🔸سلسله گفتگوهای مدرسه آزادفکری پیرامون #قصاص و مجازات #فرزندکشی
#رومینا_اشرفی
🔻گفتگو با #عمادالدین_باقی فعال حقوق بشر
🔻گفتگو با آیت الله #فاضل_لنکرانی
🔻گفتگو با آیت الله ابوالقاسم #علیدوست
@AzadFekriSchool
روحانیت و قدرت سیاسی.mp3
34.7M
🔉#روحانیت و قدرت سیاسی
🔹گفتگوی مدرسه آزادفکری با دکتر #حسن_محدثی جامعه شناس و استاد دانشگاه
🆔 @AzadFekriSchool
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#روحانیت و قدرت سیاسی
🔹بخشهایی از گفتگوی مدرسه آزادفکری با دکتر حسن محدثی جامعه شناس و استاد دانشگاه
🔻#پیامبران به هیچ سازمان و سنتی متکی نبودند، بلکه سنت زمانه خود را به پرسش میکشیدند و پایه گذار سنتهای جدید بودند.
🔻به دلیل واگرایی که تحت تاثیر #مدرنیته ایجاد شده، نمیتوانیم بگوییم که #حوزه_علمیه یکپارچهای داریم.
🔻معیشت روحانیون با فاعلیت دینی آنها درهم تنیده است. به میزانی که انگیزههای اقتصادی، فعالیت دینیِ نیروی دینی را تحت تاثیر قرار دهد، در کیفیت کالای دینی او تاثیرگذار است.
🔻حکومت دینی میخواهد دین را ابزار #مشروعیت بخش خودش بکند، برای همین استقلال حوزه دین به خطر میافتد.
🔻روحانیون قبلاً مهمترین مرجع اجتماعی بودند، اما نفرتی که در حال حاضر وجود دارد به این دلیل است که روحانیون حوزه تخصصی خودشان را رها کردند و به همین دلیل اعتبار اجتماعی دین کم شده است.
🔻با گره خوردن دین با حکومت مخالفم، اما اساساً #دین را نمیتوانیم از سیاست جدا کنیم. دین قبلاً رقبای جدی نداشت، اما الان رقیبانی دارد که اگر سرمایه اجتماعی دین از بین برود، به سختی میتواند برگردد.
🔉صوت کامل گفتگو
🆔 @AzadFekriSchool
May 11
هدایت شده از مدرسه آزادفکری
📝#حق_اعتراض در قانون اساسی
🔻امکان و شرایط اعتراض به حکمرانان، یکی از عواملی است که می تواند محدوده واقعی آزادی های سیاسی-اجتماعی را در هر جامعه ای نشان دهد. در قانون اساسی ایران #حق_اعتراض تا تشکیل راهپیمایی و تجمع نیز مجاز دانسته شده اما از آنجا که گاهی قوانین عادی یا غلبه برخی از گرایش های سیاسی ممکن است باعث فضاسازی برخلاف متن قانون اساسی شود، بازخوانی روند شکل گیری قانون اساسی در سال ۱۳۵۸ می تواند مفید باشد. آنچه در ادامه می آید مذاکرات مجلس خبرگان قانون اساسی پیرامون اصل ۲۷ است:
🔹رییس (آقای منتظری): "تشکیل اجتماعات و راهپیماییهای مسالمت آمیز بدون حمل سلاح و با اطلاع و اعلام قبلی به شرط آنکه مخل امنیت و بر خلاف مبانی اسلام، نباشد آزاد است."
🔸تهرانی: هیچ بحثی ندارد رای بگیرید.
🔹رئیس: رای بگیرید.
🔸رشیدیان: این کار بر خلاف آیین نامه است زیرا این اساسی ترین اصلی است که انقلاب به خاطر آن به وجود آمده است. این کلمه مسالمت آمیز باید برداشته شود... شما مسئول هستید. شما در اثر تظاهرات آمدید اینجا. شاه هم تظاهرات را اینجوری نخواست. گفت فقط حمل سلاح ممنوع است و باید با اعلام قبلی باشد. نگفت مسالمت آمیز باشد.
🔹هاشمی نژاد: آقای رشیدیان آن تظاهرات مردم مسالمت آمیز بود.
🔹رشیدیان: آن تظاهرات هیچ وقت مسالمت آمیز نبود. آتش زدن سینماها مسالمت آمیز نبود. شکستن مشروب فروشیها مسالمت آمیز نبود.
🔸رئیس: اصل29 (اصل27 فعلی قانون اساسی) قرائت میشود. اشکال آقای رشیدیان هم اصلاح شده است؛ "اصل 29: تشکیل اجتماعات و راهپیماییهای مسالمت آمیز بودن حمل سلاح و با اطلاع قبلی و اعلام قبلی به شرط آنکه بر خلاف مبانی اسلام نباشد، آزاد است."
🔹دکتر بهشتی: قبلا قرار شده بود بنویسیم "مخل به امنیت..."
🔸رییس: مخل به امنیت مطرح شد و رای نیاورد.
🔹دکتر بهشتی: خوب بنویسید "مُخِلّ به مبانی اسلام."
🔸رییس: اگر مخل به امنیت باشد بر خلاف مبانی اسلام هم هست.
🔹ربانی شیرازی: مسالمت آمیز را هم حذف کنید. چون شما میگویید حمل سلاح نکنند. یعنی مخالف مبانی نباشد مخل به امنیت هم نباشد.
🔸رییس: آقایان از مخل به امنیت خاطرههای سوئی دارند.
🔹دکتر بهشتی: مخل به مبانی اسلامی خوب است.
🔸ربانی شیرازی: مخل به نظم عمومی...
🔹رییس: هیچ چیز نمیخواهد! برای اینکه اگر نظم عمومی را به هم بزنند بر خلاف مبانی اسلام است.
🔸دکتر بهشتی: اگر نظم عمومی را به هم بزنند شهربانی جلوی آنها را میگیرد. ما قانون راجع به این مسائل داریم، چه لزومی دارد اینجا بنویسیم؟
🔹مکارم شیرازی: ذیل آن داریم مخل امنیت نباشد.
🔸رییس: نداریم. عبارت را بار دیگر میخوانم: تشکیل اجتماعات و راهپیماییهای مسالمت آمیز بدون حمل سلاح و با اطلاع و اعلام قبلی به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد، آزاد است.
🔹هاشمینژاد: با اطلاع و اعلام کی؟ به مقامات مسئول؟
رییس: معلوم است؛ به مقامات مسئول اطلاع میدهند که ما فردا پس فردا میخواهیم راهپیمایی کنیم.
🔸رشیدیان: این انقلاب زاییده اجتماعات و تظاهرات است و ما به جای اینکه اولین اصل بدون قید و شرط را راجع به تظاهرات و راهپیماییها تصویب بکنیم، صد قید و بند بهش میزنیم. وقتی گفتیم مخالف با مبانی اسلام نباشد، خودش همه چیز دارد. باید بگوییم تشکیل اجتماعات و راهپیماییها آزاد است یعنی اصل بر آزادی اجتماعات و تظاهرات باشد بعد اگر میخواهید شرطی بگذارید بگویید خلاف مبانی اسلام نباشد.
🔹رییس: همین کار را میخواهیم بکنیم. اصل را میخوانم: "تشکیل اجتماعات و راهپیماییهای مسالمت آمیز..."
🔸دکتر بهشتی: مسالمت آمیز دیگر لازم نیست بنویسید.
🔹رییس: اصل 29 را برای رای گرفتن میخوانم: "اصل29 (اصل بیست و هفتم): تشکیل اجتماعات و راهپیماییها بدون حمل سلاح به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد، آزاد است.
تعداد کل آراء موافق 51 رای، مخالف 2نفر، ممتنع 7نفر. تصویب شد. تکبیر (حضار سه مرتبه تکبیر گفتند)
📎منبع: مشروح مذاکرات مجلس خبرگان قانون اساسی جلسه 64 و 65
🌐 AzadFekriSchool.ir
🆔 @AzadFekriSchool
📝ماجرای اشغال سفارت آمریکا از زبان مرحوم آیت الله مهدوی کنی مسئول وقت کمیته انقلاب اسلامی
🔹وقتی شنیدیم که به سفارت آمریکا حمله کردند، برای ما خیلی غیر مترقبه بود و تعجب کردیم که چه شده این ماجرا پیش آمده؟ اجمالاً یادم هست که آقای بهشتی و مهندس بازرگان به من زنگ زدند که آقا چرا شما نشستهاید؟ نیروهای انتظامی و کمیتهها کجا هستند؟ دانشجویان به سفارت ریخته و آنجا را تصرف کردهاند و آمریکاییها را گروگان گرفتهاند. آنها خیلی ناراحت بودند. به خصوص نخست وزیر دولت موقت آقای مهندس بازرگان. چون آنها طرفدار حسن رابطه با غرب بودند و نمیخواستند روابط فیما بین با این کارها تیره شود.
