eitaa logo
آبادی شعر 🇵🇸
1.8هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
95 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
چه بلاها که نیاورده صدایت سرمن میکند مست مرا لحن تو هنگام سخن
دستمالی سفیددردستم ،آمدم سیبی ازحرم ببرم چشم برشمع وشمعدانی ها ،یک بغل یاس -دست کم-ببرم آمدم بامسافران حرم ،بتکانم تمام چشمم را سیزده بندگریه بنویسم ،باخودم سوزمحتشم ببرم درمسیررواق آیینه، دارم ازدل غبارمی چینم تادرین روضه بااجازه ی تان، ناگهان دست برقلم ببرم ناگهان صحن،حوض کوثرشد،دیدم اینجابه چرخ آمده ام تاکه درباغ سوره ی طاها،سیب سرخی به هرقدم ببرم دردلم یاکریم های کبود بین هربیت،بال بال زدند اصلن اینجاشگفت نیست اگر روی دستم ستاره هم ببرم درقمم یامدینه؟حیرانم،یاکه درمشهدم نمی دانم مانده ام ای کریمه ای بانو! چه ازاین ساحت کرم ببرم؟!
♦️لحظه دقیق تحویل سال ۱۴۰۲ 🔹ساعت ۵۴ دقیقه و ۲۸ ثانیه بامداد روز سه‌شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۲ هجری شمسی، مطابق ۲۸ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری و ۲۱ مارس ۲۰۲۳ میلادی است. 🔹به عبارتی، لحظه تحویل سال نو ۶ دقیقه مانده به ساعت یک بامداد است. 🔹براساس تقویم اعلام شده، امسال سال کبیسه نیست.
عید؛ روزی است که لبخند تو را می بینند
هر سال دو یار را جدا کرد از هم یاران دچار را جدا کرد از هم سرمای زمستان و تب تابستان پاییز و بهار را جدا کرد از هم
هر شب ... کسی به یاد تو ، خوابش نمی بَرَد ...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی سُخَن، سَخت می‌شود مَگر به شٓعر گاهی هَمـان شِعـر، زَخـم می‌زند به دِل... 🌴🕯🌴
شبتون به‌خیر🌷🌷🌺🌹
💌 اگر بعضی ها می دانستند با یک صبحت به خیر دل آدم چقدر قرص می شود برای گفتنش هیچوقت خودشان را به کوچه ی بی خیالی و فراموشی نمی زدند. خورشید منتظر سلام هیچکس نیست و صبح برای بیدار شدن هیچوقت خواب نخواهد ماند! اما به قول آن ضرب المثل معروف خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج! و خشت اول همان صبحت به خیر است که با دوستت دارمی، با ابراز عشقی محکمتر خواهد شد که اگر گفته نشود دیوار آن روزمان با بغضی کوچک،با دلتنگی کوچک می لرزد و می افتد روی آرزوها و احساساتمان ... صبحت به خیر شاید برای ما فقط یک جمله ی ساده با فعلی حذف شده باشد اما برای کسی که می شنود هزار معنی دارد یعنی دوستت دارم یعنی دم صبحی اولین کسی بودی که تا یادم افتادی قلبم به تاپ تاپ افتاد،یعنی امروز هم عاشقت هستم یعنی چقدر خوب است که دارمت و هزار معنی که خدا می داند و دل کسی که آن را شنیده است... صبحت به خیر را بگوییم و جهان کسی که دوستمان دارد را آرام کنیم.
. ‌ای یار مرا موافقی وقتت خوش بر حال دلم چو لایقی وقتت خوش خواهم به دعا که عاشقان خوش باشند ور زانکه تو نیز عاشقی ، وقتت خوش..
هر کار بنام خدا فالی زده ام سحر من از دیوانت شد زنده کویر دلم از بارانت از فیض طلوع توست رزقم جاری وَالصُّبْحِ إِذَا تَنَفَّس از چشمانت حسین جعفری
هفت سین دلبری در سفره ی دل باز کردم هفت سینم تا گوشه ی چشمی رخ او را ببینم ماه خدا سال نو ام را کرد تزئین ماه بر ادعایم هست تضمین در پرتوی رسیده ماه روزه همراه با رسیده ماه گشته تبرک سال نو با شام در سایه ی تشنه لبان ما را نگهدار در سفره ی نوروز چیدم هفت سین را با لاله ها رنگین نمودم این نگین را 🇮🇷🇮🇷 در سین اول با کمال احترامش از دور بر کرب و بلا دادم در افتادم برای سین دوم چون پاسخم را می دهد او با تبسم وقتی مدال شاعری در دارم در سین سوم، شعر او را می نگارم شروع سفره ی عیدم حسین است که چارمین سین است اما نور عین است در تحویل. موج اشک جاری ست در پنجمین سین چشم ها در آبیاریست سین ششم دستم به دامان نگار است همیشه چشم در راه بهار است در سین هفتم داغدارم از برایش دارم تمنای بر کربلایش ذکر بر لبم بعد نماز است چون بیشتر بر مشکلاتم چاره ساز است حسن ختام شعر عیدم مثنوی باد هر سال من تا روز آخر مهدوی عج باد یاد بصیرت یاد دلتنگ دلدار شاعر حسین جعفری