🔰قال الصادق(ع): إذَا أُضِيفَ الْبَلَاءُ إِلَى الْبَلَاءِ كَانَ مِنَ الْبَلَاءِ عَافِيَةٌ. (تحفالعقول، ص۳۵۷)
🔹چون بلا بر بلا افزوده شود، (نشانۀ) رهایى از بلا باشد.
🔺امیدواریم در روزهای آینده شاهد گشایش و پیروزیهای چشمگیر در جبهه مقاومت باشیم.
#جبهه_مقاومت
#شهادت_فرماندهان
🆔 @MohsenRezaei
✳️ مرحوم اصفهانی برای این که ببیند آیا باب مفاعله بین الاثنینی و طرفینی است یا یک طرفه است، برای فهم این مطلب «قرآن» را از اول تا آخر خواند
✔️ درس خارج فقه آیت الله سبحانی
95/11/16
🔸 شیخ محمد حسین اصفهانی میفرماید من یکبار همه قرآن را برای یک مطلب مطالعه کردم و آن اینکه «آیا مفاعله در همه جا دو طرفه است، یا گاهی یک طرفه هم میشود؟» ایشان این حرف را در کتاب «لا ضرر و لا ضرار» میگوید. ایشان میفرماید برای اینکه بفهمم که ضرار یکطرفه است یا دو طرفه، قرآن را یکبار برای فهم همین مطلب از اول تا آخر خواندم، و آنگاه فهمیدم که که باب مفاعله لازم نیست که همیشه دو طرفه باشد، بلکه گاهی هم یک طرفه است.
#ادبیات
@Nardebane_feghahat
نصر الله [یاری خدا] کجاست؟
فشار آنقدر زیاد می شود که این طور می گویند و اگر این جمله را بگویند یاری خداوند می رسد...
أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُمْ مَثَلُ الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلِكُمْ ۖ مَسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَالضَّرَّاءُ وَزُلْزِلُوا حَتَّىٰ يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ 👈مَتَىٰ نَصْرُ اللَّهِ ۗ أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ ۲۱۴ بقره
آیا پنداشته اید در حالی که هنوز حادثه هایی مانند حوادث گذشتگان شما را نیامده، وارد بهشت می شوید؟! به آنان سختی ها و آسیب هایی رسید وچنان متزلزل و مضطرب شدند تا جایی که پیامبر و کسانی که با او ایمان آورده بودند [در مقام دعا و درخواست یاری] می گفتند: یاری خدا چه زمانی است؟ [به آنان گفتیم:] آگاه باشید! یقیناً یاری خدا نزدیک است.
در کتب حدیثی این آیه مرتبط با حوادث پایان زمان(آخر الزمان) دانسته شده است:
الغيبة للطوسی، ص۴۵۸
الخرایج والجرایح، ج۳، ص۱۱۵۵
#سید_حسن_نصرالله
@dehban_ir
🔰 اعتماد چند باره به دشمنان و نگاه قرآن در این باره
🔺سخنان اعترافگونه برخی مسوولین دولتی و چهرههای سیاسی در روزهای اخیر نشان داد مهمترین عامل تاخیر در انتقام ایران از اسرائیل، اعتماد برخی دولتمردان به وعده آمریکا مبنی بر توقف جنگ اسرائیل علیه غزه و برقراری آتشبس بود.
🔺اعتماد چند باره این افراد به دشمنان نظام اسلامی و خلف وعده آنان نشان میدهد ما در عرصه #حکمرانی_اسلامی با مشکل جدی و زیربنایی مواجهیم و آن فاصله برخی از کارگزاران نظام اسلامی از مبانی اسلامی در عرصه حکمرانی است.
🔺برای این مشکل فکر اساسی باید کرد. کاش ساز و کاری تعریف میشد که مسوولین و کارگزاران نظام اسلامی با آموزههای دینی، آیات قرآن، سیره اهل بیت(ع) و نگاه اسلام در زمینههای مختلف حکومت آشنا میشدند.
🔺اسلام دین #سیاست و #حکومت است و نحوه حکمرانی و سیاستورزی و نوع تعامل با دشمنان را به خوبی بیان کرده است، قرآن کریم در این رابطه در آیات متعددی تاکید میکند به هیچ وجه نباید به قول و وعده کفار اعتماد کرد چرا که اساسا آنها پایبند به هیچ تعهد و قراردادی نیستند، در منطق آنان اصول انسانی جایگاهی ندارد، آنها فقط منافع خود را میشناسند.
