🌹🕊🥀🌴🥀🕊🌹
🍀 #السلام_علی_المهدی_عج 🍀
امروز #شنبه برابر است با :
🗓 6 بهمن ماه 1403ه.ش
🗓 24 رجب 1446 ه.ق
🗓 25 ژانویه 2024 میلادی
🌸 ذڪر روز 🌸
#یا_رب_العالمین
ای پروردگار جهانیان
#ختم_قرآن
🔸صفحه 518
🔸جزء 26
جهت سلامتی #امام_زمان_عج
و
#مقام_معظم_رهبری
و
هدیه به روح #امام_راحل
#و_شهدا
🥀 @dashtejonoon1🌴🌹
#حدیث_روز
#امام_رضا_علیه_السلام
مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یگانه ی دوران است ، کسی در کمالات به پایش نمی رسد .
هیچ دانشمندی با او برابری نمی کند، همانند و مثل و نظیر ندارد .
📚عیون اخبار الرضا،جلد۱ ، صفحه ۲۱۹
@dashtejonoon1
🇮🇷🌹🕊🇮🇷🕊🌹🇮🇷
#پیامکی_از_بهشت 💐
امیدوارم که خون من و خون همه جوانان، نهال نوپای انقلاب اسلامی را بارور کند و شهادت ما موجب آگاهی و رشد فکری جامعه جهانی اسلام گردد.
🌹 #شهید_والامقام
🕊 #احمدرضا_موحدی
#سلام_به_دوستان_شهداء 🌹
#روزتان_شهدایی 🌹
💐 #بهمن_ماه🇮🇷
🌹 #ماه_خون_و_قیام🇮🇷
🌼 #ماه_پیروزی🇮🇷
🌺 #انقلاب_اسلامی🇮🇷
🇮🇷 @dashtejonoon1🇮🇷🌹
4_6046478968175989371.mp3
15.2M
🌺🍀🌼💐🌼🍀🌺
#صحیفه_سجادیه_جامعه ۶۷
#دعا برای موفقیت و پیروزی #مرزداران و #سربازان اسلام
#مداومت هر روز بر این دعا، کمترین کاری است که وظیفهی #واجب ما در این نبرد آخرالزمانی و حمایت از #رزمندگان و #سربازان اسلام است.
🎤 محمود معماری
متن دعا را در لینک زیر بخوانید:
blog.montazer.ir/?p=2263
🍀 @dashtejonoon1🌼🌺
دشت جنون 🇵🇸
🥀🕊🌹🌴🌹🕊🥀 #دمی_با_شهدا #شهید_والامقام #محمدرضا_شفیعی #قسمت_سوم حدوداً از سال 60 تا 65 در جبهه حضو
🥀🕊🌹🌴🌹🕊🥀
#دمی_با_شهدا
#شهید_والامقام
#محمدرضا_شفیعی
#قسمت_چهارم
اوائل ماه ربیع 6 عدد جعبه شیرینی، عطر و تسبیح و مهر و جانماز خریده و آماده و مهیا شد. مادر به او گفت: «مادر تو که پول زیادی نداری، چرا از این خرج ها میکنی؟ فردا برای زن گرفتن و خانه خریدن پول میخواهی» با آرامش و لبخند شیرین جواب او را با یک بیت شعر داد و گفت: «شما با خانمان خود بمانید، که ما بیخانمان بودیم و رفتیم» بعد گفته بود : «در منطقه قرار است جشن میلاد پیغمبر اکرم(ص) را داشته باشیم و به خاطر مراسم جشن این وسایل را خریدهام.»
راوی :
#مادر_شهید
#ادامه_دارد...
🥀 @dashtejonoon1🕊🌹
🌴🌹🥀🕊🥀🌹🌴
#ششم_بهمن_ماه
سالروز #قیام_خونین
مردم غیور و #شهیدپرور_آمل
و یاد و خاطره #شهدای
این #قیام_خونین
گرامی باد .
#روحشان_شاد
#یادشان_گرامی
#راهشان_پر_رهرو
🥀 @dashtejonoon1🕊🌹
دشت جنون 🇵🇸
🌴🌹🥀🕊🥀🌹🌴 #ششم_بهمن_ماه سالروز #قیام_خونین مردم غیور و #شهیدپرور_آمل و یاد و خاطره #شهدای این #قیام
🌹🕊💐🕊💐🕊🌹
#ششم_بهمن_ماه
سالروز #قیام_خونین
مردم غیور و #شهیدپرور_آمل
در این روز شهر آمل یکی از مناطقی بود که کانون نا آرامی ها و تجاوز منافقین از خدا بی خبر شد.
