ابرفقه
🔥خیانت بنیصدری و پاسِپاری سوگند امام علی (ع) و حکم مؤکد رهبری ✅ رهبری: «البته دفاع باید بکنیم ... ا
📚 آیا ایران اکراین است؟ امیرالمؤمنین: خدا مرگتان دهد!
🔥 آری اکراین که سومین قدرت هستهای جهان بود، با خودش کاری کرد که پیامدش یورش روسیه شد و اینک توی سر خود میزنند! اما ایران:
🌑 ایران سالهاست با میانداری فیروزآبادی و جهرمی «قتلگاه جوانان و نوجوانان» است. این دو اگر دشمنیار نباشند، پیامد فروگذاریشان با پیامد دشمنیاری یکسان است: «قتلگاه مجازی»! از میان رفتن «استقلال مجازی» و «زیرکلید استکبار بودن فضای مجازی» که به فرمایش رهبری #حیاتی و همارز انقلاب است.
☠️ پس نپنداریم که اُسکلها تنها در اُکراین هستند و درازگوش را باید از قبرس آورد! آنهایی که پادای «صیانت از فضای مجازی» رهاشده در چنگال اسرائیل هستند، از اُسکلهای اُکراینی هم کودنترند؛ چرا که اکراینیها شهرگانی (تمدن) و آیین و شهریاری مانند ایران ندارند! ولی با این توانش ستبر ایران، پیامد تبهکاری دشمنیاران در فضای مجازی و گیجی برخی انقلابیهای دچار «نفوذ محاسباتی»، کار را به قتلگاه کشانده است! باورتان میشود؟!
🌑 خدا به کمخروشی برخی نهادهای انقلابی و برخی علما و مراجع فرخروش و برخیزش بدهد که در رستاخیز شرمنده نشوند!
🌻 سپاس از سردار سلیمانی و رهبرمان که جلوی «دنیای گفتمان» اکبر هاشمی و برجام «موشککُشی» فریدون را گرفتند.
◽️امام خامنهای: «فرهنگ، هویّت همگانی است که همگان باید برای پاسداری و حراست از آن بکوشند و دفاع کنند: «ودّ الذین کَفروا لو تغفُلون عن أسلِحتِکم و أمتِعَتِکم فیَمیلون علیکم مَیلةً واحدة»؛ ای مردم! دشمنان شما دوست دارند که از دو چیز غفلت بورزید: «اسلحتکم» نمایی از دفاع [است]، و «امتعتکم»، آن حقیقت و مجموعه سرمایهها [است]. اگر از دفاع و از سرمایهها غافل شویم، آنگاه «فیَمیلون علیکم مَیلة واحدة»، یورش ناگهانی و شبیخون دستهجمعی دشمن برای شهر و دیاری که هیچ مرزی را برای پاسداری ندارد، آسان خواهد بود.» ۱۸ مهر ۷۷
☠️ گروهی نادان و سرپیچنده از «تأکیدهای مؤکد و مکرر» و آشکار رهبری، کشور را از #اسلحه مجازی و #امتعه فرهنگی بازداشتند و مردم را دچار قتلگاه کرده.
❌ هر چه رهبری فریاد زد که باید در برابر دشمن ایستاد و #اختیارداری فضای مجازی کشور ایران را از آنها گرفت، گوش نکردند!
👈 به فرمایش امیرالمؤمنین (درودش باد) در خطبه جهادیه: «يَا أَشْبَاهَ الرِّجَالِ وَ لَا رِجَالَ ... قَاتَلَكُمُ اللَّهُ» که به زبان خودمانی چنین میشود: «ای نامردها مردهشورتان ببرد!»
#اُسکلهای_اکراینی
#قتلگاه_مجازی
هدایت شده از مجتبی شیخی
🔰 #شاخصهای تولید در اقتصاد مقاومتی منتشر شد.
🔺 برای نخستین بار در کشور، مقالهای نوآورانه و در تراز علمی پژوهشی درباره «#معیارها و #شاخصهای تولید در #اقتصاد_مقاومتی»، در مجله «مطالعات اقتصاد اسلامی» دانشگاه امام صادق (ع) به چاپ رسید.
✅ دریافت مقاله و خواندن آن در: 👇
https://ies.journals.isu.ac.ir/article_76061.html
هدایت شده از 🌾 زَوا
🔥 غلطگویی، سیلی به چهره رهبری
◻️ رهبرمان در ۷ تیر ۶۹: «از غلطگویی، واقعاً انسان خیلی جوش میخورد. وقتی که غلطی گفته میشود - بخصوص در بخشهای پُرشنونده، مثل خبر و امثال آن - واقعاً مثل این است که کسی #یک_سیلی_به_من میزند! ... من یک روز بعدازظهر میخواستم این برنامه را گوش کنم و بعد هم اخبار را بشنوم و قدری بخوابم. گوینده چیزی را غلط خواند و من هم در آن روز واقعاً #چند_ساعت_خواب از سرم رفت! اینکه میگویم مثل آن است که یک سیلی میزنند، #مبالغه_نیست. تازه این #کم_است؛ گاهی بعضی از غلطها، مثل یک سیلی و یک مشت است! بعضی از غلطها هم مثل یک سیلی و یک مشت و یک لگد است!»
◻️ رهبرمان در ۳۰ اردیبهشت ۹۸: «راجع به زبان، بنده حقیقتش، نگرانم؛ واقعاً نگرانم. ... من از صدا و سیما گلهمندم ... حالا که دیگر فضای مجازی هم هست ... من نگرانم. ... من حتّی گاهی اوقات میبینم در #رژیم_طاغوت که خب همه چیزشان به فرنگیها و به خارجیها بسته بود، روی مسئله زبان، یک گوشهای بود یک تعصّبی وجود داشت، یک چیزهایی داشتند؛ ما هم اوایل انقلاب از این جهت خیلی خوب بودیم، بعد یواشیواش خیلی #ولنگوواز شد.»
💠 کانال فزا: فارسی زبان انقلاب
◽️ به گروه فزانوردان بپیوندید
هدایت شده از موسسه فمتا
30.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مناظره دو استاد دانشگاه تهران درباره #طرح_صیانت
🔹محمدصادق کوشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران (موافق)
🔸امیر مانیان، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران (مخالف)
ببینید و قضاوت کنید
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
📚زبان فارسی را اردو نکنیم!
🌻به نام خدای مهرای ویژامهر!
با یاری خدای، ما در پی راهاندازی فقه زبان فارسی و یک کوشش ژرف برای بهسازی و نیرومندسازی زبان فارسی هستیم. شاید بپرسید مگر چه بر زبان فارسی میرود که باید به فقه پناه برد؟ مگر فقه پیوندی با زبان، آن هم زبان فارسی دارد؟ آری فقه هم در جایگاه زبان، هم در روش پژوهش زبان و هم در سازمان بخشی و بازخوانی معنای واژگان و هم …. راهگشا است. چکیده درد ما این که فارسی از تندی و گستردگی فرسایش و آمیختگی، به زبان اردو نزدیک شده، با شتاب از ویژگیهای یک زبان ریشهدار و نِژاده دور میشود. آن هم در زمانی که بار کاری بِشکوه و جهانی بر دوش آن آمده است.
💠 همه نوشته را در «ابرنگار» بخوانید.
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
یک قرن حافظه تاریخی روحانیت .pdf
1.98M
🔸به مناسبت اربعین ارتحال آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (قدس سره)، منتشر شد:
📚 فایل کتاب «یک قرن حافظه تاریخی روحانيت»
دیدگاههای آیتالله العظمی صافی گلپایگانی درباره روحانيت در ايران معاصر
✅به کوشش: گروه تاریخ اندیشه معاصر
موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
🔷 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️02532113627
📚همایش «نفوذ محاسباتی تیم فیروزآبادی در حوزه»؛ تئوریزه ترور شاخصها و اولویتهای کلیدی فضای مجازی/۱: نقد ادعاهای خسروپناه درباره «فضای مجازی»
⁉️ اظهار نظر عالمانه درباره فضای مجازی، در توان فقه ولایی یا تفلسف+ فقه الهی؟
❇️ آ. اصول فقه ولایی (فرمایش حجت خدا خامنهای) درباره فضای مجازی:👇
۱. اهمیت فضای مجازی، «حیاتی» است. ۳ فروردین ۹۹
۲. «اصل» مسأله در فضای مجازی، «اختیار مدیریت و حاکمیت بر» این فضا است؛ ۲ شهریور ۹۹
۳. اما اکنون این فضا، در دست سرسختترین دشمن است؛ ۱۴ خرداد ۹۵. (غصب امامت و خلافت در فضای مجازی)
۴. مدیریت دشمن بر این فضا، به گونه «آرایش جنگی» است؛ ۱۱ اردیبهشت ۹۸
۵. مسئولین نیز، مردم را «بیپناه» در مدیریت جنگی دشمنی با ابزار «سلاح شیمیایی» رها کردهاند؛ ۱۲ مهر ۹۷
۶. ازینرو فضای مجازی، «حقیقتاً قتلگاه جوانان و نوجوانان» شده است؛ ۱۹ آبان ۹۵
۷. تدبیر و «حکم» رهبری: باید فضای مجازی را از «سلطه دشمن» درآورد. ۱۴ خرداد ۹۵ و مشخصاً میگویند که «باید فیلتر کرد»! ۲۲ اردیبهشت ۸۲
۸. رهبری: تغییر مدیریت دشمن بر فضای مجازی یک «اولویت کلیدی» در «کوتاهمدت و میانمدت و نزدیک» دانستند؛ ۲۲ تیر ۹۹
۹. در انجام این کار نیز «نباید، ملاحظه برخی مخالفتها به نام مردم کرد»؛ ۱۴ خرداد ۹۹
❇️ ب. ادعاهای استاد خسروپناه
«... در فقه نماز و روزه اگر یک فقیه در حوزه احادیث و روایات تخصص داشته باشد میتواند احکام را روشن سازد، اما فقه فضای مجازی پیوند وسیعی با فلسفه دارد و چنانچه محقق، فلسفه نداند نمیتواند حکم فقهی صادر کند. حجتالاسلام خسرو پناه با بیان اینکه تزاحم از موضوعات مهم فقه فضای مجازی است، گفت: بهعنوان نمونه در فضای مجازی ما شاهد تزاحم اقتصاد و فرهنگ هستیم؛ برخی میگویند به دلیل آثار فرهنگی، اپلیکیشنهای خارجی را تعطیل کنیم درصورتیکه با تعطیلی این اپلیکیشنها، اقتصاد خانوار آسیب جدی خواهد دید.»
◻️ در این سخنان گزارش شده از استاد خسروپناه، ایشان به جای اینکه سرشت تفقه در فضای مجازی را در فقه ولایی بررسی کند و «اصول» بیان شده از سوی «حجت خدا» در فقه ولایی را تفریع کند، ادعاهای تیم فیروزآبادی را #تئوریزه کرده که ارمغانش مانعتراشی بر سر فرمایشهای مکرر و مؤکد و مصرّح رهبری در اعتراض آتشین و ژرف و فقهی به فضای مجازی است! یعنی ضدفقه ترین موضع!
❌مراقب باشیم که وزانت علمی حوزه را پوششی برای وزر عملی برخی آقایان و دوام #قتلگاه فضای مجازی نکنیم!
❌ اشتراط فلسفه برای تفقه در فضای مجازی و آنگاه در جایگاه فقیه نشستن و در پوشش بحث فقهی #تزاحم، در دام #دو_قطبی اسرائیلی «اصول حیاتی فضای مجازی» با «اشتغال برخی در بستر مجازی صهیونیستی» افتادن و این فضای حیاتی را عملاً در گروگان اسرائیل و آمریکا رها کردن، خسارت بزرگی است!
📚 اما باید دانست که اولا فقه فضای مجازی هیچ نیاز ویژهای به فلسفه ندارد؛ و ثانیا حجت شرعی برای مبنا قرار گرفتن در عمل، فقه فتوایی (اطیعوا الله) نیست (چه با فلسفه و چی بیفلسفه)؛ بلکه فقه ولایی (اطیعو الرسول) است؛ زیرا سنخ مسأله، پیوندخورده با دهها موضوع در دهها باب گوناگون است؛ که شناخت این موضوعات به هم پیوسته، ارزش شناسی هر یک و آنگاه برآیند سنجی ارزش مجموع موضوعات، تنها در تخصص فقه ولایی (حکومتی) و ولیّ امر است؛ از این رو است که رهبری ورود کردهاند و #چارچوب و #اصول و حتی #حکم صریح جزئی و تأویلناپذیر دادهاند.
🔥 #تئوریزه_کردن_غصب علمی قلمرو فقه ولایی با ادعاهای برخی فضلا، خطرناکتر از غصب عملی فرمان ولی امر از سوی بانیان قتلگاه در فضای مجازی است! ترور #شاخصها خطرناکتر از ترور #شخصها است!
❌ ورود سست استاد خسروپناه در یک قضیه خارجیه فقه ولایی، بسیار غیرعلمی و بیرون از تخصص وی است؛ زیرا نه فلسفه و نه فقه و نه هر دو چیزی جز #قضیه_حقیقیه و کلی نمیدهند و این سخن استاد خسروپناه #دژگونی آشکار با اولیات فقه و فلسفه دارد.
🙈 هنر نفوذ تیم خطرناک بانی قتلگاه مجازی کنونی، به #ابتذال_گویی انداختن فضلای پرهیزکار و باسواد حوزه است.
🌻این بنده در کنار پاسداشت ارجمندی استاد گرامیم دکتر خسروپناه و ضمن اعتراض عالمانه و شدید به همایش #نفوذ_محاسباتی در حوزه علمیه، آماده گفتگوی فقهی با حامیان این نگاه سُست و #بدیهی_البطلان هستم.
◽️با مهر؛ ابوالفضل امامی میبدی، دانش آموخته فلسفه مؤسسه امام خمینی، مجتهد فقه سیاسی و کاشف ابرفقه
🌹جناب استاد! هندسه سخنان رهبری درباره فضای مجازی را در اینجا ببینید تا بدانید چه باید گفت و چه نباید گفت!
📚همایش «نفوذ محاسباتی تیم فیروزآبادی در حوزه»؛ تئوریزه ترور شاخصها و اولویتهای کلیدی فضای مجازی/۲: تحریفات استاد حمید ملکی درباره «فضای مجازی»
◽️درآمد
صهیونیزم در پناه دولت برجام، یک نفوذ گفتمانی و محاسباتی در بخشی از مسؤولین و نهادهای ارزشی کرد و ۲۰۳۰ی مجازی را در کشور ریشه دواند؛ که رهبری آن را «حقیقتاً قتلگاه جوانان و نوجونان» دانست.
دولت رئیسی در باتلاق این نفوذ محاسباتی، بسیاری از بانیان این قتلگاه را در جای خود نگهداشت و اینان بجای پاسخگویی و محاکمه به سبب فروگذاری قوانین و فرمان «مکرّر و مؤکّد» رهبری، به گسترش نفوذ محاسباتی پرداختند و کسانی از حوزه علمیه را به کار «گفتمانکردن» نفوذ محاسباتی و «فقهی و فلسفی» نمایاندنِ «ترور شاخصها و ترور اولویتهای کلیدی» رهبری در فضای مجازی بستند!
پیشتر، ریمگفتار استاد خسروپناه را شُستیم؛ اینک به سخنان «ملکی» میپردازیم تا روشن شود که آیا «پل غارتگری صهیونیزم بر مردم ایران و رهبری» شده است یا نه: «فقد صِرتَ جسراً لمن أراد الغارة مِن أعدائك علی أوليائک»! امیرالمؤمین (ع) در نامه ۶۱ نهجالبلاغه به کمیل.
💠 بیگمان سخنان رهبری در فضای مجازی، تنها سخن دارای «محوریت» و «حُجیّت» شرعی است و سخنان ایشان دارای «اصل و فرع» است؛ و به سکوت بستن اصل مواضع رهبری و پر دادن به فرع آن، «تحریف مواضع رهبری» و نظام است.
💠 مواضع رهبری درباره فضای مجازی
فضای مجازی «همارزش انقلاب» و «حیاتی» است، مسأله اصلی آن، «سلطه و اختیارداری دشمن» است. دشمن در آرایش جنگی، مردم را «بی پناه» گیرآورده و «بمب شیمیایی» بر سرشان میریزد و اینجا را «حقیقتاً قتلگاه جوانان و نوجوانان» کرده است و تکلیف ما «سلب سلطه دشمن» و سامان دادن به این فضای «ولشده در اختیار دشمن» است و در تیر ۹۹ نیز فرمودند که این کار «یک اولویت کلیدی» است که در «کوتاهمدت و میانمدت و همین زمان نزدیک»، باید بشود!
❌ سخنان ملکی در همایش کذایی به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه
آ. سلب محوریت رهبری
ملکی: «محوریت» فعالیت جامعه درباره فضای مجازی باید حوزه باشد!
👈اگر مواضع حوزه همان مواضع رهبری باشد، در طول هماند وگرنه یک «دوقطبی طاغوتی» در مواضع کلیدی رخ داده است!
ب. تحریف اصل مسأله و پَرتگویی در فرع!
وی کوتاهی بانیان و ادامه دهندگان قتلگاه مجازی و اعتراضات عالمانه، آتشین، #مکرر_و_مؤکد رهبری به وِلشدگی اختیار فضای مجازی در دست صهیونیزم را یکسره رها کرده، تنها به مردم میگوید: منطق قرآن سفارش به درست گزینی است و: «حتی اگر آسمانها و زمین پر از فساد باشد اگر فردی خودساخته باشد آسیبی نمیبیند [و جامعه هم همین گونه است]»
👈 آقای ملکی این کژیها چیست؟! حضرت یوسف (نه جوانان دچار هزاران وسوسه در بستر ۲۰۳۰) فرمود: خدایا! زندان برای من برتر از این فضای جنسی است و اگر تنّازی آن زنان را از من برنگردانی، من شیفته آنان و از جاهلان میشوم: «... و إِلّا تَصرِف عَنّي كيدَهُنَّ أَصبُ إلَیهِنَّ و أَكُن مِن الجاهِلين» یوسف، ۳۳.
🔥 جناب! شما در کنار بانیان این قتلگاه، مواضع اصلی (و کمینه نیمی از نگاه) رهبری را به گیوتین سکوت سپردی و در فرعیات نیز در جایی که حضرت یوسف از آن فضا، به زندان میپناهد، شما نوجوانان و جوانان بیپناه را با این گَفها، به ماندن در قتلگاه، درس اخلاق میدهی؟! اُف بر این کار!
☠️ پیامدهای مرگبار
جناب قائم مقام حوزه! با سخن رهبری و بهجت، در برزخ کسانی بنیندیش که با «کردار #مغایر با رهبری»، پل غارتگری دشمنان بر دوستان شدهاند:
👈 رهبری در ۱۳ اسفند ۹۷: «کسانی که در داخل حرف میزنند، کار میکنند، اظهاراتی میکنند که با گرایش انقلابی مغایر است، #ولو_متضاد هم نباشد، امّا همین قدر که #مغایر با گرایش انقلابی است، دارند ضربه به امید امّت اسلامی میزنند، این ضربه به آنها است و #خیانت_میکنند!»
👈 سخن آیتالله بهجت در امضای آخوند خراسانی پای مشروطه انگلیسی: «... البته محرمات تنها زنا و قمار و شرب خمر نیست. گاهی #یک_امضای_بیجا – که مقدمات و زمینه آن را هم دیگران زحمت میکشند و به دست انسان میدهند- موجب از بین رفتن أعراض و نفوس میشود و #به_مراتب_از_آن_بالاتر است» زمزم عرفان، سوم: ۱۹۲، ۱۹۳ و ۱۹۷.
🌻گزینش تلخ
اگر ناگزیر باشم، از میان پرونده دروغ، قمار، شراب و زنای یک جوانِ (به دید ملکی، خودنساخته) در این قتلگاه ۲۰۳۰؛ یا صورت سخنان ملکیِ خودساخته، در این همایش کذایی، یکی را برگزینم، بنا بر سخنان رهبری و بهجت، بیدرنگ از این سخنان ملکی و پیامدهای ویرانگر آن میرمم!
📚 بنگرید: هندسه سخنان رهبری درباره فضای مجازی
🔥حججیها! سلیمانیها! کجایید؟ سپاه! پناهیان! رحیمپور! عباسی! رجا! حوزه! مؤسسه امام! نوری همدانی! مکارم! رهبر در «کانال کمیل» مجازی است!
هدایت شده از مجتبی شیخی
📚 نگاه دوبخشی رهبری به فضای مجازی؛ جداسازی اولویت حاکمیتی و اولویت مردمی
⏹ درآمد: بیم تحریف مواضع رهبری
آیا سخنان ۱۹ اسفند رهبری درباره فضای مجازی، به معنای دستکشیدن ایشان از «حیاتی بودن» و «سلب سلطه دشمن» از آن است؟ اینک به اصل سخن رهبری بنگریم:
⏹ فرمایش امام خامنهای:
امام خامنهای: «در جنگهای سخت با سلاحهای قدیمی دیگر نمیشود جنگید. امروز با شمشیر و با نیزه و با این چیزها، نمیشود به جنگِ توپ و موشک و مانند اینها رفت. در جهاد تبیین هم همین جور است؛ با شیوههای قدیمی [نمیشود کار کرد]. البتّه بعضی از شیوههای قدیمی جایگزین ندارد، مثل منبر، مثل مدّاحی؛ ... اینها همچنان اثرگذار است و هیچ چیز دیگری جای اینها را نمیگیرد، لکن از لحاظ #ابزارهای گوناگون #بایستی بِهروز حرکت کرد. البتّه ما امروز در این زمینه سلاحهای سختافزاریمان خوب است؛ یعنی بخش فضای مجازی و امثال اینها بالاخره فعّالند و کار میکنند و اگر چه فضای مجازی مشکلاتی دارد ــ که انشاءالله جناب آقای رئیسی و دوستانشان #باید همّت کنند و #هر_چه_زودتر #باید این مشکلات برطرف بشود ــ لکن به هر حال #در_دسترس است؛ کارهایی که #بایستی انجام بگیرد، از لحاظ سختافزاری #در_دسترس است؛ مهم بخش نرمافزاری قضیّه است. سلاح تبیین یک بخش نرمافزاری مهمّی دارد؛ در اینجا بایستی نوآوری صورت بگیرد، بایستی سخن نو گفته بشود و شیوهی نو در بیان ذکر بشود.»
⏹ بررسی: «کار مهم کارگزاران» و «کار مهم کاربران»
امام خامنهای در این سخن، مساله فضای مجازی را در دو بخش حاکمیتی و مردمی نگریستهاند:
▫ آ. وظایف حاکمیتی (کارگزاران) با ۷ تاکید:
۴ بار «باید»، ۲ بار آماده و «در دسترس بودن» و ۱ بار «هرچه زودتر انجام شدن».
▫ ب. وظایف مردمی (کاربران) با ۳ تاکید:
۲ بار «باید» و ۱ بار «مهم بودن»
از سویی، روشن است که تاکیدات پیشین رهبری درباره ضرورت سلب سلطه دشمن در اختیارداری فضای مجازی و ... سر جایش هست و باز هم رهبری بر آنند که توصیههای پیشین و اشکالات کنونی باید #خیلی_زود انجام شود.
ولی برای مردم که در جایگاه «کاربر» هستند، مهم این است که از وضعیت موجود با اشکالاتی که دارد، بِروزتر و بهتر بهره ببرند؛ نه این که حاکمیت هم به جای کار حیاتی خودش (قوت در فضای مجازی، حیاتی است) برود سراغ محتواسازی و اصل را رها کند. و گویا دستور حذف بودجه سنگین و حکومتیسازی بخش مردمی نیز بیپیوند با این نکته نباشد.
⏹ هشدار: فروگذاری غمانگیز دفتر حفظونشر
شوربختانه کانال دفتر حفظ و نشر آثار رهبری در عکس نوشت ها و خلاصههای تولیدی خود تنها به بخش کاربری (محتوا) پرداخته و بخش کارگزاری و حکومتی و اصلاح ابزار را رها کرده است و تلختر این که این رویکرد بارها رخ داده است.
✍ دکتر مجتبی شیخی، دانشآموخته حوزه علمیه قم
هدایت شده از 🌾 زَوا
📚 فرنگواژی و فراموشی سفارش رهبر
◽️ خب! نام کانال را فرنگواژ (نشانی پایگاه اینترنتی) کنیم! سپس در آن نوشته کوتاه نیز بارها به جای نام پایگاه، آن فرنگواژی را (khamenei.ir بازآوری کنیم؛ یعنی «مضاف»، یک واژه ناز فارسی باشد ولی «مضافالیه»، یک «عبارت فرنگواژ» باشد! در پایان هم نشانی را فرنگواژ، بیاوریم. خب این چه کاری است؟! حتی میشود نشانی را در دل نام فارسی نهفت!
◽️گرامیان! شما الگویید! خب بینگارید که همه خبرگزاریها، همه کانالها، گروهها و حتی مغازهها، بازارها و صداوسیما نام تابلو و صفحه شان را فرنگواژ (نشانی پایگاه اینترنتی) کنند. سپس در دل نوشتار نیز به جای نام «صداوسیما، فارس یا دفتر حفظ و نشر» بارها نشانی اینترنتی شان را بگذارند و روی کلاه و کیف و پوشاک هم نشانی اینترنتی (khamenei.ir) بگذارند، خُب این که زبان فارسی و شهرگانی ایران و روان رهبرمان را میآزارد:👇
◽️فرمایش گرانمایه امام خامنهای در ۱۹ آذر ۹۲: «ما در کانون زبان فارسی، داریم زبان فارسی را فراموش میکنیم ... اسم فارسی را با خط لاتین مینویسند! خب چرا؟ چه کسی میخواهد از این استفاده کند؟ آن کسی که زبانش فارسی است یا آن کسی که زبانش خارجی است؟ اسم فارسی با حروف لاتین! یا اسمهای فرنگی روی محصولات تولید شده داخل ایران [برای بازار داخلی]! ... روی کیف بچههای دبستانی چه لزومی دارد که یک تعبیر فرنگی نوشته بشود! روی اسباب بازیها همینجور؛ من واقعا حیرت میکنم! ... نام شرکت، نام محصول، نام مغازه! و از این قبیل همینطور مکرر تعبیرات فرنگی و بخصوص انگلیسی! من از این احساس خطر میکنم!»
🌻فزا: فارسی زبان انقلاب