🔸من از کمیته پرسیدم چرا این طور شده؟ گفتند آمدند و به سفارت حمله کردند و از دیوار سفارت بالا رفتند. ما اجازه نداشتیم با بچههای خودمان بجنگیم و بعداً معلوم شد همین دانشجویان خط امام وارد لانه شدهاند.
همان موقع به مرحوم حاج احمدآقا زنگ زدم و پرسیدم جریان چیست؟ مرحوم حاج احمد آقا اول میخندیدند و پاسخ نمیدادند. بالاخره بعد از اصرار گفتند: امام راضی هستند، شما هم با آنها کاری نداشته باشید. ولی بعدها خانم ابتکار مترجم دانشجویان در مصاحبهای اظهار کردند که در ابتدا مرحوم امام با این کار مخالف بودند و سرانجام پس از یک یا دو روز رضایت دادهاند.
🔹در اینجا لازم است اعتقاد شخصیام را بیان کنم. دستور امام همیشه برای ما حجت بود ولی باید بگویم که من این حرکت یعنی اشغال سفارت را نمیپسندیدم و این را نمیپذیرفتم که به سفارتخانهها مخصوصاً سفارت خانه آمریکا حمله کنیم. برای اینکه اولاً از نظر قوانین بین المللی ریختن به سفارت و لو اینکه ما میگوییم لانه جاسوسی در دنیا مورد پذیرش نیست. شاید همه سفارتخانهها لانه جاسوسی باشد! اصلاً روال همه سفارتخانهها این است که از این کارها میکنند. حالا عدهای بیشتر و عدهای کمتر! من میگفتم ما باید قطع رابطه میکردیم و سفارت را برمیچیدیم و حال آنکه ما آن وقت قطع رابطه نکرده بودیم.
🔸ما فکر میکردیم یکی دو روز آمریکاییها را میگیرند و از کشور بیرونشان میکنند، اما این سبک برخورد در دنیا مطلوب نبود. من با این کار با قطع نظر از دستور امام مخالف بودم. به خصوص ادامه آن را صلاح نمیدیدم. چنانکه عملاً این کار به نفع ما نشد، زیرا آنها پس از 444 روز آزاد شدند. آخر کار به جایی رسید که ما التماس می کردیم گروگانها را تحویل بدهیم. البته آثار انقلابیاش بجای خود محفوظ است که امام هم فرمود انقلاب دوم رخ داد ولی این جریان از جهات گوناگون برای انقلاب سنگین تمام شد.
🔗برگرفته از خاطرات آیت الله مهدوی کنی، ص219 تا 221
🆔 @AzadFekriSchool
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بخشهایی از ارائه حجت الاسلام #سیدجوادی در درس-گفتگوی #آزادی در سایه #شورای_نگهبان
🔻اگر نظم عمومی را نیز از اموری بدانیم که #شارع به ترک آن راضی نیست، #فقیه عادل نسبت به آن وظیفه پیدا میکند.
🔻مطابق نظریه #ولایت_فقیه، قانونیت مصوبات #مجلس منوط به نظر فقیه است، بر خلاف نظریه دولت #مشروطه که نظریه نمایندگی از مردم در قانونگذاری است.
🔻#قانون به عنوان #مصلحت عمومی که با تشخیص #مردم شناسایی میشود و مستلزم #الزام_حقوقی میشود، خارج از نظریه ولایت فقیه است.
👈🏻با ثبت نام در درسگفتگوی آزادی در سایه شورای نگهبان، کلیپ کامل این ارائه و مناظره آن را تماشا کنید
🆔 @AzadFekriSchool
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بخشهایی از ارائه دکتر سروش دباغ در درسگفتگوی آزادی در سایه شورای نگهبان
🔻#ولایت_فقیه مصداقی از #تئوکراسی محسوب میشود
🔻اجرای احکام #شریعت به عنوان وظیفه غیرقابل تخلف حکومت، از مقومات #اسلامگرایی است و #پسا_اسلامگرایی ناظر به این است
🔻در پسا اسلام گرایی، دوگانه #اسلام_هراسی و اسلام گرایی کنار گذاشته میشود و زیست متکثر به رسمیت شناخته میشود
🔻رابطه #دیانت با #سیاست از رابطه دیانت با #حکومت جداست
🔻«#سکولاریسم سیاسی»، «ساز و کار دموکراتیک» و «برابری طلبی» سه رکن حکمرانی مطلوب است که #نظارت_استصوابی، رکن سوم را نقض میکند
👈🏻با ثبت نام در درسگفتگوی آزادی در سایه شورای نگهبان، کلیپ کامل این درس و مناظره آن را تماشا کنید
🆔 @AzadFekriSchool
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بخشهایی از مناظره #آزادی در سایه #شورای_نگهبان
🔹حجت الاسلام #سیدجوادی: یک فرد دیندار نمیتواند به مثل #لیبرال_دموکراسی متعهد شود؛ چون دموکراسی لیبرال، تفکیک نهاد اخلاق از سیاست است/ مساله اینجاست که من به عنوان یک آدم دیندار اگر لازم است که حق انسانها را رعایت کنم، #حق_خالق را کجا رعایت کنم؟/ همانطور که شما برای کنترل #دموکراسی و اینکه آن #دیکتاتوری اکثریت نباشد، مفهوم #لیبرال را اضافه می کنید، ما کنار دموکراسی مفهوم #تعبد را اضافه می کنیم/ تا ما این مسئله را حل نکنیم نمیتوانیم به بحث رابطه #دین و #قانون بپردازیم.
🔸دکتر #سروش_دباغ: لیبرال دموکراسی تنها مدل پذیرفته شده برای حکمرانی نیست/ اینگونه نیست که نهاد #اخلاق از نهاد #سیاست و قانون جدا باشد/ انسان هایی که ایرانی هستند و دیندار نیستند، به چه دلیل باید زیر بار #حکومت_دینی بروند؟/ مساله مهم این است که خیلی از افراد به خالق اعتقاد ندارند تا به حق خالق اعتقاد داشته باشند. حکومت دینی کار غیر اخلاقی می کند، چون بی طرفی را نسبت به ادیان نقض کرده است.
👈🏻با ثبت نام در درسگفتگوی آزادی در سایه شورای نگهبان فیلم کامل این مناظره آن را تماشا کنید
🆔 @AzadFekriSchool
📝معمای ولایت فقیه و حاکمیت ملی
🔻به مناسبت ۱۲ آذر سالروز تصویب قانون اساسی
🔹۱۲ آذر ۱۳۵۸ روز تصویب قانون اساسی با رای اکثریت مردم ایران است. بعد از پاسخ مثبت بیست میلیونی مردم ایران به تشکیل جمهوری اسلامی، این بار بعد از هشت ماه قرار بود متن قانون اساسی به رای مردم گذاشته شود.
نکته جالب این رفراندوم، کاهش حدود پنج میلیون رای در مقایسه با رفراندوم ۱۲ فروردین است. علی رغم آنکه مطابق اعلام رسانهها در رفراندوم فروردین ۵۸، بیش از بیست میلیون نفر مشارکت کردند، در رفراندوم قانون اساسی، کمتر از شانزده میلیون نفر شرکت کردند.
🔸با این حال این بار منظور از جمهوری اسلامی شفافتر شده بود. مقامات سابق رژیم پهلوی مانند شاپور بختیار درباره رفراندوم ۱۲ فروردین ۵۸ میگفتند: «هیچ کس بطور روشن نمیتواند چگونگی و مشخصات این جمهوری را بیان کند...شما از مردم می خواهید که بروند به مجهول مطلق رأی دهند!» (سایت جبهه ملی به نقل از روزنامه آیندگان ۷ فروردین ۱۳۵۸)
🔹اما قانون اساسی به شفافتر شدن جمهوریت و اسلامیتی که مد نظر رهبران انقلاب بود، کمک میکرد و اصول صریح و مهمی در آن بود. از جمله اصل چهارم قانون اساسی که تمام قوانین جاری کشور باید بر طبق قوانین اسلام باشد. این اصل تشخیص این امر را بر عهده فقهای شورای نگهبان قرار داده بود و تاکید کرده بود که این اصل بر جمیع اصول قانون اساسی مقدم است.
🔸گرچه افرادی مانند آیت الله مصباح یا مرحوم آیت الله مومن از بی اعتبار خواندن جمهوریت از نگاه #امام_خمینی ابایی نداشتند، (نک: جایگاه آراء عمومی در اندیشه شیعه) اما امام خمینی بر مساله دموکراسی و جمهوریت تاکیدات زیادی داشتند. حق نصب، عزل و نقد حاکمان در کلمات متعددی از امام خمینی تکرار شده است و آراء عمومی براساس تحلیل مساله بیعت، در برخی از کلمات صریح ایشان، از جایگاه اساسی برخوردار است. (نک: امام خمینی و دموکراسی)
🔹اما با این حال، توجه به مواضع برخی از مخالفان قانون اساسی اهمیت بالایی دارد. آیت الله #سید_کاظم_شریعتمداری از مراجع مطرح قم بود و در رفراندوم ۱۲ فروردین نیز شرکت کرده و گفته بود: «حکومت اسلامی نمونه عالی برای تمام ممالک جهان است.» اما وی درباره رفراندوم قانون اساسی گفته بود: «در رفراندوم قانون اساسي شركت نمي كنم ولي با اين قانون، مبارزه نيز نخواهم كرد.»
🔸شریعتمداری با اشاره به اصل ۱۱۰ قانون اساسی که اختیارات ولی فقیه را تعیین میکند، گفته بود: «دو اصل ۶ و ۵۶ حاکمیت ملی را تثبیت کرده اما اصل ۱۱۰ اختیارات مردم را از ملت سلب کرده و در نتیجه اصل ۱۱۰ با دو اصل ۶ و ۵۶ مخالف و متضاد است.»
او همچنین اعتقاد داشت: «حاکمیت ملی قدرتی است که بقای اسلام و ایران بدان بستگی دارد و با ضعف آن اسلام و کشور به خطر خواهد افتاد لذا اگر حاکمیت ملی و نقش فعال آن از بین برود و یا تضعیف شود زمینه آمادهای برای بازگشت دیکتاتوری و نظام طبقاتی خواهد بود و بیم آن است که مملکت به وضع سابق رجعت کند.» (روزنامه اطلاعات، ۱۰ آذر ۵۸، ص۱۲)
🔹علی رغم تاکیدات امام خمینی بر دموکراسی، در سالهای بعد افرادی مانند مرحوم آیت الله مومن و آیت الله مصباح مواضع امام خمینی را علی رغم صراحت زیاد، بر نوعی مصلحت سنجی حمل میکردند، نه یک قاعده معتبر. (نک: الولایة الالهیة الاسلامیة، ج3، ص512 و حکومت اسلامی و ولایت فقیه، ص139)
🔸با گذشت ۴۱ سال از رفراندوم آذر ۵۸ مساله نسبت #ولایت_فقیه با #حاکمیت_ملی کما کان به عنوان یک معما باقی مانده و مخالفان و موافقان سرسختی دارد.
🆔 @AzadFekriSchool
💢 «در جستوجوی موفقیت»
#رویداد_آنلاین
🤔 برای آنان که درباره مسیر زندگیشان تردید دارند...
🔻کاری از #مدرسه_آزادفکری و #جامعه_اسلامی_شریف
🗣 به روایت فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه شریف: شهشهانی، نیلی، مشایخی، گلشنی، ایرجی زاد، سیدجوادی، علیانی، کاویانی، غیبی و...
🍉 شروع رویداد: شب یلدا
📝ثبت نام در سایت مدرسه آزادفکری
🔺هزینه کمتر برای ثبت نام زودهنگام
🆔 @AzadFekriSchool
مدرسه آزادفکری
💢 «در جستوجوی موفقیت» #رویداد_آنلاین 🤔 برای آنان که درباره مسیر زندگیشان تردید دارند... 🔻کاری
#معرفی_برنامه
⭕️ «۲۰ ساعت #گفتوگو درباره موفقیت»
✅ اغلب محتواهایی که حول واژه #موفقیت در اطراف ما وجود دارند، تعاریف نسبتا مشابهی از آن ارائه کرده و سعی میکنند به مخاطب انگیزه دهند که خودش را باور کند، تلاش کند و بداند که میتواند دنیا را تغییر دهد و موفق شود!
🔹رویکرد برنامه «در جستوجوی موفقیت» نه #انگیزشی، بلکه #چالشی است. مدعوین این برنامه قرار نیست به مخاطب انگیزه دهند که «تو هم میتوانی مثل من موفق شوی» بلکه قرار است به دور از هیجانزدگی، شرحدهنده منطق انتخابهایشان در مسیر زندگی باشند و اینکه نحوه مواجهه با ابهامات، چالشها و هزینه هایی که در مسیر زندگی برخورد کردند را با ما در میان بگذارند. ما قرار است درباره چالش #انتخاب_مسیر_آینده صحبت کنیم.
📜 تا جای ممکن سعی شده از شرح خاطرات جلوگیری شود؛ در عوض تلاش کردیم بر چالشهای ایجاد شده برای هر شخص در دوران دانشجویی، روش پاسخگویی به این چالشها، ارزیابی هر شخص از انتخاب هایش، تعریف شخصی که از موفقیت دارد و در نهایت توصیهای به مخاطبان برای رسیدن به موفقیت دارند، تاکید کنیم.
⭐️ قصد ما این نبوده که مدعوین این رویداد را بعنوان #الگوی_موفقیت معرفی کنیم! بلکه صرفا یک نقطه شروع برای صحبت درباره موفقیت انتخاب کردهایم و با درنظر گرفتن تنوع سلایق و امکانهای مختلف پیش روی افراد، سعی داریم حین برنامه، ایده "موفقیت" را به چالش کشیده شده و افق وسیعتری از موفقیت را پیش روی مخاطبین قرار دهیم.
🎤 اکثر گفتوگوها به صورت فایل آماده شده در اختیار مخاطبان قرار میگیرد. تعدادی #کارگاه_آنلاین هم در انتهای رویداد تدارک دیده شده تا مخاطبان بتوانند با مدعوین تعامل کنند.
💵 امکان ثبتنام #رایگان برای همه مخاطبان وجود دارد (به سایت مدرسه آزادفکری مراجعه کنید). همچنین تخفیف هایی برای ثبت نام #زودهنگام و ثبت نام #گروهی در نظر گرفته شده است.
📩 همچنین میتوانید برای طرح سوالات خود با روابط عمومی کانال در ارتباط باشید.
🆔 @AzadFekriSchool
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیاوش_شهشهانی:
فرهنگ ایران اینگونه بود که افراد را از رفتن به علوم انسانی منع میکردند. با وجود علاقه اولیهام به ادبیات، سراغ ریاضی رفتم...
#رویداد_موفقیت
🔺ثبتنام در سایت مدرسه آزادفکری
🏠 @AzadFekriSchool
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سعید_انواری:
مهندسی برایم روتین شده بود و پاسخگوی دغدغهام نبود. اگر کسی شب از سوالی خوابش نمیبرد، فلسفه برایش خوب است.
#رویداد_موفقیت
🔺ثبتنام در سایت مدرسه آزادفکری
🏠 @AzadFekriSchool
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#علینقی_مشایخی:
در ذهن خودم میگفتم اگر در حوزهی خاصی از مکانیک متخصص شوم، اثرگذاری خاصی در جامعه ندارم.
#اثرگذاری #تخصص #مهندسی_مکانیک
#رویداد_موفقیت
🔺ثبتنام در سایت مدرسه آزادفکری
🆔 @Sharif_Islamic_Society
🆔 @AzadFekriSchool
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محمدقائم_خانی:
اگر زمان تغییر رشته هم با واقعیتهای فضای علوم انسانی آشنا بودم، چارهای جز این کار نداشتم.
#تغییر_رشته #آرمان #واقعیت
#رویداد_موفقیت
🔺ثبتنام در سایت مدرسه آزادفکری
🆔 @AzadFekriSchool
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوریا_کاویانی:
آن کسی موفق است که با خود روراست باشد و مسیر لذت خود را در زمان مناسب پیدا کند.
#لذت #غریزه #موفقیت
#رویداد_موفقیت
🔺ثبتنام در سایت مدرسه آزادفکری
🆔@AzadFekriSchool
🔻درباره ثبت نام در رویداد موفقیت
⏰ تا ساعت ۲۴ دوشنبه ۲۴ آذرماه میتوانید از امتیاز ثبتنام #زودهنگام بهره ببرید. پس از آن پله اول افزایش قیمت ایجاد خواهد شد.
📖به فاصله یک هفته پس از اتمام برنامه، میتوانید با ارائه یک گزارش پنج صفحهای پیرامون محتوای ارائه شده در دوره، کل هزینه ثبتنام را پس بگیرید و #رایگان شرکت کنید.
👈🏻همچنین در صورت عدم رضایت از محتوای دوره، با ذکر دلیل میتوانید نسبت به #بازگشت_هزینه اقدام فرمایید.
🆔 @AzadFekriSchool
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ یک دانشگاه و هزار آرزو؛ شریفیها فقط مهندس نمیشوند!
💢#رویداد_آنلاین «در جستوجوی موفقیت»
🤔 برای آنان که درباره مسیر زندگیشان #تردید دارند...
🔺ثبت نام در سایت مدرسه آزادفکری
🆔 @AzadFekriSchool