منافقین کور دل از اواخر سال ۱۳۵۸ ه.ش ، جنگل های آمل را محلی برای اقدامات خرابکارانه و مبارزه مسلحانه علیه کشور کرده بودند .
با اقدامات منافقین ، جاده هراز که یکی از مهمترین راه های مواصلاتی تهران و شمال کشور محسوب می شد ، نا آرام شد .
آنها با جذب افراد فریب خورده و تجمع در جنگل ها در بهمن ماه سال ۱۳۶۰ به خیال خام خود زمینه را برای حمله به شهر آمل و تصرف آن آماده دیده بودند و بنابراین با یک گروه کمتر از صد نفری برای حمله به شهر در صبحگاه ششم بهمن ماه برنامه ریزی کردند.
هدف از این حمله ، تصرف شهر آمل به عنوان یکی از شهر های استراتژیک شمالی بود .
با تصرف این شهر ، کنترل یکی از راه های مواصلاتی مهم تهران به شمال کشور قطع می شد و تحت کنترل منافقین قرار می گرفت .
با توجه به دشت های وسیع و جنگل های فراوان ، امکان برنامه ریزی برای حمله به شهرهای دیگر نیز وجود داشت .
به خیال باطل منافقین ، با تصرف شهر آمل و تشکیل یک حکومت خود خوانده در آن ، حمایت های مستکبرین جهان نیز کسب می شد و نکتۀ دیگر اینکه با تحلیل های نادرستی که کرده بودند ، فکر می کردند ، با تصرف مراکز حیاتی شهر ، همۀ مردم به آن ها پیوسته و از آن ها حمایت خواهند کرد .
در مراحل بعدی پس از قطع خطوط ارتباطى و تقویت نیروهاى مخالف داخل شهر ، دیگر مناطق مازندران به تصرف نیروهاى اتحادیه درآمده و پس از آن آحاد مردم در یک زنجیره متشکل در سراسر ایران بپا مىخیزند و رژیم جمهورى اسلامى را ساقط مىکنند .
بالاخره صبح روز ششم بهمن ماه ، یک روز سرد زمستانی فرا رسید . طبق برنامه ریزی صورت گرفته ، منافقین ابتدا به مراکز حساس نظامی و تصمیم گیری نظیر سپاه ، کمیته انقلاب اسلامی (نیروی انتظامی فعلی) ، ژاندارمری ، فرمانداری ، بخشداری و بنیاد شهید حمله کردند و این مراکز را تا روشن شدن صبح و آغاز بکار ادارات به تصرف خود در آوردند . بعضی از مناطق مهم شهر مثل دوازده پله ، پلیس راه و سبزه میدان نیز در کنترل آن ها در آمد .
از همان ابتدای صبح وقتی ملت شجاع و انقلابی آمل و روستاهای اطراف از قضیه مطلع شدند ، از خانه ها بیرون آمدند و نبرد مسلحانه و غیر مسلحانۀ خود را با یاغیان و گرگ صفتان منافق شروع کردند و با ساخت سنگرهای بیشمار ، شهر آمل را برای همیشه به نام شهر «هزارسنگر» در قاموس انقلاب اسلامی ایران ثبت کردند . میدان هزار سنگر آمل که در خیابان امام رضا (ع) به طرف بابل قرار دارد ، در همان سال ها به همین دلیل نام گزاری شد .
همۀ شهر حالت تعطیلی و وضعیت نظامی به خود گرفته بود .
این نامردمان به هرکسی که در شهر می دیدند ، تیراندازی می کردند .
درگیری میان نیروهای مردمی و منافقین در دم دمای ظهر به اوج خود رسید و تعداد زیادی از نیروها به شهادت رسیدند .
خیلی از زن ها نیز در کنار مردان در این حماسه نقش آفرینی کردند و یک شهید نیز تقدیم نمودند . سهم روستائیان پاک دل در این میان سرنوشت ساز بود .
درگیری تا غروب همان روز ادامه داشت و نیروهای مردمی یکی پس از دیگری مراکز حساس شهر را که به تصرف منافقین درآمده بود ، پس گرفتند و شهر در کنترل کامل ملت قرار گرفت .
در این واقعه از مردم شریف آمل نیز چهل نفر به شهادت رسیدند ؛ از منافقین نیز ۳۴ نفر کشته و چند تن زخمى و سى نفر دستگیر شدند و بقیه نیز با ذلت و خواری مجبور به فرار گردیدند .
