#شبهه_846
نامه #فرزند #آیت_الله_جوادی_آملی خطاب به دکتر #ظریف:
#برجام در شمار یکى از بهترین صورت هاى ممکن انعقاد #پیمان_صلح است
پاسخ در
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
👇👇👇
👆👆👆
کلمات کلیدی: #فرزند, #آیت_الله_جوادی_آملی, #ظریف, #پیمان_صلح
✅◀️پاسخ #شبهه_846 ▶️✅
@Wiki_Shobhe
✅این نامه از طرف فرزند آیت الله جوادی آملی نوشته شده. پس چرا عکس خود ایشان را گذاشته اند. آیا این سوء استفاده از جایگاه یک عالم دینی محسوب نمی شود؟
♦️انتقاد آیتالله جوادیآملی: برجام باعث بردگی نشود
🔶http://yon.ir/L6sU
📗استاد عالی حوزه علمیه قم به بیان حدیثی از حضرت امیر علیهالسلام پرداخت و تصریح کرد: حضرت امیر علیهالسلام میفرمایند: اگر کسی حق دیگری را به رسمیت بشناسد و آن دیگری حق او را به رسمیت نشناسد، این بردگی است و دین با بردگی موافق نیست. آیتالله جوادی آملی تصریح کرد: ما در 8 سال دفاعمقدس به جهان ثابت کردیم هیچ ترسی از دنیا نداریم، لیکن رعایت ادب یک وظیفه بینالمللی و از دستورات رسمی دین مبین اسلام است لذا ما با دنیا با رعایت ادب و در عین حال عاقلانه و عالمانه تعامل میکنیم. استاد عالی حوزه علمیه قم تیم مذاکرهکننده هستهای را به هوشیاری در برابر دشمن توصیه و خاطرنشان کرد: در جریان مذاکرات هستهای همواره با مسؤولان دلسوز نظام بویژه مقام معظم رهبری مشورت کنید و همواره یک گروه از دانشمندان و متخصصان هستهای را در کنار تیم مذاکرهکننده داشته باشید.
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_847
💡کلمات کلیدی : #سلمان, #رحلت_پیامبر, #حضرت_علی, #جفا, #حضرت_فاطمه
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
ترجمه مختصر : سلمان می گوید : ده روز پس از رحلت پیامبر خدا از منزل خود خارج شدم و با حضرت علی مواجه شدم ، علی به من گفت : ای سلمان تو بعد از پیامبر بر ما جفا کردی.
گفتم : حبیب من ابوالحسن درباره ی شما جفا نشده است بلکه اندوه و حزن شدید من در رحلت پیامبر مانع دیدار شما شد.
علی به من گفت : ای سلمان به منزل فاطمه دختر پیامبر برو زیرا او به تو لطف دارد و مشتاق و بی تاب دیدار تو است و میخواهد تحفه ای که از بهشت برایش آورده اند به تو بدهد... سلمان می گوید : من به سوی خانه ی فاطمه حرکت کردم پس از ورودم به خانه دیدم فاطمه نشسته و یک عبا در بر دارد ولی هرگاه آن را روی سرش می کشد ، ساقهای پاهایش بیرون می ماند و هرگاه ساقهای پاهایش را می پوشاند ، موهای سرش نمایان می شود.
وقتی چشمش به من افتاد آن عبا را کشید و گفت : ای سلمان تو بعد از رحلت پدرم به ما جفا کردی ، گفتم : ای دختر رسول خدا آیا امکان دارد که من بتوانم به شما جفا کنم ؟؟ فاطمه فرمود : پس بیا بنشین و در آنچه که به تو می گویم ، خوب بیاندیش.
منابع : منهج الدعوات و منهج العبادات از ابن طاووس ص 6 و 7 انتشارات دارالذخائر قم
الثاقب فی المناقب از ابن حمزه طوسی ص 297 و 298 انتشارات انصاریان قم
بحارالانوار از علامه مجلسی ج 43 ص 66 و 67 انتشارات دارالاحیا التراث العربی بیروت.
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
✅اصل روایت در کتاب مهج الدعوات سید بن طاوس نقل شده است و علامه مجلسی رحمة الله علیه نیز این روایت را به نقل از مهج الدعوات در دو جای بحار الانوار ذکر کرده اند.
♦️سند روایت از این قرار است :
🔶عَنِ الشَّیْخِ عَلِیِّ بْنِ عَبْدِ الصَّمَدِ قَالَ أَخْبَرَنَا الشَّیْخُ جَدِّی قَالَ أَخْبَرَنَا الْفَقِیهُ أَبُو الْحَسَنِ رَحِمَه اللَّهُ قَالَ حَدَّثَنَا السَّیِّدُ الشَّیْخُ الْعَالِمُ أَبُو الْبَرَکَاتِ عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ الْحَسَنِیُّ الْجَوْزِیُّ قَالَ حَدَّثَنَا الشَّیْخُ أَبُو جَعْفَرٍ مُحَمَّدُ بْنُ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ بْنِ مُوسَى بْنِ بَابَوَیْهِ الْقُمِّیُّ الْفَقِیهُ قَدَّسَ اللَّهُ رُوحَهُ قَالَ حَدَّثَنَا الْحَسَنُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ سَعِیدٍ الْکُوفِیُّ قَالَ حَدَّثَنَا فُرَاتُ بْنُ إِبْرَاهِیمَ قَالَ حَدَّثَنَا جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ بِشْرَوَیْهِ الْقَطَّانُ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ إِدْرِیسَ بْنِ سَعِیدٍ الْأَنْصَارِیُّ قَالَ حَدَّثَنَا دَاوُدُ بْنُ رُشَیْدٍ وَ الْوَلِیدُ بْنُ شُجَاعِ بْنِ مَرْوَانَ عَنْ عَاصِمٍ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ سَلْمَانَ الْفَارِسِیِّ عَنْ أَبِیهِ قَال ..... 🔶
مهج الدعوات و منهج العبادات، ص6و7 - دار الذخائر
📘بررسی سندی:
❎الحسن بن محمد بن سعید الهاشمی الکوفی: مجهول
❎جعفر بن محمد بن بشرویه القطان: مجهول
❎محمد بن ادریس بن سعید الانصاری: مجهول
❎داود بن رشید: مجهول
❎الولید بن شجاع بن مروان: مجهول
❎عبد الله بن سلمان الفارسی: مجهول
⛔️این روایت پر است از افراد مجهول،❗️ با این حساب روایت در شدت ضعف است و نواصب نیز مانند گذشته به روایات ضعیف کتب شیعه استدلال کرده اند و هر فرد عاقلی نیز می داند که روایت ضعیف قابل احتجاج و استدلال نیست.
🔶http://shiaspeech.blog.ir/post/58
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_848
💡کلمات کلیدی : #مهریه, #حضرت_زهرا, #500_درهم, #14_سکه_طلا
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
مهریه حضرت زهرا(س) 500 درهم(سکه ی نقره)بوده است که این میزان برابر با 33.3 مثقال طلا میشود که تقریبا برابر با 14 سکه تمام بهار آزادی است
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
مهر حضرت فاطمه زهرا(س) پانصد درهم یعنی پانصد مثقال نقره مسکوک می باشد. در حقیقت مهر حضرت فاطمه(س) همان زره حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام بود که آن را به پانصد درهم و بنابر نقلی چهارصد درهم فروختند، البته قول اوّل مشهورتر است.تعیین و تطبیق مهر السنه با قیمتهای رائج امروز، متغیّر و سیّال است و روزانه متفاوت می شود. جهت تعیین قیمت پانصد درهم باید به صرّافی ها و جواهر فروشیها مراجعه کرده و قیمت روز یک درهم (یک مثقال نقره مسکوک) را پرسید و به این طریق مهرالسنه حضرت فاطمه(س) به نرخ روز معین می شود.البته مرحوم سبزواری در مهذب الاحکام قیمت هر درهم را به گرم چیزی معادل 2.6نقره بیان می کند.[i]
[i] مهذب الاحکام ،چ29،ص73
🔶http://www.hawzah.net/fa/Question/View/63004
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_849
💡کلمات کلیدی : #قرآن, #آیات, #حضرت_محمد, #حقوق_بشر
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
قران اگر کتاب خدای بینهایت دانا و توانابود چرا ایات زیادی از قران به عنوان کار گزار امور جنسی محمد بوده؟ ؟؟؟
به تعدادی از این ایات اشاره میکنم
1 - حضرت محمد بیش از ۴ زن عقدی میتواند داشته باشد. (آیه ۵۰ سوره احزاب)
2 - حضرت محمد میتواند هر زن مومنه ای که خود را بدون مهریه و شهود به او ببخشد و حضرت محمد هم به ازدواج با او مایل باشد را بعنوان همسر بپذیرد. (آیه ۵۰ سوره احزاب)
3 - حضرت محمد ، نوبت همخوابگی با زنانش را به هر نحوی که صلاح بداند میتواند تنظیم و یا مقدم و موخر سازد. (آیه ۵۱ سوره احزاب)
4 - زنان حضرت محمد از نوبت همخوابگی که حضرت محمد برای آنان قائل میشود، باید که محزون نباشند. (آیه ۵۱ سوره احزاب)
5 - پس از وفات حضرت محمد، کسی نمی تواند با زنان حضرت محمد ازدواج نماید . (آیه ۵۳ سوره احزاب)
6 - زنان حضرت محمد، باید در خانه هايشان بنشینند و مانند روزگار جاهليت آرایش و خودآرایی نکنند . (آیه ۳۳ سوره احزاب)
7- هر كس از زنان حضرت محمد، مبادرت به كار زشت آشكارى كند عذابش دو چندان خواهد بود . (آیه 30 .سوره احزاب)
پرسش:
راستی چرا خدا همه جوره به فکر محمد بوده اما به فکر حقوق بشر نبوده
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
ویسنده با استناد بر ۶ آیه چند شبهه قدیمی را مطرح کرده که ما در هر بخش جواب مربوطه را در دو پست قرار خواهیم داد:
❇️تحلیل بخش اول:
⇦تا قبل از نزول این آیه محدودیت چند همسری در اعراب جاهلیت وجود نداشت و هر مرد میتوانستد تا چندین زن دائم اختیار کند.
در زمان نزول فرمان محدوديت ازدواج با چهار همسر همه كساني كه بيش از ۴ همسر داشتند، همسران بيش از حد تعیین را طلاق دادند و تنها پيامبر از اين لزوم استثنا شد .
طبق گفته قران زنان پیامبر حق ندارند پس از فوت یا جدایی از ایشان مجددا ازدواج کنند،زیراکه سبب برخی سوء استفاده های جناحی و غیره میگردند(احزاب ۵۳)
همه زنان پیامبر (ص) قبل از نزول این حکم به عقد پیامبر در آمده بودند.
خداوند به پیامبر دستور داد که از این پس حق نداری با کسی ازدواج نمایی حتی اگر همه زنانت را طلاق بدهی، به جای آنان نمی توانی با زنان دیگری ازدواج نمایی.
بر اين اساس يكي از نكات مهم در خصوص استثنا شدن پيامبر از لزوم طلاق همسران بيش از ۴ نفر هم روشن مي شود
http://yon.ir/7qsI
تقریبا اغلب همسران پیامبر زنان بیوه و سالخورده بودند و ازدواج با آنها دلایل خاص داشته،چراکه اگر بخواهیم (نعوذبالله) دلیل را بر هوس بگیریم ایشان میتوانستند با استفاده از جایگاه خویش با دختران جوان ازدواج کنند
http://yon.ir/9uCj
❇️تحلیل بخش دوم:
⇦در مورد بخش مربوطه مستلزم ذکر است که خود این آیه رسانای حیا و مردانگی پیامبر در عین جایگاه والای ایشان است
خداوند چنین امتیازی به پیامبر (ص) اعطا فرمود لیکن ایشان هیچگاه سو استفاده نداشتند
✖️ابن عباس و برخى ديگر از مفسران، معتقدند:
پيامبر صلى الله عليه و آله با هيچ زنى به اين كيفيت ازدواج نكرد، بنابراين، حكم بالا فقط يك اجازه كلى براى پيامبر صلى الله عليه و آله بود، كه هرگز عملًا مورد استفاده قرار نگرفت.
http://yon.ir/7r8n
❇️تحلیل بخش سوم:
⇦مسلما مشغله های حکومتی و سیاسی پیامبر بیش از آن بود که آن حضرت بخواهند به مواردی مانند این موضوعات بپردازند و همچنین در داخل خانه نیز بعضی از همسران حضرت، موجبات ناراحتی ایشان را فراهم می کردند که در نتیجه خداوند متعال برای تسلی خاطر پیامبر و همچنین کمتر شدن مشکلات ایشان، وجوب رعایت ترتیب در همخوابی بین همسران را از دوش آن حضرت برداشت.
همچنین با این اوصاف پیامبر در هر سفر میتوانستند همسری که تحمل و ویژگیهای نسبی اخلاقی بهتری داشتند را همراه خود ببرند و یا در ایام بیماری روحی و جسمی همسری که نیازمند یاری بیشتر بودند،قادر بودند بیشتر برایشان زمان بگذارند
یادمان باشد عدالت و مساوات تفاوت دارد
پیامبر باید عدالت رفتاری بین هر همسر را رعایت میکردند و نه مساوات رفتاری زیرا که عدالت تاثیر بیشتری دارد
http://yon.ir/THc0
❇️تحلیل بخش چهارم:
⇦گاه اختلاف ميان همسران و رقابتهاى زنانه متداول آنها، طوفانى در درون خانه پيامبر صلّى اللّه عليه و آله بر می انگيخته، و فكر او را به خود مشغول میداشته است.
اينجاست كه خداوند يكى ديگر از ويژگيها را براى پيامبرش قائل شده، و براى هميشه به اين ماجراها و كشمكشها پايان داد، و پيامبر صلّى اللّه عليه و آله را از اين نظر آسوده خاطر و فارغ البال كرد.
همچنین این حکم نمیتوانست سبب ناراحتی همسران پیامبر شود چرا كه اين يك حكم عمومى درباره همه آنهاست كه از ناحيه خدا براى مصالح مهمى تشريع شده، بنا بر اين آنها بهتر است با رضا و رغبت به آن تن دهند.
http://yon.ir/80pn
❇️تحلیل بخش پنجم:
⇦زنان پیامبر تا زمانی که در نکاح ایشان بودند از امتیازات ویژه برخوردار بودند،ضمن اینکه خودشان شرایط ازدواج با حضرت محمد را پذیرفته بودند
از جمله ادله این حکم میتوان گفت که:
الف) لقب زنان پیامبر (ام المومنین) مادر مومنها بوده و از نظر دینی ازدواج با مادر در شرع حرام میباشد
ب) برخی بر آن بودند که با اینکار بتوانند امتیازات سیاسی اجتماعی برای خود کسب کنند و از جایگاه همسران پیامبر استفاده سوء داشته باشند
ج) اشخاص میتوانستند پس از ازدواج با همسران پیامبر مغرضانه از سمت ایشان نقلهایی تحریفی داشته باشند و در صدد تخریب اسلام برآیند
http://yon.ir/cycv
❇️تحلیل بخش ششم:
⇦برخلاف ادعاهای جاهلانه نویسنده،اسلام برای زنان زمانی ارزش قائل شد که به آنها حجاب و پوشش بخشید
در زمان اعراب جاهلیت بود که زنان و دختران با تبرج(جلب توجه) و پوشش های نا مناسب خریدار نگاه های شهوت آلود بودند و زن بیشتر استفاده جنسی داشته تا استفاده عاطفی،افزون بر این دختران را زنده بگور میکردند و مواردی که دانستنشان خالی از لطف نیست!
http://yon.ir/6l6j
زنان پیامبر بدلیل جایگاهی که داشتند موظف بودند بیش از دیگر زنان مراقب حالات رفتاری و پوششی خود باشند
همانطور که در باستان نیز زنان درباری حق تجلی و جلوه نمایی نداشتند زیرا همسر یک شخصیت بالا مقام باید از این موارد مبرا و بدور باشد
http://yon.ir/QXhD
❇️تحلیل هفتم:
⇦همانطور که قبلا هم گفتیم،زنان پیامبر متمایز از دیگر بانوان هستند چرا که لقب ام المومنین را بر دوش میکشیدند و همچنین الگویی برای دیگر بانوان باید باشند
البته غائله فقط به همینجا ختم نمیشود زیرا خداوند در آیه بعد خطاب به همسران پیامبر میفرماید:
↯هر كس از شما خدا و فرستاده اش را فرمان برد و كار شايسته كند پاداشش را دو چندان میدهيم و برايش روزى نيكو فراهم خواهيم ساخت (۳۱)
البته نویسنده طبق معمول با سانسور و یا برش ادامه آیه سعی بر جو سازی یک طرفه علیه اسلام داشته
این جهالت مغرضانه یا جاهلانه ملحدین جز رسوایی خودشان ثمری نداشته!
پیوست:
آتئیستهای گرامی که امروزه نگران سرگذشت همسران پیامبر میباشند،
همان عزیزانی هستند که به کشته شدن هزاران آواره سوری اعم از زن و کودک میبالند،چراکه جرم آنها تنها عرب بودن است و عرب نژادی بود که اسلام در آن نازل شد...
به راستی که عجب از این یک بام و دو هوایی
Link: http://line.me/ti/p/%40qtb0155k
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
◀️شبهه #شماره_850
⛔️ شبهه ⛔️
قران اگر کتاب خدای بینهایت داناو توانابود چرا ایات زیادی از قران به عنوان کار گزار امور جنسی محمد بوده؟ ؟؟؟
به تعدادی از این ایات اشاره میکنم
1 - حضرت محمد، نسبت به سایر مومنان برتری خواهد داشت. (آیه ۶ سوره احزاب)
2-حضرت محمد، میتواند با دختران عموي و دختران عمه و دختران دايى و دختران خاله اش که با حضرت محمد از وطن خود هجرت کردند، ازدواج کند. (آیه ۵۰ سوره احزاب)
3 - حضرت محمد از رعایت عدالت و شناختن حق تساوی برای زنان خود معاف است. (آیه ۵۱ سوره احزاب)
4 - زنان حضرت محمد، از انچه به ایشان عطاء می شود ( نفقه ) باید همه خشنود باشند. (قران .آیه ۵۱ سوره احزاب)
5-هرگاه کسی از زنان حضرت محمد متاعی می طلبد باید که از پشت پرده با آنان صحبت کنند. (آیه ۵۳ سوره احزاب)
پرسش نخست :
راستی چرا خدا همه جوره به فکر محمد بوده اما به فکر حقوق بشر نبوده
💡کلمات کلیدی : #قرآنی #حضرت_محمد, #ازدواج #شبهات_پیامبر
❇️ پاسخ شبهه: ❇️
🆔 @Wiki_Shobhe
✅ تحلیل اول:
بر خلاف ادعای متن در ترجمه آیه گفته نشده حضرت محمد نسبت به سایر مومنان برتری دارد بلکه فرموده:
پيامبر به مؤمنان از خودشان سزاوارتر [و نزديكتر] است و همسرانش مادران ايشانند
برتری به معنای بهتر بودن از همه دیدگاه های شخصی و مادی است،اما وقتی کلمه سزاوارتر در دنبال کلمه مومنان بکار رفته مسلما منظور همان سزاواری دینی است
نویسنده سعی داشته مطلب را جوری القا کند که گویا خداوند میان انسانیت پیامبر و دیگر بنده های خود تبعیض قائل گشته،درصورتی که اگر اینطور بوده خداوند باید میفرمود:
پيامبر به انسانها از خودشان برتر است!
این سزاواری بدین معنا نیست که از لحاظ اصول انسانی دیگر بندگان خدا از او کمتر هستند!
لیکن وقتی که کلمه "مومنان" بکار رفته،موضوع ایمان است که دقیقا هم جمله خالی از اشکال میباشد
در اصل هر شخصی نمیتواند مانند یک پیامبر سختی های امتحان الهی را متحمل شود و یا معصوم بماند،
قطعا پیامبر یک دین که خود ناشر و مبلغ یک آئین است اولین پیرو کامل همان مکتب میباشد
http://yon.ir/J1qz
✅ تحلیل دوم:
اولا که در بخش مربوطه حرف بسیار عجیب و یا به دور از منطقی زده نشده!
برای مثال شواهدی وجود دارد که میگویند در زمان باستان،ازدواج های محارم میان مادر و پسر،دختر و پدر رواج داشته
همچنین زمان اعراب جاهلی نوع هایی از روابط موجود بوده که جهت درک کثیفی آن کافیست بدانید در یکی از چند روش مذکور،اعراب جاهلی همسران خود را معاوضه میکردند
آیا از نظر شما اینکه اسلام نظریه ازدواج با نامحرم همچون دختران دایی و خاله و ... را ترویج داده زشت است یا ازدواج های میان خانواده با محارم در باستان و اعراب جاهلیت؟
ثانیا لازم به ذکر است پیامبر هیچگاه از این امتیاز استفاده نکرد چرا که بیشتر جنبه آموزش قواعد ازدواج در اسلام را داشته تا اینکه جنبه عملی شدن توسط پیامبر و ایشان اثبات کرد شخصی نیست که از جایگاه معنوی خود،مانند شاهان خوشگذران سوء استفاده داشته باشد!
منبع:
طبری،ابوجعفر محمد بن جریر، جامع البیان فی تفسیر القرآن، ج 22، ص 17
✅ تحلیل سوم:
برای ما جالب است که ملحدان یک بار پیامبر را متهم به زنبارگی میکنند و باری دیگر پیامبر را متهم به این میکنند که شخصیتی کم اهمیت به جامعه زنان است!
البته که اگر حضرت محمد قرار بود مانند پادشاهان نالایق امورات خود را به عیش و نوش و همخوابگی بگذراند یک پیامبر بزرگ و موفق نبود،
يكى از خصايص پيامبر(ص) اين بود كه به خاطر شرایط خاص زندگى طوفانى و بحراني مخصوصا در زمانى كه در مدينه بود و در هر ماه تقريبا يك جنگ بر او تحميل میشد و در همين زمان همسران متعدد داشت، رعايت حق قسم به حكم آيه فوق از او ساقط بود، و میتوانست هر گونه اوقات خود را تقسيم كند هر چند او با اين حال حتى الامكان عدالت را- چنان كه در تواريخ اسلامى صريحا آمده است- رعايت میكرد.
ولى وجود همين حكم الهى آرامشى به همسران پيامبر ص و محيط زندگى داخلى او مىداد.
همچنین با این اوصاف پیامبر در هر سفر میتوانستند همسری که تحمل و ویژگیهای نسبی اخلاقی بهتری داشتند را همراه خود ببرند و یا در ایام بیماری روحی و جسمی همسری که نیازمند یاری بیشتر بودند،قادر بودند بیشتر برایشان زمان بگذارند
یادمان باشد عدالت و مساوات تفاوت دارد
پیامبر باید عدالت رفتاری بین هر همسر را رعایت میکردند و نه مساوات رفتاری زیرا که عدالت تاثیر بیشتری دارد
http://yon.ir/THc0
✅ تحلیل چهارم:
در قسمت چهارم به طور مجدد شاهد این هستید که نویسنده ملحد طبق منطق ملحدانه خود،با علمی اندک به یک ترجمه مضحک و بدور از آگاهی پرداخته!
👇ادامه پاسخ👇
زیراکه اصل آیه هیچگاه اصلا اشاره ای به نفقه نداشته!
این مقوله در ادامه آیه مربوط به قسمت ابتدایی آیه است که میفرماید:
( به خاطر شرائط خاصّ زندگي ) ميتواني موعد همخوابگي هر يك از زنان را به تأخير اندازي ( و به وقت ديگري موكول كني ) و هر كدام را بخواهي ميتواني در كنار خود جاي دهي ، و هرگاه يكي ازآنان را كه كنار گذاشتهاي خواستي او را نزد خود جاي دهي ، گناهي بر تو نيست
خداوند در ادامه آیه از همسران پیامبر(ص) خواسته نسبت به حکم در این شرایط محزون نشوند و درک بهتری از اوضاع بحرانی پیامبر داشته باشند
چرا که شرایطی مطلوب نبوده که پیامبر بخواهد تصمیم بگیرد به مسائلی از جمله تقسیم تعامل با همه همسرانش،رسیدگی کند و جنگهای بزرگی در پیش رو بوده که قطعا اولویت اسلام با این موارد میباشد!
http://yon.ir/9GTy
✅ تحلیل پنجم:
طبیعتا جایگاه زنان پیامبر در حد و سطحی بوده که از هر نگاه نا پاک مبرا باشند
آنها چون الگوی بانوان جهان اسلام تلقی میشوند،خود باید در شرایطی خاص باشند
شرایطی من جمله استفاده از لباس و وسائل مجلل در کوچه و بازار اگر چه برای دیگر زنان اشکالی نداشت،
اما برای که زنان حضرت محمد رسالتی همچون همسری برای پیامبر اسلام و القابی مانند (ام المومنین) را بر دوش میکشیدند،امری غیر معمول بوده
همانطور که در باستان نیز زنان درباری حق تجلی و جلوه نمایی نداشتند زیرا همسر یک شخصیت بالا مقام باید از این موارد مبرا و بدور باشد
http://yon.ir/QXhD
ملحدین ارجمند و گرامی با این دروغ ها و تحریفات تکراری که هربار در غالب جدید نشر میدهند،کمک بیشتری به امر روشنگری دارند و ما با این پاسخ ها در میابیم دین اسلام هیچ رفتار خارج از چهارچوب و قانون نداشته!
اسلام همیشه دین حق و خار چشم کافران (مغرض و جاهل) بوده است
❓سوال ما از ملحدین :
آیا شما روشنفکران و مدعیان تفکر که برای صدها زن و مرد کشته شده خود زیر ظلم آل سعود جوک میساختید و با القاب زشت نسبت به آنها فضای مجازی را ملبس کرده بودید،حال چطور شده که نگران حال و روز زندگی زنان پیامبر (ص) میباشید!!
شما روشنفکرانی که از کشته شدن روزانه ده ها زن و مرد عرب (شیعه و سنی) زیر لگد های داعش احساس رضایت دارید،چطور انتظار دارید مردمان باور کنند نگران زندگی شخصی همسران پیامبر هستید!!!
التماس تفکر!
Link :http://line.me/ti/p/%40qtb0155k
🇮🇷 کانال "ویکےشبهہ" کانال جامع شبهات و شایعات فضاے مجازے🇮🇷
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅
کانال 🇮🇷 ویکےشبهہ 🇮🇷 در تلگرام:📲
https://telegram.me/Wiki_Shobhe
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
#شبهه_851
#زانو_زدن_ملكه_اسپانيا در مقابل #محمدرضا_شاه !
♦️پاسخ شبهه
محمدرضا شاه دست چند ملکه را بوسیده است؟
🔶http://yon.ir/JR2S
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_852
💡کلمات کلیدی : #فرمان_رهبر, #خانواده, #فرزند_آوری
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
فرمان 16 ماده ای مرغداری اسلامی ابلاغ شد
خلاصه فرمان ۱۶ مادهای رهبری درمورد خانواده:
شتر و زانتیا یا پراید فرقی ندارد فرزندآوری وظیفه زنان است و سعادت ایشان
کاش فرمان یک ماده ای هم برای اشتغال زایی همین 80 میلیون #جمعیت موجود صادر میشد!
حداقل 17 ماده ش میکردن ، اون آخری سایت های پورن از فیلتر در میووردن
هم 16 تای قبلی رو پوشش میداد هم تاثیرش بیشتر بود
(خلاصه شده توسط ویکی شبهه)
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
سیاستهای کلی خانواده
خانواده واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه اسلامی و کانون رشد و تعالی انسان و پشتوانه سلامت و بالندگی و اقتدار و اعتلای معنوی کشور و نظام است و سمت و سوی حرکت نظام باید معطوف باشد به:
1- ایجاد جامعهای خانواده محور و تقویت و تحکیم خانواده و کارکردهای اصلی آن بر پایه الگوی اسلامی خانواده به عنوان مرکز نشو و نما و تربیت اسلامی فرزند و کانون آرامش بخش.
2- محور قرار گرفتن خانواده در قوانین و مقررات، برنامهها، سیاستهای اجرایی و تمام نظامات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بهویژه نظام مسکن و شهرسازی.
3- برجسته کردن کارکردهای ارتباط خانواده و مسجد برای حفظ و ارتقاء هویت اسلامی و ملی و صیانت از خانواده و جامعه.
4- ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ترویج و تسهیل ازدواج موفق و آسان برای همه دختران و پسران و افراد در سنین مناسب ازدواج و تشکیل خانواده و نفی تجرد در جامعه با وضع سیاستهای اجرایی و قوانین و مقررات تشویقی و حمایتی و فرهنگسازی و ارزشگذاری به تشکیل خانواده متعالی بر اساس سنت الهی.
5- تحکیم خانواده و ارتقاء سرمایه اجتماعی آن بر پایه رضایت و انصاف، خدمت و احترام و مودت و رحمت با تأکید بر:
- بهکارگیری یکپارچه ظرفیتهای آموزشی، تربیتی و رسانهای کشور در جهت تحکیم بنیان خانواده و روابط خانوادگی.
- فرهنگ سازی و تقویت تعاملات اخلاقی.
- مقابله مؤثر با جنگ نرم دشمنان برای فروپاشی و انحراف روابط خانوادگی و رفع موانع و زدودن آسیبها و چالشهای تحکیم خانواده.
- ممنوعیت نشر برنامههای مخل ارزشهای خانواده.
- ایجاد فرصت برای حضور مفید و مؤثر اعضای خانواده در کنار یکدیگر و استفاده مؤثر خانواده از اوقات فراغت به صورت جمعی.
6- ارائه و ترسیم الگوی اسلامی خانواده و تقویت و ترویج سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی با:
- ترویج ارزشهای متعالی و سنتهای پسندیده در ازدواج و خانواده.
- پر رنگ کردن ارزشهای اخلاقی و زدودن پیرایههای باطل از آن.
- مبارزه با اشرافیت و تجملگرایی و مظاهر فرهنگ غرب.
- اصلاح رفتار گروههای مرجع و برجسته سازی رفتارهای شایسته آنها و جلوگیری از شکلگیری گروههای مرجع ناسالم.
7- بازنگری، اصلاح و تکمیل نظام حقوقی و رویههای قضایی در حوزه خانواده متناسب با نیازها و مقتضیات جدید و حل و فصل دعاوی در مراحل اولیه توسط حکمیت و تأمین عدالت و امنیت در تمامی مراحل انتظامی، دادرسی و اجرای احکام در دعاوی خانواده با هدف تثبیت و تحکیم خانواده.
8- ایجاد فضای سالم و رعایت روابط اسلامی زن و مرد در جامعه.
9- ارتقاء معیشت و اقتصاد خانوادهها با توانمندسازی آنان برای کاهش دغدغههای آینده آنها درباره اشتغال، ازدواج و مسکن.
10- ساماندهی نظام مشاورهای و آموزش قبل، حین و پس از تشکیل خانواده و تسهیل دسترسی به آن بر اساس مبانی اسلامی ـ ایرانی در جهت استحکام خانواده.
11- تقویت و تشویق خانواده در جهت جلب مشارکت خانواده برای پیشبرد اهداف و برنامههای کشور در همه عرصههای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و دفاعی.
12- حمایت از عزت و کرامت همسری، نقش مادری و خانهداری زنان و نقش پدری و اقتصادی مردان و مسؤولیت تربیتی و معنوی زنان و مردان و توانمندسازی اعضای خانواده در مسؤولیت پذیری، تعاملات خانوادگی و ایفاء نقش و رسالت خود.
13- پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و عوامل تزلزل نهاد خانواده بویژه موضوع طلاق و جبران آسیبهای ناشی از آن با شناسایی مستمر عوامل طلاق و فروپاشی خانواده و فرهنگسازی کراهت طلاق.
14- حمایت حقوقی، اقتصادی و فرهنگی از خانوادههای با سرپرستی زنان و تشویق و تسهیل ازدواج آنان.
15- اتخاذ روشهای حمایتی و تشویقی مناسب برای تکریم سالمندان در خانواده و تقویت مراقبتهای جسمی و روحی و عاطفی از آنان.
16- ایجاد ساز و کارهای لازم برای ارتقاء سلامت همه جانبه خانوادهها بویژه سلامت باروری و افزایش فرزندآوری در جهت برخورداری از جامعه جوان، سالم، پویا و بالنده.
http://yon.ir/0Nz5
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_853
💡کلمات کلیدی : #همخوابگی_با_زنان_شوهردار, #جنگ_کفار, #نساء
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
دستورِهمخوابگی با زنان شوهردار در قرآن
وَاَلْمُحصِناتُ مِنَ الْنِساءِ اِلا مَا مَلَکَت اَیمانَکُمْ(نساء24)
نکاح زنان محصنه(شوهردار) برای شما حرام شد، مگر
زنانی که در جنگهای با کفار مالک شده اید(کنیز)!
(خلاصه شده توسط ویکی شبهه)
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
1. ✅در هیچ یک از ایات قران، تجاوز به زنان اسیر و یا حتی به زور ازدواج کردن با آنها جائز شمرده نشده است.
💥 اسلام اسارت زنان غیرمسلمانی را که در جنگ ها به اسارت مسلمانان درمىآيند، ⚡️(یعنی زنانی که خود به جنگ آمده بودند نه اینکه در شهر خودشان اسیر شده باشند و...) (زنان حاضر در میدان جنگ اسیر شده) .⚡️ به منزله" طلاق" از شوهران سابق تلقى می کند و رابطه آن ها به مجرد اسارت با شوهران شان قطع شده، در رديف زنان بدون شوهر قرار خواهند گرفت تا بتوانند در محیط جدید شوهر داشته باشند.💥 و اجازه مىدهد بعد از تمام شدن عده آن ها به میل خودشان با آنان# ازدواج و يا همچون يك كنيز با آنان رفتار شود.
👈طبق آيه 24 سوره نساء 🌹 که گاه در آن برای شبهه افکنی در خصوص حلیت تجاوز به زنان اسیر، استفاده میکنند، باید گفت، در این آیه هیچ نامی از زنان اسیر نیامده است.
💥بلکه آیه چنین می فرماید که ازدواج و آميزش جنسى با زنان شوهردار حرام است، بجز زنانی که تحت مالکیت قرار گرفته اند. مالکیت بیشتر برای زنان کنیز به کار می رفته و حتی اگر برای زنان اسیر هم به کار رود، تنها مطلبی که از آیه مستفاد می شود، این است که این زنان، دیگر زنان شوهردار محسوب نمی شوند. (نه اینکه به آنها تجاوز شود و یا به زور به عقد کسی درآیند. خیر، دیگر شوهردار محسوب نمی شوند. فقط همین)
ضمنا در همین آیه، به جلب رضایت زنان برای ازدواج و پرداخت مهریه به صورت توافقی به آنها (و نه تحمیلی) تصریح شده که اغلب این بخشهای آیه در گفته های بعضی افراد، سانسور می شود.
چنین حکمی دقیقا برای زن کافری که مسلمان میشود هم جاری هست که تا زمانی که شوهرش کافر هست به منزله طلاق از شوهرش در نظر گرفته میشود و در ردیف زن های بدون شوهر هست و پس از پایان عده می توان با او ازدواج کرد.
⛔️ همچنین حکم ممنوعیت با زنان شوهردار، اختصاص به زنان مسلمان ندارد، بلكه زنان شوهردار از هر مذهب و ملتى همين حكم را دارند، يعنى ازدواج با آن ها ممنوع است.
2. ✅ ازدواج یا نکاح، پیمانی است که براساس قران به شرط 🌸رضایت دو طرف مسلمان (و نه یک طرف مشرک) و هم کفو بودن🌸 "الطیبات للطیبین و الخبیثات للخبیثین" صورت می گیرد.
⚡️براین اساس اسیر زن ابتدا باید به رضایت خود و قلبا و عقلا شهادتین گفته و مسلمان شود و در صورت تمایل با وی ازدواج شود. چرا که ازدواج با زنان مشرک حرام است ⚡️(بقره ۲۲۱)
👌 برای زن اسیر، هیچ اجباری برای ازدواج نیست و تمامی احکام آن مثل سایر عقدهاست . مثلا" رضایت زن حتما" باید گرفته شود و در اسلام ازدواجی که با زور و اجبار باشد مورد تایید نیست و حرامست، و همینطور دراین ازدواج نیاز به خواندن عقد و مهریه هست.
زنان اسیر می توانند تا پایان عمر بدون شوهر بمانند و یا به انتخاب خود، به همسری یکی از مسلمانان درآیند و هیچ اجباری در کار نیست.🎀
⚡️قرآن حتی از وادار کردن کنیزان به نکاح خلاف میل آنها نیز نهی می کند.⚡️ (نور ۳۳)
پس برای نکاح با زنان اسیر، حرفی از اجبار یا تجاوز به زنی که اسیر گرفته شده ( که خیلی ها مایلند این را به دین بچسبانند و یا همچون داعش برخلاف این اصل رفتار میکنند بحث دیگری است) هرگز نیامده و اگر بیاید با دستورات اسلام در تضاد خواهد بود .
3. فلسفه حکم مجاز بودن ازدواج با زنان اسیر:
✅اين گونه زنان يا بايد به محيط" كفر" بازگردانده شوند، يا بدون" شوهر در ميان مسلمانان بمانند و يا رابطه آنان با شوهران سابق قطع شود و از نو ازدواج کنند. صورت اول بر خلاف اصول تربيتى اسلام و صورت دوم ظالمانه است، بنا بر اين تنها راه صحیح و معقول همان راه سوم است که اسلام تجویز فرموده است .
این اصل مربوط به هر ازدواجی است که ازدواج با زن باید با رضایت خود او صورت گیرد وگرنه نکاح با او باطل است. و دقیقا از همین روست که زنان اسیر حق داشتند همسر خود را از میان مردان مسلمان انتخاب کنند.
همانگونه که 🌹شهربانو دختر یزدگرد سوم 🌹که به اسارت مسلمانان در امده بود، خود، 🌷امام حسین علیه السلام 🌷را برای همسری انتخاب کرد.و حضرت سجاد علیه السلام و سایر اهلبیت از نسل این بانوی بزرگوار هستند.
@roshangarii
بازنشراز:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_854
💡کلمات کلیدی : #دروغ_روحانیون, #شیعه, #امام_علی, #امامت
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
از امروز در سلسله پستهاي پشت سر هم تصميم دارم يكي از بزرگترين دروغهاي روحانيون شيعه در مورد امامت علي و اولادش را براي شما بازگو كنم.
🔹اعتقاد به امامت علي و اولادش باعث پديد امدن يك مذهب جديد در #اسلام شد كه شيعه نام دارد و در مدت ٣٧ سال گذشته روحانيون اين مذهب پر از دروغ و خرافات وطن مارا به خاك سياه نشانده اند و از هيچ جنايت و رذالتي خودداري نكرده اند.
🔹من تصميم دارم با ريشه يابي اين نظريه دروغين و بازگو كردن دروغهاي روحانيوني كه با نوشته و گفته هايشان كشورمان را به قهقرا برده اند، اين قشر زالو صفت را به چالش بكشم.
لطفا مطالب را هرچند كه طولاني باشد با دقت بخوانيد و با دوستان ديگرتان به اشتراك بگذاريد.
(خلاصه شده توسط ویکی شبهه)
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
حتماً شنیده اید این کلام معروف رسول گرامی را که 👇
💠 هرکه من مولای اویم، پس علی مولای اوست 💠
پس از آن برخی گفتند: مولا به معنای دوست و رفیق است و نه آقا و سرپرست ❗️
یعنی هرکس من را دوست دارد، علی را هم دوست بدارد.
والسلام😳
جواب در قالب پست های کوتاه تلگرامی :
رسول گرامی پيش از بيان آن جمله ی معروف بالا 👆، اين سؤال را مطرح فرمود:
💠 «اَلَسْتُ أَولى بِكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ؟ آيا من از خود شما به شما سزاوارتر و شايسته تر نيستم؟» 💠
به بیان خودمانی یعنی:👇
✨ آیا من از طرف خدا ولی و سرپرست شما نیستم؟
✨ آیا من همان کسی نیستم که باید فرمانش را بپذیرید؟
👌در اين جمله، حضرت رسول صلى الله عليه و آله لفظ «اولى به نفس» به كار برده و از همه ی مردم نسبت به اولويّت خود بر آن ها اقرار گرفته است؛ سپس بلافاصله فرمود:
✅ «مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ فَهذا عَلِىٌّ مَولاهُ; كسى كه من مولاى او هستم؛ على مولاى او است.»
@DiNneVeShT 💯
بازنشراز:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe