May 11
هدایت شده از مدرسه تولید محتوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 سروده حاج مهدی رسولی در وصف حضرت عباس
به یاد یل امیرالمومنین
به یاد پهلوان امالبنین
به یاد هر کس که گفته یا عباس
به یاد شهیدای این سرزمین
#اختصاصی #ماه_شعبان
#حضرت_عباس
© شهابگرافی کپیرایت ندارد...🔻
💯📮@SHAHAB_GRAPHY
👇به [مدرسه تولید محتوا] وارد شوید👇
@toolid_mohtava
متعصبان در سینما چه کسانی هستند؟
سه شنبه در جلسهای با محور نقد و بررسی کلی فیلمهدی جشنوارهی فجر ۴۲، با دوستان به بحث و گفت و گو پرداختیم. حقیقتا خودم خیلی اشتفاده بردم. قریب به اتفاق همگی بر ضعف فرمی و محتوایی اغلب فیلمهای جشنواره اذعان داشتند و گاهگاهی اسم دو یا سه فیلم به عنوان شایستگان تقدیر برده میشد.
من هم موافق بودم ولی به وقت صحبت و در مقام تخاطب با دوستان عرض کردم که اگر سینمای ایران در حال گذار از تفکرات سیاهنما به سمت تفکرات امید آفرین است، شاید اقتضای گذارش، خلق آثار ضعیف و یا متوسط است.
🎥 یکی از اساتید که در جمع نشسته بود، عرض حقیر را خطرناک دانست ⚠ و گفت از قضا حضور فیلمهایی که به حیث سیاسی و فکری در مقام تقابل با جبههی انقلاب هستند، سوپاپ اطمینانی برای سینمای انقلاب است؛ چراکه کارهای دوستان حزباللهی و انقلابی را به رقابت واقعی میکشاند و موجب پیشرفت کیفی آثار ارزشمند از نظر فرم و محتوا خواهد شد.👌👌
خواهری سینما شناس هم به نشانهی تایید سخنان استادِ منتقد، اشارهای داشت به صف مخاطبان سینمای امسال که مکشفهها👩 اساسا در صدد مشاهدهی تمساح🐊 و زرافه🦒 بوده و انقلابیها به تماشای شیرودی🇮🇷 و زین الدین🇮🇷 رهسپار سالنها بودند و چون آن را فیلم شهید میدانستند، کاری به فرم نداشته و به خاطر تقدس فیلم، پول بلیط دادند. ایشان ضمن اشاره به این دو قطبی موجود در مخاطبان، گفت اگر جبههی مقابل حذف شود، سینمای دفاع مقدس رشد نمیکند و مخاطبان فیلمهای تمساح و زرافه و چه و چه به سراغ تولیدهای زیر زمینی و بی محتوا و بعضا خیلی اروتیک 🔞خواهند رفت که در این صورت حاکمیت بی شک نمیتواند جلوی رشد آن را بگیرد.
سخنان دوستان را که سبک سنگین کردم، فهمیدم آنان چه بسا درست میگویند و ما به وجود جبههی مقابل برای حرفهای سازی خودمان نیازمندیم.
اما سوالی که من را مشغول کرده این است که اگر هزاران مرتبه سینمای انقلابی بهتر از سینمای غربیزاسیون بشود، آیا مخاطبان تمساح و زرافه بیخیال آنها شده و طرفدار چفیه و سربند میگردند؟
مگر در دورههای قبلی که کیفیت آثار انقلابی و شهدایی بهتر بود، مکشفهها و یا لیبرالها گیشهی سینمای انقلاب را پر میکردند؟؟
اگر چنین نیست، پس مطمئنا دعوا فقط بر سر عدم رقابت و کیفیت نخواهد بود؛ بلکه باید برای اندیشههای دو قطبی ساز، که اصولا ریشه در مدرنیزاسیون کردن زیست بوم ایرانی دارد، فکری اساسی کرد تا قشر انقلابیهم بتواند تمساح و زرافههای خانواده پسند ببیند و از طرفی قشر غیر مذهبی بتواند تاملی در اندیشهی جهادی انقلاب اسلامی داشته باشد.
گویا هنوز سلطهی تفکر غربی قصد رفتن ندارد...
✏علی عسگری
#سینما
#جشنواره_فجر
#اعراف
@araf11
لطفا بعد از خواندن این متن جواب سوال موجود را با خود تحلیل و به
@aliasgari1378
ارسال کنید.
@araf11
May 11
هدایت شده از صدای ایران | VOI
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطاری که به عقب حرکت میکنه رو که کاریش ندارن!
#انتخابات
🇵🇸 @Roshangari_ir
هدایت شده از فکرت
🔸#ویراستی ا #انتخابات
☑️ حقیقت نگاه متفکران غربی به انسان
✔️«راسل» به عنوان پیشگاه متفکران غرب انسانها را به مثابه حیوانات گوناگونی میداند که با رسانه و آموزش و زور و اغفال باید مدیریت شوند.
✔️ «وبر» هم رسما طرفدار دیکتاتوری بر انسانهاست.
➕ویراستی فکرت را دنبال کنید
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت
هدایت شده از حسین زمانی میقان
کسی که بدون اطلاع از نظرات و دیدگاههای اقتصادی نامزدها رأی میدهد
حق ندارد بعداً به شرایط اقتصادی کشور اعتراض کند و از بالا رفتن دلار و پایین بودن حقوقها و ... شکایت کند
@hzamanim
با خنده گفت: چقدر میگید بیاید انتخابات معلومه که کارتون خیلی لنگه
گفتم: حکومتی که برای رأی ریزی تبلیغات میکنه معلومه که دستش پاکه. رای اگر فرمایشی بود، تبلیغات نمیخواست، خودشون آمارو بالامیبردن.
قوی ترین حکومتها حکومتی است که کارش گیر مردمش باشه.
#انتخابات
@amin_hajipour13700
نفعگرایی فردی در انتخابات.
https://virasty.com/virastyha/1708420423293465583
ویراستیها را در ویراستی دنبال کنید.
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹#کلیپ ا #انتخابات
☑️ اصلاحطلبی تعریف شفافی ندارد...
🔸جلسه اول از سلسله نشستهای «بـنیـان قـانـون» با موضوع "جریانشناسی فکری قانونگذاران در ادوار مجلس شورای اسلامی"
با حضور:
👤 حجتالاسلام دکتر محمدرضا باقرزاده
✔️آقای مصباح(ره) یک تنه در مقابله با مبانی اصلاحطلبی به میدان آمدند. به جهت اینکه ایشان یک فیلسوف بودند، بیش از دیگران به عمق فاجعه موجود در مبانی پی میبردند.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
هدایت شده از قاسم ابراهیمی پور
با یک جست و جوی ساده در اینترنت، متوجه یک سانسور خبری در مورد افزایش آمار مشارکت در انتخابات خواهید شد. زیرا ادعای مشارکت پایین در انتخابات با تکیه بر آمارهایی که مربوط به حدودا یک ماه قبل است، در صدر اخبار قرار دارد.
به راستی چرا خاتمی نگران مشارکت بالای مردم در انتخابات شده است؟
♨️ در کنار اذعان کارشناسان و تحلیلگران بر این که، نسل جدید و جوان اصلاح طلبان از مدعیان همیشه طلبکار و نفع طلبِ این جریان، به سبب عملکرد بد و سابقۀ غیر دفاعشان عبور کرده و بر مشارکت حداکثری در انتخابات پیشرو اصرار دارند، محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات که نتیجۀ تَکرار اشتباهاتش را همگان تجربه کردهاند، در اظهاراتی عجیب و زودهنگام با تخریب دوبارۀ شورای نگهبان مدعی شد که، چنانچه مشارکت حداکثری تحقق یابد، نشانۀ رضایت از اوضاع و احوال کشور نیست!
✍️#ابراهیمیپور
https://eitaa.com/ghebrahimipour
راستش مدتهاست میخواهم درباره دعوت به شرکت در انتخابات چیزی بنویسم ولی نتوانستم. اخیراً احساس میکنم حرف زدن درباره خیلی چیزها دیگر در توان من نیست. به محض اینکه ابعاد پیچیدهتری از چیزها به روی من گشوده میشود، به جای سخن گفتن، لکنت زبان میگیرم.
اما ...
رای خواهم داد و حتی احتمالا به بعضی از کسانی رای خواهم داد که دورهی قبل مانع قرار گرفتن اسم من در لیست نهایی شدند.
چرا این جمله را گفتم؟
جهان ما جهان تزاحم و آمیختگی خوب و بد و زیبا و زشت است. ما در دوران عسرت آخرالزمان و گرفتار مکر زمانهایم. شاید کمتر پیش بیاید که سیاهی و سپیدی آنچنان از هم جدا باشد که با یک نگاه بتوان جانب سپیدی را گرفت و به سیاهی لعنت فرستاد. گاهی بین بد و بدتر مجبور به انتخابیم. ما در محاصرهی اولویتها و فوریتها و مصلحتها هستیم و به همین مقدار هم در پیشگاه خداوند پاسخگو خواهیم بود. انتخابها در میدان واقعیت پیچیدهتر از شعرهای رمانتیک و شعارهای سانتیمانتال است. و همین است که "بصیرت" را کمیاب و خواستنی کرده است.
به همان میزان که با انتخاب ما رنجها اندکی کاهش یابد، آبروی دین خدا کمتر آسیب ببیند، خِرد و خردمندان کمتر منزوی شوند، فرصتطلبان کمتر مجال یابند و...
حتی اگر یک رأی از من باعث تقویت جبههی حق، باعث قوت قلب مادر شهید و باعث ناامیدی شیاطینو لبیکی به بزرگ علمدار جبهه توحیدی در تاریخ ظلمانی امروز جهان باشد... به همان میزان در سرنوشت یک جهان سهیم خواهم بود.
🔺️وحید یامینپور
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1708706836861884746
حجتالاسلام محمد سروش محلاتی، کوشیده پشتوانهی دینی شرکت در انتخابات را نفی کند، در حالیکه میدانیم:
۱. حفظ نظام اسلامی، واجب است.
۲. مقدمهی امر واجب نیز واجب است.
۳. رأیدادن به معنی تقویت نظام است.
حقیقت این است که او آنچنان گرفتار غرضورزیهای لیبرالی شده که به انکار واضحات، رو آورده است.
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
#روایت های رقابت سیاسی این دور انتخابات در قم فاخر نیست؟ اصیل نیست؟ ذوق نمیکنید؟!
اگه بزند و مثلا منان رئیسی رای اول را بیاورد، پیام سیاسی اش جذاب نخواهد بود؟ به معنای دمیده شدن روح مجدد امید، در تلاشهای #رابطه_علم_و_دین_و_سیاست نیست؟!
🆔 @social_theory
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1708765800817016733
برخلاف دورهی قبل، من به فهرستی که در آن قالیباف و اصحابش باشند، هرگز رأی نخواهم داد؛ حتی اگر این فهرست، حاصلِ «ائتلاف ناگفتمانیِ» برادران پایداری با اینان باشد. انقلابیِ اصیل، «شکست سیاسیِ محتمل» را بر «شکست هویتیِ قطعی» ترجیح میدهد. از خدا بهراسید و به منطق حقیقتگرایانهی علامهی فقید بازگردید.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
نیمهشب انتخباتی
شب نیمهی شعبان خیابان صفائیه، چهارراه شهداء، ساعت ۲۱:۲۲ دقیقه.
با چند نفر از دوستان بنا گذاشته بودیم تا در فرصت باقیمانده تا انتخابات، میان مردم رفته و از آنان نظرسنجی کنیم تا ببینیم چند نفر مرد میدان هستند؟!
نامههای طراحی شده را که سیاههای از دغدغهمندیها و همافزایی تفکر انقلابی و نخبگانی در آن دیده میشد، به دست داشتیم تا به وقت ملاقات با مردم همیشه در صحنه، بعد از عید مبارکی و لبخندی پنجاه درصدی، تحویل نگاههای پرسشگرانهشان بدهیم و از واکنش بعضا سردشان در هوای سردتر زمستان، پذیرایی کنیم.
نفر اول را که دیدم، خوش و بشی کردم و نامه را با مقدمهای سی ثانیهای تحویلش دادم. رنگ رخسارهاش خبر از حضور میداد ولی دلش بین داشتن و نداشتن تردید داشت. با تردیدی که پشت عینک نه چندان تمیزش دیدم دریافتم که میخواهد بپرسد: آیا نخبهی جوانی که دستگیر دوستش که در پریشان حالی و درماندگی افتاده است، وجود دارد تا من او را وکیل بخوانم یا خیر؟
جواب دادم اگر تحقیق کنی هست و اگر نه که باید دل در گروه لپلپهای لیستی بسپاری، شاید با نذر و نیاز یک از خدا باخبری بینشان پیدا شد!
نفر بعدی سرباز مشتی و بامرامی بود که لباسهایش مرا به تردید انداخت. مرخصی گرفته بود و با دوستش به سمت جمکران میرفت تا در کنار جمعی از نوکران، عرض ارادتی بکند.
نامه را که با دوستش دید، صدایش را بی چونوچرا محکم کرد و با جسارتی کم نظیر گفت: قطعا رای میدهم چون رای دادن مثل نماز واجب است.
جملهی سرباز آنقدر محکم بود که منِ تبیینگر را نیز به نصرت ناصر، مصممتر ساخت.
نزد گروهی در ارم رفتم که نظارهگر کتب دسته دوم دانشگاهی بودند تا با تخفیف هشتاد درصدی، صاحبش شوند. نامه را یک جوان کتچرمی از دستانم گرفت. ریشهایش شیشتیغ بود و رفقایش جبران مافات کرده بودند در این زمینه. کمی که گذشت دلهرهای به جانم افتاد که نکند گرفتار یک جوان لاابالی روشنفکرمآب شده باشم! چیزی نگذشت که دوستانش را دور خودش جمع کرد و به من گفت: ما همگی رای میدهیم ولی اهل قم نیستیم. ملایری هستیم! لبخند پنجاه درصدیام با شوق جوانان ملایری، صد درصدی شد و همین انرژی مضاعفی داد تا به سراغ دیگر از منتظران رویای نیمه شب، رهسپار کوچه پس کوچههای صفاییه بشوم.
مرد مغازه داری را دیدم که چل چلیشاش گذشته بود و فشار پنجاه سالگی بر نقش و نگار صورتش، سایه افکنده بود. خانمی هم ایستاده کنار در شیشهای مغازه، برادرزاده و دختر پنج یا شش سالهاش را میپایید که با حضور من کنار برادر مو گندمیاش، نگاهش را به سمع و نظر بنده رساند. مرد پای صندوق میآمد ولی برگهی رأیش را چون لباس عروس، سفید به خانهی بخت میبرد تا به گمان خود ملتی را سپید بخت کند. اما من به او گفتم که عروست دم حجله قربانی میشور اگر حقش را به حقدار نرسانی.
بی رمقتر از پای بیتوانم، زبان گشود و سفرهی دلش را باز کرد. میگفت مهندسی مکانیک دارد و باید در صفائیه کادوئی بچرخاند. میگفت بچهی شهر است و بالاکراه باید در پردیسان سکونت کند.
با او کمی همراه شدم تا غبار غم و اندوهش را به مقداری ولو کم تحمل کنم اما هیچ چیز مرا از هشدار نسبت به تصمیمات ابنالوقتهای بهارستانیها، که آیندهی کشوری را به طرفة العينى، تباه میسازند، منع نکرد تا مرد خبرهی از همهجا بیخبر را آگاه سازم.
خواهر مرد آهسته کنار در مغازه آمد و مرد مو گندمی که حرفهایم را مهمان ناخواندهی عروس سفیدپوشش میدید، با آغوشی گرم، خبر از تحقیق داد و با خندهای نود درصدی، به من قول داد که داماد را الکی پلکی نزد عروسش نبرد.
چشمانم را که به هم زدم، زمان را از دست رفته میدیم. نامهها زیاد بود و مردم بیشتر. حرفها از ظرف اندیشه لبریز بودند و گوشها تشنهتر از همیشه برای شنفتن. اما برخی از منتظران حتی رمق فحش دادن به من و دوستانم را نداشتند چه برسد به شنیدن و گپ زدن.
البته حق داشتند. یکی از عابران که نامه را از دستم گرفته بود با کمی نگاه پسش داد و با نیشخندی از سر ناامیدی گفت: بابا کسی رای نمیده...!
این درحالی بود که مردم در میدان و منتظران در جمکران امیدوارانه صحنهی پیش رو را دنبال میکردند ولی از طرفی ناامیدی برخی را نیز نمیشد کتمان کرد.
ساعت دقیقا ۱۲ نیمه شب بود و مسافران به سمت دیار ظهور و من به سمت خانهای دور. اما این کجا و آنکجا. البته که نمیتوانستم بگویم کار من در شب عید چه عیاری داشته است ولی این را میدانستم که میعاد اصلی منتظران جمعه کنار صندوق رای است.
سوار ماشین شدم. راننده که علاقهی وافری به انقلاب داشت، اصلاح طلبی را چارهی کار میدانست. در عین شگفتی از اندیشهی او، تا مرجعیت همکلامش شدم و گفتم که آرمان بزرگ، نمایندهی بزرگ میخواهد. امتحانی که پس داده شده و نمرهی بالایی نیاورده، قابل تقدیر نیست.
ادامه👇👇
حداقل اگر املاهاینانوشته غلط ندارند، چرا مجلس را از ایدههای واقعیتر و آرمانیتر پر نکنیم؟!
راننده بعد از کمی مکث، سخن از عدالت گفت و من از قانون عدالت آموزش مصوب برای دهکهای پایین. صدای راننده که از سر انحصار عدالتخواهیاش برای خود بلند شده بود، مرا به فکر فرو برد که عدالت را با منفعت فردی چه کار؟ مگر نه اینکه عدالت اجتماعی، ملازمات جمعی میخواهد نه فردی، پس چرا از عدالت برای قشری از مستضعفین دلخوریم؟!
راننده که اعتراف به اقناعشدن کرد، بعد از گپی کوتاه فرمانش را به سمت راست چرخاند تا صراط مستقیم را پیش گیرد و از غیر مغضوبین باشد.
هنگامی که به خانه رسیدم، صدای دلمب و دلومب همسایه گوش آسمان را کر کرده بود. انگار امام زمان در خانهشان ظهور کرده و آنان سروری بزرگ برپاکرده بودند، اما تنها چیزی که یافت نمیشد، حضور دل بود و ظهور دلدار. گویا دل در گرو کس دیگری بود که صاحبش را گم کرده بود.
حال به راستی چه کسی صاحب دل انتخابکنندگان است؟
احزاب، پول، سلیقه یا دلدار؟
🖋علی عسگری
#انتخابات
#اعراف
@araf11
May 11
هدایت شده از 🇵🇸 شهاب گرافی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 همه برای انتخابات، برای عظمت ایران قوی میآییم.
تکلیف همه ما مشارکت پر شور است، با اعتقاد و ایمان و غیرت روی ایران میاییم.
#اختصاصی #انتخابات
© شهاب گرافی کپیرایت ندارد...🔻
💯📮@SHAHAB_GRAPHY
هدایت شده از چریک انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲میگه رأی نمیدم چون تاثیر نداره؟
جدی میفرمایید؟
پس اینا چیه؟
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
@story_national