امشب سر مهربان نخلی خم شد
در کیسه به جای نان و خرما غم شد
در خانه دور بیوه ای شیون کرد
همبازی کودک یتیمی کم شد
روز جهانی مطبوعات(سوم ماه مه)
طبع یعنی چاپ و نشر مطبوعه یعنی چاپ شده مثل کتاب، مجله و روزنامه و... برای استفاده عموم و آگاهی بخشی به مردم که قانون اساسی آن را از وظائف دولت شمرده است و گفته باید آزاد باشد مگر مخل به مبانی اسلام و مصالح عمومی باشد. البته دنیای مجازی تا حدودی مطبوعات را محدود کرده است ولی قدرت حذف آن را ندارد بلکه برای استناد سازی نیازمند آنها است.
اصولا تا مجله و کتاب نباشد دهها کانال و صفحه اجتماعی با هزاران دنبال کننده هیچ کدام اثر علمی ماندگار رزومه ساز علمی محسوب نمیشوند. لذا در امالقرای قم، شهرک چاپ و نشر با وسعت تمام تاسیس شده است. و اصولا بدون مطبوعات نمیتوان علم را ازقم و تهران و دیگر شهرها به جهان اسلام و انسان رساند.
قم باید بارانداز تولیدات مطبوعات باشد و سلفچگان نیز از ابتدا بدین رویا پرداخته شد ولی از آن آرمان دور شده است، میتوان و باید احیا گردد و البته محتوای مطبوعات نباید زرد باشد، نباید به هر حیله دنبال مخاطب بود مثل دروان اصلاحات که میخواستند طبق معیارهای جامعه مدنی شش میلیون تیراژ روزانه رورنامه داشته باشند، این کمیت بالا از کیفیت میکاست مگر با نشر مطالب موهن که جذاب و متفاوت باشد.
همچنین دولت باید کاغذ را آسان در دسترس بگذارد و چاپ مطبوعه را آسان و ارزان نماید و اگر درجه شرح صدر هم بالاتر رود، جذابیتهای مطبوعات بالاتر میرود. ✍️
#مطبوعات
#فضای_مجازی
#نشر #کتاب
#دولت_جوان_حزباللهی
@Qavami
امام حسن علیه السلام بعد از غسل دادن پدر و کشتن قاتل پدر در روز عروج عیسی و وفات موسی یعنی ۲۱ رمضان به امامت رسید و خطبه قدرت خواند و معاویه را به نبرد طلبید. ✍
#امامحسنِمجتبی عليه السلام
@qavami
آغاز امامت حسن بن علی ع
✍️امام حسن مجتبی(ع) به عنوان وصی و جانشین پدرش حضرت علی(ع) بر فراز منبر رفت و خطبه غرّایی ایراد کرد. آن حضرت در فرازی از خطبه اش فرمود: در شب گذشته مردی رخت از جهان بست که هیچ یک از پیشینیان در انجام وظیفه، بر او پیش دستی نگرفتند و آیندگان هم نتوانند پا به پای او به کارهای خویش بپردازند.
او در رکاب پیامبرخدا(ص) پیکار می کرد و در پاسداری از او، از خودگذشتگی نشان می داد و رسول خدا(ص) وی را پرچم دار خود قرار می داد و جبرئیل از طرف راست و میکائیل از جانب چپ از او نگهبانی می کردند و او از میدان نبرد باز نمی گشت تا خدای متعال به کمک او لشکر اسلام را پیروز می ساخت. علی(ع) در شبی از دنیا رفت که در آن شب عیسی(ع) به آسمان صعود کرد و یوشع بن نون، وصی موسی(ع) درگذشت. وی در حالی جهان را وداع گفت که برای خویش سیم و زری باقی نگذاشت.
در این هنگام، گریه گلوگیر امام حسن(ع) شد و شروع کرد به گریستن و مردم نیز با او همآوا شده و مسجد اعظم کوفه، یک پارچه گریه و ناله شد.
آن حضرت سپس خطبه اش را ادامه داد و درباره خودش نیز مطالبی فرمود و در پایان با این جملات، سخنرانی اش را به پایان رسانید: أنا من اهل بیت فرض الله مودّتهم فی کتابه، فقال تعالی: "قُلْ لا أسئَلُکُمْ عَلَیْهِ أجْراً اِلاّ الْمَوَدَّهَ فِی الْقُرْبی و مَنْ یَقْتَرِفْ حَسَنَهً نَزِدْ لَهُ فیها حُسْناً"، فالحسنه مودّتنا اهل البیت(ع).
@Qavami
احیاء شب 21-زیتون 1 پردیسان - مانع شدن از سبقت بیگانگان در عمل به قرآن.MP3
25.19M
احیاء شب ۲۱ رمضان
زیتون یک پردیسان
موضوع:
دو قرآن مکتوب و ناطق
عامل هر نوع پیشرفت
@Qavami
شیخ حر عاملی
در تاریخ ۲۱ رمضان۱۱۰۴هق وفات شیخ حر عاملی صاحب وسائل الشیعه است او از محمدون ثلاث دوم (در کنار مجلسی و فیض کاشانی) است که احادیث را جمع کرده اند او از نسل شهید کربلا حر ریاحی است از لبنانیهای اهل جبل عامل است که کتابش را «چکش فقها» لقب دادهاند چون ابزار اصلی استنباط هر فقیه است که احادیث از طهارت تا دیات را با نظم فقهی چیدمان کرده است.
وفات در روز شهادت امیرالمؤمنین و امامت حسن بن علی علیه السلام و دفن در حرم رضوی او را خوش عاقبت کرد همه مجتهدان مدیون اویند. طوبی له و حسن مآب. ✍
#وسائل_الشیعه
#شیخ_حرعاملی
@qavami
زیتوان شب22.MP3
5.41M
زیتون1پردیسان - شب22رمضان - بعد از جماعت و افطار - صوم بی ریا و شاد✍️
@Qavami
حسنین (ع) از دفن پدر بر میگشتند . نابینایی را دیدند . صحبت از فردی کرد که هر شب می آمده و به او کمک میکرده است . مشخصات آن فرد را داد . گفت: وقتی کنار من مینشست می فرمود :"مسکین ،جالس مسکینا،غریب جالس غریبا"در مانده ای با درمانده نشسته و غریبی همنشین غریبی شده است. حسنین (ع)فرمودند:ای مرد آن فرد پدر ما امیرالمومنین (ع)بوده ،دیگر منتظر او نباش...آمد کنار قبر علی (ع)دعا کرد و گریست و همان جا از دنیا رفت.
آیت الله جوادی آملي:
📔🌻 فرمود هیچڪدام از این نماز پنجگانہ ڪار نماز شب را نمیڪند.
پاها استوارتر! دلها شفافتر! قلبها گوهربارتر!
📕🌹 اگر اشڪے هست، بالأخرہ آن سوزِ دل را این اشڪ باید بنشاند، گرچہ بعضے گفتند هرگز ممڪن نیست ڪہ سوزِ دل با اشڪ چشم نشاندہ شود؛ ولے بالأخرہ ڪمڪ میڪند.
بہ قول حافظ:
گریہ شام و سحر، شڪر ڪہ ضایع نگشت
قطرہ ی باران ما، گوهر یڪ دانہ شد
📗🍃 لذا حضرت فرمود ڪہ شرف مؤمن در سحرخیزے اوست!
📙🍁 اگر ڪسے سحرخیز بود، طرز فڪر، گفتار، رفتار، نوشتار و مَنش او هـمه آموزندہ است؛ نہ بیراهـہ میرود و نہ راہ ڪسے را میبندد.