🔻در اینجا به عنوان نمونه تنها به چند آیه اشاره میشود.
🔺و إِن نَّكَثُوا أَيْمَانَهُم مِّن بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا فِي دِينِكُمْ فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لَا أَيْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنتَهُونَ/ توبه آیه۱۲: ﻭ ﺍﮔﺮ ﭘﻴﻤﺎﻥﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺗﻌﻬﺪﺷﺎﻥ ﺷﻜﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺩﻳﻦ ﺷﻤﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﻪ ﻃﻌﻨﻪ ﻭ ﻋﻴﺐ ﺟﻮﻳﻰ ﮔﺸﻮﺩﻧﺪ، ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﺎ سران ﻛﻔﺮ ﺑﺠﻨﮕﻴﺪ ﻛﻪﺁﻧﺎﻥ [ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭘﻴﻤﺎﻥﻫﺎﻳﺸﺎﻥ] ﻫﻴﭻ ﺗﻌﻬﺪﻯ ﻧدارند، ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ [ ﺍﺯ ﻃﻌﻨﻪﺯﺩﻥ ﻭ ﭘﻴﻤﺎﻥﺷﻜﻨﻰ ] ﺑﺎﺯﺍﻳﺴﺘﻨﺪ.
🔺و لَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَ مَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ/ هود آیه 113: به ستمگران تمايل و تكيه نكنيد كه آتشِ (عذاب) شما را فرا مىگيرد و (در اين صورت) براى شما در برابر خداوند، هيچ دوست و سرپرستى نيست، پس (از هيچ ناحيهاى) مورد كمك قرار نخواهيد گرفت.
🔺لا يَتَّخِذِ الْمُؤْمِنُونَ الْكافِرِينَ أَوْلِياءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ وَ مَنْ يَفْعَلْ ذلِكَ فَلَيْسَ مِنَ اللَّهِ فِي شَيْءٍ.../ آل عمران آیه 28: نبايد اهل ايمان، بجاى مؤمنان، كافران را دوست و سرپرست خود برگزينند و هر كس چنين كند نزد خدا هيچ ارزشى ندارد.
🔺الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَيَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا/ نساء آیه 139: آنان كه كافران را بجاى مؤمنان، سرپرست و دوست خود مىگيرند آيا عزّت را نزد آنان مىجويند؟ همانا تمام عزتّ از آن خداست.
🔺يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَتُرِيدُونَ أَنْ تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا مُبِينًا/ نساء آیه 144: اى كسانى كه ايمان آوردهايد! كافران را به جاى مؤمنان دوست و سرپرست خود نگيريد، آيا مىخواهيد براى خداوند دليل و حجّت آشكار عليه خودتان قرار دهيد؟
🔺يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَ النَّصارى أَوْلِياءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ وَ مَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لايَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ/ مائده آیه 51: اى كسانى كه ايمان آوردهايد! يهوديان و مسيحيان را سرپرست و ياور نگيريد، (زيرا) بعضى از آنان يار و ياور بعض ديگرند، هر كس از شما آنان را ولىّ خود قرار دهد پس قطعاً از آنان است. همانا خداوند، قوم ستمگر را هدايت نمىكند.
🔺يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الَّذِينَ اتَّخَذُوا دِينَكُمْ هُزُوًا وَ لَعِبًا مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَالْكُفَّارَ أَوْلِيَاءَ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ/ مائده آیه 57: اى كسانى كه ايمان آوردهايد! از كسانى كه دين شما را به مسخره و بازى مىگيرند، آنان كه پيش از شما كتاب (آسمانى) داده شدهاند و (نيز) كفّار را ولىّ خود نگيريد و از خدا بپرهيزيد، اگر ايمان داريد.
🔺خوب است این آیات جلوی چشم مسوولین و کارگزاران نظام اسلامی به خصوص دستگاه #وزارت_خارجه قرار داشته باشد و به مفاد آنها عمل شود تا مجدد دچار اعتماد به دشمنان و کفار و خسارتهای فراوان آن نشویم.
1403/7/10
✍️ محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ أهمية التوجه إلى الأمور المعنوية لأهل العلم
✅ کرامة خاصة لسماحة الشيخ البهجة
💠 فی حوار مع السيد حسن نصر الله
کمبود معنوی یک نقص خطرناک است. زیرا وقتی انسان علمش (یا قدرت یا توان مالی و ...) افزایش مییابد، اما تقوی و معرفتش افزایش نمییابد، این انسان ممکن است طغیان کند و دچار انحراف شود. هر سستی در این زمینه دین و دنیای ما را در خطر می اندازد. این موضوع باید از فقه و اصول فقه و سایر مسائل دیگر واجبتر باشد.
✅ به نظرم احیای قلبها بزرگترین کرامت آیت الله بهجت ره بود. نفوس انسانی معادلات آن بسیار پیچیده است. در این زمان که شیاطین گوناگون بر انسان سیطره دارند، نفوس گمراه و ضایع شده بسیار زیاد شده است؛ اما هنگامی که انسان در محضر آیتالله بهجت مینشست، متأثر میشد. در یک دیدار یا دو دیدار، فرد حس میکرد زندگیاش متحول شده است. این کرامت بزرگی است. احیای روح انسان ها، از زنده کردن ظاهری مهمتر است.
https://eitaa.com/bahjatolghalb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شفا با مسح تربت سیدالشهدا علیه السلام
🔻اثرات معنوی خاصی دارد:
در روایت ابراهیم بن عبد الحمید آمده است امام صادق(ع) به مردى فرمود: اگر تو را همّى رسید دست به موضع سجدهات (آن خاکى که بر آن سجده میکنى) بکش سپس بر صورت خود از جانب گونه چپ و بر پیشانى خود از جانب گونه راست مسح کن. سپس سه بار بگو: «بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عالِمُ الْغَیْبِ وَ الشَّهادَةِ، الرَّحْمنُ الرَّحِیمُ اللَّهُمَّ أَذْهِبْ عَنِّی الْغَمَّ وَ الْحَزَنَ»
به نام خداوندى که معبودى جز او نیست داننده غیب و آشکار است، بخشاینده و مهربان است، بار الها! رنج و اندوه را از من دور ساز.
(من لا یحضره الفقیه، ج 1، ص 331)
2. حسین خراسانى که فردی نانوا بود، میگوید: در نزد امام جعفر صادق(ع) شکایت کردم از دردى که با من بود. آنحضرت فرمود: هنگامی که نماز را خواندی، دست خود را در موضع سجودت بگذار، بعد از آن بگو: «بِسْمِ اللَّهِ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ -صلّی الله علیه و آله- اشْفِنِی یَا شَافِی لَا شِفَاءَ إِلَّا شِفَاؤُکَ شِفَاءً لَا یُغَادِرُ سُقْماً شِفَاءً مِنْ کُلِّ دَاءٍ وَ سُقْمٍ»؛
به نام خدا. محمد رسول خدا است. درود خدا بر او و آل او باد. مرا شفا ده، اى شفادهنده! نیست شفایى، مگر شفاى تو. شفایى که وا نگذارد بیمارى را، شفایى از هر درد و بیمارى.
(کافی، ج 2، ص 567)
@mahdyarteb
شخصیتشناسی علامه مجلسی، حسن طارمی.pdf
315.2K
تقریر دم دستی از جلسه امشب
#ده_شب_با_بحارالأنوار
شب اول
شخصیت شناسی علامه مجلسی
استاد حسن طارمی
احادیث تفسیری بحار الأنوار، عبدالهادی مسعودی.pdf
356.8K
تقریر دم دستی از جلسه دوم
#ده_شب_با_بحارالأنوار
روایات تفسیری بحارالأنوار
استاد عبدالهادی مسعودی
ابواب کلامی بحارالأنوار، محمدتقی سبحانی.pdf
356.8K
تقریر دم دستی از جلسه سوم
#ده_شب_با_بحارالأنوار
ابواب کلامی بحارالأنوار
استاد محمدتقی سبحانی
کتاب السماء و العالم، محمدتقی سبحانی.pdf
365.4K
تقریر دم دستی از جلسه چهارم
#ده_شب_با_بحارالأنوار
کتاب السماء و العالم بحارالأنوار
استاد محمدتقی سبحانی
بازخوانی تحلیلی مقدمه بحارالأنوار، جمالالدین حیدری فطرت.pdf
421.5K
تقریر دم دستی از جلسه پنجم
#ده_شب_با_بحارالأنوار
بازخوانی تحلیلی مقدمه بحارالأنوار
استاد جمالالدین حیدری فطرت