بانوی با فضیلت
مخدره چمنخواه
ده سال پس از رحلت حضرت رسول(صلی اللهعلیهوآله) و حضرت فاطمه (سلام اللهعلیها)، بنابر وصیت خود حضرت فاطمه، علی (علیهالسلام) تصمیم به ازدواج نمود. لذا به برادر خویش، «عقیل» که نظر و گفتهاش در علم انساب، حجت و ذهن و سینهاش گنجینهای از اسرار خاندان گوناگون عرب بوده میفرماید: «زنی را برای من اختیار کن که از نسل دلیرمردان عرب باشد تا با او ازدواج کنم و او برایم پسری شجاع و سوارکار به دنیا آورد.». عقیل، بانو «ام البنین» از خاندان بنی کلاب را که در شجاعت بىمانند بود، برای حضرت انتخاب کرد. نام او «فاطمه» بود که بعدها پس از ازدواج با حضرت علی (علیهالسلام) با کنیه «امُّ البنین» (مادر پسران) مشهور شد. پدر و مادرش از خاندان بنی کلاب از اجداد بزرگ حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) بودند و دارای خوبیها و صفات خانوادگی مشترک بودند. فاطمه، دختری پاکدل وباتقوا بود. فضایل اخلاقی، کمالات انسانی، نیروی ایمانی، ثبات و پایداری، شکیبایی و بردباری، بصیرت و دانایی، نطق و سخندانی او را به شایستگی، بانوی بانوان کرده بود. حزام بن خالد بن ربیعة بن وحید بن کعب بن عامر بن کلاب، پدر ام البنین، مردی شجاع و دلیر و راستگو بود که شجاعت از صفات ویژه اوست. وی از استوانه هاى شرافت در میان عرب به شمار مى رفت و در بخشش، مهمان نوازى، دلاورى و رادمردى و منطق قوی مشهور بود. مادر بزرگوار ام البنین، ثمامه (یا لیلی) دختر سهیل بن عامر بن جعفر بن کلاب (از اجداد رسول خدا وامیرالمومنین)، که در تربیت فرزندان کوشا بوده و تاریخ از وی چهره درخشانی را به تصویر کشیده است. بینش عمیق، دوستی با اهل بیت و دوستی با فرزندان در کنار وظیفه مهم مادری و چونان معلمی دلسوز، آموختن باورهای اعتقادی و مسایل مربوط به همسرداری و آداب معاشرت با دیگران از جمله ویژگی های خاص این بانو است. در بسیاری از کتب تاریخی نام یازده تن از مادران وی ذکر شده است که همگی از خانواده های شریف و اصیل عرب بوده اند و به واقع مصداق بارز شجره طیبه می باشند. شجره ای که اصل آن در زمین است و فرع آن در آسمان ها و حاصل و نتیجه این درخت پاک، چهار پسر رشید به نامهای: «عبّاس، عبدالله، جعفر و عثمان» است. فرزندان «امالبنین» همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق «عُبیداللّه» فرزند حضرت ابوالفضل(علیه السلام) ادامه یافت.
خاندان این بانو از خاندانهاى ریشه دار و جلیلالقدر بود که به دلیرى و دستگیرى معروف بودند وهر یک در بزرگی و شرافت به گونه ای مشهور گشته اند و مورخان در مورد شرافت نسب «ام البنین» مینویسند: «تاریخ پدران و دایی های ام البنین را به ما می شناساند که آنان از سوارکاران شجاع عرب بودند». در مورد نَسب مادری ابوالفضل العباس (علیه السلام) در کتب تاریخی مطالب زیادی هست، شاید بتوان با یک جمله تصویری از خاندان «ام البنین» ترسیم کرد و آن اینکه پدران و مادران و خاندان ام البنین در شجاعت، کرم، اخلاق، هنر و وجاهت اجتماعی و بزرگواری پس از قریش، سرآمد قبایل گوناگون عرب بوده اند.
