🟢سخنی با استاد حسین شریعتمداری
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹جناب استاد حسین شریعتمداری مسئول جهادی و شجاع و انقلابی مؤسسه کیهان، ضمن نکتهای با عنوان «پاسخ یک پرسش پرشمار» ( https://kayhan.ir/fa/issue/3009/2 ) خطاب به نامزدهای جبهه انقلاب چنین توصیه کردهاند که اگر مدافع انقلاب و امام و رهبری هستید و میخواهید راه شهید رئیسی تداوم یابد، «پس صورت مسأله را از حالت «چندکاندیدایی» به «تک کاندیدا» تغییر دهید»
🔸ضمن احترام به جناب استاد شریعتمداری، به نظر میرسد:
اولاً، هیچ تضمینی نیست که با چنین کاری مطلوب شما حاصل شود؛
ثانیاً، باید بپذیریم که ما در این دوره از انتخابات دستکم با چهار «گفتمان متفاوت» و چهار «شیوه حکمرانی متمایز» مواجه هستیم:
یک. گفتمان اصیل و خالص انقلابی و شیوه حکمرانی مردممحور که جناب دکتر جلیلی آن را نمایندگی میکند؛
دو. گفتمان شبه کارگزارانی که جناب دکتر قالیباف آن را نمایندگی میکند؛
سه. گفتمان اصلاحات و تداوم مدل حکمرانی جناب دکتر روحانی که جناب دکتر پزشکیان آن را نمایندگی میکند؛
چهار. گفتمان جامعه روحانیت مبارز که دبیر کل محترم آن یعنی جناب حجتالاسلام پورمحمدی آن را نمایندگی میکند.
✔️بنابراین کنار رفتن یکی یا چند نفر به سود دیگری، حتی اگر کاری خلاف اخلاق و عدالت نباشد، (که به نظر این بنده هست) اساساً یک سیاسیکاری نادرست و نوعی سهمخواهی است که ممکن است به یک دولت شراکتی سهامی و ناهماهنگ منجر شود که آسیبهای آن نیازی به گفتن ندارد.
♦️پس پیشنهاد میدهم که اجازه دهید همه این چهار گفتمان با قوت و قدرت و با همه داشتهها و توانمندیهایشان به تبلیغ و روشنگری در باره خود پرداخته و در یک فضای کاملاً اخلاقی و غیرتخریبی، برنامهها و اولویتهای خود را با مردم در میان بگذارند. مطمئن باشید که این کار برای آینده انقلاب و جمهوری اسلامی مفیدتر است؛ مشارکت را افزایش میدهد؛ دقت در انتخاب را بالاتر میبرد و مهمتر از همه هر کدام از گفتمانها وزن خود را در میان مردم بهتر و دقیقتر متوجه میشود و این برای آینده همان گفتمان و بتبع برای آینده جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی نیز بهتر و مفیدتر است.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢سیاست درست: «رفع تحریمها» یا «بیاثر کردن آنها»؟
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸یکی از نامزدهای محترم ریاستجمهوری که مدعیاند بیشترین نقش را در تدوین و تصویب بندبند برنامه هفتم داشتهاند، اجراییسازی برنامه هفتم را منوط و متوقف بر «رفع تحریمها» دانسته و ادامه میدهد:
«طبیعتاً رفع تحریم و مشکلاتی که در حوزه خارجی برای پیادهسازی این برنامه وجود دارد، اولویت ماست. به همین دلیل، در دولت چهاردهم همه دستگاهها یک طرف و بحث مربوط به دستگاه دیپلماسی ما برای رفع تحریم یک طرف»
🔹صرفنظر از برداشت نادرستی که این نامزد محترم از روح و محتوای برنامه هفتم دارند؛ (زیرا در هیچ جای این برنامه، اجرایی شدن آن منوط و مشروط به رفع تحریمها نشده است!) و صرفنظر از مبالغه عجیبی که در این سخنان وجود دارد (که چنین مبالغهگوییهایی شایسته شخصیتهایی در این جایگاه نیست)، به اعتقاد این بنده،
اولاً، این همان سیاستی است که در دولت یازدهم و دوازدهم به مدت ۸ سال کل کشور را قفل کرد. و همه فعل و انفعالات اقتصادی و اجتماعی ما را در برابر سخنان و نگاه غربیان شرطی کرد. همان نگاهی است که برجام نافرجام را بر این ملت تحمیل کرد و دنبال برجام۲ و برجام۳ و ... هم بود؛ که خدای متعال به این ملت رحم کرد و با آمدن آیتالله رئيسی آن سیاستها تداوم نیافت. به هر حال، آن تجربه هشت ساله، نشان داد که دنبال رفع تحریمها رفتن دنبال سراب دویدن است.
و ثانیاً، این نامزد عزیز باید بدانند که دنیای سرمایهداری تا سود و منفعتی بیش از تحریمها به دست نیاورد، هرگز حتی یک تحریم جزئی را هم «رفع» نخواهد کرد. مگر زمانی که اولاً آنقدر پیشرفت کرده باشیم که خود را محتاج ارتباط با ما بداند و ثانیاً، آن تحریمها هم کارکرد خودشان را از دست داده باشند؛ یعنی «بیاثر» شده باشند.
♦️به اعتقاد این بنده، سیاست درست همان سیاستی است که رهبر حکیم انقلاب توصیه کردند و در دولت شهید رئیسی عزیز شروع شد: سیاست «بیاثر کردن تحریمها» و سیاست «خنثیسازی تحریمها»؛ آن هم با تلاش و کوشش جهادی و فعال کردن ظرفیتهای داخلی و گسترش دامنه ارتباطات تجاری و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی خود با سایر کشورها.
🔸گفتنی است که این سیاستِ درست و واقعبینانه از سوی برخی دیگر از نامزدهای جبهه انقلاب، بیان شده است. و راه نجات از تحریمها تداوم همین سیاست است و الا بعد از چند سال مشغول کردن ذهن و ضمیر مردم به «رفع تحریمها»، دستاوردی بیش از «تقریباً هیچ» نصیب ملت نخواهد شد.
#انتخابات
#غرب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیس جمهور و «جهاد مقابله با سبک زندگی غربی»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در بیانیه #گام_دوم، یکی از هفت اولویت اول کشور در چهلساله دوم انقلاب اسلامی را مقابلهی «جهادی»، «همهجانبه» و «هوشمندانه» با سبک زندگی غربی میدانند و میفرمایند:
«تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد.»
🔹سبک زندگی، میوهی باورها و ارزشهاست. میوه باورهای اومانیستی و ارزشهای لیبرالیستی که در ساحتهای مختلف زیست فردی و اجتماعی نمود پیدا کرده است، سالیانی است تحت عنوان «سبک زندگی آمریکایی» یا «سبک زندگی غربی» در جهان اسلام ترویج میشود. تناول از این میوه یا بیتفاوتی نسبت به عرضه آن در بازار مسلمین، موجب تغییر ذائقه برخی از جوانان و خانوادهها و به دنبال آن موجب تغییر باورها و ارزشهای اسلامی و گرایش به باورها و ارزشهای لیبرالی شده است. قرآن کریم این معادله و این ارتباط را به زیبایی بیان میکند:
ثُمَّ كانَ عاقِبَةَ الَّذينَ أَساؤُا السُّواى أَنْ كَذَّبُوا بِآياتِ اللَّهِ وَ كانُوا بِها يَسْتَهْزِؤُن (روم، ۱۰)
آرامآرام سرنوشت کسانی که کارهای بد مرتکب شدند، تکذیب آیات خدا و به سخره گرفتن آنها بود.
♦️اکنون پرسش و مطالبه ما از نامزدهای محترم ریاست جمهوری این است که:
اولاً، اهمّ مصادیق شایع سبک زندگی غربی در جامعه اسلامی را که موجب خسارتهای بیجبران اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در جامعه شده است، بیان کنند، تا فهم آنان از این مقوله مهم را بدانیم.
ثانیاً، به توجه به مسئولیتهای مهمی که هر کدام از نامزدهای مختلف در طول چند دهه اخیر در کشور داشتهاند، انتظار داریم که سابقه و کارنامه خود در این خصوص را برای مردم گزارش دهند.
و ثالثاً، برنامه همه جانبه و هوشمندانه خود را در خصوص مواجهه با ترویج سبک زندگی غربی در جامعه اسلامی تشریح کنند.
#انتخابات
#سبک_زندگی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢تککاندیدایی یا چندکاندیدایی؟: مراقبت از اسبتروای فتنهگران در جبهه انقلاب
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
◾️این روزها در میان دلسوزان انقلاب، نگرانیهای زیادی از «تعدد کاندیداها» مطرح میشود و توصیه اکید آنها به جبهه انقلاب «تککاندیدایی» است. هر چند بنده همه کاندیداهای تأیید صلاحیت شده توسط شورای محترم نگهبان را عضو خانواده بزرگ انقلاب میدانم؛ اما معتقدم تلاش در جهت انصراف برخی از کاندیداهایی که خود را متعلق به جبهه انقلاب میدانند به سود یک کاندیدا، صرفنظر از اینکه آن یک کاندیدا چه کسی باشد، بازی در زمین فتنهگران سیاسی و اجتماعی و فرهنگی است.
این کار قطعاً موجب دوقطبیسازی کاذب و هیجانی در جامعه میشود. شکستخوردگان سیاسی و فتنهگران اجتماعی برای احیای خود نیازمند بالا بردن سطح هیجان اجتماعی و سیاسی هستند. راه احیای مجدد خود را ایجاد «هیجان کاذب» میدانند. و این کار فقط با دوقطبیسازی فضای انتخابات شدنی است. آیا فکر کردهاید که چرا همان روز اول و بلافاصله بعد از اعلام نامزدهای تأیید شده توسط شورای نگهبان «راهبرد ۵ + ۱» را مطرح کردند؟!
♦️مواظب «اسب تروای فتنهگران»، در جبهه انقلاب باشیم. بپذیریم که چهار گفتمان و چهار مدل حکمرانی در صحنه انتخابات ریاست جمهوری حضور دارند؛ ( دیدگاه خود را درباره چهار گفتمان و مدل حکمرانی حاضر در این انتخابات را در اینجا توضیح دادهام 👈 https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi/2674 ) هر کدام از آنها باید در فضایی اخلاقی و رقابتی، «برنامه» و «اراده» و «کارنامه» و «همخانه»های خود، یعنی همکاران و همراهان و مدافعان خود، را در معرض دید و قضاوت مردم بگذارد. مردم حتماً بهترین انتخاب را خواهند داشت.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟣مناظرات انتخاباتی ابزاری برای مقایسه «برنامهها» و «شخصیت» نامزدها
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸در مناظرات انتخاباتی هیچکدام از نامزدها به هدف «فهم و انکشاف حقیقت» یا «شناساندن حقیقت به رقبای دیگر» در مناظره شرکت نمیکند. زیرا هر کدام از آنان، پیش از شرکت در مناظره، خود را برترین فرد برای اداره کشور و برنامه خود را بهترین و دقیقترین برنامه برای پیشرفت کشور میداند و در این موضوع تردیدی ندارد که بخواهد با مناظره تردید خود را برطرف کند.
🔹بنابراین، هدف اصلی از مناظرات انتخاباتی این است که هر کدام از نامزدها، نظرگاه و برنامه خود را به صورت همزمان با مردم در میان بگذارد و مردم نیز این فرصت را دارند که با شنیدن برنامههای هر کدام از نامزدها در مهمترین موضوعات اساسی اداره کشور، در یک فضای عقلانی هم برنامهها را با هم مقایسه کنند و هم متانت و شخصیت نامزدها را. در پایان بهترین خادم و برترین برنامه را برگزینند.
🔻«هیجانی کردن فضای مناظرات»، «ذکر سخنان بیپایه»، «طرح ادعاهای بدون محاسبه»، «تخریب دیگر نامزدها» و «تمسخر برنامههای سایر رقبا»، روشهایی شیطانی و غیراخلاقی است که امیدوارم هیچکدام از نامزدهای محترم فریب وسوسههای شیاطین انسی و جنی را نخورد و از مرزهای اخلاق عدول نکند.
#انتخابات
#اخلاق
#مناظره
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢خدمت شایسته و منتکشانه
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸امام خمینی (ره) در یکی از وصایای عرفانی خود به فرزندش سیداحمد خمینی چنین توصیه میکند:
«پسرم! ما که عاجز از شکر او و نعمتهای بیمنتهای اوییم، پس چه بهتر که از خدمت به بندگان او غفلت نکنیم که خدمت به آنان خدمت به حق است؛ چه که همه از اویند.
هیچ گاه در خدمت به خلق اللَّه خود را طلبکار مدان که آنان به حقّ منّت بر ما دارند، که وسیله خدمت به او- جلّ و علا- هستند. و در خدمت به آنان دنبال کسب شهرت و محبوبیت مباش که این خود حیله شیطان است که ما را در کام خود فرو برد. و در خدمت به بندگان خدا آنچه برای آنان پرنفعتر است انتخاب کن، نه آنچه برای خود یا دوستان خود؛ که این علامت صدق به پیشگاه مقدس او- جلّ و علا- است» (صحیفه، ج۲۰، ص۱۵۸)
#امام_خمینی
#خدمت
#شکر
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری درباره برخی نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان
نقل قولهای غیر مستند و یا برداشتهای شخصی فاقد اعتبار است
✏️ متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری به این شرح است:
🔹️در روزهای اخیر مشاهده شده است که برخی از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری و یا اعضای ستاد و افراد منتسب به آنها در اظهارنظرها و موضع گیریها، نقل قول هایی ناقص و یا نادرست از رهبر انقلاب اسلامی و یا مسئولان دفتر معظم له بیان کرده اند.اعلام میدارد هرگونه نقل قولِ غیرمستند به اسناد موجود و مکتوب از بیانات و اظهار نظرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکتفا به برداشت های شخصی و دریافتهای شفاهی از بیانات ایشان و یا مسئولان دفتر معظم له فاقد اعتبار و استناد است. انتظار میرود همگان نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و از تکرار آن پرهیز شود.
دفتر مقام معظم رهبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
احمدحسین شریفی
📢 اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری درباره برخی نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان
قابل توجه عزیزانی که با لطایف الحیل میخواستند و میخواهند عدم مقبولیت مردمی نامزدهای مورد علاقه خود را با هزینه کردن از رهبری و چهرههای متعلق به دفتر رهبری نظام، جبران کنند. و حتی بعضاً مدعی بودند که فلان فرد بدون مشورت با رهبر انقلاب و بدون اجازه ایشان نامزد نمیشدند! پس ...!
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸«انتخاب اصلح» بر مدار «ملاکهای انقلاب»
🔹رهبر فرزانه انقلاب در دیدار مدالآوران علمی در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳:
«برای انتخاب خوب ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد.»
♦️رهبر حکیم انقلاب اسلامی در بیانات دیگری ملاکها و مبانی انقلاب اسلامی از نگاه بنیانگذار فقید انقلاب را به شکلی شفاف بیان کردهاند.
به عنوان مثال در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ میفرماید:
«امام رحمهالله «مظهر انقلاب اسلامی» است و بر همین اساس، بیانات ایشان که در دهها جلد کتاب مدون شده، «مبانی انقلاب» است. براساس سخنان امام رحمهالله ، موضوع «مردم»، «استقلال کشور»، «تدین و پایبندی به مبانی اسلامی»، «مبارزه با استکبار و زورگویی»، «مسألهی فلسطین»، «موضوع معیشت مردم»، «توجه به مستضعفین و رفع فقر»، خطوط اصلی انقلاب هستند که از ترکیب آنها «هندسهی انقلاب» بهدست میآید.»
#انتخابات
#امام_خمینی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیس جمهور، «دشمنشناسی» و «دشمنستیزی»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸کشوری مثل جمهوری اسلامی که هدفی چون «جامعهپردازی اسلامی» و «تمدنسازی اسلامی» را در رأس اهداف خود بیان کرده است، و هماکنون نیز به یکی از مدعیان بزرگ قدرت در جهان تبدیل شده است، به طور طبیعی دشمنان و رقیبان فراوانی دارد. ۴۶ سال است که قدرتهای بزرگ به ویژه غربیان، همه توش و توان خود را در ایجاد محدودیت و ممنوعیت و محرومیت کشور ما به کار گرفتهاند.
🔹به همین دلیل، همه پیشرفتها و توفیقات جمهوری اسلامی در یک میدان مبارزه و جنگ به معنای واقعی بوده است. برای دستیابی به تکتک موفقیتها جنگیدهایم؛ موانع را شناختهایم و از سر راه برداشتهایم. در عین حال، بعضاً سادهلوحانه به دشمن اعتماد کردهایم و امضای دشمن مکار خود را تضمین دانستهایم! و البته خسارتهای «دیرجبران» یا «غیرقابل جبرانی» هم نصیب کشور شده است. در عین حال، در مواقع و مواردی نیز دشمن را نشناخته و ترفندهای او را ندانستهایم و به همین دلیل بعضاً در زمین طراحی شده توسط او بازی کردهایم. بسیاری از پسرفتها و عقبماندگیهای ما معلول همین بوده است.
♦️یکی از مهمترین ویژگیهای رئیس جمهور، به عنوان رئیس امور اجرایی کشور، #دشمنشناسی و در مرحله بعد دشمنستیزی اوست. یک رئیس جمهور هوشمند و تراز در جمهوری اسلامی رئیس جمهوری است که هرگز فریب لبخند دشمن را نخورد؛ هرگز به دشمن اعتماد نکند؛ آنچه خود دارد را از بیگانه تمنا نکند؛ بداند که دشمنان جز با عقبنشینی از همه هویت دینی و ملیمان ما را به رسمیت نخواهند شناخت.
🔸رضوان الهی بر #امام_خمینی باد که چه زیبا این راهبرد را تبیین کرد:
«نکته مهمی که همه ما باید به آن توجه کنیم و آن را اصل و اساس سیاست خود با بیگانگان قرار دهیم این است که دشمنان ما و جهانخواران تا کیْ و تا کجا ما را تحمل میکنند و تا چه مرزی استقلال و آزادی ما را قبول دارند. به یقین آنان مرزی جز عدول از همه هویتها و ارزشهای معنوی و الهیمان نمیشناسند. ... ما چه بخواهیم و چه نخواهیم صهیونیستها و امریکا و شوروی در تعقیبمان خواهند بود تا هویت دینی و شرافت مکتبیِمان را لکهدار نمایند. بعضی مغرضین ما را به اعمال سیاست نفرت و کینهتوزی در مجامع جهانی توصیف و مورد شماتت قرار میدهند؛ و با دلسوزیهای بیمورد و اعتراضهای کودکانه میگویند جمهوری اسلامی سبب دشمنیها شده است و از چشم غرب و شرق و ایادیشان افتاده است! که چه خوب است [به] این سؤال پاسخ داده شود که ملتهای جهان سوم و مسلمانان، و خصوصاً ملت ایران، در چه زمانی نزد غربیها و شرقیها احترام و اعتبار داشتهاند که امروز بیاعتبار شدهاند!
آری، اگر ملت ایران از همه اصول و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه عزت و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین - علیهم السلام - را با دستهای خود ویران نماید، آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بیفرهنگ به رسمیت بشناسند؛ ولی در همان حدی که آنها آقا باشند ما نوکر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعیف؛ آنها ولیّ و قیّم باشند ما جیرهخوار و حافظ منافع آنها.» (صحیفه امام، ج۲۱، ص۹۰)
#انتخابات
#امام_خمینی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیس جمهور و سعه صدر
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸یکی از مهمترین ابزارهای ریاست، «سعه صدر» است. به تعبیر #امیرمؤمنان علیه السلام: آلَةُ الرِّيَاسَةِ سَعَةُ الصَّدْر.
به هر میزان که دایره مسؤولیت و اختیارات یک مدیر بیشتر باشد به همان میزان به چنین خصلتی نیازمندتر است. به هر حال مسؤولان در معرض نقدها و انتقادها و مخالفتهای فراوانی قرار دارند. همه حرکات و سکنات آنان و اطرافیان و نزدیکانشان زیر ذرهبین افکار عمومی است. مهمترین دغدغه مخالفان او برجستهسازی نقطهضعفهای او و اطرافیانش و حاشیهسازی برای او، حتی از امور بعضاً بیاهمیت، است.
🔹اما در همه این امور رئیس جمهور باید سعه صدر داشته باشد و همواره با روی گشاده با ناقدان و مخالفان و حتی توهینکنندگان برخورد کند. نقدهای درست را فروتنانه پذیرا باشد؛ به نقدهای نادرست پاسخ دهد و از اتهامات و افتراهای حاشیهساز کریمانه عبور کند.
♦️این ویژگی را به شکلی اعجابانگیز در شهید رئيسی عزیز دیدیم. او نه تنها در مواجهه با مطالبات متراکم مردم با رویی گشاده و سینهای فراخ برخورد میکرد؛ بلکه حتی در برابر مخالفان و اتهامزنندگان به خود نیز پیامبرگونه گذشت میکرد. او از هیچ خبرنگار و منتقدی شکایت نکرد. او حتی از هیچ توهینکننده و اتهام زنندهای هم شکایت نکرد! وقتی یکی از رقبای او در برنامهای زنده در پیش چشم میلیونها ایرانی، به ناروا و دروغ، او را متهم به بیسوادی کرد (در حالی که جزء باسوادترین رؤسای جمهوری تاریخ ایران بود)، با آرامشی مثالزدنی واکنش او این بود که: «خسته نشدهاید از این همه اهانت؟! اگر با اهانت به من مشکل مردم حل میشود، باشه اهانت کنید.» حقیقتاً او روحی بزرگ و کریمانه داشت.
روحش شاد و راهش پررهر باد.
#انتخابات
#سعه_صدر
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
دکتر علی شمسیپور، سخنگوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری:
پیرو اظهارات نادرست بیان شده در برنامه تلویزیونی یکی از کاندیداها و در دفاع از حیثیت آموزش عالی کشور اعلام میکنیم که آقای دکتر فاضلی توسط دکتر نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی منصوب دولت آقای روحانی اخراج شده و با ایشان برخورد سیاسی نشده است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸حتی بعد از شهادت مظلومانه و غریبانه شهید رئیسی، گویا غربزدههای ناجوانمرد بنا ندارند از وارد کردن اتهامات واهی به او و دولت خدومش دست بردارند!
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔸کاربردیسازی و عمومیسازی فلسفه و کلام؛ کار ویژه دانشکدههای الهیات
🔹به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، حجتالاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی رئیس دانشگاه قم در چهارمین اجلاس سراسری دانشکدههای الهیات سراسر کشور که در دانشگاه قم برگزار شد، عنوان کرد: درباره دو موضوع مهم "نقش الهیات در علوم انسانی" و "الهیات کاربردی" که برای هماندیشی در این جلسه انتخاب شده بحثهای بسیاری را میتوان مطرح کرد. در واقع میتوان گفت که فلسفه وجودی الهیات در دوران معاصر به نقش آفرینی در این دو حوزه گره خورده است.
🔸دکتر شریفی اضافه کرد: سوالات جدی درباره کارویژه رشتههای الهیات مخصوصا برخی از رشتهها مثل فلسفه مطرح میشود که باعث شده فیلسوفان دنیا برای تبیین اهمیت نقش و جایگاه خود به دیگران به تکاپو بیفتند و اگر در این زمینه محبوبیت و مقبولیتی صورت نگیرد اقبال مخاطبان به این رشتهها باز هم کمتر خواهد شد.
🔹رئیس دانشگاه قم گفت: نکته قابل ذکر این است که در برخی از رشتههای الهیاتی متعارف در دانشکدههای الهیات مثل فقه تجربه گرانسنگی وجود دارد که ماندگاری هزارساله این دانش و رشد آن مرهون این است که توانسته مقبولیت لازم را در جامعه هدف و عامه مردم کسب کند و این امر را در میان مردم بیان کرده است که برای ادامه زندگی به صورت هدفمند و سعادت خود نیازمند مسئله فقه هستند در نتیجه مردم حاضر هستند که حتی برای این مسئله هزینه کنند.
🔻وی افزود: سیر تحول فقه داستان طولانی دارد که بهتر است مطالعه شود زیرا باید بدانید که فقه چگونه به جایگاهی رسیده است که در انقلاب اسلامی امام خمینی فقه را قانون تنظیم معاش و معاد و برنامه کامل اداره بشریت از گهواره تا گور میداند.
🔸دکتر شریفی بیان کرد: بطور خلاصه در بحث سیر مباحث فقهی یکی از مراحل مباحث نظری و آکادمیک است که هنوزهم جریان دارد و روز به روز نیز عمیقتر میشود؛ البته همواره و هر روزه این امر مورد نیاز است بخش اصلی کار حوزههای علمیه نیز تعمق و تفکر در مباحث فقهی است.
اما اگر فقه در همین مرحله میماند به چیزی همانند بحثهای انتزاعی محض تبدیل میشد. اما فقه به این سطح اتکا نکرد و به سطح سیاستی، تصمیمسازان جامعه و مدیران حکومتی نیز خود را اثبات کرد تا آنها احساس نیاز به فقها کرده و فقه را در تصمیمگیریهای سطح کلان جامعه قبول کنند.
مسئله نیاز به فقه در تمام دوران حکومتی از مغول تا پهلوی مشهود است و در دوران جمهوری اسلامی نیز به حد اعلای خود یعنی حضور در عرصه قانونگذاری، تصمیمسازی و تصمیمگیری در سطح کلان جامعه خود را نشان داده اما در مقوله کلامی و فلسفی به این سطح نرسیده است و هیچگاه فلسفه در حوزه تصمیمسازی اجتماعی، تدوین اسناد اداره جامعه و صدها سند کلان و راهبردی جامعه دخالتی نداشته است در نتیجه، فلسفه در این سطح خلاء فراوانی دارد که باید برای رفع آن تلاش صورت گیرد.
برگ برنده فقه این است که در لایه سوم یعنی عامه مردم توانسته است مقبولیت لازم را کسب کند به حدی که مردم حاضرند برای دستیابی به محصولات آن هزینه کنند. با هزینه خود خانه عالم بسازند تا روحانی در روستای آنها مستقر شود چرا که احساس نیاز میکنند اما در خصوص حضور فیلسوف یا متکلم که درمانگر امراض ذهنی، فکری و معرفتیاند، هنوز چنین احساس نیازی نکرده است.
🔹وی ادامه داد: البته در سطح جهان به صورت محدود مراکز فلسفی موجود است اما این امر در ایران وجود ندارد در صورتی که بسیاری از دلهرهها و اضطرابهای موجود در جامعه مربوط به معرفت و معنای زندگی در میان جوانان است و درمان این بیماریها کار فیلسوف است نه روانشناس. بنابراین فلسفه و کلام باید به سطح سوم یعنی مقبولیت در میان عامه مردم ورود کند و این امر یکی از کارها و ماموریتهای مهم دانشکدههای الهیات است.
#فلسفه
#فلسفه_کاربردی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔸معیارهای انتخاب مدیران در سخن امیرمؤمنان
✍ احمدحسین شریفی
🔹امیرمؤمنان علیه السلام در ضمن سفارشهای خود به مالک اشتر درباره انتخاب والیان و مسؤولان، ده شاخص را بر میشمارد:
«كسی را انتخاب کن كه
۱. خيرخواهی وی را برای خدا و رسول او و امام خود بيشتر دانی
۲. و دامن او را پاكتر
۳. و بردباریاش برتر، كه دير به خشم آيد؛ و زود به پذيرفتن پوزش گرايد؛
۴. و بر ناتوانان رحمت آرد؛
۵. و با قویدستان برآيد؛
۶. و آن كس كه درشتی او را بر نيانگيزاند؛
۷. و ناتوانی وی را بر جای ننشاند؛
۸. و از آنان كه گوهری نيك دارند؛
۹. و از خاندانی پارسايند؛
۱۰. و از سابقتی نيكو برخوردار.» (نهج البلاغه، نامه 53)
#انتخابات
#امیرمؤمنان
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔸مذاکره با آمریکا؟!
🔹رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار بسیجیان/ ۵ آذر ۱۴۰۱ به تفصیل درباره راهبرد راهگشا و معقول جمهوری اسلامی در مواجهه با آمریکا به تفصیل سخن گفتند:
«عدّهای ادّعای فهم سیاسی هم میکنند لکن تحلیلهایشان ... واقعاً انسان را متأسّف میکند. میگویند برای اینکه بتوانید این اغتشاشها را ... تمام کنید و ساکت کنید ... باید مشکلتان را با آمریکا حل کنید! ...
خب با آمریکا چه جوری مشکل حل میشود؟ این سؤال واقعی است، جدّی است. نمیخواهیم با هم دعوا کنیم؛ سؤال میکنیم: مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّد گرفتن مشکل حل میشود؟ [اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟ ...
آمریکا به تعهّد عمل نمیکند... مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند. ...
چرا نمیفهمند؟ مذاکرهی با آمریکا مشکلی را حل نمیکند. اگر حاضرید باج بدهید، نه یک بار، نه دو بار، پشت سر هم، در همهی مسائل اساسی، و از همهی خطوط قرمزتان عبور کنید، بله، آن وقت آمریکا با شما دیگر کاری ندارد، مثل دوران پهلوی. مردم انقلاب کردند برای [رهایی از] این، این همه شهید دادند برای این. این کشوری که این جور دارد پیشرفت میکند، این جوانهایی که این جور دارند در همهی میدانها کار میکنند، باید این جور با آنها حرف زد؟ این جور بهشان گفت؟»
#آمریکا
#غرب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔸شرافت فروشی به چه قیمتی؟!
🔻میلیونها مخاطب در حال شنیدن و تأمل در برنامههای نامزدهای مختلف در موضوع «سلامت» هستند و یکی از کسانی که متمرکز بر موضوع، طرح و برنامه خود را بیان میکند دکتر جلیلی است(صرف نظر از نقص یا کمال برنامه ایشان)، اما همزمان یکی از کانالهای خبری، با هزاران مخاطب، با تیتری ناقص، محتوای مطلب ایشان را صد درصد وارونه میکند و با این کار ضمن توهین به شعور مخاطبان، شرافت حرفهای خودش را نیز بر باد میدهد! واقعاً چرا؟ و به چه قیمتی؟!
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقبت همنشینی و دوستی با احمقها!
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢غدیر و ضرورت جهاد تبیین
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸مورخان اسلامی نوشتهاند که پس از حجةالوداع در سال دهم هجری، پيامبر اکرم(ص) همهی حجگزاران انبوه همراه خود را مدت سه روز در محل #غدیر خم، نگه داشت تا فرد فرد آنان، که به گفتهی پارهای از مورخان اهل سنت، 120 هزار نفر بودند، با علیبنابيطالب علیه السلام با عنوان «اميرالمؤمنين» و خلیفه بعد از رسول رب العالمین، بيعت کنند و همگان هم بیعت کردند. اما کمتر از سه ماه بعد، و در حالی که هنوز بدن مطهر پیامبر اکرم(ص) دفن نشده بود، عدهای از آنان در سقیفه بنیساعده جمع شدند، و با زیرپا گذشتن خواسته خدا و پیامبر و شکستن عهد و پیمان و بیعت خود، «کردند آنچه را که نباید میکردند» و «شد آنچه که نباید میشد»!
♦️این واقعه دردناک که شکاف و شقاقی عظیم در عالم اسلام ایجاد کرد و مسیری انحرافی در مدیریت کلان جامعه اسلامی ایجاد کرد، درس عبرتی است که هماکنون نیز باورمندان به اسلام، باید وظیفه خود را در تبیین حقایق و تشریح دستاوردهای ملی و بینالمللی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی به درستی و با جدیت انجام دهند. و در زمان حاضر لازم است که در تشریح و تبیین دقیق و هنرمندانه خدمات بینظیر دولت خدوم، جهادی و خستگیناپذیر سیزدهم کوتاهی نکنند. و الا تردید نکنید که دشمنان انقلاب و ملت کاری میکنند که جای «جلاد و شهید» و «خائن و خادم» در ذهن و باور مردم جابجا شود. و آنگاه مجدداً کسانی بر جامعه حکومت خواهند کرد که دل و دین در گرو غرب و غربیان داشته باشند تا جایی که حتی آبخوردن مردم را نیز به «آرزوی محال ارتباط با آمریکا» گره بزنند؛ کسانی که در اثر بیکفایتی خود ذخائر طلا و ارز کشور را خالی کردند؛ دستان آلوده نزدیکترین کسانشان به غارت بیتالمال مشغول بود و بعضاً هم هنوز در زنداناند! کسانی که پرداخت یارانه ۴۵ هزارتومانی را «مصیبت عظمای دولت» میدانستند و نهایتاً خزانه خالی را تحویل دولت شهید رئیسی دادند و تصریح کردند که حتی از پرداخت حقوق کارکنان دولت عاجزند! کسانی که میانهای با آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی ندارند، و ایران را به عنوان یکی از دهکدههای کدخدا میخواهند و نه «ایرانی قوی و قدرتمند» و «محوری شکستناپذیر برای جبهه مقاومت» و «امیدی برای مستضعفان و مظلومان جهان».
#انتخابات
#امیرمؤمنان
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴شرط تأثیرگذاری حکمت در کلام امام هادی(ع)
🖊احمدحسین شریفی
🔶#امام_هادی علیه السلام میفرماید:
الْحِكْمَةُ لَا تَنْجَعُ فِي الطِّبَاعِ الْفَاسِدَةِ؛ حکمت در سرشتهای فاسد و روحهای آلوده اثر ندارد. (بحار الانوار، ج۷۵، ص۳۷۰)
🔶به تعبیر حافظ:
سرای مدرسه و بحث علم و طاق و رواق
چه سود چون دل دانا و چشم بینا نیست
#حکمت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢«ولایت» و «انسجام اجتماعی امت»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹یکی از مهمترین برکات اجتماعی و سیاسی ولایت و امامت، «نظم و انسجام مدنی امت» و «اتحاد و همدلی اجتماعی ملت» است.
🔸#حضرت_زهرا سلام الله علیها در خطبه فدکیه، در تشریح فلسفه امامت دو کارویژه اجتماعی و سیاسی ولایت و امامت را به زیباترین وجه، در دو جمله حکیمانه بیان کردند:
فَفَرَضَ اللَّهُ عَلَيْكُمُ ... طَاعَتَنَا نِظَاماً لِلْمِلَّةِ، وَ إِمَامَتَنَا لَمّاً [اماناً] لِلْفُرْقَةِ؛ خدای متعال پیروی از اهل بیت را به هدف ایجاد نظم و انسجام جامعه اسلامی، بر امت اسلامی واجب کرد؛ و پذیرش رهبری و امامت آنان را به هدف جلوگیری از تفرقه و تشتت و انشقاق اجتماعی واجب کرد.
#امام_رضا علیه السلام نیز در حدیثی مشهور و مهم، #امامت را «شیرازه دین»، «مایه نظم و انسجام مسلمین»، «تأمین کننده خیر و صلاح دنیوی اهل دین» و »عزت و اقتدار مؤمنین» میداند و میفرماید:
إِنَّ الْإِمَامَةَ زِمَامُ الدِّينِ وَ نِظَامُ الْمُسْلِمِينَ وَ صَلَاحُ الدُّنْيَا وَ عِزُّ الْمُؤْمِنِين.
🔻در حوادث یک ماه اخیر نعمت و برکت وجودی ولایت فقیه و نائب المهدی در جمهوری اسلامی را با تمام وجود درک کردیم. رئیس جمهوری خدوم، خستگیناپذیر و جهادی به همراه تعدادی دیگر از افراد عالیرتبه نظام در سانحهای هوایی به شهادت میرسند، اما نه تنها خللی در کشور ایجاد نمیشود، بلکه این تهدید بالقوه به یک فرصت بینظیر تبدیل میشود، این سوگ عمیق به حماسهای کمنظیر در بدرقه و تشییع پیکرهای پاک آنان تبدیل میشود. و الان هم کشور، در یک رقابت تنگاتنگ و بسیار جدی، آماده برگزاری چهاردهمین دوره ریاست جمهوری و انتخاب جایگزینی شایسته برای تداوم راه خدمت و مجاهدت است. چنین نظم و انضباط و انسجام و اقتداری در هیچ جای دیگری در دنیا نمونه ندارد:
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوَلَايَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ ع
#سیاست
#انتخابات
#غدیر
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢غفلت یا تغافل از فرصتها در گفتگوهای انتخاباتی نامزدها!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸متأسفانه سطح گفتگوها، مناظرات و برنامههای اغلب نامزدهای محترم ریاستجمهوری چهاردهم، «سطحی نازل» و «دون شأن مردم ایران» و بیتوجه به «ظرفیتهای جمهوری اسلامی» و «فرصتهای تاریخی انقلاب اسلامی» است!
🔹محور اصلی مباحث فرهنگی اغلب نامزدهای محترم، فیلترینگ و چگونگی فیلتر کردن یا نکردن و زمان فیلتر کردن یا نکردن «سکوهای دشمنساخت» در داخل ایران است! معالأسف، جز یکی از نامزدهای محترم، تاکنون هیچکدام از آنان نه تنها فهم درستی از ظرفیتها و فرصتهای بینظیر فرهنگی و هنری ایران اسلامی در گستره بینالمللی ارائه نداده است! بلکه اساساً فهم درستی از «حیث فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی» و «جنبه تمدنی فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی» ندارند!
♦️در حوزه سیاسی نیز تمرکز اغلب آنان، باز هم جز یکی از نامزدهای محترم، معطوف به «رفع تحریمها» و برگه سوخته «مذاکره» با آمریکا و ... شده است! آنان متأسفانه هنوز به این درک نرسیدهاند که سطح توقعات سیاسی از جمهوری اسلامی بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی و سیاست خارجی مقتدر و عزتآفرین دوران امیرعبداللهیان در دولت سیزدهم، در سطح یک ابرقدرت جهانی است!
🔹گویا نمیدانند و نمیبینند که ایران اسلامی هماکنون محور جبهه عظیم و مقتدر مقاومت است؛ لنگر ثبات و اقتدار در غرب آسیاست؛ امید ملتهای ستمدیده جهان است؛ قدرتهای بزرگی چون چین و روسیه و هند و پاکستان و کشورهای آمریکای جنوبی و آفریقا و جنوب شرق آسیا و کشورهای همسایه، تشنه ارتباط اقتصادی و نظامی و سیاسی با ایران هستند!
🔸در حوزه اقتدار نظامی متوجه نیستند که چشم جهانی به صنایع پیشرفته نظامی ایران، از موشکهای هایپرسونیک گرفته تا پهبادهای رادارگریز و اژدرهای حبابساز و ناوها و ناوچههای دریایی و کشتیهای جنگی ایران دوخته است! توجه ندارند که ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی مقتدر ارتش جمهوری اسلامی ایرانی برای نخستین بار در تاریخ ایران، توانسته است در یک سفر هشتماهه دور دنیا را دریانوردی کند. در میانه اقیانوسها مانور نظامی برگزار کند! و هنوز هم بعد از گذشت بیش از یکسال همه مراکز نظامی دنیا مات و مبهوت این اقتدار و توانمندیاند!
♦️خلاصه آنکه به نظر این بنده تا اینجا، فقط یکی از نامزدهای محترم هست که با شناختی عمیق از فرصتهای جهانی و ظرفیتهای ملی وارد عرصه شده است و شأن رئیس جمهور را در توسعه عمق راهبردی ایران به درستی شناخته است. بقیه آنان گرفتار روزمرگی و امور پیشپا افتاده شدهاند! به عنوان مثال،
برخی از آنان از روز آغاز تبلیغات انتخاباتی تاکنون، هیچ طرح و برنامهای ارائه نداده و همه چیز را به نظر «کارشناسانی موهوم»، «پشت پرده» و «نامرئی» ارجاع میدهد!
برخی دیگر با شعارها و وعدههایی ناممکن مثل یارانه بیست و چند میلیونی به آحاد مردم! ساخت سالانه صدها هزار مسکن رایگان و ...! از روی جهل یا ... درصدد بالا بردن توقعات اجتماعی و اقتصادی غیر قابل تأمین مردم هستند.
و برخی دیگر نیز .....
🔸به عنوان عضو کوچکی از جامعه علمی کشور، امیدوارم و انتظار دارم که همه نامزدهای محترم بدانند که جهانیان نظارهگر انتخابات ایران هستند و میخواهند الگوی متفاوت حکمرانی اسلامی برای اداره جامعه و جهان را از زبان آنان بشنوند و در برنامههای آنان ببینند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢مسؤولیت افراد در برابر رأی خود
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸برخلاف فرهنگ الحادی و لیبرالی غربی، در فرهنگ اسلامی، رأی همچون ملک و مال شخصی نیست که هر گونه که تمایل داشته باشیم، بتوانیم از آن استفاده کنیم، یا حتی حق اتلاف و هدر دادن آن را داشته باشیم. (هر چند بر اساس فکر اسلامی، حتی در اموال و املاک شخصی نیز حق اسراف و تبذیر و اتلاف بیدلیل آنها را نداریم)
🔻به تعبیر #علامه_مصباح(ره):
«مشاركت در انتخابات به معنی شریك شدن در نتایج رفتار شخصی است كه انتخاب میشود. رأی ما به هر یک از نامزدها به این معنی است که از الان رفتارهایی را که به صورت قطعی و یقینی یا بر اساس ظن و گمان پیشبینی میكنیم در آینده، پس از به دست گرفتن قدرت، توسط آن شخص انجام شود، امضاء و تایید كردهایم و ما هم در ثواب و عقاب آنها شریك هستیم.»
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢وظیفه شرعی انتخاب اصلح
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸همانگونه که برای اقامه نماز، به عنوان یک تکلیف واجب الهی، موظفیم مقدمات آن را فراهم کنیم، برای اقامه دین و ارزشهای دینی نیز موظف و مکلفیم مقدمات آن را فراهم کنیم.
🔹بدون تردید، یکی از مهمترین ابزارها و مقدمات این کار، انتخاب فرد یا افرادی است که از بقیه نامزدها ظرفیت، توانایی و اراده قویتری برای دفاع از ارزشهای دینی و اقامه دین را داشته باشد.
🔻به همین دلیل، اگر به واسطه تعلل ما در انتخاب بهترین گزینه، کسی مسئولیت پیدا کند که به اجرای دین و ارزشهای دینی اهتمام لازم را نداشته باشد، یا در بزنگاهها سخنان و عملکرد دوپهلو داشته باشد، بدون تردید ما هم مسئولیم. گناه بیاعتنایی به ارزشهای دینی در پرونده ما هم نوشته خواهد شد.
🔸در روایتی از وجود مقدس #پیامبر_اکرم(ص) چنین نقل شده است:
إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ نَادَى مُنَادٍ أَيْنَ الظَّلَمَةُ وَ أَعْوَانُ الظَّلَمَةِ وَ مَنْ لَاقَ لَهُمْ دَوَاتاً أَوْ رَبَطَ لَهُمْ كِيساً أَوْ مَدَّهُمْ بِمَدَّةِ قَلَمٍ فَاحْشُرُوهُمْ مَعَهُمْ؛
آنگاه که روز قیامت فرارسد، منادی ندا دهد: «کجایند ظالمان و یاریگران آنها؟ و کجایند کسانی که دواتی را برای ستمگران لیقه کرده یا بند کیسهای را برای آنان بسته و یا قلمی را در مرکّب فرو بردهاند؟ آنها را نیز همراه با ظالمان محشور کنید.»
♦️معلوم است که تأثیر رأی دادن ما به یک فردی با اختیارات بسیار وسیع ریاست جمهوری کشوری مثل ایران، به مراتب بیش از لیقهکردن دوات یا بستن بند کیسه یا تیز کردن نوک قلم است. رأی دادن یا رأی ندادن ما، اسباب قدرت یافتن یا نیافتن یک شخص میشود؛ آن هم قدرتی زایدالوصف و بسیار زیاد، قدرتی که همه ابعاد فرهنگی، دینی، اخلاقی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ما را تحت الشعاع خودش قرار میدهد.
🔹بنابراین باید بدانیم که رأی خود را به چه کسی و با چه افکاری و با چه یاران و همراهانی میدهیم.
🔸معتقدم در انتخابات ریاست جمهوری، افزون بر توجه به خود شخص، یاران و همراهان او را هم باید رصد کرد؛ زیرا مدیران آینده بخشهای مختلف کشور همانها هستند. پس باید رأی خود را با دقت به صندوق رأی انداخت.
🔻خدا رحمت کند #علامه_مصباح را که به شکلی قاطع میفرمود:
«ما تكلیف واجب شرعی داریم كه فرد اصلح را شناسایی كنیم و به او رأی بدهیم و اگر در شناسایی اصلح كوتاهی كنیم یا بعد از شناختن او به دیگری رأی بدهیم، گناه بزرگی مرتكب شدهایم.»
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
پاسخ استاد شریفی به پرسش از وظیفه انتخاباتی طلاب.mp3
4.15M
🎤 پاسخ استاد شریفی به پرسش برخی از طلاب علوم دینی درباره وظیفه طلاب در موضوع انتخابات ریاستجمهوری
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢برکات دنیوی و اخروی امامت و ولایت
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸از کارویژههای اینجهانی امامت و ولایت، تنظیمگری معاش و ساختارمند کردن مناسبات دنیوی مردم است. به تعبیر #امام_رضا علیه السلام:
إِنَّ الْإِمَامَةَ زِمَامُ الدِّينِ وَ نِظَامُ الْمُسْلِمِينَ وَ صَلَاحُ الدُّنْيَا وَ عِزُّ الْمُؤْمِنِين.
امامت «شیرازه دین»، «مایه نظم و انسجام مسلمین»، «تأمین کننده خیر و صلاح اینجهانی اهل دین» و «عزت و اقتدار مؤمنین» است.
ما در طول نیم قرن گذشته، شمهای از آثار و برکات دینی و دنیوی ولایت را در نظام مردمسالاری دینی و ولایت فقیه دیدهایم. در همین حوادث اخیری که برای رئیس جمهور شهید و هیئت همراه او رخ داد، نقش امنیتزا، اقتدارآفرین و امیدبخش ولایت را دیدیم.
🔻اما افزون بر برکات اینجهانی، ولایت و امامت، تأمین کننده سعادت اخروی هم هست. #پیامبر_اکرم(ص) درباره ولایت #امیرمؤمنان علیه السلام میفرماید:
لَوِ اجْتَمَعَ النَّاسُ عَلَى حُبِّ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ لَمَّا خَلَقَ اللَّهُ النَّارَ.
اگر مردم بر محبت علی بن ابیطالب اجتماع میکردند و همگان محبت و عشق علی را در دل میداشتند، خدای متعال آتش جهنم را نمیآفرید.
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوَلَايَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ علیهم السلام و الفُقَهاءِ العَادِلِین
#امامت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