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
✨
⭕️وسعت «علم غيب» #امامعلی(ع) تا چه حدّ است و چرا جزئيات آن را برای همگان بيان نكرده است؟
🔶 #امامعلی(ع) در بخشی از خطبه ۱۷۵ «نهج البلاغه» به گوشه اى از علم خود به «اسرار غيب» و «حوادث آينده» اشاره كرده، میفرمايد: «به خدا سوگند! اگر بخواهم مىتوانم هر يك از شما را از آغاز و پايان كارش و از تمام شئون زندگانى اش آگاه سازم؛ ولى از آن میترسم كه اين كار، سبب كافر شدن شما به رسول خدا(ص) شود [و درباره من غلوّ كنيد و آن حضرت را به فراموشى بسپاريد]»؛
🔷در حديثى مىخوانيم: روزى پيامبر اكرم(ص) نشسته بود که #امامعلي(ع) وارد شد، پيامبر(ص) فرمود: «تو به عيسى بن مريم(ع) شباهتى دارى [از نظر زهد و عبادت] و اگر از اين بيم نداشتم كه گروه هايى از امتم درباره تو [غلوّ كنند و] همان بگويند كه درباره عيسى بن مريم گفتند، سخنى درباره تو مىگفتم كه از كنار هيچ جمعيّتى از مردم عبور نمیكردى، مگر آنكه خاك زير قدم هاى تو را براى تبرّك بر میگرفتند!».[۱]
🔷امام(ع) در ادامه اين بحث به دو نكته اشاره مىفرمايد: نخست اينكه من اين اسرار را در اختيار گروهى از خاصّان با ايمان و پرظرفيت و سرّ نگهدار میگذارم و ديگر اينكه من آنچه میگويم از خودم نمى گويم؛ #همهیاينامور را از #رسولخدا(ص) شنيده ام؛ در قسمت اوّل میفرمايد: «آگاه باشيد! من اين اسرار را به خاصّانى كه از عدم انحراف و غلوِّ آنها در حق خود مطمئنم خواهم سپرد». اين گروه، افرادى همانند «كميل بن زياد»، «رشيد هجرى»، «اصبغ بن نباته»، «ميثم تمّار» و «حبيب بن مظاهر» بوده اند كه هر يك حافظ بخشى از اين اسرار محسوب میشدند. در تاريخ زندگى آنها میخوانيم كه در مواقع حسّاسى پرده ها را بالا مى زدند و گوشه اى از آن اسرار را فاش میكردند كه در تواريخ مذكور است. هنگامى كه شاگردان ايشان، حامل چنين اسرار و داراى چنين مقاماتى باشند، پيداست كه استاد آنها در چه پايه و مقامى بوده است!!
🔷سپس به مطلب دوّم پرداخته، میفرمايد: «به خدايى كه محمّد(ص) را به حقّ برانگيخت و او را از ميان مردم برگزيد، سوگند ياد میكنم كه من سخنى جز راست نمیگويم و #پيامبر(ص) همه اينها را به من تعليم داد و از هلاكت آن كس كه هلاك میشود و نجات آن كس كه نجات مىيابد و پايان اين امر [خلافت] مرا آگاه ساخته، [خلاصه] هيچ حادثه اى بر من نمیگذرد، مگر اينكه او آن را در گوشم فرو خوانده و علم آن را در اختيارم گذارده است».
🔴آيا #تعليمپيامبر(ص) در مورد اين اسرار به صورت بيان جزئى و مشروح هر واقعه بوده يا اينكه آن حضرت، اصول و كلياتى به #امامعلى(ع) آموخت كه از هر بابى هزار باب گشوده میشد و يا اينكه موارد، مختلف بود، گاه به اصول كلى قناعت میكرد و گاه به جزئيات مى پرداخت؟ احتمال سوّم نزديك تر به نظر میرسد. اين مطلب دقيقاً بر ما روشن نيست و خدا و رسولش از آن آگاه ترند؛ ولى اين قدر میدانيم كه #امامعلی(ع) در موارد مختلف پيشگويی های فراوانى نسبت به آينده كرده كه همه آنها دقيقاً واقع شد و نمونه هاى مختلفى از آنها در خطبه هاى متعددى از «نهج البلاغه» بيان شده است كه اگر گردآورى شود، خود، كتاب جالب و پرمعنايى خواهد شد. البتّه همانگونه كه ذكر شد، هيچ يك از اينها علم غيب ذاتى ـ كه مخصوص خداوند متعال است ـ نمیباشد؛ بلكه آموزه هايى است كه از آموزگار بزرگى همچون #پيامبراکرم(ص) به آن حضرت رسيده و به تعبيرى كه در خطبه ۱۲۸ آمده است: «إِنَّمَا هُوَ تَعَلُّمٌ مِنْ ذِی عِلْم»، میباشد.[۲]،[۳]
پی نوشت:
[۱] الكافی (كلينى، محقق/مصحح: غفارى، على اكبر و آخوندى، محمد، دارالكتب الإسلامية، چ۴) ج۸، ص۵۷ (رسالة منه إليه أيضا).
[۲] براى توضيح بيشتر در زمينه علم غيب و چگونگى علم پيامبران و امامان به کتاب پيام امام اميرالمومنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، دارالكتب الاسلاميه، تهران، چ۱، ج۵، ص۳۶۶ رجوع فرماييد.
[۳] گردآوری از: پيام امام اميرالمومنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، دارالكتب الاسلاميه، چ۱، ج۶، ص۵۳۳
منبع: وبسایتآیتاللهمکارم (بخش آئین رحمت)
#امام_علی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
آیا حاضریم ۴۰روز مانند حضرت زهرا(س) درب خانهها را بزنیم و #روشنگری کنیم؟
*شاخص بلوغ انسان «#اجتماعی_شدن» و «#حساس_بودن نسبت به جامعه» است
علامت بلوغ یک انسان این است که بفهمد زندگیاش به حرکت جمع وابسته است و او هم نسبت به این حرکت جمعی، مسئولیت دارد.
انسان نهتنها نسبت به جامعه، نباید #منفعل باشد و نباید جامعهترس یا جامعهگریز باشد بلکه باید نسبت به جامعه، حساس باشد و #احساس_مسئولیت کند.
ما نسبت به جامعۀ خودمان خیلی باید حساس باشیم.
متأسفانه در هیئتها و مساجد ما اصلاً این رسم نیست که بگویند: «الان نزدیک انتخابات است، بیایید چهل روز تا انتخابات، مثل حضرت زهرا(س) که روشنگری میکرد، برویم تکتک با افراد مختلف، صحبت کنیم و روشنگری کنیم.»
.
اگر شما بگویید: «یا حضرت زهرا! کاش ما آن زمان بودیم و شما را یاری میکردیم»
خواهند فرمود: الآن هم مثل همان زمان است! شما ببینید من، در آن زمان چهکار کردم؟ شما هم همان کار را انجام بدهید...
برخی از ما حتی اینقدر زحمت نمیکشیم که با موبایل خودمان با چهل نفر #تماس بگیریم و گفتگو کنیم، یا در شبکههای اجتماعی، با افراد مختلف، گفتگو کنیم و روشنگری کنیم!
آیتالله شاهآبادی(ره)-استاد حضرت امام(ره)- میفرمود: راه #چاره این است که هر کسی برود #ده_نفر را-به این راه- بیاورد (شذراتالمعارف/ ص۶۱ )
آیا شما تا بحال شده است که بهخاطر خدا بروید درِ یک خانهای را بزنید و آنها را به حق دعوت کنید و آنها نپذیرند یا مسخره کنند؟ یا بگویند «اصلاً چرا آمدی درِ خانۀ ما را زدهای؟» و شما دست خالی و بینتیجه برگردی؟
آیا تا حالا در این راه، #حرف_تلخ شنیدهاید
🇮🇷کانال بصیرت
روبیکا : @basirat1404
🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
نسخه ی امام علی علیه السلام برای دفع #کرونا و بدتر از کرونا 👇👇👇
🔆خطبه ۱۷۸ نهج البلاغه🔆
🔶و ایمُ الله، مَا کَانَ قَومُُ قَطُّ فِی غَضِّ نِعمَةِِ مِن عَیشِِ فَزالَ عَنهُم إلّا بِذُنوبِِ اجتَرَحوها.........
🔶به خدا سوگند هرگز ملتی از ناز و نعمت زندگی گرفته نشدند،
مگر به کیفر گناهانی که که انجام داده اند ، زیرا خداوند بر بندگان خود ستم روا نمی دارد،
اگر مردم به هنگام نزول بلاها و گرفته شدن نعمت ها به درستی نیت در پیشگاه خدا زاری کنند
و با قلب های پر از محبت از خداوند درخواست عفو نمایند آنچه از دستشان رفته باز خواهند گشت، و هرگونه فسادی اصلاح خواهد شد.
📚ترجمه مرحوم دشتی صفحه ۳۴۱
✨امام علی (علیه السلام) به تمام شیعیان تا روز قیامت می فرماید مرا اینگونه یاری دهید✨
نامه ۴۵ نهج البــــلاغه:
«الا و انّ امامکم قد اکتفی من دنیاه بطمرین و من طعمه بقرصین»
بدانید امام شما که من علی هستم از دنیای خودش به دو جامۀ کرباسین کهنه و به دو قرص نان بسنده کرده
«الا و انکم لا تقدرون علی ذلک»
بله شما قدرت این که عین من علی رفتار کنیـد ندارید
«ولکن اعینونی بورع و اجتــهاد و عفــّة و سدادٍ»
ولکن مرا کمک دهید و با من همراهی کنید در
◀️پیشه کردن پرهیزکاری،
◀️ورع،
◀️در اجتهاد و تلاش
و سخت کوشی،
◀️در عفت و پاکدامنی
◀️ و در سداد و راستی.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
🔰🔰🔰
روحانی مجری برنامه #دعوت شبکه یک عصر دیروز گفت:
خدا از گناه بدش میاد نه از گناهکار و ما هم اینگونه باشیم!
پس یعنی :
خدا از شمر بدش نمیاد بلکه از عملش که کشتن امام حسین ع بود بدش میاد!
خدا از محمد رضا پهلوی از رضا شاه از صدام از ...
از ترامپ بدش نمیاد بلکه از دستور دادنش به کشتن حاج قاسم بدش میاد!
👇👇👇
هم گناه نزد خدا منفور هست هم گناهکار
قبح فعلی و قبح فاعلی...
اگر اینگونه نباشد پس گناهکار نباید وارد دوزخ بشه چون ذات گناهکار که منفور خدا نبود..
اینطور مواضع عامه پسند و خارج از دین، جرات دادن مردم به انجام گناه هست و یکجور ترویج اسلام رحمانیِ من در آوردی روحانی(رئیس جمهور) هست.
باید نسبت به گناهکار محبت نداشته باشیم..
سلم لمن سالمکم حرب لمن حاربکم...حب فی الله بغض فی الله
بحث شیوه برخورد صحیح با گناهکار(نهی از منکر) یک بحث جداگانه ای است...
🔴 اخراج مدیر یک مجتمع #قضایی با نظارت بازرسان
♦️بعد از استقرار یک تیم #بازرسی پنهان در یکی از مجتمعهای قضایی تهران مشاهده شد در طول یک هفته استقرار این هیات، مدیر مجتمع مذکور یکبار هم از اتاق خود بیرون نیامده و یک مراجعه کننده را نیز نپذیرفته است، از نظر نظارت بر آرا و احکام صادر شده هم کاملا بدون توجه اقدام شده است.
♦️ با دستور رییس #قوه_قضاییه مدیر این مجتمع قضایی اخراج شد.
امام خامنه ای در بیان صفات #اصلح اخیرا فرمودند:
✅ضد فساد باشد
کُد از این واضح تر؟!
◻️◽️◻️◽️◻️
شخصی در سنگری مشغول به خدمت است
متوجه شود سنگر دیگری نیاز به کمک او دارد، کمکی که فقط از عهده او بر می آید...
اگر بگوید من در همین سنگر راحت ترم و اینجا خدمت می کنم...
باید بداند که این عمل دیگر نامش خدمت نیست، نفس پروری است، پیروی از علاقه شخصی ست..
والا اگر قصد، خدمت است، باید هرجا که به وجود او نیاز شد بدون تردید و فورا حاضر شود و نقل مکان دهد..
امید فراوان داریم به آمدن جناب رئیسی...
شب های دعاست...
رهبری فرمود به اجابت یقین داشته باشید...
خداوندا بهترین یاور رهبر را بر مسند ریاست جمهوری منصوب نما
آمین یا رب العامین🤲
💢 دین دارِ حافظ ارزشها، با پایداری اش،دشمن می تراشد و طبیعیست....
🌷شهید علامه مرتضی مطهری:
علی مردی دشمن ساز و ناراضی ساز بود،
این یکی دیگر از افتخارات بزرگ اوست.
هر آدمِ مسلکی و هدفدار و مبارز و مخصوصاً انقلابی که در پی عملی ساختن هدفهای مقدس خویش است و مصداق قول خداست که:
یجاهدون فی سبیل الله و لایخافون لومة لائم
در راه خدا می کوشند و از سرزنش سرزنشگری بیم نمی کنند. (مائده-۵۴)
دشمن ساز و ناراضی درست کن است...
علی در راه خدا از کسی ملاحظه نداشت بلڪه
اگر به کسی عنایت می ورزید و از کسی ملاحظه
می کرد به خاطر خدا بود،
قهراً این حالت دشمن ساز است و روحهای پر طمع و پر آرزو را رنجیده می کند و به درد
می آورد.
📚جاذبه و دافعه علی علیه السلام ص ۹۸
#زنجیره_تواصی
🏴ویژه شهادت مظلومانه حضرت اَمیرالمؤمنین علی علیهالسلام
🔅اما این دو خصوصیت در امیرالمؤمنین علیهالسّلام قابل تقلید و قابل پیروی است.
🚩شخصیتهای عظیم تاریخ، غالباً از دوران جوانی، بلکه از دوران نوجوانی، برخی از خصوصیات را با خود همراه داشتهاند و یا در خود به وجود آوردهاند.
🚩برجستگی انسانهای برجسته و بزرگ، معمولاً به یک تلاش بلند مدّت متّکی است و این را ما در زندگی امیرالمؤمنین علیهالسّلام میبینیم.
🚩 من در جمعبندی این زندگی پرفراز و نشیب، این نکته را مشاهده میکنم و به شما عرض میکنم که امیرالمؤمنین علیهالسلام از اوایل نوجوانی تا هنگام مرگ، دو صفت «بصیرت» و «صبر» - بیداری و پایداری - را با خود همراه داشت.
🚩او یک لحظه دچار غفلت و کج فهمی و انحراف فکری و بد تشخیص دادن واقعیتها نشد. از همان وقتی که از غار حرا و کوه نور، پرچم اسلام به دست پیامبر برافراشته شد و کلمه «لاالهالااللَّه» بر زبان آن بزرگوار جاری شد و حرکت نبوت و رسالت آغاز گردید، این واقعیت درخشان را علیبن ابیطالب علیهالسّلام تشخیص داد؛ پای این تشخیص هم ایستاد و با مشکلات آن هم ساخت؛ اگر تلاش لازم داشت، آن تلاش را هم انجام داد؛ اگر مبارزه لازم داشت، آن مبارزه را کرد؛ اگر جانفشانی میخواست، جان خود را در طبق اخلاص گذاشت و به میدان برد و اگر کار سیاسی و فعالیت حکومتداری و کشورداری میخواست، آن را انجام داد. بصیرت و بیداری او، یک لحظه از او جدا نشد.
🚩دوم، صبر و پایداری کرد و در این راه استوار و صراط مستقیم، استقامت ورزید. این استقامت ورزیدن، خسته نشدن، مغلوب خواستهها و هواهای نفس انسانی - که انسان را به تنبلی و رها کردن کار فرا میخواند - نشدن، نکته مهمی است.
🚩 آری؛ عصمت امیرالمؤمنین علیهالسّلام قابل تقلید نیست. شخصیت امیرالمؤمنین علیهالسّلام قابل مقایسه با هیچ کس نیست. هر کدام از انسانهای بزرگی که ما در محیط و یا در تاریخ خودمان هم مشاهده کردهایم، اگر بخواهند با امیرالمؤمنین علیهالسّلام مقایسه شوند، مثل مقایسه ذرّه با آفتاب است - قابل مقایسه نیستند - اما این دو خصوصیت در امیرالمؤمنین علیهالسّلام قابل تقلید و قابل پیروی است. کسی نمیتواند بگوید که اگر امیرالمؤمنین علیهالسّلام صبر و بصیرت - یعنی بیداری و پایداری - داشت به خاطر این بود که امیرالمؤمنین بود. همه در این خصوصیت باید سعی کنند که خودشان را به امیرالمؤمنین علیهالسّلام نزدیک کنند؛ هر چه همت و استعدادشان باشد.
🔹(۱۳۷۷/۰۸/۱۲ بیانات در دیدار جمعی از دانشآموزان و دانشجویان)
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #اهل_البصر_و_الصبر
#اهل_البصر #اهل_الصبر
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
◻️◽️◻️◽️◻️
شخصی در سنگری مشغول به خدمت است
متوجه شود سنگر دیگری نیاز به کمک او دارد، کمکی که فقط از عهده او بر می آید...
اگر بگوید من در همین سنگر راحت ترم و اینجا خدمت می کنم...
باید بداند که این عمل دیگر نامش خدمت نیست، نفس پروری است، پیروی از علاقه شخصی ست..
والا اگر قصد، خدمت است، باید هرجا که به وجود او نیاز شد بدون تردید و فورا حاضر شود و نقل مکان دهد..
امید فراوان داریم به آمدن جناب رئیسی...
شب های دعاست...
رهبری فرمود به اجابت یقین داشته باشید...
خداوندا بهترین یاور رهبر را بر مسند ریاست جمهوری منصوب نما
آمین یا رب العامین🤲
🔴نافرمانی بزرگ از بزرگترین مطالبه رهبر انقلاب توسط جناح راست
⏪اصولگرایان دولت جوان انقلابی را چگونه تفسیر خواهند کرد؟/ آنها یک توضیح بزرگ بدهکارند
🔹از همان روزیکه دغدغه دولت جوان انقلابی از سوی رهبر انقلاب مطرح شد این انتظار ایجاد شد که اصولگرایان در راستای چنین دغدغهای چه طرحی خواهند ریخت. اصل بر این بود که از همان لحظه، رسیدن به دولتی جوان، در راس دستور کار این جریان خواهد بود.
🔹اما رفته رفته اصولگرایان رفتارهایی را از خود بروز دادند و طرحهایی را ریختند که چندان متمایل به چنان ایدهای نبود.
🔹طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، دولت جوان انقلابی گره گشای مشکلات کشور است؛ حال در این شرایط سوال مهم اینجاست چرا برخی چهرهها با سن ۶۵ تا ۷۵ سال در فکر پاستور نشینی هستند، و حتی کاندیدای ۸۰ ساله نیز در این میان همچنان حضور دارد.
🔹 مساله عجیب تر برخوردهای نامهربانانه بخشی از این جریان با گزینههای جوانی بود که اتفاقا میتوانستند نقطه امیدی برای این دغدغه باشند. اتفاقا همین گزینهها در مسیر تحقق دغدغه رهبری، تا همین الان حضور موثری داشتهاند و به خوبی در برابر ناملایمات تاب آوردهاند و البته نشان دادند که اتکا رهبری به چنان ایدهای، تا چه اندازه منطقی و درست بوده است.
🔹 حال می ماند برخورد شورای نگهبان با این گزینهها و واکنشی که از آنها در راستی دولت جوان انتظار میرود.
🔹حال بماند که اصولگراها یک توضیح بزرگ به شهروندان و جریان انقلابی بدهکارند که چرا چنین شد و چرا در راستای چنان دغدغه مهمی، طوری رفتار کردند که انگار اصلا در جریان نیستند.
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1752760323C3dffc8e554
@gozideyekhabarha
🔴متکی: گزینه قطعی ما رئیسی است / تحت هیچ شرایطی لاریجانی کاندیدای شورای وحدت نخواهد شد
♦️سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان: ما در شورای وحدت به این جمعبندی رسیدهایم که آقای رئیسی کاندیدای اصلح ریاست جمهوری هستند.
♦️امیدواریم به زودی از زبان خود ایشان اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را بشنویم و شاهد ثبتنام ایشان باشیم.
♦️لاریجانی تحت هیچ شرایطی نامزد شورای وحدت برای انتخابات ریاست جمهوری نیست.
#انتخابات
🔰🔰🔰
آرامش حاکم در کشور به معجزه شبیه است،
🔥با وجود خیانت خواص و فشار حداکثری معیشتی ساختگی به مردم
🔥کرونا و بیماری همه گیر
واقعا اینکه هنوز هر چیزی سرجای خود است و زندگی عادی مردم جریان دارد (علی رغم نارضایتی حداکثری)
این نیست جز در درجه اول به برکت نعمت ولایت فقیهِ حکیم عادل سیّاس و رهبری الهی امام خامنه ای حفظه الله تعالی...
✅ و فداکاری سربازان اسلام و برکت خون شهدا
✅ و ملت بیدار و وفادار..
امام عزیز خوب تشخیص داده بود که فرمود ملت ما از ملت حجاز در عهد رسول الله ص و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین ع بهتر است.
ان شاالله روزهای خوبی در پس انتخابات در انتظار این ملت شایسته است💐
#مهم
مطابق اعلام برخی منابع آگاه مذاکرات وین با امتناع آمریکا از لغو تحریم ها عملا به شکست انجاميده است
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1752760323C3dffc8e554
@gozideyekhabarha
بر شما باد به نظم!
برای دیدن خانه برای اجاره کردن، باید از طریق سایت و ایمیل وقت می گرفتیم.
سه خانه را هماهنگ کردیم که یک روز وقت بگذاریم و هر سه را با هم ببینیم. راس ساعت سر قرارها رسیدیم. خانه اول را دیدیم، خانه دوم را دیدیم، برای خانه سوم به دلیل اینکه یک خیابان بسته بود راهمان دور شد و نزدیک ۱۵ دقیقه دیر سر قرار رسیدیم.
به محض رسیدن دیدیم کسی که منتظر بوده خانه را به ما نشان بدهد، جلوی چشم ما - که از ماشین پیاده شده بودیم و با شتاب به سمتش می رفتیم - نگاهی به ساعتش کرد به معنی اینکه زمانش گذشت سری تکان داد و بی حرف سوار دوچرخه اش شد و در مقابل چشمان حیرت زده ما رفت!
باز گفتیم شاید متوجه ما نشده و با شرکت تماس گرفتیم اما جواب ندادند...
از این برخورد که چشم در چشم ما زمان را به رخ ما کشید و عبور کرد خیلی حالم گرفته شد.
چون خارج از برنامه برایمان پیش آمده بود و حتی فرصت توضیح به ما نداد...
بعد با خودم گفتم شاید جای دیگر قرار داشته و نمی توانسته بیش از این منتظر ما بماند.
بعد گفتم خب می توانست حالا که ما را دیده بایستد توضیح بدهد و بگوید درک می کند اما چاره ای ندارد و بعد برود.
بعد گفتم شاید میخواسته به ما متذکر شود که سر وقت باید می آمدید و این جریمه را باید بپذیرید و هیچ توجیهی مورد پذیرش نیست...
هرچند ما تن نمی دهیم اینطور ربات گونه با انسان ها برخورد کنیم و باید انعطافی در برنامه ها باشد.
اما اگر این بخش را در نظر نگیریم واقعیت این است که در این دست کشورها اصطلاحا فرهنگ سازی شده ارزش زمان و نظم در برنامه
این نظم و دقت در زمان، تا این حد، در هلند وجود دارد و به نظرم از فرانسه هم جدی تر است. شخصا چند موردش را تجربه کرده ام. به معنی واقعی راس ساعت...
مثلا چند وقت پیش که وقت دکتر داشتم. وقتی وارد بیمارستان شدم، حتی منشی نبود. و چراغ های سالن نیمه خاموش بود. شک کردم که همین جاست و آیا همه چیز برقرار است؟ که دیدم مقابل شیشه منشی نوشته همه چیز هماهنگ است در سالن انتظار بنشینید. راس ساعت چراغ روشن شد پزشک مربوط خودش در را باز کرد نام مرا صدا زد و من به اتاقش رفتم. کمی قبل از من یک مراجعه کننده دیگر فقط آمد و وقتی بیرون آمد یک مراجعه کننده دیگر هم اضافه شده بود. یعنی راس ساعت هرکس برای وقت خود رجوع می کرد...
آنچه در بسیاری از موفقیت های کاری در این کشورها دیده می شود، همین حساسیت شدید به رعایت نظم در مدیریت زمان است. به شدت به وقت خود وسواس دارند و حتی وقتی از یکی از دوستان هلندی پرسیدیم که شما چرا اعصاب ندارید و وقتی یک ماشین متوقف می شود سریع بوق می زنید و معترض می شوید! می گفت: ما وقتمان مهم است و دوست نداریم بی جهت هدر شود!
نظم همان است که امام اول ما، علی ابن ابی طالب، در اولین وصیتش به اطرافیانش، با آن حال بعد از ضربت😭 فرمود:
«أُوصِیکُمَا وَ جَمِیعَ وَلَدِی وَ أَهْلِی وَ مَنْ بَلَغَهُ کِتَابِی بِتَقْوَى اللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِکُم
همه شما و فرزندان و کسانم و هرکس را که نوشته ام به او می رسد به تقوی خدا و نظم داشتن در کارتان سفارش می کنم.»
در کتاب «گریز از ایمان، گریز از عمل» علامه شهید مرتضی مطهری میخواندم که: غرب از آن زمان از لحاظ انسانی به سمت فروپاشی رفت که «ایمان» را کنار گذاشت و جوامع اسلامی هم از آن زمان به انحطاط کشیده شدند که «عمل» به دستورات و فرامین دینی و ایمانی خود را کنار گذاشتند...
به شکل کلی، آن ها در ایمان لنگ می زنند، ما در عمل!
و جهان باید به سمت داشتن هر دو این دو مورد توامان برود.
ایمان و عمل صالح... و دنیای پس از ظهور، چنین دنیایی خواهد بود...
🌸مشاهدات و تجارب یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 از #هلند و فرانسه
@ninfrance