در بازجویی هایی که از این نامردمان شد ، می گفتند که به ما گوشت گرگ می دادند تا بی رحم و قسی القلب شویم ، فکر می کردیم که مردم آمل با ما هستند ولی غافل گیر شدیم .
شکست عظیم منافقین و درس بزرگی که به آن ها داده شد ، برای همیشه در تاریخ این مرز و بوم جاودانه گردید .
حماسۀ مردمی آمل باعث شد که با تودهنی که منافقین از خدابی خبر خوردند، برای همیشه بساطشان جمع شود و جنگل های سرسبز شمال و جادۀ زیبای هراز برای همیشه از وجودشان پاکسازی شود.
#روحشان_شاد
#یادشان_گرامی
#راهشان_پر_رهرو
🥀 @dashtejonoon1🕊🌹
🥀🕊🌹🌴🌹🕊🥀
🌹 #شناخت_لاله_ها🌹
#شهیده_والامقام
#سید_طاهره_هاشمی
تنها #بانوی_شهیده
قیام خونین #ششم_بهمن
شهر آمل
تاریخ تولد : یکم خردادماه 1346
محل تولد : شهربانومحله ـ آمل
#تاریخ شهادت : ششم بهمن 1360
محل #شهادت : آمل
#روحش_شاد🕊
#یادش_گرامی🌹
#راهـش_پر_رهرو 🕊
🌹 @dashtejonoon1🕊🥀
دشت جنون 🇵🇸
🥀🕊🌹🌴🌹🕊🥀 🌹 #شناخت_لاله_ها🌹 #شهیده_والامقام #سید_طاهره_هاشمی تنها #بانوی_شهیده قیام خونین #ششم_بهم
🥀🕊🌹🌴🌹🕊🥀
#شهیده_والامقام
#سید_طاهره_هاشمی
تنها #بانوی_شهیده
قیام خونین #ششم_بهمن
شهر آمل
در اول خرداد سال 46 در شهربانو محله شهر آمل در خانواده اي مذهبي ديده به جهان گشود. شش ساله بود که به مدرسه رفت و با اشتياقي بسيار به تحصيل پرداخت و پيوسته جزو شاگردان ممتاز کلاس بود. انساني صبور، صادق، از خود گذشته و صريح اللهجه بود که هميشه نظراتش را آشکارا بيان مي کرد و از بيان حقيقت ترسي نداشت. بسيار کوچک بود که همراه خواهرانش در راه پيمايي ها شرکت مي کرد.
در پانزده سالگي، به عنوان يکي از فعال ترين اعضاي واحد خواهران انجمن شهربانو محله شروع به کار کرد و از نظر اخلاق و رفتار، الگوي ديگران شد.
بالاترين دغدغه طاهره آشنا ساختن دوستان و آشنايان با اسلام بود. بسيار به خواندن نماز اول وقت و نماز جماعت اهميت مي داد و سعي داشت پيام هاي شانزده گانه امام را نکته به نکته رعايت کند و در اين راستا، غالباً روزهاي دوشنبه و پنج شنبه را روزه مي گرفت.
او که علاقه زيادي به خط و نقاشي داشت، درباره وقايع انقلاب و جنگ، طرح هاي زيادي را از خود به جا گذاشت. او علاقه خاصي به امام داشت و هرگاه دلتنگ مي شد، عکس امام را مي کشيد. يک هفته قبل از شهادت، طاهره به همراه اعضاي انجمن اسلامي دبيرستان هاي دخترانه، به اردويي در تهران رفت و از بهشت زهرا و مزار شهداي 72 تن ديدار کرد.
يک شب قبل از شهادتش براي خانواده تعريف کرده بود که شهيد بهشتي و يارانش را با دو تن از اعضاي انجمن اسلامي محل در خواب ديده و مژده شهادتش را از زبان آنها شنيده است. در روز ششم بهمن سال 60، هنگامي که گروه هاي چپ متجاوز که از مدت ها قبل در جنگل هاي اطراف آمل مستقر شده بودند، به شهر حمله کردند، او که در گردآوري دارو، غذا و تهيه کيسه براي شن و سنگرسازي، سر از پا نمي شناخت. در غروب روزي خونين، هنگامي که مي رفت تا دوستش را همراهي کند، به ضرب گلوله دشمنان انقلاب از پا درآمد و به آرزوي ديرين خود، شهادت، نائل شد.
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#راهش_پر_رهرو
🥀 @dashtejonoon1🌹🕊