27.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 سلسله صوتهای تربیت جنسی نوجوانان👫دکتر حبشی
🔺چهار بحران دوران نوجوانی این قسمت بحران هویت و راه حل (شماره ۲)
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۷۷ سلام تشکر میکنم از تجربه ی چند روز پیش که حرف دل ما رو زدن و یاد ایامی انداختن که راه
#تجربه_من ۲۷۸
#ازدواج_آسان
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
منم خواستگارهای زیادی داشتم که اوایل تمایلی نداشتم ازدواج کنم ولی بعدش که عاقلانه تر فکر کردم، تصمیمم این شد که همسرم رو طوری انتخاب کنم که هم همسر خوبی باشه، هم پدر خوبی( یعنی، نسلم رو از نطفه ای پاک و کسی که شیعه واقعی هست ادامه بدم).
خدا رو شکر تو سن ۲۱ سالگی از بین خواستگارا، جوان ۲۴ ساله ای که تمام معیارهای منو داشتن رو انتخاب کردم. من اصلا دنبال مادیات نبودم و اصلا راجبه مهریه بحث نکردم و از همون اول خودم و خانوادم سختگیری نکردیم. (با اینکه من تک دختر بودم)
سه ماه بعد از ازدواجمون تو سن ۲۳ سالگی خدا خواسته دخترم رو باردار شدم و هنوز یک ترم از دانشگاهم مونده بود. اولش بین دوتا حس مثبت(مادر شدن) و حس منفی( حالا مردم چی میگن که من اینقد زود باردار شدم، ادامه تحصیلم چی میشه و ...) قرار گرفتم.
همسرم خیلی باهام صحبت کرد که ناشکری نکن، میگفت خوبه بچه دار نشیم و بریم دارو و درمان کنیم!! ولی به هیچ کسی نگفتم و تا مدتها فقط خانوادم میدونستن.
با اون وضعیت میرفتم دانشگاهم که یه شهر دیگه بود، مامانم اینا هم یه شهر دیگه بودن...خلاصه خیلی سخت بود.
الان که به اون روزا فکر میکنم، ۲۷ سالمه و بازم باردارم. طرز فکرم عوض شده، درسته تنهایی و بدون تجربه دخترمو بزرگ کردم ولی از خدا بچه های سالم و صالح بیشتری میخوام و اصلا حرف مردم واسم مهم نیست که یه وقت بگن جوجه کشی راه انداختی😊
تو این مدت برخلاف تصور خیلی ها، من و همسرم خونه خریدیم، کلی سفر سه تایی رفتیم، خداروشکر خیلی خونمون پر محبته.
مهم اینه با سختی ها کنار بیایم و فقط از خداوند و ائمه معصومین کمک بخوایم که یاورمون باشن.
التماس دعا از تک تک دوستان دارم.
دعا میکنم ان شالله بخت همه مجردها به خیر و خوشی باز شه و فرزندان سالم و صالح زیادی نصیبشون بشه.
🆔 @asanezdevag
✨ قبل از انجام هر کاری، خودتون رو درست بشناسین😮
این شناخت به شما کمک میکنه که انتخاب های درست تری✔برای زندگیتون داشته باشین👌😊
و چه توی زندگی فردی🧑👩
چه جمعی👨👩👧👧
موفق تر عمل میکنین😀
🆔 @asanezdevag
❤️ #عاشق_بمانیم ۴۳
🌙 راه آسمـــــون رو؛
دونفـــــری بهتر میشه طی کرد🌹
🆔 @asanezdevag
🔗 https://b2n.ir/979347
💢 انجمن سلامت خانواده ایران، نماینده IPPF در ایران!
🔻انجمن سلامت خانواده ایران، انجمنی غیر دولتی، غیر انتفاعی است که در سال ۱۳۷۳، تاسیس شد.
🔻هیأت مؤسس انجمن در ابتدای تأسیس این نهاد توانست پس از تلاشهای فراوان عضویت رسمی فدراسیون IPPF را کسب کند که این عضویت هر پنج سال پس از بررسی از نظر رعایت استانداردهای بینالمللی تمدید میشود!
⭕️ فعالیتهای مالی این انجمن هر سال توسط یکی از شرکتهای حسابرسی مستقل ارزیابی میشود. این انجمن در سال ۲۰۰۹ موفق شد مقام مشورتی ویژه در حیطه سلامت از شورای اقتصادی اجتماعی سازمان ملل متحد (UN ECOSOC) را کسب کند که از آن تاریخ تاکنون این مقام را حفظ کرده است.
🔻فعالیتهای این انجمن حول محورهای زیر تعریف شده:
۱- سلامت نوجوانان و جوانان
۲- پیشگیری از بیماریهای مقاربتی خصوصاً HIV / AIDS (در راستای ترویج #گناه_همجنس_بازی)
۳- دسترسی به اطلاعات آموزش مشاوره و خدمات بهداشت باروری
۴- پیشگیری از سقط ایمن «بخوانید تلاش جهت قانونی کردن سقط جنین»
۵- ترویج و اطلاعرسانی در زمینه سلامت خصوصاً بهداشت و سلامت باروری و جنسی برای کل جامعه
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 امام خمینی(ره) این طوری هوای همسرشونو داشتن ...
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۷۸ #ازدواج_آسان #فرزندآوری #رزاقیت_خداوند منم خواستگارهای زیادی داشتم که اوایل تمایل
#تجربه_من ۲۷۹
#ناباروری
#فرزندآوری
متاسفانه من در خانواده ای بزرگ شدم که از بچگی توی دور و اطرافم خانواده هایی که مشکل ناباروری داشتند، زیاد دیدم. همیشه حداقل یکی دو نفر بودند که به این مشکل دچار بودن. همه اقوام پدری ام (عمه ها و عمو ها) توی خونه اقلا یه دختر یا پسر داشتند که بعد ازدواج این مشکل رو داشت.😔
طوری که متاسفانه دیگه تا یه زن و شوهر جوان بچه دار نشن همه احتمال ناباروری شون رو میدن. مادر خودم هم این مشکل رو داشتند. و از این میان تعداد زیادی با درمان های پزشکی نوین خدا رو شکر به آرزوشون رسیدن و بچه دار شدن. از جمله دختر عموم که با کمک پزشکی مدرن دوقلو پسر و دختر باردار شد و الان همون قل دختر، خودش سه تا بچه داره😊
به هر حال منم ازدواج کردم دو سه سال اول بخاطر درس و دوری از خانواده بچه دار نشدم(که الان بشدت پشیمونم) و بعد از اون که اقدام کردیم متاسفانه دیدم مثل خیلیهای دیگه تلاشمون نتیجه نداد و بعد از چند ماه شروع به درمان کردیم. وقتی تجربه ها رو داشتم میخوندم واقعا یاد خودم افتادم و تلخترین روزهای زندگیم. ماهها و سالهایی که تقویم از دستم نمی افتاد. مدام در حال روزشماری بودم. برای خوردن داروها و آمپول زدنها و سونو ها و بعدش در انتظار این که این ماه جواب میده یا نه.
تمام زندگیم پر از انتظار و استرس شده بود.چندین سال انواع و اقسام درمان ها و پزشکها رو تجربه کردم ولی برای من فایده نداشت. البته دوبار لقاح صورت گرفت ولی بلافاصله سقط شد.(توی پرانتز عرض کنم که زوجهایی که این دوران رو تجربه کردن حتما تایید میکنن که به اندازه ای که جواب ندادن درمانها براشون سخت و زجرآوره، به همون اندازه نیش و کنایه های اطرافیان و پرس و جوهاشون عذاب آوره، کاش همه در این مورد حواسشون باشه و بجای پرس و جوها و زخم زبانهای بی مورد فقط برای اون زوج دعا کنن.)
بالاخره من بعد از چند سال درمان به کلی نا امید شدم. و درمان رو رها کردم، و همزمان به طور اتفاقی با طب اسلامی آشنا شدم، و بعد از یه ویزیت، به شکل خیلی ناامیدانه و همینجوری😁، چند ماهی به مصرف داروهای ساده طب اسلامی پرداختم (سویق و ژل رویال) که به لطف خدا و به شکل معجزه آسایی بعد از دو سه ماه باردار شدم.
پیش دکتر زنان که رفتم ناامید بود و میگفت حتی اگر هم جنین بمونه باید تا آخر بارداری آمپول استفاده کنی، ولی خدا رو شکر با یه داروی ساده دیگه از طب اسلامی من از نُه ماه آمپول زدن هم بی نیاز شدم، و بچم رو بدون هیچ گونه مشکلی بدنیا آوردم. همزمان با من دختر عموم هم چندین سال در انتظار بچه بود، سالهای اول زندگیشون پنج،شش بار باردار شد اما همه رو نهایت در ماه سوم سقط میکرد و بعد هم دیگه یه مدت اصلا بچه دار نمیشد، اونم در اوج ناامیدی بود که تجربه خودم از طب اسلامی رو بهش گفتم و بلافاصله بعد از دوماه باردار و با داروی طب اسلامی بدون اینکه سقط کنه یا نیاز به آمپولهای هر روزه داشته باشه، بچه اش رو بدنیا آورد.
من بعد از اینکه پسرم رو از شیر گرفتم برای بچه بعدی به دکتر زنان مراجعه کردم، ایشون بعد معاینه گفتند دچار تنبلی تخمدان هستی و با توجه به سابقه ای که داری ممکنه مجبور باشیم دوباره یه دوره درمان چند ماهه یا چند ساله داشته باشیم. و گفتند حداقل چهار ماه اقدام داشته باشید و در صورتی که نتیجه نداد، بیا برای شروع درمان.
اما من باز به سراغ طب اسلامی رفتم و شروع کردم به خوردن "سویق". یه خوراکی ساده و سالم و مقوی. و دو سه ماهی بدون اینکه برای بارداری اقدام کنم هر روز صبح مصرف میکردم. و بعد از اون توی همون اولین باری که اقدام کردیم در کمال ناباوریِ من و همسر و دکترم، من باردار شدم. و تا همین چند روز پیش دکترم میگفت احتمال اینکه این جنین بمونه خیلی کمه و باید آمادگی سقط داشته باشی ولی به لطف خدا و طب ائمه الان حدودا سه ماه دارم و خدا رو شکر در آخرین سونو وضعیت جنین هم عالی بود.
همه اینها رو گفتم که بگم اگر خدا دردی داده درمان رو هم داده، اون هم به شکلهای مختلف. دوستانی که بچه دار نمیشن، ناامید نشن و درمانهای مختلف رو تجربه کنند، خدا نسخه درمان یکی رو تو داروهای پزشکی نوین قراره داده، و درمان یه عده رو طب سنتی، و برای یه عده ام درمان رو در طب اسلامی...
چند تا توصیه دارم برای اونایی که تازه ازدواج کردن یا مدتیه منتظر نی نی هستن:
- چند سال اول ازدواج رو به هیچ عنوان پیشگیری نکنید.
- هرگز هرگز هرگز قرصهای ضدبارداری مصرف نکنید.
- استرس از عوامل مهم نتیجه ندادن درمان هست. پس آرامش داشته باشید و از ته دل و خالصانه به ائمه توسل کنید و به خدا توکل، ان شاء الله نتیجه می گیرید.
امیدوارم هرکی در انتظار مادر شدنه خدا خیلی زود دامنش رو به این نعمت بزرگش سبز، و زندگیش رو با حضور بچه ها سرشار از برکت و شادی بکنه.
🆔 @asanezdevag
4_53058028814991575.pdf
4.81M
📖 کتاب «مهارتهای فرزند پروری»
🆔 @asanezdevag
👼 #قند_عسل
🤱🏻 تربیت عقلانی نوزاد 5⃣
🍃 برای تقویت و استحکام اتصالات عصبی مراکز کنترل احساسات در مغز، باید خواسته های نوزاد را به خوبی تشخیص داده و نیازهای او به طور سریع و صحیح پاسخ داده شود؛ همچنین یک ارتباط قوی و اطمینان بخش با کودک، مانع اضطراب روزانه ی او می شود؛ بعنوان مثال:
هنگامی که نوزاد گریه میکند و می خواهد با مادر ارتباط برقرار کند، اگر به موقع و با توجه به خواسته هایش به او پاسخ داده شود، به بهبودی توانایی او در زمینه ی برقراری ارتباط با دیگران کمک شده است.
📚 شیوه های تقویت هوش نوزاد؛ ۳_۶ ماهه، ۶_۹ ماهه، ۹_۱۲ ماهه، بئاتریس میلتر، ترجمه: طاهره ماسوله
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
💎 آدمها قند را میشکنند تا از طعمش استفاده کنند رکورد را میشکنند تابه افتخار برسند هيزم را میشکنند تا به گرمای آتش برسند غرور را میشکنند بهافتادگی برسند سكوت را میشکنند بهآوازی برسند !!
آدمها برای تمام
شکستنها دلایل خوبی دارند
امــا من هنوز نفهمیدم
که چرا آدمها دل را میشکنند ؟!
#مهارتهای_زندگی
#داودی_نژاد_مشاور
🆔 @asanezdevag
4_834165039240839461.mp3
8.25M
🎙با توجه به نرخ پایین ازدواج موفق چرا زیر بار مسولیت برویم؟!
🎙دکتر محمود گلزاری پاسخ می گویند
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۷۹ #ناباروری #فرزندآوری متاسفانه من در خانواده ای بزرگ شدم که از بچگی توی دور و اطرافم
#تجربه_من ۲۸۰
#کم_فرزندی
#آسیبهای_تک_فرزندی
با خوندن پیام اون دختر خانم تک فرزند، دلم یهو خیلی شکست و اشک توی چشمام جمع شد. چون با تمام وجودم حس این دختر خانوم رو درک کردم.
من هم ۱۴ سال تک فرزند بودم و از همون کودکی در حسرت داشتن خواهر و برادر میسوختم اما خب... این برای کسی مهم نبود. همه شاید تو فکر این بودن که بچه نیاز مهم تری داره! باید بفرستیمش مدرسه ی غیرانتفاعی، باید تا لب تر کرد هر چی خواست براش فراهم کنیم، باید بهترین منطقه ی شهر بشینیم. چون اینا «باید» ه، دیگه نمیتونیم براش خواهر و برادر بیاریم چون بچه «خرج» داره!
و متاسفانه خیلی هام با فضولی های نابجا مادرم رو سر لج انداختن و اون هم برای همیشه فکر بچه ی دوم رو از سرش بیرون کرد. اما خدا بالاخره تو سن ۱۴ سالگی به من یه خواهر داد. وقتی خبر بارداری مادرمو شنیدم داشتم بال در میاوردم. البته فکر کنم اون موقع فقط من خوشحال بودم چون خواهرم خداخواسته یا بقول بعضیا «ناخواسته» بود. هر چند برای خواهر بزرگش یه خواسته ی واقعی بود. وقتی خواهرم اومد خونه، برای اولین بار از خوشحالی گریه کردم. دلم میخواد دنیا رو به پاش بریزم. همیشه یه پای دغدغه هامه.
اما خب...حالا من ۲۵ ساله م و اون ۱۱ ساله. وقتی من داشتم ازدواج میکردم اون تو روزای کودکی بود. وقتی اون نیاز به همبازی داشت، من تو بحران نوجوانی بودم... نتونستیم برای هم خواهرهای خوبی باشیم ولی بازم خیییلی بهتر از تک فرزندیه. لااقل امیدم به اینه که بالاخره یه روزی خواهرم بزرگتر میشه و میتونم باهاش درد دل کنم، میتونیم راجع به چیزی به جز دوستای مدرسه ش حرف بزنیم، میتونم منم گوینده باشم و فقط شنونده نباشم چون طبیعتا من نمیتونم از دغدغه هام باهاش حرف بزنم...
اما این روزا، خیلی احساس تنهایی میکنم. عمیقا دلم یه خواهر میخواد. بخاطر نداشتن یه همدم هم سن و سال، خیلی آسیب ها دیدم. وابستگی هایی به دوستهایی که نباید. ضربه های روحی که از دیگران خوردم و ...
وقتی خواهرای هم سن و سال رو میبینم همیشه به حالشون غبطه میخورم. وقتی با هم درگوشی حرف میزنن، باهم خاله بازی میکنن، تو بزرگ شدنشون با هم درد دل میکنن...
گاهی محتاج اینم که یه نفر فقط بهم بگه چیزی نیست، آروم باش. دلم نمیخواد اون یک نفر دوست باشه که با همه ی نزدیکیش، بازم ته تهش یه غریبه س. گاهی حتی دلم نمیخواد اون یک نفر مادرم باشه. دوست دارم خواهرم باشه...
دوست، حتی بهترین دوست، هیچ وقت جای خواهر رو نمیگیره. خواهر از خونِ آدمه. هیچ وقت از حرف زدن باهاش پشیمون نمیشی...
همین الان که خواهر دارم شاید نتونم بخاطر اختلاف سنی زیادمون باهاش حرف بزنم، اما همینکه تو آغوش میگیرمش، همین که صداشو میشنوم، حالمو خوب میکنه. نمیدونم، شاید خاصیت هم خونی باشه.
البته انکار نمیکنم که استثنا هم همیشه وجود داره، اما معمولا بچه هایی که خواهر و برادر ندارن بسیار آسیب پذیرترن، رشد اجتماعیشون دچار ضعف میشه، وابستگی به دوست دارن و باور کنید تربیتشون به مراتب سخت تره!! من این تفاوتها رو به وضوح بین خودم و همسرم حس میکنم. برتری های شخصیتی که اون نسبت به من داره واقعا واضحه و کاملا مطمئنم بخش اعظمش بخاطر داشتن خواهر و برادره .
حالا از خانواده ها خواهش میکنم حتی اگر دغدغه ی دین و جمعیت و نسل شیعه ندارن، یا کلا بچه دار نشن، یا اگر میشن، حداقل ۲ یا ۳ تا بچه ی «هم سن و سال» بیارن! شما نمیخواید که صرفا برای بچه داریتون کمک داشته باشید و بچه ی اولتون بچه ی دومتون رو بزرگ کنه؟؟ برای بچه ی اولتون یه همبازی و همدم بیارید! نه یه اسباب بازیِ صرف!... فکر آینده ی بچه هاتون باشید... اجازه بدید بچه هاتون دنیای یکسانی داشته باشن و اگرم بچه تون تنهاس و سنش بیشتر شده، عیب نداره. بازم براش خواهر و برادر بیارید. اجازه بدید کَس و کار داشته باشه! حتی با فاصله ی سنی زیاد. قطعا حضور خواهرم تو زندگی من خیییلی بهتر از نبودنشه.
من از ته دلم برای اون دختر خانم تک فرزند، صلوات فرستادم. الهی که خدا حاجت دلش رو بده.
خودم هم تصمیمم اینه لااقل ۳ تا بچه ی پشت هم رو داشته باشم تا هم سن و سال باشن و با هم بزرگ شن و از وجود هم لذت ببرن. دعا کنید خدا لایق بدونه مادر شیم و سهمی تو اجرای منویات حضرت آقا و تربیت سرباز برای ظهور و خدمت در حکومت حضرت حجت(عج) داشته باشیم.
🆔 @asanezdevag
💢 انجمن سلامت خانواده و فدراسیون IPPF، #کیفیت_جمعیت و فرزندآوری را نشانه رفتهاند؟!!
🔻مهمترین نکته درباره انجمن سلامت خانواده ایران تضاد آشکار اهداف این انجمن و فدراسیون IPPF با سیاستها و رویکردهای کلان جمهوری اسلامی ایران مبنی بر #کیفیت_نسل و حلالزادگی، افزایش جمعیت و #فرزندآوری است.
🔻همانطور که در متن خبرگزاری ایسنا آمده تا قبل از سال ۹۲ و ابلاغ سیاستهای افزایش جمعیتی در کشور، نام آن «انجمن تنظیم خانواده ایران» بوده که از آن پس جهت حساسیتزدایی از فعالیتها و اهدافی که پیگیری میکند نام انجمن به «انجمن سلامت خانواده ایران» تغییر کرد.
🔻همچنین سایر اهداف فدراسیون که انجمن سلامت خانواده جهت ادامه عضویت ملزم به پیگیری آنهاست شامل:
🔸️ حمایت از #گناه_همجنس_بازی و انحرافات جنسی در ایران
🔸️ ارائه آموزشهای جامع جنسی تعریف شده توسط یونسکو به نوجوانان
🔸️ قانونی شدن سقط جنین
و... میباشد که هیچگونه تناسبی با فرهنگ و قوانین جمهوری اسلامی ایران ندارد.
#سند۲۰۳۰یونسکو
🆔 @asanezdevag
🤔 وقتی همه با #ازدواج شما مخالفند
_________________________
👈 در #خانواده های ایرانی ازدواج نمی تواند بدون رضایت خانواده انجام شود. در واقع ازدواجی که با مخالفت خانواده باشد درست شبیه به بنایی است که روی شن ساخته باشید و هر زمان امکان فرو ریختن آن وجود دارد. درباره ازدواج، شاید نتوانید رضایت صد در صدی والدین تان را کسب کنید اما حداقل باید یک رضایت نسبی وجود داشته باشد. چرا که اگر بدون رضایت والدین وارد #زندگی مشترک شوند از هیچ حمایتی از جانب خانواده ها برخوردار نیستند و زوجین در مشکلات اقتصادی، عاطفی و ... نمیتوانند روی خانواده ها حساب کنند حال برای جلب رضایت والدین در ازدواج چه کار باید کرد؟
🌀 بگذارید ببینند
اگر می دانید امکان صحبت با والدین تان وجود دارد، با آنها مشورت کنید. با لجبازی و قهر ؛کاری پیش نمی رود.
بهتر است درباره شخص مورد نظرتان به والدین اطلاعاتی دهید و آنان را تشویق کنید که فرد را ببینند.
دیده ها با شنیده ها متفاوت است. ممکن است از فردی یک تصور کلی وجود داشته باشد اما زمانی که او را می بینند شرایط متفاوت می شود.
🌀 واسطه انتخاب کنید
در صورتی که می دانید بزرگتری در فامیل وجود دارد که به والدین نزدیک است و #پدر و #مادر به نظراتش اهمیت می دهند، می توانید از نظر مشورتی او کمک بگیرید. در غیر این صورت توصیه می شود نزد مشاور بروید.
🌀 دلایل منطقی را بپذیرید
بعضی وقت ها خانواده ها به عمد با انتخاب فرزندشان مخالفت نمی کنند و نظرشان منطقی است. اگر والدین ایراداتی می بینند شرایطی را به وجود آورند که جوان خودش این موضوع را حس کند.
واقعیت این است که آدم ها از افراد غریبه بیشتر حرف شنوی دارند. مهم است که خانواده بدون غرض ورزی مخالفت شان را ابراز کنند. ابتدا فرد مورد نظر را بشناسند سپس با دلایل منطقی مخالفت شان را اعلام کنند.
🌀 دغدغه والدین را نادیده نگیرید
آمادگی خانواده برای ازدواج هر فرزندی در چندین بعد قابل بررسی است.
به طور مثال باورهای خانواده اهمیت دارد. در بعضی خانواده ها ترتیب سنی بچه ها اصلی ترین ملاک برای ازدواج آن هاست و هیچ گاه فرزند کوچک تر نمی تواند از فرزند بزرگ تر زودتر ازدواج کند.
شرایط اقتصادی خانواده برای ازدواج فرزندشان هم شامل آمادگی خانواده محسوب می شود.
وقتی خانواده به هر دلیل منطقی آمادگی لازم برای #عروس کردن دختر یا #داماد کردن پسر را ندارد، فرزندان نباید با نادیده گرفتن دغدغه های والدین برای ازدواج در یک زمان خاص اصرار کنند.
🌀 صبر کنید
زمانی که پدر و مادر به هیچ وجه راضی نمی شوند و به عبارتی اصلا حاضر نیستند، حرف های شما را بشنوند یا طرف مقابل را ببینند. باید بدانید که الان زمان قانع کردن پدر و مادر نیست. شما باید صبر کنید تا پدر و مادر از فضای عاطفی و هیجانی خود بیرون بیایند چون در فضای هیجانی آدم ها نمی توانند خوب به مسئله نگاه کنند و تصمیم بگیرند، بنابراین دختر و پسر باید با درایت، صبر کنند تا زمان مناسب برای حرف زدن فرا برسد.
🌷〰〰〰〰〰〰〰〰🌷
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
⚠️ خانواده سختگیر اینجوریه که :
✖️دوستاتو از دست میدی 👈 چون نمیتونی باهاشون وقت بگذرونی
✖️ازدواج موفق نداری 👈 چون نه آدمای زیادی میبینی، نه رفتوآمدی هست که درست بشناسی
✖️شغل خوبی نمیتونی داشته باشی 👈 چون محدودیت باعث میشه مهارت خاصی نداشته باشی؛
کل زندگیت رفت، چون نخواستن زندگی کنی :))
✍️کنجد
✅ داشتن مهارت تعامل اجتماعی نیازمند حضور در اجتماعه.
ایزوله کردن فرزند قطعا باعث میشه مهارتهای مثل تعامل اجتماعی رو نتونه بدست بیاره. یعنی علاوه تمام مواردی که نوشته شد خود فرزند هم نمیتونه درست رشد پیدا کنه!
#توئیت
🆔 @asanezdevag
❓❓من دو سال پيش با مرد متاهلي همکار بودم و وابسته هم شديم.
قرار شد بخاطر من زنشو طلاق بده منو بگيره و خيلي منو به خودش وابسته کرد و واقعا من عاشقش بودم و هستم و منو صيغه کرد تا زنش فهميد همه رو انداخت گردن من و زنش عالم و و ادم بهم حرف و تهمت زد.
دو ساله شب و روز تو فکرمه و فقط اشک ميريزم و هرکاري ميکنم فراموشم نميشه و خدا ميدونه چجوري نفس کشيدن برام سخت شده و من طوري داغون شدم از اون شهر جمع کردم رفتم شهر ديگه ولي دلتنگي ولم نميکنه ولي اونا خيلي عادي دارن زندگيشونو ميکنن و تفريح و پولش که نگو و حتي يه کوچولو تاوان پس نداد و الان فقط حس انتقام دارم نميدونم چکار کنم بخدا ديوانه واقعي شدم من
چکار کنم چرا خدا حق منو از زندگيش نميگيره
چرا زمين خوردنش به گوشم نمياد
🌸☘☘☘☘☘🌸
💢 احساس و شرايط سخت خانمي چون شما که از رفتار خود ناراضي است و به خاطر اشتباه گذشته، آرامش رواني نداشته، درگير عذاب وجدان و احساس گناه شده و آينده زندگي خود را در خطر ميبيند و پر از حس انتقام است قابل درک است.
متاسفانه شما گرفتار پيامدهاي روابط نامناسب قبل از ازدواج شده اید و وجود چنين احساسي طبيعي است. معمولا ديگر افرادي نيز که چنين تجربهاي را داشتهاند، با همين احساس مبني بر عذاب وجدان، یا انتقام و ... مواجه ميشوند.
اما لازم است بدانید چنين عذاب وجداني منطقي نيست. زيرا اين سبک ارتباط از اصل اشتباه بوده است و باعث ايجاد هيچ نوع دِيني بر گردن ايشان نميشود. شما با اختیار خودتان وارد رابطه با یک مرد متأهل شده اید که او خودش نسبت به زندگی اش تعهد دارد و باید با همسرش زندگی نماید.
ارتباط شما از اساس اشتباه بوده و منجر به به هم خوردن یک زندگی دیگر شده است.
درست است که آنها الان زندگی خوبی دارند ولی به هر حال توسط شما برهه ای از زمان زندگی شان طوفانی شده است.
یادتان باشد برای رسیدن به موفقیت نباید روی هر کسی پا گذاشت؛ زیرا مسئولیت های سنگینی متوجه انسان خواهد شد.
در حال حاضر فقط باید سعی کنید او را فراموش کنید و به زندگی عادی خود ادامه دهید.
🌺
☘🌺
🌺☘🌺☘🌺☘
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۸۰ #کم_فرزندی #آسیبهای_تک_فرزندی با خوندن پیام اون دختر خانم تک فرزند، دلم یهو خیلی شکس
#تجربه_من ۲۸۱
سلام ؛ رفتم بیمارستان که غربالگری بچه دوم رو انجام بدم.
وقتی رفتم سونوگرافی دکتر ازم پرسید چندمی؟! گفتم دومی. بعد گفت مگه چند سالته؟(چون من صورتم خیلی بچگونه اس همه فکر میکنن ۱۸ ساله ام) گفتم ۲۳ سال
گفت وای داری به کجا میری!! 😳😳😒
گفتم خدا انشالله توان بده برای بعدی ها
گفت وای میخوای یه تنه بار کم جمعیتی کشور رو به دوش بکشی و با حالت خیلی مسخره برگشت گفت ببینم میتونی مسئولین رو خوشحال کنی و امیدوارم خدا بهت سه قلو چهارقلو بده
گفتم انشالله
بعد گفت خیلی پولدارین؟
گفتم نه، چطور مگه؟!
گفت پس اینکه میگن بچه پول میخواد چیه
گفتم بچه روزیش رو از خودش زودتر میاره و اینکه ما خیلی زندگی رو سخت نمیگیریم که اذیت شیم.
خندید و گفت کاش منم مثل تو فکر میکردم😉
اومدم بیرون خیلی ناراحت شدم
با خودم گفتم چرا باید دکتر مملکت اینجوری فکر کنه و حالا چند نفرو مثل خودش میکنه😔😔
بعد از این ماجرا، یکی از دوستای مامانم زنگ زد گفت سریع دوتا شماره کارت بفرستید میخوام ده میلیون براتون واریز کنم😍😍(وام قرض الحسنه)
خواستم بگم اول توکل بعد نیت
خدا میبینه و جواب میده🌺🌺
🆔 @asanezdevag
🌺🍃🌺🍃🌺
🔹بی جا و بی موقع کودکان را کنترل میکنیم و بی جا و بی موقع آزادی میدهیم. در حالی که باید بین این دو رفتار تعادل برقرار باشد.
🔸والدین باید بدانند که چقدر کنترل کنند و چه قدر آزادی بدهند. هردوی این رفتار باید با هم باشند.
🔹وقتی که ما تعریف درستی از کنترل و آزادی نداریم، از تعادل خارج می شویم و وارد منطقه ی خشونت می شویم.
#مادرانه
🆔 @asanezdevag
🌺🍃🌺🍃🌺
#معرفی_پزشک
#زایمان_طبیعی_بعد_از_سزارین
#تهران
🔹دکتر مرضیه شریفی، بیمارستان بقیه الله
🔹دکتر موید محسنی، بیمارستان خاتم الانبیا
🔹دکتر شیرین ظفر قندی، بیمارستان مهدیه
🔹دکتر روغنی زاد، بیمارستان خاتم الانبیا
🔹دکتر ترکستانی، خاتم الانبیا و قمر بنی هاشم
🔹خانم معصومه صابریان، بیمارستان امید
🔹دکتر انبیایی، ساختمان پزشکان حیات
🔹دکتر الهه رجایی، بیمارستان محب کوثر
🔹 دکتر رضایی، ساسان، میرزا کوچک خان
🔹دکتر لیلا محمدی، محب کوثر و نیکان
🔹دکتر مژگان حجتی، مصطفی خمینی
🔹دکتر نفیسه ظفرقندی، مصطفی خمینی و خاتم
🔹دکتر اویسی، بیمارستان عرفان
🔹دکتر بنفشه محسنی رجایی، امید و بقیه الله
🔹دکتر موسیوند، بیمارستان نجمیه
🔹دکتر احیا گرشاسبی، مصطفی خمینی
🔹دکتر فاطمه اطهر، مصطفی خمینی و الغدیر
🔹 دکتر زهرا امیدوار، نیکان و شهید باهنر
🔹دکتر طاهره لباف، بیمارستان بهمن
🔹دکتر افراسیاب، نیکان و محب کوثر
🔹دکتر کاشانی زاده، خاتم الانبیا وعرفان
🔹دکتر مژگان شهاب الدینی،
🔹دکتر اویسی بیمارستان صارم
🔹دکتر مصطفیایی، بیمارستان نجمیه
🔹خانم اعظم خیابانی(ماما)،
🔹خانم دکتر لیلا مستوفی
🔹خانم پروین شجاعی(ماما)
#اصفهان
🔹خانم دکتر علی تبار، بیمارستان عسکریه
🔹خانم دکتر حسنی غروی، بیمارستان میلاد
🔹خانم دکتر عالیدوست، بیمارستان عسکریه
🔹 خانم دکتر فرشته کاظمینی، بیمارستان سعدی
🔹خانم دکتر نصر اصفهانی، بیمارستان شریعتی
🔹دکتر طباخ خوشه مهر، بیمارستان صدوقی
🔹دکتر ماه منیر جعفری، بیمارستان صدوقی
🔹خانم دکتر اخوان، بیمارستان امیرالمومنین
🔹خانم دکتر علامه، بیمارستان صدوقی
🔹دکتر جهرمی زاده،
🔹دکتر منصوری،
🔹مرکز مامایی آرامش در خیابان توحید
#مشهد
🔹دکتر تارا، بیمارستان ام البنین
🔹دکتر اکرم جنابی، امام حسین، آریا و ۲۲ بهمن
🔹دکتر آیتی، بیمارستان بنت الهدی
🔹دکتر سیده قدسیه علوی، بنت الهدی
🔹دکتر صالحی، مهر، امام حسین، جوادالائمه
🔹دکتر علوی، بیمارستان قائم و بنت الهدی
🔹دکتر کبریایی، بیمارستان مهر
🔹دکتر اعلمی، بیمارستان بنت الهدی
🔹دکتر موقر مقدم، بیمارستان امام حسین
🔹دکتر بیجاری، امام حسین و بنت الهدی
🔹دکتر فریده انصاری، بیمارستان پاستور
#بابل
🔹شهلا یزدانی، بیمارستان آیت الله روحانی
🔹خانم دکتر اسماعیل زاده، بیمارستان مهرگان
#اراک
🔹دکتر احسانی، بیمارستان قدس
🔹دکتر خلیلی، بیمارستان قدس
🔹دکتر بیهقی، بیمارستان طالقانی
#کرج
🔹خانم جهانی فر (ماما) ، کلینیک وصال
🔹خانم دکتر اکرم هاشمی آشتیانی، بیمارستان تخت جمشید
#ساری
🔹دکتر طبرستانی، بیمارستان امیر مازندرانی
#سمنان
🔹دکتر فاطمه کرم الدینی، بیمارستان سینا و شفا
🔹دکتر فائز، بیمارستان امیرالمومنین و سینا
🔹دکتر آقاعمو، بیمارستان امیر المومنين
#یزد
🔹خانم چوبداری(ماما)، بیمارستان مرتاض
🔹سمیرا سلطان پور، بیمارستان مجیبیان
#شیراز
🔹مریم فخار(ماما)، بیمارستان فرهمند
#قم
🔹دکتر رحمتی، بیمارستان ایزدی
🔹دکتر شاه بوداقی، گلپایگانی و ولیعصر
🔹دکتر بهاءالدینی، بیمارستان ولیعصر
🔹خانم نیره السادات صموتی(ماما)
🔹دکتر صمدی، بیمارستان گلپایگانی
🔹خانم دکتر لطیفی، بیمارستان فرقانی
🔹دکتر عظیمی نژاد، بیمارستان امیرالمومنین
🔹خانم الهام مهدیزاده (ماما)، بیمارستان فرقانی
#بابلسر
🔹خانم دکتر معصومه آزادبر،
#زنجان
🔹خانم صفا(ماما)، بیمارستان امام حسین
#کرمان
🔹دکتر مشایی، بیمارستان پیامبر اعظم
🔹دکتر مهسا شفیعی،
#رشت
🔹آرزو سلیمی، بیمارستان رسول اکرم
#قزوین
🔹دکتر میرزایی، بیمارستان زکریای رازی
#اهواز
🔹خانم دکتر نجفیان، بیمارستان اروند
🔹دکتر رباب فرحناد
🔹کیمیا چنانی نژاد
🔹دکتر وحیده ذاکر حسینی
🔹خانم نداف(ماما)
#تبریز
🔹دکتر رقیه نوعی علمداری، بیمارستان امیرالمومنین، شهریار و زکریا
👈 لطفا با معرفی پزشکان فعال در این حوزه، از نقاط مختلف کشور، در تکمیل این لیست سهیم باشید.
🆔 @asanezdevag
👼 #قند_عسل
🤱🏻 تربیت عقلانی نوزاد 6⃣
🍃 باید به نوزاد کمک کرد تا جهان اطراف خود را بشناسد؛ با وجود این، نباید در این باره زیاده روی کرد و او را تحت فشار قرار داد.
انتظارات بیش از اندازه، کودک را خسته و عصبی می کند؛ باید به وی فرصت داد تا کشفیاتش در ذهنش نقش ببندد.
پس هدف این نیست که از کودک نابغه ای بسازیم که با همسالانش متفاوت باشد. کوشش ما فقط این است که برای کمک به رشد مطلوب، دنیایش را بشناسیم و توانایی هایش را درک کنیم.
📚 شیوه های تقویت هوش نوزاد؛ ۳_۶ ماهه، ۶_۹ ماهه، ۹_۱۲ ماهه، بئاتریس میلتر، ترجمه: طاهره ماسوله
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۸۱ سلام ؛ رفتم بیمارستان که غربالگری بچه دوم رو انجام بدم. وقتی رفتم سونوگرافی دکتر ازم
#تجربه_من ۲۸۲
#فرزندآوری
#سختیها_و_مشکلات
من دیر ازدواج کردم و چون ده سال خوابگاهی بودم کلا روحیه استقلال و آزاد بودن در من خیلی شدید بود. برای همین وقتی دختر اولم به دنیا اومد به شدت از اینکه دیگه نمیتونستم آزادانه هرجایی برم و هر کاری بکنم و از اینکه یه بچه کوچیک و ضعیف تمام وقت و تا همیشه به من الصاق شده، خیلی ناراحت بودم. به اینها افسرگی بعد از زایمان، دوری از همسر، شقاق سینه و درد شدید سینه هنگام شیر دادن بچه و کولیک داشتن نوزاد و گریههای مستمرش رو اضافه کنید. حسی که داشتم این بود: توی مخمصهای گیر کردم که نه راه پیش دارم و نه راه پس.
اما بالاخره خدا کمک کرد و بعد سه ماه تمام اون مشکلات رفع شد. با وجود اذیتهایی که شده بودم وقتی دختر اولم دوسالش بود دوباره تصمیم به مادر شدن گرفتم چون حالا دیگه علاوه بر تمام مزایایی که داره برامون، یه وظیفه است و حتی به خاطرش با وجود داشتن مدرک دکترا قید کار رو زدم.
دختر دومم دو ماهی هست که به دنیا اومده. من خودم رو برای تمام مشکلاتی که سر دختر اولم به وجود اومد آماده کرده بودم اما خدا رو هزار مرتبه شکر که با وجود اینکه دومی تو بحبوحه استرسبار کرونا به دنیا اومد هم حال روحی خودم خوب بود و هم نوزاد خیلی آروم و کمدردسره. این که چیزی نیست. بعد از به دنیا اومدن دومی من دیگه از الصاق یه موجود ضعیف به خودم نه تنها ناراحت نیستم بلکه احساس مفید بودن و با عشق، انسانی رو رشد دادن روحیهام رو خیلی خوب کرده.
دختر اولم در کمال ناباوری خیلی راحت و به کمک خواهر و مادرم از پوشک گرفته شد. حال روحی خودم هم که از بعد به دنیا اومدن دختر اولم به هم ریخته بود خیلی بهتر شد و در شرف خریدن یه ماشین نو هم هستیم. از اینکه علیرغم تبلیغات وسیع نترسیدم و برای بار دوم مادر شدم خیلی خوشحالم و برای داشتن فرزند سوم هم تصمیم دارم و میخوام به دوستانی که ممکنه نگرانیهایی مشابه من داشته باشند بگم که نترسید و برای رضای خدا اقدام کنید. خدا بهترین یاوره.
🆔 @asanezdevag
✨ #حاج_اسماعیل_دولابی
💢 راه را گم کردم.
🔹یک وقتی مرا بردند لرستان. یک روز یک جا من را فرستادند منبر دیدم دانشگاهیها هستند، از مدارس جمع شدهاند ... کمی برایشان صحبت کردم. وقتی میخواستم بروم جوانی من را کشید کنار، گفت عرضی دارم. گفتم چیست گرفتاری دنیایی داری؟
🔹گفت: چند وقت است عیال گرفتهام عیالم به من راه نمیدهد. لابد من یک گناهی دارم که زنم چنین میکند. نگفت زنم مریض است. نگفت زن بدی است. نگفت تقصیر دارد. گفت لابد من گناهی دارم که اینطور شده است. وقتی این را میگفت، با اینکه سبزه بود از خجالت سرخ شده بود.
🔹 عیالش راهش نمیداد به حساب خدا گذاشته بود. میگفت من لابد یک گناهی دارم آمرزیده نشده، باید اینطور عذاب بکشم. از اینکه اینجور تعبیر میکرد خوشم آمد. چقدر کار فطرتهای پاک قشنگ است! میخورد به اصل فرمایشات انبیاء [علیهم السلام].
🔹لابد اگر سفره را هم بد پهن کند همینطور حساب میکند. حالا زنش نباشد یک کس دیگر هم باشد همینطور حساب میکند. میگفت: فلانی تو را به خدا دعا کن خدا مرا ببخشد. این درخواست را کنار پیادهرو داشت. تعجب کردم! اصلاً خشکم زد! راه را گم کردم ...
📚 طوبای محبت - جلد دوم
🆔 @asanezdevag
😍عشقی واقعیست که👇👇👇
در یک رابطه سالم، هنگام نیاز طرفین به سرعت به یکدیگر کمک می کنند، بدون اینکه توقع جبران داشته باشند. آنها می توانند به راحتی به یکدیگر تکیه کرده و مطمئن باشند که در مواقع لزوم ازحمایت همدیگر برخوردارند.
کسانی که به یکدیگر ابراز علاقه می کنند و احساسشان واقعی است، سعی میکنند یکدیگر را به خوبی شناخته و زندگی خود را با هم تطبیق دهند. آنها هرگز قصد تغییر دادن طرف مقابل را ندارند.
عشق واقعی یعنی اینکه فرد مورد علاقه را هرجور که هست قبول داشته باشید. دو نفری که مدعی اند یکدیگر را دوست دارند، معمولا در برنامهریزیهایشان یکدیگر را درنظر میگیرند.آن ها هرگز تک روی نکرده و به جای پیروی از خود خواهیهایشان، اهداف مشترکی را انتخاب می کنند.
آن ها هر کاری انجام می دهند تا در نهایت با شادمانی کنار یکدیگر زندگی کنند. اما عاشق متقلب فقط به خودش میاندیشد.
در عشق واقعی دو نفر به خواستهها و ارزشهای یکدیگر اهمیت میدهند و بسیار مراقب یکدیگرند. آن ها هرگز برای رسیدن به مقاصد خود، همدیگر را به خطاکاری متهم نمیکنند. برخی افراد با قرار دادن طرف مقابل خود در وضع گناهکار بودن ، سعی دارند به مقاصد خود برسند. یک عاشق واقعی هرگز چنین کاری نمیکند.
🆔 @asanezdevag