عالمان شیعه شجاعت، فصاحت و علاقه «امالبنین» به اهلبیت(علیهالسلام) بهویژه امام حسین (علیهالسلام) را ستوده و از او به نیکی یاد کردهاند. بهگفته شهید ثانی و عبدالرزاق مُقَرَّم، «امالبنین» به خاندان پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) محبت شدیدی داشت و خود را وقف خدمت به آنان کرده بود؛ بههمین دلیل اهلبیت نیز برای او احترام ویژه قائل بودند و در روزهای عید، نزد او میرفتند.
«امالبنین» در قبرستان بقیع دفن شده است.
در ایران،۱۳ جمادیالثانی روز وفات «امالبنین» بهعنوان «روز تکریم مادران و همسران شهدا» در تقویم رسمی کشور نامگذاری شده است.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
🥀 با ریختن خون عزیز ما/ تأیید شد انقلاب ما.
✍ایرانپور
🔹 آسمان مقاومت به ستارهای دیگر زینت داده شد. ستارههایی که گرای سعادت میدهند. دستانی که به ریسمان ماندگار شهادت چنگ میزند و قدمهایی که در مسیر خط سرخ عاشورا به سوی جاودانگی میروند.
سید رضی موسوی، نه آخرین نامی است که بر دفتر ایستادگی ثبت میشود که از جمله مصادیق خونهایی است که پیر وادی انقلاب جهانی اسلام فرمود بکشید ما را زندهتر میشویم.[۱]
زمینهای آفتاب سوخته دمشق و کران تا کران جبهه مقاومت، شاهد اشکها و لبخندهایی است که این مجاهد ۶۰ ساله در جبهههای مردانگی در خاطر زمین و زمان ثبت کرده.
از شیرمردان خطه زنجان است و در جای جای هوای مقاومت نفس کشیده از مقر دوکوهه گرفته تا کوچه پسکوچههای زینبیه. قدمهای بی قراری که از سنگرهای دفاع مقدس به میدان نبرد با اسراییل کشیده شده و سرانجام در جوار سیده زینب، بر دامن مولای شهیدش آرمید. طوبی و هنیئا له.
پی نوشت:
[۱]. صحیفه امام، ج۷، ص۱۸۳.
#شهید_مقاومت
#سید_رضی_موسوی
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🔘مادران شهدا، وارثان داغی همیشه نابهنگام
✍️زهرا سعادت
مادر،از جنس تسلیم و رضا آفریده شده و مادر شهید،که سالها با درد خود صبور و استوار ایستاده،بانی آرامش دریایی است که روزی همه داراییاش را به موجهایش سپرده و با خیال آمدنش غزلی در شُرُف آغاز سروده است!
در برق نگاه مادرشهید،روشنایی مثل باور روشن آب موج میزند و گهگاه بر کویر دلتنگیاش میبارد!
مادران معظم شهدا خلوت نشین قطعه خاموش شهرند...
ازهمان روزی که پلاکی برای باور به او دادند،آیههای یقین به "فتقبّلها ربّها بقبول حَسَن" برایش نازل شد!
ای مقیم استوای هجر!
با تسبیح پاره شده اشکهایت برایمان "امّن یجیب" بخوان!
تا ما ساکنان وادی غفلت،با زمزم واژههایت دوباره بیدار شویم و قصه رشادت در این سرزمین تکرار شود
مگر نه اینکه
"خرمشهرها در پیش است"!!
#وفات_ام_البنین
#تکریم_مادر_شهید
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
به بهانه سالگرد روزهای عملیات کربلای 4 و تقدیم 153 شهید گلگونکفن از دیار الوند.
«خط شکن»
✍ایرانپور
پای خیالم به سال ۱۳۶۵ باز شده است. سوز سرمای دی ماه لابهلای کلماتم موج میزند. گردان غواصی جعفر طیار از لشکر نیزارها عبور کرده و به دل اروند زده است. غواصی حکایت دلدادگیست. دل به آسمان داده و دستهایشان را به سرمای استخوانسوز اروند سپردهاند. حماسه موج میزند، خروش بیرحم آب، باتلاقی که قدمها را سنگین کرده و سیم خاردار و خورشیدیهایی که قدمبه قدم از دل آب سربرآورده و حرکت گردان را کند کردهاند. رگبارها بی امان بر سیاهی شب باریدن گرفته و لحظه به لحظه، اروند مقتل یکی از غواصانی میشود که آرام و بی صدا، در باغ شهادت را دقالباب کرده و میهمان بهشت میشوند. آتش سنگین شده و کربلا پشت کربلا در جریان است. داغ کربلای ۴ آب سرد اروند را به خروش آورده. «رضا عمادی» طلبه بیست سالهای است که از سنگر فقاهت به خاکریز جبهه آمده و حالا در دل ظلمت شب، مشق عشق میکند. خورشیدیها، چنان خارپشتهایی آهنی، حرکت گردان را به زحمت انداختهاند. رضا عمادی، دستان فداکاریش را به دامن توسل به حضرت زهرا علیهاالسلام گره زده و خودش را روی خورشیدیهای بی رحم چسبیده به کانال انداخته. نوک تیز آهن یکییکی، گوشت و پوستش را میشکافد. حالا اروند دشتی از لاله است. قطره قطره، خون پاک طلبه غواص، اروند را به رودی از جاودانگی در تاریخ شجاعت جوانان ایران گره زده. صدای شکستن استخوانهای نحیف رضا ست که با صدای بی جانش یکی میشود:
_ به حضرت زهرا علیهاالسلام قسمتان میدهم از روی من عبور کنید بچهها دارند یکی یکی شهید میشن.
صحرا، یکپارچه روضه است، روضهای مکشوفه، بند بند آرزوهای مادری از هم گسسته میشود و شاید در فرسنگها آن طرفتر خواب پدری آشفته. کربلای چهار، کربلای خونین چهار، معبری شد و دست رضا عمادی را به آسمان سپرد. خط شکسته شد و غواصها با تمام درد از روی بدن رضا، همان همرزم خوشرو و مهربانشان گذشتند. ردی از زخم بر قلب کربلای چهار به جا ماند. رضا عمادی با لباس طلبگی، آغاز کرد و با لباس غواصی اوج گرفت و راهگشای مسیر نور شد.
#شهید_طلبه
#کربلای_چهار
#شهدای_غواص
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
«قصه ی مادرِ ماه و ستاره ها»
✍م. اکبری
نیمه شب از خواب پرید. هنوز هوشیار نشده بود که یادِ خوابش افتاد، خواب عجیبی بود.کمی هم ترسیده بود اما سعی کرد خوابش را به یاد بیاورد.
سه ستاره به همراه یک قرص ماه از آسمان در دامانش افتادند. ندایی شنیده شد: فاطمه مژده باد تو را به سیادت و نورانیت. به ماه نورانی و سه ستاره درخشان پس از رسول، پدرشان سید و سرور همه انسانهاست.باز هم ترسی به جانش افتاد ، براستی تعبیر این خواب چیست؟!
روز بعد مهمانی به خانه شان آمد، عقیل سه روز مهمان خانه شان بود، طبق رسومات اعراب پس از سه روز پذیرایی و اکرام، مهمان درخواستش را مطرح کرد.اما در خواست عقیل دور از تصور اهل خانه بود. او به خواستگاری فاطمه آمده بود، آن هم از طرف برادرش امیر المومنین علی بن ابی طالب!!!برادرش پس از دوازده سال از شهادت بانویش ، تصمیم به ازدواج گرفته بود، به عقیل سپرده بود برایش همسری دلیر برگزیند.
فاطمه در قبیله بادیه نشین بنی کلاب ، پرورش یافته بود، سوار کاری ، تیر اندازی و... آموخته بود، دختری شجاع و دلیر و مهربان و متواضع؛اما این ها تمام کمالات فاطمه نبود، ادب، عشق به خاندان اهل بیت و ولایت پذیری هم در وجودش داشت که لیاقت همسری وصی پیامبر را پیدا کرده بود.
روزی که می خواست به خانه امیرالمومنین برود ، زینب سلام الله علیها را صدا زد ، به پایش افتاد و گفت که نیامده جای مادرشان را بگیرد ، به خدمت و کنیزی امام و فرزندانش آمده است.حتی اجازه نداد در خانه اسمش را صدا کنند به احترام دخت رسول گرامی!!!
خداوند چهار پسر به او عطا کرد و شد ام البنین!
و اما اولین پسرش مثل قرص ماه می درخشید!
و شد ماهِ خاندان بنی هاشم...
حالا تعبیر خوابش روشن شد!
فهمید که برای کاری بزرگ برگزیده شده است و آن هم از طرف بانوی دو عالم صدیقه طاهره!
وقتی حسین و زینب سلام الله علیهما سفرشان را آغاز کردند، چهار فرزند خود را با آن ها راهی کرد!
باید ماموریت بزرگش را کامل می کرد، فاطمه سه ستاره و قرص ماهش را فدای حسین (سلام الله علیه) کرد!
پس از عاشورا ما موریت سخت تری داشت، باید یاد و خاطره ی شهدای کربلا را زنده نگه می داشت برای قرن های بعد؛پس شد اولین بانی روضه های خانگی.در آن زمان خوف و خطر مجلس عزاداری برای امام شهیدش بر پا می کرد،هیئت و مجلس عزا یادگاری مادرمان حضرت ام البنین است!
پس از ام البنین همه ی مادران راه و رسم کنیزی خاندان اهل بیت را آموختند، و مقامِ مادرِ شهید وجود یافت.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
🔖 بانوی تمدنساز، «بانو امالبنین» (سلامالله علیها)
آمنه عسکری منفرد
وقتی حضرت حق تعالی «زن» را خلق کرد، او را مظهر جمال خود در بین مخلوقاتش قرار داد، سپس سهم بزرگی از «تربیت» و «هویتسازی» بندگانش را به عنوان تکلیف در اختیار او قرار داد و به واسطهی قبول زحمت در انجام این تکلیف توسط او، بهشت برین را زیر پایش قرار داد.
حال اگر زن، جایگاه خود را در آفرینش بشناسد و به قدر ارزش وجود خویش بال بگشاید و در جهت ادای تکلیفش که «انسانسازی» است، حرکت کند، تا عرش اعلی بالا خواهد رفت. حال اگر بانویی در این مسیر، همسر و فرزندانش را برای جهاد در راه خدا آماده و همراهی کند، حتماً نقش کلیدی و ریشهای خود را شناخته که از همه هستیاش برای رسیدن به معبود میگذرد.
بانوی وارسته، بانو امالبنین (سلاماللهعلیها) زنی زیبا، عاقله، بااخلاق و ایمانی عمیق و استوار و دارای صفات عالی از خاندان مردان شجاع و نامدار عرب در مناطق حجاز بود که در شرافت و شهامت و دلاوری، سرآمد رادمردان عصر خود بودند و امالبنین نیز این اوصاف والا را از آنها به ارث برد و بعد ازدواج با مولای متقیان، آنها را با آموختههایش از خاندان وحی درآمیخت و به فرزندانش آموخت.
ایشان با محبتی خالصانه خود را وقف خاندان ولایت کرد و بعد از شهادت فرزندانش در صحرای کربلا، با هنر نوحهسرایی و حماسهخوانی برای مظلومیت امام حسین (علیهالسلام) و یارانش، ندای مظلومیت، حقطلبی و آزادیخواهی عاشوراییان را به گوش مردم میرساند. این حماسهآفرینی با افتخار به جوانهایی بود که در اثبات حق امامت ولیّ زمان به شهادت رسیدند–و همهاش اشک ریختن و به سر زدن نیست– آری! روحیهی انقلابی بانوی شاخص، حضرت امالبنین (سلامالله علیها)، فرزندی چون حضرت ابالفضل العباس (علیه السلام)، علمدار کربلا را تربیت کرد که در راه اعتلای کلمه حق در رکاب امام زمانش ایستاد و جان خود را در راه ولایت تقدیم کرد.
آری! بانو امالبنین، از بانوان تمدنساز تاریخ اسلام بود، که جایگاه و نقش خود را در نقشهیجامع ولیّ زمانش شناخت و جریانساز شد.
#بانوان_تمدن_ساز
#بانو_امالبنین
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
«مادرانه با تاریخ»
✍زهرا نجاتی
🔹خواندن کتاب تاریخ استعمار توصیه رهبری است. همان رهبر عزیزی که امروز توصیههایش در باب خانمها، دست به دست میچرخد.
🔹کتابی که کارخواندنش هم سخت باشد، شنیدنش نه سخت است نه تلخ نه وقت گیر.
🔹خیلی راحت میشود به جای کلی موسیقی، فیلم، کارتون و سایروقت گذرانیها آن را گوش داد. ان وقت خیلی مسایل، برای بچهها و نسل آینده ما، خود به خود حل میشود و لازم نیست برای جوانمان ثابت کنیم امریکا چه ظلم هایی به جهان کرده یا چقدر فاقد تاریخ است! یا چقدر پلیدانه تمدنش را تشکیل داده!
🔹واقعیت این است که شخصا اصلا تاریخ دوست ندارم، شاید یک دلیلش همین فراری بودن از دلسوزی مدام برای خونهایی است که به ظلم ریخته شده.
اما واقعیت تلخ آن است که ملتی که تاریخ نخوانند، محکوم به تکرار آنند. وامیرمومنان فرمود:«آن قدرتاریخ خواندهام که گویا با مردمانشان زیستهام.»
🔹واقعیت این است که نسل جدید ما از حقایق و تاریخ فاصله گرفتهاند و بخشی از آن هم به خاطر این است که خودمان برای آن، وقت نگذاشتهایم و بخشیاش هم به خاطر این است که مطالعه را بی اهمیت دانستهایم و در انتخاب رشته و شغل بیشتر به درآمد و اسمش، فکر کردهایم و بخشیاش هم به خاطر ضعف رسانه ماست.
🔹حالا که به برکت صدای آقای طالبی و نویسندگی آقای مهدی میرکیایی، چنین گنحینهای آماده شده، چه خوب است که آن را از فرزندانمان دریغ نکنیم.
#انتخابات
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
وعدهی خاص
✍راضیه کاظمی زاده
ساعت چهار بامداد است، خیابانها در سکوت و خالی از هیاهو، چراغ خانهها خاموش و همه در خوابی عمیق فرورفتهاند، اما در گوشهای از شهر همهمهای برپاست، عدهای در کنار مجموعهای جمع شدهاند، اتوبوسی نیز ایستاده، آنجا خبری است!
همهی آنها خانم هستند، اتوبوس، سفر و بانوان! راستی چه سفری است که نیمه شب خانمها بدون حضور مردان و کودکان میروند؟! قطعا بین آنها مادر، هم زیاد است پس این وقت سحر، چطور دل از فرزندشان بریدهاند و قدم در مسیر سفر گذاشتهاند، هر چه که هست حتما ارزشش را دارد!
نزریک آنها میشوم و به جمع آنها ملحق! سحر است اما در چهرههای آنها اثری از خواب نیست، چشمانشان برق میزند! هوا سرد است اما آنها گرم صحبت هستند!
گروههایی چند نفره تشکیل دادهاند و با شور و شوق، یک موضوع مشترک را تعریف میکنند! از لحظهی شنیدن خبر تا گذراندن ساعات باقی مانده برای رسیدن به این دیدار! از بیتابی و استرس شب قبل و بیخوابی آن سخن میگویند! از آرزویی دیرین! از رویایی دست نیافتنی که حالا لباس واقعیت به خود پوشیده است!
اما این رویا چیست که همه را به وجد آورده و مادر، این موجود لطیف و احساساتی را از فرزندش جدا کرده است؟!
وعدهی دیدار! دیداری است با مردیبزرگ، رهبری فرزانه، بزرگ مرد جهان تشیع، او که با یک سخنرانیاش رعشه به دل دشمنان می اندازد!
و خوشا به حال بانوانی که با نزدیک شدن به مناسبت میلاد اول بانوی عالم، هدیهای به این زیبایی میگیرند! شکر خدا که من نیز از این هدیه مستثنی نشدم!
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
«زن ریحانه است»
✍فاطمه شکیب رخ
کار زن در خانه زیبا می شود، اصلا شیرین می شود، اگر که تفاهم باشد…
اگر که سازگاری و درک بین همسران جاری باشد!
اگر که آن ساختار خودشیفتگی و برتر پنداری که مردان ایرانی در آن تربیت شده است، تغییر یابد!
داستان امروز زن و مرد ایرانی، به آن نگاه و تربیت نسل به نسلی، بر می گردد که در آن زن، وظیفه خانه داری دارد و مرد پول آوری!
به آن باید های مدرنیسم می انجامد که زندگی مطلوب را در دست یابی به سرمایه و امکانات بیشتر، نهادینه کرده است!
عشق کجا جاری است؟!
درک و تفاهم را کدامیک از زوجین می شناسند؟!
کدامین آنها حاضرند، برای باهم بودن و برای لذت عشق، به وظایف خویش عمل کنند؟!
کار خانه، کار بیرون و تمام امور سخت زندگی، همه می تواند به گرمی خانواده و اصلاح جامعه کمک کنند؛ اگر که همسران، معنا و ارزش باهم بودن را بفهمند، اگر که در انجام امورات زندگی، خواسته های خودخواهانه خویشتن را در راس آن، قرار ندهند و زندگی را بر اساس قاعده های شخصی، چینش نکنند!
اگر که برای رضای خدا و عشق به خانواده انجام دهند!
آقا جان دلمان پُر است از جاری بودنِ فرهنگی که منطبق با مبانی و نگاه اسلامی نیست! و ریحانه ی خدا بر روی زمین، همچون قهرمانی بی بدل، بارکشِ تمام مشقت های روزمره شده است!
#زن_در_اسلام
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
پناهِ زنان در کلام رهبری؛
✍مهتا صانعی
راهبرد رهبری در مسئلهی زنان آنقدر هر سال آشناتر از سالهای قبل هست که گویا حرف دیگری برای زنان ارجح نیست، مگر همین حرفهای شناسا و مسبوق ، نه بهتر هست بگوییم همین حرفهای آرمانی!
آیا برگرفته از همان عدم تعادل جنسیتی نیست که حرفها مدام تکرار میشوند! در صورتی که سالها قبل شهید مطهری در کتاب آیندهی انقلاب اسلامی چنین میگوید: «به نظر می رسد این چنین نقش تاریخی برای زن در جهان بی سابقه است... و به همین جهت ایجاب میکند که تحقیق کنیم چه عواملی موجب گشت که زن بار دیگر ـ علاوه بر صدر اسلام ـ در صحنهی تاریخ ظاهر شود و تاریخ را از «مذکر» بودن محض خارج کند و آن را «مؤنث» (مذکر ـ مؤنث) نماید.»
زن انقلاب اسلامی اینگونه تعریف شده اما وقتی میبینیم بعد از چهل و اندی هنوز در دامنهی این قله به همان تعاریف و توصیفات ابتدایی به به میکند، چند جای کار میلنگد. درگیر بودن با جهان کاملا مردانه و ضعف قدرت و استقلال زنان در هئیتهای مدیریتی و تصمیمگیری، صرفا آنها را به همان مبحث دوگانهی خانه و اجتماع تقلیل داده و حرف دیگری نمیخواهند بشنوند و خوشایند نمیدارند.
نکتهی قابل توجه در این شنیدنهای مکرر، ادبیات محصول هست. بسیارند زنانی که با وجود این حرفها از زبان شخص اول مملکت اسلامی باز هم در دایرهی دغدغههای هویتی قرار میگیرند و چه بسا متهم هم میشوند و وقتی درگیر هویت نامشخص میشوند، این دیوارنگارهها فقط دایرهی ظلم به زن را بزرگتر میکند.
بر این باوریم «ذهنیت خطا» رهبری را هر سال مصمم میکند به اندازهی قرون متمادیِ کجفهمیها یادآور شود که زن اگر ریحانه هست، چنین هم هست، چنان هم هست.
#بیانات_رهبری
#مسائل_زنان
#دیدار_بانوان ۱۴۰۲
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
عمارهایی که نمی شناسیم (قسمت ۱)
✍مرضیه سادات حمیدی
نمی شناختیمش نه اینکه فقط او را نمی شناختیم، همه شهدایی که توسط اسراییل غاصب شهید شده اند را نمی شنا ختیم. شهدای هسته ای، شهید فخری زاده و البته همه عمارهای انقلاب را از شروع انقلاب تاکنون که مستقیم و غیر مستقیم با برنامه صهیونیست ها به شهادت رسیده اند را نیز.
همه را بعد از شهادت شناختیم .
حاج قاسم را هم بعد از شهادت شناختیم.
سید رضی موسوی را می گویم.
ناشناخته ماندن امثال شهید سید رضی اهمیت دارد اما اگر به دلایل امنیتی و برای اینکه حفظ بشوند باشد راضی هستیم، مطمئنا تحملش در پیشگاه پروردگار عالم ماجور است.
و اما این که اسراییل غاصب چقدر خوب آنها را می شناسد و چه هزینه های سنگینی بابت حذف آنها می پردازد تا با عملیاتهای موفق آنها را از ما بگیرد و می گیرد، آن هم در زمان هایی خاص و تاریخ مشخص مثل ماههای آذر و دی و روزهایی خاص برای ابراز قدرت پوشالی و کادب، اهمیتش خیلی بیشتراست.
با شهادت این شیر مرد میدان مطمئنا یک بار دیگر ناراحتی حضرت آقا دغدغه ملت ایران شده است. همه می دانند که ایشان خوش ندارند یارانشان شهید شوند و خواسته شهادت جوانان را پدرانه و دلسوزانه به هفتاد هشتاد سالگی حواله می نمایند.(ر.ک .سخنرانی رهبرمعظم انقلاب ۱۴۰۲-۲-۵)
اما از ترورهای امثال این شهید بزرگوار نا خود آگاه این پیام به ذهن مخابره می شود که بعد از چهل سالگی انقلاب و در طلیعه گام دوم انقلاب هنوز آن گونه که باید تدبیر خاص و قدرتمندی نیست برای اینکه از شهادت عمارها جلوگیری شود.
اسراییل غاصب نامی در لیست ترور ثبت و با یکه تازی و جسارت خبر را اعلام و سپس ثبت اسناد را به ثبت عملی می رساند!
اسراییلی ها که از قبل اعلام کرده بودند که مترصد فرصت هستند که سید رضی موسوی را شهید کنند و ایشان حتی چند بار مورد ترور نا موفق قرارگرفته است.
مردم خبر نداشتند و نمی شناختند مسئولانی که از اهمیت این عمارها مطلعند چرا مثل اسراییلی ها ی غاصب در جهت مقابل آنها بیشتر تلاش نمی کنند آن ها را حفظ کنند؟
مردم مسئولیت را به مسئولان سپرده اند به امید آنها و اعتماد به آنها عزیزان و قهرمانان ملی شان را به خطر سپرده اند.
حالا ما برای آنها کنگره و همایش و یادمان و تشییع مفصل بگیریم. "سوگواره حذف خواص" و یا "جشنواره ی حذف خواص و هامان کشی"، تفاوتی نمی کند اصل نتیجه یکسان است که با اهداف اسراییل یکی شده است.که جشنواره گاهی خیلی با شکوهتر نیز برگزارمی شود. نشان به آن نشان که ما هامان را فراموش کرده ایم اصلا نمی دانیم کیست؟! آنها بعد از هزاران سال هنوز دارند برایش جشن شادی کشته شدن می گیرند!
ادامه دارد ...
#سید_رضی
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
عمارهایی که نمی شناسیم (قسمت ۲)
✍مرضیه سادات حمیدی
درست است که این شهید خودش آرزوی شهادت داشته و حاج قاسم نیز گفته بوده است که «سید رضی» تو هم باید شهید بشوی ! و آن پاداشی که پروردگار عالم با آن شأن پروردگاری برای شهید تعریف فرموده است از بخشیده شدن و اثرخون شهید و ... به جای خود، اما در عالم ظاهر جای شهید و انسان خود ساخته یا به این زودی ها پر نمی شود یا خیلی سخت پر می شود :
صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید.
شاهد این ماجرا این است که هنوز که هنوز است رهبر معظم انقلاب به بهانه های مختلف مثل قرار دادن عکس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در کنارخود و با یاد کردن از ایشان و ذکر خصوصیات ایشان تلویحا یاد آور می شوند، که جای خالی ایشان هنوز پر نشده است.
لذا شهید شدن چنین انسان هایی قصور و کوتاهی از طرف مسئولین است و در هر صورت این قصور یا شاید تقصیر به هر میزان به نفع اسراییل است و هیچ توجیهی برای آن نیست.
اینکه جاسوس هایی توانسته اند این شهید عزیز را شناسایی و گزارش بدهند شاید کم توجهی به رهنمود رهبر معظم انقلاب است که فرمودند : تنها راه ما قوی شدن است" و نقطه ضعف ماست که هنوز آن چنان که باید قوی نشده ایم.
مطمئنا خیلی شخصیتهای مهم دیگری نیز هستند که آشکارا در لیست ترور سازمان های امنیتی رژیم صهیونیستی قرارگرفته اند. به امید اینکه بعد از چهل سالگی انقلاب و درطلیعه شروع گام دوم انقلاب راهبردها متفاوتتر شود و با سرلوحه قراردادن توصیه رهبر معظم انقلاب از "حالت دفاعی به حالت تهاجمی " و غالب میدان در بیاییم. حتما در عرصه دیپلماسی و روابط فرا دیپلماسی و سیاست های بین المللی و... راهی هست که صهیونیست جنایتکار سگ هار منطقه را مهارکند تا جرات بر چنین دست درازی ها و بی ادبی هایی نسبت به ساحت شیر مردان غیور ملت ایران نداشته باشد. در این عرصه خطیر توجه به توصیه های راهبردی کارشناسان می تواند راهگشا باشد.
"دلسوزانه گفتیم اما کسی نشنید در ۱۲ آذر طی مطلبی "وجوب انتقام" خون دو پاسدار شهید اخیر در سوریه را گوشزد کردیم و اینکه قطعا این اقدامات صهیونیست ها یک تست است که اگر پاسخ درست داده نشود جلوتر می آیند
باز هم دلسوزانه می گوییم اگر پاسخ این جنایت جدید سگ های هار صهیونیستی قاطعانه داده نشود بایستی منتظر جنایات بزرگتری باشیم ...( قاسم اکبری )
توجه به این مطلب یکی از ابعاد آمادگی در جهت تمدن نوین و زمینه سازی ظهور یعنی حفظ یاوران امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف است که باید با قوت پیگیری و عملی شود.
#سید_رضی
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI