هدایت شده از فکرت
تلخترین و سنگینترین واقعیات نظم پوشالی موجود جهانی، رویدادها و اتفاقاتی است که این روزها در کوچه و خیابانهای غزه و در سکوت مرگبار جامعه جهانی و حمایت و سکوت همه جانبه جوامع غربی و شرقی و عربی در جریان است.
#غزه
#بیمارستان_المعمدانی
@cafe_fekr
May 11
هدایت شده از توابین | سید مصطفی موسوی
آیت الله خامنهای
حکم جهاد بدهد،
والله قسم هیچکس از
اسرائیل صبح فردا را
نخواهد دید!
#story
@ir_tavabin 🇵🇸✌🏻
✏ حکایت یک وصیت
خیلی مظلوم است! هم خودش هم دوستانش هم اسباب بازیهایش.
روح دخترک فلسطینی آنقدر بزرگ است که با خواندن جمله جملهی وصیتش، بتکدههای نَفسِمان به آتشکدهای سوزان بدل میشود.
نگاه کن!
چه راحت از خود سلب مالکیت کرده است!
چه راحت میگوید کفشهایش را به فقرا بدهند به شرط آنکه، پاکش کنند!
البته امیدوارم از خونش نباشد...
گویی این دختر مهربان، تمامی آنچه را که قرار است برایش اتفاق بیافتد، از نظر گذرانده و منیت را سر بریده.
معنای زندگی را چنان میفهمد که بدون ادعاء، مهربانی میکند و انفاق را سرلوحهی بذل و بخشش قرار میدهد.
دختر فلسطینی، زنانگی میکند. بزرگی میکند. بدون کوچکترین توجهی به دنیا، با حیات کوتاه مدتش، فخر میفروشد.
او، نگاه مادی گرایان در سازمانهایبین المللی که عقلانیت کودکان فلسطینی را محدود به مرزهای تعریف شده در اقتصاد و سیاستهای سرمایهداری مدرن، میدانند، تحقیر کرده و آنان که حسبنا الله و نعم الوکیل را زینت زبانشان قرار دادهاند و زیر چتر موشکهای ماکیاولیستی، آزادی را لمس میکنند، تعظیم داشته است.
چقدر این کودکان فلسطینی مقتدر و مظلوم هستند.
ای کاش این وصیتنامه را به علی دایی نشان میدادند یا مثلا به رامبد جوان...
ای کاش این وصیتنامه را به دخترکانی که حجاب از سر برداشته و سبک سرانه مستی میکنند تا مدتی در کافهها مانور تجمل برگزار کنند، نشان میدادیم تا بفهمند آزادی و زندگی چقدر با تصورات ذهنیشان از این معانی، فاصله دارد.
هرچند که ظاهر زیست فلسطینیان، یک زیست انتخابی نیست اما آنان با توحید عملی خود، این سبک زندگی سخت را، عزت بخشیده و با نگاه ایمانی خود، به اسوهی مقاومتی بدل گشتهاند که نتیجهاش نصرت الهی است. این همان سنت خداوند است که وعدهای تخلف ناپذیر خواهد بود.
به راستی چقدر این نگاه ایمانی در دل برخی از دختران ایرانی وجود دارد؟
#فلسطین
#مظلوم
#طوفان_الاقصی
#مرگ_بر_اسرائیل
🖋 علی عسگری
#اعراف
@araf11
May 11
مسئلهی حجاب حل میشود!
این سخن حقی است که رهبر عزیزمان گفته است.
اما این گزاره، یک گزارهی جبری نیست که بدون فعل و انفعالات کنشگران این عرصه، رقم بخورد!
این گزاره نیازمند فعالیتهای بنیادین است که الحمدلله همهی دغدغهمندان مثل نقل و نبات، در محافل خصوصی وعمومی بیان کرده و میکنند.
اما ما با فعلیت دغدغهها و رساندن آن به منصهی ظهور نیازمند آسیب شناسی هستیم.
اینکه انقلابیها و مذهبیها در امربهمعروف و یا تربیت نیروی موحد آینده، دچار تنبلی و یا بیتفاوتی شده است، نیاز به بررسی نظام علت و معلولی در آقار جنگ شناختی نسبت به آنان است.
آری!
اوضاع کلان شهرها نشاندهندهی مسخ فکری و فرهنگی است. نشاندهنده آن اشت که سبستم کنترل فرمان دست نظام تمدنی غرب مدرن است ولی آیا این فرمان کنترل کنندهی دیگری ندارد؟
مشکل از کجاست؟ دغدغهها درست تبیین نشده است یا دغدغهمندان ایمان قلبی به باورهاب خود ندارند یا هیچکدام؟
حقیقتا محتاجیم تا نظام توحیدی را برای خودمان حل کرده و اهمیت آنرا برای یکدیگر، روشن کنیم. این تبیین
باید برای دیگری خود در جامعه نیز معرفی شود و از جنجالهای پراز هیجان، نهراسید.
به شهید مطهری، بهشتی، امام و رهبر انقلاب نگاه کنید و باخود بگویید، اگر بنا بود کسی با فلان پرخاش یا فلان بحث، جا بزند، که دیگر انقلاب به پیروزی نمیرسید و استمرار پیدا نمیکرد!
#درد_دل
#تلنگر
#روشنگری
#اعراف
@araf11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺یک گزارش متفاوت🇵🇸
پ.ن:
تحلیلهای مردم احساسی است که چیز بدی نیست اما...
ریشهای نیست!
ریشهای یعنی چه؟ یعنی مسئله این است که وقتی به دنبال مقصر این لبخندهای تلخ تر از گریه هستیم، باید به حاکمیت نظام مدرن و حاکیمت اسرائیل که اکمل افراد جهان مدرن است اشاره کنیم.
باید بگوییم آن کسی که باعث شده کودکان فلسطینی اینگونه مورد ظلم و بیعدالتی قرار بگیرند بنا دارند که انسانیت را در تو بکشند و تورا از جهان واقعی اطرافت، بی خبر گذاشته تا مسخت کنند.
اینگونه میتوانند یک اسرائیل دیگر در ذهنها ایجاد کنند تا اگر از نظر جغرافیایی نابود شدند، حداقل مرام صهیونیستی در افکار عدهای از مردم باقی بماند...
چرا وقتی آن دخترک از بیعدالتی میگوید، به منشاء آن یعنی رژیم سفاک صهیونیستی اشاره نمیکند؟
چرا خبرنگار اشارهای نمیکند؟
چرا یادگرفته اند بدون پرداختن به ریشهی مصائب، برای آنها اشک بریزند؟
این گزارشى از تعدادی انسان مسخ شده و مثلا ناراحت در ایران بود، گزارشی که شاید خود علتی بر سکوت جوامع بینالمللی در خصوص فاجعهی انسانی بر مردم مظلوم و مقتدر فلسطین است...
علتی که به مسخ انسانیت توسط صهیونیستهای مدرن اشاره میکند!
#فلسطین
#اعراف
@araf11
هدایت شده از ویراستی ها
🔸چرا نویسندگی؟
✍ علی کردانی
دنیای امروز، دنیای رسانه و اثرگذاری است. بهنظر شما فضای مجازی، بهخصوص کلانگروههای چت و گفتوگو، چیزی جز نوشتن و تولید پیام است؟
جهان نویسندگی، تنها نوشتن نیست بلکه خوبنوشتن و چگونه نوشتن است. نویسندگان بیش از آنکه بنویسند، میدانند چگونه بیان کنند تا اثر بگذارند.
نکته دیگر آنکه در نوشتن کنشگری وجود دارد نه انفعال؛ بنابراین فردی که نویسندگی و چگونه نوشتن را فرامیگیرد، نه تنها متأثر نمیشود که تأثیرگذار خواهد بود و حفظ او در همین فرآیند نهفته است.
علاوه بر اینها، نویسندگی بهره هوشی را بالا میبرد و به شما در کشف و فهم دنیای پیشین و پسین کمک میکند و مهارتهای ارتباطی شما را بهبود میبخشد.
اگر خوب بنویسید و تبدیل به نویسنده خلاق و حرفهای بشوید، ممکن است در زندگی فرصتی بهدست آورید که تنها مخصوص شما باشد.
#نویسندگی
#تفکر
#ویراستی_ها
☑️@VIRASTYHA
هدایت شده از ویراستی ها
نسل کشی فلسطینیان جلوی چشم آنان که منافعشان کنار سفرههای سرمایه داران تامین میشود، معنایی جز
حرام لقمگی حکام عرب ندارد!
#غزه
#فلسطین
#مرگ_بر_اسرائیل
#ویراستی_ها
☑️@VIRASTYHA
هدایت شده از ویراستی ها
فرق مهسا و آرمیتا در ۳ کلمه است:
داشتن روایت اول!
روایت اول مهسا را دشمن نقل کرد
و روایت اول آرمیتا را رسانههای داخلی...
این است جنگ روایتها
#آرمیتا
#روایت
#ویراستی_ها
☑️@VIRASTYHA
هدایت شده از کانال حسین دارابی
تو اینستاگرام و توئیتر پرشده که آرمیتا گراوند بخاطر حجاب اجباری جانش رو از دست داد
فقط یکبار از دوستانی که اعتقاد دارن که به حجاب آرمیتا تو مترو گیر دادن، چندبار بیان از مترو تهران استفاده کنن، و به حجاب افراد توجه کنن، خودبخود جوابشون رو میگیرن. آرمیتا که یه مقنعهای روی سرش بود، خیلی از خانوما تو مترو هیچ پوششی روی سرشون یا حداقل روی دوششون نیست، کسی هم کاری باهاشون نداره. آرمیتا با لباس فرم مدرسه بود، خیلی از خانوما تو مترو با تیشرت و شلوار و دامن میگردن و هیچکس باهاشون کاری نداره. کم چرت و پرت بگید خدایی
حجاب آرمیتا از حجاب خیلیا تو مترو بهتر بوده، چرا فکر میکنید بهش گیردادن برای حجاب؟ چرا انقدر باید احمق باشید که هرچی رسانهها میگن رو باور میکنید؟ بعد جالبه مقایسه میکنن بامهسا امینی
سر قضیه مهسا هم خیلیا دروغ گفتن، از پدرش تا رسانهها. الانم یه دروغو به یه دروغ دیگه نسبت میدن تاجوسازی کنن. انقدر موضوع واضح بوده، خانواده و دوستاش هیچکدوم اعتراضی نداشتن و گفتن بصورت طبیعی این اتفاق براش افتاده.
افسار عقلتون رو دست دروغگوها ندید
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
🔰در آستانه هشتم آبان روز نوجوان به یکی از دغدغههای آنها پرداختیم.
مخالفتهای دینی از کجا آغاز میشود؟/ اسلام را وارونه به نوجوان و جوان امروزی معرفی نکنیم
✍ همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: یادداشت #علی_کردانی پژوهشگر:
📌برخی نوجوانان و جوانان ایرانی دین را عامل محدودیت و لذت نبردن میدانند و به همیندلیل با دین و دینداران فاصلهگذاری میکنند. «خداناباوری» جزو دلایل دوری از دین محسوب نمیشود.
📌انسان از محدودیت فرار میکند و دین را سدی مقابل خود میبیند. در این وضعیت چند سوال مطرح میشود:
۱- باید و نبایدهای دینی تنها آخرت را پوشش میدهد؟ یا اینکه دین برای دنیا و آخرت برنامه دارد؟
۲- آنهایی که برای رسیدن به کالای دنیا، دینگریزی را در پیش گرفتند، آیا دنیاشان آباد شد؟ سرانجام به کجا رسیدند؟ و سوالاتی مشابه این، که باید پاسخ صحیحی به آنها داد.
🗂 متن کامل یادداشت در همشهری آنلاین
#جوانان
#دین_گریزی
#هشتم_آبان
هدایت شده از 🇵🇸 شهاب گرافی 🇮🇷
به نقل از منابع غیر رسمی، نخست وزیر اسرائیل تیم ویژه ای از افسران مورد اعتماد و باسابقه موساد را جهت پیدا کردن دعایی که چاهزاده رضا پهلوی در یکی از سوراخهای متعدد دیوار ندبه گذاشته، مامور نموده است.
#طنز
© شهابگرافی کپیرایت ندارد...🔻
💯📮@SHAHAB_GRAPHY
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۳۵
۸ آبان۱۴٠۲/سال سوم
از نظمیه ی کنت فورت اتریشی تا
امنیت مسجد محور محلات
ظاهرا تاسیس اولین اداره پلیس یا «نظمیه» ایران به شکل مدرن #متمرکز و به تقلید از غرب، به سال۱۲۵۸ شمسی باز می گردد(حدود ۱۴۴ سال پیش). مسئول تاسیس و مدیریت هم «کنت دومونت فورت» اتریشی بوده که به درخواست ناصرالدین شاه در سفر اتریش، به ایران می آید و کار را شروع می کند( تاریخ موسسات تمدنی ایران، محبوبی اردکانی ج۲ص۱۴٠).
به جد میتوان گفت که یکی از بنیادی ترین تفاوت های نوع هدایت جامعه در اسلام و مدرنیته در همین کلمه نهفته است: #مدیریت_متمرکز، که قرین جبر، کم دقتی و پر هزینه بودن است. اما اسلام عزیز که معتقد به #حکومت_مردم است(آیه۲۵حدید)، این هدف بنیادین را از طریق روشهای مدیریتی #غیرمتمرکز عملیاتی می کند.
فی المثل می توان تامین امنیت یک شهر را به ده مرکز نیروی انتظامی سپرد، یا آنرا به صد #مسجد، به عنوان قلب یک #محله واگذار کرد. در واقع نظام هدایتی پیشرفته اسلام، واحد ها را خُرد و کوچک می کند، آنگاه مدیریت آسانش را به #تمامی_مردم می دهد. تجربه بسیار بسیار گرانقدری که در تاسیس #کمیته های انقلاب اسلامی داشتیم، آنهم دقیقا یک روز بعد از پیروزی انقلاب!
تامین امنیت در قالب خُرد، محله ای و به محوریت مساجد، چند خاصیت بسیار مهم دارد:
۱. به دلیل کوچکی واحد مدیریت، دقت و سرعت کار بالا می رود ۲. اعضای هر محله، مسئول تامین امنیت خودشانند، به همین دلیل تعهد بسیار بالایی به کار دارند ۳. تامین امنیت بین اعضای محل پخش می شود، به همین دلیل نیاز به استخدام نیروی دائمی ندارید ۴. مدل تامین امنیت محله ای، بستر بسیار مناسبی است برای ضرب کردن شور و نشاط جوانان محل، در تامین امنیت خود، خانه و ناموسشان و هکذا دهها فایده دیگر.
در واقع تشکیل #کمیته به عنوان یکی از شعبه های #بسیج، یکی از بارزترین نمونه های مواجهه تمدنی امام ره، با ساختارهای متمرکز جبری سازمانی غیر مردمی غربی بود. مدلی که به هرکجا که صادر شد نجاتش داد: از بسیج مردمی سوریه، از #حشد_الشعبی عراق، از #انصارالله در یمن و... .
مدلی که رهبر انقلاب به حق در وصفش فرمودند:«هیچ نظیری در دنیا نداشت و کاملا و صد در صد متکی به اندیشه اسلامی بود». جالب تر اینکه در پاسخ به منشا بسیج می گویند:«امام این پدیده بی نظیر را، از دل کوچه پس کوچه های شهرها و از دل خانه های مردم به وجود آورد»(۹۸/۹/۶).
آن معمار فقید نیز در آخرین پیامشان برای تعیین نماینده در #کمیته و پس از حدود ده سال تجربه تامین امنیت به محوریت مساجد محله ها می گوید: این نهاد انقلابی، حافظ اسلام و انقلاب گردید، مسلمانان را شاد و دشمنان اسلام و کشور را ذلیل کرد(۶۶/۵/۲۲).
آیا عجیب، مشکوک و غم انگیز نیست؟ مدلی که در کوران سخت ترین مصائب این کشور، انقلاب و اسلام را نجات داده بود، یک سال پس از رحلت حضرت امام منحل شد و مردم از فواید فراوانش محروم.
#مسجد_و_امنیت، یکی از ارکان نُه گانه خدمات مسجد طراز است که در دوره مسجد و اداره جامعه به آن پرداخته شده. ایضا لبیکی است به تاکید رهبر معظم انقلاب به استفاده مجدد از تجربه کمیته ها در دهه شصت(۹۸/۹/۶).
✍️قاسم یزدانی خراسانی
@besalamen_amenin
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
#روزنوشت
💢کاپوچینو یا کتاب
▪️ناسوت، لاهوت، ملکوت و ... اینها عوالم نیستند و منم نمیخوام حرفی از فلسفه و عرفان بزنم؛
▪️اهل قم حتما مجتمع ناشران رو میشناسن و شاید به اونجا رفت و آمد هم داشته باشن
▪️وقتی برای خرید کتاب میری داخل بعضی طبقات یه کافه هم گذاشتن که خستگی خرید کتاب رو با یه نوشیدنی از تنت بیرون کنی
▪️البته خستگی قیمت کتاب رو وگرنه خرید کتاب که جز لذت چیزی نداره
▪️کتاب رو خریده بودیم و نشستیم چیزی بخوریم
▪️اسم کتاب حکمت الاشراق بود و از اسمش مشخصه که موضوع کتاب چیه
▪️اما منوی کافه توجه برانگیز بود
▪️عناوینی همچون: انسان کامل، عقل سرخ و حتی شازده کوچولو و بینوایان هم به چشم میخورد
▪️به نظر میرسید که سهامداران کلان این کافه باید شیخ اشراق، ملاصدرا و ابن عربی باشن و چندتا سهامدار خردهپا مثل ویکتورهگو، اگزوپری و ...
▪️جالبه که هزینه یک جلد کتاب با هزینه یک دورهمی ساده به صرف کاپوچینو تقریبا هم اندازه میشد با این تفاوت که لذت کاپوچینو در حد 5 دقیقه و لذت کتاب بیشتر از 50 ساله
▪️اما به نظرتون انتخاب عموم مردم کدوم گزینهست: کاپوچینو یا کتاب؟
✍️مصطفی گودرزی (ماهئیل)
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@toolid_mohtava
نوشته:
به جای فیلتر مجازی دشمن، سواد رسانهای مردم رو بالا ببرید.
به ایشون بگید:
اولین اصل در سواد رسانهای همین است که باید جلوی نفوذ رسانهای دشمن که تمام هویت شما را نشانه گرفته است را گرفت. باید راه نفوذش را بست.
بعد اینطور براش توضیح بدید:
اگر عقل شما میپذیرد که تمام مرزهای جغرافیایی را یله و رها بگذاریم که هرکس و ناکسی بیاید و هر غلطی میتواند بکند، اما در عوض ما به دست هر ایرانی پیشرفتهترین سلاح و بهترین آموزشها را بدهیم، عقل ما هم خواهد پذیرفت که مجازی را رها کنیم و به مردم صرفاً «سواد» بیاموزیم.
✍ @fakhrian_ir
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh