.
قائم مقام فاطمه...
✍️نجمه صالحی
خورشيد نجابت و ادب!
زهرای دمشق!
مظهر شور و شعور در صحرای طف!
فرهنگ سبز حسینی در دستان تو بانو گذاشته شد و چه زیبا تمام هویت زن در اسلام را به تصویر کشیدی!
زهراترین ستارهٔ زهرا خوش آمدی!
#میلاد_حضرت_زینب
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
دخت علی.mp3
5.58M
اورا خدا نام نهاد، زینب.
انگار نامش با مصائب گره خورده است.
همینست که اورا امالمصائب میخوانند.
شاهدم اشک های رسول خداست که بر گونه های نوزاد میریخت.
نبی خدا که او را در آغوش گرفت، لحظه ای کربلا برایش مصور شد.
صورت بر صورتش گذاشت و بر مصائبش گریست.
قدم که به این دنیا گذاشت، انگار پروانه هارا میهمان بیت رسولالله کرده بود.
آمده بود تا مونس زهرا شود.
غمخوار حسن شود و همدم حسین.
و شاید خدا لبخند علی را دیده بود که اورا زینب نام نهاد؛ زینت پدر!
حکمت خداراشکر، اورا زینب نامید تا آینه علی باشد در دنیا.
کردار و رفتارش چون علی باشد و گفتارش نیز علوی.
چون پدرش، با صلابت سخن بگوید و خطابه ای کند. چنان که ستون های کاخ یزید را به لرزه در بیاورد.
او همانند علی بود، اسوه صبر و تسلیم محض امر خدا و چون پدر صبر بر مصائب کرد تا دین نبوی پابرجا و اسلام زنده بماند.
آری! زینب، زینت پدر بود و مونس مادر. مادر که فاطمه باشد دختر زینب میشود؛ عابده آل علی.
او در ذهن ما، در کربلا و سختیهایش تصور میشود اما حسین چه از او دیده بود که در میان وداعشان فرمود: خواهرم! مرا در نماز شب فراموش نكن.
و انگار از همان بدو تولد، از همان موقعی که در قلب آلمحمد جای گرفت، شده بود پرستار تک تک آنها.
خدا میدانست، قلب های این خاندان، قرار است داغهایی بس طاقت فرسا برخود ببیند و شاید خدا زینب را فرستاد تا مرهم شود بر تمام زخم هاشان.
چه خوب میلاد پرستار کربلا، روز پرستار نامیده شد.
زینب الگوی صبر و ایمان، ایثار و فداکاریست برای این فرشتگان زمینی.
پس، ای الگوی پرستاران سرزمینم، میلادتان مبارک.
[زینب رضوی یک دهههشتادی]
┄┅═༅﷽༅═┅┄
🔖 صبر و شجاعت زینبی
✍ ساداتحسینی
در دنیایی پر از تلاطم و روزمرگی وقتی از شجاعت و صبوری صحبت میکنیم مصادیق زیادی خصوصاً در مکتب اسلام، به ذهن شلوغ ما میرسد. در مکاتب دیگر شاید بتوان اسوههایی را یافت که در برهههایی از زمان بسته به شرایط زمانی و اعتقاداتِ خود پای ارزشهایی ایستادهاند و تبدیل به یک الگوی مثال زدنی شدهاند؛ اما چون آن ارزشها از شاخصهای انسانی و مبانی محکم و ماندگاری که انسان ذاتاً و فطرتاً با آنها خلق شده و تمایل به آن دارد، توأم نبوده، باعث مغفول ماندن آنها حتی در مکتبهای خودشان شده و فقط در تاریخِ آن کشورها به یادگار مانده و کمکم روبه فراموشی رفتهاند؛ چرا که شجاعت و صبوریشان بیشتر به خاطر حبنفس و کسب منزلت و رسیدن به ارزشهای مادی و دنیایی و متأثر از اندیشه خاص و پیروی از جریانهای سلطهجو بوده است. از دیدگاه ما مسلمانان آن صبری را صبر واقعی و آن شجاعتی را شجاعت حقیقی میدانیم که فراتر از خواستههای شخصی و دنیایی باشد؛ به عبارتی شجاعتِ توأمِ با گذشتِ از خود به خاطر خدا و بندگانِخدا و صبرِ همراه با همنوع دوستی ارزشمند است. پس هر آنچه را که برای آن صبوری و شجاعت به خرج میدهیم هیچگاه از تمایلات نفسانی تبعیت نکرده است و همین امر باعث شده این صفات ارزشمند، ماندگار و تبدیل به یک مکتب و الگوی مثالزدنی بشود. ما به عنوان مسلمان شیعه از شجاعت و صبر که میشنویم شاید بتوان کمتر انسانی را یافت که از شجاعت و استقامت و صبوری حضرت زینب (سلامالله علیه) اطلاعی نداشته باشد. دلیل این امر هم چیزی جز سختی کشیدن در راه خدا و اعتقاد به ارزشها و مبانی الهی و ادای وظیفه و تکلیف الهی نمیتواند باشد. لذا سیره این بانوی پاکدامن برای همه مردم بهویژه بانوان و دختران مسلمان و غیر مسلمان، آموزنده و عبرتآموز میباشد. آن بانوی فهیم و عالمه، الگویی از تعالی معنوی و کمالات نفسانی در جنبههای علمی، اخلاقی، تربیتی هستند که نتیجه آن در زهد و علم و معاشرت و بردباری و حماسه و عشق و دلدادگی و احساس مسئولیت بروز کرده بود. سیره و رفتار آن عقیله بنیهاشم و اسوه صبر و مقاومت و شجاعت برای ما بسیار ارزشمند و مایه فخر و تعجب شیعیان میباشد؛ که چگونه یک زن میتواند فارغ از هرگونه احساس و عواطف زنانگی، هرگز از دشمن اموی و منحرفین خوف و هراسی نداشته باشد.
کمتر زنی را میتوان یافت که بهخاطر غلبه احساس و لطافت بتواند در بزنگاهها عالمانه و عاقلانه عمل کند. به پاسداشت از خودگذشتگی و ایثار و شجاعت این بانوی گرامی سر تعظیم بر آن مقام پاک و سلاله ناب علوی فرود میآوریم و در تلاشیم همواره بر طبق سیره و روش ایشان عمل کنیم و با الگو گرفتن از منش و روش این بانوی والا مقام همچنان در زندگی مسیر درست را برای رسیدن به سر منزل مقصود و راه سعادت انتخاب کنیم.
#زینب_کبری
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«عمه سادات»
💚🌱زینب، زینت پدر است.زینب میوه دلِ حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) بود. زینب یار با وفای برادر خود حسین علیه السلام شد و عمهای بینظیر و ستودنی برای سادات.خط به خط، از کرامات و صبوری بیکران ایشان را که میخواندم درکِ عظمت و بزرگواریشان بیش از پیش برایم سختتر میشود. حمد و ستایش خدایی را که چُنان نیکو خصالی را آفرید و محترم ساخت.
💚🌱عمه سادات؛ به صبر معنا بخشیدند نه صبر به ایشان، از همان وقتی که داغ روزگار و سختیهایش نتوانست کمر همت وی را خمیده کند. تکیهگاه و عَلم شدند تا بیپناهی و غربت جگرگوشههای خود را تسکین دهند، و رسالت جد بزرگ خود و برادرشان حسین(ع) را از کربلا تا شام به گوش جهانیان برساند.
💚🌱عمه سادات؛ اشکهایش را درون خود فرو میریخت تا اینگونه به او قدرت ببخشند و با صدایی رَسا، کاخ یزید را متزلزل میکرد تا برای تاریخ ثابت کند که جز زیبایی چیز دیگری ندیده است. چشمان بانوی صبر، درد و رنجهای فراوانی را تحمل کرده است اما، صبورانه و به دور از بی تابی امام زمان خود؛ یعنی امام سجاد علیه السلام را تیمار کردند. و پا به پای اُسرا در کربلا آنها را در آغوش گرم خود پناه دادند.
💚🌱زیبایی آسمان دمشق مدیون وجود مبارک و نازنین شماست، بانوی با فضیلتی همچون شما، به آن دیار اعتبار و شهرت بخشیدند. قُبه و بارگاه مُنور زینبی، آغوش گرمی برای هر دلشکسته و مظلومی در عالم است. گرچه در این ایام، زینب گونه زیستن را در عُمق وجود مادران و دختران غزه و لبنان میبینیم اما صبر عمهِ سادات چیزی جز زیبایی مُطلق نیست.
نصرٌ من الله و فتحٌ قریب و بشرالصابرین
✍🏻سیده ناهید موسوی
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
صدیقه صغری در تراز صدیقه کبری
✍ فاطمه علی زاده علی آبادی
امروز یادآور نزول سوره کوثر بر قلب نازنین پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) است و تداعی کننده جشن و سرور ملائکه الله و افلاکیان.
آری امروز روز اعطای خیر کثیر به کوثر است.
روزیست که صدیقه کبرا (سلام الله علیها) دختری را در تراز و قامت خویش به دنیا آورده است. صدیقه صغری خواندندش چرا که پرورش یافته دامان صدیقه کبراست. اما در حقیقت و کمالات، گویی صدیقه کبراست. آن چنان در دامان مادر پرورش یافت و به چنان مقامی دست یافت که از لحاظ مرتبت و منزلت، چه بسا برتر از بسیاری از زنان نامی، همچون آسیه همسر فرعون و مریم بنت عمران شد.
همان گونه که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در مقام و منزلت حضرت زهرا (سلام الله علیها) فرمودند: مریم سیده زنان عصر خویش بود اما حضرت زهرا (سلام الله علیها) برترین زنان عالم تا روز قیامت است، صدیقه ی صغری (س) نیز چنان در دامان مادر پرورش یافت که گویا همان صدیقه کبراست و سیده نساء العالمین.
*مقایسه ای کوتاه بین زینب کبری سلام الله علیها و آسیه همسر فرعون*
آسیه زنی بود که دلبسته ی هدایتی شد که پیامبر زمانش به او عرضه کرد و زمانی که جسمش در زیر شکنجه تاب نیاورد از خداوند خواست : « پروردگارا! برای من در بهشت خانه ای بنا کن و من را از دست فرعون و عمل گمراه کننده فرعون نجات بده». آری آسیه شکنجه دید اما درد و رنجش جسمانی بود و در واقع، از خداوند طلب مرگ می کرد.
اما آن رنج ها و محنت ها که بر حضرت زینب سلام الله علیها در روز عاشورا رفت از داغ برادر، فرزند، برادر زاده، یاران و همراهان، تهاجم دشمن، هتک احترام، مسئولیت حفظ کودکان و زنان،.... کجا می توان با مصائب جسمانی مقایسه نمود. اما در مقابل همه این مصائب، زینب سلام الله علیها به پروردگارش عرض نکرد: «ربِّ نجِّنی». بلکه در روز عاشورا عرضه می دارد: {الهی تقبّل منّا هذا القُربان}
____________________
#میلاد_حضرت_زینب
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
┄┅═༅﷽༅═┅┄
🔖 بانوی مقاوم
✍ فلاحزاده
در پنجم جمادی الاول دختری در خانوادهای برجسته چشم به جهان گشود. او را زینب نام نهادند؛ چرا که در عدالتخواهی و مبارزه با ظلم واقعا زینت پدر بود. او را عقیلةالعرب نامیدند؛ ولی او نه تنها در عرب جایگاه ارجمند و باکرامت داشت؛ بلکه در تمام دنیا نامش فراگیر شد.
شجاعت، بلاغت و مقاومت زینب(سلامالله) است که او را در میدان دفاع و پاسداری از حریم دین برجسته میکند. مقاوم در کنترل نفس، مقاوم در ناملایمات، مقاوم در مقابل دشمن، استوار در جبهه حق و باطل، مقاوم در پرستاری از سربازان اسلامی، روحیه دادن و دلداری دادن به خانواده از کوچک و بزرگ در حین مبارزه، همراه و همدل شدن با امام از صفات برجستهای این بانوی بزرگوار است. همچنین امام شناسی به موقع، همراه بودن با ولی جامعه، تبیین به موقع. او دارای بلاغت و فصاحت و کلام ادیبانه و بینظیر بود. خطبهی لطیف و با اقتدارش در کوفه وجدان های خفته را بیدار میکند و جرأت و شهامت به مردم میدهد تا در مقابل ظلم و جور طلب حقخواهی کنند.
قدرت بیان در مقابل حاکمان جور و محکومیت و رسوایی حاکمان اموی و فریاد بیداری و خونخواهی او در دربار یزید، باعث میشود که پیام خون شهیدان به دنیا صادر شود. از فرصتهای اجتماعی به نحو احسن استفاده میکند و اهداف والا و مقدس سیدالشهدا را به ثمر رساند.
#میلاد_حضرت_زینب
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
📣 #شعر_همدلی | استقبال شاعران از موج همدلی مردم ایران با فلسطین و لبنان
«یا علی» برلب بیا مظلوم را یاری کنیم
موسم «ان تنصرالله» است همکاری کنیم
ظهر عاشوراست ما یک عمر اهل روضه ایم
لشگر حق را بیا با هم علمداری کنیم
روز پیکار است با جان با قلم با آب و نان
آن همه «یا لیتنا»! این بار ما کاری کنیم
جان مظلومان به لب آمد مسلمان! چاره ای
بی طرف معنا ندارد ترک بی عاری کنیم
پیکر اسلام دارد برتن خود زخم ها
زینبی باشیم و این تن را پرستاری کنیم
صحنه گردان ظهور مهدی زهرا شویم
بر دلش غم ها ی بسیار است غمخواری کنیم
دستبند و حلقه و زنجیر، پابندش نباش
این فراخوان عیار ماست عیّاری کنیم
تا بهاری گردد این فصل زمستانی که هست
همچو باران « انفقوا» را بر زمین جاری کنیم
✍️ طاهره ابراهیمنژاد آکردی
🔹جهت کمک نقدی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛
شماره کارت:
6037998200000007شماره شبا:
Ir320210000001000160000526کد دستوری: #14* پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR 📢 راوی همدلی باش 👇 @iranehamdel_contact
آثار هنری من...
✍🏻فاطمه تقی زاده
دخترکوچکی که به کارهای هنری علاقه داشتم و از چیزهای کوچک کاردستی هایی می ساختم.
دوست داشتم مرا هنرمند خطاب کنند... روزی خالق آثار هنری نه بهتر است بگویم شاهکار هنری شدم، آثاری که در نشاندن نقش و طرح زیبا و ماندگارشان باید تمام آنچه را که در چنته داشتم رو می کردم.
هنرمندی شدم با نام هنری مادر...
خالق ۴ اثر هنری با رنگ و طرح های منحصر به فردی که هر کدام سبک جدیدی از من است...
کافی است کمی از جایی که ایستاده ایم حرکت کنیم و زاویه دیدمان را تغییر دهیم
به قول سهراب
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید...
با تغییر در نوع تفکر از روز مرگی ها و عادات زندگی بشری می توان شاهکار استخراج کرد.
زمانی که خداوندی که خالق ماست ما را به این رسالت برگزیده چرا به آن افتخار نکنیم؟
یک هنرمند برای هرچه کامل تر و زیبا تر شدن اثرش شب و روز تلاش می کند و نه تنها آن را سرزنش نمی کند بلکه همیشه به او افتخار می کند و نمایشگاهی از آثارش بر گزار کرده و منتی بر آنها ندارد که طراحی تان کردم و جوانیم را گذاشم و شب تا دیر وقت برای تکاملتان وقت گذاشتم، اصلا آنقدر روحیه هنرمند، لطیف است که با ملایمت به روی آثارش دست می کشد و مراقبشان است که مبادا خط و خشی رویشان بیفتد.
مادران شما هنر مندید، خالق آثاری منحصر به فرد خودتان ،مواظب هنرتان باشید.
.
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
حماسهی زینبی...
✨روز تولد حضرت زینب کبری(سلاماللَّهعلیها) روز پرستار نام گرفت. شاید در نگاه اول دلیل این نامگذاری، پرستاری ایشان از امام سجاد در حادثهی کربلا باشد. اما رهبر معظم انقلاب میفرمایند: "تلاش حضرت زینب (سلاماللَّهعلیها) فقط این نیست که از امام بیمار در کربلا حراست و پرستاری کرده است. حضرت زینب از روح کلّی اسلام و جامعه آن روز مسلمین پرستاری کرد؛ پرستاری بزرگ او آنجاست. حضرت زینب در مقابل یک دنیا بدی، ظلم، بیانصافی، حیوانصفتی و قساوت، یک تنه ایستاد. و با این ایستادگی، توانست از روح کلّی اسلام حراست و پرستاری کند. همچنان که می گوییم امام حسین (علیهالسّلام) اسلام را حفظ کرد، میتوانیم دقیقاً ادّعا کنیم که حضرت زینب (سلاماللَّهعلیها) هم با ایستادگی خود، اسلام را حفظ کرد. این ایستادگی، یک رمز و راز و یک عامل اصلی است". (۳ مرداد ۱۳۸۰،بیانات در دیدار جمعی از پرستاران)
✨ این راز و رمز باز میگردد به اینکه "نقش پرستار نقش احیاگر و زندهکننده است".(۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، بیانات در دیدار جمعی از معلمان و پرستاران و کارگران)
زیرا "اگر طبیب، درمان خود را به انجام رساند، اما خدمات پرستاری نباشد، تأمین سلامت بیمار دشوار میشود".(۳ مرداد ۱۳۸۰، بیانات در دیدار جمعی از پرستاران
✨حال نکته اینجاست که پرستاری حضرت زینب (سلاماللَّهعلیها) ادامه طبابت چه کسی بود؟
در خطبهی۱۰۸ نهجالبلاغه امیرالمؤمنین علی علیه السّلام در وصف پیامبر اکرم میفرمایند:"وَ مِنْهَا طَبِیبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ". او (پیامبر) پزشکی است که با طب خویش پیوسته در گردش است.
امام علی (ع) با تشبیه پیامبر اسلام (ص) به طبیبی که با طب خود سخت به دنبال نیازمندان به طبابت روحی می گردد، رسالت آن حضرت را در معالجه روح و جان انسانها بیان میکند. او در پی علاج جهل و اخلاق نکوهیده و پست است،
✨نکته ای که در این جا قابل دقت است؛ این است که پیامبر اسلام (ص) بر خلاف طبیبان و پزشکانی که با جسم فیزیکی مردم در ارتباطاند و در مطب و محل کار خود به انتظار مریض مینشینند، تا بیماران به آنها مراجعه کنند، این پیامبر است که به سراغ بیماران میرود. به بیان دیگر، پیامبر برای رسالتش که درمان بیماری روح و جان مردم است، رسالت فراگیر دارد، و این رسالت اقتضای آن را دارد که او به سراغ مردم برود و به دنبال درمان آنها باشد.
✨و این زینب کبری(سلاماللَّهعلیها) دختر حضرت علی (علیه السلام) و فاطمه اطهر (سلاماللَّهعلیها) است که به مقام پرستاری و احیاگری نائل میشود. او همچون جد بزرگوار خود از روح اسلام در جامعهی مسلمین حراست میکند.
او بعد از واقعه کربلا به اسارت میرود. اما از هر کوی و برزن که عبور میکند نطفهی حق و حقیقت، ولایت و عدالت را میکارد و مسیر پر فراز و نشیب و پر از مصیبت اهل بیت را به مسیر "نجات یک تاریخ" مبدل میکند.
آری، او یک تاریخ را رهبری میکند...
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
.
نگاه استوار، روایتگری منعطف
✍فهیمه فرشتیان
اکنون دوران جنگ روایت هاست و پیروز کسی است که افکار عمومی را از آن خود کند.
ما به تناسب طبع انسانی و به سبب دغدغه اعتقادی میخواهیم فاتح میدان باشیم و روایتمان دنیا را در نوَردد.
این روزها دنیا سرشار از ماجراست و مخاطب تشنه شنیدن. خبر هر حادثهای میتواند به دقیقه نکشیده از شرق به غرب عالم برسد. رسانه ها قدرت نفوذ تا درونی ترین لایه های زندگی را دارند و میتوانند هر لحظه انسانهای زیادی را با خود همراه کنند.
حال در این بحبوحه جنگ، اولین نیاز یک رزمنده میدان روایت چیست؟
شما چه چیزی را پیشنهاد میدهید؟
رسانه قوی و پر مخاطب؟
ابزار کار حرفه ای و امکانات به روز ؟
شبکه ای از ارتباطات و دوستان ؟
و یا شاید عواملی دیگر.
من بنا به آنچه از روایتگران موفق تاریخ میدانم معتقدم سربازان و فرماندهان این عرصه نیاز به نگاه استوار و عقیده محکم دارند. عقیده ای که سبب شود تمام زندگی شان را عطر روایت بردارد. چشم اندازی که کمک کند بتوانند از هر فرصتی برای گفتگو و انتقال معنا به مخاطب خود استفاده کنند.
این را از جستجو، و مطالعه درباره بزرگ روایتگر کربلا برداشت کرده ام.
اگر او ایمان به مسیر کربلا نداشت چگونه میتوانست بعد از آنهمه رنج و درد عاشورا، و در دلِ اسارتی طولانی گردن راست کند و از پس بیان ماجرای کربلا بربیاید؟
هدف حقیقی امام حسین چنان که خودشان در خطبه های چند روز آخر عمرشان بیان میکنند مقابله با ظالم است و مقاومت در برابر گردنکشی او.
این هدف در ذره ذره وجود زینب سلام الله علیها رسوخ کرده بود که توانست چنان کند که گفته اند و شنیده ایم.
و به نظر می آید دومین نرم افزار در وجود یک روایتگر، شناخت مخاطب و ارائه مطلب به تناسب موقعیت اوست.
همانطور که حضرت زینب در کاخ یزید جدی، خشک و بدون ذره ای ملاطفت سخت گفتند،(کِد کَیدَکَ وَ اسعَ سَعیَکَ ... فَوَاللهِ لا تَمحو ذِکرَنا)(۱)وجایی دیگر با مردم کوفه چنان حرف زدند که آنها از بی حرکتی و یلگی خود شرمنده شدند(اَ تَبکون؟ اَلا فَلا رَقَأَتِ العَبرَةُ وَ لا هَدَأَتِ الزَّفرَة)(۲) آنگاه مقدماتی برای برخی قیامها فراهم کردند.
حضرت، در مقابل افراد ناآگاه و دور مانده از اصل حقیقت، ابتدایی ترین اطلاعات را ارائه دادند.خودشان را معرفی کردند و شجره نامه طیبه ای که به آن متصل بودند، تا بلکه قلبی به تپش بیفتد با نام رسول خدا یا خاطره ای زنده شود با روزهای زندگی فاطمه زهرا سلام الله علیها در مدینه و یا کسانی به یاد دوران عدالت علی علیه السلام بیفتند.
حضرت زینب رسانه ای نداشتند.
خودشان بودند و خودشان .
اما هم یقین داشتند که باید بگویند، هم
میدانستند هر مخاطب چه نوع داده ای نیاز دارد.
پس پیروز میدان روایت شدند.
و از پس قرنها هنوز آثار غلبه ایشان بر رقیب در زندگی بشر جاری است.
اکنون بزرگ ترین تجمعات دنیا به نام امام اباعبدالله برگزار میشود و انسانها از هر سوی عالم ندای لبیک یا حسین سر میدهند.
۱.هر چه حیله داری به کار بگیر ،هر کاری میتوانی انجام بده، والله نخواهی توانست یاد ما را از آفاق ذهن مردم دور کنی.
۲. گریهی شما هرگز بند نیاید؛ این چه گریهای است که شما میکنید؟ میدانید چه کردید؟
و در ادامه میفرمایند اِنَّما مَثَلُکُم کَمَثَلِ الَّتی نَقَضَت غَزلَها مِن بَعدِ قُوَّةٍ اَنکاثا؛ شماها کاری کردید که همهی زحمات گذشتهی خودتان را نابود کردید.
#حضرتزینب
#روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
امنیت و پرهیز از «تلقی انفعال»
اگر امنیّت در جایی نباشد، دیگر چیزی در آن کشور یا جامعه نیست. امنیّت، در واقع، زیربنای همهی وسیلهها و راههای پیشرفت یک ملّت و یک کشور است. آرامش روانی جامعه و امکان تحصیل و پیشرفت جوانان متاثر از امنیّت است.
🔗انتشار یادداشت سرکار خانم مرضیه عاصی در رحا مدیا
https://rahamedia.net/?p=6548
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI