً) چیزی نیست بجز توهماتی پوچ و دروغ و فریب و نیرنگ و تهمت و افتراء و فرافکنیهایی ظالمانه و بیانصافانه و بلکه رذیلانه و شیطانی.
البته شاید لازم به تفکیک و تشریک باشد. یعنی در این تحلیل، بهتر است انگیزه واقعی ترکزبانها را از انگیزه بقیه ملت ایران تفکیک کنیم. زیرا آنها عمدتاً متأثر از #تعصب_قومیتی خود به پزشکیان رأی دادند نه آنکه در چنبره #جلیلی_هراسی افتاده باشند که شاید در نگاه بشریتی، قابل توجیه باشد ولیکن هیچگونه وجاهت شرعی ندارد و بلکه مستوجب قهر و عذاب الهی خواهد بود.
امروز که رفتم رأی بدهم (در مسجدی در جنوب تهران)، یک خانم چادری ترکزبان از بنده خواست که رأی او را هم بنویسم و طبق خواسته او در برگهاش نوشتم پزشکیان (اگرچه احساس میکردم که دستم را در کوره جهنم فرو بردهام!)
ازش پرسیدم؛ مادرجان! چرا پزشکیان؟!
به زبان آذری گفت: اگه باهاش حرف بزنم زبون منو میفهمه!!
و خیلیها مثل این بانوی ایرانی، اساساً نه کاری به جلیلی و جلیلیهراسی دارند و نه از تحلیلهای سیاسی من و امثال من چیزی سر در میآورند ولیکن بر این گمان هستند که لابد پزشکیان پای درددلهای آنها خواهد نشست و زبان آنها را خواهد فهمید!
یعنی العیاذ بالله اگر امیرالمؤمنین و سیدالشهداء (علیهماالسلام) هم در این رقابت وارد بشوند، باز هم این جماعت فریفته و نیز مغرور به پزشکیان رأی میدهند تا چه رسد به جلیلی یا هر کسی دیگر که از دستهگلهای #شورای_نگهبان باشند!
فلذا غالب رأی دهندگان به پزشکیان را میشود در گروه عمده، تقسیم کرد:
۱) فریبخوردگان سیاهنمایی جلیلیهراسی
۲) ترکزبانهای خوشخیال در همهجای ایران
البته انکار نمیکنم که خود بنده هم گرفتار جلیلیهراسی هستم! چنانکه در بخش اول سلسله مقالات «شرکت در انتخابات با قرعهکشی» (ذیل عنوان «اتفاق منفی» در صورت پیروزی جلیلی) بدان اذعان و بلکه تصریح کردم ولیکن هراس بنده از پزشکیان بمراتب بالاتر است. آنچنان که احساس میکنم جلیلی قابل تحملتر باشد. زیرا ...
بنابراین ما هر چه از #برنامه و #کارنامه نامزد مطلوب خودمان حرف بزنیم، آب در هاون کوفتن است!
در هر حال باید دعا کنیم که خالق متعال، فتنه سختی و نسخه پیچیدهای برای #ملت_ایران و #امت_اسلام نپیچیده باشد انشاءالله 🤲
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۵
🆔 کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ معارف
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش سیزدهم):
عینک دو بُعدی ما #قومیت را ندید!
«شورای نگهبان؛ کماکان
در سلطه اصولگرایان!!» عنوان تمسخرآمیزی بود برای اولین عبارتی که ذیل آن نوشتم (#شورای_نگهبان، با #مهندسی عجیبی، #ریاست_جمهوری ۱۴۰۳ را به #پزشکیان سپرد!).
این برداشت (بمحض شنیدن اسامی نامزدها در ساعت ۱۵ بیستم خرداد ۱۴۰۳) قدری عجولانه بود! زیرا با عینک مرسومی به صحنه نگاه میکردم که #اسلامیزه و #انقلابیزه بود! و #قومیت_گرایی را ندیدم!
یعنی با یک چشم #اسلام و با چشم دیگر، #انقلاب در منظر من بود و اینکه لابد #ملت #مسلمان و #انقلابی #ایران در رفتار انتخاباتی خود این دو مطلب را معیار گرایشات #سیاسی خود قرار میدهند و اینکه متأثر از #قومیت_گرایی، رفتار نخواهند کرد! و حال آنکه خود غلط بود آنچه میپنداشتیم!
فلذا نوشتم: «مدعیان اصولگرایی با ۵ کاندید، قطعاً دچار اختلافات و تنازعات شده و آراء متفرقه آنها زمینه لازم را به مدعیان اصلاحطلبی خواهد داد که تنها نامزد تأیید شده خود را بر #کرسی_ریاست جمهوری بنشانند!»
البته این عبارت که: «... غریو «آی خر برفت آی خر برفت» در حال طنیناندازی است!» را درست نوشته بودم ولیکن آنرا هم از همان عینک محدود و مرسوم خود میدیدم! و اینکه مردم در گرایشات انتخاباتی خود لابد یا اصولگرایی را ترجیح میدهند یا اصلاحطلبی و نهایتاً اعتدالطلبی را!!
زیرا تحلیلم صرفاً بر همین مبنا بود که نوشتم؛ «آیا #جناح_راست، ممکنست به این #عقلانیت_سیاسی برسد که چهار نفر بنفع یک نفر کنار بروند؟! بنده که بسیار بعید میدانم!»
و ضمن توصیه به غیرمشهدیها (آقایان زاکانی و پورمحمدی) برای #انصراف از #رقابت، ادامه دادم: «بنده به نامزد مورد نظر خود (آقای #زاکانی) در همینجا توصیه میکنم هرچه زودتر خود را از این #فضیحة بیرون بکشد و شریک چنین بازی مفتضحی [=پیروزی پزشکیان] نباشد!
به پورمحمدی هم بعنوان یک همکسوت توصیه میکنم هرچه زودتر انصراف بدهد و پای #روحانیت را از این #غائله خارج سازد.
لطفاً اجازه بدهید، شکست اصولگرایی فقط بدست قالیباف و جلیلی و هاشمی [هر سه نفر مشهدی] رقم بخورد که کمترین تمایلی به انصراف نخواهند داشت!»
(آنها که انصراف دادند، عقلشان کار کرد و پورمحمدی هم که لجاجت کرد مفتضح شد!) و غلبه پزشکیان بر بقیه را بنده چنان پررنگ دیدم که آن مقاله را ختم کردم به این جمله؛ «حال وقت آن است که به میزان و انحاء #تعامل یا #تقابل #مجلس و #دولت مسعود پزشکیان بپردازیم!»
اما امروز بعد از ۲۷ روز، حرف آن «پیرزن ترک بیسواد» مرا به خود آورد که عینک تحلیلی من در ارزیابی صحنه، بر حسب عادت، محدود بوده است!
زیرا همین که به زبان آذری گفت: «اگر باهاش حرف بزنم، زبان مرا میفهمد»! فهمیدم که همه تبلیغات و تحلیلهای مثلاً تیزبینانه من و امثال من، تماماً باد هوا بوده است! و من بیهوده غرق در دنیای سیاسی خودم بودم و گویا که کاملاً کور بودم!
زیرا در کلام این پیرزن ترک بیسواد، هزاران حرف نهفته است! این جمله ساده او یکی از گرانترین و سنگینترین پتکهایی بود که بر سرم کوبیده شد و از مسجد تا منزل و هنوز هم، اشکهای من جاریست! زیرا احساس میکنم یک دنیا #مظلومیت بر باد رفته در حرف این پیرزن نهفته است که حتی مورد توجه کسی مثل من هم که دائماً در متن مردم (از جمله جامعه ترکزبانها) هستم، نبوده است!
این پیرزن همانند میلیونها ترکزبان ایرانی دیگر (که خود من هم یکی از آنها هستم) نیازمند این هستند که حرفشان (رنجها و دردها و مشکلاتشان) شنیده شود و گویا که صدها سال است شنیده نشده و حال کسی مثل پزشکیان پیدا شده و قرار است حرف آنها را بشنود!
بنابراین رقابت دوره چهاردهم ریاست جمهوری، بین اصولگرایان و اصلاحطلبان نبود و بلکه دعوای اصلی بین ترکها و مشهدیها بود!
بخاطر آوردم که بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب، جنگی بر ما تحمیل شد که پیامد آن، گویا خوزستانیها حکومت را در قبضه خود گرفتهاند و م.رضایی و ع.شمخانی، بازماندگان همان دوران هستند!
طولی نکشید که اصفهانیها هم به آنها پیوستند و خراسانیها و آنگاه کویریها (رفسنجانیها و کرمانیها و یزدیها) و سپس سمنانیها و سرخهایها و خلاصه اینکه دولتها دائماً بین فارسها در حال تداول بود! حتی در این دوره از انتخابات، ۳ نفر از ۶ نامزد مؤید، از مشهدیها بودند! و این شایعه چندان هم بیربط نبود که مشهدیها همهجا را گرفتهاند!
#دولت_پایه و #دولت_سایه و #مجلس و #شورایعالی_امنیت_ملی ووو... همه و همه در سلطه مشهدیها!!!
پزشکیان خود را در پشت مدعیان اصلاحطلبی پنهان کرد و لذا تمام رقبای او، دونکیشوتوار در هوا شمشیر میزدند و حال آنکه پایگاه اصلی او قومیتها بود بدون جلب توجه آنچنانی! اگرچه ترکها خودجوش هم به میدان آمدند!
..ادامه دارد.
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۶
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲 چلچراغ
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش چهاردهم):
خودجوشی ترکها
اینکه گفته میشود پزشکیان، #قومیت_گرایی را بعنوان یک #حربه_انتخاباتی مورد سوءاستفاده قرار داد، بنظرم اغراقآمیز است. زیرا در طی دهههای گذشته، این #حربه عملاً مورد بهرهبرداری دیگران بود. و حال آنکه ترکها بعنوان بزرگترین قوم ایرانی، آنچنان که باید مورد توجه نبوده و بدنبال بهانهای بودند که خود را به سیم آخر بزنند و #پزشکیان، جرقه این خودجوشی شد!
باز هم خاطرمه در یک روز بارانی که بعنوان کارشناسمسئول هویتی فرهنگسرای خاوران، وارد ستاد سازمان فرهنگی هنری شهرداری (به ریاست رحیممشایی) شدم تا از برنامهها و بودجههای ۱۶ واحد عملیاتی بزرگترین فرهنگسرای خاورمیانه دفاع بکنم، مدیر رشتی برنامه و بودجه سازمان، چشم از پنجره بر نمیداشت و تکرار میکرد که هوای تهران عین شمال لطیف شده! نه؟!
گفتم؛ من از صبح که وارد سازمان شدم، احساس میکنم از نگهبانان درب ورودی تا این طبقه که بالا آمدم، همه اهل شمال هستند! و کمتر کسی را دیدم که لهجه شمالی نداشته باشد!!
ظاهراً ناراحت شد و نصف بودجه را برید!!
الغرض؛ «موجسواری بر قومیتگرایی» را پزشکیان آغاز نکرد و «شهادت رئیس جمهور مشهدی در خطه آذربایجان»، برائت استهلالی بود از آنچه که در انتظار #ایرانیان است!
#جلیلی هم در آخرین روز تبلیغاتی متوجه شد که نادیده گرفتن همیشگی ترکها غلط بوده و لذا در مصلای تهران، پرویز فتاح و علی نیکزاد را کنار خود کشید ولیکن دیگر خیلی دیر شده است!
...ادامه دارد.
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۶
🆔 کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ
🙏
معیت1-2 مقامات الحسین.pdf
179.7K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، به دلایل ضرورت توجه به امام حسین علیهالسلام، پرداخته شده است و اینکه انسانها چقدر به سیدالشهداء علیهالسلام محتاج هستند.
معیت2-2 صیرورت 7گانه.pdf
256.3K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
«صیرورت انسان در عوالم هفتگانه»؛ موضوع این سخنرانی و مقاله است که زیستمحیطی فراتر از #عالم_شهود را در آن، مورد توجه قرار داده است.
معیت3-2 رهائی از خوف و حزن.pdf
177.6K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله در تداوم مباحث #معیت_با_ولایت، به «صیرورت در پرتو ربوبیت» و نقش خوف و حزن در آن پرداخته شده است.
معیت4-2 ضرورت وحدت و ولایت.pdf
172.6K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، به تداوم مباحث معطوف به #معیت_با_ولایت پرداخته شده است. از جمله در موضوع همزمانی و همترازی «اقامه وحدت و اجرای عدالت» بعنوان یکی از شاخصهای اصلی «معیت با ولایت» و نیز اشاره به مطلب جدی #جمعیت و مسئله خطیر #تراریخته و...
معیت5-2 نبرد فراسرزمینی.pdf
261.8K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، «ضرورت نبردهای فراسرزمینی ایران» (از جمله حضور #مدافعین_حرم در #غرب_آسیا) پرداخته شده است که از مهمترین موضوعات #معیت_با_ولایت است.
معیت6-2 برجام الهی و انفاق.pdf
303.8K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ (سال تصویب برجام هستهای) تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله به «ضرورت التزام عملی به #برجام_الهی» پرداخته شده است که برنامه #غرب_وحشی در موضوعات؛
۱) #برجام_اتمی
۲) #برجام_موشکی
۳) #برجام_حقوق_بشری
در ذیل بخش گزینه چهارم، نیز مورد توجه قرار گرفته است.
معیت7-2 کشت فراسرزمینی.pdf
345.7K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، به مقوله خطیر و شمشیر دو لبه (فرصت و تهدید) #کشت_فرا_سرزمینی، پرداخته شده است.
معیت8-2 شئونات مجلس خبرگان.pdf
262K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، در تداوم مباحث معیتی، شئونات مختلف #ولی_فقیه و #مجلسین #خبرگان و #شورای_اسلامی پرداخته شده است.
معیت9-2 شئونات مجلس شورا.pdf
200.1K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، در تداوم مباحث معطوف به #معیت_با_ولایت، به ابعاد مختلف کارکرد مجلس و نمایندگی #مجلس_شورای_اسلامی پرداخته شده است.
معیت10-2 جریانات سیاسی.pdf
178.2K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، در تداوم مباحث معطوف به معیت با ولایت، به دو قطبی سیاسی #اصول_گرایی و #إصلاح_طلبی اشاره شده و اینکه مدعیان اصلاحطلبی بمنظور منکوب جریان انقلابی (نهضت+نظام اسلامی)، حربه خود را به فضای #اعتدال و #افراط توسعه دادهاند.
📢پاسخ تند ستاد قالیباف به ستاد جلیلی
⚡️کانال رسمی ستاد قالیباف نوشت:
⚡️پس از انتشار برخی اخبار غلط در خصوص جلسه سه نفره دکتر قالیباف با دکتر جلیلی و یکی از چهره های شاخص جبهه مقاومت در کانال دکتر جلیلی باید گفت: اینکه افرادی شنیده های درست و نادرست، خود را بعنوان خبر منتشر کنند، چندان قابل جلوگیری نیست اما اینکه رسانه رسمی آقای دکتر جلیلی خبری نادرست را منتشر کند، دور از انتظار است.
⚡️نکته اصلی این است که اصولاً مبنای کناره گیری، بالاتر بودن در نظرسنجی های چند کاندیدایی نیست بلکه از آنجایی که در صورت کناره گیری، رقابت دو نفره است نه سه نفره منطق حکم می کند، نظرسنجی های دو قطبی را با یکدیگر مقایسه کرد که مشخص شود کدام کاندیدا در صورت ماندن، امکان پیروزی دارد
⚡️نکته دوم اینکه آقای دکتر قالیباف در آن جلسه ادعا نکرده است که چون حجت شرعی دارد، کنار نمیرود بلکه ایشان آماده کناره گیری بودند اما کناره گیری ایشان مساوی با پیروزی رقیب در مرحله اول بود
⚡️نکته سوم اینکه آقای دکتر قالیباف هیچ زمان ادعا نکرده است که رهبر انقلاب به ایشان برای کاندیداتوری تکلیف کرده اند.همچنین نادرست بودن نقل صورت گرفته مبنی بر مکالمه یک فرد با رهبر انقلاب با مضامین ادعا شده، توسط مسئولین امر برای آقای دکتر جلیلی روشن شده است اما احتمالا ستاد آقای دکتر جلیلی اطلاعات شان بهروز نشده است.
⚡️ تاکید دلسوزان نظام برای کناره گیری آقای جلیلی به دلیل بالا بودن دکتر قالیباف در نظرسنجی های دوقطبی و همچنین امکان دو قطبی سازی و ایجاد ترس از آقای جلیلی توسط رقیب بود که دیدیم اتفاق افتاد. اما این دلایل روشن مورد توجه دکتر جلیلی قرار نگرفت و نتیجه آن شکست جبهه انقلاب و پایان دورانی بود که شهید رییسی آن را آغاز کرده بود.
@antisaloosion
☝️از پیامهای وارده☝️
نقدونظر #حم
👌 ترازوی نامتعادل قالیباف!
صرفنظر از این که این کانال ☝️از کجا تغذیه میشود و چرا آتشبیار معرکه شده است برای تخریب جلیلی و تکریم قالیباف؛
۱) گزارش غلط و ناقص از جلسه مشهد را طرفداران #قالیباف شروع کردند و طرفداران #جلیلی ناچار به توضیح ماجرا شدند.
۲) نظرسنجیها نشان دادند که عمدتاً نظرسازیها بودهاند و لذا ارجاع اذهان عمومی به آنها فریبنده است و مبنای قابل توجیهی برای عدم انصراف قالیباف نیست.
۳) بعضیها خیلی چیزها را شخصاً ادعا نمیکنند اما با دستگاههای تبلیغاتی خود القاء میکنند.
۴) در دو قطبی مفروضی که حامیان پزشکیان، نامزد جبهه انقلاب را تخریب نمایند، احتمال تخریب قالیباف بمراتب بیشتر از احتمال تخریب جلیلی بود و لذا این توجیه هم بلاوجه و متزلزل است.
۵) ماندن قالیباف در مرحله اول با این توجیه که مانع پیروزی پزشکیان شد، بشرطی قابل قبول است که بپذیریم لشکرکشی قالیباف با ترکیبی از سرشناسهایی از انواع سرداران، روحانیان، اقتصاددانان، مدیران، نمایندگان، بانوان، دکتران ووو... کاملاً بیخاصیت بوده است و یا اینکه ادعای وابستگی آنها به #جبهه_انقلاب، خلاف واقع بوده است!
لطفاً توضیحات دقیقتر و بیشتر را در 👈 اینجا 👉 و 👈 اینجا 👉 بجویید 🙏
با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
#گشت_ارشاد_خواص قاضیالقضات
جمهوری ا.ایران همچنان پنچر است!
در خلأ ساختاری «شورایعالی صیانت از نهضت+نظام اسلامی»، قاضیالقضات جمهوری اسلامی ایران، پلنگهای #ملعونین را به حال خود وانهاده است تا ستمکاری بر گوسفندان، کماکان تداوم یابد!
👈ملعونین👉
حکومتی که بخش قابل توجهی از #بیت_المال را بدون حسابرسی و ارزیابی عملکرد مثبت (و ایبسا منفی) به اشخاص حقیقی یا حقوقی #خیلی_زرنگ، تخصیص میدهد تا مثلاً به #جهاد_تبیین بپردازند ولیکن خروجی آن میشود عدم مشارکت بالای ۵۰٪ و بلکه بالای ۸۰٪ ملت در #انتخابات، آیا در دنیا بینظیر نیست؟!
حکومتی که اجازه و حتی #تریبون_جهانی میدهد به بهترینهای خادمین خود که هر چهار سال و بلکه هر دو سال یکبار بیایند تمام بافتههای دشمنان علیه نهضت+نظام اسلامی را ظرف یک هفته، جار بزنند و در رقابتی کاملاً مسموم، آنها را به همدیگر نسبت بدهند و از فردای مناظرات و تبلیغات هم راست راست بچرخند و بچرند، آیا بینظیر نیست؟!
تکرار مکرر چنین چرخه کاملاً معیوبی که #نظام_ولایی، قربانی اصلی آن است و افشاگریهای شب انتخاباتی بعلت شهوت مقامپرستی مشتی ... (البته مؤید #شورای_نگهبان!) موجب تثبیت بدبینی و بلکه نفرت ملت از نهضت و نظام ولایی میگردد، آیا بینظیر نیست؟!
فردی دم از «تخلیه خسارتبار سدها» میزند که دود آن به چشم ملت و دولت خواهد رفت. اگر راست میگوید، باید مجرم اصلی، شناسایی و اعدام شود و اگر دروغ میگوید، خودش باید اعدام شود ولیکن ماشین قاضیالقضات کماکان پنچر است!
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۹
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲هماندیشی چلچراغ معارف
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش پانزدهم):
بنده در نخستین تحلیل انتخاباتی خود نوشتم: «و #جناح_چپ چه ننهمنغریبموای در خواهد آورد!»
اما این پیشبینی، اشتباه بود! زیرا مدعیان اصلاحطلبی نه تنها وارد این بچهبازی نشدند بلکه بدون هیچ جنجالی (بازی ۵+۱) روی تنها گزینه مطلوب خود متمرکز شدند و توانستند بر هر ۵ رقیب خود غلبه پیدا کنند!
بعضی از دوستان (حزبی و غیرحزبی) هم متعجبانه میپرسند که چرا بنده از اول، روی زاکانی، تمرکز کردم؟! واقعیت آنست که ایشان را به #صداقت و صراحت در بیان حرف حق، نزدیکتر میدیدم ولو اینکه هیچ شانسی برای پیروزی نداشت.
او شاید تنها دولتمردی است که هنوز به آلودگیهای مرسوم #دنیای_سیاست، ملوّث نشده است.
همین که؛
۱) بمحض ثبتنام ادعا کرد تا آخرش میماند!
۲) در مناظره به رقیب خود گفت تا آخر میماند و نمیگذارد او به ریاست برسد!
نشان داد که از #سیاست و #منیت_سیاسی، هیچ نمیداند!
یعنی صحنه سیاست کشوری با کلکلهای کوچه بازاری شهرری برای وی یکی است!
وی حتی وقتی گفت: «آهای مردم! من بچه جنوب شهرم» (قریب بدین مضمون)!
معلوم شد که نه مشاوری دارد و نه تمرینی برای اینکه چه بگوید و چه نگوید! تا این حد زلال و شفاف و بیسیاست و بیشیله پیله!
زیرا با همین جمله اولاً رأی شمالشهریها را از کف داد (زیرا آنها بدون تعارف با خود میگویند؛ این پاپتی غربتی گدای جنوبشهری میخواد رئیس ما بشود؟! پیف پیف!) و ثانیاً نیمی از آراء جنوبشهریها را هم از دست داد. زیرا آنها هم با خود میگویند؛ اینم که مثل خود ماست! چرا باید رئیس ما بشود؟!! او که در طی ۵۰ سال، محل زندگی خود را از شاهعبدالعظیم به میدان شهداء برده، حالا لابد میخواهد بالاتر برود و اگر رئیس بشود دیگر از ما نیست ووو...
اینگونه گویشها حاکی از این بود که وی نوک سوزنی هم با سیاستمدارهای پیچیده و تو در تو نچرخیده (با اینکه چهار دوره نماینده #مجلس بوده!) یا از آنها متأثر نشده است! و خیلی خیلی ساده و مردمی (و البته چوپانی قوی که گرگها را فراری بدهد!)، است!
(و صد البته چنین شخصی به درد ریاست جمهوری نمیخورد مگر اینکه معجزاتی رخ بدهد و خود را بسی ارتقاء بخشد!)
وی که در جایگاه شهردار تهران، خدمات ارزشمندی را انجام داده است، حتی فاقد این سیاست بود که کارهای خود را تبلیغ کند و به رخ مردم بکشد تا مقبولیت آنها را به دست آورد! چنانکه قبلیها بویژه قالیباف در این نوع بهرهبرداری، سنگتمام گذاشتند.
به همین علت هم بود که در دومین تحلیل انتخاباتی خود که به «ارزیابی کلی نامزدها» پرداختم در باره زاکانی نوشتم: «... اگر علیرضا ز.، بالا بیاید، در سه سال آینده چه اتفاقی میافتد؟
جواب؛
اتفاق مثبت:
اتفاقات مثبت فراوانی بصورت #موتور_خاموش رخ خواهد داد اما کسی از کم و کیف آنها خبردار نخواهد شد.
اتفاق منفی:
اتفاقات منفی قابل توجهی بصورت #چراغ_خاموش رخ خواهد داد ولیکن کسی از کم و کیف آنها خبردار نخواهد شد.»
اگرچه اخیراً دیده میشود که تا حدودی شروع کرده به تبلیغاتی پیرامون عملکرد شهرداری در دوره ریاست وی بر آن که نسبت به انتخاباتی که گذشت، نوشداروی بعد از مرگ سهراب است!
اما در مجموع شخصیتی دارد که مایل است موتورخاموش و چراغخاموش پیش برود! زیرا خود را وسط معرکهای میبیند که در محاصره دشمنان است!
بعضی از دوستان اعتراض دارند که بنده چرا منظور خود را مغلق مینویسم؟!
شاید بخاطر اینست که سادگی بیش از حد زاکانی را ندارم!
و لابد خواهند پرسید با این حرفها دارم زاکانی را تحسین میکنم یا تخریب؟! بنظر خودم دارم نقد میکنم ولو اینکه نتیجه این نقادی آن باشد که زاکانی به درد ریاست جمهوری (مظهر اعلای سیاستزدگی) نمیخورد! پس چرا میخواستم به وی رأی بدهم؟!
این هم قابل اشاره است که به یکی از میتینگهای انتخاباتی وی هم (در محوطه میدان امام حسین علیهالسلام تهران) رفتم و از نزدیک دیدم که خلوت بود! با اینکه وی رئیس دو مجموعه ارزشمند جمعیت جانبازان و رهپویان انقلاب اسلامی است و همچنین در حدود ۱۰ تشکل سیاسی بنام هم عضویت دارد. اما چرا فراخوان جمعیتی وی، خلوت بود؟!
آیا #مردم_داری بلد نیست؟! یا اینکه بلد نبوده از ظرفیت آنها برای بالا بردن خود استفاده (سوءاستفاده) کند؟!
در هر حال، بنظر بنده، چنین شخصیتی (ضعیف برای ریاست جمهوری)، بهتر از همه کسانی است که خیلی زرنگ و خیلی سیاستمدار و خیلی ... هستند و با ملت، صداقت ندارند!
شاید شما بگویید: «دشمن دانا که غم جان بود/بهتر از آن دوست که نادان بود»!
ولیکن بنده او را نادان نمیدانم بلکه او را دور از سیاسیکاری افرادی میدانم که ذات کثیف خود را پنهان و کتمان میکنند.
خلاصه کلام این که؛
زاکانی دنبال #رأی_کثیف نبود. و همین یک معیار کفایت میکند کفایت مدیریتی او را!
...ادامه دارد.
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۷
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲 هماندیشی چلچراغ
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش ۱۶):
رأی کثیف پوزیده (۱)
بنده به علت کمرنگ دیدن تأثیر #قومیت_گرایی ترک و کرد و #اقلیت_سنی کرد و بلوچ در انتخابات، پیشبینی میکردم که آقای #جلیلی_مشهدی با تمایزی البته ناچیز بر #پوزیده_مهابادی، غلبه نماید! ولیکن بیتوجهی به این گسلهای اجتماعی، خبطی بود که کمتر کسی بویژه #مدعیان_اصولگرایی، بدان توجه جدی داشت. البته بنده با تحلیل مرحله اول، متوجه شده و طی پیامی (متضمن «یالاندو» و تهدید به جهنم!) آنرا تذکر دادم.
اگرچه آقای جلیلی هم در آخرین روز تبلیغاتی متوجه شد ولیکن جبرانی مذبوحانه بود!
حال، ضمن تبریک فرمایشی به #رئیس_جمهور #منتخب_اکثریت نسبی #ملت_ایران (از ۴۸٪ی که امیدوارم ضربدر 3 نشده باشد!)، بنده بعنوان یک طلبه ترکزبان #بدون_تعارف باید به وی عرض بکنم که؛
👌 رأی تو #کثیف بود! زیرا مبتنی بود بر:
الف) #قومیت_گرایی (عادت اعراب جاهلی) و عصبیت زبانی و نژادی که پیامبر اعظم(ص) فرمودند: مستوجب جهنم است (کل عصبیة فی النار)
و نیز فرمودند: «من کان فی قلبه حبة من خردل من عصبیة بعثه الله یوم القیامة مع اعراب الجاهلیة»
(حدیث هشتم از چهل حدیث امام خمینی)
تو اگر در چنین تعصبی، نقشی باندازه خردلی داشتی (که داشتی!)، ایمان را در وجودت پاره کردی. چنانکه امام صادق(ع) فرمودند: «من تعصّب أو تعصّب له فقد خلع ربق الإیمان من عنقه»
یعنی «کسی که عصبیت کشد یا عصبیت کشیده شود، گشاده شود ریسمان ایمان از گردن او.»
لذا تو پیروز نشدی و #بار_کج تو به منزل نخواهد رسید!
...ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۹
🆔 @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه چلچراغ
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش ۱۷):
رأی کثیف پوزیده (۲)
با جمع #آراء_تفاضلی پوزیده (با بیش از ۱۰۰٫۰۰۰ رأی بیشتر در ۱۱ #استان_خاص) به عدد ۴٫۷۷۷٫۷۳۰ میرسیم که با احتساب آراء تفاضلی پوزیده بر جلیلی و بالعکس در سایر استانها، این اعداد متغیر میشوند.
یعنی که اگر پوزیده متوسل به حربه تحریک احساسات ناسیونالیستی و مذهبی (حداقل در این ۱۱ #استان_حساس) نمیشد، محال بود بر #جلیلی (که دنبال #رأی_تمیز بود)، غلبه کند.
در قریب باتفاق این استانهای خاص، شاهد فعالیتهای #تجزیه_طلبانه (پانترک، پانکرد و پانبلوچ) بودیم و هستیم که نماد بارز آن، گرگهایی بودند که در محضر پوزیده، زوزه کشیدند!
بنده بعنوان کسی که از سال ۱۳۶۲ تاکنون، پیوسته دلواپس و هشدارگر جریانات انحرافی #ضد_ولایت_فقیه (از قبیل؛ #انجمن_حجتیه، #مشانژاد، #مکتب_ایرانی، بخش متحجرین دانشگاه #امام_صادق(ع) و امثالهم) بوده و هستم که در پیرامون حامیان آقای جلیلی، کم نیستند، در مقایسه تمیزی و کثیفی آراء دو رقیب نهایی انتخابات ۱۴۰۳ بر خلاف تساوی نسبی آراء آنها، بجرأت عرض میکنم که اصلاً قابل مقایسه نبودند. زیرا جلیلی به کسب رأی تمیز تعهد داشت و پوزیده بالعکس به کسب رأی کثیف تعمد داشت!
از میان سه نوع رأی کثیفی که پوزیده در این انتخابات از آنها ارتزاق کرد، مهمترین و مؤثرترین آنها همین دغلبازی #قومیتی و #اقلیتی بود که البته هر سه طناب پوسیده، پوزیده را در چاهی خواهند افکند که #چهل_عاقل نتوانند آنرا خارج سازند!
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۲۰
🆔 @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ معارف
🙏